Panny MŁode Śląsk ;) - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-09, 09:09   #4951
Kasiek1987
Zakorzenienie

Dot.: Panny MŁode Śląsk ;)

Cytat:
Napisane przez betterw Pokaż wiadomość
niut0 dla mnie najważniejsze są zdjęcia z ceremonii i na te najbardziej zwracałam uwagę przy wyborze fotografa. Co do pleneru, to masz rację, dużo zależy od PM, ale fotograf też musi potrafić wyłapać emocje. No ale jak para nie jest szalona, to zdjęcia też nie będą.

Mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko, jak wkleję tu sobie listę z Waszymi zespołami? Dużo mi to pomoże w uporządkowaniu kto, co i potem w poszukiwaniu zespołu/dj-a na nasze wesele:
JennyAniolek - początkowo Impuls z Rybnika (3 os., 2700 zł), ale potem dj (brak nazwy) (1 os., 1000 zł)
Butterfly20 – zespół (brak nazwy) (5 os., ok. 4 000z ł).
Sweetbe - Singer band (3 os., 2800 zł)
Niuto – Golden Mix (brak składu i ceny)

Ja sobie zdaję sprawę z tego, że wiele (zwłaszcza małych) zespołów korzysta z "półplejbeku". Przecież kilka osób nie jest w stanie zastąpić całej orkiestry. Zwykle puszczają podkład i do tego dogrywają na żywo i śpiewają na żywo. Ważne, żeby śpiewali czysto i potrafili zabawić gości. My szukamy małoosobowego zespołu, bo nie dość, że wtedy usługa kosztuje mniej, to za "talerzyki" też się mniej płaci. A pozatym my robimy małe wesele, o czym już pisałam.
Możesz do tej listy dorzucić jeszcze mojego DJ-a, 1400zł www.papierzanski.com

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post55596361
Kasiek1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 11:29   #4952
izabla
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Emir1994 Pokaż wiadomość
99% fotografów ślubnych ma taki kurs skończony i praktycznie księża w ogóle tego nie sprawdzają. Mi się do tej pory tylko jeden ksiądz trafił który chciał abym okazał pozwolenie.
Nie do końca się zgodzę. Mój TŻ i paru naszych wspólnych znajomych pracuje w tej branży w Częstochowie, i często księża proszą tu o pokazanie zaświadczenia.
A spotkałam się z relacją, ze ślubu w TG, gdzie ksiądz oznajmił fotografowi, że jego zaświadczenie ważne jest w archidiecezji częstochowskiej
Stary 2011-03-09, 13:36   #4953
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
niut0 dla mnie najważniejsze są zdjęcia z ceremonii i na te najbardziej zwracałam uwagę przy wyborze fotografa. Co do pleneru, to masz rację, dużo zależy od PM, ale fotograf też musi potrafić wyłapać emocje. No ale jak para nie jest szalona, to zdjęcia też nie będą.

Mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko, jak wkleję tu sobie listę z Waszymi zespołami? Dużo mi to pomoże w uporządkowaniu kto, co i potem w poszukiwaniu zespołu/dj-a na nasze wesele:
JennyAniolek - początkowo Impuls z Rybnika (3 os., 2700 zł), ale potem dj (brak nazwy) (1 os., 1000 zł)
Niuto – Golden Mix (brak składu i ceny)

Ja sobie zdaję sprawę z tego, że wiele (zwłaszcza małych) zespołów korzysta z "półplejbeku". Przecież kilka osób nie jest w stanie zastąpić całej orkiestry. Zwykle puszczają podkład i do tego dogrywają na żywo i śpiewają na żywo. Ważne, żeby śpiewali czysto i potrafili zabawić gości. My szukamy małoosobowego zespołu, bo nie dość, że wtedy usługa kosztuje mniej, to za "talerzyki" też się mniej płaci. A pozatym my robimy małe wesele, o czym już pisałam.
w skład Golden Mix wchodzą 3 osoby, cena za jeden dzień to 2800 + 150 za każdą godzine poprawin
Gdybyś chciała ich posłuchać: na stronie mają tylko własne piosenki (mój TŻ słucha ich w radiu piekary ), a ja znam ich z dwóch imprez na których byliśmy- tam grają tylko covery, nie własne piosenki, szkoda, że ich na stronę nie dodali
Stary 2011-03-09, 15:18   #4954
jagoda221
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Africa_Sun Pokaż wiadomość
jagoda, the rock ja mam ślub 12 sierpnia 2011 w Parku Chorzowskim w Dworku Parkowym

A może, któraś z Was była na weselu w tym lokalu albo zna kogoś kto był?
W prawdzie nic nie wzbudza mojego niepokoju ale opinia naocznego świadka jest cenna
Africa_Sun ja nawet nie wiedziałam, że tam jest byłam w parku chorzowskim salach w Arsenal Hotel cena d 250 za osobę i w jakiejś restauracji Łania ale sala nie przypadła mi do gustu. \
A ile płacicie za osobę??
jagoda221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 17:53   #4955
Kasiek1987
Zakorzenienie

Pochwalę się zaproszeniami, bo w końcu dzisiaj przyszły
Powiem Wam, że ich wygląd przebił moje wyobrażenie o nich A trochę się bałam, bo akurat z tego modelu nie zamawialiśmy próbki, a takiej kolorystyki też nie było pokazanej na aukcji.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMAG0078.jpg (33,9 KB, 52 załadowań)

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post55596361
Kasiek1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 17:56   #4956
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
Ja też myslałam że kolumnowa została bez zmian, ponieważ nikt nie raczył mnie poinformować że jest inaczej. A przez przypadek dowiedziałam się że z Kolumnowej zrobiono 2 poziom kashmiru. Szkoda słow, szkoda moich nerwów... było minęło. Zostałam na 6 mcy przed ślubem bez sali więc za dużego wyboru nie miałam.

Suknie mam już zamówiona, wkleję zdjęcie w załaćzniku. Tylko nie bede mieć tej szarfy. A co do tortu to mam zamówiony w jednej cukierni w Częstochowie, bo jedliśmy raz na weselu od nich tort i był super ale zastanawiamy się jeszcze czy nie zmienić na gryca. Jak bede mieć chwilę to może do nich podjadę, bo przez tel to jest daremna rozmowa
To was zalatwili na maxa jestem w szoku powiem szczerze jak oni mogli sie tak zachowac? A to teraz w tym Kashmirze robia wesela czy juz wogole nie? Powiem Ci, ze i tak mialas szczescie ze znalazlas jakas sale na pol roku przed slubem takze gratuluje
Suknia sliczna szkoda, ze nie chcesz tej wstazki mnie sie bardzo podoba tylko gdyby byla moze w jakims kontrastowym kolorze. Co do tortu to kawalek z tej Czestochowy ale jesli jest tego wart to czemu nie
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 18:24   #4957
buziak1
Raczkowanie

Jenny a ile orientacyjnie kosztują torty w tej Marysieńce?
buziak1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-09, 18:42   #4958
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buziak1 Pokaż wiadomość
Jenny a ile orientacyjnie kosztują torty w tej Marysieńce?
wszystko zależy jaki rodzaj i na ile osób.

my za tort na 75 os 3-4 piętrowy kwadratowy płacimy 460 zł + dojazd ok 50 zł. Najlepiej umówić się na degustację

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 19:42   #4959
buziak1
Raczkowanie

kurde drogo... :/ ale za te najładniejsze - niestandardowe to wszędzie chyba będą brali...
buziak1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 22:15   #4960
betterw
Raczkowanie

Zaktualizowana lista (wpisuję ceny za 1 dzień, ponieważ taka mnie i TŻa interesuje):
Niuto – Golden Mix (3 os., 2800 zł)
Kasiek1987 – dj W.Papierzanski (1 os., 1400 zł)

W weekend zastanowimy nad wyborem, ale raczej nie ma szans na spotkanie z jakimkolwiek zespołem czy dj-em, bo mam zajęcia od 8 do 18, a wiadomo, że wieczorami, zwłaszcza w weekendy pracują (zachciało mi się robić 2-gi kierunek (1 już skończyłam), ale został ostatni semestr, a pozatym zaocznie, więc duuuużo łatwiej, no i łatwiejszy kierunek niż ten I-szy, więc nie jest źle ).

