![]() |
#4951 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Majówki 2016 - część trzecia
Cytat:
![]() Haha, masz wytłumaczenie! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#4952 |
Zadomowienie
|
Iwonka graty za samodzielne zaśnięcie.
Ja od kilku dni depresja...czuję się najgorszą matką na świecie. Nie cieszy mnie bycie mamą.Owszem są sytuacje mile i te uśmiechy i to wszystko ale męczy mnie opieka. MIŚKA z powodu ząbków jest tak nieznośna że już dziś się poryczalam z bezsilności. Jestem za słaba na to wszystko ;-( Mąż mnie bardzo wspiera zabrał ją na spacer żebym odpoczeła ale zamiast odpocząć to miałam jeszcze wyrzuty sumienia. Nie umiem się cieszyć tym że mam zdrowe dobrze rozwijające się dziecko. WHY?😕 PS. polećcie jakaś dobrą planszówke dla dwójki osób po 30tce. Szukam prezentu dla siostry i jej faceta.Kolejke mają,s crabble, monopoly tez. Czytam o tym Robinsonie co Mona proponowała wydaje się fajna...a coś jeszcze? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4953 | ||
Z deszczem w butach
|
Cytat:
![]() ![]() Gratki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
Grałam jeszcze w Carcasonne - taka łatwa i przyjemna, nie wymagająca myślenia strategicznego i "Wsiąść do pociągu" chyba taki tytuł - fajna, strategiczna, polecam. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4954 |
Rozeznanie
|
Iwonia, Na tą whisky co się ją otwiera żeby wypić za samouspienie dziecka to nie ma alergii
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4955 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie znam tego uczucia. Zo padla sama raz po lekach i zastanawialam sie czy dzwonic po lekarza ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4956 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#4957 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4958 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
![]() Masz ode mnie odznakę SuperMamy <klik> (przypięłam Ci do kaftanu) ![]()
![]() |
#4959 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Też szukałam pomysłu na planszowki, ale stwierdziłam że nie mamy czasu póki co, ledwo ogarniam czytanie książek wieczorami czy jakiś film ![]() 5 sekund Patchwork 7cudow świata Doble I wiele wiele innych - te mi utkwiły w pamięci ![]() Edytowane przez mialavi Czas edycji: 2016-12-14 o 20:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4960 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja ostatnio mam fazę na "5 sekund" ![]() ![]()
![]() |
#4961 |
Zakorzenienie
|
5 sekund mam i posiadam, ale na 2 osoby to to się nie nadaje. Co najmniej 3 , a najweselej jest jak jest 4-5 osób i do tego jakieś procenty:P
Wsiąść do pociągu uwielbiam - można grać w dwie osoby, ale wtedy z reguły nie ma żadnego wyzwania. Od 3 osób już jest trudniej, a co za tym idzie fajniej. Ogólnie ciężko jest chyba znaleźć gry, w które fajnie się gra w dwie osoby. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4962 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny dzięki za wsparcie. Walczymy z zaśnięciem od 20to już 3cia pobudka ;-( nic nie działa po prostu nic...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4963 |
Zakorzenienie
|
Kurna córka mi wróciła z przedszkola z zapaleniem spojowek. Czy może zarazic mi Tymka? Jutro pójdę z nią do lekarza a dzisiaj póki co lecimy na jakiś kroplach bez recepty i okładach z mleka i miodu...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4964 |
Moderatorka z pazurem
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4965 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() U nas dobrze, tylko Milan na nic nie pozwala, nie mogę nawet zejść z dywanu na którym się bawi bo od razu jest ryk. Tablet czy telefon jak zobaczy w rękach to to samo. Mam siedzieć i patrzeć jak się bawi a najlepiej to zabawiac, gadać, laskotac i w ogóle. Za to jak mąż z nim zostaje to anioł - zajmuje się jedna zabawka przez 10 minut, turla i gaworzy. Nie kumam o co chodzi ![]() Po 6 miesiącu próbujemy warzywka. Była dynia ziemniak marchewka i zupka jarzynową ze sloiczka. Po dyni sluzowate qpy, sprawdzałam drugi raz i to samo. Czy to alergia? Próbować później jeszcze raz? Może być jakiś inny powód takich qpek? Mamy uczniaczka i on tylko czasem interesuje małego. Ale jest fajny, liczę że przyjdzie jego czas ![]() ![]() Za to mamy pianinko uczniaczka i to jest szał! Mogę nawet siku iść sama ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4966 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- My mamy jeszcze jedna fajną grę dla dwojga. Jutro zerknę na nazwę bo juz jestem w wyrku. dobranoc!
![]() |
#4967 |
Raczkowanie
|
Achhh no i kupiliśmy termomisia, więc jak ogarnę to obiadki tzn sloiczki dla Milanka będę robić sama
![]() ![]() ![]()
#4968 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U nas druga pobudka, damy rade ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4969 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wyciszenie na rękach? pogłaskanie po główce? ciche i czułe pośpiewanie kołysanki? Mam nadzieję, że mimo wszystko noc będzie spokojna...
![]() |
#4970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4971 |
Zakorzenienie
|
Aaaa, genialna jest jeszcze Agricola (K. Zawsze kradnie bydło!)
a ta druga to Drako ![]()
#4972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4973 | ||
Moderatorka z pazurem
|
Iwonia
![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Dobra dobra ![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Urshoola po prostu jestes zmeczona. Nie obwiniaj sie kochana ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
![]() Chyba taka faze ze nam sie Huby robia. Emi aktualnie spi na mnie. Zasnela w chuscie. Jak ja odkladalam to oczy jak 5zl. Przytulilam - spi. 5x juz odkladalam, mizialam i to samo. Chyba jutro wygnam starego na kanape a ja sie w koncu wyspie z mloda w wyrku. Ewidentnie potrzebuje bliskosci. We 3 nie chce spac, bo stary za bardzo sie wierci. Jak teraz nie uda mi sie jej odlozyc to go wygnam teraz zaraz ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Polecicoe mi jakis serial? Nie zebym miala za duzo czasu...po prostu wieczorami jezdze na rowerku stacjonarnym i ogladajac cos, czas szybciej leci |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4974 | |
Zakorzenienie
|
dobijcie
moje dziecko robi impreze na fejsie ![]() ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4975 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio obejrzeliśmy Młodego papieża i jest git. Ponoć Belfer też fajny. Mąż oglądał Westworld i też spoko. Jeżeli nie widziałaś Detektywa to polecam (ale tylko pierwszą serię). No i chętnie też poczytam co dziewczyny polecają, bo aktualnie nic nie oglądamy... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#4976 |
Moderatorka z pazurem
|
Ita, Klan juz obejrzałam. I mode na sukces
![]() Nieeeee nie jezdze z nia na plecach. Oddaje tatusiowi i smigam. Jak mu zaczyna marudzic to dadi na chwile przychodzi z nia do mnie. Prezesowa zerknie okiem i jest git malina ![]() To taki nasz rytual ![]() Matka smiga na rowerze, potem idzie pod prych, tulenie, karmienie i sru do chusty |
![]() ![]() |
![]() |
#4977 |
Z deszczem w butach
|
Roses, Właśnie skończyłam Westworld, fajny, choć po pierwszej połowie spodziewałam się więcej.
A co lubisz? Obyczajowe? Komediowe? Kryminał? Z ostatnich miesięcy najbardziej mi się "Thirteen" i hm.. chyba "Upadek" po polsku, a angielskiego tytułu pamietam. Pierwszy o dziewczynie, która po 13 latach uciekla od porywacza, drugi o seryjnym mordercy, ale brytyjski, fajnie nakręcony, z Gilian Anderson w jednej z głównych ról. ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- A! I jeszcze "Fortitude" jak dla mnie był super, ale klimat bardzo specyficzny, zamknięta społeczność, koło podbiegunowe.. ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- Coś się dzieje z tym moim małym jednak, ale jeszcze nie wiem co... Edytowane przez daggmara Czas edycji: 2016-12-14 o 22:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4978 |
Moderatorka z pazurem
|
Lubie kryminalne. Dzieki Daga, jutro poczytam.
A co tam u Ola weszysz? |
![]() ![]() |
![]() |
#4979 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do usypiania to u nas jak nic nie pomaga to siadam na piłce do fitnesu. A odkładac muszę zawsze z prawej ręki i kłaść na lewy boczek wtedy jest cacy, jak coś w nocy popindole to jest ryk ![]() Edit. Prawy boczek!
"Naucz się czekać, albo zmienią się rzeczy albo Twoje serce" Milanek ![]() Edytowane przez Jowi20 Czas edycji: 2016-12-14 o 23:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4980 | |
Z deszczem w butach
|
Cytat:
![]() Kurka wodna, nie wiem, co z nim.. od wczoraj słaby apetyt, dziś jakieś 3 zielone kupy w dzień, ciągle się budzi i jeszcze zimny jak lód, gdy śpi... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:14.