![]() |
#4951 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko o Avonie II
moze jest prognozujaca...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4952 |
Zakorzenienie
|
ja dostałam wczoraj paczkę
![]() ![]() i zamawiałam sobie z demo żel do golenia for men, ale to dla siebie ![]() ![]()
#4953 |
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;6526426]moze jest prognozujaca...[/quote]
na pewno jest gdyz ten region wlasnie jest prognuzujacy bo mam tam ciotke ![]() ![]() ![]() ![]()
#4954 |
Zakorzenienie
|
Informuję, że w brakach mam biżuterię Abril (z oferty internetowej) - produkcja zakończona, prosimy nie zamawiać
![]() Ale jak wiadomo z tymi brakami różnie bywa. Tak poza tym to jestem miło zaskoczona cieniami Perfect Wear - zakupiłam Perfect Petal i jest śliczny (naturalny). Łatwa aplikacja i faktycznie jest trwały, nie odkłada się pomimo tego, że nie stosowałam wczoraj bazy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4955 |
Zakorzenienie
|
To zależy też od okręgu
![]() [1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;6526426]moze jest prognozujaca...[/quote] A no tak - zapomniałam że od zmiany czasu trwania katalogów prognozujace sa 2 katalogi do przodu a nie 1 jak to było wcześniej.
#4956 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4957 |
Konto usunięte
|
uu slyszalam ze te zestawy kremow agless przychodza niektorym ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4958 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!
Wątek o Avonie jest naprawdę super. Dowiedziałam się już wielu ciekawych rzeczy. Jako, że jestem nowa, to mam dwa pytania: 1. Czy któraś z Was wypróbowała nowy zapach Wish of happiness? Interesuje mnie czy zapach jest faktycznie cytrusowy? 2. Nie jestem konsultantką, ale że uwielbiam kosmetyki i ponadto zbieram jeszcze zamówienia od mamy i bratowej, to zakupy wychodzą na większą sumkę około 100-150zł. Moja nowa konsultantka zaproponowała mi zostanie konsultantką, bo wtedy ma się upusty. I tak się zastanawiam, czy mi się to opłaca. Zaznaczę, że raczej nie będzie mi się chciało biegać po znajomych, żeby im katalogi podrzucać. Proszę opiszcie jak to wszystko wygląda. Uff! ale się rozpisałam. ![]() Pozdrawiam i czekam na jakieś podpowiedzi.
![]() |
#4959 |
Zakorzenienie
|
Jest taka sprawa.
Wysłałam zamówienie w środę bo miałam wtedy termin (drugi) na 63zł. Już po pół godziny zrealizowano moje zamówienie a ja chciałam dodać jeszcze jeden produkt bo klientka dala mi zamowienie w ostatniej chwili. Więc postanowiłam zrobić tak jakby drugie zamówienie, mając nadzieję ze po prostu ten jeden produkt doliczą do reszty. Ale nie doliczyli i na fakturze policzyli mi 10zł za zamówienie ![]() Buuu... będę teraz bulić za paczkę... To jak miałam to domówić skoro już mi zrealizowali? Jak wy to robicie??? |
![]() ![]() |
![]() |
#4960 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4961 |
Zadomowienie
|
Ja zamawiam zwykle po 18tej albo pozniej - wlasnie po to zeby moc jeszcze edytowac i domawiac (raz mialam tak ze dostalam smsa z zamowieniem kolo 11tej wieczor)
|
![]() ![]() |
![]() |
#4962 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4963 |
Zadomowienie
|
Woda wish of happiness jest rzeczywiscie cytrusowa - bardzo mi sie podoba (z trwaloscia troche gorzej).
Jesli zamowienia wychodza ci na 150 zl. to rzeczywiscie mozesz bawic sie w bycie konsultantka - tyle trzeba miec przynajmniej na pierwsze zamowienie w katalogu zeby nie doplacac (a upust juz bedziesz miala wiec zaplacisz mniej) |
![]() ![]() |
![]() |
#4964 | ||
Rozeznanie
|
Re: Dot.: Wszystko o Avonie II
Cytat:
Cytat:
Ja mam wczoraj wystawiona fakture i u mnie tych zestawow brak. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4965 |
Wtajemniczenie
|
Mam pytanie do tych z Was, które miały do czynienia z kremem Botanisource+ Kojący krem z ekstraktem miodli indyjskiej.. a mianowicie jaką on ma konsystencję?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4966 |
Raczkowanie
|
U mnie w brakach cień GOLD i FROST. Faktura wystawiona dziś.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4967 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4968 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4969 |
Rozeznanie
|
Re: Dot.: Wszystko o Avonie II
|
![]() ![]() |
![]() |
#4970 |
Zadomowienie
|
Do uslug
![]() Rowniez lubialam ten krem ![]() ![]()
#4971 |
Zakorzenienie
|
oo ja też ten z miodlą bardzo lubiłam
![]() ![]()
#4972 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4973 |
Wtajemniczenie
|
widzę, że mowa o kremach
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4974 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki, czy któraś z Was miała krem przeciw oznakom fotostarzenia SPF15 Anew? Mam klientkę, której zależy na pozbyciu się przebarwień i bardzo chciałabym się dowiedzieć, czy doradzić jej ten krem, czy nie? Albo może znacie kogoś, kto używał tego specyfiku i mógłby się wypowiedzieć?
![]() Przeszukałam wątek i nawet wszystkie stare przeszukałam, i KWC też i NIC nie ma ![]() Bardzo proszę o pomoc ![]()
#4975 |
Przyczajenie
|
![]()
Ja szczerze polecam Retroactive+. Rewelacja!!!!!! Używam całej serii od miesiąca. Ale już po tygodniu przestałam poznawać swoją cerę. Jędrna, gładka, wyrównany koloryt, skończyły się problemy z przedokresowymi i alergicznymi "pięknotkami"... Super! Nawet Vichy się chowa. Dodam że mam cerę suchą, wrażliwą i skłonną do podrażnień. Teraz moje problemy się skończyły. Moze i jest trochę drogi ale jeśli chodzi o efekt to jak najbardziej wart tych pieniędzy.
Żel myjący retroactive jest poprostu cudowny. pozdrawiam agnieszka jędraszek |
![]() ![]() |
![]() |
#4976 |
Przyczajenie
|
![]()
A żeby och'ów i ach'ów było więcej to dodam że jestem dosyć mocno piegowata. Teraz te drobne piegi zniknęły a te większe są rozjaśnione. Ale nie ma co się może cieszyć na zapas... zobaczymy co będzie latem...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jezeli zalezy jej na pozbyciu sie przebarwien to bez aptecznych mazidel sie nie obejdzie ![]() Zel do mycia twarzy Retroactive nie jest zly jednak dla cer dojrzalych odpada. Piegi a przebarwienia to dwie rozne sprawy ![]() ![]()
![]() |
#4978 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4979 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zreszta jak kazda firma nie tylko Vichy czy Avon posiadaja w swojej ofercie lepsze i gorsze kosmetyki ![]() Cytat:
![]() ![]() Mam kilka roznych rozswietlaczy o takim efekcie ale mozaika swietnie spisuje sie wielofunkcyjnie ![]() ![]()
![]() |
#4980 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny !! Proszę doradzcie mi.. Zamówiłam w tamtym tygodniu przez internet ale nie wpłynęły na czas pieniądze i wstrzymali mi paczkę.. Dziś jest kolejny termin czy mam jeszcze raz wszystko zamówic?? bo to zamowienie nie zostało pobrano ponownie. Co mam robić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:40.