|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4921 |
Zadomowienie
|
Dot.: Grupa wsparcia - wracamy do naturalnych włosów Cz. VIII
A to ja ścięłam na chłopaka rok temu, ale już odrosły i po całym procesie stwierdzam, że jednak najbardziej pasują mi długie włosy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4922 |
music is my best friend ♫
|
Ja nadal dzielnie walczę z powrotem do naturalnych włosów. Pamiętam jak kilka lat temu wróciłam do swoich. Co prawda nie dobrze się czułam w tym kolorze ale były mieciutkie w świetnej kondycji. Trochę się boję, że już na dobre zostanę babcia
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4923 |
|
Szkoda, że już nikt tu nie zagląda. Nie ma z kim pogadać.
Mnie w ostatnim czasie różne głupoty przychodziły do głowy. Raz stwierdziłam, że zafarbuję się farbą na rudo. Innym razem miałam ochotę na hennę albo inne ziółka. Koniec końców sięgnęłam po szamponetkę Marion blond która tak naprawdę nic nie dała. No może delikatnie się ocieplił kolor ale tak naprawdę różnicy nie ma. Na tym poprzestanę. Ha tylko ciekawe na jak długo. Ze mną to różnie bywa. Trochę mi moje włosy podrosły. U fryzjera ostatni raz byłam bodajże w lipcu. Powiem wam, że im są dłuższe (choć nadal krótkie) to tak jakoś ten odrost nieźle wygląda z resztą farbowanych włosów. Na razie nie ścinam ich. Chcę delikatnie zapuścić bo mam pomysł na fryzurę. Kusi mnie grzywką na prosto. Obecnie mam na bok i w domu ciągle ją spinam. Trochę mnie już denerwuje. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4924 | |
mOLDerator
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4925 |
Rozeznanie
|
Ja jestem
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4926 |
|
Ja już jakieś 8 miesięcy nie farbuję. Co prawda raz albo dwa sięgnęłam po szamponetkę ale nie wiele ona dała więc to się nie liczy
![]()
![]() |
#4927 |
|
U mnie na dniach minie rok odkąd nie farbuję włosów. Jestem z siebie dumna, że tyle wytrzymałam. W ogóle mnie nie kusi by sięgnąć po farbę. Mój kolor ładnie się zlał z resztą farbowanych. Nie ma chamskiego odcięcia czy jakiejść mega różnicy w kolorach. Gdybym je ścięła na bardzo krótko to całe bym miała naturalne ale zachciało mi się je zapuścić. Siwe mi w ogóle nie przeszkadzają, a nie ukrywam że mam ich już z 30% Jedyne co mnie wkurza to kondycja włosów. Zawsze były tluste u nasady i miały troche przesuszone końce od farbowania. Teraz są matowe, lekko spuszone. Jedyny tego plus jest taki, że nie muszę myć ich codziennie. Nawet na 3 dzień wyglądają nieźle. Muszę trochę bardziej o nie zadbać. Kupić jakąś dobrą maskę nawilżającą, odżywczą. Może pobawię się też w olejowanie.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:47.