Próbować do skutku!!!!!!! - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-03-01, 21:33   #4951
schmetterling
Raczkowanie

Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
Ano powiadaja że cierpliwość jest cnotą
Ano tak,cos musi zatem w tym byc
Stary 2007-03-01, 21:39   #4952
schmetterling
Raczkowanie

Siedze przed tym kompem i tak mi zimno,jakies dreszcze,kurcze,zeby tylko nie jakies chorobstwo . Wiec zmykam i ide wziosc goraca kopiel,mam taki plyn do kapieli rozgrzewajacy,to napewno mi pomoze . Dobrej nocki dziewczyny
Stary 2007-03-01, 22:04   #4953
alexmis
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez schmetterling Pokaż wiadomość
Siedze przed tym kompem i tak mi zimno,jakies dreszcze,kurcze,zeby tylko nie jakies chorobstwo . Wiec zmykam i ide wziosc goraca kopiel,mam taki plyn do kapieli rozgrzewajacy,to napewno mi pomoze . Dobrej nocki dziewczyny
Fajna taka kapiel rozgrzewajaca, tez bym chciala ale z mezem
alexmis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-01, 22:39   #4954
jolineczka
Wtajemniczenie

Cytat:

Mhhh, ja już w łóżeczku leżałam, ale jeszcze musiałam zobaczyć co u Was.
Schmetterling - nie daj się chorobie!
A tak w ogóle to narobiłaś mi ochoty na gorącą, rozgrzewającą kąpiel... Niestety nie mogę się kąpać, jedynie cieply prysznic. Dobrze ze w ogóle mogę się myć.

Buziaki i dobrej nocy
jolineczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-02, 05:41   #4955
*misia*
Zakorzenienie

Adatko doskonale Cię rozumiem, odnośnie nadziei, ja mam 4 dzień podwyższoną temp, sutki nadal bolą choć jakby troszkę mniej, w brzuchu nadal kłuje od czasu do czasu i wczoraj w tramwaju mnie zmuliło i do końca dnia miałam dziwny niesmak, a dziś od rana też tak mam. Oczywiście staram się podejść do wszystkiego racjonalnie, nie podniecać się tak jak przy pierwszym teście i nie wbijać sobie głowy myślami jak przy drugim ale tak poprostu się nie da jestem dziwnie spokojna, ale w głowie tli się nadzieja
Nikitko jesteś bardzo dzielną kobietką i mogę śmiało powiedzieć, że podziwiam Cię za tą siłę jaką w sobie masz
Stary 2007-03-02, 06:37   #4956
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *misia* Pokaż wiadomość
Adatko doskonale Cię rozumiem, odnośnie nadziei, ja mam 4 dzień podwyższoną temp, sutki nadal bolą choć jakby troszkę mniej, w brzuchu nadal kłuje od czasu do czasu i wczoraj w tramwaju mnie zmuliło i do końca dnia miałam dziwny niesmak, a dziś od rana też tak mam. Oczywiście staram się podejść do wszystkiego racjonalnie, nie podniecać się tak jak przy pierwszym teście i nie wbijać sobie głowy myślami jak przy drugim ale tak poprostu się nie da jestem dziwnie spokojna, ale w głowie tli się nadzieja
Nikitko jesteś bardzo dzielną kobietką i mogę śmiało powiedzieć, że podziwiam Cię za tą siłę jaką w sobie masz
*misia* musze byc silna i nie poddawać się, ale "Nadzieja umiera Ostatnia" wiec może się uda
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-02, 06:50   #4957
kindzia1984
Wtajemniczenie

Cześć dziewczynki!

Cytat:
Kindzia fajnego masz awiatorka
Dziękuję Jak chcesz mogę Ci podesłać podobne
Cytat:
Napisane przez m@gd@len@ Pokaż wiadomość
dlaczego
Cytat:
Napisane przez _Monia_ Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny!

Podgladam was od jakiegos czasu i bardzo wam kibicuje

Co prawda nie staram sie o dzidzie chociaz czasami badzo bym chciala bobaska, ale jeszcze nie ten czas

Przezywam te wasze starania i smutno mi kiedy sie rozczarowujecie, ale wierze, ze jakas sprawiedliwosc na tym swiecie musi byc i ze wam sie uda Jednym szybciej innym pozniej ale uda sie MUSI sie udac znam przypadek ciazy po kilku poronieniach, i potem dlugim okresie kiedy ciazy nie bylo, az po wielu latach sie udalo.
I trzymam mocno zebyscie wy nie czekaly dlugo ja kiedys tam tez zaczne sie starac, jeszcze sporo czasu pewnie i wtedy wy juz bedziecie mamusiami i mam nadzieje, ze bedziecie radzily innym kobietkom

Pozdrawiam i badzcie dobrej mysli

i jeszcze jedno nie szalejcie z testami przed spodziewana miesiaczka, bo one czesto sie myla, nie zawsze po 6 dniach mozna wykryc ciaze.

jeszcze raz powodzenia!!
Dzięki Słoneczko za ciepłe słowa i wiarę to nam się przydaje zwłaszcza w trudnych chwilach

Nowosądeczanki
Nasze pragnienia zawsze się modlą,
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]
kindzia1984 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-03-02, 06:55   #4958
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindzia1984 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki!

Dziękuję Jak chcesz mogę Ci podesłać podobne

Dzięki Słoneczko za ciepłe słowa i wiarę to nam się przydaje zwłaszcza w trudnych chwilach
Witaj jak masz coś ciekawego to możesz podesłać. Moje chłopaki pojechały dziś na mazurki odebrać prawko męża wieczorkiem będzie popijawa bo i rodzice moi wracaja dzisiaj z nart więc i humorek powinien mi sie poprawić.
Stary 2007-03-02, 06:56   #4959
kindzia1984
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie daj się Skarbie Choróbskom
Cytat:
...ja mam 4 dzień podwyższoną temp, sutki nadal bolą choć jakby troszkę mniej, w brzuchu nadal kłuje od czasu do czasu i wczoraj w tramwaju mnie zmuliło i do końca dnia miałam dziwny niesmak, a dziś od rana też tak mam. Oczywiście staram się podejść do wszystkiego racjonalnie, nie podniecać się tak jak przy pierwszym teście i nie wbijać sobie głowy myślami jak przy drugim ale tak poprostu się nie da jestem dziwnie spokojna, ale w głowie tli się nadzieja
misia a który to masz już dc? Ja się od 3 dni czuję dziwacznie, wszystko mi smierdzi i mam wiercenia w brzuchu,a podbrzusze boli mnie jak na @ a to dopiero 21 dc. Ja zwariuję

Magdalenko i jak skusiłaś się na zrobienie testu?

Nowosądeczanki
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]
Stary 2007-03-02, 07:48   #4960
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Nikitko - trzymaj się

Agatko wszystkiego najlepszego spełnienia wszystkich marzen

Ale ładnie na dworze, słonko świeci, cieplutko, czuć wiosnę w powietrzu

A tu macie ciekawy artykulik:
http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.ht...5&ticaid=13501

szkoda że ja nie lubie lodów
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-02, 07:49   #4961
milunia ania
Przyczajenie

Wita WAs po przerwie, zrobilam biopsje guzka na tarczycy i okazalo sie tzn. endokrynolog odczytal wynik ze to guzek pęcherzykowy i powiedzial ze lecze trwac bedzie ok. 1 rok.
Co do przepisanych leków to przepisal mi Euthyrox N25 i co gorsze CONCOR Cor 1,25(co jest zabronione w ciąży ( a jeszcze nie jestem w ciązy) i to jest lek na leczenie niewydolności serca z ograniczoną czynnością skurczową komór) Czy to właściwy lek na chorą tarczyce ???? wlasciwie nie robilam zadnych innych badan, on nie zlecił, i niewiem czy mam niedoczynność czy nadczynność i niewiem co robic czy isc do innego lekarza. Czy ten Concor jest pomocny przy Euthyrox-ie, czy to calkiem cos innego
czy moge w tym wypadku myslec o dziecku czy lepiej uwazac zeby nie zajść..., z nim na te tematy nie rozmawialam, blagam pomózcie jestem calkiem rozbita...
milunia ania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-02, 07:52   #4962
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Yoolia Pokaż wiadomość
Nikitko - trzymaj się

Yoolia dzieki musze sie trzymac bo synka trzeba wychować , ale jeszcze sie nie poddaliśmy z mężem chcemy ustalic przyczyne azoospermi bo moze kijanki gdzies tam sa i moze chociaz na Inseminacje bysmy sie załapali bo In vitro nie wchodzi w gre
Stary 2007-03-02, 07:53   #4963
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Cytat:
Yoolia dzieki musze sie trzymac bo synka trzeba wychować , ale jeszcze sie nie poddaliśmy z mężem chcemy ustalic przyczyne azoospermi bo moze kijanki gdzies tam sa i moze chociaz na Inseminacje bysmy sie załapali bo In vitro nie wchodzi w gre
no własnie czytam, że sie nie poddajecie i cieszy mnie taka postawa
trzymam mocno kciuki
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-02, 07:56   #4964
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milunia ania Pokaż wiadomość
Wita WAs po przerwie, zrobilam biopsje guzka na tarczycy i okazalo sie tzn. endokrynolog odczytal wynik ze to guzek pęcherzykowy i powiedzial ze lecze trwac bedzie ok. 1 rok.
Co do przepisanych leków to przepisal mi Euthyrox N25 i co gorsze CONCOR Cor 1,25(co jest zabronione w ciąży ( a jeszcze nie jestem w ciązy) i to jest lek na leczenie niewydolności serca z ograniczoną czynnością skurczową komór) Czy to właściwy lek na chorą tarczyce ???? wlasciwie nie robilam zadnych innych badan, on nie zlecił, i niewiem czy mam niedoczynność czy nadczynność i niewiem co robic czy isc do innego lekarza. Czy ten Concor jest pomocny przy Euthyrox-ie, czy to calkiem cos innego
czy moge w tym wypadku myslec o dziecku czy lepiej uwazac zeby nie zajść..., z nim na te tematy nie rozmawialam, blagam pomózcie jestem calkiem rozbita...
Ja na twoim miejscu poszła bym do innego lekarza i wtedy podjeła bym decyzje.
Jelsi te leki rzeczywiscie sa ci potrzebne to musisz uwazac zeby w ciąże nie zajść bo morlziwe ze te leki szkodza.
Stary 2007-03-02, 08:00   #4965
KasikB
Rozeznanie

GG do KasikB

Cytat:
Napisane przez Madziorka Pokaż wiadomość
ale już wszystko dobrze?
Niestety, nie do końca Wczoraj znowu dostałam gorączki i całe popołudnie i wieczór spędziłam w łóżku pocąc się. Nawet TŻ powiedział, ze nie chce się zarazić i poszedł spać do drugiego pokoju.
Dzisiaj jest lepiej (stan podgorączkowy) ale zostałam w domu i głównie leżę w łóżku. Mam nadzieję, że do niedzieli mi przejdzie i w poniedziałek będę mogła iść do pracy.
Myślę, ze to jednak grypa mnie dopadła, co prawda mam głównie temperaturę ale wczoraj strasznie bolały mnie mięśnie (jak przy grypie). Dodoatkowo, w pracy co chwilę ktoś choruje i ma gorączkę około 39-40 stopni

Cytat:
Napisane przez jukol Pokaż wiadomość
yoona dziekuje ja to rocznik 85'
sloneczka pomozecie http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=176670
Kochana, obawiam się, że ja Ci nie pomogę. Spośród nas tylko Agabil1 jest w tym dobra, ale jej dawno tu nie było. Może podeślij jej ten link na PW?

Cytat:
Coś na rozładowanie napięcia http://video.google.pl/videoplay?doc...33136844420765 ja się prawie posikałam ze żmiechu
Znam to, dostałam kiedyś mailem. Niezłe

Cytat:
Schem dzieki ci

Madziorka nie invitro nie chcemy
zreszta rozpoznanie azoospermi jeszcze nie oznacza kropki nad i lekarz powie co trzeba zrobic zeby zdiagnozowac czemu jest azoospermia moze nasieniowody sa nie drozne moze sa jakies zylaki czy cos dopiero potem cos bedzie sie robic wiec narazie to nie koniec walki
Nikita, super, że się nie poddaliście i chcecie walczyć. Tu zawsze będziesz miała wsparcie więc w chwilach zwątpienia wal jak w dym
Cytat:
Napisane przez _Monia_ Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny!

Podgladam was od jakiegos czasu i bardzo wam kibicuje

Co prawda nie staram sie o dzidzie chociaz czasami badzo bym chciala bobaska, ale jeszcze nie ten czas

Przezywam te wasze starania i smutno mi kiedy sie rozczarowujecie, ale wierze, ze jakas sprawiedliwosc na tym swiecie musi byc i ze wam sie uda Jednym szybciej innym pozniej ale uda sie MUSI sie udac znam przypadek ciazy po kilku poronieniach, i potem dlugim okresie kiedy ciazy nie bylo, az po wielu latach sie udalo.
I trzymam mocno zebyscie wy nie czekaly dlugo ja kiedys tam tez zaczne sie starac, jeszcze sporo czasu pewnie i wtedy wy juz bedziecie mamusiami i mam nadzieje, ze bedziecie radzily innym kobietkom

Pozdrawiam i badzcie dobrej mysli

i jeszcze jedno nie szalejcie z testami przed spodziewana miesiaczka, bo one czesto sie myla, nie zawsze po 6 dniach mozna wykryc ciaze.

jeszcze raz powodzenia!!
Dzięki za dobre słowa, miło wiedzieć ze ktoś z zewnątrz nam kibicuje

Cytat:
Napisane przez milunia ania Pokaż wiadomość
Jeżeli masz wątpliwości, to moze idź do innego lekarza?

http://www.suwaczek.pl/cache/090aadb4fe.png
KasikB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-02, 08:12   #4966
celka2000
Zakorzenienie

Nikita - Ty to jestes silna kobieta Trzymaj sie! Musi sie udac. Moze faktycznie cos jest niedrozne i uda sie to po prostu odblokowac Trzymam kciuki
Kindzia i jak tam wykresy?
m@gd@len@ - i jaka decyzja z testem?
KAsikB - duzo zdrowka!!

Ja mam teraz temperature jak w zegarku , codziennie 36,9 ( a wiec jak wczesniej pisalam Madziorka - wcale temp. nie musi byc powyzej 37 st.)

buzka

Zmykam pracowac. Glupie limity w internecie
celka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-02, 08:15   #4967
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez celka2000 Pokaż wiadomość
Nikita - Ty to jestes silna kobieta Trzymaj sie! Musi sie udac. Moze faktycznie cos jest niedrozne i uda sie to po prostu odblokowac Trzymam kciuki
m@gd@len@ - i jaka decyzja z testem?
KAsikB - duzo zdrowka!!

Ja mam teraz temperature jak w zegarku , codziennie 36,9 ( a wiec jak wczesniej pisalam Madziorka - wcale temp. nie musi byc powyzej 37 st.)

buzka

Zmykam pracowac. Glupie limity w internecie
celka dzieki najpierw trzeba ustalic przyczyne braku plemników a potem zobaczymy co bedzie
Stary 2007-03-02, 08:27   #4968
kindzia1984
Wtajemniczenie

Cytat:

Oj, tak wiosna się zbliża Przeczytałam artykuł i się troszkę zmartwiłam bo też nie przepadam za lodami ale od jakiegoś czsu piję min. szklankę mleka 3,5%, jem tłuste sery i serki i zamierzam się jakoś zebrać, żeby załatwić od kogoś prawdziwe wiejskie mleko na dostawę Ale mimo tego u mnie nadal nic
Cytat:
Ja na twoim miejscu poszła bym do innego lekarza i wtedy podjeła bym decyzje.
Jelsi te leki rzeczywiscie sa ci potrzebne to musisz uwazac zeby w ciąże nie zajść bo morlziwe ze te leki szkodza.
Zgazam się. Mogę Ci tylko powiedzieć, że jak mojego mężą bratowa miała rozpoznanie tarczycy to musiała brać przez ponad rok hormony, żeby to wszystko uregulować i nie wolno jej było starać się o dziecko bo w takim przypadku mogło by się skończyć poronieniem albo różnego rodzaju wadami po urodzeniu
Cytat:
Napisane przez celka2000 Pokaż wiadomość
dostałam od Nikity polską instrukcję FF ale muszę znaleść czas na jej przerobienie. Jak narazie prowadzę sobie zeszycik. To mój I wykres w życiu

Nowosądeczanki
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]
Stary 2007-03-02, 08:36   #4969
kindzia1984
Wtajemniczenie

Kierowca TIR-a widzi na poboczu drogi małego, płaczącego, zielonego człowieczka.

Zatrzymuje się, i pyta się, co się stało.
- Jestem
zielony, pochodzę z Wenus, jestem pedałem i jestem głodny.....

- Dobrze - mówi kierowca - mogę ci dać kanapkę,
ale to wszystko, co mogę dla ciebie zrobić.

Oddal kanapkę i pojechał dalej.

Chwile później widzi małego, płaczącego, czerwonego człowieczka.
Ponownie się zatrzymuje, i pyta co się stało.
- Jestem
czerwony, pochodzęz Marsa, jestem pedałem, i chce mi się pić...

- Mogę ci dąć puszkę coli, ale to wszystko, co mogę dla ciebie zrobić..... - po czym oddał cole i pojechał dalej.

Kilka kilometrów dalej zobaczył niebieskiego człowieczka.

Już dobrze poirytowany zatrzymał samochód, podszedł do człowieczka i zawołał:

- TY CHOLERNY PEDALE, A TY Z KTÓREJ PIER....NEJ PLANETY SIE URWALES!!??

Na co niebieski człowieczek odpowiedział:

- Prawo jazdy i dowód rejestracyjny !!!

Nowosądeczanki
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]
Stary 2007-03-02, 08:48   #4970
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241

kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-02, 08:56   #4971
Kancia
Zakorzenienie

Cześć Serduszka
własnie przeglądałam programy w TV i moje oko zahaczyło sie na jednym Mianowicie

Jutro o godz 19.00 na Polsat Zdrowie i Uroda bedzie program "Warto wiedziec" wspołczesne metody leczenia bezpłodnosci

Pomyslałam, ze moze kogos zainteresuje, urywki wydawały sie ciekawe wspomniano także o tym, ze męzczyźni maja problem "psychiczny" z tego typu badaniami

mam nadzieje, ze sie nie gniewacie ze sie wstrącam
Stary 2007-03-02, 08:58   #4972
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Kierowca TIR-a widzi na poboczu drogi małego, płaczącego, zielonego człowieczka.

- Jestem zielony, pochodzę z Wenus, jestem pedałem i jestem głodny.....

- Jestem czerwony, pochodzęz Marsa, jestem pedałem, i chce mi się pić...

- Mogę ci dąć puszkę coli, ale to wszystko, co mogę dla ciebie zrobić..... - po czym oddał cole i pojechał dalej.

he he he he he he

Dobrze ze mój mąż tak nie robił chociaż spotkał niebieskie ludki i ponad 160 euro zapłacił bolało troche po kieszenie
Stary 2007-03-02, 09:00   #4973
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kancia Pokaż wiadomość
Cześć Serduszka
własnie przeglądałam programy w TV i moje oko zachaczyło sie na jednym Mianowicie

Jutro o godz 19.00 na Polsat Zdrowie i Uroda bedzie program "Warto wiedziec" wspołczesne metody leczenia bezpłodnosci

Pomyslałam, ze moze kogos zainteresuje, urywki wydawały sie ciekawe wspomniano także o tym, ze męzczyźni maja problem "psychiczny" z tego typu badaniami

mam nadzieje, ze sie nie gniewacie ze sie wstrącam
Ależ Kanciu ty jestes jak swoja i sie nie wtrącasz karzda informacja która może w jakis sposób nam pomoc jest na wage złota jak nie zapomne to obejrzymy z TŻ jutro dziekuje
Stary 2007-03-02, 09:05   #4974
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

hej dziewczyny przyleciały jakieś bociany?

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-02, 09:12   #4975
adatka
Zakorzenienie

" Kapuściane pole "

adatka ~~ @-11.02 testowanie ok.08.03/Sławków
anusia 82 ~~
agabil1 ~~
amilamija ~~/Warszawa
bb-m ~~
jukol ~~ @-5.02 testowanie 5.03/Ząbkowice Śl.
Kindzia1984 ~~ @-10.02 testowanie 15.03/Nowy Sącz
Madziorka ~~ @-13.02 leczenie TŻ-a/Warszawa
KasikB ~~ @-13.02 /Katowice
m@gd@len@ ~~ @-6.02 testowanie po 3.03/Chojnów
schmetterling ~~ @-7.02 testowanie 6.03/Niemcy
Frida 26 ~~
Yoolia ~~ @-16.02 testowanie ok.16.03/Lublin
Nikita Wawa ~~ @-19.01 Leczenie TŻ-a /Warszawa
*misia* ~~ /Łódź
Roxi 1980 ~~ /Sosnowiec
Vesta 19 ~~
"Magdalena" ~~ @-14.02 testowanie ok 16.03
Naja 84 ~~ @-26.02 testowanie 29.03 /Zabrze
Joan C ~~ @ -19.02 testowanie 19.03
marta 8117 ~~ @- 28.02 testowanie ?Wrocław
mala majeczka ~~ @-6.02 testowanie ok.3.03/Tuchola/Warszawa
milunia ania ~~ @-15.02 testowanie ? /Rzeszów

Są dwie kreski: //

celka2000 -
Stary 2007-03-02, 09:21   #4976
jolineczka
Wtajemniczenie

Cytat:
[...]
Nikita, to prawda. Ty mnie bardzo wspierałaś kiedy byłam załamana. Jesteś niesamowita! Masz swoje problemy, a zawsze znajdziesz dobre słowo dla innych

Cytat:
Nikitko - trzymaj się

Mnie też obudziły promienie słoneczka, ale teraz jakies chmurki nadciągają.

Od dzisiaj zajadam się lodami i piję tłuste mleko! Lody uwielbiam ale mleka nienawidzę Z płodnością nie mam problemów, ale może to pomoże w jej utrzymaniu (na pewno nie zaszkodzi).

Cytat:
celka dzieki najpierw trzeba ustalic przyczyne braku plemników a potem zobaczymy co bedzie
Na pewno będzie dobrze!! Ty mi powtarzałaś, że trzeba mieć nadzieję, więc ja Tobie tez będę to ciągle przypominała.

Cytat:

- Jestem zielony, pochodzę z Wenus, jestem pedałem i jestem głodny.....

- Jestem czerwony, pochodzęz Marsa, jestem pedałem, i chce mi się pić...

Nie ma to jak dobry humor z rana
Stary 2007-03-02, 09:21   #4977
kindzia1984
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny przyleciały jakieś bociany?
Cześć Aguś Nie bociany nie przyleciały bo wypięliśmy się na nie ale za to mamy już jedną fasolkę z kapusty

Nowosądeczanki
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]
Stary 2007-03-02, 09:29   #4978
jolineczka
Wtajemniczenie

Mam fajny filmik. Ale jest polityczny i nie wiem czy nikogo nim nie urażę. Dotyczy naszego vice premiera Giertycha, który "jest super".
Stary 2007-03-02, 09:42   #4979
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Jolineczko ja juz taka jestem zawsze wsyztskich pocieszałam i jak było trzeba to zawsze byłam żeby ktoś mógł sie wyrzalić i wypłakać ale co do swojej osoby to jest gorzej bo jestem nastawiona negatywnie załamuje sie i wogule poddaje łatwo , ale moj kochany Mąż bardzo mnie wspiera i dziekuje mu za to bo dizkei niemu udało mi sie wyjsc z dołka i życ normalnie
Stary 2007-03-02, 09:44   #4980
adatka
Zakorzenienie

czesc dziewczyny - ale dzis miły dzionek u nas wiosna normalnie wkońcu ciepełko sie zrobiło tylko troszke wiaterek wieje.
I znowu dzis boli mnie brzuszek - bałam sie ze to od wzdęc ale mi przeszły a brzuch nadal jak kłul tak kluje - i dzis jak wstałam miałam dziwny sluz jest go bardzo dużo i praktycznie w odczuciu jak woda-nie wiem kurka wodna co jest z tym śluzem
wczoraj chcialam kupic sobie testy owu tak tylko z ciekawosci sprawdzic co wyjdzie ale jak na złosc nie było w aptece (a może i dobrze-sama juz nie wiem) kupiłam sobie odrazu teścik ciazowy - oj korci mnie ale jestem nieugięta kurde jeszcze tydzien

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości