Byłe tableciary plotkary II - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-20, 18:03   #4951
Pomidora
Zakorzenienie

Dot.: Byłe tableciary plotkary II

My już po drzemce No teraz to się super czuję

Cytat:
Napisane przez mezatka07 Pokaż wiadomość
tak mi brakuje tego uczucia "bycia w ciazy"..... nie da sie tego nawet opisac czy zastapic innym wyrazem
pewnie nie poznalam za wielu "urokow" ciazy i wierze, ze ciaza moze byc czasem uciazliwa, ale mi brakuje tego co mialam
Asiu, a może brak objawów @ oznacza inne objawy? Kidy masz dostać @? Mam nadzieję, że jednak o tobie zapomni

Misiu, dobrze, że trafiłaś na takich lokatorów. A co do guza pod pachą to jeżeli boli to może zatkany kanalik potny. Może się zatkać od dezodorantu, dwukrotnie używanej maszynki do golenia. I wtedy puchnie i boli. Jak kiedyś tak miałam to po prostu jak byłam już w domu to się kąpałam i potem na wieczór jeżeli nie wichodziłam to się nie dezedorowałam i po 2-3 dniach przechodziło samo. Mam nadzieję, ze ci przejdzie. I prześlij mi trochę leczo

Dziewczyny, co do kursów tańca to wszędzie inaczej biorą. My np. zapłaciliśmy za 2 mc spotkań (2 spotkania w tygodniu po 1,5 h) za osobę 110 zł. A kurs był rewelacyjny, wybawiłam się bardzo. Co do obuwia zmienego to nie musi być specjalne do tańca. Dobrze się tańczy w niskich obcasach, ale ja jestem "antyobcasowa" i brałam na zmianę trampki I też mi się dobrze tańczyło

Nikitko, to twój synek ładnie pewnie wymiata na parkiecie Ale będzie miał powodzenie u dziewczyn

Ray, a ty zamiast chcieć donosić jak najdłużej bobo to się forsujesz, oj ty nieusłuchana jesteś Dobrze, że moja Justynka jak ma leżeć to leży i się od ciebie nie uczy, bo jakby się od ciebie uczyła to kiepsko by to się mogło skończyć Rozumiem, że chcesz szybko urodzić już?

Idziemy dziś z P. do brata i bratowej na urodziny. Ma być pyszna wyżerka Sałatka z serem pleśniowym i orzechami, zapiekany camembert z szynką w sosie żurawinowym i grzanki czosnkowe Już mi się chce iść

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-20, 18:14   #4952
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość

Asiu, a może brak objawów @ oznacza inne objawy? Kidy masz dostać @? Mam nadzieję, że jednak o tobie zapomni

Misiu, dobrze, że trafiłaś na takich lokatorów. A co do guza pod pachą to jeżeli boli to może zatkany kanalik potny. Może się zatkać od dezodorantu, dwukrotnie używanej maszynki do golenia. I wtedy puchnie i boli. Jak kiedyś tak miałam to po prostu jak byłam już w domu to się kąpałam i potem na wieczór jeżeli nie wichodziłam to się nie dezedorowałam i po 2-3 dniach przechodziło samo. Mam nadzieję, ze ci przejdzie. I prześlij mi trochę leczo

Dziewczyny, co do kursów tańca to wszędzie inaczej biorą. My np. zapłaciliśmy za 2 mc spotkań (2 spotkania w tygodniu po 1,5 h) za osobę 110 zł. A kurs był rewelacyjny, wybawiłam się bardzo. Co do obuwia zmienego to nie musi być specjalne do tańca. Dobrze się tańczy w niskich obcasach, ale ja jestem "antyobcasowa" i brałam na zmianę trampki I też mi się dobrze tańczyło

Nikitko, to twój synek ładnie pewnie wymiata na parkiecie Ale będzie miał powodzenie u dziewczyn

Ray, a ty zamiast chcieć donosić jak najdłużej bobo to się forsujesz, oj ty nieusłuchana jesteś Dobrze, że moja Justynka jak ma leżeć to leży i się od ciebie nie uczy, bo jakby się od ciebie uczyła to kiepsko by to się mogło skończyć Rozumiem, że chcesz szybko urodzić już?

Idziemy dziś z P. do brata i bratowej na urodziny. Ma być pyszna wyżerka Sałatka z serem pleśniowym i orzechami, zapiekany camembert z szynką w sosie żurawinowym i grzanki czosnkowe Już mi się chce iść
Kasiu mój synek już 4 lata chodzi na tańce, a na Koloniach jak był to z karzdą prawie tanczył nawet z wychowawczyniami

To miłej wyrzerki ci życze, najedz sie dobrych rzeczy
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-20, 18:18   #4953
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
Kasiu mój synek już 4 lata chodzi na tańce, a na Koloniach jak był to z karzdą prawie tanczył nawet z wychowawczyniami

Oooooooo, a mi się podobają tacy mali dżentelmeni Fajna pewnie jest świadomość, że masz tak rozchwytywanego synka.

28.09.2014

Stary 2008-02-20, 18:21   #4954
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Oooooooo, a mi się podobają tacy mali dżentelmeni Fajna pewnie jest świadomość, że masz tak rozchwytywanego synka.
Niom zwłaszcza jak na wesele idziemy i M nie chce tanczyć wtedy z synkiem moge sobie potańczyć a jak Panie go widzą to robia maślane oczki bo on ma piękne długie rzęsy
Stary 2008-02-20, 18:22   #4955
misia_25_26
Wtajemniczenie

dziewczyny wysylam wam leczo,nie chwalac sie pyszne wyszlo
Pomidoro no to smaczne zeczy do jedzenia sie szykujaa to moje ulubione zapiekany camembert z szynką w sosie żurawinowym
Nikitko no to z synka moze przyszly tancerz bedzie?

A ja szukam noclegu w Gdansku i powiem wam ze ceny mnie przerazaja
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-20, 18:30   #4956
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia_25_26 Pokaż wiadomość
Pomidoro no to smaczne zeczy do jedzenia sie szykujaa to moje ulubione zapiekany camembert z szynką w sosie żurawinowym
Nikitko no to z synka moze przyszly tancerz bedzie?

Nie raczej nie on ma inne marzenia chociaż nie wiadomo może z czasem się zmienią kto wie

A to wybierasz sie do Gdańska?
Stary 2008-02-20, 18:43   #4957
cerisecerise
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość
Marcelko, ladne zakupki a powiedz jaki to kolorek farbki i jakiej firmy ? Podoba mi sie

Dziewczynki, to ja wam napisze troche o imionkach dla dziecka

Jak juz kiedys wspominalam, wybralismy imiona dla dzieci juz dawno przed ciaza, teraz kiedy jestem w ciazy szukalam jeszcze, bo myslalam, ze cos innego wpadnie nam w "ucho", ale nie podoba nam sie nic, a juz wogole dla chlopaka. Wiec tak zostalo i nawet juz szukac mi sie nie chce-powiem szczerze

Mamy male utrudnienie, bo ja szukalam uparcie imion brzmiacych jednakowo po polsku i niemiecku, jakos chcialam sprawiedliwie te sprawe rozwiazac

No i tym sposobem, maz wybral imie dla chlopca Edward (powazne jak na male dziecko, ale jak maz stwierdzil dziecko wiekszosc zycia bedzie dorosle), no wiec maly Edi .

Ja wymyslilam imie Lena, tak zupelnie sama, a potem oczywiscie okazalo sie, ze tu Lena jest na 3 miejscu w rankingu popularnosci W zwiazku czym w gre wchodzi tez Alina, ale Lenka jakos bardziej mi sie podoba.
Dla chlopca imienia chyba juz innego nie znajde-nie podoba mi sie nic a nic, a maz nawet o innym imieniu nie za bardzo chce slyszec....wiec sprawa chyba juz prawie rozwiazana
my tez myslimy o jakis kompromisach, wiec a. sie uparl na stanislawa, stasia. mnie sie bardziej antoni podoba, ale luz
a dziewczynka... irena, lena. no

Cytat:
Napisane przez Szana222 Pokaż wiadomość
raz sie czuje dobrze, nie mysle o nim i jest dobrze, ale pozniej pod wieczor jak ide spac.. to normalnie załącza mi sie placz;(( i zyc mi sie nie chce, wiem ze bol brzucha to jeszcze nie taki objaw, ale ja sobie robie nadzieje, ze moze jednak..
do lekarza idz. normalnie juz!

Cytat:
no tak mozna poprosic o referencje, tylko
1. taka osoba mogla nigdzie wczesniej nie wynajmowac, tylko mieszkac w rodzinnym domu do tej pory
2. o referencje mozna poprosic nawet mame kolezanki, ktora pozneij telefonicznie wszystko potwierdzi

z tymi referencjami to sie nigdy nie ugadnie
taaa, juz wiem ze to wy szukacie mieszkania, ale popatrz, zawsze mozna pojsc tam gdzie ktos podaje ze mieszkal. prawda?