Kasiek1987 ładne zaproszenia.
betterw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 00:00   #4961
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
To was zalatwili na maxa jestem w szoku powiem szczerze jak oni mogli sie tak zachowac? A to teraz w tym Kashmirze robia wesela czy juz wogole nie? Powiem Ci, ze i tak mialas szczescie ze znalazlas jakas sale na pol roku przed slubem takze gratuluje
Suknia sliczna szkoda, ze nie chcesz tej wstazki mnie sie bardzo podoba tylko gdyby byla moze w jakims kontrastowym kolorze. Co do tortu to kawalek z tej Czestochowy ale jesli jest tego wart to czemu nie
Nie chce wstążki bo nie poszerza w pasie Choć może jeszcze pomyśle nad fioletem zeby do butów pasował

A o sali juz nie myślę, bo i ak nic na to nie poradze. Wesel tam nie ma, jest night club.
Cytat:
Napisane przez buziak1 Pokaż wiadomość
kurde drogo... :/ ale za te najładniejsze - niestandardowe to wszędzie chyba będą brali...
No nie wiem czy tak drogo. W bardziej znanych cukierniach tort na 100 osób to wydatek ok. 1000zł.
A ten Jenny jest śliczny

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-10, 09:50   #4962
Jessiorek
Raczkowanie

Hallo kochane

Mam pytanko - czy któraś z Was wie coś o cukierni Witoszek z Żor?
Będę bardzo wdzięczna za opinie.

The best time of my life...
Jessiorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 09:57   #4963
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jessiorek Pokaż wiadomość
Hallo kochane

Mam pytanko - czy któraś z Was wie coś o cukierni Witoszek z Żor?
Będę bardzo wdzięczna za opinie.
cześć
widziałam ich reklamę na jakiejś ulotce, ale w końcu nie wybraliśmy się do nich

A tak trochę zmieniając temat
gdzie macie wesele ? jaki foto/kam/dj/zespól ?

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Cytat:
No nie wiem czy tak drogo. W bardziej znanych cukierniach tort na 100 osób to wydatek ok. 1000zł.
to prawda :/

Cytat:
A ten Jenny jest śliczny
dziękuję
Twój też śliczny i smakowicie wygląda

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017

Edytowane przez JennyAniolek
Czas edycji: 2011-03-10 o 09:56
Stary 2011-03-10, 10:53   #4964
Jessiorek
Raczkowanie

Jenny Aniolek, no tak - tak się zaczytałam w całym wątku, że zapomniałam dodać coś od siebie :P

Nasze weselicho w Leśnej Perle w Radlinie Jestem prze szczęśliwa z tego powodu bo bardzo spodobał mi się wystrój a jestem strasznie wybredna w takich tematach :P

Kamerzysta to nasz znajomy, który tylko czasem dorabia sobie w ten sposób natomiast fotografować wszystko będzie moja koleżanka, która wprawdzie nie zajmuje się tym zawodowo ale ma spory talent i dobry aparat Także w tych kwestiach udało nam się dość znacznie uciąć koszta (kamerzysta 700zl, foto jakoś tak symbolicznie żeby nie męczyła się dziewczyna za darmo).

Dj mamy z Opola - Dj Bartii. Już raz bawiliśmy się na prowadzonym przez niego weselu i bylo niesamowicie - już w pierwszych minutach rozruszal doslownie wszystkich gości - nawet wszystkich dziadeczków i babcie :P Co bylo tez dla mnie ważne - nie prowadzi tych wstrętnych zboczonych zabaw tylko takie naprawdę śmieszne

Nie wiem teraz - suknie i inne rzeczy, które wybrałam też wklejać? :P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg leśna_perla.jpg (48,5 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg leśna_perla2.jpg (29,3 KB, 26 załadowań)

The best time of my life...
Jessiorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 11:20   #4965
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
Zaktualizowana lista (wpisuję ceny za 1 dzień, ponieważ taka mnie i TŻa interesuje):
Niuto – Golden Mix (3 os., 2800 zł)
Kasiek1987 – dj W.Papierzanski (1 os., 1400 zł)

W weekend zastanowimy nad wyborem, ale raczej nie ma szans na spotkanie z jakimkolwiek zespołem czy dj-em, bo mam zajęcia od 8 do 18, a wiadomo, że wieczorami, zwłaszcza w weekendy pracują (zachciało mi się robić 2-gi kierunek (1 już skończyłam), ale został ostatni semestr, a pozatym zaocznie, więc duuuużo łatwiej, no i łatwiejszy kierunek niż ten I-szy, więc nie jest źle ).

Kasiek1987 ładne zaproszenia.
to możesz dopisać mój zespół
Nostrado - 3 os (były 2 jak podpisywaliśmy umowę), cena: 2400zl za 1 dzień

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-10, 14:36   #4966
jagoda221
Raczkowanie

My mamy dj Mariusza 1200 za noc jednoczesnie będzie wodzirejem. Kamerzyste mamy z Bytomia http://www.brygola.pl/filmowanie.html cena 1400
a fotografów z Będzina www.panifotograf.ovh.org cena 2000zł
A którego z jubilerów w Sosnowcu mogłybyście polecić?
Stary 2011-03-10, 15:40   #4967
amandi84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jagoda221 Pokaż wiadomość
My mamy dj Mariusza 1200 za noc jednoczesnie będzie wodzirejem. Kamerzyste mamy z Bytomia http://www.brygola.pl/filmowanie.html cena 1400
a fotografów z Będzina www.panifotograf.ovh.org cena 2000zł
A którego z jubilerów w Sosnowcu mogłybyście polecić?
ja prawdopodobnie zamówię obrączki u jubilera goldrun, mają salon w Sosnowcu , a wnim przemiła Panią. Ze ja jestem bardzo niezdecydowana już 2 razy oglądałam tam obrączki i Pani nawet lusterko mi małe wyciągneła, żebym mogła z innej perspektywy na dłoń spojrzeć, a wzory bardzo ładne.
http://www.goldrun.pl/katalog,obracz...,strona,4.html
http://www.pmiska.pl
amandi84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 20:07   #4968
latinka
Zadomowienie

GG do latinka

Cytat:
Napisane przez amandi84 Pokaż wiadomość
ja prawdopodobnie zamówię obrączki u jubilera goldrun, mają salon w Sosnowcu , a wnim przemiła Panią. Ze ja jestem bardzo niezdecydowana już 2 razy oglądałam tam obrączki i Pani nawet lusterko mi małe wyciągneła, żebym mogła z innej perspektywy na dłoń spojrzeć, a wzory bardzo ładne.
Też chyba tam zamówię bo mają bardzo duży wybór, nie to co w znanych sieciówkach w marketach ale też jak Ty jestem niezdecydowana plus mój TŻ chce matową a ja błyszczącą i musimy znaleźć jakąś kompromisową wersję
latinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 21:53   #4969
Africa_Sun
Raczkowanie

Cytat:
Africa_Sun ja nawet nie wiedziałam, że tam jest byłam w parku chorzowskim salach w Arsenal Hotel cena d 250 za osobę i w jakiejś restauracji Łania ale sala nie przypadła mi do gustu. \
A ile płacicie za osobę??
Jagoda221 mi też Łania nie przypadła do gustu, słabo mi się robi na widok trupów (myśliwskich trofeów) wiszących na ścianach.
Dworek Parkowy jest dokładnie vis a vis Łani po przeciwnej stronie głównej alejki wiodącej od Wieży Telewizyjnej. Ma piękną werandę, latem otwierane są z sali drzwi do ogrodu, gdzie dzieci mają mini placyk zabaw i wszędzie jest zielono i cudnie. Płacimy 185 zł za osobę, sala jest bardzo ładna, łazienki bardzo eleganckie i czyściutkie, obsługa i szef przemiły i mam przeczucie, że będzie pięknie. Zdjęcia będzie nam robił nasz przyjaciel, który jest megaprofesjonalistą i robi bajeczne albumy ślubne, robił już zdjęcia na dwóch weselach w Dworku i mówi, że było bez zarzutu.

Cytat:
Napisane przez Kasiek1987 Pokaż wiadomość
Pochwalę się zaproszeniami, bo w końcu dzisiaj przyszły
Powiem Wam, że ich wygląd przebił moje wyobrażenie o nich A trochę się bałam, bo akurat z tego modelu nie zamawialiśmy próbki, a takiej kolorystyki też nie było pokazanej na aukcji.
Bardzo eleganckie zaproszenia Kasiek1987 a masz może zdjęcie jak wyglądają zamknięte? Gdzie je zamawiałaś i jaki był koszt?

Cytat:
A ten Jenny jest śliczny
A gdzie można zobaczyć tort Jenny? Ja właśnie szukam cukierni i nie mam pojęcia gdzie zamówić.

Cytat:
Napisane przez Jessiorek Pokaż wiadomość
Jenny Aniolek, no tak - tak się zaczytałam w całym wątku, że zapomniałam dodać coś od siebie :P

Nasze weselicho w Leśnej Perle w Radlinie Jestem prze szczęśliwa z tego powodu bo bardzo spodobał mi się wystrój a jestem strasznie wybredna w takich tematach :P
Nie wiem teraz - suknie i inne rzeczy, które wybrałam też wklejać? :P
Wklejaj wszystko Jenny Sala piękna, wystrój prześliczny, a kwiaty to też ich inicjatywa czy to już w Waszym zakresie?
Africa_Sun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 23:03   #4970
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Napisane przez Africa_Sun Pokaż wiadomość
A gdzie można zobaczyć tort Jenny? Ja właśnie szukam cukierni i nie mam pojęcia gdzie zamówić.
Jenny wklejała tort kilka postów wczesniej.

- 25 kg
Stary 2011-03-10, 23:15   #4971
anemeon
Zakorzenienie

My mamy obrączki z goldruna i są już nie mogę się doczekać, kiedy założę

Moja mama dzisiaj poszła zamówić ciasto. Prócz sernika wszystko to, czego nie lubię. Pytam, czemu, a ona: "słońce, ty nie masz tam jeść, tylko dobrze wyglądać!". Wścieka się na mnie, bo ja jem coraz więcej i tyję sobie miło W ciągu 1,5 miesiąca przytyłam 4 kg

anemeon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 23:22   #4972
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Napisane przez anemeon Pokaż wiadomość

Moja mama dzisiaj poszła zamówić ciasto. Prócz sernika wszystko to, czego nie lubię. Pytam, czemu, a ona: "słońce, ty nie masz tam jeść, tylko dobrze wyglądać!". Wścieka się na mnie, bo ja jem coraz więcej i tyję sobie miło W ciągu 1,5 miesiąca przytyłam 4 kg
An ty jesteś zgrabna jak modelka.

- 25 kg
Stary 2011-03-10, 23:41   #4973
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anemeon Pokaż wiadomość

matka zawsze podniesie na duchu

Ślub już niedługo więc nie powinno być źle - tak dla pocieszenia
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 07:30   #4974
anemeon
Zakorzenienie

Dzięki

---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ----------

Cytat:
An ty jesteś zgrabna jak modelka.
wiesz, porównywałam swoje wymiary z tymi z top model... mimo niedawnej niedowagi miałam przy wzroście o ok. 20 cm mniejszym, duuuuużo większe rozmiary niż te dziewczyny chyba nie będę modelką
ale dziękuję, dziękuję

anemeon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 08:57   #4975
jagoda221
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez amandi84 Pokaż wiadomość
ja prawdopodobnie zamówię obrączki u jubilera goldrun, mają salon w Sosnowcu , a w nim przemiła Panią. Ze ja jestem bardzo niezdecydowana już 2 razy oglądałam tam obrączki i Pani nawet lusterko mi małe wyciągneła, żebym mogła z innej perspektywy na dłoń spojrzeć, a wzory bardzo ładne.
Rzeczywiście mają ciekawe wzory takie klasyczne. Mi się strasznie podobają te z Apartu (http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,ko...,Odkrycie,1865) ale ze względu na cenę mnie nie stać widziałam takie same w Fajn Goldzie w Sosnowcu za 2tys. i chyba się zdecydujemy wszystko zależy od mojego TŻ. Odbiegając od tematu wczoraj zamówilam na allegro próbki zaproszeń i zobaczymy jak to na żywo będzie wyglądać.
Jedne takie wesołe: http://allegro.pl/slub-zaproszenia-s...452916616.html
a drugie takie bardziej eleganckie: http://allegro.pl/p-a-k-i-e-t-p-r-o-...496865523.html
Stary 2011-03-11, 11:33   #4976
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Rzeczywiście mają ciekawe wzory takie klasyczne. Mi się strasznie podobają te z Apartu (http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,ko...,Odkrycie,1865) ale ze względu na cenę mnie nie stać widziałam takie same w Fajn Goldzie w Sosnowcu za 2tys. i chyba się zdecydujemy wszystko zależy od mojego TŻ. Odbiegając od tematu wczoraj zamówilam na allegro próbki zaproszeń i zobaczymy jak to na żywo będzie wyglądać.
Jedne takie wesołe: http://allegro.pl/slub-zaproszenia-s...452916616.html
a drugie takie bardziej eleganckie: http://allegro.pl/p-a-k-i-e-t-p-r-o-...496865523.html
A jaka jest cena tych 2 zapro? Chodzi mi o 1 sztuke a nie komplet próbek?

- 25 kg
Stary 2011-03-11, 14:20   #4977
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Nie chce wstążki bo nie poszerza w pasie Choć może jeszcze pomyśle nad fioletem zeby do butów pasował

A o sali juz nie myślę, bo i ak nic na to nie poradze. Wesel tam nie ma, jest night club.

A ten Jenny jest śliczny
Oj super by to wygladalo taki sam kolorek co butow Mnie sie zawsze marzyla suknia wlasnie z taka wstazka najlepiej odcinana pod biustem ale jakos sie nie udalo, dlatego mnie sie takie cos podoba
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 15:10   #4978
jagoda221
Raczkowanie

Cytat:
A jaka jest cena tych 2 zapro? Chodzi mi o 1 sztuke a nie komplet próbek?
Są tanie 1,25 za sztuke jeśli chodzi ci o te wesołe z wezwaniem.
My wlaśnie zamówiliśmy obrączki w tym Fajn Goldzie do odbioru pod koniec marca jak odbiorę to pochwale się zdjęciem.
Stary 2011-03-11, 15:28   #4979
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
Oj super by to wygladalo taki sam kolorek co butow Mnie sie zawsze marzyla suknia wlasnie z taka wstazka najlepiej odcinana pod biustem ale jakos sie nie udalo, dlatego mnie sie takie cos podoba
Zobacze jak to bedzie wygladac i wtedy zdecyduje
Cytat:
Są tanie 1,25 za sztuke jeśli chodzi ci o te wesołe z wezwaniem.
My wlaśnie zamówiliśmy obrączki w tym Fajn Goldzie do odbioru pod koniec marca jak odbiorę to pochwale się zdjęciem.
Nie, chodzi mi o te z kwiatkiem?

- 25 kg
Stary 2011-03-11, 15:50   #4980
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Jenny wklejała tort kilka postów wczesniej.
wkleję jeszcze raz, a co

mamy zamówiony taki tort tylko dekoracje będzie czerwona
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tort_weselny_bezstelaza_38.jpg (40,5 KB, 9 załadowań)

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości