|
|
#4951 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 2.
Wróciłam niedawno z zajęć i jestem okropnie zmęczona. Udało mi się przypadkiem zaliczyć dzisiaj jeden przedmiot na minimum 4,5
może będzie 5 jak sprawdzi koleś moje wypociny na kolokwium będę was trochę podczytywać, bo muszę teraz się zająć sprawozdaniami na jutro![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cashmere20 np dziurawiec
diabelsko kobiecy blog Edytowane przez poziomeczkaa89 Czas edycji: 2009-05-11 o 21:38 |
|
|
|
|
#4953 |
|
Zakorzenienie
|
umieram 30min biegu ale dało mi popalic
piszę sobie z tż, piję herbatkę i maseczkuję się
|
|
|
|
#4954 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4955 |
|
Zakorzenienie
|
dziurawiec to takie najgroźniejsze zioła w tym przypadku
![]() nie pamietam, co jeszcze, musiałabym poszukac w necie, jakos mi to w głowie nie zostawało bo ja nigdy zadnych ziol nie piłam ![]() cashmere, dobrze, ze chociaz Ty jestes tego zdania co ja ![]() Pigułki to dla mnie takie maks.zabezpiecznia, nic innego mi nugdy nie trzeba było. Prezerwatywa dochodziła do tego tylko wtedy gdy brałam antybiotyki lub wymiotowałam (z alkoholem podczas brania pogułek zawsze uważałam, a pory brani pilnowałam strasznie, zawsze budzik )Mysle,ze jak ktos ma obsesje na punkcie zabezpieczen, ciagle sie boi ze to za mało,że i tak moze "wpasc".. no nie, ja bym oszalała i chyba nigdy nie zaznała rozkoszy no bo jak, przeciez to ciagle moze byc za mało? |
|
|
|
#4956 |
|
Zadomowienie
|
no proszę zdążyłam się wykąpać, wysamoopalaczować a tu już nowa strona
![]() a tabletki anty na pewno osłabia dziurawiec, antybiotyki i coś mi się o gejpfrutach obiło o uszy ale pewna nie jestem
|
#4957 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mnie na ulotce raczej nic nie pisze, bo bym pamiętała ale na wszelki wypadek przestudiuję ją jeszcze raz i może poszukam coś w internecie na ten temat
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4958 |
|
Zakorzenienie
|
Z grejfrutem to chodzi chyba o popijanie tabletek, ŻADNYCH tabletek nie powinno sie popijac jakimkoliek sokiem, mlekiem, herbata, napojem.. wsystko popijamy wodą
to tylko mi sie nie chce dzis nic ze soba robic? messinka i tequillka jutro obudza sie opalone, a ja zrobie sobie jutro mega mocny peling i bede straszyc bladoscia ![]() Ale dziś jstem usprawiedliwona;p Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-05-11 o 21:50 |
|
|
|
#4959 |
|
Rozeznanie
|
z moim byłym tż uzywaliśmy tylko i wyłącznie prezerwatywy... Trochę długo mi zeszło zanim zdecydowałam się na seks... musiałam nabrać pewności co do TŻ , że w razie czego nie zostanę na lodzie.
w ogóle zauważyłam , że mój instynkt macierzyński umarł jakieś 3 lata temu marzył mi się bobas, a teraz
|
#4960 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) i może sie skupic na przyjemności. ja tam mam wylajtowane podejście do tego (chyba nawet az za bardzo ) ale jak najbardziej rozumiem osobę która używa kilku metod antykoncepcyjnych
|
|
#4961 |
|
Zakorzenienie
|
no to ja mysle,ze skoro ma ktoś aż taka obsesje ze potrzebuje kilku zabezpieczen, to nie jest gotowy na konsekwencje seksu-dziecko, wiec nie powinian uprawiac seksu.
Ja dziecka tez bym jeszcze nie chciala, ale jestem swiadoma uprawiam seks,zawsze moge wpasc, nawet majac milion zabezpieczen moge miec takiego "pecha" i akurat zajsc w ciaze. Ale tak jak mówiłam, niech każdy robi tak,zeby sie dobrz czuc, mimo,ze tego nie rozumiem- nie potępiam
|
|
|
|
#4962 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ja jutro rano jeszcze zasuwam na solarkę w końcu wieczorem mamy iść na te urodziny i trza się odstawić żeby tam błyszczeć
|
|
#4963 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mówcie o mnie przy solarium, bo ja mam póki co zakaz opalania do przyszłego lata
Tzn. lekarzowi chodzilo o naturalne słonce, nawet sie go nie pytam o solarke bo mnie zjedzie z góry na dół, ale juz mam dosyc tych chorob, nie bede łazic na solarium jak nie moge sie opalacZostaja saoopalacze, niedugo dojde do perfekcjonizmu ![]() Co jutro ubierasz? ![]() TŻ właśnie do mnie dzwonił, nie mógł dzis byc ze mną, bo zanim wrocił z kursu ja juz byłam u lekarza a potem miał mozliwosc dorobienia pieniedzy to mu kazałam isc, jak nie ma pracy to niech łapie takie okazje narazie chociaz ![]() Słodziak z niego, pisał do mnie co 15minut cały dzien, teraz dzwonił i mówił, ze nastepnym razem jak cos takiego nam sie wydarzy to juz musimy miec dzieciaka
Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-05-11 o 21:59 |
|
|
|
#4964 |
|
Zakorzenienie
|
a wtedy nie bedzie potrzebna Ci solka
i bedziesz miała śliczna skóre taka gładziutka nie zmęczoną słońcem
|
#4965 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jutro pomyślę jeszcze, poprzymierzam i chciałabym fale ładne na włosach zrobić.a ten Twój Tż kochany ![]() ![]()
|
|
#4966 |
|
Zakorzenienie
|
ale ja lubie solarium z wygody, buzi tam nigdy nie opalałam, zawsze twarz smarowałam samoopalaczem a oplałam samo ciało, to wygodne nie martwic sie o smugi, ze nierówno zejdzie itd i zawse byc ronomiernie opalona (a ja sie szybko i na ładny raz opalam to mi nieduzo potrzeba
)Samoopalacz mnie czasem męćzy ![]() fiolet i złoto to świetne połączenie, bardzo mi sie podoba ![]() Chce zobaczyc te łancuchy z H&M, uwielbiam takie wielkie gadżety, mam 2 spore łancuchy,ale srebrne-z sercem i gwiazda. Chciałabym taki złoty ![]() Musze zobaczyc ten zestaw ze spodenkami, bo tez wydaja sie ciekawe(kocham szorty )-ale lateksowe leginsy tez są mega seksowne![]() a to domówka czy impreza w klubie? Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-05-11 o 22:09 |
|
|
|
#4967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ryzyko jest zawsze, 100% daje tylko abstynencja ciężko by było...ale wg mnie używanie kilku zabezpieczeń to troche tak hmm no nie wiem.... skoro pigułki dają prawie 100% to po co jeszcze gumki? Jesli się bierze regularnie wg mnie nie ma się czego obawiać choć gdzieś czytałam że były przypadki zajścia w ciążę mimo pigułek.... tak btw to macie może któraś porównanie: pigułki czy plastry? Bo po pigułkach często ponoć libido spada, nie wiem czy to samo jest z plastrami czy raczej nic się nie dzieje? ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Renatka89 jak nie opalasz buzi na solarium? Smarujesz sie czy jak? ale pytania głupie wiem wiem ale nie wiem tego więc pytam
|
|
|
|
|
#4968 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4969 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym chyba plastrów nie chciała z 1 przyczyny - denerowałayby mnie. A tak zjem tabletke i w ogole tego nie odczuwam, nie musze sie martwic ze cos mi sie odkleja, ja bym o nich myslala, czla je, drazniloby mnie to
![]() Wyłączam lampy na buzię i przykrywam sie recznikiem- biore taki duzy kąpielowy recznik, składam go w kostke wielksoci takiej zeby zaryc buzie i te kilka warstw kłade na twarz. Wyłączone lampy to dla mnie za malo, promieniowanie z lamp do ciała ochodzi takze do buzi Zaprezentuj sie nam jutro tequillko ![]() Bedziesz na pewno błyszczec ![]() Aaa i szykuj sie na otwarcie 3 czesci, tym razem Twoja kolej
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4970 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór
nadrobiłam xD colasana fajna lista pościągałam sobie ![]() renatko rozumiem Cie i dobrze że już po strachu messinko mam takie osobiste pytanie nieodczuwasz dyskomfortu uzywania globulek ? slyszalam wiele negatywnych opini...ja zawsze uzywalam tylko prezerwatyw bo hormonów brac niemoge...wiec globulki dolaczyc bylo by fajnie na przyszlosc
|
#4971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nam starczaly prezerwatywy a w tym mmiesiacu zaczne brac tabletki. Moge jakby co zostac mama i tragedii nie bedzie, tylko przyspieszone plany
|
|
|
|
|
#4972 |
|
Zakorzenienie
|
oj dziewczyny jak mi zaczyna strasznie brakować faceta.... aj....
![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- ojej za 27 postów powinna być kolejna część
|
|
|
|
#4973 |
|
Zakorzenienie
|
wg mnie libido spada po prostu przez hormony ktore sa w plastarch przeciez tez. Ale najlepiej spytaj sie lekarza, bo to chyba jest znak ze tabletki sa zle dobrane
|
|
|
|
#4974 |
|
Zakorzenienie
|
No własnie, skoro uprawiam seks to jestem gotowa na bycie seksi mamuśką
(hahaha, ale se posłodziłam![]() gdyby TŻ miął teraz prace, to pewnie bym wczoraj sie cieszyła, że nam sie uda, że moge zostac mama i bedziemy spokojnie zyc jako rodzinka
|
|
|
|
#4975 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4976 |
|
Zakorzenienie
|
tequilla bierz sie juz do pracy
|
|
|
|
#4977 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4978 |
|
Wtajemniczenie
|
No nie długo 3 część
|
#4979 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam nadzieję że dam radę bo nigdy nie zakładałam żadnego wątku![]() Cytat:
|
|
#4980 |
|
Zakorzenienie
|
a ja na gwałt potrzebuje faceta:/
i to jużżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżż żżżżżżżż:P hehe... i to przez Was w durzej mierze, bo tak opowiadacie i aż mi przykro ze ja nie mam kogoś bliskiego
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:25.

może będzie 5 jak sprawdzi koleś moje wypociny na kolokwium
będę was trochę podczytywać, bo muszę teraz się zająć sprawozdaniami na jutro