Sabat Czarownic:)część III nieostatnia:D - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-09, 11:06   #4951
kulbit
Zakorzenienie

Dot.: Sabat Czarownic:)część III nieostatnia:D

Cytat:
Napisane przez betig1975 Pokaż wiadomość
Wow, ale mieliście widok

Mam nadzieję, że będzie ok. Dzięki
Jutro badanie, a już mnie łapie stres. Ale muszę to przeżyć..

Pogody ślicznej ciąg dalszy. Fajnie, trochę za szybko zrobiło sie zimno, w koncu to jeszcze lato
Tak i ta tęcza tak stała prosto idelanie przed oknami tesciów cała była widoczna idealnie Nigdy tak wczesniej jej nie widziałam Tutaj jest uchwycona jej połowa ale ona była calutka od krańca do krańca

Daj znac jak badania!
Bedzie dobrze, nie denerwuj się!

Niech jeszcze troszke słonko poświeci.. choc u mnie dzis raczej szarawo..

Moje anioły z masy solnej:
kulbit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 12:37   #4952
betig1975
Wtajemniczenie

To mieliście naprawdę piękny widok

Będzie dobrze, tysiące ludzi przeżywa to badanie to i ja przeżyję

To przesyłam promyczki, bo u mnie świeci słoneczko
betig1975 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 12:58   #4953
kulbit
Zakorzenienie

Przezyjesz i wyniki będą na pewno dobre

Dziekuje!

Stary 2010-09-09, 14:19   #4954
betig1975
Wtajemniczenie

Właśnie dzwoniła pani z pracowni endoskopowej i przełożyła mi badanie o tydzień, bo lekarz ma sympozjum. Dobrze, że zadzwoniła dziś a nie jutro rano

Magduś - co ciekawego czytasz i możesz polecić?
Nie mam co czytać Znaczy mam jeszcze jedną książkę. Muszę wybrać sie do biblioteki, a tam łażę i nie wiem, co wziąć. Wczoraj skonczyłam czytać Jedenaście minut Paulo Coehlo. Nawet mi się podobała, dziś biorę do ręki Piąta góra tegoż autora.
Stary 2010-09-09, 14:42   #4955
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie dzwoniła pani z pracowni endoskopowej i przełożyła mi badanie o tydzień, bo lekarz ma sympozjum. Dobrze, że zadzwoniła dziś a nie jutro rano

Magduś - co ciekawego czytasz i możesz polecić?
Nie mam co czytać Znaczy mam jeszcze jedną książkę. Muszę wybrać sie do biblioteki, a tam łażę i nie wiem, co wziąć. Wczoraj skonczyłam czytać Jedenaście minut Paulo Coehlo. Nawet mi się podobała, dziś biorę do ręki Piąta góra tegoż autora.

Oj wolałabym miec to już za sobą

Oj co ja czytam? boziuuuu zawsze kilka książek na raz
Dopiero co skończyłam te:
http://www.sklep.gildia.pl/literatur...g-reka-mistrza
i
http://merlin.pl/Kato-tata-Nie-pamie.../1,643075.html
strasznie trudna książka..
A czytam teraz to:
http://merlin.pl/Od-poczatku-do-konc.../1,770024.html
(czytam ją bardzo powoli, dawkując sobie przyjemność, bo boję się ją skończyć, skończyć przyjemność czytania tej ksiązki..)
i
http://merlin.pl/Ciotka-Julia-i-skry.../1,584866.html

Czytam mega róznorodną literaturę. Kilkanaście książek, kupionych na przestrzeni ostatnich kilku miesięcy, czeka w kolejce na przeczytanie.
Jeśli byłabyś zaintersowana mogę Ci podać tytułu które ostatnimi czasy nabyłam

aaaaa i jeszcze w tramwaju słucham audio-booka z moim ukochanym (czytanym już wielokrotnie) Mistrzem i Małgorzatą

Edytowane przez kulbit
Czas edycji: 2010-09-09 o 14:47
Stary 2010-09-10, 08:24   #4956
betig1975
Wtajemniczenie

Dzięki Madziu. Zainteresowała mnie ta książka Morawskich. Czytałam jakiś czas temu artykuł o Piotrze i były tam wspomnienia jego żony. Chętnie zakupię sobie tę książkę, bo myślę, że warto ją mieć.

Madziu możesz podawać tytuły. Moze coś co bardzo Ci się podobało i możesz polecić. Ja sobie zapiszę i poczytam. Zaczyna sie okres, w którym czytam wiecej. Długie wieczory, plucha za oknem, człowiek siedzi w domku i czyta
Ostatnio czytałam Klejnot Medyny, o ukochanej żonie proroka Mahometa. Wciągnęła mnie ta książka baardzo.

No właśnie, plucha za oknem i ciemno Jak budzik dziś zadzwonił to zdziwiłam się bo było ciemno...

Madziu a czytałaś tę serię książek?
http://merlin.pl/Mezczyzni-ktorzy-ni.../1,625724.html
http://merlin.pl/Dziewczyna-ktora-ig.../1,661351.html
http://merlin.pl/Zamek-z-piasku-ktor.../1,686981.html
Ponoć genialny kryminał.

Edytowane przez betig1975
Czas edycji: 2010-09-10 o 08:30
Stary 2010-09-10, 09:36   #4957
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki Madziu. Zainteresowała mnie ta książka Morawskich. Czytałam jakiś czas temu artykuł o Piotrze i były tam wspomnienia jego żony. Chętnie zakupię sobie tę książkę, bo myślę, że warto ją mieć.

Madziu możesz podawać tytuły. Moze coś co bardzo Ci się podobało i możesz polecić. Ja sobie zapiszę i poczytam. Zaczyna sie okres, w którym czytam wiecej. Długie wieczory, plucha za oknem, człowiek siedzi w domku i czyta
Ostatnio czytałam Klejnot Medyny, o ukochanej żonie proroka Mahometa. Wciągnęła mnie ta książka baardzo.

No właśnie, plucha za oknem i ciemno Jak budzik dziś zadzwonił to zdziwiłam się bo było ciemno...

Madziu a czytałaś tę serię książek?
http://merlin.pl/Mezczyzni-ktorzy-ni.../1,625724.html
http://merlin.pl/Dziewczyna-ktora-ig.../1,661351.html
http://merlin.pl/Zamek-z-piasku-ktor.../1,686981.html
Ponoć genialny kryminał.
No ja chciałam miec ta książke
Wiesz ona jest świetnie wydana z sużą ilością zdjęć. Jest bardzi intymna. Jedna częśc to jego pamiętniki (zapiski) z wypraw w góry. Przy każdej wyprawie on zapisywał swoje mysli, przezycia, dla żony. Druga część to część żony, to coona przeżywała, myslała gdy on łaził po tych górach.. czyta sie to świetnie, ale czasami mam wrażenie jakbym podsłuchiwała intymną rozmowę dwojga kochanków..

Dobrze to dziś w domu spiszę kilka tytułów i podam Ci na priv

Nie znam tych ksiązek Kryminały jakos mnie nie pociagają Choc moze warto coś spróbowac i z tej półki

U mnie tez paskudnie...

Stary 2010-09-10, 10:04   #4958
betig1975
Wtajemniczenie

Pokaże dziś mężowi i może zakupimy
Chcę też zaprenumerować npm, bo u mnie w mieście nie mogę nigdzie dostać tego czasopisma.

Dzięki

To jest taki kryminał polityczny. Ja też nie czytam kryminałów, ale koleżanki mnie zachęciły do przeczytania tej trylogii. Ciekawe tylko, czy jest u mnie w bibliotece, a jeśli jest to pewnie są kolejki Jakiś czas temu zapisałam sie do biblioteki, żeby trochę zaoszczędzić Nie mam też gdzie trzymać tych książek, które kupujemy
Stary 2010-09-10, 10:31   #4959
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Pokaże dziś mężowi i może zakupimy
Chcę też zaprenumerować npm, bo u mnie w mieście nie mogę nigdzie dostać tego czasopisma.

