Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :) - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-22, 13:05   #4951
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

Białe możesz mieć rajstopki albo pończoszki... a pożyczona choćby wsuwka do włosów, ja tak zamierzam zrobić .

Wklejam zdjęcia butków (już moich ):
1,2 buciki ślubne
3,4 butki, gdybym miała dość szpilek i odciski (mam nadzieję, że tak nie będzie )
oo własnie wsówki do włósów beda porzyczone od fryzjerki (i tak juz jej nie bede oddawała
a stare: to pierscionek zareczynowy

a mam pytanie: czy jak moja suknia ma kolor Ivory to kolor bielizny musi byc tez taki sam (bo ciezko tak znaleźć) czy bialy pasuje a jak nie to ecru jakies. ta suknia na zdjeciach wychodzi jak biała.

ps. sliczne butki

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 13:05   #4952
moniqac
Zadomowienie

Dziewczyny, mam do Was prośbe... chciałabym żebyście mi pomogły dobrać bolerko lub coś w tym stylu do mojej sukni.
Dla przypomnienia załaczam zdjęcie mojej sukni "na modelce - tylko że ja mam białą) i górę sukni już na mnie - tylko źle leży bo mierzyłam za małą .

Suknia jest satynowa, pokryta haftowaną organtyną. Panie w salonie gdzie kupowałam suknie powiedziały że mogą mi dorobić bolerko, ale jeśli chcę koronkowe - a takie właśnie chce - to nie mogą zagwarantować że materiał będzie taki sam, ponieważ suknia jest szyta za granicą, a bolerko szyją u siebie z polskich materiałów.

Chciałabym coś "pod szyje" lub na stójce (ale stójka z koronki ). Jestem w kropce. No i jeszcze chce mieć włosy albo zupełnie spięte (kok na dole) i pod tym welon, ale pół upięte pół rozpuszczone i liliowego storczyka we włosach (mam blond balejaż) Od razu mówie nie będę włosów kręciłą, bo moje naturalne włosy to czarne loki a mój image od kilku lat to blond i proste włosy . Nie za dużo? Tego wszystkiego? A poza tym ślub mam 12 września... boje sie że zmarzne w koronce . HELP!!! Co myślicie?!

Aha - załączam też zdjęci przykładowego olerka "pod szyje". Może coś takiego - ale czy do mojego dekoltu? Dlatego zamieszczam fotkę "górnej" cześci sukni.
A może zwykłe satynowe bolerko?! Nie wiem.

Pomóżcie proszę.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 7322.jpg (18,6 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bez☠tytułu.jpg (111,6 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 615686339.jpg (18,1 KB, 16 załadowań)
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 13:06   #4953
moniqac
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Odp:

Spryciara dziękuje!
Stary 2009-04-22, 13:10   #4954
kliwia
Zakorzenienie

moniaqc wydaje mi sie ze lepsze bedzie bolerko nie zaslaniajace dekoltu
Albo z koronki albo z organzy Koronki sterczacej na sztywno nie znajdziesz jak juz to coś na kształt polgoflu ale to dobra krawcowa musialaby dopasowac.
A krawcowa salonowa pewnie duzo by chciala za bol;erko co nie?
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 13:13   #4955
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość

To ja napisałam
Prawdę mówiąc to szlag mnie trafił jak poczytałam o tej fundacji. Ja bardzo często biorę udział w różnych akcjach ratowania zwierząt, mam nawet wybraną fundację, której co miesiąc przelewam pieniądze bo jestem wirtualną opiekunką jednego z ich zwierzaków. I jak teraz jakaś larwa jedna z drugą wyłudza od ludzi kasę na jakieś fikcyjne akcje niszcząc tym samym pracę wielu ludzi, którzy na prawdę pomagają, to krew mnie zalewa.
Tak na prawdę to należałoby iść przede wszystkim na policję i złożyć doniesienie o popełnieniu przestępstwa.

Trafne słowa, rzeczywiscie wypadałoby to zgłosic...tylko czy oni niw wywineliby sie jakos od odpowiedzialnosci?

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
trzymam Cie za slowo

juz wczesniej ktoras PM to wklejala u nas (jakis miesiac dwa temu) i tez sobie skopiowalam, bo ja chce podziekowanie dla rodzicow na wesolo, bo moi rodzice sa po rozwodzie i niestety, ale ojcu nie mam za co dziekowac - chyba ze tylko za pieniadze, ktore dal mi raz w zyciu teraz wlasnie na wesele, a niestety czasami zaluje ze je wzielam, bo teraz chce zaprosic swoich kolezkow generalnie ja i TZ to kochanym tatusiom mozemy podziekowac tylko za nieprzespane noce i lzy ale mamy mamy na medal i tylko ze wzgledu na nie chcemy zrobic podziekowania, bo im sie po prostu nalezy !!!!!!!!!! wiec zeby sie w tym wszystkim nie zaplatac to chce wlasnie to slubowanie, mamy dostana poradniki jak zostac dobra tesciowa i bukiety dlugich roz i chce zrobic kosze typu dobra kawka, czekoladki, winko, ramki na nasze slubne zdjecie w liczbie 3 (1 dla rodzicow tz, 1 dla mojej mamy, 1 dla mojego taty). A jesli chodzi o piosenke to Krawczyk i Dabrowska "To co w zyciu wazne jest" tak ku przemysleniom dla tatusiow
Skad ja to znam? U nas (u mnie i TŻ-ta) jest dokładnie tak samo niestety...
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 13:16   #4956
moniqac
Zadomowienie

Tfu... Organza nie organtyna.
Własnie... Pani w salonie nie była w stanie "zagwarantować" ceny.
I napewno przebicie będzie ... hmmm... odpowiednie :| ... oooo... półgolf... właśnie... ale nie zmarzne?
A może sie nie bede przejmowała temperaturą? Nie wiem sama.
Stary 2009-04-22, 13:18   #4957
kliwia
Zakorzenienie

a kiedy Ty masz ślub?
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-22, 13:23   #4958
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
Tfu... Organza nie organtyna.
Własnie... Pani w salonie nie była w stanie "zagwarantować" ceny.
I napewno przebicie będzie ... hmmm... odpowiednie :| ... oooo... półgolf... właśnie... ale nie zmarzne?
A może sie nie bede przejmowała temperaturą? Nie wiem sama.
We wrzesniu to pogoda jeszcze potrafi byc piękna, mój brat miał dokładnie tego samego dnia co ty i było tak upalnie, ze do kościła szłam w sukience na ramiączkach. Dopiero sie chłodniej zrobiło pod wieczór.
Stary 2009-04-22, 13:26   #4959
diya1983
Zadomowienie

właśnie dlatego trzeba się maksymalnie zdystansować do tego co dzieję się przed ślubem - narastają konflikty w rodzinie o byle pierdoły, rodzice na siłę próbują zrealizować swoje niespełnione marzenia co do własnego wesela na dzieciach nie bacząc na ich potrzeby... wymieniać można bez końca. Trzeba to wszystko wziąć z rezerwą i szczyptą dystansu a będzie łatwiej
diya1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 13:27   #4960
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
Być może to auto nie potrzebuje dekoracji z kwiatów, ja jednak zdecydowałabym się na wstążeczki na klamkach.

Wklejam zdjęcia butków (już moich ):
1,2 buciki ślubne
3,4 butki, gdybym miała dość szpilek i odciski (mam nadzieję, że tak nie będzie )
Dzieki Ania
super butki kupilas, w slubnych zgrabnie nozka wyglada, a te balerinki to juz wogole, bedziesz mogla w nich chodzic normalnie pozniej suuuper. ja mam baaardzo podobne ale czarne, tylko kupilam je w aldo :/

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "

Edytowane przez zlotko855
Czas edycji: 2009-04-22 o 13:32
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 13:30   #4961
motley
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez liliputek Pokaż wiadomość
Trafne słowa, rzeczywiscie wypadałoby to zgłosic...tylko czy oni niw wywineliby sie jakos od odpowiedzialnosci?
a to już inna sprawa (znając polskie prawo), ale to wywinięcie na pewno kosztowałoby ich sporo kasy i nerwów więc może drugi raz nie zrobiliby czegoś podobnego albo w ogóle zwinęli się z tą "fundacją"

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-22, 13:36   #4962
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
Suknia jest satynowa, pokryta haftowaną organtyną. Panie w salonie gdzie kupowałam suknie powiedziały że mogą mi dorobić bolerko, ale jeśli chcę koronkowe - a takie właśnie chce - to nie mogą zagwarantować że materiał będzie taki sam, ponieważ suknia jest szyta za granicą, a bolerko szyją u siebie z polskich materiałów.
Chciałabym coś "pod szyje" lub na stójce (ale stójka z koronki ). Jestem w kropce. No i jeszcze chce mieć włosy albo zupełnie spięte (kok na dole) i pod tym welon, ale pół upięte pół rozpuszczone i liliowego storczyka we włosach (mam blond balejaż) Od razu mówie nie będę włosów kręciłą, bo moje naturalne włosy to czarne loki a mój image od kilku lat to blond i proste włosy . Nie za dużo? Tego wszystkiego? A poza tym ślub mam 12 września... boje sie że zmarzne w koronce . HELP!!! Co myślicie?!

Aha - załączam też zdjęci przykładowego olerka "pod szyje". Może coś takiego - ale czy do mojego dekoltu? Dlatego zamieszczam fotkę "górnej" cześci sukni.
A może zwykłe satynowe bolerko?! Nie wiem.
jesli chodzi o moje zdanie, ale ja jeszcze niestety w tej kwestii nie mam doswiedczenia, bo bolerka narazie nie kupowalam, to sadze, zeby bolerko bylo raczej gladkie? a juz na pewno nie zapinane pod szyja... wydaje mi sie, ze dobre byloby to przy sukni bez ramiaczek a ty masz ramiaczka, wiec mozesz miec tego za duzo na dekoldzie

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 13:42   #4963
diya1983
Zadomowienie

moniqac , zgadzam się z klivią -też bym wzięła delikatne koronkowe lub z organzy bez wielu zdobień ale bez zapinania ani półgolfu bo to nie do takiego dekoltu i ramiączek, tylko takie w delikatne półkola kończące się przy ramiączkach, bez zapinania
Stary 2009-04-22, 13:43   #4964
moniqac
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
a kiedy Ty masz ślub?
dokładnie 2 tygodniu po Tobie

Cytat:
Napisane przez BEAMI Pokaż wiadomość
We wrzesniu to pogoda jeszcze potrafi byc piękna, mój brat miał dokładnie tego samego dnia co ty i było tak upalnie, ze do kościła szłam w sukience na ramiączkach. Dopiero sie chłodniej zrobiło pod wieczór.
Własnie... chyba nie będę taka "w gorącej wodzie kąpana"... poczekam spokojnie.

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
jesli chodzi o moje zdanie, ale ja jeszcze niestety w tej kwestii nie mam doswiedczenia, bo bolerka narazie nie kupowalam, to sadze, zeby bolerko bylo raczej gladkie? a juz na pewno nie zapinane pod szyja... wydaje mi sie, ze dobre byloby to przy sukni bez ramiaczek a ty masz ramiaczka, wiec mozesz miec tego za duzo na dekoldzie
Włąsnie.... tego też się obawiałam, tylko wiesz - moja suknia jest dość skromna (choć dziewczyny tu pisza że wcale taka nie jest ), ale moim zdaniem jest i chciałam poszaleć z bolerkiem... stąd pomysł na koronke.
Ale mousze poprostu chyba poczekać. Ale nie umiemmmmm!!!

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

Cytat:
Napisane przez diya1983 Pokaż wiadomość
moniqac , zgadzam się z klivią -też bym wzięła delikatne koronkowe lub z organzy bez wielu zdobień ale bez zapinania ani półgolfu bo to nie do takiego dekoltu i ramiączek, tylko takie w delikatne półkola kończące się przy ramiączkach, bez zapinania
ale ja własnie chciałam zdobione bolerko - bo suknia jest skrooooooomna . Już nic nie wiem.

no... chyba że z biżu poszaleje .
Stary 2009-04-22, 13:48   #4965
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
ja wlasnie mam oczarowanie wodeckiego
mamy zwolnione tempo by sie nie denerwowac z szybkoscia, tz przeoribl no i jutro tancze w halce slubnej, mamy kurs tanca

dziewczyny macie moze pomysl co moglaby zagrac orkiestra kiedy bede wreczac podzieowania rodzenstwu ?
My nie dziękujemy rodzeństwu. W sumie ja nie do końca rozumiem taką modę na dziękowanie wszystkim dookoła...

Cytat:
chyba masz racje...kazdy ma inny gust i wiadomo, ze cos komus moze sie nie spodobac... nie bede sie przejmowac. trzymam kciuki za tance w piatek. my musimy sie umowic. hmmm taniec po portugalski to chyba trzeba ladnie pupcia ruszac?? pytam bo ja sie nie znam, ale pisalas o sambie to to samo? sprawdzalam na youtubie "samba dance" to super tam para tanczy ale ja nie wiem, czy nam cos takiego by wyszlo. fajnie, ze bedziecie miec taki bardziej ruchliwy taniec no ale nauka przed nami, wiec moze sie roztanczymy
My jeśli będziemy tańczyć walca to do "Jego portret" Olgi Bończyk albo "Et si t'u n'existes pas" Joe Dassin.
A jeśli rumbę to nie wiem jeszcze

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
mój TZ to by mnie chyba zabił jakbym sobie takie nagie fotki zrobiła-bo jakis fotograf miał by mnie widzieć już sobie wyobrażam odwołany ślub
Właśnie się zastanawiam czy czasem mój też by mnie nie zabił

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Ja fryzury też jeszcze nie mam. Mam dwie wybrane, ale na któraś się zdecyduje dopiero jak pójde do fryzjerki i ona mi coś doradzi Ja nową będę miała suknie, niebieską podwiązkę, najprawdopodobniej stary wisiorek tzn. z tamtego roku ze studniówki, ale musze zobaczyć jak pójde na przymiarkę czy pasuje do mojej sukni, no a nad pożyczonym to jeszcze nie myślałam i nie mam pojęcia co mogłabym pożyczyć.
ja pożyczoną wsuwkę również, niebieską podwiązke, stare pierścionki i nową resztę

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
u mnie bedzie 170 osób i sie nad tym zastanawiam
U nas będzie ok. 80. Planujemy wynajęcie autobusu.

[quote=moniqac;11991944]Tfu... Organza nie organtyna.
quote]

Co do słownych przejęzyczeń... Mój Tż wczoraj do mnie dzwoni, że jedzie do marketu bo mama znalazła sobie coś na wesele i chce się skonsultować. Pytam co, a on na to "jakąś GARSONIERKĘ"
Stary 2009-04-22, 13:52   #4966
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Co do słownych przejęzyczeń... Mój Tż wczoraj do mnie dzwoni, że jedzie do marketu bo mama znalazła sobie coś na wesele i chce się skonsultować. Pytam co, a on na to "jakąś GARSONIERKĘ"

a pamietacie jak kiedys mój TZ powiedział:
ja: kochanie co to jest spódnica??
on: no.. takie cos od pasa do kolan
ja: a sukienka:
on: od pasa za kolana. Taka długaaaa

ja siedze w szoku a on mysli i mysli i mysli i taki powazny dodaje...
jeszcze jeszcze żakiet, ale nie wiem dokąd on sięga : hahaha:

Stary 2009-04-22, 13:53   #4967
diya1983
Zadomowienie

moniqac, ja tylko podpowiadam fasonik, najlepiej przymierz różne, może akurat zdobione będzie wyglądało lepiej ale z takiego fasonu pod szyjkę zrezygnuj.
co do satynowego - osobiście bym nie brała, bo zdobienia na sukni są koronkowe i wolałabym stworzyć całość taką delikatną, zawsze możesz poszaleć z biżu jak napisałaś, czy fryzurką
Stary 2009-04-22, 13:57   #4968
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cytat:

Hehe, ja pamiętam jak opowiadałaś
Stary 2009-04-22, 14:10   #4969
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Hehe, ja pamiętam jak opowiadałaś
ach ten mój Tz-uś. jak nie zapomne to dzis sie go o to tez zapytam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-22, 14:51   #4970
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
TROFEA SPORTOWE

maturzysci koncza szkoly, wiec sa podziekowania
zrobilo sie cieplo wiec biegaja, graja w pilki, plywaja, wedkuja, ogolnie masakra heh
Sklep, hurtownia, a może produkcja?

Cytat:
śliczne butkiiiiii!!!!!!!
skad je wzięłaś?!
Balerinki z Deichmanna, a ślubne z salonu sukien , kilka stron wcześniej wklejałam stronę producenta .

Cytat:
oo własnie wsówki do włósów beda porzyczone od fryzjerki (i tak juz jej nie bede oddawała

a mam pytanie: czy jak moja suknia ma kolor Ivory to kolor bielizny musi byc tez taki sam (bo ciezko tak znaleźć) czy bialy pasuje a jak nie to ecru jakies. ta suknia na zdjeciach wychodzi jak biała.

ps. sliczne butki
Po pierwsze dziękuję, a po drugie myślę, że jeżeli nie znajdziesz dokładnie takiego koloru bielizny jakiego jest suknia, to poszukałabym w kolorze brudnej bieli, albo kolorku trochę ciemniejszego niż suknia, gdyby w razie jakimś cudem, część biustonosza wydostała się poza suknię, to myślę, że nie będzie się tak rzucać w oczy, jak ostra biel. Lepsze ecru niż biel tak myślę, ale pewna nie jestem. Wyjście awaryjne: kup dwa najtańsze z rynku biustonosze, biały i ecru i idź do salonu przymierz.

Cytat:
Dzieki Ania
super butki kupilas, w slubnych zgrabnie nozka wyglada, a te balerinki to juz wogole, bedziesz mogla w nich chodzic normalnie pozniej suuuper. ja mam baaardzo podobne ale czarne, tylko kupilam je w aldo :/
Dziękuję a najważniejsze to, że zarówno ślubne jak i balerinki są bardzo wygodne za obiema parami jeździł ze mną tż i mówi, że w tych ślubnych tak "lekko" się poruszam podobało mu się .

Cytat:

A mój zna różnice . Czasem mylą mu się brwi z rzęsami , ale tylko czasem...

Cytat:
ach ten mój Tz-uś. jak nie zapomne to dzis sie go o to tez zapytam
Zamęczysz go... w kompleksy jeszcze wpadnie .
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 15:00   #4971
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Mój też zna różnice międze spódniczką a sukienką ale dokładnie jak Twojemu TŻ Ana tak i mojemu mylą się czasem brwi z rzęsami
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 15:10   #4972
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:

ps. sliczne butki
Madziu, przepraszam, że zwrócę Ci uwagę a właściwie nie zwrócę tylko powiem ciekawostkę (sama się zdziwiłam), że piszę się 'wsuwka'... nie gniewasz się?

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Mój też zna różnice międze spódniczką a sukienką ale dokładnie jak Twojemu TŻ Ana tak i mojemu mylą się czasem brwi z rzęsami
Ah... ci faceci
Stary 2009-04-22, 15:20   #4973
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

[quote=Ana***;11993820]Madziu, przepraszam, że zwrócę Ci uwagę a właściwie nie zwrócę tylko powiem ciekawostkę (sama się zdziwiłam), że piszę się 'wsuwka'... nie gniewasz się?

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

A ja ciągle na wizażu widzę "wsówka" i sama się zastanowiłam... Ale na szczęście się uspokoiłam bo mi ta "wsówka" nijak nie pasuje
Stary 2009-04-22, 15:21   #4974
baja_86
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 15:25   #4975
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Cześć, hehe

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ----------

[quote=Justyna33333;119940 16]
Cytat:
Madziu, przepraszam, że zwrócę Ci uwagę a właściwie nie zwrócę tylko powiem ciekawostkę (sama się zdziwiłam), że piszę się 'wsuwka'... nie gniewasz się?

A ja ciągle na wizażu widzę "wsówka" i sama się zastanowiłam... Ale na szczęście się uspokoiłam bo mi ta "wsówka" nijak nie pasuje
No ja też miałam wątpliwości i tak na zaś sprawdziłam w słowniku .
Stary 2009-04-22, 15:40   #4976
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Czesc dziewczyny

Ja tylko na chilke zaraz jedziemy z TZtem do ksiedza spisac protokól!! strach sie bac hiii

A dzis udalo mi sie kupic stajnik <jupi> jest po prostu super ! pani w sklepie mi doradzala i bardzo milo i konkretnie. Bardotka z silikonem zeby sie dobrze trzymal !

Aha i bylam w salonie gdzie mam szyta sukinie zapytac sie o cene welonu takiego jak chce i powiedziala mi miedzy 170-200 a na allegro jest za 100! wiec moze sie zdecyduje na allegro, tylko nie wiem jaka dlugosc kupic, kiedys Wam pokazywalamm , takie obszywany delikatna koronka, jednowarstwowy; link do aukcji :
http://allegro.pl/item616535000_firm...ski_venus.html

Jak myslicie tak zeby byl do pupy to 70,80,90 m ??

Na razie lece i zycze milego slonecznego popoludnia
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 15:48   #4977
Ana***
Zakorzenienie

Śliczny ten welon w zasadzie byłam przeciwna jakimkolwiek koronkom na welonie, ale ten jest naprawdę bardzo ładny .

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-22, 15:58   #4978
katrinkie
Przyczajenie

Chciałabym się dopisać

23.05.2009 roczek, to już nie długo
katrinkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 16:05   #4979
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katrinkie Pokaż wiadomość
Chciałabym się dopisać

23.05.2009 roczek, to już nie długo
Cześć można rzec, ze miesiąc a jeżeli chcesz być na liście, najlepiej napisz do moderatora -> jaga
Stary 2009-04-22, 16:10   #4980
idzia111
Zakorzenienie

Witam Was wszystkie. Wreszcie znalazlam chwilke, wiec pisze. Moje przygotowania nabrały tempa. Widze ze rozmawiacie o bieliznie. Myśle, że jak juz trzeba wybierac to lepiej zeby biustonosz byl ciemniejszy od sukni. Ja mam suknie ecri, a biustonosz w tym kolorze nie jest tak latwo kupic, ale szukam dalej bo jeszcze mam 4,5 miesiaca do slubu wiec cos znajde. A tak w ogole to ten czas szybko leci, jeszcze nie dawno bylo 1,5 roku do slubu.

Powoli grono Panien się wykrusza. Gratuluje wszystkim mężatkom i życzę wszystkiego dobrego.

Czytam dalej ten wątek, bo mam sporo zaległości.

Edytowane przez idzia111
Czas edycji: 2009-04-22 o 16:13 Powód: bład
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości