![]() |
#4951 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06
dzień dobry
![]() normalnie łeb mi tak pęką, że nie wiem jak funkcjonuję ![]() Ale i tak się uśmiechnęłam jak przecytałam ostatnie zdanie z postu Darii ![]() Kamilowi mam nadzieję, że zeby idą, bo jest jakiś niewyraźny. Marudzi trochę. Mam nadzieję, że to nie powtóka z rozrywki. A teraz najwazniejsze w dniu dzisiejszym: najlepsze życzonka dla naszej Patrycji i jej rodziców. Przesyłam moc sedecznych życzeń ![]() ![]() ![]() Joasiu jeśli blyszczyk ci poprawił humor to dobrze, że kupiłaś.Idź kup jeszcze 3 ![]() ![]() Qurde dziewczyny - wy jeszcze 25 lat nie macie, a już używacie kremów z Q10, albo vit C? Ja to się chyba za późno wzięłam. Zawsze myślałam, że te kremy są po 30-35 roku życia. Ale dziś w coś zainwestuję. Ogólnie, to coś się ze mną niedobrego dzieje (chyba kryzys wieku średniego) ![]() Kostko, Alien: jak dobrze pamiętam to wy miałyście linka do programu co robi kalendarze. Mogłaby któraś z was mi wkleić ![]() Idę sobie szukac kątka do spania, bo nie dam rady. A od 9-12 mam 3 spotkania ciurkiem, godzina po godzinie, bez przerwy ![]() miłego dzionka
#4952 |
Zakorzenienie
|
co do wód to mnie odeszły własnie zielone wody, a w zasadzie same nie odeszły tylko położna przebiła. Zadnego niedotlenienia u Oliwki nie było, cesarki tez mi nikt nie chciał robic wiec nie wiem jak to do konca jest.
Nowy błyszczyk fajna rzecz - Joasia ja tam Ci daje rozgrzeszenie ![]() Spadam do pracy, zajrze pozniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4953 | |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=_dAria86;3429646]
Cytat:
![]() Agika Julka szaleje w granicach normy to rodzice dają w kość ![]() ![]()
![]() |
#4954 |
Wtajemniczenie
|
z tego co wiem na temat wod to powinny byc przejzyste lub ostatecznie lekko biale ale tez takie bardziej przejzyste. inny kolor kwalifikuje do cesarki. ale kzdy lekarzmysli i robi inaczej. i niestety z tego powodu slyszymy o przypadkach o jakich sie slyszy.
Agiko bol glowy pewnie przez pogode. nie wiem jak u was ale u nas byla taka wihura ze tylko blchy na dachu graly. jak podciagnelam roletke zeby zobaczyc co soe dzieje to sie az przerazilam. na szczescie to przez noc tylko i teraz swieci sloneczko ale wiaterek tez jest a temperatura na dworzu 6 stopni. trzeba przetrwac to. najbardziej mi zal mojej tesciowki bo ona juz o 4 rano wychodzi do pracy. chyba musiala wejsc w ten koszmar. Agiko a kiedy idziesz do instytutu Erisa, bo wiem ze jak korzystasz z zabiegow to potem moga ci dopasowac najlepsze kremy dla twojej twarzyczki i sprzedaja z upustem. wiec sie moze wstrzymaj. Joasiu przeciez nie mozemy kupowac tylko dla domu i dla dziecka nam tez sie cos nalezy. wie nie zadreczaj sie. ![]()
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4955 |
Zakorzenienie
|
Joasiu dziewczyny mają rację
![]() ![]() Moja koleżanka była dwa tygodnie po terminie i też miała zielone wody płodowe, ale musiała urodzić naturalnie ![]() ![]() ![]() Agiko Tiaara ma rację napewno dobiorą Ci w salonie odpowiedni krem do twojej cery ![]() ![]() ![]() Ja wczoraj byłam już taka zmęczona, że tylko przeczytałam co napisałyscie i poszłam do łóżka. Mati przez cały dzień spał tylko 30min ![]() ![]() ![]() ![]() Haniu Pati wygląda uroczo brojąc przy wieży ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4956 |
Zadomowienie
|
Dużo byziaczków dla Pati
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Agiko to jest jeden link http://www.digi-labs.net/downloads/MyPhotoCalendars.exe , a drugi jest na stronie 139 naszego wątku. Bardzo proste są te programy, można zrobić śliczne kalendarze w róznych formatach ![]() Płatku ten odkurzacz do nosa to takia rurka z końcówką do odkurzacza. Jest tak skonstruowana, że sama reguluje ciśnienie i siłę ssania. No i wsadza sie dzicku do noska, drugą końcówkę do odkurzacza i włącza odkurzacz i już. Tiaro, te historie które opowiedziałaś, aż mi łzy wycisnęły, przykre to bardzo. Nie mogłabym być na oddziale z chorymi dziećmi, bo chyba od razu ryczałabym ja wół. Jak czasem pokazują w telewizji ciężkie przypadki chorób u małych dzieci, to strasznie mnie ściska i na płacz sie zbiera. Od razu dziękuję Bogu, że Natalka urodziła sie zdrowa i silna. Joasiu u mnie jest podobnie, teściu zazwyczaj bardzo głosno mówi i ciągle zapomina, że prosilismy go, żeby po ósmej ściszał trochę głos. I jeszcze światło do łazienki. Łazienka jest na wprost naszego pokoju i jak sie zaświeci górne światło (a jest przecież jeszcze boczne), to pada wprost na łóżeczko Natalki, a zwłaszcza na jej buźkę. Dlatego już tysiące razy prosiliśmy, żeby świecić boczne światło kiedy mała juz śpi. Ale to jest gadanie jak grochem o scianę, a później się dziwią, czemu Natalka się przebudziła? ![]() Z kolei raz teściowa pokazała. Ja się patrzę co to za biały patyczek wystaje Natalce z buzi, a to lizak Ciupaciups, no myślałam że mnie trafi. Powiedziałam, żeby nie dawać Natalce żadych słodyczy, zwłaszcza takich, ale mozna mówić... Ciągła walka o wychowanie, na szczęście jeszcze ze dwa miesiące i bedziemy na swoim.
"Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie." Paulo Coelho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4957 |
Zakorzenienie
|
Kostko do zwykłego odkurzacza podłączasz? takiego do odkurzania mieszkania?
![]() Nie dziwie sie ze sie wkurzyłas jak zobaczyłas Natalke z lizakiem - ja bym chyba wpadła w szał. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4958 |
Wtajemniczenie
|
Zdjęcia z naszego wyjazdu. Byliśmy w parku zabaw z Julcią. Ale miała radoche
![]()
#4959 |
Zadomowienie
|
Tak Kasiulko, do zwykłego odkurzacza
![]() Julcia śliczna duża panna ![]() ![]()
"Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie." Paulo Coelho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4960 |
Zadomowienie
|
Dziękujemy za wszystkie buziaczki
![]() ![]() ![]() Dari Pati jak jej dałam pierwszy raz sztuczne mleko to nie chciała a na drugi dzień wypiła ![]() ![]() ![]() Joasiu a nam to niby już nic od życia się nie należy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kostko widziałam to kiedyś w Smyku był pokaz tego ![]() ![]() ![]() Kasiulko jak będziesz miała chwile to proszę napisz co polecasz na Krecie może jakieś fajne miasteczko hotel, bo raczej tam pojedziemy . Dziewczyny czy wy też jesteście takie śpiące bo ja to ostatnio cały czas bym spała i do tego brzuch mnie podolewa ![]() ![]() Joasiu Julki prawie z tych piłek nie widać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4961 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zapomniałam o życzenich dla Partycji. Buźka dla małej damy ![]() Haniu moim zdaniem to wina pogody. Ja bez kawy nie daje rady. Z tego co pamietam to jedna część Krety ma bardziej żwirowe plaże, druga bardziej piaszczyste. Wiele osób chwali sobie spokojniejszą część wyspy np. Chanię, Rethymnon. Jak bedziesz Haniu wybierać biuro podróży to proponuje jakieś sprawdzone bo często można trafić na przykrą niespodziankę. Patrz na opisy hoteli bo często na plaże trzeba przechodzić przez ruchliwą ulice! Jeśli chce dobrą cenowo oferte to albo zarezerwuj teraz: są duże rabaty bo teraz pojawiają się letnie oferty albo później czekaj na jakieś promocje. Nie opłaca się rezerwować kwiecień/maj.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4962 |
Zadomowienie
|
Joasiu - śliczne to zdjęcie w kuleczkach. Ależ ona ma piękny kolor oczu. Jeśli chodzi o rodziców / teściów to my wczoraj też mieliśmy scysję. Porażka
Lizak mnie rozwalił. A teraz smutne wieści. Jestem w domu. Zadzwonili ze żłobka, że Milcio ma temperaturę. Podali mu Paracetamol około 10. Ja mu w domu mierzę temperaturę o 13 i miał 39,9 stopnia ![]() ![]() ![]() Pa
#4963 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4964 |
Zakorzenienie
|
[quote=agika11;3431795]A teraz smutne wieści. Jestem w domu. Zadzwonili ze żłobka, że Milcio ma temperaturę. Podali mu Paracetamol około 10. Ja mu w domu mierzę temperaturę o 13 i miał 39,9 stopnia
![]() ![]() ![]() Biedny Kamilek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4965 |
Zakorzenienie
|
Joasiu śliczne te zdjęcia z Julką i kolorowymi piłeczkami
![]() ![]() Kostko nie potrafię sobie wyobrazić jak odkurzasz Natalce nosek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja już po plotkach ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4966 |
Zakorzenienie
|
Haniu z racji tego że nie przespałam żadnej nocy prawie od 10miesięcy czuję się wiecznie senna i mogłabym przespać cały tydzień i byłoby mi jeszcze mało
![]() ![]() Kasiulko mam nadzieje, że jutro zobaczymy zdjęcia nasze wizażowej śmieszki z racji ukończenia 10 miesięcy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4967 |
Zadomowienie
|
My już po wizycie, Kamil zjadł butlę kaszki bananowej i poszedł spać. Nic mu nie jest
![]() ![]() ![]() ![]() Wiecie, ja myślałam, że wy ciągle żartujecie z tym odkurzaczem, ale czytam, że to chyba seria. Zgłupiałam normalnie. Kostka może wklej zdjęcie tego cuda ![]() Haniu, to pewnie ta trefna pogoda. Jak u nas dziś zaczęło wiać w nocy to o 1.30 się na równe nogi zerwałam, drzewa normalnie w pół. Też jestem zdechnięta w pół. Ale przyznam, że jak zaszłam w ciążę to zasypiałam na siedząco. Nie mogłam sobie sama ze sobą poradzić. Moja przyjaciółka też po senności poznała, że jest w drugiej ciąży. A zauważyłyście, że co któraś pisze, że może zaciążyła ![]() A Kasiulka i KOstka nie wkleiły zdjęć w nowych fryzurach ![]()
#4968 |
Rozeznanie
|
Agiko co do temtu ciąży to ja to też zauważyłam, i wydaje mi sei że wykraczemy coś i któraś sie okaże nieługo 2w1
![]() ![]() a terza to ja mam taki objaw że nie czuje w ogóle smaków!!tak jak w ciąży!! ![]() ![]() ![]() sto lat! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() płatku a ta koleżanka leci do wietnamu z jakąś misją?? |
![]() ![]() |
![]() |
#4969 |
Zakorzenienie
|
Dario w odwiedziny do teściowej
![]() Agiko buziaczki dla Kamilka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4970 |
Rozeznanie
|
a
![]() ![]() justin ciotka tylko nie bij bo żem zapomniał o tym specyfiku!!ale juz sobie zapisałam na ręce to bede pamietac żeby sprawdzic nazwe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4971 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zazdroszcze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4973 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4974 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4975 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4976 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czytałyście Pachnidło? Teraz w kinie wyświetlają film z chęcią bym sobie poszła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4977 |
Rozeznanie
|
Jastin, Płatku wyslijcie teściówki z okazji dnia mamy na misje pokojową do iraku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4978 |
Zakorzenienie
|
Płatku to może jakiś fan club załóżmy,albo zaraz wątek założe ![]() Ciekawe czy bedzie popularny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4979 |
Wtajemniczenie
|
Jastin ja swoją też chętnie dorzuce do tej paczki
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:53.