Dzięki

To jest taki kryminał polityczny. Ja też nie czytam kryminałów, ale koleżanki mnie zachęciły do przeczytania tej trylogii. Ciekawe tylko, czy jest u mnie w bibliotece, a jeśli jest to pewnie są kolejki Jakiś czas temu zapisałam sie do biblioteki, żeby trochę zaoszczędzić Nie mam też gdzie trzymać tych książek, które kupujemy
Pewnie
My kupujemy npm w empiku.. Ostatnio był np. świetny długi artykuł o Orlej! Godny polecenia

Tak, przeczytałam opis. Tego typu literatura właśnie nigdy mnie nie pociagała..
Rozumiem Ja tez mam juz problem z miejscem na ksiązki

Stary 2010-09-19, 18:19   #4960
betig1975
Wtajemniczenie

Hej
odzywam się po przerwie. Zabiegana byłam ostatnio i szef wrócił z urlopu, więc wiadomo, chciał wszystko wiedzieć.
Jak tylko wyszedł z samolotu to zadzwonił do mnie i taki szczęsliwy stwierdził, że miło słyszec mój głos, bo chyba z 3 m-ce go nie słyszał - a tak naprawdę to nie słyszał mnie 1 m-c. jak ja wróciłam z urlopu to on wyjechał, także odpoczęliśmy od siebie

W piatek miałam gastroskopię - przeżyłam i naprawdę nie było strasznie. Samo badanie trwało może z 3-4 min. Robił mi szef gastrologii, który jest moim lekarzem prowadzącym i wyszło, że mam chorobę, którą podejrzewał u mnie. Także wszystko się wyjaśniło

Madziu a znasz tę książkę
http://merlin.pl/Wolanie-w-gorach_Mi.../1,462809.html
Niedługo pojawi się serial Ratownicy i to na podstawie tej książki był kręcony (między innymi).
A ostatnio oglądałam 3 odcinek Szpilek na Giewoncie i stwierdziłam, że są błędy w topografii Tatr. Niby dziewczynę ktoś widział na drodze do MO, a jak ją karetka zabierała, to na pewno nie z tej drogi. bardziej mi wyglądało na Chochołowską..
Stary 2010-09-19, 19:30   #4961
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Hej
odzywam się po przerwie. Zabiegana byłam ostatnio i szef wrócił z urlopu, więc wiadomo, chciał wszystko wiedzieć.
Jak tylko wyszedł z samolotu to zadzwonił do mnie i taki szczęsliwy stwierdził, że miło słyszec mój głos, bo chyba z 3 m-ce go nie słyszał - a tak naprawdę to nie słyszał mnie 1 m-c. jak ja wróciłam z urlopu to on wyjechał, także odpoczęliśmy od siebie

W piatek miałam gastroskopię - przeżyłam i naprawdę nie było strasznie. Samo badanie trwało może z 3-4 min. Robił mi szef gastrologii, który jest moim lekarzem prowadzącym i wyszło, że mam chorobę, którą podejrzewał u mnie. Także wszystko się wyjaśniło

Madziu a znasz tę książkę
http://merlin.pl/Wolanie-w-gorach_Mi.../1,462809.html
Niedługo pojawi się serial Ratownicy i to na podstawie tej książki był kręcony (między innymi).
A ostatnio oglądałam 3 odcinek Szpilek na Giewoncie i stwierdziłam, że są błędy w topografii Tatr. Niby dziewczynę ktoś widział na drodze do MO, a jak ją karetka zabierała, to na pewno nie z tej drogi. bardziej mi wyglądało na Chochołowską..
Stęskniony szef dobre, dobre

To dobrze, że masz już to badanie za sobą!

Mam tą książkę i muszę przyznać, że przeczytałam około połowę, na siłę.. nie przemawia do mnie język jakim jest pisana. Na pewno można wyciągnąć z niej sporo wniosków, zastanowić się, dowiedzieć mądrych rzeczy o górach. Ale dla mnie napisana jest takim suchym, skrótowym językiem. Podaje fakty i tyle.
Ale spotkałam się z wieloma bardzo przychylnymi opiniami na jej temat. Więc moja może byc myląca.

Ja za to poszukuje takich 2 tytułów:
J. Simpson Dotknięcie pustki
Maciej Kuczyński Tatrzańskie dramaty
Znasz może? Może masz?

Mam zamiar zobaczyć ten nowy film Ratownicy. Mam nadzieję, ze poza fabułą jakąśtam bedzie dużo gór i akcji ratunkowych. Liczę na to
Co do Szpilek.. przeznam ze wstydem, że zobaczyłam 1 odcinek.. Liczyłam na piękne widoki i radochę z popatrzenia na Taterki, ale bezdenność scenariusza tego filmu nie pozwala mi go ogladać
Tak też zauważyłam, że nie trzymają sie topografii Tatr Wg mnie to była Chochołowska własnie
No oby Ratownicy byli lepsi

Stary 2010-09-19, 21:18   #4962
betig1975
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kulbit Pokaż wiadomość
Stęskniony szef dobre, dobre

To dobrze, że masz już to badanie za sobą!

Mam tą książkę i muszę przyznać, że przeczytałam około połowę, na siłę.. nie przemawia do mnie język jakim jest pisana. Na pewno można wyciągnąć z niej sporo wniosków, zastanowić się, dowiedzieć mądrych rzeczy o górach. Ale dla mnie napisana jest takim suchym, skrótowym językiem. Podaje fakty i tyle.
Ale spotkałam się z wieloma bardzo przychylnymi opiniami na jej temat. Więc moja może byc myląca.

Ja za to poszukuje takich 2 tytułów:
J. Simpson Dotknięcie pustki
Maciej Kuczyński Tatrzańskie dramaty
Znasz może? Może masz?

Mam zamiar zobaczyć ten nowy film Ratownicy. Mam nadzieję, ze poza fabułą jakąśtam bedzie dużo gór i akcji ratunkowych. Liczę na to
Co do Szpilek.. przeznam ze wstydem, że zobaczyłam 1 odcinek.. Liczyłam na piękne widoki i radochę z popatrzenia na Taterki, ale bezdenność scenariusza tego filmu nie pozwala mi go ogladać
Tak też zauważyłam, że nie trzymają sie topografii Tatr Wg mnie to była Chochołowska własnie
No oby Ratownicy byli lepsi
Oj stęskniony za zakładem a nie za nami

ja też się cieszę teraz muszę odczekać m-c na wizytę u niego i zacząć leczenie niestety..

Dzięki za opinię na temat książki, właśnie tak mi się kojarzyła z relacją wydarzeń. Zobaczę jak ten serial, na razie nie będę kupować. Bardziej zainteresowała mnie książka Morawskich, którą polecałaś

Nie znam tych tytułów, które podałaś i nie mam.

No mam nadzieję, że Ratownicy będą "na poziomie", ale zobaczymy. Szpilki włączyłam sobie na ipli któregoś wieczoru, kiedy byłam padnięta. Miałam nadzieję na więcej widoków i akcji w górach, ale póki co to tego było mało. Może poza widokiem na Giewont i Krupówki . A serial jak to serial, wiadomo.... Oglądamy z mężem tylko Czas honoru, zaczyna się kolejny sezon z nowymi odcinkami.

Właśnie w trójce skończył się koncert Piotra Woźniaka promujący jego najnowszą płytę Dom na dachu. Świetny koncert.
Stary 2010-09-19, 21:55   #4963
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Oj stęskniony za zakładem a nie za nami

ja też się cieszę teraz muszę odczekać m-c na wizytę u niego i zacząć leczenie niestety..

Dzięki za opinię na temat książki, właśnie tak mi się kojarzyła z relacją wydarzeń. Zobaczę jak ten serial, na razie nie będę kupować. Bardziej zainteresowała mnie książka Morawskich, którą polecałaś

Nie znam tych tytułów, które podałaś i nie mam.

No mam nadzieję, że Ratownicy będą "na poziomie", ale zobaczymy. Szpilki włączyłam sobie na ipli któregoś wieczoru, kiedy byłam padnięta. Miałam nadzieję na więcej widoków i akcji w górach, ale póki co to tego było mało. Może poza widokiem na Giewont i Krupówki . A serial jak to serial, wiadomo.... Oglądamy z mężem tylko Czas honoru, zaczyna się kolejny sezon z nowymi odcinkami.

Właśnie w trójce skończył się koncert Piotra Woźniaka promujący jego najnowszą płytę Dom na dachu. Świetny koncert.
hehe

To lecz się i zdrowiej nam!

Tak relacjonuje tragiczne wydarzenie w górach tyle tylko, że dla mnie za sucho..
Książka Morawskich jak najbardziej tak!
Szkoda, że nie mieszkasz gdzieś obok mogłabym Ci wypożyczyć kilka moich książek

No szkoda.. Jeden z tych tytułów widziałam na allegro używany, nowej książki nigdzie nie można dostać.. Chyba kupię używaną jednak. Drugiej nie ma nigdzie

No ja też włączyłam Szpilki bo liczyłam na te widoki! ale rozczarowałam się niestety

Piotra Woźniaka? Znam tylko Tadeusza

Stary 2010-09-23, 12:50   #4964
betig1975
Wtajemniczenie

Cytat:
hehe

To lecz się i zdrowiej nam!

Tak relacjonuje tragiczne wydarzenie w górach tyle tylko, że dla mnie za sucho..
Książka Morawskich jak najbardziej tak!
Szkoda, że nie mieszkasz gdzieś obok mogłabym Ci wypożyczyć kilka moich książek

No szkoda.. Jeden z tych tytułów widziałam na allegro używany, nowej książki nigdzie nie można dostać.. Chyba kupię używaną jednak. Drugiej nie ma nigdzie

No ja też włączyłam Szpilki bo liczyłam na te widoki! ale rozczarowałam się niestety

Piotra Woźniaka? Znam tylko Tadeusza

Ano szkoda, że mieszkam daleko i nie mogę nic pożyczyć od Ciebie, ale cóż...
Mój mąż jedzie w pn służbowo do Warszawy na 2 dni, w zasadzie pod Warszawę. Zostaję sama w domku

Może za jakiś czas znajdziesz na allegro. Ja muszę wpaść do antykwariatu, może mają coś ciekawego.

Piotr Woźniak, syn Tadeusza, idzie w ślady ojca

Ale nudy dziś w pracy, cisza i spokój... spać się chce straaasznie

Magduś - czekam na Wasze cudne fotki Szczególnie na te ze Słowacji, ciekawa jestem jak tam szlaki. A i o fotkę z orłem sie upominam

Edytowane przez betig1975
Czas edycji: 2010-09-23 o 13:06
Stary 2010-09-23, 21:01   #4965
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:

Ano szkoda, że mieszkam daleko i nie mogę nic pożyczyć od Ciebie, ale cóż...
Mój mąż jedzie w pn służbowo do Warszawy na 2 dni, w zasadzie pod Warszawę. Zostaję sama w domku

Może za jakiś czas znajdziesz na allegro. Ja muszę wpaść do antykwariatu, może mają coś ciekawego.

Piotr Woźniak, syn Tadeusza, idzie w ślady ojca

Ale nudy dziś w pracy, cisza i spokój... spać się chce straaasznie

Magduś - czekam na Wasze cudne fotki Szczególnie na te ze Słowacji, ciekawa jestem jak tam szlaki. A i o fotkę z orłem sie upominam
No ja 2 weekendy z rzędu byłam sama tak więc współczuję rozłąki..

No będę szukała Może wpadnie mi w rękę

Czasem warto się w pracy ponudzić

ahaś więc rodzina

Nic mi nie mów o tych fotkach.. mąż nawet nie dotknął naszych fot z gór.. mąz obiecał, że w ten weekend coś mi zapoda..
Z orłem poślę na maila

Stary 2010-09-26, 20:09   #4966
kulbit
Zakorzenienie

No to zgodnie z umowa odrobina górek
1-4 Słowacja w drodze do pięknej słowackiej dolinki
5-7 takie tam widoczki

Stary 2010-09-26, 20:13   #4967
kulbit
Zakorzenienie

c.d. to była wycieczka w kierunku Giewontu, w rezultacie przeszliśmy do Czerwonych Wierchów

Stary 2010-09-27, 11:06   #4968
betig1975
Wtajemniczenie

Magduś - cudne fotki dopracowane w każdym szczególe

Czy te fotki ze Słowacji to w drodze do Doliny Jaworowej?
Ładne widoki na wysokie góry z tej doliny

My już planujemy wypad na Krym w przyszłym roku. Mamy już chętnych, także może się uda. W zasadzie to my dostaliśmy taką propozycję i mamy ochotę pojechać. Więc nie będzie Taterek w przyszłym roku, chociaż jeszcze dużo się może wydarzyć. Ale plany i chęci są

U ciebie też tak leje? Szok po prostu...
Stary 2010-09-27, 11:52   #4969
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
c.d. to była wycieczka w kierunku Giewontu, w rezultacie przeszliśmy do Czerwonych Wierchów
Śliczne zdjęcia. A trzy ostatnie przeboskie.

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-27, 12:13   #4970
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Magduś - cudne fotki dopracowane w każdym szczególe

Czy te fotki ze Słowacji to w drodze do Doliny Jaworowej?
Ładne widoki na wysokie góry z tej doliny

My już planujemy wypad na Krym w przyszłym roku. Mamy już chętnych, także może się uda. W zasadzie to my dostaliśmy taką propozycję i mamy ochotę pojechać. Więc nie będzie Taterek w przyszłym roku, chociaż jeszcze dużo się może wydarzyć. Ale plany i chęci są

U ciebie też tak leje? Szok po prostu...
Dzięki

Tak to w drodze do doliny, jeszcze nie na jej terenie, ale zwyczajnie z pozycji drogi asfaltowej, którą tam mozna dojechać

Fajne plany

Pada, nie leje.. ale pogoda brzydka i smętna..

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
Śliczne zdjęcia. A trzy ostatnie przeboskie.
Dziękować

Stary 2010-09-27, 18:20   #4971
kropka75
Zakorzenienie

Pogoda do dupy, smark mi marudzi całe popołudnie, szału można dostać.

A jeszcze mnie baba z allegro wyrzuciła z butów. Po 7 tygodniach, trzech mailach i założonym sporze, ta mnie pyta czy ja nie mam przypadkiem tych ubranek co ona kupiła w większym rozmiarze, bo te to za małe będą na jej dziecko.

Nosz... kapcie mi opadły. Zdziwiona, że przez 7 tyg. dziecko jej z rozmiaru 56 wyrosło... Klękajcie narody...
A ja mam hurtownię i mam teraz z rękawa jej wytrzepać taki sam zestaw, ale większy.

Czujecie?

4 sztuki ubrań kupiła (każde z nich raz prane) za całe 3,26 złotego i ma problem z zapłatą jeszcze... No wierzyć się nie chce.

Stary 2010-09-27, 18:49   #4972
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Pogoda do dupy, smark mi marudzi całe popołudnie, szału można dostać.

A jeszcze mnie baba z allegro wyrzuciła z butów. Po 7 tygodniach, trzech mailach i założonym sporze, ta mnie pyta czy ja nie mam przypadkiem tych ubranek co ona kupiła w większym rozmiarze, bo te to za małe będą na jej dziecko.

Nosz... kapcie mi opadły. Zdziwiona, że przez 7 tyg. dziecko jej z rozmiaru 56 wyrosło... Klękajcie narody...
A ja mam hurtownię i mam teraz z rękawa jej wytrzepać taki sam zestaw, ale większy.

Czujecie?

4 sztuki ubrań kupiła (każde z nich raz prane) za całe 3,26 złotego i ma problem z zapłatą jeszcze... No wierzyć się nie chce.
No to nieźle baba pojechała nie pomyslała pewnie wczesniej i kiszka wyszła..
współczuje nerwów..

Stary 2010-09-27, 18:56   #4973
kropka75
Zakorzenienie

Ech...

No nie pomyślała. Szkoda, że ja pomyślałam, poszłam do sklepu, dałam 2 zł za kopertę, poszłam na pocztę po kwitek na polecony, zaadresowałam, spakowałam... Jak bym nie miała co robić.

Co tam u Was?
Wakacje kolejne planujecie widzę. A te się dopiero skończyły.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-27, 19:07   #4974
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Ech...

No nie pomyślała. Szkoda, że ja pomyślałam, poszłam do sklepu, dałam 2 zł za kopertę, poszłam na pocztę po kwitek na polecony, zaadresowałam, spakowałam... Jak bym nie miała co robić.

Co tam u Was?
Wakacje kolejne planujecie widzę. A te się dopiero skończyły.
hehe zapobiegliwa

ja nie planuję wakacji jeszcze za daleko...
u mnie to tak raczej, że nie mam nawet siły o tym gadać.. denny czas u mnie i to jakos tak pod każdym względem i w każdej materii...
dzis do tego bardzo źle się czuję fizycznie.. w nocy spać nie mogłam a potem w ciągu dnia totalne osłabienie.. teraz poleguję bo do niczego się nie nadaje jakoś dziś..
T. pojechał na pocztę bo dostał jakieś awizo na list polecony i niestety obawiam się, że to mandat za prędkość..
więc totalna czarna d u p a ...
ale kupiłam sobie dziś ładny sweterek w orseyu, na pocieszkę

Stary 2010-09-27, 20:03   #4975
kropka75
Zakorzenienie

Dobra pocieszka nie jest zła.

Ja już nie pamiętam, kiedy gdzieś w sklepie byłam. Tzn. bywam, po żarcie, zwłaszcza dla młodego.

I też z tej okazji kupiłam sobie pocieszkę, jak durna - w ciemno, po nutach... I już się jej pozbyłam tak trafiłam. Jak łysy grzywą... z szoku do tej pory nie wyszłam.

żeby się cosik popoprawiało... w końcu lepsze musi przyjść, prawda?

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

Ale dziś dowcip dostałam...

Kierownik zoo przychodzi do weterynarza.
- Panie doktorze, mamy problem. Jest u nas hipopotamica, która ani rusz
nie chce zgodzić się na współżycie z partnerem.
- W ogóle nie chce ?
- W ogóle.
- A czy ona przypadkiem nie jest z Ełku?
- Nie, a dlaczego?
- Bo moja zona jest z Ełku......

No miał gościu skojarzenie...

Stary 2010-09-27, 20:10   #4976
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra pocieszka nie jest zła.

Ja już nie pamiętam, kiedy gdzieś w sklepie byłam. Tzn. bywam, po żarcie, zwłaszcza dla młodego.

I też z tej okazji kupiłam sobie pocieszkę, jak durna - w ciemno, po nutach... I już się jej pozbyłam tak trafiłam. Jak łysy grzywą... z szoku do tej pory nie wyszłam.

żeby się cosik popoprawiało... w końcu lepsze musi przyjść, prawda?

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

Ale dziś dowcip dostałam...

Kierownik zoo przychodzi do weterynarza.
- Panie doktorze, mamy problem. Jest u nas hipopotamica, która ani rusz
nie chce zgodzić się na współżycie z partnerem.
- W ogóle nie chce ?
- W ogóle.
- A czy ona przypadkiem nie jest z Ełku?
- Nie, a dlaczego?
- Bo moja zona jest z Ełku......

No miał gościu skojarzenie...
Sobie żarcie też kupuj, bo znikniesz mi całkiem..

A co Ty sobie kupiłaś takiego?

I Ty mi to mówisz, ze lepsze musi przyjść..?

dobre dobre

Stary 2010-09-27, 20:19   #4977
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Sobie żarcie też kupuj, bo znikniesz mi całkiem..

A co Ty sobie kupiłaś takiego?

I Ty mi to mówisz, ze lepsze musi przyjść..?
Sobie czasem też kupuję.

Ach... nowe Muglerowskie cudo. Womanity. O Panie Boże wszechmogący! Moje rozczarowanie roku.

A Tobie, Tobie. I sobie po cichu też.

Stary 2010-09-27, 20:44   #4978
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Sobie czasem też kupuję.

Ach... nowe Muglerowskie cudo. Womanity. O Panie Boże wszechmogący! Moje rozczarowanie roku.

A Tobie, Tobie. I sobie po cichu też.
ale tylko czasem

łoooo taka tragedia?
mnie na razie perfumy skutecznie przeszły uznałam, że za dużo ich mam i koniec

a jak sobie po cichu tez to okey

Stary 2010-09-27, 21:08   #4979
kropka75
Zakorzenienie

No czasem.
Wczoraj się ważyłam u rodziców. Nie ma tak źle.

Tragedia w ciapki.

No widzisz, a ja uznałam, że za mało. Za mało nowości w każdym razie.
Mam fazę szukania.
Już nawet coś znalazłam. Nowa wersja Miss Dior Cherie edt - bez spleśniałych truskawek obecnych w wersji z 2007go. Mniaaam.

Stary 2010-09-27, 21:24   #4980
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
No czasem.
Wczoraj się ważyłam u rodziców. Nie ma tak źle.

Tragedia w ciapki.

No widzisz, a ja uznałam, że za mało. Za mało nowości w każdym razie.
Mam fazę szukania.
Już nawet coś znalazłam. Nowa wersja Miss Dior Cherie edt - bez spleśniałych truskawek obecnych w wersji z 2007go. Mniaaam.
no ciekawe ciekawe

fuj

Ty za mało jasneeeeeeeeeeeee ale każdy ma jakiegoś "fisia"
jak mniam to smacznego

aha uffff to nie był mandat jednak

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości