Wielbicielki Piękna część 2. - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-11, 21:35   #4951
cashmere20
Wtajemniczenie

Dot.: Wielbicielki Piękna część 2.

Wróciłam niedawno z zajęć i jestem okropnie zmęczona. Udało mi się przypadkiem zaliczyć dzisiaj jeden przedmiot na minimum 4,5 może będzie 5 jak sprawdzi koleś moje wypociny na kolokwium będę was trochę podczytywać, bo muszę teraz się zająć sprawozdaniami na jutro

Cytat:
Napisane przez Renatka89 Pokaż wiadomość
Pewnie,że można wpaść przy piigułkach.
Tak samo przy prezerwatywach, plastrach, spiralach..
Nic nie jest 100% gwarancja.
Ale wg.mnie jesli decyduje sie na pigułki, to trzeba wiedziec czego nie mozna (pic niektorych ziół, sporej ilosci alkoholu itd) i jezeli piła duzo alkoholu to sama wiedziala,ze oslabia działanie pigułek, wiec nie ma co obwiniac tabletek-tylko ją
Dlatego wg.mnie truje sie organizm hormonami,żeby robic to co trzeba, nie obnizac ich działania (czyli np.nie pic duzo alko) i nie musiec uzywac gumek

nie prawda- alkohol osłabia działanie pigulek, tak smao jak antybiotyki, niektore zioła
Wymioty i biegunka to juz w ogole, ale to inna bajka.
Jakie zioła osłabiają działanie pigułek?? nie słyszałam o tym nigdy a ja dużo ziółek piję

Cytat:
Dla mnie to podchodzi pod obsesje, ja bym w seksie wtedy przyjemnosci znalezc nie mogła
Seksu tylko dla przyjemnosci tez wg.mnie nie powinno sie uprawiac, przyjemnosc swoja drogą, ale dzieci swoją drogą. trzeba byc na nie gotowym zawsze,gdy zaczyna sie wspolzycie, no coz, tak niestety jestesmy skonstruowani

Aha, neheszta, uwierz- ja tez nie ryzykuje Zabezpieczam sie,wiec nie ryzykuje

Ale dosyc, niech kazdemu jest dobrze w tym co robi i tyle
Zgadzam się z Renatą, jak tu czerpać przyjemność z seksu jak trzeba myśleć o tym, żeby zastosować kilka zabezpieczeń. Kiedyś z TŻ-etem używaliśmy prezerwatyw, ja dodatkowo kupiłam globulki i tylko raz użyłam ich, bo według mnie to psuło całą atmosferę. Teraz zażywam tylko pigłuki, prezerwatywy dodakowo w sytuacji, gdy późno przyjmę pigłukę albo wymioty, antybiotyki itd. ale to bardzo rzadko się zdarza
cashmere20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 21:37   #4952
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

Cytat:
Poziomka, miesiac temu miałam uraz głowy, ale aż tak źle ze mną nie jest
to dobrze, alew razie co będę miała Cię na oku

cashmere20 np dziurawiec

Edytowane przez poziomeczkaa89
Czas edycji: 2009-05-11 o 21:38
poziomeczkaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 21:40   #4953
RedApple
Zakorzenienie

umieram 30min biegu ale dało mi popalic

piszę sobie z tż, piję herbatkę i maseczkuję się
RedApple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 21:41   #4954
Tygrryska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere20 Pokaż wiadomość
Jakie zioła osłabiają działanie pigułek?? nie słyszałam o tym nigdy a ja dużo ziółek piję
Cytat:
Napisane przez poziomeczkaa89 Pokaż wiadomość
to dobrze, alew razie co będę miała Cię na oku

cashmere20 np dziurawiec
a jeszcze jakies? bo u mnie na ulotce jest napisane tylko o dziurawcu, ja pije pokrzywe np
Tygrryska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 21:43   #4955
Renatka89
Zakorzenienie

dziurawiec to takie najgroźniejsze zioła w tym przypadku
nie pamietam, co jeszcze, musiałabym poszukac w necie, jakos mi to w głowie nie zostawało bo ja nigdy zadnych ziol nie piłam

cashmere, dobrze, ze chociaz Ty jestes tego zdania co ja
Pigułki to dla mnie takie maks.zabezpiecznia, nic innego mi nugdy nie trzeba było. Prezerwatywa dochodziła do tego tylko wtedy gdy brałam antybiotyki lub wymiotowałam (z alkoholem podczas brania pogułek zawsze uważałam, a pory brani pilnowałam strasznie, zawsze budzik)

Mysle,ze jak ktos ma obsesje na punkcie zabezpieczen, ciagle sie boi ze to za mało,że i tak moze "wpasc".. no nie, ja bym oszalała i chyba nigdy nie zaznała rozkoszy no bo jak, przeciez to ciagle moze byc za mało?
Renatka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 21:46   #4956
tequilla.sunrise
Zadomowienie

no proszę zdążyłam się wykąpać, wysamoopalaczować a tu już nowa strona
a tabletki anty na pewno osłabia dziurawiec, antybiotyki i coś mi się o gejpfrutach obiło o uszy ale pewna nie jestem
jest: 50kg
będzie: 48kg (wracamy do starej wagi)
wzrost: 168cm

tequilla.sunrise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 21:47   #4957
cashmere20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Tygrryska Pokaż wiadomość
a jeszcze jakies? bo u mnie na ulotce jest napisane tylko o dziurawcu, ja pije pokrzywe np
ee to jak dziurawiec to spoko u mnie na ulotce raczej nic nie pisze, bo bym pamiętała ale na wszelki wypadek przestudiuję ją jeszcze raz i może poszukam coś w internecie na ten temat
cashmere20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 21:49   #4958
Renatka89
Zakorzenienie

Z grejfrutem to chodzi chyba o popijanie tabletek, ŻADNYCH tabletek nie powinno sie popijac jakimkoliek sokiem, mlekiem, herbata, napojem.. wsystko popijamy wodą Każdy inny płyn obniza działanie przyjmowanego leku, zmniejsza jego wchłanianie

to tylko mi sie nie chce dzis nic ze soba robic? messinka i tequillka jutro obudza sie opalone, a ja zrobie sobie jutro mega mocny peling i bede straszyc bladoscia
Ale dziś jstem usprawiedliwona;p

Edytowane przez Renatka89
Czas edycji: 2009-05-11 o 21:50
Stary 2009-05-11, 21:50   #4959
novocaine870
Rozeznanie

z moim byłym tż uzywaliśmy tylko i wyłącznie prezerwatywy... Trochę długo mi zeszło zanim zdecydowałam się na seks... musiałam nabrać pewności co do TŻ , że w razie czego nie zostanę na lodzie.

w ogóle zauważyłam , że mój instynkt macierzyński umarł jakieś 3 lata temu marzył mi się bobas, a teraz

The future starts today, not tomorrow.
novocaine870 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 21:52   #4960
tequilla.sunrise
Zadomowienie

Cytat:
Mysle,ze jak ktos ma obsesje na punkcie zabezpieczen, ciagle sie boi ze to za mało,że i tak moze "wpasc".. no nie, ja bym oszalała i chyba nigdy nie zaznała rozkoszy no bo jak, przeciez to ciagle moze byc za mało?
no ale z drugiej strony jak się taka osoba zabezpieczy tylko tabletkami to będzie zestresowana na maksa że to za słabe zabezpieczenie i juz wogóle nie będzie miała z tego żadnej przyjemności. a jak ma tą resztę zabezpieczeń to czuję sie po prostu bezpiecznie (ale głupie zdanie) i może sie skupic na przyjemności. ja tam mam wylajtowane podejście do tego (chyba nawet az za bardzo) ale jak najbardziej rozumiem osobę która używa kilku metod antykoncepcyjnych

Stary 2009-05-11, 21:55   #4961
Renatka89
Zakorzenienie

no to ja mysle,ze skoro ma ktoś aż taka obsesje ze potrzebuje kilku zabezpieczen, to nie jest gotowy na konsekwencje seksu-dziecko, wiec nie powinian uprawiac seksu.
Ja dziecka tez bym jeszcze nie chciala, ale jestem swiadoma uprawiam seks,zawsze moge wpasc, nawet majac milion zabezpieczen moge miec takiego "pecha" i akurat zajsc w ciaze.
Ale tak jak mówiłam, niech każdy robi tak,zeby sie dobrz czuc, mimo,ze tego nie rozumiem- nie potępiam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-11, 21:55   #4962
tequilla.sunrise
Zadomowienie

Cytat:
to tylko mi sie nie chce dzis nic ze soba robic? messinka i tequillka jutro obudza sie opalone, a ja zrobie sobie jutro mega mocny peling i bede straszyc bladoscia
Ale dziś jstem usprawiedliwona;p
masz usprawiedliwienie
a ja jutro rano jeszcze zasuwam na solarkę w końcu
wieczorem mamy iść na te urodziny i trza się odstawić żeby tam błyszczeć

Stary 2009-05-11, 21:58   #4963
Renatka89
Zakorzenienie

Nie mówcie o mnie przy solarium, bo ja mam póki co zakaz opalania do przyszłego lata Tzn. lekarzowi chodzilo o naturalne słonce, nawet sie go nie pytam o solarke bo mnie zjedzie z góry na dół, ale juz mam dosyc tych chorob, nie bede łazic na solarium jak nie moge sie opalac
Zostaja saoopalacze, niedugo dojde do perfekcjonizmu

Co jutro ubierasz?

TŻ właśnie do mnie dzwonił, nie mógł dzis byc ze mną, bo zanim wrocił z kursu ja juz byłam u lekarza a potem miał mozliwosc dorobienia pieniedzy to mu kazałam isc, jak nie ma pracy to niech łapie takie okazje narazie chociaz
Słodziak z niego, pisał do mnie co 15minut cały dzien, teraz dzwonił i mówił, ze nastepnym razem jak cos takiego nam sie wydarzy to juz musimy miec dzieciaka

Czas edycji: 2009-05-11 o 21:59
Stary 2009-05-11, 22:03   #4964
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

Cytat:
Zostaja saoopalacze, niedugo dojde do perfekcjonizmu
a wtedy nie bedzie potrzebna Ci solka i bedziesz miała śliczna skóre taka gładziutka nie zmęczoną słońcem
Stary 2009-05-11, 22:05   #4965
tequilla.sunrise
Zadomowienie

Cytat:
Co jutro ubierasz?

TŻ właśnie do mnie dzwonił, nie mógł dzis byc ze mną, bo zanim wrocił z kursu ja juz byłam u lekarza a potem miał mozliwosc dorobienia pieniedzy to mu kazałam isc, jak nie ma pracy to niech łapie takie okazje narazie chociaz
Słodziak z niego, pisał do mnie co 15minut cały dzien, teraz dzwonił i mówił, ze nastepnym razem jak cos takiego nam sie wydarzy to juz musimy miec dzieciaka
no właśnie myślałam o fioletowej bokserce, czarnych krótkich lekko bufiastych szortach z materiału, złote łańcuchy na szyję i jakieś szpilki. ale zobaczę może pokombinuję coś z lateksowymi legginsami jutro pomyślę jeszcze, poprzymierzam i się wam pokażę, hehe i chciałabym fale ładne na włosach zrobić.

a ten Twój Tż kochany

Stary 2009-05-11, 22:05   #4966
Renatka89
Zakorzenienie

ale ja lubie solarium z wygody, buzi tam nigdy nie opalałam, zawsze twarz smarowałam samoopalaczem a oplałam samo ciało, to wygodne nie martwic sie o smugi, ze nierówno zejdzie itd i zawse byc ronomiernie opalona (a ja sie szybko i na ładny raz opalam to mi nieduzo potrzeba)
Samoopalacz mnie czasem męćzy

fiolet i złoto to świetne połączenie, bardzo mi sie podoba
Chce zobaczyc te łancuchy z H&M, uwielbiam takie wielkie gadżety, mam 2 spore łancuchy,ale srebrne-z sercem i gwiazda. Chciałabym taki złoty
Musze zobaczyc ten zestaw ze spodenkami, bo tez wydaja sie ciekawe(kocham szorty)-ale lateksowe leginsy tez są mega seksowne
a to domówka czy impreza w klubie?

Czas edycji: 2009-05-11 o 22:09
Stary 2009-05-11, 22:12   #4967
RedApple
Zakorzenienie

Cytat:
no to ja mysle,ze skoro ma ktoś aż taka obsesje ze potrzebuje kilku zabezpieczen, to nie jest gotowy na konsekwencje seksu-dziecko, wiec nie powinian uprawiac seksu.
Ja dziecka tez bym jeszcze nie chciala, ale jestem swiadoma uprawiam seks,zawsze moge wpasc, nawet majac milion zabezpieczen moge miec takiego "pecha" i akurat zajsc w ciaze.
Ale tak jak mówiłam, niech każdy robi tak,zeby sie dobrz czuc, mimo,ze tego nie rozumiem- nie potępiam
podpisuję się pod tym
ryzyko jest zawsze, 100% daje tylko abstynencja ciężko by było...
ale wg mnie używanie kilku zabezpieczeń to troche tak hmm no nie wiem.... skoro pigułki dają prawie 100% to po co jeszcze gumki? Jesli się bierze regularnie wg mnie nie ma się czego obawiać
choć gdzieś czytałam że były przypadki zajścia w ciążę mimo pigułek....

tak btw to macie może któraś porównanie: pigułki czy plastry? Bo po pigułkach często ponoć libido spada, nie wiem czy to samo jest z plastrami czy raczej nic się nie dzieje?

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

Renatka89 jak nie opalasz buzi na solarium? Smarujesz sie czy jak?
ale pytania głupie wiem wiem ale nie wiem tego więc pytam
RedApple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 22:15   #4968
tequilla.sunrise
Zadomowienie

Cytat:
fiolet i złoto to świetne połączenie, bardzo mi sie podoba
Chce zobaczyc te łancuchy z H&M, uwielbiam takie wielkie gadżety, mam 2 spore łancuchy,ale srebrne-z sercem i gwiazda. Chciałabym taki złoty
Musze zobaczyc ten zestaw ze spodenkami, bo tez wydaja sie ciekawe(kocham szorty)-ale lateksowe leginsy tez są mega seksowne
a to domówka czy impreza w klubie?
nie to imprezka w domu przynajmniej tak jest w planach, chyba że gdzieś później wybędziemy, ale mam nadzieję że nie. ale i tak muszę wyglądać super

Stary 2009-05-11, 22:16   #4969
Renatka89
Zakorzenienie

Ja bym chyba plastrów nie chciała z 1 przyczyny - denerowałayby mnie. A tak zjem tabletke i w ogole tego nie odczuwam, nie musze sie martwic ze cos mi sie odkleja, ja bym o nich myslala, czla je, drazniloby mnie to

Wyłączam lampy na buzię i przykrywam sie recznikiem- biore taki duzy kąpielowy recznik, składam go w kostke wielksoci takiej zeby zaryc buzie i te kilka warstw kłade na twarz. Wyłączone lampy to dla mnie za malo, promieniowanie z lamp do ciała ochodzi takze do buzi

Zaprezentuj sie nam jutro tequillko
Bedziesz na pewno błyszczec
Aaa i szykuj sie na otwarcie 3 czesci, tym razem Twoja kolej
Stary 2009-05-11, 22:16   #4970
honey1012
Wtajemniczenie

Dobry wieczór nadrobiłam xD

colasana fajna lista pościągałam sobie

renatko rozumiem Cie i dobrze że już po strachu

messinko mam takie osobiste pytanie nieodczuwasz dyskomfortu uzywania globulek ? slyszalam wiele negatywnych opini...ja zawsze uzywalam tylko prezerwatyw bo hormonów brac niemoge...wiec globulki dolaczyc bylo by fajnie na przyszlosc

SZCŚLIWA
honey1012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 22:16   #4971
Tygrryska
Zakorzenienie

Cytat:
cashmere, dobrze, ze chociaz Ty jestes tego zdania co ja
Pigułki to dla mnie takie maks.zabezpiecznia, nic innego mi nugdy nie trzeba było. Prezerwatywa dochodziła do tego tylko wtedy gdy brałam antybiotyki lub wymiotowałam (z alkoholem podczas brania pogułek zawsze uważałam, a pory brani pilnowałam strasznie, zawsze budzik)

ale ja tez jestem tego samego zdania co Ty nam starczaly prezerwatywy a w tym mmiesiacu zaczne brac tabletki. Moge jakby co zostac mama i tragedii nie bedzie, tylko przyspieszone plany
Stary 2009-05-11, 22:18   #4972
anusiuniaa
Zakorzenienie

oj dziewczyny jak mi zaczyna strasznie brakować faceta.... aj....

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

ojej za 27 postów powinna być kolejna część
anusiuniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 22:19   #4973
Tygrryska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RedApple Pokaż wiadomość
...

tak btw to macie może któraś porównanie: pigułki czy plastry? Bo po pigułkach często ponoć libido spada, nie wiem czy to samo jest z plastrami czy raczej nic się nie dzieje?
wg mnie libido spada po prostu przez hormony ktore sa w plastarch przeciez tez. Ale najlepiej spytaj sie lekarza, bo to chyba jest znak ze tabletki sa zle dobrane
Stary 2009-05-11, 22:19   #4974
Renatka89
Zakorzenienie

No własnie, skoro uprawiam seks to jestem gotowa na bycie seksi mamuśką (hahaha, ale se posłodziłam)

gdyby TŻ miął teraz prace, to pewnie bym wczoraj sie cieszyła, że nam sie uda, że moge zostac mama i bedziemy spokojnie zyc jako rodzinka
Stary 2009-05-11, 22:21   #4975
Tygrryska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anusiuniaa Pokaż wiadomość

ojej za 27 postów powinna być kolejna część
dobrze ze tequilla jest bo ostatnio jej sie nie udalo zalozyc kolejnej czesci
Stary 2009-05-11, 22:22   #4976
anusiuniaa
Zakorzenienie

tequilla bierz sie juz do pracy
Stary 2009-05-11, 22:22   #4977
Renatka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anusiuniaa Pokaż wiadomość
tequilla bierz sie juz do pracy
no własnie, tak jak pisałam, tequillko szykuj sie na otwarcie 3 czesci!
Stary 2009-05-11, 22:24   #4978
honey1012
Wtajemniczenie

No nie długo 3 część dobrze nam idzie

SZCŚLIWA
honey1012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 22:25   #4979
tequilla.sunrise
Zadomowienie

Cytat:
Zaprezentuj sie nam jutro tequillko
Bedziesz na pewno błyszczec
Aaa i szykuj sie na otwarcie 3 czesci, tym razem Twoja kolej
właśnie widzę że się niebezpiecznie zbliżamy do 5000 mam nadzieję że dam radę bo nigdy nie zakładałam żadnego wątku
Cytat:
Napisane przez honey1012 Pokaż wiadomość
messinko mam takie osobiste pytanie nieodczuwasz dyskomfortu uzywania globulek ? slyszalam wiele negatywnych opini...ja zawsze uzywalam tylko prezerwatyw bo hormonów brac niemoge...wiec globulki dolaczyc bylo by fajnie na przyszlosc
ja uzywałam i nie odczuwałam żadnego dyskomfortu ani nic. lekko się to pieni ale mi nie przeszkadzało bo nie było to jakies uciążliwe

Stary 2009-05-11, 22:26   #4980
anusiuniaa
Zakorzenienie

a ja na gwałt potrzebuje faceta:/
i to jużżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżż żżżżżżżż:P

hehe...
i to przez Was w durzej mierze, bo tak opowiadacie i aż mi przykro ze ja nie mam kogoś bliskiego
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości