Wszystko o Avonie II - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-08, 07:16   #4951
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

Dot.: Wszystko o Avonie II

moze jest prognozujaca...
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-08, 08:57   #4952
asia_z
Zakorzenienie

ja dostałam wczoraj paczkę i mozaika rozświetlająca rzeczywiście super nie żałuję że wzięłam, daje taki metaliczny połysk, ale nie jest jakaś bardzo mocna.
i zamawiałam sobie z demo żel do golenia for men, ale to dla siebie i wydaje się być wydajny, mała kropelka wystarczy żeby się z tego dużo pianki zrobiło i nie podrażnia póki co, ale użyłam 1 raz.
Stary 2008-02-08, 08:59   #4953
majula
Zakorzenienie

[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;6526426]moze jest prognozujaca...[/quote]
na pewno jest gdyz ten region wlasnie jest prognuzujacy bo mam tam ciotke a wiekszosc na forum jest troszke opzniona jesli chodzi o katalogi wiec my pewnie nie poradzimy predzej kolezanka nam
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-08, 09:31   #4954
martusiawilczek
Zakorzenienie

GG do martusiawilczek

Informuję, że w brakach mam biżuterię Abril (z oferty internetowej) - produkcja zakończona, prosimy nie zamawiać
Ale jak wiadomo z tymi brakami różnie bywa.

Tak poza tym to jestem miło zaskoczona cieniami Perfect Wear - zakupiłam Perfect Petal i jest śliczny (naturalny). Łatwa aplikacja i faktycznie jest trwały, nie odkłada się pomimo tego, że nie stosowałam wczoraj bazy Także polecam !
martusiawilczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-08, 09:32   #4955
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olenk@@ Pokaż wiadomość
to dziwne, bo mi też wystawili dziś fakturę i zestawy mam w brakach
To zależy też od okręgu - była o tym mowa wielokrotnie.

[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;6526426]moze jest prognozujaca...[/quote]

A no tak - zapomniałam że od zmiany czasu trwania katalogów prognozujace sa 2 katalogi do przodu a nie 1 jak to było wcześniej.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-08, 09:45   #4956
Kurpianka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Mi się wydaje, że nie.
Jak ktoś miałby zdjęcia biżuterii Carrie lub kosmetyczki Liiv z katalogu 03 to poproszę.
Dołaczam się do prośby o zdjęcie biżuterii...

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post84634771

Zapraszam
Kurpianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-08, 11:57   #4957
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

uu slyszalam ze te zestawy kremow agless przychodza niektorym ;/
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-02-08, 12:35   #4958
Monniq
Raczkowanie

GG do Monniq

Cześć dziewczyny!
Wątek o Avonie jest naprawdę super. Dowiedziałam się już wielu ciekawych rzeczy.
Jako, że jestem nowa, to mam dwa pytania:
1. Czy któraś z Was wypróbowała nowy zapach Wish of happiness? Interesuje mnie czy zapach jest faktycznie cytrusowy?
2. Nie jestem konsultantką, ale że uwielbiam kosmetyki i ponadto zbieram jeszcze zamówienia od mamy i bratowej, to zakupy wychodzą na większą sumkę około 100-150zł. Moja nowa konsultantka zaproponowała mi zostanie konsultantką, bo wtedy ma się upusty. I tak się zastanawiam, czy mi się to opłaca. Zaznaczę, że raczej nie będzie mi się chciało biegać po znajomych, żeby im katalogi podrzucać. Proszę opiszcie jak to wszystko wygląda.
Uff! ale się rozpisałam.
Pozdrawiam i czekam na jakieś podpowiedzi.

w tej sprawie proszę o kontakt na PW
Monniq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-08, 14:07   #4959
AnULka248
Zakorzenienie

Jest taka sprawa.
Wysłałam zamówienie w środę bo miałam wtedy termin (drugi) na 63zł. Już po pół godziny zrealizowano moje zamówienie a ja chciałam dodać jeszcze jeden produkt bo klientka dala mi zamowienie w ostatniej chwili. Więc postanowiłam zrobić tak jakby drugie zamówienie, mając nadzieję ze po prostu ten jeden produkt doliczą do reszty. Ale nie doliczyli i na fakturze policzyli mi 10zł za zamówienie
Buuu... będę teraz bulić za paczkę... To jak miałam to domówić skoro już mi zrealizowali? Jak wy to robicie???
AnULka248 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-08, 14:38   #4960
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez AnULka248 Pokaż wiadomość
Jest taka sprawa.
Wysłałam zamówienie w środę bo miałam wtedy termin (drugi) na 63zł. Już po pół godziny zrealizowano moje zamówienie a ja chciałam dodać jeszcze jeden produkt bo klientka dala mi zamowienie w ostatniej chwili. Więc postanowiłam zrobić tak jakby drugie zamówienie, mając nadzieję ze po prostu ten jeden produkt doliczą do reszty. Ale nie doliczyli i na fakturze policzyli mi 10zł za zamówienie
Buuu... będę teraz bulić za paczkę... To jak miałam to domówić skoro już mi zrealizowali? Jak wy to robicie???
jak wystawią Ci fakturę to jest po zawodach.. nawet jeśli chcesz domówić to owszem przyjdzie Ci w tym terminie i na Twój adres ale już jako osobna paczka z nową fakturą tak więc żeby nie płaciś za realizację małego zamówienia musiałabyś zamówić to drugie za min 50 zł albo iśc do COKu i dokupić tę jedną rzecz (o ile masz COK blisko) zawsze mogłaś tą jedną rzecz pokombinowac z brakami wtedy jakby było na 50zł a braki i tak by nie przyszły to dostałabyś paczkę z tą jedną rzeczą bez opłaty 10 zł...
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-08, 15:28   #4961
MagdaP
Zadomowienie

Ja zamawiam zwykle po 18tej albo pozniej - wlasnie po to zeby moc jeszcze edytowac i domawiac (raz mialam tak ze dostalam smsa z zamowieniem kolo 11tej wieczor)
MagdaP jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-08, 15:33   #4962
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ashiva Pokaż wiadomość
jak wystawią Ci fakturę to jest po zawodach.. nawet jeśli chcesz domówić to owszem przyjdzie Ci w tym terminie i na Twój adres ale już jako osobna paczka z nową fakturą tak więc żeby nie płaciś za realizację małego zamówienia musiałabyś zamówić to drugie za min 50 zł albo iśc do COKu i dokupić tę jedną rzecz (o ile masz COK blisko) zawsze mogłaś tą jedną rzecz pokombinowac z brakami wtedy jakby było na 50zł a braki i tak by nie przyszły to dostałabyś paczkę z tą jedną rzeczą bez opłaty 10 zł...
Jest jeszcze jedna możliwość, jeśli tylko pobrano do realizacji, a nie wystawiono faktury - zadzwonić na AVON NON STOP i poprosić o dopisanie dowolnej ilości produktów. Robiłam tak kilkakrotnie i nie było problemu, czy to 1 czy więcej kosmetyków
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-08, 15:53   #4963
MagdaP
Zadomowienie

Woda wish of happiness jest rzeczywiscie cytrusowa - bardzo mi sie podoba (z trwaloscia troche gorzej).
Jesli zamowienia wychodza ci na 150 zl. to rzeczywiscie mozesz bawic sie w bycie konsultantka - tyle trzeba miec przynajmniej na pierwsze zamowienie w katalogu zeby nie doplacac (a upust juz bedziesz miala wiec zaplacisz mniej)
MagdaP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-08, 16:28   #4964
Amaretta
Rozeznanie

GG do Amaretta
Re: Dot.: Wszystko o Avonie II

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ja sypię przez to sitko na zakrętke (oczywiście na tą głęboką stronę ) i pędzlem "smyram" po zakretce
Ja zawsze robie tak samo. Unikam w ten sposób efektu zbyt duzej ilosci pudru. Polecam ten sposób.

Cytat:
Napisane przez varda Pokaż wiadomość
kurcze nawet nie mow. Chcialam sobie podbić zamówienie i zamówiłam 3 zestawy i przyjdą zamowilam tez wszystkie te cienie w kulce oprócz koloru violet i nie przyjda

może są jakieś chętne na te zestawy? upust miałam 30%
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;6528717]uu slyszalam ze te zestawy kremow agless przychodza niektorym ;/[/quote]

Ja mam wczoraj wystawiona fakture i u mnie tych zestawow brak.
Amaretta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-08, 16:28   #4965
ashiva
Wtajemniczenie

Mam pytanie do tych z Was, które miały do czynienia z kremem Botanisource+ Kojący krem z ekstraktem miodli indyjskiej.. a mianowicie jaką on ma konsystencję? bo ostatnio wygrzebałam go z jakiś zapasów i stweirdziłam że go spróbuję (a nigdy wczesniej go nie miałam) i jakież było me zdziwnienie kiedy włożyłam paluch do słoiczka a krem przypomina w konsystencji żadką śmietanę jest jednolity ale strasznie wodnisty i nie wiem czy tak ma być czy jest zepsuty.. posmarowałam się nim i nic mi się nie działo ale mam mieszane uczucia i wolałam się upewnić.. dodam, że nie jest przeterminowany..
Stary 2008-02-08, 16:36   #4966
Oceanie
Raczkowanie

U mnie w brakach cień GOLD i FROST. Faktura wystawiona dziś.
Oceanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-08, 17:01   #4967
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
Mam pytanie do tych z Was, które miały do czynienia z kremem Botanisource+ Kojący krem z ekstraktem miodli indyjskiej.. a mianowicie jaką on ma konsystencję? bo ostatnio wygrzebałam go z jakiś zapasów i stweirdziłam że go spróbuję (a nigdy wczesniej go nie miałam) i jakież było me zdziwnienie kiedy włożyłam paluch do słoiczka a krem przypomina w konsystencji żadką śmietanę jest jednolity ale strasznie wodnisty i nie wiem czy tak ma być czy jest zepsuty.. posmarowałam się nim i nic mi się nie działo ale mam mieszane uczucia i wolałam się upewnić.. dodam, że nie jest przeterminowany..
Z kremem wszystko OK, pisalysmy tu na ten temat---on ma po prostu taka konsytencje

I'm not livin' to be a Mrs.

Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-08, 17:17   #4968
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ptaszysko Pokaż wiadomość
Z kremem wszystko OK, pisalysmy tu na ten temat---on ma po prostu taka konsytencje
dziękuję za odpowiedź uspokoiłaś mnie
Stary 2008-02-08, 18:20   #4969
Amaretta
Rozeznanie

GG do Amaretta
Re: Dot.: Wszystko o Avonie II

Cytat:
Potwierdzam. Ja go właśnie za to lubie ze jest taki "lekki".
Amaretta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-08, 18:36   #4970
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
dziękuję za odpowiedź uspokoiłaś mnie
Do uslug

Cytat:
Napisane przez Amaretta Pokaż wiadomość
Rowniez lubialam ten kremByl calkiem przyjemny

I'm not livin' to be a Mrs.

Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-08, 18:44   #4971
asia_z
Zakorzenienie

oo ja też ten z miodlą bardzo lubiłam a teraz moim ulubionym avonowym jest moisture24
Stary 2008-02-08, 19:35   #4972
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Amaretta Pokaż wiadomość
Cytat:
Rowniez lubialam ten kremByl calkiem przyjemny
Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość
oo ja też ten z miodlą bardzo lubiłam a teraz moim ulubionym avonowym jest moisture24
a mnie tak średnio podchodzi, konsystencja jest dla mnie śmieszna ale to jest do zniesienia natomiast ma dla mnie średnio fajny zapach i nie odpowiada mi takie uczucie tłustości, mam takie wrażenie jakby miał w sobie oliwkę a to mi nie pasuje za bardzo, ale stwierdziłam że trzeba zużyć żeby była jakaś odmiana bo tak to używam Moisture 24, czasem trzeba coś zmienić
Stary 2008-02-08, 19:44   #4973
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

widzę, że mowa o kremachszukam czegoś do baaardzo suchej skóry. próbowałam kiedyś moisture ale mi nie pasował-właściwie nic nie robiłmoże teraz się zmienił bo widzę same pochlebne opinie
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-08, 20:44   #4974
Yen.not
Raczkowanie

GG do Yen.not

Dziewczynki, czy któraś z Was miała krem przeciw oznakom fotostarzenia SPF15 Anew? Mam klientkę, której zależy na pozbyciu się przebarwień i bardzo chciałabym się dowiedzieć, czy doradzić jej ten krem, czy nie? Albo może znacie kogoś, kto używał tego specyfiku i mógłby się wypowiedzieć?

Przeszukałam wątek i nawet wszystkie stare przeszukałam, i KWC też i NIC nie ma

Bardzo proszę o pomoc
Stary 2008-02-08, 20:47   #4975
Jedraszkowa
Przyczajenie

Smile Dot.: Wszystko o Avonie II

Ja szczerze polecam Retroactive+. Rewelacja!!!!!! Używam całej serii od miesiąca. Ale już po tygodniu przestałam poznawać swoją cerę. Jędrna, gładka, wyrównany koloryt, skończyły się problemy z przedokresowymi i alergicznymi "pięknotkami"... Super! Nawet Vichy się chowa. Dodam że mam cerę suchą, wrażliwą i skłonną do podrażnień. Teraz moje problemy się skończyły. Moze i jest trochę drogi ale jeśli chodzi o efekt to jak najbardziej wart tych pieniędzy.
Żel myjący retroactive jest poprostu cudowny.

pozdrawiam
agnieszka jędraszek
Jedraszkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-08, 20:50   #4976
Jedraszkowa
Przyczajenie

Smile Dot.: Wszystko o Avonie II

A żeby och'ów i ach'ów było więcej to dodam że jestem dosyć mocno piegowata. Teraz te drobne piegi zniknęły a te większe są rozjaśnione. Ale nie ma co się może cieszyć na zapas... zobaczymy co będzie latem...
Stary 2008-02-08, 20:51   #4977
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Cytat:
Napisane przez Yen.not Pokaż wiadomość
Dziewczynki, czy któraś z Was miała krem przeciw oznakom fotostarzenia SPF15 Anew? Mam klientkę, której zależy na pozbyciu się przebarwień i bardzo chciałabym się dowiedzieć, czy doradzić jej ten krem, czy nie? Albo może znacie kogoś, kto używał tego specyfiku i mógłby się wypowiedzieć?

Przeszukałam wątek i nawet wszystkie stare przeszukałam, i KWC też i NIC nie ma

Bardzo proszę o pomoc

Jezeli zalezy jej na pozbyciu sie przebarwien to bez aptecznych mazidel sie nie obejdzie a krem z serii Anew moze sobie darowac poniewaz filtr jest niestabilny,na dodatek gdyby nawet byl to SPF 15 jest zbyt slaba ochrona.

Zel do mycia twarzy Retroactive nie jest zly jednak dla cer dojrzalych odpada.

Piegi a przebarwienia to dwie rozne sprawy a Vichy skladowo wcale nie jest takie super,jednak reklama robi swoje
Stary 2008-02-08, 20:59   #4978
Jedraszkowa
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Jezeli zalezy jej na pozbyciu sie przebarwien to bez aptecznych mazidel sie nie obejdzie a krem z serii Anew moze sobie darowac poniewaz filtr jest niestabilny,na dodatek gdyby nawet byl to SPF 15 jest zbyt slaba ochrona.

Zel do mycia twarzy Retroactive nie jest zly jednak dla cer dojrzalych odpada.

Więc co polecać do mycia osobom po 40"tce?
Ja mam 30 lat. Stuknęło niestety w sylwestra.

Piegi a przebarwienia to dwie rozne sprawy a Vichy skladowo wcale nie jest takie super,jednak reklama robi swoje
Jeśli chodzi o Vichy zgadzam się w zupełności, jednak do tej pory to były jedyne kremy po których nie byłam upstrzona krostkami (myślę ze powodem była alergia).
Stary 2008-02-08, 21:07   #4979
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Cytat:
Napisane przez Jedraszkowa Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o Vichy zgadzam się w zupełności, jednak do tej pory to były jedyne kremy po których nie byłam upstrzona krostkami (myślę ze powodem była alergia).
Nie tylko,bo jezeli masz cere sklonna do zapychania to w efekcie dany krem mogl zadzialac komodogennie.Nie ma tutaj reguly,sa pewne skladniki oraz ich "mieszanki" ktore w koncowym efekcie okaza sie nie dla Nas.
Zreszta jak kazda firma nie tylko Vichy czy Avon posiadaja w swojej ofercie lepsze i gorsze kosmetyki

Cytat:
Napisane przez asia_z
ja dostałam wczoraj paczkę i mozaika rozświetlająca rzeczywiście super nie żałuję że wzięłam, daje taki metaliczny połysk, ale nie jest jakaś bardzo mocna.
i zamawiałam sobie z demo żel do golenia for men, ale to dla siebie i wydaje się być wydajny, mała kropelka wystarczy żeby się z tego dużo pianki zrobiło i nie podrażnia póki co, ale użyłam 1 raz.
Dobrze wiedziec bo zastanawiam sie nad tym zelem,mozaike tez kupilam juz jakis czas temu pod wplywem opisu Hosenki i....zakochalam sie w niej
Mam kilka roznych rozswietlaczy o takim efekcie ale mozaika swietnie spisuje sie wielofunkcyjnie jako cien,roz lub sam rozswietlacz
Stary 2008-02-08, 21:15   #4980
PauLiNeeCzKaaa
Raczkowanie

GG do PauLiNeeCzKaaa

Dziewczyny !! Proszę doradzcie mi.. Zamówiłam w tamtym tygodniu przez internet ale nie wpłynęły na czas pieniądze i wstrzymali mi paczkę.. Dziś jest kolejny termin czy mam jeszcze raz wszystko zamówic?? bo to zamowienie nie zostało pobrano ponownie. Co mam robić
PauLiNeeCzKaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości