Panny Młode - Kielce cz. II - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-04, 21:53   #4951
tatarata
Raczkowanie

Dot.: Panny Młode - Kielce cz. II

Cytat:
Napisane przez Aklime25 Pokaż wiadomość
Ja mam swoje typy... A w ogóle wracałam dziś z pracy i spotkałam koleżankę, która poleciła mi jedną firmę - nie wiem czy słyszałyście... Firma zwie się Dwie Wieże. Zdjęcia oglądałam na stronie - są świetne. Podobno zajmują się także filmowaniem. Ewa podpisała z nim umowę i mówiła, że baaaaardzo jej się podobało, to co jej przedstawili. Muszę sie umówić i sama zobaczyć, bo kto wie, może to właśnie te zdjęcia...

P.S. Kochane po raz kolejny piszę, że ślub biorę 16.10.2010
A mozesz napisac jakie jeszcze masz typy na fotografa i kamerzyste?

24.07.2010
tatarata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 22:41   #4952
sylwkowa
Raczkowanie

GG do sylwkowa

Tatarata ja mam nowiutką salę i dopiero pierwsze wesele będzie bodajże w maju tego roku, więc jeszcze cała kosmetyka została, ale i tak już mi się bardzo podobaa do mojego terminu to jeszcze pewnie wiele udoskonaląwiadomo na pierwszych się zorientują ze wszystkim co i jak hihihihi a sala jest ok.27 km. od Kielc...
a druga sprawa widzę że jesteś trochę rozeznana w zespołach....wiesz może coś o zespole Comapol???bo niestety nawet tutaj nie udało mi się uzyskać zbyt wiele informacji na ich temat, a jestem bardzo ciekawa opinii.....
sylwkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 23:20   #4953
tatarata
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sylwkowa Pokaż wiadomość
Tatarata ja mam nowiutką salę i dopiero pierwsze wesele będzie bodajże w maju tego roku, więc jeszcze cała kosmetyka została, ale i tak już mi się bardzo podobaa do mojego terminu to jeszcze pewnie wiele udoskonaląwiadomo na pierwszych się zorientują ze wszystkim co i jak hihihihi a sala jest ok.27 km. od Kielc...
a druga sprawa widzę że jesteś trochę rozeznana w zespołach....wiesz może coś o zespole Comapol???bo niestety nawet tutaj nie udało mi się uzyskać zbyt wiele informacji na ich temat, a jestem bardzo ciekawa opinii.....
no jesli chodzi o zepoly to chyba dla mnie najwazniewjsza rzecz na wesleu dlatego naprwde nie przesadzajac wysluchalam kilkanascie plyt z wesel, do tego szukalam tez dla siostry ktora ma w tym roku wesele, ale niestety nic nie wiem na temat tego zespolu? a skad ich masz ? z polecenia od kogos ? czy wynalazlas gdzies na necie?

24.07.2010
Stary 2009-03-05, 06:22   #4954
sylwkowa
Raczkowanie

GG do sylwkowa

Cytat:
Napisane przez tatarata Pokaż wiadomość
no jesli chodzi o zepoly to chyba dla mnie najwazniewjsza rzecz na wesleu dlatego naprwde nie przesadzajac wysluchalam kilkanascie plyt z wesel, do tego szukalam tez dla siostry ktora ma w tym roku wesele, ale niestety nic nie wiem na temat tego zespolu? a skad ich masz ? z polecenia od kogos ? czy wynalazlas gdzies na necie?
koleżanka obsługiwała wesela przez długi czas, więc dużo zespołów się wysłuchała i Ona mi ich poleciła...sama bierze ślub i też ich ma więc mam nadzieję że są dobrzy....ale mimo to chciałam zasięgnąć więcej opinii, a zespół jest z Kielc
Stary 2009-03-05, 08:40   #4955
Justyna3011
Raczkowanie

Cytat:

Zespół ten był wśród polecanych nam przez znajomego (właściciel jednej z bardziej obleganych sal weselnych), który już dużo się nasłuchał różnych kapel.
Przede wszystkim zależy też czego wymagasz. Musisz pytać o rodzej oferowanych atrakcji typu granie za stołami czy też wyprowadzenie z domu jeżeli ci na tym zależy bo nie wszystkie zespoły to praktykują.

Jeżeli szukacie dekoracji sal, kościłów, samochodów, wiązanek polecam kwiaciarnie Nemezja na Staszica - niepozorna ale właśnie w ślubach są super, zresztą można obejżeć u nich albumy.
P.S. Mają super kurtynę świetlną i serce podświetlane do dekoracji sal.
Justyna3011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-05, 08:49   #4956
tatarata
Raczkowanie

Cytat:
koleżanka obsługiwała wesela przez długi czas, więc dużo zespołów się wysłuchała i Ona mi ich poleciła...sama bierze ślub i też ich ma więc mam nadzieję że są dobrzy....ale mimo to chciałam zasięgnąć więcej opinii, a zespół jest z Kielc
No to jak kolezanka polecala i bierze na swoj, to moze byc, tak pytalam bo u mnie wszystkie co sama sobie znalazm na necie to byla tragedia, wiec wiem ze juz nie mam co jezdzic do takich zepolow i sluchac umawiac sie i tracic czas, nawiasem mowiac, mozesz podac do nich numer na priv

24.07.2010
Stary 2009-03-05, 09:05   #4957
karolinas
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez lila 85 Pokaż wiadomość
A no właśnie rzecz gustu... mi zawsze sie podobał ten utwór.....a w Katedrze raczej nie bede miała zastrzeżen do organisty bo ludzie go chwalą...

A ja właśnie gdzieś słyszałam, że w katedrze zmienił się organista:-(

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Cytat:

Ja mam zamówiony ten zespół. Niestety faktycznie jest mało opinii na ich temat.
karolinas jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-05, 09:12   #4958
lila 85
Raczkowanie

Ja ślub mam w Katedrze ale nie jestem z Kielc, wiec widze ze nie jestem na czasie....ale mam nadzieje że da radeten nowy jeśli tak mówisz
lila 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-05, 09:28   #4959
Ghia
Zadomowienie

GG do Ghia

No ja chodze do Katedry na msze bo to moja parafia i właśnie tego nowego organistę bardzo chwalą. Bylam na mszy gdzie go przedstawiano to bardzo wykształcony człowiek w dziedzinie muzyki no i gdy słuchałam jak śpiewa na mszach to też niczego sobie. Tez bym chciała żeby coś zaśpiewał ale może nie Ave Maria bo wszędzie to śpiewają może są jeszcze jakieś tego typu utwory pasujące do okazji nie wiecie może??
No i ponawiam pytanie odnosnie poradni nie wiecie jak to sie ma do nauk??Czy trzeba samemu po prostu pójśc do jakiejś poradni gdzie takie są itp??
Stary 2009-03-05, 09:32   #4960
Beatka10
Raczkowanie

Ja mam zamówiony ten zespół. Niestety faktycznie jest mało opinii na ich temat.[/quote]

Ja bylam na weselu gdzie gral zespol Comapol - bardzo mi sie podobal,goscie sie bawili i chwalili i sama go zamowlam na swoje wesele, ale w ostatecznosci mam inny poniewaz musialm zmienic date slubu a oni juz nie mieli wolengo terminu.Jedyny minus jaki u nich zauwazylam to brak kontaktu z goscmi.Jednak calosc jak najbardziej na plus wiec nie martwcie sie dziewczyny

Edytowane przez Beatka10
Czas edycji: 2009-03-05 o 09:34
Beatka10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-05, 10:00   #4961
Alice the Bride
Raczkowanie

Aklime25 polecam wrzucenie sobie do stopki daty ślubu PEwnie jeszcze z 50 razy ktos sie bedzie pytal
Dziewczyny o ktorej godzinie macie swoje sluby? wiecie juz cos? bo ja jeszcze nie ustalalam kosciola i sie tak zastanawiam na ktora najlepiej?
Oświadczył się 1.1.2009 o godz 0:00
Nasz ślub 22.05.2010

Alice the Bride jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-05, 10:08   #4962
srubka87
Zadomowienie

Ja niedawno byłam w kościele..to powiedział mi ksiądz, że zapisy na 2010 są prowadzone od 15 października, bo dopiero wtedy dostaja kalendarze na nowy rok.Ja chciałabym mieć ślub gdzies o 16-17, bo to jednak schodzi zanim wszyscy złożą, zyczenia, dojazd na salę, przywitanie, pierwszy taniec, obiad..
srubka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-05, 10:25   #4963
oniaczeq
Zakorzenienie

GG do oniaczeq

Tym razem ja potrzebuje Waszej pomocy, wiem ze ten temat tu był wałkowany wiele razy ale siedze juz z godzine, przegladam watek od pierwszej strony i nic konkretnego nie znajduje :/

Chce zrobic sobie zdjecia z Tz , cos takiego jak zalaczylam, tajemnicze itp

Mozecie polecic kogos dobrego i nie drogiego z Kielc , ja nie za bardzo sie w tym temacie orientuje, poniewaz zdjecia robil nam kolega na slubie wiec nie wiem kto jest godny polecenia a kto nie...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Pieszczoty_-_kobieta_i_mezczyzna_-_zdjecie_4519.jpg (28,8 KB, 86 załadowań)
wszystko zaczyna się walić

Biustonosze:

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post77106731
oniaczeq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-05, 10:35   #4964
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

Cytat:
Napisane przez oniaczeq Pokaż wiadomość
Tym razem ja potrzebuje Waszej pomocy, wiem ze ten temat tu był wałkowany wiele razy ale siedze juz z godzine, przegladam watek od pierwszej strony i nic konkretnego nie znajduje :/

Chce zrobic sobie zdjecia z Tz , cos takiego jak zalaczylam, tajemnicze itp

Mozecie polecic kogos dobrego i nie drogiego z Kielc , ja nie za bardzo sie w tym temacie orientuje, poniewaz zdjecia robil nam kolega na slubie wiec nie wiem kto jest godny polecenia a kto nie...
też mi się marzą takie zdjęcia . moi znajomi takie mieli ale to na śląsku . w kielcach nikogo niestety nie znam
Stary 2009-03-05, 10:43   #4965
Puchatek M.
Rozeznanie

My mieliśmy ślub na 17 i uważam, że to najlepsza godzina. Nie za późno i nie za wcześnie
Stary 2009-03-05, 10:49   #4966
oniaczeq
Zakorzenienie

GG do oniaczeq

Cytat:
Napisane przez madziadominik Pokaż wiadomość
też mi się marzą takie zdjęcia . moi znajomi takie mieli ale to na śląsku . w kielcach nikogo niestety nie znam
no wlasnie, szukam szukam i jak juz cos znajduje to oklapane, sztuczne...

Biustonosze:

Stary 2009-03-05, 11:07   #4967
kate0109
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez oniaczeq Pokaż wiadomość
no wlasnie, szukam szukam i jak juz cos znajduje to oklapane, sztuczne...
no niestety dobrych fotografów w kielcach jak na lekarstwo, sama sie o tym przekonałam jak szukałam dla siebie... wiekszosc z naszych firm oferuje zdjecia pospolite i nudne jesli chcecie zdjecia w studio to moze OTO-FOTO, moja znajoma robi sobie tam sesyjki czasami chyba nie są drodzy, znajduja sie gdzies na plantach, w wyszukiwarce wyskoczy Ci ich stronka
kate0109 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-05, 13:25   #4968
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Co do fotografów, ja mam amatora, tzn chłopaka, który pasjonuję się fotografią od wielu wielu lat, robi świetne zdjęcia, ale nie ma wasnego studia i tak sobie pomyśałam, ze może warto byłoby się rozejrzeć wśród znajomych, może ktoś zna jakiegoś utalentowanego obbyste, który zajmuje się robieniem artystycznych zdjęć hobbystycznie?

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-05, 14:18   #4969
kwiatuszek26
Przyczajenie

Czy slyszal ktos o zespole muzycznym ALTUS. Bardzo prosze o wszystkie opinie
kwiatuszek26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-05, 14:52   #4970
tatarata
Raczkowanie

dziewczyny mam do wyboru godzine 17 albo 19, ja osobiscie wolalbym o 19 no bo lipiec to widno bedzie i pewnie goraco a o 19 to juz tak fajniej, ale znowu czy to nie za pozno ?

24.07.2010
Stary 2009-03-05, 15:18   #4971
Justyna3011
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tatarata Pokaż wiadomość
dziewczyny mam do wyboru godzine 17 albo 19, ja osobiscie wolalbym o 19 no bo lipiec to widno bedzie i pewnie goraco a o 19 to juz tak fajniej, ale znowu czy to nie za pozno ?

Im później rozpocznie się ślub tym krótsze będzie wesele.
Ja miałam do wyboru tylko 18 lub inny ko, sesję zdjęciową wykonamy przed ślubem bo będzie na to czas i nie stracimy nic z wesela. 16 lub 17 są myśle najfajniejszymi godzinami na ślub
Justyna3011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-05, 16:09   #4972
srubka87
Zadomowienie

Kwiatuszek26 a czy w tym zespole śpiewa m.in.Piotr Jasiński? Jeśli tak to byłam na weselu gdzie grali.
srubka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-05, 17:20   #4973
sylwkowa
Raczkowanie

GG do sylwkowa

Cytat:
Napisane przez Alice the Bride Pokaż wiadomość
Aklime25 polecam wrzucenie sobie do stopki daty ślubu PEwnie jeszcze z 50 razy ktos sie bedzie pytal
Dziewczyny o ktorej godzinie macie swoje sluby? wiecie juz cos? bo ja jeszcze nie ustalalam kosciola i sie tak zastanawiam na ktora najlepiej?
hihihihi może powiecie że jestem głupia, bo ja chciałam sobie wstawić tą stopkę z datą ślubu ale nie potrafię

Tatarata szczerze to ja bym nie wzieła nigdy 19... myślę że 17 to jest taka w sam raz godzinka, sama też mam nadzieję że uda mi się taką zarezerwować ale wiadomo każdy robi jak jemu pasuje i nie masz się co sugerować innymi

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-05, 17:27   #4974
Puchatek M.
Rozeznanie

17 to idealna godzina, my też o tej ślubowaliśmy O 19 to późno, życzenia skończą się około 20.30 to o której zacznie się wesele?
Stary 2009-03-05, 17:29   #4975
sylwkowa
Raczkowanie

GG do sylwkowa

Beatka dzięki bardzo za jakąś konkretną wiadomość na temat zespołu
oj jak dobrze że ja Was dziewczynki mam, bo z kąd ja bym miała tyle ciekawych wiadomości

Edytowane przez sylwkowa
Czas edycji: 2009-03-05 o 17:47
Stary 2009-03-05, 19:13   #4976
NATALUSIA14
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dideczek Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny macie namiar na fajna i niedroga dekoratorkę robi wiązanki i przystraja samochody do ślubu ma ciekawe pomysły 663769909z nowin Atreusz
Ja mam ich stronke www.arteusz.eurofirmy.pl

Dziewczynki czy to juz pora dla mnie na rezerwowanie godziny w porafii

Mam jeszcze jedno zmartwienie, mam profesjonalnego fotografa ktory oczywiscie zajmuje sie tylko foto,
i obawiam sie ze przy szukaniu kamerzysty ze studia bedzie problem, moga odmawiac ,poniewaz bede zamawiala tylko wideo bez foto.
Moze macie jakiegoś kamerzyste ktory zajmuje sie tylko kamera.

Ślub: 28.08.2010
Emma jest z nami 15.09.2014

NATALUSIA14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-05, 19:58   #4977
prowansjakielce
BAN stały

wycięto przez moderatora

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2009-03-07 o 11:34 Powód: spam
prowansjakielce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-05, 20:05   #4978
oniaczeq
Zakorzenienie

GG do oniaczeq

Wszystkim dziewczyna ktore podały namiary na fotografów bardzo dziekuje

Biustonosze:

Stary 2009-03-05, 20:06   #4979
prowansjakielce
BAN stały

Polecam nową siedzibę Restauracji Prowansja, Rynek 16 Kielce. Do 100 osób, 130 zł/os. 413441144.
prowansjakielce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-05, 20:43   #4980
tatarata
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Puchatek M. Pokaż wiadomość
17 to idealna godzina, my też o tej ślubowaliśmy O 19 to późno, życzenia skończą się około 20.30 to o której zacznie się wesele?
no moze masz racje zacznie sie wszystko ok 21 - jeszcze pomyslimy, a zdrugiej strony krotsze wesle bedzie

24.07.2010
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości