![]() |
#4951 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode - Kielce cz. II
Cytat:
![]() |
#4952 |
Raczkowanie
|
Tatarata ja mam nowiutką salę i dopiero pierwsze wesele będzie bodajże w maju tego roku, więc jeszcze cała kosmetyka została, ale i tak już mi się bardzo podoba
![]() ![]() ![]() a druga sprawa widzę że jesteś trochę rozeznana w zespołach....wiesz może coś o zespole Comapol???bo niestety nawet tutaj nie udało mi się uzyskać zbyt wiele informacji na ich temat, a jestem bardzo ciekawa opinii..... |
![]() ![]() |
![]() |
#4953 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4954 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4955 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zespół ten był wśród polecanych nam przez znajomego (właściciel jednej z bardziej obleganych sal weselnych), który już dużo się nasłuchał różnych kapel. Przede wszystkim zależy też czego wymagasz. Musisz pytać o rodzej oferowanych atrakcji typu granie za stołami czy też wyprowadzenie z domu jeżeli ci na tym zależy bo nie wszystkie zespoły to praktykują. Jeżeli szukacie dekoracji sal, kościłów, samochodów, wiązanek polecam kwiaciarnie Nemezja na Staszica - niepozorna ale właśnie w ślubach są super, zresztą można obejżeć u nich albumy. P.S. Mają super kurtynę świetlną i serce podświetlane do dekoracji sal. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4956 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4957 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
A ja właśnie gdzieś słyszałam, że w katedrze zmienił się organista:-( ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
Ja mam zamówiony ten zespół. Niestety faktycznie jest mało opinii na ich temat. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4958 |
Raczkowanie
|
Ja ślub mam w Katedrze ale nie jestem z Kielc, wiec widze ze nie jestem na czasie....ale mam nadzieje że da rade
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4959 |
Zadomowienie
|
No ja chodze do Katedry na msze bo to moja parafia i właśnie tego nowego organistę bardzo chwalą. Bylam na mszy gdzie go przedstawiano to bardzo wykształcony człowiek w dziedzinie muzyki no i gdy słuchałam jak śpiewa na mszach to też niczego sobie. Tez bym chciała żeby coś zaśpiewał ale może nie Ave Maria bo wszędzie to śpiewają może są jeszcze jakieś tego typu utwory pasujące do okazji nie wiecie może??
No i ponawiam pytanie odnosnie poradni nie wiecie jak to sie ma do nauk??Czy trzeba samemu po prostu pójśc do jakiejś poradni gdzie takie są itp?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4960 |
Raczkowanie
|
Ja mam zamówiony ten zespół. Niestety faktycznie jest mało opinii na ich temat.[/quote]
Ja bylam na weselu gdzie gral zespol Comapol - bardzo mi sie podobal,goscie sie bawili i chwalili i sama go zamowlam na swoje wesele, ale w ostatecznosci mam inny poniewaz musialm zmienic date slubu a oni juz nie mieli wolengo terminu.Jedyny minus jaki u nich zauwazylam to brak kontaktu z goscmi.Jednak calosc jak najbardziej na plus wiec nie martwcie sie dziewczyny ![]() Edytowane przez Beatka10 Czas edycji: 2009-03-05 o 09:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4961 |
Raczkowanie
|
Aklime25 polecam wrzucenie sobie do stopki daty ślubu
![]() ![]() Dziewczyny o ktorej godzinie macie swoje sluby? wiecie juz cos? bo ja jeszcze nie ustalalam kosciola i sie tak zastanawiam na ktora najlepiej?
Oświadczył się 1.1.2009 o godz 0:00 Nasz ślub 22.05.2010 |
![]() ![]() |
![]() |
#4962 |
Zadomowienie
|
Ja niedawno byłam w kościele..to powiedział mi ksiądz, że zapisy na 2010 są prowadzone od 15 października, bo dopiero wtedy dostaja kalendarze na nowy rok.Ja chciałabym mieć ślub gdzies o 16-17, bo to jednak schodzi zanim wszyscy złożą, zyczenia, dojazd na salę, przywitanie, pierwszy taniec, obiad..
|
![]() ![]() |
![]() |
#4963 |
Zakorzenienie
|
Tym razem ja potrzebuje Waszej pomocy, wiem ze ten temat tu był wałkowany wiele razy ale siedze juz z godzine, przegladam watek od pierwszej strony i nic konkretnego nie znajduje :/
Chce zrobic sobie zdjecia z Tz , cos takiego jak zalaczylam, tajemnicze itp ![]() Mozecie polecic kogos dobrego i nie drogiego z Kielc , ja nie za bardzo sie w tym temacie orientuje, poniewaz zdjecia robil nam kolega na slubie wiec nie wiem kto jest godny polecenia a kto nie...
#4964 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4965 |
Rozeznanie
|
My mieliśmy ślub na 17 i uważam, że to najlepsza godzina. Nie za późno i nie za wcześnie
![]()
#4966 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie, szukam szukam i jak juz cos znajduje to oklapane, sztuczne...
#4967 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4968 |
Zakorzenienie
|
Co do fotografów, ja mam amatora, tzn chłopaka, który pasjonuję się fotografią od wielu wielu lat, robi świetne zdjęcia, ale nie ma wasnego studia i tak sobie pomyśałam, ze może warto byłoby się rozejrzeć wśród znajomych, może ktoś zna jakiegoś utalentowanego obbyste, który zajmuje się robieniem artystycznych zdjęć hobbystycznie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4969 |
Przyczajenie
|
Czy slyszal ktos o zespole muzycznym ALTUS. Bardzo prosze o wszystkie opinie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4970 |
Raczkowanie
|
dziewczyny mam do wyboru godzine 17 albo 19, ja osobiscie wolalbym o 19 no bo lipiec to widno bedzie i pewnie goraco a o 19 to juz tak fajniej, ale znowu czy to nie za pozno ?
#4971 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Im później rozpocznie się ślub tym krótsze będzie wesele. Ja miałam do wyboru tylko 18 lub inny ko, sesję zdjęciową wykonamy przed ślubem bo będzie na to czas i nie stracimy nic z wesela. 16 lub 17 są myśle najfajniejszymi godzinami na ślub |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4972 |
Zadomowienie
|
Kwiatuszek26 a czy w tym zespole śpiewa m.in.Piotr Jasiński? Jeśli tak to byłam na weselu gdzie grali.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4973 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() dziewczyny mam do wyboru godzine 17 albo 19, ja osobiscie wolalbym o 19 no bo lipiec to widno bedzie i pewnie goraco a o 19 to juz tak fajniej, ale znowu czy to nie za pozno ? Tatarata szczerze to ja bym nie wzieła nigdy 19... myślę że 17 to jest taka w sam raz godzinka, sama też mam nadzieję że uda mi się taką zarezerwować ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4974 |
Rozeznanie
|
17 to idealna godzina, my też o tej ślubowaliśmy
![]()
#4975 |
Raczkowanie
|
Beatka dzięki bardzo za jakąś konkretną wiadomość na temat zespołu
![]() oj jak dobrze że ja Was dziewczynki mam, bo z kąd ja bym miała tyle ciekawych wiadomości ![]() Edytowane przez sylwkowa Czas edycji: 2009-03-05 o 17:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#4976 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziewczynki czy to juz pora dla mnie na rezerwowanie godziny w porafii ![]() Mam jeszcze jedno zmartwienie, mam profesjonalnego fotografa ktory oczywiscie zajmuje sie tylko foto, i obawiam sie ze przy szukaniu kamerzysty ze studia bedzie problem, moga odmawiac ,poniewaz bede zamawiala tylko wideo bez foto. Moze macie jakiegoś kamerzyste ktory zajmuje sie tylko kamera. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4977 |
BAN stały
|
wycięto przez moderatora
Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2009-03-07 o 11:34 Powód: spam |
![]() ![]() |
![]() |
#4978 |
Zakorzenienie
|
Wszystkim dziewczyna ktore podały namiary na fotografów bardzo dziekuje
![]()
#4979 |
BAN stały
|
Polecam nową siedzibę Restauracji Prowansja, Rynek 16 Kielce. Do 100 osób, 130 zł/os. 413441144.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4980 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:38.