|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4951 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakupy na Cherry Culture - NYX Cosmetics i inne
Ev, dwie glitter mania jumbo (candle light i crytal) i dwie zwykłe jumbo (milk i slate)
![]() Dziewczyny, gel linery z Inglota w fabrycznym sklepie w Przemyślu kosztują teraz 35 zł. Uwielbiałam je do czasu, aż po raz pierwszy zamówiłam te z coastal scents. Nie-ma-po-rów-na-nia, z CS są po prostu lepsze. Wiem też, że dużą sympatią cieszą się z gel linery z MAD minerals klik |
![]() ![]() |
![]() |
#4952 |
Wtajemniczenie
|
Kamilko, dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4953 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4954 |
Zakorzenienie
|
Ganimedea- właśnie przyszła moja paczka, dziękuję za wspólne zamówienie
![]() Edytowane przez tricomi Czas edycji: 2009-09-25 o 11:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4955 |
Zakorzenienie
|
Czekałam dziś na MCC4, ale się nie doczekałam. Może w poniedziałek...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4956 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
Edytowane przez anusiaa15 Czas edycji: 2009-09-25 o 18:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4957 |
Zakorzenienie
|
Na pewno do 30 września, bo wtedy kończy się 20% promocja
![]() ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Ok, lista na CC na razie wygląda tak: Iduś - 15,00$ NYX Round Lipstick 2*1,75 Honey, Femme NYX Chrome Eyeshadow Seclude - 4,00 NYX Mega Shine Lipgloss 2*3,75 Frosteed beige, Smokey look anusiaa15 - 9,75$ NYX Jumbo Eyeshadow Pencil 2*3,00 Black bean, Milk NYX Mega Shine Lipgloss Taupe - 3,75 bleki00- 3$ NYX UPM 2*1,50 Sky pink, Silver Ja - ok.20$ (to z okazji promocji ![]() Wolne ok. 14,5$. Są chętni? Przy zamówieniu na 62,50$ nieco taniej wyjdzie przesyłka - 0,16$ na każdego wydanego dolca ![]() Edytowane przez ganimedea Czas edycji: 2009-09-25 o 20:00 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4958 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny jestem tu nowa, śledzę wątek w którym udziela się Czarne Słonko odnośnie cielistych pomadek i bardzo chciałabym się dołączyć do Waszego teamu zamawiającego na Cherry Culture.
Moje zamówienie: - NYX round lipstick - honey - NYX round lipstick - creamy beige Mam prośbę. Czy któraś z Was kochane mogłaby mi napisać komu i jak wpłacić pieniążki? Jestem tu nowa i nie bardzo wiem jak przebiegają takie wspólne zakupy, a niestety nie mam tyle czasu, żeby przestudiować cały wątek, bo trochę tych postów jest. Bardzo Was proszę, żebyście mi objaśniły jak dziecku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4959 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pomadki o których piszesz kosztują w CC 1,75 $ / szt. W sumie dobre pytanie odnośnie numeru konta ( sama go nie znam ![]() Sama chciałabym wpłacić pieniądze, ale nie wiem po jakim kursie liczyć. Tak więc Ganimedea wypowiedz się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nr konta rozsyłam, gdy mam zamknięte zamówienie i wtedy podaję aktualny kurs dolara na PayPalu. Szmyrgotko, chętnie Cię dopiszę do bieżącego zamówienia. NYX Round Lipstick 2*1,75$ Honey, Creamy Beige Łącznie 3,50$ plus przesyłka 0,16-0,18$ (w zależności czy nazbieramy zamówienie na 62,5 czy 50$) na każdego wydanego dolara. Wszystkie szczegóły będą na bieżąco uzupełniane w tabeli z linku w moim podpisie, o czym dodatkowo poinformuję ![]() ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- Mamy wolne 11$ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4961 |
Zadomowienie
|
Gani, jeżeli mnie przygarniesz to chętnie wzięłabym jeden drobiazg:
NYX The Runway Collection 10 Color Eyeshadow Palette -Champagne & Caviar - 8.00$. BTW, widziałaś, że na CC od 24.09 do 30.09 jest 20% zniżki? ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Promocję widziałam, dlatego składam zamówienie na 62,5$. Jednostkowe koszty za wysyłkę na osobę troszeczkę się wtedy pomniejszają ![]() Ja ostatecznie wydam 17,50$, więc mamy jeszcze wolne 5,5$ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4963 |
Raczkowanie
|
No to kochane, żeby już tą listę szybciej zamknąć to wezmę jeszcze dla siostry cienie, czyli moje zamówienie w sumie:
Moje zamówienie: - NYX round lipstick - honey - NYX round lipstick - creamy beige - Amuse POP Eyeshadow Kit - POP Fajnie, że jest taka stronka i, że tak razem można zrobić zakupy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4964 |
Rozeznanie
|
Dostałam moje kosmetyki, dziękuję Gani
![]()
#4965 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam jeszcze pytanie. Czy kolor tej pomadeczki NYX Round lipstic o nazwie honey to to samo co iced honey? Bo na tej stronce cherryculture nie widzę koloru honey
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4966 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny! Czy któraś z Was zamawiała kiedyś brokatowe eyelinery z NYXa? Czy one mają bardzo dużo brokatu/drobinek? Czy mają konsystencję kolorowego brokatu w pudełeczku od eyelinera czy raczej zwykłego eyelinera z drobinkami brokatu? Będę wdzięczna za odpowiedź bo przymierzam się do zakupu. Pozdrawiam!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4967 |
Zakorzenienie
|
No więc zmodyfikowałam jednak swoje zamówienie i zajmuję 20,25$. a tym samym zamykam to zamówienie
![]() Pełna lista: CC - 62,50$ Iduś - 15,00$ NYX Round Lipstick 2*1,75 Honey, Femme NYX Chrome Eyeshadow Seclude - 4,00 NYX Mega Shine Lipgloss 2*3,75 Frosteed beige, Smokey look anusiaa15 - 9,75$ NYX Jumbo Eyeshadow Pencil 2*3,00 Black bean, Milk NYX Mega Shine Lipgloss Taupe - 3,75 bleki00- 3$ NYX UPM 2*1,50 Sky pink, Silver Szmyrgotka - 6,5$ NYX Round Lipstick 2*1,75$ Honey, Creamy Beige Amuse POP Eyeshadow Kit Pop - 3$ nieshya - 8,00$ The Runway Collection 10 Color Eyeshadow Palette Champagne & Caviar - 8$ ja - 20,25$ NYX Single Eyeshadow 4*3,50$ Nude, Taupe, Brown, Dark Brown NYX Candy Glitter Liner Crystal - 3,75$ NYX Slim Eye Pencil Moss - 2,5$ Przesyłka to 0,16$ na każdego wydanego przed rabatem dolara. Po rabacie wygląda to następująco: Iduś - 12 + 2,4= 14,40$ anusiaa15 - 7,8+1,56=9,36$ bleki00 - 2,4+0,48=2,88$ Szmyrgotka - 5,2+1,04=6,24$ nieshya - 6,4+1,28=7,68$ ja - 16,2+3,24=19,44$ PP przelicza dzisiaj dolara po 2,97zł. Standardowo jestem elastyczna odnośnie opłaty za przesyłkę krajową ![]() Osobom nie znającym mojego nr konta prześlę odpowiednie dane wieczorem, a gdy tylko wpłyną przelewy - ruszamy na podbój CC ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4968 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na stronce CC nie zawsze publikują wszystkie odcienie. Najlepiej przejrzeć ofertę na stronce producenta: TUTAJ |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4970 |
Raczkowanie
|
Ganimedea dzięki za odpowiedź, bo już się zmartwiłam, że nie ma tego kolorku Honey, a Czarne Słonko w innym wątku pokazywała fotki tego kolorku i jest boski
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4971 |
Zadomowienie
|
Hej, witam
![]() Chciałam zapytać, czy przy zakupach na Cherry Culture za wysyłkę dolicza się 0,18$ do każdego wydanego dolara? Chciałabym jeszcze wiedzieć, kiedy będzie składane następne zamówienie, bo jestem bardzo chętna ![]()
#4972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Opłata 9,95$ jest stała do 50$ - im mniejsza kwota zamówienia, tym wyższy jednostkowy koszt przesyłki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4973 |
A cobra on my left...
|
Ja własnie zabieram się za organizację kolejnego zamówienia
![]() Czekam tylko jeszcze na zgodę jednej moderatorki (Ines-ka już się zgodziła), więc myślę, że wstępnie mogę już zbierać chętne i że uda nam się zamówić przed 30 wrześniem, żeby jeszcze skorzystać z promocji -20% ![]() Tak więc zapraszam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4974 |
Zakorzenienie
|
W linku rozliczeniowym w podpisie jest już utworzona zakładka dla CC, gdzie będą dostępne wszelkie aktualizacje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4975 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4976 |
Zakorzenienie
|
Mam już wpłaty od bleki00 i szmyrgotki - dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4977 |
Zadomowienie
|
Ode mnie pieniążki też właśnie poszły
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4979 |
A cobra on my left...
|
Uwaga, mogę już oficjalne organizowac zamówienie!
![]() Zapraszam chętne na zakupy z Cherry Culture! ![]() Przypominam, że promocja - 20% jest tylko do 30 września. |
![]() ![]() |
![]() |
#4980 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam pytanko. Czy te błyszczyki NYX Round Lipgloss są dobrze barwiące czy raczej należą do transparentych bądź półtransprentnych? Bardzo podoba mi się kolorek Whipped, bo generalnie uwielbiam mieć na ustach pomadki i błyszczyki cieliste. Pozdrawiam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.