Cytat:
A ja widzialam Akademie Paznokcia

uhuhuhu, dobre. zmieszcze sie jeszcze w 5tys postow?
cerisecerise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-20, 18:45   #4958
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Julia spokojnie nie ma jakiegos wzmorzonego ruchu na wątku

A gdzie się podziała Dagmara , Monia i reszta dziewczyn?
Stary 2008-02-20, 18:47   #4959
cerisecerise
BAN stały

a nie wiem, poszly

ja tez jestem po STOSUNKOWO milej drzemce. i w ogole to jakis szmieszny kalkulator na necie mi wyliczyl ze teraz mam dni plodne.
a wiesz czym mnie zastrzelil a.? ze jak sie kochac od tylu to sie chlopaka wymodzi.
malo sie ze smiechu nie poplakalam
cerisecerise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-20, 18:50   #4960
misia_25_26
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie raczej nie on ma inne marzenia chociaż nie wiadomo może z czasem się zmienią kto wie

A to wybieraz sie do Gdańska?

Dokladnie Nikitko moze bedzie jakims slawnym tancerzem
Tak lecimy 8.03 do Gdanska na dwa dni a potem pociagiem na slask do rodzicow

Julka masz fotki w nowym kolorze wlosow?
Stary 2008-02-20, 18:52   #4961
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cerisecerise Pokaż wiadomość
a nie wiem, poszly

ja tez jestem po STOSUNKOWO milej drzemce. i w ogole to jakis szmieszny kalkulator na necie mi wyliczyl ze teraz mam dni plodne.
a wiesz czym mnie zastrzelil a.? ze jak sie kochac od tylu to sie chlopaka wymodzi.

No bo wiesz jest gdzies tak napisane ze w zalerzności od pozycji to wyjdzie chłopiec lub dziewczynka
Stary 2008-02-20, 18:54   #4962
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Dokladnie Nikitko moze bedzie jakims slawnym tancerzem
Tak lecimy 8.03 do Gdanska na dwa dni a potem pociagiem na slask do rodzicow

Julka masz fotki w nowym kolorze wlosow?

A musi byc koniecznie Gdańsk czy może być np. Władysławowo?
Stary 2008-02-20, 18:58   #4963
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
mezatka07 ale masz super psiutke wogule zdjęcia są boskie dzisiaj znalazłam ten wasz wątek i zaczełam czytac Normlanei jak patrze na twojego pieska to już chcę do domu do mojej Elzy też doberman tylko ja właśnie ja ja wziełam to miała 2 latka (obecnie ma 4) niestety właściciele wyrzucili ja w grudniu na ulice i znajoma nie mialam miejsca szukała kogos dla niej i jakby ktos się nie znalazł trafiła by do schroniska nie miałam serca zeby takich piesek kochany trafił do schroniska i jest teraz moim pupilem (a jechalam tylko zobaczyc psiakabo mój wcześniej 3 miesace zdechł) ciesz się ze podpaski wygryza moja jest wysterylizowana (poprzedni właściiel to zrobił) ale jak jest na dworze to kupy zjada chyba się tego nauczyła jak tydzien zima w kagancu po ulicha biegała i pewnie z głodu jadła. A teraz jak wyjde chcoiażby do sklepu na to jak wróce to się tak cieszy jakby mnie rok nie widziła.
A jak ona słodko na tobie leży normlanie jak dziecko Ale te placki to też super niezazdroszcze sprzątania a z tym stadem to tak jest właśni epsy chcą dominować ...
Super, ze tez masz dobermana i ze masz dobre serduszko, by go przygarnac teraz niewiele osob sie decyduje na wziecie bezpanskiego psa, jeszcze takiej rasy, tymbardziej nie znajac jego charakteru
a moja tez kupy jadla co mnie bardzo zloscilo
ale ja oduczylam, nie moge jej poprostu spuszczac z oczu i jak widze, ze cos za dlugo wacha itp to wolam, ze ma to zostawic i przyjsc do mnie skutkuje

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
zgadnij jak bede miala tak bolesne skurcze to poprosze w szpitalu o mopa i bede lazic podlogi szorowac do blysku z bolu jeszcze moze mi zaplaca

a tak serio to brzuszek wyszedl nawet nie za duzy na tej focie w rzeczywistosci wiekszy hehe na jednej focie widac nawet wybrzuszone "cos"

moja mala taka latwa to nie jest... sprzatam, prasuje, piore a ona se siedzi i siedxi i nawet nie mysli domka opuszczac gupia nie jest jedzenie automatycznie, cieplo nosza ja wszedzie to co bedzie wychodzic

mezatka o gaciu cieczka u suczki to makabra musi byc ale nie wpadlabym na to zeby podpaskie psu zalozyc w sumie kazdy pomysl dobry jak skuteczny heheheh
Ray bardzo ladny, kraglutki brzusio
a pomysl nie do konca skuteczny bo jak pisalam dlugo to ona tej podpaski na sobie nie ma, bo zjada heheh

Cytat:
Asiu psinka śliczna ja jechałam dziś tramwajem to tak sliczna psinka ze mną jechała ale smutne oczki miała bo w kagańcu była.

No moja tez ma smutne oczy jak tylko kaganiec zobaczy a co dopiero mowiac jak ma go na pyszczku, od razu jest obrazona

Cytat:
Kiedys zapomni i to na długo zobaczysz

Cytat:
Asiu jeszcze będziesz w ciąży zobaczyszi bedziesz nam fotki conajmniej raz na tydzien a moze raz na dzien wklejać
tak jak bede to obiecuje, ze zasypie Was fotkami heheh

Cytat:
Mezatko ale masz psiaka giganta,a w tych majtak wyglada zabujczo

a mi jakis guzek wyskoczyl pod pacha i nie moge sie nawet dotknacmam nadzieje ze przejdzie na dniach,a teraz zmykam robic leczo
no calkiem spory mi psiak urosl
Misiu mi tez podeslij troszke leczo heheh

Cytat:

Asiu, a może brak objawów @ oznacza inne objawy?Kidy masz dostać @? Mam nadzieję, że jednak o tobie zapomni
ah Ty nasz niedzwiadku
jestem przekonana, ze @ przyjdzie
powinna byc pojutrze

milego wieczorku i jedzonka zycze

Cytat:

To niezly z niego tancerz juz musi byc
Dobrze, ze synek rozwija sie w roznych kierunkach

Cytat:
my tez myslimy o jakis kompromisach, wiec a. sie uparl na stanislawa, stasia. mnie sie bardziej antoni podoba, ale luz
a dziewczynka... irena, lena. no
do lekarza idz. normalnie juz!
taaa, juz wiem ze to wy szukacie mieszkania, ale popatrz, zawsze mozna pojsc tam gdzie ktos podaje ze mieszkal. prawda?
uhuhuhu, dobre. zmieszcze sie jeszcze w 5tys postow?
Jula my nie szukamy mieszkania, znalezlismy je jakis czas temu i sie przeprowadzamy w nastepna niedziele
no a pojsc jak mowisz zawsze mozna, tylko tak jak pisalam tkos moze podac, ze mieszkal gdzies, a to moze byc mieszkanie znajomych a znajomi to potwierdza
sama wiem jak z tym jest bo wynajmowalismy mieszkanie innym ludziom w Polsce
a imie Irena bardzo mi sie poboba
Stary 2008-02-20, 19:02   #4964
mezatka07
Zakorzenienie

a ja juz po farbowanku
i jestem bardzo zadowolona
od razu lepiej sie czuje
teraz tylko niech mezus oceni
Stary 2008-02-20, 19:03   #4965
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
a ja juz po farbowanku
i jestem bardzo zadowolona
od razu lepiej sie czuje
teraz tylko niech mezus oceni
Asiu my tez mozemy cie ocenić
Stary 2008-02-20, 19:03   #4966
misia_25_26
Wtajemniczenie

Cytat:
A musi byc koniecznie Gdańsk czy może być np. Władysławowo?

Tak musi byc Gdansk,bo chcemy zrobic Gdansk Gdynie i Sopot (tz nigdy nie byl) mamy na to dwa dni szukam czegos na starym miescie w Gdansku, a Wladyslawowo jest sliczne bardzo lubie ta miejscowosc,a masz jakis namiary na noclegi w normalnej cenie tam?
Stary 2008-02-20, 19:06   #4967
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Tak musi byc Gdansk,bo chcemy zrobic Gdansk Gdynie i Sopot (tz nigdy nie byl) mamy na to dwa dni szukam czegos na starym miescie w Gdansku, a Wladyslawowo jest sliczne bardzo lubie ta miejscowosc,a masz jakis namiary na noclegi w normalnej cenie tam?

we Władysławowie ja korzystam z Pensjonatu Altona wpisz w googlach Altona Władysławowo i powinno ci wyszukać
Stary 2008-02-20, 19:08   #4968
Mijalea
Zakorzenienie

Nikitko, Wladyslawowo jesz jednak od
Gdanska kilkadziesiat km, wiec jesli Misia przyleci, to dostac sie tam zajmie z jakies dobre pol dnia

Misiu, jesli tz jeszcze nie byl w trojmiescie to polecam !
Ale noclegi sa drogie, mozna cos tanszego takze znalesc na www.hotele.pl

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-20, 19:10   #4969
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Nikitko, wladyslawowo jesz jednak od
Gdanska kilkadziesiat km, wiec jesli Misia przyleci, to dostac sie tam zajmie z jakies dobre pol dnia
Nie pół dnia ja z wawy jak jechałam do władka pociagiem to jakies chyba z 9godzin wiec do gdanska jakies 4-5 było a dalej do władysławowa zwykły pociąg był ja tam znam pensjonat wiec dlatego zaproponowałam władka ale może ty Madziu masz jakies lepsze namiary dla Misia
Stary 2008-02-20, 19:13   #4970
misia_25_26
Wtajemniczenie

dziekuje Nikito za namiary jak bede sie wybierala do Wladyslawowa to napewno skorzystam

Dziewczyny a moze ktoras z was ma jakies namiary na nocleg w Gdansku?
Stary 2008-02-20, 19:15   #4971
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje Nikito za namiary jak bede sie wybierala do Wladyslawowa to napewno skorzystam

Dziewczyny a moze ktoras z was ma jakies namiary na nocleg w Gdansku?

Nie ma za co ja do włądka własnie do altony sporo razy jezdzilam, a w Gdansku to nie znam rzadnych namiarów
Stary 2008-02-20, 19:16   #4972
Mijalea
Zakorzenienie

Cytat:
Nie pół dnia ja z wawy jak jechałam do władka pociagiem to jakies chyba z 9godzin wiec do gdanska jakies 4-5 było a dalej do władysławowa zwykły pociąg był ja tam znam pensjonat wiec dlatego zaproponowałam władka ale może ty Madziu masz jakies lepsze namiary dla Misia
Ja jestem z Gdyni, wiec wiem , ze z lotniska w Gdansku do Wladyslawowa dojazd troche czasu zajmie,bo trzeba z lotniska dostac sie autobusem w cywilizowane miejsce i potem np. z gdanska polaczenie z Wladkiem. A skoro Misia ma 2 dni, to szkoda marnowac tyle czasu na dojazdy.

Najlepiej poszukac w necie, pod haslem noclegi, pensjonaty, z tego co wiem sa najtansze, bo hotele strasznie drogie.

Stary 2008-02-20, 19:17   #4973
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jestem z Gdyni, wiec wiem , ze z lotniska w Gdansku do Wladyslawowa dojazd troche czasu zajmie,bo trzeba z lotniska dostac sie autobusem w cywilizowane miejsce i potem np. z gdanska polaczenie z Wladkiem. A skoro Misia ma 2 dni, to szkoda marnowac tyle czasu na dojazdy.

Najlepiej poszukac w necie, pod haslem noclegi, pensjonaty, z tego co wiem sa najtansze, bo hotele strasznie drogie.

No własnie ty jestes bardziej tutejsza niz ja z wawy wiec lepiej doradzisz, myslama ze po prostu chca tanio przenocowac w tych okolicach, ale skoro w gre wchodzi zwiedzanie gdansk gdynia sopot to lepie tam cos znalesc
Stary 2008-02-20, 19:22   #4974
Mijalea
Zakorzenienie

Cytat:
No własnie ty jestes bardziej tutejsza niz ja z wawy wiec lepiej doradzisz, myslama ze po prostu chca tanio przenocowac w tych okolicach, ale skoro w gre wchodzi zwiedzanie gdansk gdynia sobot to lepie tam cos znalesc
Wladyslawowo, czy Jastrzebia Gore polecam latem, na urlopik, bo zima nie ma tam zbytnio co robic, ot male nadmorskie miasteczka.

Natomiast w Gdansku czy Sopocie jest wiele pieknych miesc do zwiedzenia, obowiazkowo Gdanska Starowka, na ktorej sa takze muzea itp.
No i Sopot ladny, molo, Gdynia tez niczego sobie, w 2 dni mozna najwazniejsze miejsca spokojnie zobaczyc

Stary 2008-02-20, 19:24   #4975
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Wladyslawowo, czy Jastrzebia Gore polecam latem, na urlopik, bo zima nie ma tam zbytnio co robic, ot male nadmorskie miasteczka.

Natomiast w Gdansku czy Sopocie jest wiele pieknych miesc do zwiedzenia, obowiazkowo Gdanska Starowka, na ktorej sa takze muzea itp.
No i Sopot ladny, molo, Gdynia tez niczego sobie, w 2 dni mozna najwazniejsze miejsca spokojnie zobaczyc

No ja tez z checia bym sie wybrała na taka wyprawe
Stary 2008-02-20, 19:25   #4976
misia_25_26
Wtajemniczenie

Dziekuje Mijalea za linka i porady
Stary 2008-02-20, 19:25   #4977
Ray
Zakorzenienie

i znow mnie placz dopadl... boshe moj maz mysli ze mam jakas depresje i wola ze boi sie mnie sama zostawic bo placze bez powodu ....

ide kupic sobie lody moze mi przejdzie... moze te hustawki nastroju to faktycznie oznaki zblizajacego sie porodu

pomidora ja juz moge rodzic... najlepiej w przyszlym tyg bo nie chce sama zostac jak maz poleci ale nie o to chodzi... ja po prostu nie moge usiedziec na miejscu... tym bardziej ze wiem ze teraz juz moge rodzic jak bym na poczatku ciazy musiala lezec to bym pewnie lezala jak kloda... a tak wiem ze moge robic byle sie nie forsowac nawet nie dam rady sie przeforsowac bo organizm sam opada z sil i musze odpoczynki robic

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-20, 19:26   #4978
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Niom zwłaszcza jak na wesele idziemy i M nie chce tanczyć wtedy z synkiem moge sobie potańczyć a jak Panie go widzą to robia maślane oczki bo on ma piękne długie rzęsy
Jak ma długie rzęsy to rzeczywiście można się na takiego małego przystojniaka zapatrzyć

Cytat:

Do mnie jakoś to leczo nie doszło No bratowa się z jedzonkiem ma postarać, na 20 idziemy to się przekonam.
Misiu, my jak byliśmy w Gdańsku to nocowaliśmy w akademiku. Zarezerwowaliśmy wcześniej pokój i było nawet oki. Nie pamiętam ile płacilismy, ale taniej niż w hotelu Tylko my byliśmy w wakacje to akademiki wolne, teraz może być problem. Ale to mój jedyny pomysł

Cytat:
a nie wiem, poszly

Pewnie miał ochotę od tyłu i dlatego coś takiego wymóżdżył Oby dni płodne i stosunkowo miłe popołudnie zaowocowały!

Dziewczyny, nas choroba dopada P. już ma katar, ja gardło zawalone, normalnie paranoja. Nigdy nie chorowałam a w tym roku to już chyba czwarty raz będzie zimą. Coś mam słaby organizm albo może dzieciaki w szkole mi choróbska przynoszą

28.09.2014

Stary 2008-02-20, 19:27   #4979
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
i znow mnie placz dopadl... boshe moj maz mysli ze mam jakas depresje i wola ze boi sie mnie sama zostawic bo placze bez powodu ....

ide kupic sobie lody moze mi przejdzie... moze te hustawki nastroju to faktycznie oznaki zblizajacego sie porodu

pomidora ja juz moge rodzic... najlepiej w przyszlym tyg bo nie chce sama zostac jak maz poleci ale nie o to chodzi... ja po prostu nie moge usiedziec na miejscu... tym bardziej ze wiem ze teraz juz moge rodzic jak bym na poczatku ciazy musiala lezec to bym pewnie lezala jak kloda... a tak wiem ze moge robic byle sie nie forsowac nawet nie dam rady sie przeforsowac bo organizm sam opada z sil i musze odpoczynki robic

A kiedy twój M wyjeżdza?
Stary 2008-02-20, 19:29   #4980
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:

Może takie humory to rzeczywiście nadchodzący poród Nie martw się, niektóre nawet na reklamach płaczą Dobrze, że możesz już rodzić. Ale nie uwierzę, ze byś leżała bo jak lekarz mówił, że masz leżeć to ty porządki robiłaś, a później, że boli Ty buntownik z wyboru jesteś i już!

28.09.2014

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości