|
|
#4951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VIII
Nie marudź, co niektórzy mają gorzej
Dzisiejsze przeglądanie ofert z Kielc też nic nie dało.
http://bluegirl-ewa.blogspot.com/ Edytowane przez bluegirl Czas edycji: 2009-05-22 o 09:31 |
|
|
|
#4952 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżeli widziałaś je na all, to zawyżanie cen to norma. Nieraz się przekonałam, że allegro nie zawsze znaczy taniej.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4953 | |
|
Konto usunięte
|
A jak mnie się nie chce znowu iść na tą uczelnię... słuchać nudnego wykładu, a w przyszłym tyg. pisać pierwsze dwa zaliczenia
![]() ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Cytat:
No właśnie chciałam być sprytna bo myślałam że obczaję je na all za jakie 70-80... a tu
|
|
|
|
|
#4954 | ||
|
never say no to panda
|
Cytat:
może te na all miały filtry z prawdziwego zdarzenia, a nie jak w H&M 'napis UV protection' i po prostu pokolorowane szybki bez żadnego faktycznego zabezpieczenia dla oczu? Cytat:
![]() a dziś wyjątkowo wolny dzień, bo rektor wilekomyślnie dał UM dzień wolnego ze względu na juwenalia UŁ
|
|
|
#4955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj bede pracowac z szefem ktory kompletnie na niczym sie nie zna i nie wie nawet jak obslugiwac system sprzedazowy,cos czuje ze bedzie masakra
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#4956 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dał nam ze względu na Juwenalia godz. rektorskie od 13. Szkoda że mam zajęcia ... do 13 |
||
|
|
|
#4957 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4958 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dalej szukam,
od miesiaca nie pracuje :/ |
|
|
|
#4959 |
|
Zadomowienie
|
Ja dopiero spokojnie sobie śniadankuję
![]() Koktajl *SlimFigura* (czy cosik takiego) o smaku bananowym plus małe expresso ze śmietanką (wiem, profanacja) Pogoda paskudna, a imprezować by się przydało
Edytowane przez piroksena Czas edycji: 2009-05-22 o 12:38 |
|
|
|
#4960 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Przypomnij mi tylko, z jakiego to filmu ![]() Cytat:
) za 510, gdy cena rzeczywista to jakieś 260 ![]() Cytat:
Tak poważnie, to robią mi się straszne kaniony pod oczami, szczególnie rano to czysta tragedia - pewnie dlatego, że na brzuchu śpię i skóra się gniecie ![]() Teziak, dzięki pracy masz na flaszki ![]() --- Internet wysiadł mi wczoraj po jedenastej - z tej rozpaczy kilka minut po północy byłem już w łóżku (a zasnąłem po trzeciej) ![]() Głoduję sobie dzień drugi, bo coś mi metabolizm siadł przez ten maj Ale... 20 kg mniej - dzisiaj się ważyłem
|
|||
|
|
|
#4961 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4962 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4963 |
|
Zakorzenienie
|
Gryksiu, nie wiem z jakiego to filmu i czy z filmu. Kiedyś przelotem widziałam u kogoś to w podpisie na jakimś forum
Boskie
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4964 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#4965 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
![]()
|
|
#4966 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4967 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Dobrze, że nie napisał nasz lansiarski Rodzynek, że się w pośladek zaciął. ![]() Cytat:
|
|
#4968 |
|
Zakorzenienie
|
Pytania dnia od mojej ukochanie Angielicy
'S... a co to jest pytanie reroryczne?' S 'reToryczne' ona 'no to' on tlumaczy. Ona 'czy to jest zielona kurtka? czy to jest retoryczne?' on 'nie, to jest glupie' ona 'aha, to jest zielona kurtka' on 'to stwierdzenie' on 'ah czemuz ja sie mecze' ona '??' Teraz swiezynka - 'co to znaczy miec poker face? czy to ma cos do czynienia z lesbijkami?' ja mam siniaki na cyckach bo tak mi na biurko opadly. Dobrze wrocic do roboty. |
|
|
|
#4969 |
|
Zadomowienie
|
Hecate,
![]() ![]() uważaj, bo kto z kim przestaje...
|
|
#4970 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4971 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Po prostu mam chyba złą koordynację ruchową, albo zbyt gwałtownie obchodzę się z maszynką ![]() Cytat:
Teraz to już "z górki" ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie wczoraj była burza za burzą. I jakieś suche te burze były, znaczy błyskało, grzmociło, ale nie padało. Pamiętam tylko kawałek pierwszej, bo resztę przespałam, nie obudziło mnie nawet jak tż niechcący na mnie nadepnął, złażąc z łóżka A do tej pory potrafiło mnie obudzić jego zgrzytanie zębami Starzeję się chyba Albo organizm postanowił zwalczyć snem choróbsko. Czymś się strułam i przez ostatnie dwa dni najczęściej przytulałam się do białego porcelanowego ustrojstwa w wc Za to dziś jak ręką odjął (odpukać, bo po dwóch dniach na wodzie i sucharkach z mordem w oczach usiłowałam wydrzeć tż-towi talerz z grochówką . Nie dał się...
|
|
#4973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Si wlasnie choruje - tez modli sie do porcelanowego boga. I tez sucharowa dieta. Dzien- dwa i mija. Dobrze, ze juz Ci lepiej!!! |
|
|
|
|
#4974 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#4975 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wlasnie szykuje sie na lance bounce wieczorny,wrocilem wlasnie z kapieli
moze woskiem
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#4976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gromnicy
|
|
|
|
|
#4977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wróciłam własnie z pracy - padam A chciałam ciastka piec...![]() Hecate - przez ciebie jutro nie pojadę na zlot, bo umrę tu ze śmiechu
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-05-22 o 20:38 |
|
|
|
|
#4978 |
|
Zakorzenienie
|
Upieczesz jutro. Teraz herbata i ksiazka/net/tv/wsio razem i relax
|
|
|
|
#4979 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro nie da rady ![]()
|
|
|
#4980 |
|
Konto usunięte
|
Fiu fiu, Madziczka... Gdzie się wybierasz na baunsy?
![]() Też bym poszła, gdyby nie sesja
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:26.

Zbójecka
Tylko wytłumaczcie mi, dlaczego w necie widziałam je już nawet za 288 zł (sic!) a w H&M leżała cała seria na wystawie po 119??
ktory kompletnie na niczym sie nie zna i nie wie nawet jak obslugiwac system sprzedazowy,cos czuje ze bedzie masakra

Ale... 20 kg mniej - dzisiaj się ważyłem 

Ale się zawziąłeś. Gratuluję