![]() |
#4951 |
Raczkowanie
|
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!
Ano tak,cos musi zatem w tym byc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4952 |
Raczkowanie
|
Siedze przed tym kompem i tak mi zimno,jakies dreszcze,kurcze,zeby tylko nie jakies chorobstwo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4953 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4954 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mhhh, ja już w łóżeczku leżałam, ale jeszcze musiałam zobaczyć co u Was. Schmetterling - nie daj się chorobie! A tak w ogóle to narobiłaś mi ochoty na gorącą, rozgrzewającą kąpiel... Niestety nie mogę się kąpać, jedynie cieply prysznic. Dobrze ze w ogóle mogę się myć. Buziaki i dobrej nocy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4955 |
Zakorzenienie
|
Adatko doskonale Cię rozumiem, odnośnie nadziei, ja mam 4 dzień podwyższoną temp, sutki nadal bolą choć jakby troszkę mniej, w brzuchu nadal kłuje od czasu do czasu i wczoraj w tramwaju mnie zmuliło i do końca dnia miałam dziwny niesmak, a dziś od rana też tak mam. Oczywiście staram się podejść do wszystkiego racjonalnie, nie podniecać się tak jak przy pierwszym teście i nie wbijać sobie głowy myślami jak przy drugim ale tak poprostu się nie da jestem dziwnie spokojna, ale w głowie tli się nadzieja
![]() Nikitko jesteś bardzo dzielną kobietką i mogę śmiało powiedzieć, że podziwiam Cię za tą siłę jaką w sobie masz ![]()
#4956 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4957 | |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki!
![]() Dziękuję ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4958 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4959 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Magdalenko i jak skusiłaś się na zrobienie testu?
![]() |
#4960 |
Zakorzenienie
|
Nikitko - trzymaj się
![]() Agatko wszystkiego najlepszego spełnienia wszystkich marzen ![]() ![]() Ale ładnie na dworze, słonko świeci, cieplutko, czuć wiosnę w powietrzu ![]() A tu macie ciekawy artykulik: http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.ht...5&ticaid=13501 szkoda że ja nie lubie lodów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4961 |
Przyczajenie
|
Wita WAs po przerwie, zrobilam biopsje guzka na tarczycy i okazalo sie tzn. endokrynolog odczytal wynik ze to guzek pęcherzykowy i powiedzial ze lecze trwac bedzie ok. 1 rok.
Co do przepisanych leków to przepisal mi Euthyrox N25 i co gorsze CONCOR Cor 1,25(co jest zabronione w ciąży ( a jeszcze nie jestem w ciązy) i to jest lek na leczenie niewydolności serca z ograniczoną czynnością skurczową komór) Czy to właściwy lek na chorą tarczyce ???? wlasciwie nie robilam zadnych innych badan, on nie zlecił, i niewiem czy mam niedoczynność czy nadczynność i niewiem co robic czy isc do innego lekarza. Czy ten Concor jest pomocny przy Euthyrox-ie, czy to calkiem cos innego czy moge w tym wypadku myslec o dziecku czy lepiej uwazac zeby nie zajść..., z nim na te tematy nie rozmawialam, blagam pomózcie jestem calkiem rozbita... |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4963 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trzymam mocno kciuki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4964 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jelsi te leki rzeczywiscie sa ci potrzebne to musisz uwazac zeby w ciąże nie zajść bo morlziwe ze te leki szkodza. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4965 | |||||
Rozeznanie
|
Niestety, nie do końca
![]() Dzisiaj jest lepiej (stan podgorączkowy) ale zostałam w domu i głównie leżę w łóżku. Mam nadzieję, że do niedzieli mi przejdzie i w poniedziałek będę mogła iść do pracy. Myślę, ze to jednak grypa mnie dopadła, co prawda mam głównie temperaturę ale wczoraj strasznie bolały mnie mięśnie (jak przy grypie). Dodoatkowo, w pracy co chwilę ktoś choruje i ma gorączkę około 39-40 stopni ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#4966 |
Zakorzenienie
|
Nikita - Ty to jestes silna kobieta
![]() ![]() ![]() Kindzia i jak tam wykresy? ![]() m@gd@len@ - i jaka decyzja z testem? KAsikB - duzo zdrowka!! Ja mam teraz temperature jak w zegarku ![]() buzka ![]() Zmykam pracowac. Glupie limity w internecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4967 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4968 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
dostałam od Nikity polską instrukcję FF ale muszę znaleść czas na jej przerobienie. Jak narazie prowadzę sobie zeszycik. To mój I wykres w życiu ![]()
![]() |
#4969 |
Wtajemniczenie
|
Kierowca TIR-a widzi na poboczu drogi małego, płaczącego, zielonego człowieczka. Zatrzymuje się, i pyta się, co się stało. - Jestem zielony, pochodzę z Wenus, jestem pedałem i jestem głodny..... - Dobrze - mówi kierowca - mogę ci dać kanapkę, ale to wszystko, co mogę dla ciebie zrobić. Oddal kanapkę i pojechał dalej. Chwile później widzi małego, płaczącego, czerwonego człowieczka. - Mogę ci dąć puszkę coli, ale to wszystko, co mogę dla ciebie zrobić..... - po czym oddał cole i pojechał dalej. Ponownie się zatrzymuje, i pyta co się stało. - Jestem czerwony, pochodzęz Marsa, jestem pedałem, i chce mi się pić... Kilka kilometrów dalej zobaczył niebieskiego człowieczka. Już dobrze poirytowany zatrzymał samochód, podszedł do człowieczka i zawołał: - TY CHOLERNY PEDALE, A TY Z KTÓREJ PIER....NEJ PLANETY SIE URWALES!!?? Na co niebieski człowieczek odpowiedział: - Prawo jazdy i dowód rejestracyjny !!!
![]() |
#4970 |
Zakorzenienie
|
![]()
#4971 |
Zakorzenienie
|
Cześć Serduszka
![]() własnie przeglądałam programy w TV i moje oko zahaczyło sie na jednym ![]() Jutro o godz 19.00 na Polsat Zdrowie i Uroda bedzie program "Warto wiedziec" wspołczesne metody leczenia bezpłodnosci ![]() Pomyslałam, ze moze kogos zainteresuje, urywki wydawały sie ciekawe ![]() ![]() mam nadzieje, ze sie nie gniewacie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
he he he he he he Dobrze ze mój mąż tak nie robił chociaż spotkał niebieskie ludki i ponad 160 euro zapłacił bolało troche po kieszenie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4973 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4974 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
hej dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4975 |
Zakorzenienie
|
" Kapuściane pole " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Są dwie kreski: // ![]() ![]()
#4976 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Od dzisiaj zajadam się lodami i piję tłuste mleko! Lody uwielbiam ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4977 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Aguś
![]() ![]()
#4978 |
Wtajemniczenie
|
Mam fajny filmik. Ale jest polityczny i nie wiem czy nikogo nim nie urażę. Dotyczy naszego vice premiera Giertycha, który "jest super".
|
![]() ![]() |
![]() |
#4979 |
Zakorzenienie
|
Jolineczko ja juz taka jestem
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4980 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny - ale dzis miły dzionek u nas wiosna normalnie
![]() I znowu dzis boli mnie brzuszek - bałam sie ze to od wzdęc ale mi przeszły a brzuch nadal jak kłul tak kluje - i dzis jak wstałam miałam dziwny sluz jest go bardzo dużo i praktycznie w odczuciu jak woda-nie wiem kurka wodna co jest z tym śluzem ![]() wczoraj chcialam kupic sobie testy owu tak tylko z ciekawosci sprawdzic co wyjdzie ale jak na złosc nie było w aptece (a może i dobrze-sama juz nie wiem) kupiłam sobie odrazu teścik ciazowy - oj korci mnie ale jestem nieugięta ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:46.