|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bezdzietne około-trzydziestolatki - zapraszam do plotek! :) część II
Ja z pracy mam karnet na basen, kregle i bilard i dwie sauny a docelowo jeszcze teznie solankowa, a no i silownie (ale to na drugim koncu miasta jest wiec za daleko). Za to place ok 110 zl za rok i mam do wykorzystania kwote chyba 300 zl. Ale nazbieralo mi sie z kilku juz lat i chyba z 700 zl mam. A slabo chodzimy bo stale cos.
|
|
|
|
#4952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to przez okres. Wtedy szybciej padam na twarz. Właściwie wtedy padam na twarz cały dzień. Idę przygotować warzywa na jutrzejszy obiad. Nienawidzę krojenia i takiego dłubania. Agafisia, super, że tak się wszystko udało i jesteś taka zadowolona Myślałam, że da radę zdjęcia wstawić, wstawiałam na innym wątku wczoraj i weszły więc to nie żaden ogólny błąd. Wstawisz jak już da radę, nie odpuścimy![]() Nie wiem kiedy my będziemy na takim etapie, chyba za kilka lat
|
|
|
|
|
#4953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może to wina Tapatalka?Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4954 |
|
Zakorzenienie
|
Moje mieszkanie jest doskonałe bo robiliśmy sami i zupełnie od podstaw
nasze 1 mieszkanie to 17 metrow- całe! Drugie to 26 na 4 piętrze. To jest prawdziwe ż prawdziwymi pokojami cudownie jest![]() Dziewczyny mi się tak ubyło jak wieprz. 64 kg było dużo. Teraz ważne 68.5. A najgorsze że mój schudl i waży tyle samo a jest wyższy ż 13 cm! Flip i flap! Masakra. Mam rowerek i steperek i miałam zacząć ćwiczyć ale jakis nie mogę zebrać dupy tak mi dobrze na tym moim mieszkaniu na kanapie!!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4955 |
|
Żona Gargamel
|
Na wizażowej apce też nie można wstawić fot
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Agafisia, to nieźle z tą wagą macie Ja mam nadzieję, że nigdy nie dobiję do wagi mojego męża Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4957 |
|
Zakorzenienie
|
Agafisia - ale super! My teraz na tym samym etapie
na weekendzie jedziemy wybierac meble itd... A dzisiaj spotykamy się z gościem od płytek.O, widzę, że temat aktywności się poruszył Nawet mi nie mówcie... Ja jeszcze na studiach miałam fazę przez około rok, może nawet więcej że zdrowo się odżywiałam i biegałam kilka razy w tygodniu. Jeszcze całkiem niedawno udawało mi się zebrać tyłek do ćwiczeń raz - dwa razy w tygodniu, a teraz zupełnie poległam. Jak mi się uda zebrać kilka razy w miesiącu to cud. Co do diety, to też nie mam żadnej. Tzn ja jestem ogólnie wegetarianką, więc jakoś tak warzyw dużo mimo wszystko zawsze jem. Chociaż ostatnio szczerze mówiąc jestem tak przytłoczona wszystkim, że jadę na gotowej karmie, kanapkach i pizzy... Dramaty ... Też czuję, że większość jeansów już się ledwo dopina... Co do wstawania to ja też mam masakrę ostatnio. U nas w pracy na 2 - 3 miesiące przed świętami firma zaczyna pracować 24h, więc mamy różne zmiany. Czasami muszę zacząć o 6, więc muszę wstac 4:30. To jest dla mnie niemożliwe. Zwłaszcze w tym zimnie. Innym razem mój grafik mówi 14 - 22 jak w tym tygodniu. Szczerze ? Wolę już siedzieć w pracy do wieczora, niż wstawać o tak chorej porze...
|
|
#4958 |
|
Zakorzenienie
|
Vision- tak to jest jak się weźmie męża chudzielca
od ślubu przez 8 lat tytuł może z 2 kg... nie to co ja ale jeszcze nigdy go nie dogonilam...masakra Talkative- mega podziwiam wegetarian...moja koleżanka jest już ż 3 lata wege... czasem ja ja na obiad zapraszam to wiem żeby nie używać żelatyny kostek mięsnych itp... Myślałam że jak ktoś je same warzywa to nie tyje... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4959 |
|
Zakorzenienie
|
HAhah Kochana nie ma co podziwiać
Zdziwiłabyś się ile i jakie rzeczy jem Jak przestałam jeść mięso, to na początku trochę złupiałam i nie wiedziałam, w którym kirunku iść. Teraz poznałam tyle cudownych smaków i alternatyw, że się w głowie nie mieści. TŻ był mega sceptyczny, bo to mięsażerca totalny, a tak pokochał moje obiady, że już teraz może raz na miesiąc się zdarzy , że sobie jakiś mięsny obiad robi, ale jakoś specjalnie ochoty nie ma ... Uwierz - wszystko jest w głowie i wszystko to kwestia przyzywczajenia. Ja już nawet czasami przeskakuję powoli w kierunku 'wegaństwa' , bo już np mleko włąsciwie wyeliminowałam - pije kokosowe, ryżowe albo migdałowe JEdnak sera nie umiem się pozbyć .
|
#4960 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, można pobrać starą aktualizację i apka Wiazaz będzie taka jak kiedyś. Wywalcie obecną z telefonu i zainstalujcie raz jeszcze, w sklepie Google jest obecnie stara wersja
|
|
|
|
#4961 |
|
Żona Gargamel
|
Ja mam na tablecie dalej starą, na telefonie nową i jest okropnie nieczytelna, jak wchodzę to zamiast subskrypcji mi wyskakują jakieś wątki na które nigdy nie wchodziłam
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4962 |
|
Zakorzenienie
|
Dlatego ja zainstalowalam raz jeszcze
też mi ta nowa nie pasowała
|
|
|
|
#4963 |
|
Zakorzenienie
|
Talkative- ja nie potrafię odmówić mieska
ta moja koleżanka jakoś średnio się do tego zabrała bo wyniki ma słabe zemdlala ostatnio... przy tym jedzeniu warzywek chodzi 2 razy w tygodniu na basen i 3 razy na fitness... podziwiam mega ale myślę że ż glowa wszystko trzeba robić żeby sobie nie zaszkodzić...Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4964 |
|
Zakorzenienie
|
Nie używałam nigdy apki więc nie wiem co i jak. Na telefonie korzystam normalnie z przeglądarki więc wszystko przynajmniej mogę robić.
Mi do mięsa raczej dalej niż bliżej. Ale przez ostatnie dwa miesiące przez brak kuchni i życiu raczej na szybko, nieco się to zmieniło. Nie lubię jednak grzebać się z mięsem i wolę go nie robić. Teraz wracam do normalnego trybu. U nas remont na wykończeniu i wychodzi ze mnie chpd bo może i nie lubię żyć w syfie ale miałam do sprzątania mniejszą powierzchnię a teraz po ukończeniu remontu chyba się zasprzątamy Myślę, że przeceniliśmy nasze możliwości. Szybko mnie w ogóle wykańcza to latanie ze szmatą:P A psa mam ochotę ogolić na łyso, wpienia mnie, że taki malutki piesek a sierści jakbyśmy mieli stado. Idę sprzątać. Kupiłam jakiś nowy środek do usuwania śladów mydła i kamienia z baterii. Macie coś do polecenia? Tylko nie ocet:P Śmierdzi to to i nie mogę zdzierżyć. Magiczna gąbka nie sprząta tak jakbym chciała:/ |
|
|
|
#4965 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
|
|
|
|
#4966 |
|
Konto usunięte
|
Ja mięsko lubie, czasami robię obiad bez, ale zazwyczaj jemy bo lubimy oboje
|
|
|
|
#4967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie tez serow brakuje, aczkolwiek z znalazlam seropodobne cos I smakuje jak ser tesknie tez za goraca bagietka z maslem
|
|
|
#4968 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupiłam sobie nowy odkurzacz, z klasą a jeśli chodzi o czyszczenie dywanów, ale na razie leży w pudle. Czekam aż mi okna w końcu wymienia ten cud (czekam od lipca)ma nastąpić 17 listopada.Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#4969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle jak tu sprzątam tak 3 razy już zalałam łazienkę:/ Dwa razy nie zauważyłam, że trzyma słuchawkę od prysznica w stronę całej łazienki i puściłam wodę (a pod prysznicem jak się myłam to tak sobie w twarz puściłam wodę:P), dziś spłukiwałam drzwi od prysznica ale za mocno je otworzyłam i sru - znowu woda na podłodze... Księgowa, też mam nowy odkurzacz i już na nim jeżdżę w sypialni:P Kupiliśmy pionowy z turboszczotką i część jest wyjmowana na ten ręczny odkurzacz. Ale dywanów nie planujemy więc mam ułatwione zadanie bo z podłogi to wszystko zbierze. Mieliśmy dywan poprzednio i przy naszym psiaku wyglądał tragicznie więc już nie planuje:P Miałam już chęć przejść na dietę wegańską, chciałam spróbować czy odpuszczą moje dolegliwości pms i okresowe - podobno potrafi to pomóc - ale właśnie sery... Ciężko je porzucić. |
|
|
|
|
#4970 |
|
Zakorzenienie
|
Ksiegowa no niestety nie dla mnie :p
|
|
#4971 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4972 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś jakiś patent z folia aluminiowa czytałam do mycia kabiny właśnie, ale nie pamiętam dokładnie co i jak
|
#4973 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
Tylko zapach beznadziejny ![]() 20171111_091449.jpg Apropos - gosciu od remontu mówił mi że jest specjalny spray do mycia szyb prysznicowych żeby nie robily się zacieki, któraś może wie gdzie i jak szukać? Bo nie chce mi się tego co tydzień szorować ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez smerfetk_a Czas edycji: 2017-11-11 o 09:22 |
|
|
|
|
#4974 |
|
ż o n a i d e a l n a
|
Do prysznica kupuje taki płyn do mycia kabin z W5 z lidla. Daje radę ale trzeba co 3-4dni myć zeby był efekt zadowalający, a najlepiej to co 2 dzień to wtedy idealnie by było ;/
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#4975 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
|
|
|
|
#4976 |
|
Zakorzenienie
|
Smerfetka, dzieki
Bagno ale wiecie, ten Cif to kurde fajny. Doczyscil mi szyby i tez ma napis, ze tworzy warstwe ochronna bla bla bla... Mysle, ze sciema ale serio, woda fajnie splywala po kabinie i slady nie zostaly. Bede go dalej probowac i zobacze nie wiem jak dlugo sie efekt utrzyma.Z folia aluminiowa znam patent na doczyszczenie piekarnika czy ogolnie przypalonych powierzchni. Do kabin to nie slyszalam. |
|
|
|
#4977 |
|
Zakorzenienie
|
Są też te takie spraye na szyby samochodów, może tym spryskać szyby prysznica
|
|
|
|
#4978 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
JAk jeszcze jadłam mięso, to na talerzu było do zniesienia, ale jak miałam przy surowym robić, to dostawałam odruchu wymiotnego od razu. (przepraszam, nie chcę obrzydzać).My już dwa dni od rana do wieczora ogarnianie mebli itd. Ale jest sukces! Już część zamówiliśmy ![]() Cytat:
Też czasami kupuje te serowe zamienniki. Ale sery ogólnie też są coraz gorsze. JA uwielbiam sery żółty, ale jak ostatnio kupiłam, to wyczuwałam coś strasznie sztucznego w nim. Ledwo skończyłam paczkę.
|
|
#4979 |
|
Zakorzenienie
|
Zamówiłam wczoraj na alie milion drobiazgów
tym sposobem będzie do mnie szło 17 paczek ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:55.

dobrze, że już czwartek 
Ale to przez okres. Wtedy szybciej padam na twarz. Właściwie wtedy padam na twarz cały dzień.
Myślałam, że da radę zdjęcia wstawić, wstawiałam na innym wątku wczoraj i weszły więc to nie żaden ogólny błąd. Wstawisz jak już da radę, nie odpuścimy
może to wina Tapatalka?
nasze 1 mieszkanie to 17 metrow- całe! Drugie to 26 na 4 piętrze. To jest prawdziwe ż prawdziwymi pokojami

ale jeszcze nigdy go nie dogonilam...masakra