|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4951 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Dobrrrrrrrry
![]() Wpadłam tylko na chwilę przekazać pozdrowienia od koleżanki Virginii ![]() Dzwoniła do mnie przed chwilą, twierdzi, że wszystko jest super i mogę Was zapewnić, że w jej głosie było tyle radości, energii i uśmiechu, że musi być to prawda ![]() ![]() Z resztą odgrażała się, że jak tylko wróci trzaśnie Wam takiego posta, że w historii wizażu takiego nie było, więc możecie liczyć na relację ze źródła ![]() Całuję i zmykam do moich rozliczeń ![]() ![]() ![]()
#4952 |
Zadomowienie
|
Aleeeee fajnie tej VIRGINCE;D
to jest szalona kobieta- pozdrow kochana ją od Nas jak bedzioecie rozmawiac!! u mnie dzisiaj ccaly dzien snieg snieg sniej a potem jeszcze troche sniegu;p
![]() |
#4953 |
Zakorzenienie
|
Niunia, Ines bardzo wam dziekuje
![]() Dzisiaj musze sie pochwalic ![]() ![]() chyba mam wiecej szczescia niz rozumu....bo cv zlozylam dla jaj i to bylo jedyne jakie ostatnio gdzies wyslalam, a wczoraj bylam na rozmowie... Dzisiaj dzwonila Pani ze chca mnie an okres probny ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Malinn Czas edycji: 2011-01-25 o 08:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4954 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja natomiast never sie nei obronie, obrony zaczynaja sie poczatkiem marca, ale nasz szanowny dalnowaty promotor zajmuje sie tylko 1 osoba rteszte ma daleko i glebowko w de, no a w piatek jedna dziewczyna z nim gadala od nas to powiedzial jeje ze on juz ma liste kogo se zostawi na wrzesien a kogo na maj bo w lutym nikgoo nei pusci, spoko muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuu!!! alem zla ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4955 |
Zadomowienie
|
haloooooo a wy gdzie?!
wątek zdech ![]()
![]() |
#4956 |
Zadomowienie
|
ja jeszcze zyje ...
![]() ale nie chce mi sie jakoś ostatnio pisac....przyznaję się bez bicia ![]() ![]() jestem 2 dzien na Dukanie...... ![]() ![]()
![]() |
#4957 |
Zadomowienie
|
fajnie ze zyjesz
![]() wiesz czoo, a ja wczoraj bylam u dermatologa, bo cos mi sie na rece lewej-dloni zrobilo, ze caly czas mnie piecze i swedzi,a doktorka do mnie- - - no nie wiem co to jest, no nei wiem, jakies uczulenie chyba, ale ja nei wiem na co! szooook wyszlam od niej z taka koparą!! se mysle glupia babo z takimi informacjami to ja do Ciebie przyszlam bez twoejej "fachowej"diagnozy hahaha, szok, to by sie chociaz nei przyznawala ze nie wie co to jest;p
![]() |
#4958 |
Zadomowienie
|
Tysia lekarze potrafią byc takimi dziwakami że jestem czasem w szoku
![]() Jeden ostatnio zaczoł ku*** na stare babcie, które do niego wciąż przychodzą,,,,dziś jeden lekarz powiedzial, że ma dośt tego smrodu z przychodni i się dziwi, że ja pracuję w takiej branży,.,.,..przychodzi do niego pacjentka i on się pyta co jej dolega, ona mu odpowiada, że przyszła do niego po zdrowie,,,,ten dalej pyta, ale co konkretnie dolega...a ta, że wszystko ..... ![]() ![]() Inny lekarz powiedzieł mi kiedyś, że ma grzeszne mysli na mój widok ![]() ![]() Dziś jeden lekarz dał mi taką zagadkę, którą przy mnie wydrukował.... jEST 7 krasnoludków, 7 szklanek mleka i 6 ogórków. Czego jeden krasnoludek nie dostanie .....? Ma ktoś jaką odp na myśli ....???! Odpowiedz będzie conajmniej zaskakująca ![]() Odp - sraczki ![]() Chciałam Was wszystkich ucałowac...!! Malinko gratuluję nowej posady ....szczęściara z Ciebie , że tak szybko znalazłaś...!!! Tysia Ty się obroną nie martw....jak to przejdziesz to będziesz jeszcze się z tego śmiała ![]() Virginio...a mi to się tu jakiś większy romasn z tym Grekiem szykuje ![]() Fiolusiek co u Ciebie...? Jak samopoczucie ?? ![]() Limonko, Kostko, Niunia, Anielko, Joyce Sky...dla was buziaaaki ![]()
![]() |
#4959 |
Zadomowienie
|
ines hahah to CI opowiedzial hahhaha;p
czesc dziewczyny, a raczej nei czesc bo nei mam sie z kim witac,ale z was ......pisarze ze ho ![]()
![]() |
#4960 |
Wtajemniczenie
|
hej lalki
![]() Dawno mnie nie bylo ale jestem i zyje ![]() Gatuluje Malinciu obrony ![]() a dla Kosteczki ogomne ![]() widze ze nasza Virgo wyleciala i badzo sie ciesze ze sobe zycia uzyje ![]() Niunius trzymaj sie cieplutko ![]() ![]() ![]() Ines weekendzik w zakopanym mrau ![]() Tysiunia kochana ![]() ![]() Fiolusiek jak sie czujesz mamuska nasza kochana? ![]() Joyce ![]() co jeszcze mialam napisac juz nie pamietam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4961 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale dobrze, że jesteś. Pisz to się będą baby schodzić ![]() ![]() Może co u Ciebie kochanaaaaaaaaaaaaaaa!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Malinn, gratuluję posadki!! Strasznie się cieszę, że dostałaś to, o czym marzyłaś ![]() Tysiu, idź do innej dermatolożki bo ta pewnie była stara i wypalona, co? ![]() ![]() Ines, a jak w tych górach było? Będzie jakaś głębsza relacja? ![]() Limonko, uśmiałam się przy tej sweterkowej historii ![]() ![]() Nie jedź do SPA z wrednymi babsztylami, szepnij szefowi, że masz pomysł na coś innego, może się zgodzi? ![]() Joyce, jak tam pielęgnacja małżeńskich uczuć? ![]() Ciekawe jak tam virgo, ma któraś niewiasta jakieś info? ![]() Z serii wieczne problemy zdrowotne niuniuski - idę zaraz na 14 z kolei zastrzyk w tyłek ![]() ![]() ![]() Póki co, leczę się intensywnie u bardzo konkretnej babeczki. Może ona w końcu zniszczy mój wieczny katar i powracające infekcje... Mam jeszcze jakąś dysplazję zatoki, jedna mniejsza od drugiej i być może dlatego leje mi się z nosa ![]() W pracy lepiej. O dziwo, zmienił mi się grafik na całkiem ludzki. ![]() ![]() No i utopiłam mój różowy telefonik w sedesie (nie pytajcie jak to zrobiłam;P) ![]() ![]() ![]() Poza tym, chce mi się wooooooolnego i Młodego...... ![]() Buziam! ![]()
![]() |
#4962 |
Zadomowienie
|
Mamrocia milo Cie widziec, jak sie masz, jak sie dziecie chowa?
![]() Niuniuska Ty obsmarkancu jeden;p cokolwiek chca Ci robic neifajnei to brzmi Moja reka juz jest calkiem okej, i dzieow nei pchalam jeje nigdzie bo to lewa a lewa nei umiem heheh a pozatym nei ma gdzie i komu pchac aaaaaaaaaaaaaaaaahahahhah aha;p super madra pani doktor zapisla mi masc z hydrokortizonem ktory u mnei zawszes sie sprawdza takze ....fukslo jej sie ;P hihihi yyyy o co kaman z ta nademna?;/
![]() |
#4963 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() ![]() ![]() ja czuje sie dobrze, tylko plecy zaczynaja mnie bolec ![]() ![]() a jutro moj ostatni dzien w pracy i przechodze na bezrobocie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4964 |
Zadomowienie
|
Fiolusiek a wiecie już czy bedzie chłopczyk czy dziewczynka ...?
![]() Niunia biedaku Ty .... duużżżo zdrówka zyczę Ci !!!! ![]() ![]() Mamrotko a co u Ciebie ...? ![]() Tysia ![]() Co do mojego wyjazu do Zakopca to nalegacie na krótką relację, więc tak: Pierwszego dnia bylismy na skokach narciarskich, zmarzłam jak nie wiem co ...brrrrr, miałam nieodpowiednie buty ![]() Drugiego dnia, spotkaliśmy kuzyna W. z całą ekipą (oni przyjechali z wycieczki zakładowej) i z nimi się bawiliśby, to znaczy piliśmy ![]() A 3 dnia, pojechaliśmy z W. na Gubałówkę, przejechaliśmy się saniami, który ciągnoł konik <w czasie naszej podróży konikowi zachciało się kupkę robic ![]() ![]() Nocleg mieliśmy 5 min. od Krupówek, więc wszedzie bliziutko.....Co prawda warunki były troche komunalne, ale co tam nocleg kosztował nas 30zł za dobe od osoby. ![]() Poza tym jestem z siebie dumna, bo w obie strony kierowałam sama i dałam rade, z tym, że chyba fotoradar w jednym miejscu zrobił mi fote ![]() ![]() ![]() Ale powiem wam szczerze, że po tym wyjeździe mam mieszane uczucia co do W. Uświadomiłam sobie, że nie chce byc z takim człowiekiem..... ![]() ![]() Nie jest czuły, torskliwy, nie umie wyrażac uczyc ...nie wiem czy jest taki w stosunku do mojej osoby czy jak ![]() ![]() Ehhhh wyżaliłam się troche......... Wrzuce jakieś fotki na naszego meila ![]() Odbiegając od wyjazdu do Zakopca, to u mnie w mieście na stacji paliwowej, na której zawsze tankuje samochod służbowy , jest taki booooski chłopak ![]() ![]() ![]() Już któryś raz z rzędu go tam widze, dziś coś do mnie zagadał, jakoś dziwnie się uśmiechał < wiem, że to pewnie moje urojenia ![]() ![]() ![]() Dobra rozmarzyłam się ![]() Teraz tylko na tą stacje będe jeździła ![]() ![]() ![]() PS. Wysłałam kilka fotek na naszego meila...prosze się ze mnie nie śmiac :P Jestem nienormalna.... ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez ines85 Czas edycji: 2011-01-27 o 19:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#4965 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cieszę się, że Ci nie odpadła! ![]() ![]() Musi jakaś reklama, spam lub cokolwiek ![]() ![]() Cytat:
![]() Dobrze, że Tż się sprawdza w nowej roli, ![]() Pozostaje mi tylko życzyć Wam duuużo zdrówka i powodzenia! ![]() Dzięks ![]() Cytat:
![]() Fotki z Zakopca genialne, widać, że się dobrze bawiłaś, kibicu jeden Ty ![]() ![]() ![]() A co do W. heh cóż, może on ma jakiś problem czy to wina jego charakteru? ![]() ![]() Cytat:
![]() Ależ Ty jesteś! Facet zwrócił na Ciebie uwagę, zauważyłaś to i za chwilę już wszystko wypierasz! Teraz masz wystarczająco dobry powód (flirt:P) do tego by bywać częściej na tej stacji! Jestem pewna, że facio w końcu się odważy i zagada ![]() Młody się na mnie lekko sfoszył. Kurde, mam dość tych nieludzkich godzin pracy ![]() A ttyłek od tych zastrzyków tak mnie napier****, że normalnie w oczach biało momentami ![]() Idę spać ![]()
![]() |
#4966 |
Zakorzenienie
|
Naturalnie
![]() Virgo właśnie pochrapuje w pokoju obok ![]() ![]() Więcej nic nie powiem. Zostawię tę przyjemność jej! ![]() Całuję gorąco, dziewczęta ![]() ![]() ![]() Ach! Jeszcze tylko pogratuluję Malinnce! Kochanie, bardzo, bardzo, ale to baaaaaaardzo się cieszę ![]() ![]() ![]() I gratuluję!!! ![]() ![]() ![]() Pamiętaj, że masz nam zdawać relacje na bieżąco! Teraz już na prawdę całuję Was w czółka i zmykam ![]() ![]() ![]()
#4967 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Już się nie mogę doczekać relacji ![]() ![]() Virgo pewnie Grek rozpieścił Cię promieniami słonecznymi więc ubieraj się ciepło, u nas na biegunie dzisiaj - 20 ![]() Cytat:
![]() Co u Ciebie kochanie? ![]() Bry ![]() Praca wzywa... Buziam! ![]()
![]() |
#4968 |
Wtajemniczenie
|
lalki help, dola mam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4969 |
Wtajemniczenie
|
Witam.....
mamrotko kochana co sie dzieje... może zmeczonas jestes niunią/ daj ją wieczorem meżowi, niech od sie zaopiekuje a ty sobie zrób spa w łazience ![]() Niuniuska zdrówka, jak tam po zastrzykach? doopsko boli ? ![]() Virgo chodz tu szybko bo sie relacji nie moge doczekać , kocham grecje.... ![]() Malin gratuluje pracy ![]() Ines ci lekarze to jakieś oszołomy....choć pewnie dla nie jednej babci to rozrywka że idzie do przychodni ponarzekać... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4970 |
Wtajemniczenie
|
Anielciu no chyba sobie spa zafunduje dzis
![]() ![]() U mnie ostatnio duzo sie dzieje ale swiat sie kreci wokol Gabi i domu raczej ![]() ![]() Fiolusiek ale fajnie ci z tym brzuszkiem az zazdroszce tego glaskania ![]() Virgo rowniez czekam na relacje z wyjazdu ![]() ![]() Tysienko a co u naszej Ali slychac? |
![]() ![]() |
![]() |
#4971 | ||||||
Zakorzenienie
|
Skarby moje kochane, ale z Was słodziaki, tak się o mnie troskać i wgl, normalnie żem pod wrażeniem, brak mi słów.
Big kiss for all of U!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! ![]() I buziaki od Cudaka też!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Brawo!!!! ![]() Tak dawno Cię nie widziałam tutaj, że aż muszę uściskać ![]() Jak nasza mała Gwiazda? Cytat:
![]() ![]() Jak tam Twój tyłeczek, chodź pomiziam ;P. Trzymaj się cieplutko, kochana! Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Oddał ale nie wiem na jak długo ![]() Relacja wkrótce! Love ya all!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4972 |
Zadomowienie
|
VIRGINIO A GDZIE PIKANTNE SZCZEGÓŁY Z WYJAZDU?!?!?!
![]() ![]()
![]() |
#4973 |
Wtajemniczenie
|
Virgo Gabi ma sie dobrze, rosnie, rozrabia ale i tak jest cudowna
![]() rowniez czekam na pikantne szczegoly ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4974 |
Zadomowienie
|
czesc dziewczyneczki kochane
![]() u mnei wszysko w porzadku ![]() ![]() super Virginio ze juz jestes- czekam na mega relacje obiecana i czekam rowneiz na FOTO relacje, jestem niezmeirnie ciekawa pyszczka owego cudaka;D no weee poka , no komu poka jak nei nam;D \i co to znaczy oddal na chwile?? chcesz do neigo jechac na forewer end ewer?:p noi i czy przywiozlas mi jakeigos goracego chloptasia sasasa;p INESiuuu ogladalam fociaki na gmailu-hot hot kot;D a tego calego Twoejgo Wu coraz mniej lubie ![]()
![]() |
#4975 |
Zakorzenienie
|
jeszcze nie wiemy czy to bedzie on czy ona. na poczatku chcialam syna, ale teraz nie wiem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4976 |
Zakorzenienie
|
Wrzucam trochę fotek na fejsa, te 'dla Was' wrzucę później, tylko gdzie, gdzie?
![]() Alem tęskniąca.... Cmokam!!!!!!!!!!!!! ![]() Ps. Tysiaku, chłopaków niestety zostawiłam, ale jest ich tam całe multum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tak wgl tyle ludziów, ile tam poznałam przez te 5 dni to chyba w ciągu całego ostatniego całego roku nie poznałam. I wymiatają absolutnie wszyscy!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
I'll be dreaming my dreams with you And there's no other place That I'd lay down my face I'll be dreaming my dreams with you.. Edytowane przez virginia Czas edycji: 2011-01-28 o 22:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4977 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4978 |
Wtajemniczenie
|
O w pytke zdzisia, wracam Ci ja z pracy, a tu posty! Szoking!
![]() ![]() ![]() Wszystkie pewnie wyposzczone i chcą pikantnej relacji virgo (ja tyż! ![]() ![]() Przejrzałam, poczytałam Was, jutro odpiszę ![]() ![]() tylko to muszę ![]() fiolusiek, moje typy -> trzecia suknia bajeczna ![]() ![]() i właśnie opieram się żeby nie zamówić szpilek, szarych różyczek piptołków ![]() ![]() idę spać, paaaaaaadam na twarz, buuuuuuuuuuzi ![]()
#4979 |
Zadomowienie
|
VIRGINIO TE NASZE NA NASZEGO MAILA RZECZ JASNA;D
te na fejsiu juz wszyskie obejrzałam;D i czulam sie jak w samolocie;D teraz przynajmniej wiem jak to jest na gorze heheheh;p czekam teraz na mega giga opowiesc i fotoski Ciebie w jegoo namietnych objeciach sasasasasa;D i zapewniam-NIE tylko ja czekam na takie CUDA WIANKI ![]()
![]() |
#4980 |
Zakorzenienie
|
cze skarby!
Dziś zaraz wychodzę i wracam jutro ![]() ![]() Buziam!!!!!!!! ![]() Cudownego dnia!
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:56.