Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-24, 21:08   #4951
Copykat
Zakorzenienie

Dot.: Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :)

Cytat:
U was taka wstretna pogoda a u mnie sloneczko swieci...ale kilka dni temu tez byl wiatr straszny,wszystko odemnie idzie do was
Jejciu 15 stopni ma byc ..to niezle... Juz wiosennie sie zaczyna robic w polsce
eee, dzisiaj ladna pogoda byla, przynajmniej w warszawie... bylam cale popoludnie na spacerku z chlopakiem, oczywiscie znowu nic sie nie uczylam

they said there's too much caffeine in your blood stream and a lack of real spice in your life

Copykat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-24, 22:32   #4952
Muiee
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez biiibiii Pokaż wiadomość
Muiee melduj skad masz PhotoShopa?
ja poluje na niego od dawna ale nie mam skad wziac bo wersje tylko 30dniowe albo płatne

aaa jak juz pokapujesz to dasz troche 'lekcji' ?
7.0 CE mam od wujka ;P Mój chłopak ma lepszą wersję, ale on to studiuje i idzie na grafika, więc jest lepiej obeznany ciągle przerabia moje zdjęcia nałogowo z jednej strony fajnie a z drugiej wkurza mnie, bo każe mi robić jakies nowe zdjęcia, bo on innych nie będzie robił fotomontaży, czego ja nienawidzę!

Biii tutaj jest fajny wątek nauczyłam się jak robić porcelanową cerę
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=220899

dzisiaj przerobiłam zdjęcie mamy dodałam jej opaleniznę i jakieś głupoty, ale jeszcze nie widziała :P

Cytat:
Napisane przez nie kazdy jest takiiii Pokaż wiadomość
Irmandara wiesz jak to u mnie jest z tymi zakupami?i to na serio pisze,szczera prawde....nie mam kasy...przechodze kolo jakiegos sklepu z ciuszkami no to wchodze bo czemu nie...przeciez ogladanie jest za darmo...nie musze dlugo szukac i juz mam na oku bluzke,kiecke,spodnie no ale musze pogodzic sie z mysla ze niestety teraz musze odpuscic...I zazwyczaj jest tak,ze jak czegos potrzebuje,albo ide z zamiarem kupna to nic nie moge znalezc!A to nie ten rozmiar,kolor,a to nie pasuje bo cos tam....i wracam do domu po godzinach poszukiwan,wkurzona na maksa!Nie wiem moze to cos z moja psychika:confus ed:
Mam nadzieje kochana ze nastepnym razem znajdziesz cos dla siebiei
dokładnie, jak się ma kasę i chce się ja wydac na coś konkretnego to nigdy nie mozna tego znaleźć :/
za tydzien jadę znowu i tym razem mam nadzieję, że jakieś postepy będą

Copycat ciągle w sesji ? Kiedy zaczynasz nowy semetr ?

Właśnie wróciłam z kręgli.. jestem wykończona, ale fajnie było i kupa zdjęć

jutro na 8 do szkoły więc pora iść spać ech .. dobrej nocy

"Budząc się rano, pomyśl
jaki to wspaniały skarb żyć,
oddychać i móc się radować"

Marek Aureliusz
Muiee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-24, 22:46   #4953
Copykat
Zakorzenienie

nie nie, to juz poprawka. sesje skonczylam jeszcze w styczniu

they said there's too much caffeine in your blood stream and a lack of real spice in your life

Copykat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-25, 10:43   #4954
AimiA
SPAMER
Nieopłacona reklama

GG do AimiA Send a message via Skype™ to AimiA

hej hej dziewczyny!
Juz po egzaminach po feriach, z jednym małym poślizgiem, ale indeks zdany i zaczynamy od poczatku!
Zamiast Photoshopa ściągnijcie GIMP - program linuxowski, wiec bezpłatny, daje identyczne możliwości jak Photoshop, ma podobne funkcje wiec jak znasz sie na jednym to i na drugim i do tego jest kompletnie darmowy
.
Mi od 14 roku życia wszyscy niezmiennie dają 20 lat. mam nadzieje ze jeszcze z 20 lat tak pozostanie
Miłego dnia i buziaki.
AimiA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-25, 18:55   #4955
irmandara
Zadomowienie

Cytat:
Heloo

Irmandara wiesz jak to u mnie jest z tymi zakupami?i to na serio pisze,szczera prawde....nie mam kasy...przechodze kolo jakiegos sklepu z ciuszkami no to wchodze bo czemu nie...przeciez ogladanie jest za darmo...nie musze dlugo szukac i juz mam na oku bluzke,kiecke,spodnie no ale musze pogodzic sie z mysla ze niestety teraz musze odpuscic...I zazwyczaj jest tak,ze jak czegos potrzebuje,albo ide z zamiarem kupna to nic nie moge znalezc!A to nie ten rozmiar,kolor,a to nie pasuje bo cos tam....i wracam do domu po godzinach poszukiwan,wkurzona na maksa!Nie wiem moze to cos z moja psychika:confus ed:
Mam nadzieje kochana ze nastepnym razem znajdziesz cos dla siebie

Buziaczki
ojj to to ja mam standardowo niestety strasznie denerwujace to jest :P

Cytat:
Napisane przez AimiA Pokaż wiadomość
hej hej dziewczyny!
Juz po egzaminach po feriach, z jednym małym poślizgiem, ale indeks zdany i zaczynamy od poczatku!
Zamiast Photoshopa ściągnijcie GIMP - program linuxowski, wiec bezpłatny, daje identyczne możliwości jak Photoshop, ma podobne funkcje wiec jak znasz sie na jednym to i na drugim i do tego jest kompletnie darmowy
.
Mi od 14 roku życia wszyscy niezmiennie dają 20 lat. mam nadzieje ze jeszcze z 20 lat tak pozostanie
Miłego dnia i buziaki.
a ja przegrałam z sesja dzisiaj znowu mówiłam 2 termin poszedł jeszcze 3 przedemna jutro maszyny 2 termin i jeszcze wyniki w srode z 3 egzaminu az sie boje co to bedzie
Stary 2008-02-25, 19:29   #4956
nie kazdy jest takiiii
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Copykat Pokaż wiadomość
eee, dzisiaj ladna pogoda byla, przynajmniej w warszawie... bylam cale popoludnie na spacerku z chlopakiem, oczywiscie znowu nic sie nie uczylam
Tak,tak teraz juz wiem ze bylo ladnie,tylko dziewczyny cos pisaly na poczatku ze straszny wiatr wial ostatnio i w ogole..dopiero pozniej byla mowa,ze ma byc ladnie ..jakos tak mniejsza o to...najwazniejsze ze spacerk sie udal

Muiee no mam nadzieje,ze za tydzien sie udadza zakupki

AimiA dawno Cie nie bylo...pamietam ze przeprowadzke mialas..akurat wtedy balowalam w PoznaniuSuper ze indeks zdany...

A ja dzis w pracy bylam...i godzine nad toaleta sie meczylam..tak mi niedobrze bylo,takie torsje(chyba tak to sie okresla)mialam, ale przeszlo cale szczescie ale kurcze jak sie styralam...dobrze ze szefo byl ok i luzna pracke dostalam...no i tak zlecial kolejny dzien
J a jestem naprawde bardzo ciekawa co u Kaldei.......

Pozdrawiam
Stary 2008-02-25, 20:18   #4957
biiibiii
Zakorzenienie

Muiee dzieki za linka

chlopak ma mi zalatwic PS jak bede miala to sie bede szkolic i tez bede robic zdjecia i przerabiac Mam nadzieje ze znajde czas na to
ale najpierw musze zdobyc program

taak, ja tezm jestem ciekawa co u Kal, mam nadzieje ze odnalazla sie w tym angielskim swiecie a moze przepadla w szale zakupow i dlatego nie ma dla nas czasu ?
biiibiii jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-02-25, 23:58   #4958
biankapianka
Raczkowanie

87 to dobry rocznik
pozdrawiam Was
biankapianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-26, 10:25   #4959
Muiee
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez AimiA Pokaż wiadomość
hej hej dziewczyny!
.
Miłego dnia i buziaki.
GIMP jest gorszy, a on chodzi na windowsie?

Cytat:
Napisane przez biiibiii Pokaż wiadomość
Muiee dzieki za linka

chlopak ma mi zalatwic PS jak bede miala to sie bede szkolic i tez bede robic zdjecia i przerabiac Mam nadzieje ze znajde czas na to
ale najpierw musze zdobyc program
proszę bardzo tylko uważaj żebyś nie popadła w nałóg przerabiana, bo to wciąga

Irmandara Nie będę pocieszać ( ) bo wiem że jest trudno musisz dać radę, weź się w garść, ja sobie nie wyobrażam żebyś zawaliła !

biankapianka witaj

"Budząc się rano, pomyśl

Marek Aureliusz
Stary 2008-02-26, 12:24   #4960
nie kazdy jest takiiii
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez biankapianka Pokaż wiadomość
87 to dobry rocznik
pozdrawiam Was
Czesc....Pewnie ze 87 to dobry rocznikNapisz nam cos o sobie....

Ja dzis wolne mam...sloneczko swieci tylko wiaterek taki nieciekawy jakis...wieje jak diabli

Pozdrawiam buziaki
Stary 2008-02-26, 13:35   #4961
memka87
Raczkowanie

hej dziewczyny!
jestem w szkole bo mialam miec rozmowe na temat kursu, ktory chcialabym zaczac we wrzesniu i mnie normalnie nauczyciel wystawil! i teraz musze czekac 2h na inna nauczycielke zeby z nia pogadac a teraz uczy.... no wsciec sie mozna! no i siedze w bibliotece i mi sie nudzi... a jak tam u was??
memka87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-26, 18:49   #4962
nie kazdy jest takiiii
Raczkowanie

Hej mamka!!Kurde ja tez bym sie wkurzylaCo za koles no....Mogl Cie chociaz jakos uprzedzic......
No ja zamulam w domciu dzis bo dzis wolne....pozdrawiam
Stary 2008-02-26, 21:35   #4963
irmandara
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez biankapianka Pokaż wiadomość
87 to dobry rocznik
pozdrawiam Was
Witamy no jasne ze dobry!

Cytat:
Napisane przez Muiee Pokaż wiadomość
GIMP jest gorszy, a on chodzi na windowsie?

Irmandara Nie będę pocieszać ( ) bo wiem że jest trudno musisz dać radę, weź się w garść, ja sobie nie wyobrażam żebyś zawaliła !
no staram sie :') własnie wróciłam pisałam maszynoznawstwo zadania ;/ mam nadzieje ze sie uda bo nie było źle... zróbiłam wszystkie zadania mam nadzieje ze dobrze :P
Cytat:
Napisane przez memka87 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny!
jestem w szkole bo mialam miec rozmowe na temat kursu, ktory chcialabym zaczac we wrzesniu i mnie normalnie nauczyciel wystawil! i teraz musze czekac 2h na inna nauczycielke zeby z nia pogadac a teraz uczy.... no wsciec sie mozna! no i siedze w bibliotece i mi sie nudzi... a jak tam u was??
eh nie lubie jak tak ludzie sie nie szanuja, bo dla mnie to jest brak szacunku... :/
Stary 2008-02-27, 08:02   #4964
memka87
Raczkowanie

no poczekalam troszke i dowiedzialam sie ze pojde na ten kurs na ktory mialam isc od poczatku... 2 lata wieczorowo.... no trudno... przezyjemy...
Stary 2008-02-27, 13:57   #4965
nie kazdy jest takiiii
Raczkowanie

Hej....!!
Memka no jakos przezyjesz kochana
Wlasnie wcinam pycha ciacho..chyba bede miala ochote na jeszcze jednokurde niedobrze,za duzo slodyczy jemAle one mi tak nastroj poprawiaja.....ahh

Pozdrawiam
Stary 2008-02-27, 16:43   #4966
Muiee
Rozeznanie

NKJTiii nie wolno ciacha, nie wolno hehe albo podziel się trochę

właśnie wróciłam z kolejnych nieudanych zakupów! Jeszcze nie uszyli spodni dla mnie, butów w sumie tę jeszcze nie ma Były takie jedne ale rozmiar 33 ;( co oni mysla że dzieci będą chodzić na szpilach ze takie robia a 38 braknie?!

Memka nie jest źle

"Budząc się rano, pomyśl

Marek Aureliusz
Stary 2008-02-27, 16:56   #4967
nie kazdy jest takiiii
Raczkowanie

Muiee to wpadnij do mnie to pomozesz mi je zjesc
Kurde rzeczywiscie dziwna sprawa z tymi butkami szpilki o rozmiarze 33?kurna ciekawe kto takie male szkitki maJa tez nosze 38 i to od dawnaaaaa wiec 33 brzmi troche nieco dla mnie smiesznie...(oczywiscie nie chce nikogo urazic)....

A ja poszukuje od godziny na KWC jakiegos kremiku dla siebie...Mam cere raczej normalna ale ze skonnoscia do suchej,mam takie suche skorki na nosie,brodzie i czasem na czole..na policzkach rzadko..no i nie wiem jaki krem..napewno musi byc na dzien i lekki nie na zime tylko na lato juz raczej no i kurna nie wiem jaki...a wy dziewczynki jakich kremow uzywacie???Sorki,ze zawracam wam glowe ale moze akurat ktoras z was posiada jakis fajny kremik nawilzajacy godny polecenia
Buziaki
Stary 2008-02-27, 17:20   #4968
AimiA
SPAMER
Nieopłacona reklama

GG do AimiA Send a message via Skype™ to AimiA

Używam nivea soft, nivea visage na dzień (i na noc tez uzywam, nie wiem czy nie uzupełniają sie w działaniu), skinset ale słabo nawilża, a na suche miejsca ziaja oliwkowa krem o lekkiej formule ale to na bardzo przesuszone miejsca i nan noc tylko albo pod matujacy podkład. bardzo dobrze nawilża(przynajmniej mnie) krem z avonu ten 24 godzinne nawilżanie, ostatnio był za 10 zł w katalogu. Naprawdę dobrze robi mojej skórze(działa na mnie lepiej niż termal fix I i II vichy)
AimiA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-27, 19:15   #4969
nie kazdy jest takiiii
Raczkowanie

AimiA dzieki kochanana cos sie musze zdecydowac moze w weekend sie wybiore na zakupki...niestety ziaja odpada,bo tu jej nie maNaszescie sie zaopatrzylam chociaz w maslo kakaowe z ziaji jednak jest za tluste na dzien pod make-up,kurcze nive soft mam ale jakos tak mi niebardzo...zastanawiam sie nad garnierem tym zoltym...albo vichy thermal s-uv,nie wiem moze jakis lancoma czy cos tylko ze dam za lancoma z £30 i jak nie zadziala to chyba podpaleDlatego was pytam dziewczynki czego wy uzywacie hmmmm....jakbym zdobyla katalog avonu od sasiadki to moze bym zamowila ten kremik 24 godzinne nawilzanie..AimiA jeszcze pytanko do Ciebie w zwiazku z tym..uzywaz go tez po makijaz?czy za "ciezki"pod make-up...z gory dzieki
Ps tez sie boje ze kupie sobie krem za silny..tzn.odpowiedni do wieku....ale znow namieszlalm matko...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-27, 19:38   #4970
nie kazdy jest takiiii
Raczkowanie

ooo chyba znalazlam,ale nie wiem...

http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=5476
Stary 2008-02-27, 22:05   #4971
irmandara
Zadomowienie

Dziewczyny dzisiaj był szaloony dzień najpierw rano cwiczenia zamiast 3 h trwały 30 min :P wróciłam do domu a tu sie okazuje ze mam zasówac spowrotem na uczelnie na matematyke ;/ (dom-uczelnia = godzina jazdy) po matematyce poleciałam zobaczyłam sie z Tż a potem na angielski odrazu chciałam sie zapisac do szkoły ale nie wiedziałam na jaki poziom z testu wyszło mi mocne intermediate ale ten poziom to ja juz skończyłam 2 lata temu.. tylko zepotem nic nie robiłam i tylko sie cofałam niestety... no ale postanowiłam wziasc sie za siebie kobieta w sekretariacie zaproponowała mi upper-inter II semestr (czyli za pół roku byłabym Fce) poszłam zobaczyc czy sobie poradze :P i poradze! ludzie super grupa jak marzenie wiec sie zapisuje :P po angliku czyli o 19.30 poleciałąm na tańce :P 20-22 spotkałam tam kumpla wytańczyłam rumbe cha-cha walca disco-tep i disco-blues fajnie było nogi mi odpadaja :P dopiero wróciłam ide jest i spac bo jutro na 10.00 ale mowie Wam warto było róbcie cos bo im wiecej tym przyjemniej pozdrawiam i dobranoc

ps NKJTii ja uzywam Avonu na dzień i na noc z tej takiej seri niebieskiej z pomarańczowym :P nie pamietam solution napewno ale dokłądniej nie iwem i polecam!
Stary 2008-02-28, 11:02   #4972
nie kazdy jest takiiii
Raczkowanie

Czesc kobietki

Irmandara kurcze ale Ty aktywne zycie prowadzisz
A krem to chyba wiem o jaki Ci chodzi...Szkoda,ze mi w rece nie wpadl katalog...

Ja dzis smigam na 18 do pracki,nie chce mi sie...Taka pogoda ladna,sloneczko swieci
Pozdrawiam
Stary 2008-02-28, 15:14   #4973
irmandara
Zadomowienie

Jessu zdałam jeden egzamin z tym co mi wysiały :P

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-28, 16:08   #4974
biiibiii
Zakorzenienie

dziewcyzny
chyba sie zakochalam
o masakraaaaa

przeciez mam faceta...
:P
biiibiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-28, 16:44   #4975
memka87
Raczkowanie

gratulacje irmandara! oby tak dalej!

biiibiii!!!!!! no niezle!! napisz cos wiecej, jak to sie stalo! niezla jestes...... heh...
Stary 2008-02-28, 19:49   #4976
Muiee
Rozeznanie

Cytat:
A ja poszukuje od godziny na KWC jakiegos kremiku dla siebie...Mam cere raczej normalna ale ze skonnoscia do suchej,mam takie suche skorki na nosie,brodzie i czasem na czole..na policzkach rzadko..no i nie wiem jaki krem..napewno musi byc na dzien i lekki nie na zime tylko na lato juz raczej no i kurna nie wiem jaki...a wy dziewczynki jakich kremow uzywacie???Sorki,ze zawracam wam glowe ale moze akurat ktoras z was posiada jakis fajny kremik nawilzajacy godny polecenia
Buziaki
Ja wczoraj szukałam z kolei na KWC jakiejś odżywki do paznokci, bo strasznie mi się rozdwajają;/ nie wiem co jest z nimi. Kiedyś łykałam takie tabletki na skórę, włosy i paznokcie i to mi bardzo pomogło. Teraz znowu zaczęły się rozdwajać a tabletki te same nie pomagaja. Skoro witamin nie brakuję to może zacznę je natłuszczać. Podobno rozdwajają się też jak sa po prostu suche. Kupiłam dzisiaj sobie olejek

NKJTiii mam skóre chyba podobna do Twojej. Jest normalna, lekko sucha.. jakoś tak dziwnie to określiła kosmetyczka. Zawsze myślalam że mam mieszaną Najlepszy byłby chyba jakiś kolagenowy.. nam się szybciej zaczna pojawiać zmarszczki niż tym o tłustej cerze..
Ja to używam właśnie jakiegoś "lekkiego" kremu kolagenowego, który nie ma podanej firmy kupiłam u kosmetyczki za 9 zł! Po zapoznaniu się z moją cerą stwierdziła, że ten będzie najlepszy. Powiedziałam, że vichy jest dla mnie ok, ale powiedziała, że drogi i przereklamowany. Po tym kremie kolagenowym cera jest boska! Gładka jak pupcia niemowlaka. kurcze skończył mi się i muszę jutro albo pojutrze jechać go kupić
Aimia wiem nawet o który krem Avonu chodzi ostatnio zaczęłam podbierać go mojej mamie troszkę skóra mi się po nim ciągnie..

A widzisz Irmandara ! To na pewno moja zasługa, bo taaak mocno trzymałam kciuki i wierzyłam w Ciebie Nie no Twoja oczywiście też :P

Biii co to za aktor? Jaki film widziałas? Nie no w kim ?

"Budząc się rano, pomyśl

Marek Aureliusz

Edytowane przez Muiee
Czas edycji: 2008-02-29 o 12:46
Stary 2008-02-28, 21:26   #4977
irmandara
Zadomowienie

Muiee Twoja pewnie troszke też :P

a Biii to daje w du pe :P
teraz sie wyspowiadać musi z takiego posta!
Stary 2008-02-29, 00:19   #4978
nie kazdy jest takiiii
Raczkowanie

Hej dziewczyny

Muiee ale pociecha z tymi zmarszczkamiJak bede w PL to tez sie wybiore do kosmetyczki,niech mi cos poleci....A narazie bede szukac jakiegos lekkiego kolagenowego moze znajde w koncu...Aha a co do paznokci to ja mialam ostatnio sztuczne i jak je zdjelam matkocala plytka mi schodzila!Obrzydliwie to wygladalo...kupilam sobie(jeszcze bedac w PL)jakas odzywke za 6zl,z witaminami,(takze do stosowania po sciagnieciu tipsow)no reweacji nie ma uzywam jej juz chyba z 3,5 tygodnia ale juz pazurki wygladaja lepiej!

Irmandara gratuluje

Biii no pisz koniecznie co to za facet i co sie dzieje,kurcze ale ciekawska jestem co

Nie no lece spac,bo juz mi sie oczeta przymykaja....
Stary 2008-02-29, 12:51   #4979
Muiee
Rozeznanie

Dzień dobry
Pusto jak zwykle
NKJTiii najgorsze jest czekanie na efekty. Chciałoby się maznąć paznokcie raz odżywką i żeby efekty już były widoczne Kurcze ja to na swoje pazury też już nie moge patrzeć są takie fe podwójne ;P a pokupowałam sobie tyle lakierów z rapitografem i musiałam obciąć paznokcie żeby je przwrócić do normalnego stanu

Nie moge się napatrzeć na te pazurkowe galerie niektórych dziewczyn. Są cudne
Dziewczyny to mają zdolności

"Budząc się rano, pomyśl

Marek Aureliusz
Stary 2008-02-29, 14:05   #4980
nie kazdy jest takiiii
Raczkowanie

Czesc dziewczyny!

Muiee o tak masz 100%racji.Najlepiej zeby wszystko dzialo odrazu...
Nie lubie czekacJa zaczelam "chodowac"pazury juz chyba w 2 klasie gimnazjum(mialam zdrowe,twarde i szybko rosly) troche bylo z tym problemu z pania od chemi nie wiem co sie mnie uczepila a tam nie przejmowalam sie nia uwaga byla za uwaga,ale najwazniejsze ze mialam pazurki...W liceum to laski myslaly ze mam sztuczne,kurde byly naprawde super,kumpela mi wzorki robila wiec bylo coolNiestety przyjechalam do UK i sie skonczylo musialam je sciacGdyz pracowalam przy zywnosci...Poltora roku bez pazurowno i oststnio zaszalalm i sobie sztuczne zrobilam i koszmar po ich sciagnieciu juz chyba niegy nie bede miala takich jak przedtemAle mi sie zebralo na opowiesci

Wczoraj w pracy bylo okropnoe i beznadziejnie...Do tego bylo dwoch polakow,ktorzy(zreszta jak wiekszosc wstydzili sie chyba ze polakami sa matko zal mi takich i do mnie po angilesku gadal matko litosci....)
Jedna bardzo mila sytuacja mi sie przytrafila...podchodze do stolika i podaje jedzonko powiedzialam bardzo prosze(po angilesku)i nagle jednen starszy pan sie mnie pyta:"Where are you from"powiedzialm ze z polski a on do mnie "Ja tez polakiem jestem"i rozmawialam z nim chwilke.Mieszka w Anglii od 50 lat,a swietnie po Polsku rozprawialJeszcze zamienilismy kilka slow i musialam ucikac..ale naprawde mi sie humorek poprawil,ze posrod tych bogatych,zadufanych angoli sie znalaz mily pan na dodatek rodak

Ale u mnie pogoda brzydka dzis.deszcze,szro i ponuro..blee...chyba sobie na pocieche kinder bueno zjem bo w szafce jest kurcze znow sie nie moge oprzec ah ta czekolada....
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości