|
|
#4951 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy 2
Ja tez coś widzę
![]() Powodzenia
|
|
|
|
#4952 |
|
Raczkowanie
|
na pewno poczekam do okresu bo nie mam innego wyjścia ale nie wiem jak wytrzymam wczoraj całą noc nie spałam bo myślałam czy znów test wyjdzie pozytywny. jeżeli byłabym w ciąży to będzie to moja pierwsza ciąża i rozumiecie..denerwuje sie
|
|
|
|
#4953 |
|
Przyczajenie
|
Witam Was serdecznie Przyszle i Terazniejsze Mamusie
Mam "pewna sprawe" zaczne od poczatku... Rok temu w maju poronilam w 7 tyg. Nie staralam sie o dzidziusia az do listopada kiedy to ogarnela mnie totalna mania zafasolkowania. Staranka trwaly az do tego cyklu, i chyba sie udalo owulacje mialam kolo 7 Lipca (obserwacja sluzu) oczywiscie bylo przytulanko... I chyba owocne poniewaz od ponad tygodnia mam bole podbrzusza jak na @ ciagniecie i klucie w jajnikach, najczesciej lewym, delikatne mdlosci, temp 37,3 , dyskomfort w sutkach jakby mi ktos wbijal szpilki... i placze jak bobas z byle powodu.. zrobilam dzis test... 5 dni przed spodziewana @ po 6 minutach pojawil sie + czyli ciaza. W ulotce napisano " jezeli w ciagu 10 minut od poprawnego wykonania testu w okienku testowym pojawi sie '+' oznacza to iz jest ciaza." czulosc testu wynosi 50mUI/ml. Powiedzcie prosze co o tym myslicie bo my z TZ boimy sie nakrecac zeby nie przezyc kolejnego rozczarowania. Dziekuje. I FaSoLeK zycze Wam z calego serca..
|
|
|
|
#4954 |
|
Zakorzenienie
|
wiem, że wszystkie chcą wiedzieć od razu czy zaskoczyły czy nie... sama też się starałam i denerwowałam... ale nigdy (no prawie nigdy) nie robiłam testu przed terminem @, bo bałam się, że jak wyjdzie pozytywny a ja mimo wszystko dostanę @ (co się zdarza, bo istnieje coś takiego jak samoistne poronienie) to potem będzie wielki dramat i płacz.
Trzymam kochane za Was kciuki, i niech te II kreseczki za 9 miesiecy mają Wasze oczy usta i uśmiechy... |
|
|
|
#4955 |
|
Przyczajenie
|
marlenka0505, wlasnie zdalam sobie sprawe ze niepotrzebnie sie pospieszylam, i boje sie kolejnego rozczarowania...ale wciaz po cichu wierze ze bedzie fasolka
A Tobie marlenko0505 zycze szczesliwego rozwiazania...
|
|
|
|
#4956 |
|
Zakorzenienie
|
teraz to trzeba wierzyć, że jednak@ nie przyjdzie, bo czemu akurat ma Tobie się to przytrafić... doskonale wiem jak sie czeka i jakie emocje człowiekiem targają... z drugiej strony skoro test tak szybko wyszedł, to znaczy że jest wysoki poziom hormonu a to bardzooo dobry znak
|
|
|
|
#4957 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane,a ja znowu siedzę z wisielczym nastrojem. Wczoraj znowu miałam plamienie-tym razem koloru brązowego. Dziś sprawdzałam w środku i zostały jakieś resztki. Bożę,ja tutaj zwariuję! Nie dość ,że na badania muszę czekać do 12-stego tygodnia,to do Polski lecę dopiero 26-tego sierpnia! Nie chcę się zamartwiać,ale jak czytam te wszystkie fora,to ręce mi opadają!
|
|
|
|
#4958 |
|
Zakorzenienie
|
Czarna musisz wierzyć, że będzie dobrze i za dużo na ten temat nie czytaj, bo zgupiejesz
|
|
|
|
#4959 |
|
Przyczajenie
|
Dziekuje marlenka0505, a powiedzcie mi czy ktoras miala plamienie implantacyjne i jaki sluz mialyscie na poczatku ciazy... ja dzis rano temp 37,1, sluz jakby z drobinkami naskorka (co za okreslenie)
teraz mam temp. 37,8 ale ten sluz lekko zabarwiony na rozowo (pierwszy raz mi sie takie cos zdaza... aaaaaaa i ja poprosze od Zaciazonych o troche dobrych fluidkow
|
|
|
|
#4960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4961 |
|
Przyczajenie
|
Jakos tu cichutko...
Monika1850 z Twoich postow widze ze termin @ masz na 20 lipca tak jak ja, mam nadzieje ze do nas nie zawita :P
|
|
|
|
#4962 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4963 |
|
Przyczajenie
|
a powiedz mi Monika1850 czy masz juz jakies objawy?? a moze pokusilas sie na test ciazowy?? Kurcze mnie juz poprostu nosi, tez staramy sie dlugo, od listopada wiec mam nadzieje ze to juz TERAZ
|
|
|
|
#4964 |
|
Zakorzenienie
|
Nie zwracalam uwagi na objawy w tym cyklu poniewaz wtedy za bardzo sie nakrecam
bola mnie cycki jak na @ nic pozatym,dziwne bo nie odczuwam bólu podbrzysza ktory zaczynal sie juz kilka dni przed @
|
|
|
|
#4965 |
|
Przyczajenie
|
hmmm... ja mam juz od dobrych kilku dni bole podbrzusza i ciagnie mnie w jajnikach, ale dzisiaj jakby zmalalo na dodatek lekko zarozowiony sluz
test robilam wczoraj i wyszedl pozytyw, ale staram sie nie nakrecac... poczekam do wtorku... tylko jak tu nie oszalec z niecierpliwosci...
|
|
|
|
#4966 |
|
Zakorzenienie
|
Ty masz to szczescie ze wyszedl ci pozytywny a ja mam pecha
juz czwarty cykl.... |
|
|
|
#4967 |
|
Przyczajenie
|
Tylko ze ja niejestem pewna tego "wyniku", no poczekam do wtorku i wykonam czarodziejski test ponownie i wtedy bede miala pewnosc... pozdrawiam Cie i trzymam kciuki
|
|
|
|
#4968 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie pamiętam jak to było przed samą @, ale generalnie w ciąży jest taka mleczna wydzielina (przynajmiej dużo dziewczyn tak ma) Na pewno jeszcze przed terminem @ miałam tam w środku bardzo ciasno - do tego stopnia, że czasami przy zblizeniu cieżko było wsadzić
![]() Trzymam za Was z nadziejami na Wasze fasolki, a ja mogę przesłać |
|
|
|
#4969 |
|
Przyczajenie
|
marlenka0505 dziekuje za dobre fluidki ale chyba powoli przestane miec nadzieje , brzuch juz nie pobolewa, piersi tez nie a sluz "suchy" gesty z "drobinkami naskorka", a Ty prosze uwazaja na siebie.... Brzusio juz pewnie daje w kosc, ale jeszcze kilka dni i juz bedziesz miala przy sobie swoja kruszynke
|
|
|
|
#4970 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i ja czekam do 20 lipca i też mam nadzieje ze @ nie przyjdzie... ![]() co do śluzu hmm u mnie pełno białego i takie jakby"upławy" Edytowane przez lenanova Czas edycji: 2010-07-17 o 10:21 |
|
|
|
|
#4971 |
|
Przyczajenie
|
A wiec lenanova trzymam kciuki zeby @ nie przyszla... A ja juz nic nie wiem
nie czuje sie na @ ale na objawy ciazowe tez jakos specjalnie "nie narzekam".. I jak tu nie zwariowac
|
|
|
|
#4972 |
|
Zakorzenienie
|
bo cały w tym urok, że nie ma reguły na oznaki bycia w ciąży... ja byłam niemal na 100% pewna, że nie jestem, a byłam.
Zasada jest tylko jedna (chociaż nie dla wszystkich) dopuki @ nie ma jest nadzieja... |
|
|
|
#4973 |
|
Przyczajenie
|
marlenka0505 , po jakim czasie zaczely wystepowac u Ciebie objawy zafasolkowania, i ktore z nich byly pierwsze? ja juz chopla dostaje
87 czarna ajak tam u Ciebie, jak plamienia? mam nadzieje ze ustapily.... trzymam wciaz za wszystkie kciuki
Edytowane przez Eliane_Paris Czas edycji: 2010-07-17 o 13:42 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiepsko,bo dziś rano znowu zobaczyłam troszkę krwi. Dziś zaczęło mnie kłuć po lewej stronie brzucha(na wysokości pępka). Ból nie jest straszny,ale zastanawiający... |
|
|
|
|
#4975 |
|
Przyczajenie
|
87czarna, u Ciebie to jakos okolo 6 tydzien?? Wydaje mi sie ze jezeli nie masz silnych boli brzucha nie powinnas sie martwic... duzo odpoczywaj i staraj sie nie denerwowac... Bede trzymala za Ciebie kciuki... Ja dzis 24dc i przez chwile pojawila sie odrobinka krwi w sluzie, sluz zmienil sie na bardziej "wilgotny", wiec juz chyba moge sie pozegnac z Fasolka
tylko ten bol w lewej pachwinie i cimienie w podbrzuszu mnie zastanawia juz od tygodnia...
|
#4976 |
|
Rozeznanie
|
Edit:Falszywy alarm.
Edytowane przez jenta Czas edycji: 2010-07-18 o 15:42 |
|
|
|
#4977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Licząc od ostatniej miesiączki,to już jest 7 tydzień.Od wczoraj żadnych plamień i żadnych bóli brzucha.Mam jedynie praktycznie przez cały dzień lekkie mdłości i muszę cały czas podjadać i popijać,żeby złagodzić. Aaa...no i od rana boli mnie lewy jajnik...strasznie kłuje ;/ Wczoraj po rozmowie z TŻ doszliśmy do wniosku,że musimy sprawdzić,co się ze mną dzieje i zarejestrowałam się on-line do prywatnej kliniki w Londynie-jedziemy jutro! Zobaczymy,co mi powie. Boję się strasznie,co usłyszę... |
|
|
|
|
#4978 |
|
Zakorzenienie
|
Eliane_Paris ja w piatek wieczorem zauwazylam wiecej gestego sluzu zabarwionego na bladorozowy kolor
moze to objaw implantacji????rany staram sie nie myslec zeby nie zwariowac
|
|
|
|
#4979 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Monika1850, ja tez tak mialam, gesty wrecz suchy sluz zabarwiony na rozowiutko, u Ciebie mam nadzieje to wynik implantacji bo umnie raczej przepowiednia zblizajacej sie @, dzis mam juz troche wiecej sluzu z delikatna domieszka krwi, samopoczucie typowo przed @ jestem zla, agresywna (rozwalilam ekran od swojego laptopa, taka "dziwna' reakcja na klotnie z TZ) ogolnie caly dzien rycze i dre ryja trzymam za Ciebie kciuki... ja juz nadziej NIET
|
|
#4980 |
|
Przyczajenie
|
Ja niestety zaczynam nowy cykl
Dzis rano silne plamienie , wiec za kilka godzin rozkreci sie @, szczerze to zmeczona juz jestem tymi niepowodzeniami... Oczywiscie starac bede sie nadal, moze podczas urlopu sie uda?? mam nadzieje... Trzymam za Was wszystkie Kochane kciukasy
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:09.

Powodzenia

teraz mam temp. 37,8 

z nadziejami na Wasze fasolki, a ja mogę przesłać