Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVIII - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-19, 10:42   #4921
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVIII

Cytat:
Napisane przez ruskieklopsy Pokaż wiadomość
Jeszcze nie uzywasz ringa do makijaży, to ci nie grozi. Ale jak nie zaprzestaniesz wrzucać na insta tych egzotycznych pyszności, to zaraz sie posypią komcie o zachciankach

jak jeszcze dzisiaj jakaś jutuberka będzie trzymać Bardzo Duże Ilości Rzeczy na miniaturce, to juciubowo jestem spelniona.
Mam zachcianki codziennie więc to ciąża permanentna za jakiś czas i ring będzie.
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-19, 10:43   #4922
ruskieklopsy
tuńczyk duńczyk <><

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
Mam zachcianki codziennie więc to ciąża permanentna za jakiś czas i ring będzie.
Do ringa powinni dawać gratis pampersy XD

ruskieklopsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-19, 10:44   #4923
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Yoooko Pokaż wiadomość
Szczerze mówiąc moją uwagę od jej nosa odwracają paskudne, zółte, popalone włosy.
Co Ty gadasz. Ja tam widzę komentarz " ale piękne włosy masz"

Cytat:
Do ringa powinni dawać gratis pampersy XD
Hahahaha
Stary 2015-07-19, 10:54   #4924
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Cytat:
Czy tylko ja tak mam, że poszłabym z tą panią na kawę i ciastko? A nawet siedem.
Oj tak, uwielbiam ją. Tak klarownie i trafnie przekazuje swoje myśli, nie znoszę jak ludzie w kółko pitolą o tym samym. I jest przy tym taka elegancka

Cytat:
Napisane przez KUCIA Pokaż wiadomość
moim zdaniem Katosu spodziewa się kolejnego dziecka a Maxi wygląda świetnie
Tak, tego typu postu tutaj dawno nie było
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-19, 10:55   #4925
withi_as
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladymln Pokaż wiadomość
Dziewczyny polecicie dobrą pęsetę? Najlepiej jakby była dostępna online,ale niekoniecznie.
Od kilku lat mam mini pęsetę tweezerman i nie wymienię jej do końca życia. : )))) Jest niezniszczalna i niezastąpiona.

Cytat:
Napisane przez Ace_ Pokaż wiadomość
Ja ją odkryłam niedawno, dzięki temu wątkowi z resztą i jej filmikowi o tej odżywce do rzęs co jej tyle szkody narobiła. Bardzo fajna dziewczyna i przyjemnie się jej słucha.
Dla mnie osobiście to jeden z ciekawszych kanałów obecnie. Bardzo przyjemne filmy, uwielbiam serię #co nowego ; ))
withi_as jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-19, 11:00   #4926
Ollaya
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość

A ja mam zupełnie odwrotne doświadczenia, z H&M często wychodziłam z większymi rozmiarami niż zazwyczaj noszę. Nie wiadomo tak naprawdę, najlepiej iść przymierzyć, czasem pasuje 36 a czasem 40.

Może trochę z góry, ale z drugiej strony one nie mają pulchnych twarzy, a pokazują się tylko od ramion w górę, więc ciężko jest określić, jak wygląda ich ciało. Zresztą "bardzo szczupłe" mi się nigdy nie wydawały, raczej normalne.

pewnie sporo zależy od modelu ubrania i figury. Ja np. jestem dość niska, często bluzki/spodnie niby mojego rozmiaru są na mnie za duże.

w ostatnim filmiku p.Bogusława wspomina o swojej siostrze. Ciekawa jestem jak ona wygląda i czy też cieszy się tak 'dobrymi genami', czy jest to w większej mierze zasługa pielęgnacji.

Cytat:
Ależ masz wprawne oko.

Padłam na twarz.. why.. whyyy people! Błysk w oku, promienna cera.. Ja przestanę używać rozświetlacza, jesli to grozi ciążą.

czego to się można na wizażu dowiedzieć

Cytat:
Napisane przez Yoooko Pokaż wiadomość
Szczerze mówiąc moją uwagę od jej nosa odwracają paskudne, zółte, popalone włosy.
no, trochę nieciekawie to wygląda
ja ją widzę w jakimś chłodnym, ciemniejszym blondzie.
https://instagram.com/p/0YczfOjtaB/ - tutaj np. włosy wyglądały całkiem ok.
Ollaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-19, 11:07   #4927
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
AHAHAHAHHAHA XD
czekałam na to

Tradycyjnie, ilciu. Błysk w oku od lamp i promienna buzia od rozświetlacza to ino cionża.
wy tak serio? ja jej w ogóle nie oglądam i jak ją zobaczyłam to widzę jej dwa razy więcej niż kiedyś, tu się nawet nie ma nad czym zastanawiać - albo ciąża albo powrót kilogramów z którymi walczyła. życie. po co zaklinać rzeczywistość i udawać, że nic się nie zmieniło trochę się zachowujecie tak jakby ciąża była jakimś piętnem, którym nie można nikogo naznaczyć, bo "jak tak można!"

a co do nosa Tęczy - zaraz po zabiegu mówiłam, że nie jest zbyt dobrze i nadal nic się nie zmieniło.

Edytowane przez evvelinek
Czas edycji: 2015-07-19 o 11:09
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-07-19, 11:15   #4928
Adamantium01
Karo

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
wy tak serio? ja jej w ogóle nie oglądam i jak ją zobaczyłam to widzę jej dwa razy więcej niż kiedyś, tu się nawet nie ma nad czym zastanawiać - albo ciąża albo powrót kilogramów z którymi walczyła. życie. po co zaklinać rzeczywistość i udawać, że nic się nie zmieniło trochę się zachowujecie tak jakby ciąża była jakimś piętnem, którym nie można nikogo naznaczyć, bo "jak tak można!"
jak dla mnie też jest większa

Adamantium01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-19, 11:15   #4929
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:

a co do nosa Tęczy - zaraz po zabiegu mówiłam, że nie jest zbyt dobrze i nadal nic się nie zmieniło.
Nie o to chodzi. Ktoś tu wpada i rzuca " ona chyba jest w ciąży". Nie, że przytyła, ma problemy zdrowotne czy coś, tylko ciąża. Wiele osób tu zagląda i potem lecą pod film i "wmawiają" dziewczynom ciążę, bo na wizażu piszooooo. A wizaż złyy.. Nie wiem jak Wy, ale ja nie mam w naturze takich chorych domysłów, i wyszukiwania czegoś na siłę.
Stary 2015-07-19, 11:16   #4930
aniabaniaa
Zakorzenienie

niee no coWy, ja uważam, że zmiana nosa Tęczy jest duża i dobra, ALE rrzeczywiscie nos nadal wydaje się być zbyt duży ale nie jest zły. dobrze że się zdecydowała.
Stan włosów faktycznie masakra, ale zawsze taki miała chyba :P ale ktoś jej skomentował fotkę na insta, ze ma super wlosy ;D

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-19, 11:30   #4931
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Nie o to chodzi. Ktoś tu wpada i rzuca " ona chyba jest w ciąży". Nie, że przytyła, ma problemy zdrowotne czy coś, tylko ciąża. Wiele osób tu zagląda i potem lecą pod film i "wmawiają" dziewczynom ciążę, bo na wizażu piszooooo. A wizaż złyy.. Nie wiem jak Wy, ale ja nie mam w naturze takich chorych domysłów, i wyszukiwania czegoś na siłę.
napisze tak - ytberki powinny się przestać przejmować komentarzami, a wy tutaj powinnyście przestać przejmować się tym, że one tego nie potrafią robić. proste. świata się nie zbawi.
poza tym i bez wizażu będą to ludzie pisać, a jak Katosu, w tym przypadku, czy inne dziewczyny, będą strzelać fochy i się obrażać na świat, bo ktoś może trafi w sedno w komentarzu, to już niczyj problem tylko ich.
myślę, że trzeba się przestać przejmować czyimś brakiem dystansu do życia i niemożliwością zaakceptowania przez ytberki tego w jakiej pozycji SAME się postawiły.
jeszcze co do pogrubionego - nie w tym przypadku

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
niee no coWy, ja uważam, że zmiana nosa Tęczy jest duża i dobra, ALE rrzeczywiscie nos nadal wydaje się być zbyt duży ale nie jest zły. dobrze że się zdecydowała.
Stan włosów faktycznie masakra, ale zawsze taki miała chyba :P ale ktoś jej skomentował fotkę na insta, ze ma super wlosy ;D
jasne, że zmiana jest i nie ma porównania z pierwotnym wyglądem nosa i całej buzi, ale nie jest to "super idealna robota, niebo a ziemia, nos z okładki, lepiej być nie może"
może fizycznie nie było możliwe zrobić tego inaczej, nie znam się, ale dobrze to nie wygląda.

Edytowane przez evvelinek
Czas edycji: 2015-07-19 o 11:32

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-07-19, 11:32   #4932
Ollaya
Rozeznanie

Cytat:

mi się wydaje, że niezależnie od powodu (ciąża, powrót kg) snucie takich domysłów jest bez sensu dopóki sama Katosu czegoś nie potwierdzi, na co to, po co?
a tak wjeżdżanie jej że przytyła.. no cóż jeśli ma tendencje do tycia i nad tym nie zapanowała to jej współczuję, ale myślę, że ma lustro w domu i nie trzeba jej dodatkowo tego wytykać w komentarzach.
Stary 2015-07-19, 11:35   #4933
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Cytat:

Też mi się nie podoba. Ogólnie wyjściowy stan jej nosa to była tradża, ale chirurg się nie popisał. Chyba da się zrobić coś lepszego, patrząc po nosach celebrytów. Blake Lively też miała brzydki nos, a efekt jaki ma teraz jest super.
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-19, 11:39   #4934
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ollaya Pokaż wiadomość
mi się wydaje, że niezależnie od powodu (ciąża, powrót kg) snucie takich domysłów jest bez sensu dopóki sama Katosu czegoś nie potwierdzi, na co to, po co?
a tak wjeżdżanie jej że przytyła.. no cóż jeśli ma tendencje do tycia i nad tym nie zapanowała to jej współczuję, ale myślę, że ma lustro w domu i nie trzeba jej dodatkowo tego wytykać w komentarzach.
ja nie uważam, że z osobami publicznymi, jakby nie było, trzeba obchodzić się jak z jajkiem i traktować pewne rzeczy jako temat tabu.
pojawia się też kwestia szeroko pojętego wzajemnego szacunku - ja się będę pochylać nad tym by nie postawić ytberki w złym świetle czy niezręcznej sytuacji, a ta za kilka dni zablokuje mnie albo niemiło podsumuje za jakiś obiektywnie neutralny komentarz
można by głębiej wejść w temat, ale to by było bezczeszczenie tego wątku i zaraz by mnie tu nadziano na pal, więc nie rozwijam myśli
Stary 2015-07-19, 11:45   #4935
alevE
Wiecznie niezdecydowana

Tak obserwuję zmiany u Loli oraz u Kokosowej Tęczy i stwierdzam, że te ich współprace zamiast reklamy kliniki/lekarza, powodują całkiem odwrotny skutek
`Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie.`

Mój skromny kosmetyczny blożek
alevE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-19, 11:45   #4936
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Dla mnie to nie tyle złe, co po prostu śmieszne. Katosu nigdy nie była chudziną, więc dla mnie to, że jest jej więcej, sugeruje przede wszystkim, że zwyczajnie znowu przytyła. Wieszczenie jednoznacznie ciąży, gdy poza mocniej zaokrągloną sylwetką nie ma ku niej żadnych przesłanek, jest trochę bezsensowne. Kojarzy mi się z plotkarami z okien blokowisk, które widząc córkę sąsiadki wracającą po roku studiów do domu z kilkoma kilogramami więcej, od razu rozpowiadają na całym osiedlu, że "ta córka Kryśki to w ciąży jest". A powody mogą być różne.

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;52131479]Też mi się nie podoba. Ogólnie wyjściowy stan jej nosa to była tradża, ale chirurg się nie popisał. Chyba da się zrobić coś lepszego, patrząc po nosach celebrytów. Blake Lively też miała brzydki nos, a efekt jaki ma teraz jest super.[/QUOTE]

Mnie też się nie podoba, ale może ona nie chciała zbyt dużej zmiany?

Edytowane przez Cattivo
Czas edycji: 2015-07-19 o 11:47
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-19, 11:48   #4937
201607111008
Konto usunięte

Cytat:
Dla mnie to nie tyle złe, co po prostu śmieszne. Katosu nigdy nie była chudziną, więc dla mnie to, że jest jej więcej, sugeruje przede wszystkim, że zwyczajnie znowu przytyła. Wieszczenie jednoznacznie ciąży, gdy poza mocniej zaokrągloną sylwetką nie ma ku niej żadnych przesłanek, jest trochę bezsensowne. Kojarzy mi się z plotkarami z okien blokowisk, które widząc córkę sąsiadki wracającą po roku studiów do domu z kilkoma kilogramami więcej, od razu rozpowiadają na całym osiedlu, że "ta córka Kryśki to w ciąży jest". A powody mogą być różne.
Tym bardziej, ze już nie raz pojawiały się tu komentarze wróżące ciąże z błysku w oku, czy jakiej zmiany twarzy
201607111008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-19, 11:52   #4938
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem kto tu bardziej przesadza jak czytam takie rzeczy
Stary 2015-07-19, 11:58   #4939
olenkasz
Zakorzenienie

o, przytyła?
ciąża
o, rumiana twarz?
ciąża
o, rozświetlony pulas?
ciąża
o, uśmiech?
ciąża
o, błysk w oku?
ciąża
o, promienna cera?
ciąża
o, dobry humor?
ciąża
o, picie herbaty?
ciąża
o, luźna sukienka?
ciąża
o, NIE TWÓJ INTERES, NIE WTYKAJ NOSA W NIESWOJE SPRAWY, PRZECIEŻ CO CIE OBCHODZI KTO I CO MA W BEBZONIE?
na pewno ciąża!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-07-19, 12:40   #4940
Autumn Witch
Raczkowanie

Cytat:
AHAHAHAHHAHA XD
czekałam na to

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Tradycyjnie, ilciu. Błysk w oku od lamp i promienna buzia od rozświetlacza to ino cionża.
Padlam

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Cytat:

Wcale nie chodzi o naznaczenie ze ciaza zla, a youtubowe wrozenie z fusow. Wychodzi na to ze wystarczy zeby czlowiek dostal czkawki a juz mu przepowiadaja rychle powiekszenie rodziny.

Zreszta czy ciaza, czy przytyla czy zle ubranie czy zle oswietlenie nie powinno to nikogo interesowac bo ona nie prowadzi vloga o swoim zyciu typu itsjudytime tylko o makijazu.

Czasem to mam wrazenie ze ludzie oczekuja wstepu do filmikow youtubowych typu:
waga dzisiaj rano: x kg
zmiana w gore w dol +/- gram
stan ciazowy: jest/nie ma
ilosc pochlonietych kalorii: xxx kcal
cwicznia: x min

a teraz mozemy przejsc do filmiku

Edytowane przez Autumn Witch
Czas edycji: 2015-07-19 o 12:43
Autumn Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-19, 12:53   #4941
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez alevE Pokaż wiadomość
Tak obserwuję zmiany u Loli oraz u Kokosowej Tęczy i stwierdzam, że te ich współprace zamiast reklamy kliniki/lekarza, powodują całkiem odwrotny skutek
U Tęczy zniknął garb - profil wygląda bardzo dobrze. Może to garbka chciała się pozbyć? Korekta nosa nie musi oznaczać wymiany nosa na całkiem inny. Też likwidowałam znienawidzony garb i mój nos zmienił się tylko z boku patrząc, a zmiana w psychice nie do zmierzenia.

Co do Loli - nie wydaje mi się, żeby efekt zabiegów był dobrą reklamą, ale też nie każdy dąży w swoim wyglądzie do totalnej naturalności. Pewnie - jak przy każdej ingerencji lekarza plastyka/medycyny estetycznej - efekty powinny być mierzone zadowoleniem i pozbyciem się kompleksów przez osoby bezpośrednio zainteresowane. Nikt nie będzie się podobał wszystkim, ale sobie powinien
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-19, 13:07   #4942
juli_jka
now or never

Cytat:
Napisane przez Lukrecja_Borgia Pokaż wiadomość
Urodzinowe prezenty Księżniczki:
podobają mi się wzory tych pierścionków
różowego złota nie lubię, ale same wzory jak najbardziej super
Stary 2015-07-19, 13:15   #4943
Ollaya
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Co do Loli - nie wydaje mi się, żeby efekt zabiegów był dobrą reklamą, ale też nie każdy dąży w swoim wyglądzie do totalnej naturalności. Pewnie - jak przy każdej ingerencji lekarza plastyka/medycyny estetycznej - efekty powinny być mierzone zadowoleniem i pozbyciem się kompleksów przez osoby bezpośrednio zainteresowane. Nikt nie będzie się podobał wszystkim, ale sobie powinien
przypomniało mi się, że misia3006 też miała powiększane usta, ale u niej efekt był zupełnie inny, zdecydowanie baardziej naturalny.
poza tym ma też fajne podejście do tematu, od 10:08 - szczera babeczka, jak wiemy nie wszyscy tak potrafią

Cytat:
Napisane przez Autumn Witch Pokaż wiadomość

Wcale nie chodzi o naznaczenie ze ciaza zla, a youtubowe wrozenie z fusow. Wychodzi na to ze wystarczy zeby czlowiek dostal czkawki a juz mu przepowiadaja rychle powiekszenie rodziny.

Zreszta czy ciaza, czy przytyla czy zle ubranie czy zle oswietlenie nie powinno to nikogo interesowac bo ona nie prowadzi vloga o swoim zyciu typu itsjudytime tylko o makijazu.

Czasem to mam wrazenie ze ludzie oczekuja wstepu do filmikow youtubowych typu:
waga dzisiaj rano: x kg
zmiana w gore w dol +/- gram
stan ciazowy: jest/nie ma
ilosc pochlonietych kalorii: xxx kcal
cwicznia: x min

a teraz mozemy przejsc do filmiku
normalnie jak jakiś wywiad lekarski podejrzewam, że lista pytań mogłaby się szybko wydłużyć, patrząc na te wszystkie Q&Aje wścibskość ludzi nie zna granic.

jakby nie patrzeć, trochę to przykre. z PannaJoanną też było podobnie, zrobiła serię o odchudzaniu, a potem pod filmikami zupełnie nie związanymi z temtem była rozliczana z każdego dodatkowego kg. tak się tworzy jakieś chore ciśnienie, jakby widzowie oczekiwali, że jak dana jutuberka się odchudzała to już do końca życia dezycji zmienić nie może, cały czas ścisła dieta i utrzymanie wagi. Jak widac nie każdemu to przychodzi z łatwością.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-07-19, 13:21   #4944
201607211122
Konto usunięte

ja nic nie mówię, to tylko zdjęcie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bandicam 2015-07-19 13-18-28-260.jpg (214,3 KB, 480 załadowań)
201607211122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-19, 13:25   #4945
juli_jka
now or never

Cytat:
Napisane przez agatnik Pokaż wiadomość
ja nic nie mówię, to tylko zdjęcie
Kasia zawsze była małą kuleczka
na każdym będzie wyglądać jak kuleczka - owszem wracając do zdjęć jeszcze z Polski, Polski, no to schudła, ale chyba (z całym szacunkiem) nie aż tak
Stary 2015-07-19, 13:34   #4946
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
przypomniało mi się, że misia3006 też miała powiększane usta, ale u niej efekt był zupełnie inny, zdecydowanie baardziej naturalny.
poza tym ma też fajne podejście do tematu, od 10:08 - szczera babeczka, jak wiemy nie wszyscy tak potrafią
Ooo, Misia jest kochana. Jej usta tez mi się nie widzą, ale ona sama widzi mi się bardzo. Dzięki za przypomnienie o jej istnieniu
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-19, 13:39   #4947
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie tak zgadzam się w pełni.
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-19, 13:39   #4948
Ollaya
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Ooo, Misia jest kochana. Jej usta tez mi się nie widzą, ale ona sama widzi mi się bardzo.Dzięki za przypomnienie o jej istnieniu
też ją bardzo lubię

teraz właśnie oglądam jej ulubieńców

i jest kolejną youtuberką nadająca o kosmetykach z antipodes,
mówi o mleczku do mycia twarzy, kremie do twarzy i pod oczy i o maseczce Aura.
już więcej zachęt mi nie potrzeba, chyba coś w końcu kliknę
Stary 2015-07-19, 13:48   #4949
201607211122
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez juli_jka Pokaż wiadomość
Kasia zawsze była małą kuleczka
na każdym będzie wyglądać jak kuleczka - owszem wracając do zdjęć jeszcze z Polski, Polski, no to schudła, ale chyba (z całym szacunkiem) nie aż tak
serio? Tylko ja widzę pod płaszczem zaokrąglony brzuszek? Nie jestem osiedlową plotkarą, a ciąża to nie powód do wstydu
201607211122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-19, 13:50   #4950
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
jakby nie patrzeć, trochę to przykre. z PannaJoanną też było podobnie, zrobiła serię o odchudzaniu, a potem pod filmikami zupełnie nie związanymi z temtem była rozliczana z każdego dodatkowego kg. tak się tworzy jakieś chore ciśnienie, jakby widzowie oczekiwali, że jak dana jutuberka się odchudzała to już do końca życia dezycji zmienić nie może, cały czas ścisła dieta i utrzymanie wagi. Jak widac nie każdemu to przychodzi z łatwością.
To rozliczanie z każdego kilograma jest żałosne do potęgi. 'O, przytyła', 'O zaokrągliła się' - a jeszcze uwielbiam pisanie 'uwag' tego typu na biało albo w formie: "to jej sprawa, ale powinna schudnąć" czy "dla jej zdrowia lepiej byłoby, żeby schudła" - no tak, nagle wszyscy przejmujemy się zdrowiem obcej kobity z drugiego końca Polski.

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

Cytat:
Napisane przez agatnik Pokaż wiadomość
serio? Tylko ja widzę pod płaszczem zaokrąglony brzuszek? Nie jestem osiedlową plotkarą, a ciąża to nie powód do wstydu
Też mam zaokrąglony brzuszek, a w ciąży nie jestem (na całe szczęście) - i co teraz? Hmmm, czyżby istniały inne powody zaokrąglonych brzuszków?
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości