|
|
#4951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
My już po drzemce
No teraz to się super czujęCytat:
Kidy masz dostać @? Mam nadzieję, że jednak o tobie zapomniMisiu, dobrze, że trafiłaś na takich lokatorów. A co do guza pod pachą to jeżeli boli to może zatkany kanalik potny. Może się zatkać od dezodorantu, dwukrotnie używanej maszynki do golenia. I wtedy puchnie i boli. Jak kiedyś tak miałam to po prostu jak byłam już w domu to się kąpałam i potem na wieczór jeżeli nie wichodziłam to się nie dezedorowałam i po 2-3 dniach przechodziło samo. Mam nadzieję, ze ci przejdzie. I prześlij mi trochę leczo ![]() Dziewczyny, co do kursów tańca to wszędzie inaczej biorą. My np. zapłaciliśmy za 2 mc spotkań (2 spotkania w tygodniu po 1,5 h) za osobę 110 zł. A kurs był rewelacyjny, wybawiłam się bardzo. Co do obuwia zmienego to nie musi być specjalne do tańca. Dobrze się tańczy w niskich obcasach, ale ja jestem "antyobcasowa" i brałam na zmianę trampki I też mi się dobrze tańczyło![]() Nikitko, to twój synek ładnie pewnie wymiata na parkiecie ![]() Ray, a ty zamiast chcieć donosić jak najdłużej bobo to się forsujesz, oj ty nieusłuchana jesteś Dobrze, że moja Justynka jak ma leżeć to leży i się od ciebie nie uczy, bo jakby się od ciebie uczyła to kiepsko by to się mogło skończyć Rozumiem, że chcesz szybko urodzić już?Idziemy dziś z P. do brata i bratowej na urodziny. Ma być pyszna wyżerka Sałatka z serem pleśniowym i orzechami, zapiekany camembert z szynką w sosie żurawinowym i grzanki czosnkowe Już mi się chce iść
|
|
|
|
|
#4952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To miłej wyrzerki ci życze, najedz sie dobrych rzeczy |
|
|
|
|
#4953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajna pewnie jest świadomość, że masz tak rozchwytywanego synka.
|
|
|
|
|
#4954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak Panie go widzą to robia maślane oczki bo on ma piękne długie rzęsy
|
|
|
|
|
#4955 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny wysylam wam leczo,nie chwalac sie pyszne wyszlo
![]() Pomidoro no to smaczne zeczy do jedzenia sie szykuja ![]() Nikitko no to z synka moze przyszly tancerz bedzie? A ja szukam noclegu w Gdansku i powiem wam ze ceny mnie przerazaja
|
|
|
|
#4956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie raczej nie ![]() A to wybierasz sie do Gdańska? |
|
|
|
|
#4957 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
a dziewczynka... irena, lena. no Cytat:
Cytat:
uhuhuhu, dobre. zmieszcze sie jeszcze w 5tys postow? |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4958 |
|
Zakorzenienie
|
Julia spokojnie nie ma jakiegos wzmorzonego ruchu na wątku
![]() A gdzie się podziała Dagmara , Monia i reszta dziewczyn? |
|
|
|
#4959 |
|
BAN stały
|
a nie wiem, poszly
ja tez jestem po STOSUNKOWO milej drzemce. i w ogole to jakis szmieszny kalkulator na necie mi wyliczyl ze teraz mam dni plodne. a wiesz czym mnie zastrzelil a.? ze jak sie kochac od tylu to sie chlopaka wymodzi. malo sie ze smiechu nie poplakalam
|
|
|
|
#4960 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dokladnie Nikitko moze bedzie jakims slawnym tancerzem ![]() Tak lecimy 8.03 do Gdanska na dwa dni a potem pociagiem na slask do rodzicow Julka masz fotki w nowym kolorze wlosow? |
|
|
|
|
#4961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No bo wiesz jest gdzies tak napisane ze w zalerzności od pozycji to wyjdzie chłopiec lub dziewczynka
|
|
|
|
|
#4962 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4963 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a moja tez kupy jadla co mnie bardzo zloscilo ale ja oduczylam, nie moge jej poprostu spuszczac z oczu i jak widze, ze cos za dlugo wacha itp to wolam, ze ma to zostawic i przyjsc do mnie skutkuje![]() Cytat:
a pomysl nie do konca skuteczny bo jak pisalam dlugo to ona tej podpaski na sobie nie ma, bo zjada heheh ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Misiu mi tez podeslij troszke leczo heheh Cytat:
![]() jestem przekonana, ze @ przyjdzie ![]() powinna byc pojutrze milego wieczorku i jedzonka zycze Cytat:
Dobrze, ze synek rozwija sie w roznych kierunkach Cytat:
no a pojsc jak mowisz zawsze mozna, tylko tak jak pisalam tkos moze podac, ze mieszkal gdzies, a to moze byc mieszkanie znajomych a znajomi to potwierdza sama wiem jak z tym jest bo wynajmowalismy mieszkanie innym ludziom w Polsce ![]() a imie Irena bardzo mi sie poboba
|
|
#4964 |
|
Zakorzenienie
|
a ja juz po farbowanku
i jestem bardzo zadowolona od razu lepiej sie czuje teraz tylko niech mezus oceni
|
#4965 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4966 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak musi byc Gdansk,bo chcemy zrobic Gdansk Gdynie i Sopot (tz nigdy nie byl) mamy na to dwa dni szukam czegos na starym miescie w Gdansku, a Wladyslawowo jest sliczne bardzo lubie ta miejscowosc,a masz jakis namiary na noclegi w normalnej cenie tam? |
|
|
|
#4967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
we Władysławowie ja korzystam z Pensjonatu Altona wpisz w googlach Altona Władysławowo i powinno ci wyszukać
|
|
|
|
|
#4968 |
|
Zakorzenienie
|
Nikitko, Wladyslawowo jesz jednak od
Gdanska kilkadziesiat km, wiec jesli Misia przyleci, to dostac sie tam zajmie z jakies dobre pol dnia Misiu, jesli tz jeszcze nie byl w trojmiescie to polecam ! Ale noclegi sa drogie, mozna cos tanszego takze znalesc na www.hotele.pl |
|
|
|
#4969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tam znam pensjonat wiec dlatego zaproponowałam władka ale może ty Madziu masz jakies lepsze namiary dla Misia
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4970 |
|
Wtajemniczenie
|
dziekuje Nikito za namiary jak bede sie wybierala do Wladyslawowa to napewno skorzystam
Dziewczyny a moze ktoras z was ma jakies namiary na nocleg w Gdansku? |
|
|
|
#4971 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepiej poszukac w necie, pod haslem noclegi, pensjonaty, z tego co wiem sa najtansze, bo hotele strasznie drogie. |
|
|
|
|
#4973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No własnie ty jestes bardziej tutejsza niz ja z wawy wiec lepiej doradzisz, myslama ze po prostu chca tanio przenocowac w tych okolicach, ale skoro w gre wchodzi zwiedzanie gdansk gdynia sopot to lepie tam cos znalesc
|
|
|
|
|
#4974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Natomiast w Gdansku czy Sopocie jest wiele pieknych miesc do zwiedzenia, obowiazkowo Gdanska Starowka, na ktorej sa takze muzea itp. No i Sopot ladny, molo, Gdynia tez niczego sobie, w 2 dni mozna najwazniejsze miejsca spokojnie zobaczyc |
|
|
|
|
#4975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja tez z checia bym sie wybrała na taka wyprawe
|
|
|
|
|
#4976 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziekuje Mijalea za linka i porady
|
|
|
|
#4977 |
|
Zakorzenienie
|
i znow mnie placz dopadl... boshe moj maz mysli ze mam jakas depresje i wola ze boi sie mnie sama zostawic bo placze bez powodu ....
ide kupic sobie lody moze mi przejdzie... moze te hustawki nastroju to faktycznie oznaki zblizajacego sie porodu pomidora ja juz moge rodzic... najlepiej w przyszlym tyg bo nie chce sama zostac jak maz poleci ale nie o to chodzi... ja po prostu nie moge usiedziec na miejscu... tym bardziej ze wiem ze teraz juz moge rodzic jak bym na poczatku ciazy musiala lezec to bym pewnie lezala jak kloda... a tak wiem ze moge robic byle sie nie forsowac nawet nie dam rady sie przeforsowac bo organizm sam opada z sil i musze odpoczynki robic
|
|
#4978 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No bratowa się z jedzonkiem ma postarać, na 20 idziemy to się przekonam.Misiu, my jak byliśmy w Gdańsku to nocowaliśmy w akademiku. Zarezerwowaliśmy wcześniej pokój i było nawet oki. Nie pamiętam ile płacilismy, ale taniej niż w hotelu Tylko my byliśmy w wakacje to akademiki wolne, teraz może być problem. Ale to mój jedyny pomysł![]() Cytat:
Oby dni płodne i stosunkowo miłe popołudnie zaowocowały!Dziewczyny, nas choroba dopada P. już ma katar, ja gardło zawalone, normalnie paranoja. Nigdy nie chorowałam a w tym roku to już chyba czwarty raz będzie zimą. Coś mam słaby organizm albo może dzieciaki w szkole mi choróbska przynoszą
|
|||
|
|
|
#4979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kiedy twój M wyjeżdza? |
|
|
|
|
#4980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie martw się, niektóre nawet na reklamach płaczą Dobrze, że możesz już rodzić. Ale nie uwierzę, ze byś leżała bo jak lekarz mówił, że masz leżeć to ty porządki robiłaś, a później, że boli Ty buntownik z wyboru jesteś i już!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.

No teraz to się super czuję
Kidy masz dostać @? Mam nadzieję, że jednak o tobie zapomni
I też mi się dobrze tańczyło

W zwiazku czym w gre wchodzi tez Alina, ale Lenka jakos bardziej mi sie podoba.

i Kubus