![]() |
#4951 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)
Cytat:
![]() a stare: to pierscionek zareczynowy ![]() a mam pytanie: czy jak moja suknia ma kolor Ivory to kolor bielizny musi byc tez taki sam (bo ciezko tak znaleźć) czy bialy pasuje a jak nie to ecru jakies. ta suknia na zdjeciach wychodzi jak biała. ps. sliczne butki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4952 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, mam do Was prośbe... chciałabym żebyście mi pomogły dobrać bolerko lub coś w tym stylu do mojej sukni.
Dla przypomnienia załaczam zdjęcie mojej sukni "na modelce - tylko że ja mam białą) i górę sukni już na mnie - tylko źle leży bo mierzyłam za małą ![]() Suknia jest satynowa, pokryta haftowaną organtyną. Panie w salonie gdzie kupowałam suknie powiedziały że mogą mi dorobić bolerko, ale jeśli chcę koronkowe - a takie właśnie chce - to nie mogą zagwarantować że materiał będzie taki sam, ponieważ suknia jest szyta za granicą, a bolerko szyją u siebie z polskich materiałów. Chciałabym coś "pod szyje" lub na stójce (ale stójka z koronki ![]() ![]() ![]() ![]() Aha - załączam też zdjęci przykładowego olerka "pod szyje". Może coś takiego - ale czy do mojego dekoltu? Dlatego zamieszczam fotkę "górnej" cześci sukni. A może zwykłe satynowe bolerko?! Nie wiem ![]() ![]() Pomóżcie proszę. |
![]() ![]() |
![]() |
#4953 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4954 |
Zakorzenienie
|
moniaqc wydaje mi sie ze lepsze bedzie bolerko nie zaslaniajace dekoltu
![]() Albo z koronki albo z organzy ![]() ![]() ![]() A krawcowa salonowa pewnie duzo by chciala za bol;erko co nie? |
![]() ![]() |
![]() |
#4955 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4956 |
Zadomowienie
|
Tfu... Organza nie organtyna.
![]() Własnie... Pani w salonie nie była w stanie "zagwarantować" ceny. I napewno przebicie będzie ... hmmm... odpowiednie :| ... oooo... półgolf... właśnie... ale nie zmarzne? A może sie nie bede przejmowała temperaturą? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4957 |
Zakorzenienie
|
a kiedy Ty masz ślub?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4958 |
Raczkowanie
|
We wrzesniu to pogoda jeszcze potrafi byc piękna, mój brat miał dokładnie tego samego dnia co ty i było tak upalnie, ze do kościła szłam w sukience na ramiączkach. Dopiero sie chłodniej zrobiło pod wieczór.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4959 |
Zadomowienie
|
właśnie dlatego trzeba się maksymalnie zdystansować do tego co dzieję się przed ślubem - narastają konflikty w rodzinie o byle pierdoły, rodzice na siłę próbują zrealizować swoje niespełnione marzenia co do własnego wesela na dzieciach nie bacząc na ich potrzeby... wymieniać można bez końca. Trzeba to wszystko wziąć z rezerwą i szczyptą dystansu a będzie łatwiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4960 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() super butki kupilas, w slubnych zgrabnie nozka wyglada, a te balerinki to juz wogole, bedziesz mogla w nich chodzic normalnie pozniej ![]()
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20091003580517.html Nasz ślub ![]() ![]() ![]() "całe życie z wariatami i niech tak już zostanie ![]() Edytowane przez zlotko855 Czas edycji: 2009-04-22 o 13:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4961 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4962 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#4963 |
Zadomowienie
|
moniqac , zgadzam się z klivią -też bym wzięła delikatne koronkowe lub z organzy bez wielu zdobień ale bez zapinania ani półgolfu bo to nie do takiego dekoltu i ramiączek, tylko takie w delikatne półkola kończące się przy ramiączkach, bez zapinania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4964 | |||
Zadomowienie
|
dokładnie 2 tygodniu po Tobie
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ale mousze poprostu chyba poczekać. Ale nie umiemmmmm!!! ![]() ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Cytat:
![]() no... chyba że z biżu poszaleje ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4965 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A jeśli rumbę to nie wiem jeszcze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U nas będzie ok. 80. Planujemy wynajęcie autobusu. [quote=moniqac;11991944]Tfu... Organza nie organtyna. ![]() quote] Co do słownych przejęzyczeń... Mój Tż wczoraj do mnie dzwoni, że jedzie do marketu bo mama znalazła sobie coś na wesele i chce się skonsultować. Pytam co, a on na to "jakąś GARSONIERKĘ" ![]()
![]() |
#4966 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a pamietacie jak kiedys mój TZ powiedział: ja: kochanie co to jest spódnica?? on: no.. takie cos od pasa do kolan ![]() ja: a sukienka: on: od pasa za kolana. Taka długaaaa ![]() ja siedze w szoku a on mysli i mysli i mysli i taki powazny dodaje... jeszcze jeszcze żakiet, ale nie wiem dokąd on sięga ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4967 |
Zadomowienie
|
moniqac, ja tylko podpowiadam fasonik, najlepiej przymierz różne, może akurat zdobione będzie wyglądało lepiej
![]() co do satynowego - osobiście bym nie brała, bo zdobienia na sukni są koronkowe i wolałabym stworzyć całość taką delikatną, zawsze możesz poszaleć z biżu jak napisałaś, czy fryzurką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4968 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4969 |
Zakorzenienie
|
ach ten mój Tz-uś. jak nie zapomne to dzis sie go o to tez zapytam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4970 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Balerinki z Deichmanna, a ślubne z salonu sukien ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4971 |
Wtajemniczenie
|
Mój też zna różnice międze spódniczką a sukienką
![]() ![]()
![]() |
#4972 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4973 |
Zakorzenienie
|
[quote=Ana***;11993820]Madziu, przepraszam, że zwrócę Ci uwagę a właściwie nie zwrócę tylko powiem ciekawostkę (sama się zdziwiłam
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- A ja ciągle na wizażu widzę "wsówka" i sama się zastanowiłam... Ale na szczęście się uspokoiłam bo mi ta "wsówka" nijak nie pasuje ![]()
#4974 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4975 | |
Zakorzenienie
|
Cześć, hehe
![]() ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- [quote=Justyna33333;119940 16] Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4976 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
Ja tylko na chilke zaraz jedziemy z TZtem do ksiedza spisac protokól!! strach sie bac hiii A dzis udalo mi sie kupic stajnik <jupi> jest po prostu super ! pani w sklepie mi doradzala i bardzo milo i konkretnie. Bardotka z silikonem zeby sie dobrze trzymal ! Aha i bylam w salonie gdzie mam szyta sukinie zapytac sie o cene welonu takiego jak chce i powiedziala mi miedzy 170-200 a na allegro jest za 100! wiec moze sie zdecyduje na allegro, tylko nie wiem jaka dlugosc kupic, kiedys Wam pokazywalamm , takie obszywany delikatna koronka, jednowarstwowy; link do aukcji : http://allegro.pl/item616535000_firm...ski_venus.html Jak myslicie tak zeby byl do pupy to 70,80,90 m ?? ![]() Na razie lece i zycze milego slonecznego popoludnia |
![]() ![]() |
![]() |
#4977 |
Zakorzenienie
|
Śliczny ten welon
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4978 |
Przyczajenie
|
Chciałabym się dopisać
![]() 23.05.2009 roczek, to już nie długo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4979 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4980 |
Zakorzenienie
|
Witam Was wszystkie. Wreszcie znalazlam chwilke, wiec pisze. Moje przygotowania nabrały tempa. Widze ze rozmawiacie o bieliznie. Myśle, że jak juz trzeba wybierac to lepiej zeby biustonosz byl ciemniejszy od sukni. Ja mam suknie ecri, a biustonosz w tym kolorze nie jest tak latwo kupic, ale szukam dalej bo jeszcze mam 4,5 miesiaca do slubu wiec cos znajde. A tak w ogole to ten czas szybko leci, jeszcze nie dawno bylo 1,5 roku do slubu.
Powoli grono Panien się wykrusza. Gratuluje wszystkim mężatkom i życzę wszystkiego dobrego. Czytam dalej ten wątek, bo mam sporo zaległości.
http://suwaczek.com/20090905040820.png http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqyx8dzy726s9y.png Edytowane przez idzia111 Czas edycji: 2009-04-22 o 16:13 Powód: bład |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:30.