Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now! - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-24, 10:55   #4951
Limonka1987
Zakorzenienie

Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!

Dobrrrrrrrry

Wpadłam tylko na chwilę przekazać pozdrowienia od koleżanki Virginii
Dzwoniła do mnie przed chwilą, twierdzi, że wszystko jest super i mogę Was zapewnić, że w jej głosie było tyle radości, energii i uśmiechu, że musi być to prawda Cudak i jego znajomi podobno przesympatyczni, no i kochane... 16 stopni ciepełka!
Z resztą odgrażała się, że jak tylko wróci trzaśnie Wam takiego posta, że w historii wizażu takiego nie było, więc możecie liczyć na relację ze źródła

Całuję i zmykam do moich rozliczeń
Stary 2011-01-24, 20:01   #4952
Tysia1907
Zadomowienie

Aleeeee fajnie tej VIRGINCE;D
to jest szalona kobieta- pozdrow kochana ją od Nas jak bedzioecie rozmawiac!!

u mnie dzisiaj ccaly dzien snieg snieg sniej a potem jeszcze troche sniegu;p
Stary 2011-01-25, 08:48   #4953
Malinn
Zakorzenienie

Niunia, Ines bardzo wam dziekuje

Dzisiaj musze sie pochwalic DOSTAŁAM PRACE

chyba mam wiecej szczescia niz rozumu....bo cv zlozylam dla jaj i to bylo jedyne jakie ostatnio gdzies wyslalam, a wczoraj bylam na rozmowie... Dzisiaj dzwonila Pani ze chca mnie an okres probny No i co najwazniejsze, bede robic to czego sie uczylam przez te marne 3 lata czyli dział importu i exportu alez mam radoche

Edytowane przez Malinn
Czas edycji: 2011-01-25 o 08:50
Malinn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 14:29   #4954
Tysia1907
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Malinn Pokaż wiadomość
Niunia, Ines bardzo wam dziekuje

Dzisiaj musze sie pochwalic DOSTAŁAM PRACE

chyba mam wiecej szczescia niz rozumu....bo cv zlozylam dla jaj i to bylo jedyne jakie ostatnio gdzies wyslalam, a wczoraj bylam na rozmowie... Dzisiaj dzwonila Pani ze chca mnie an okres probny No i co najwazniejsze, bede robic to czego sie uczylam przez te marne 3 lata czyli dział importu i exportu alez mam radoche
rewelacja!!! super!

ja natomiast never sie nei obronie, obrony zaczynaja sie poczatkiem marca, ale nasz szanowny dalnowaty promotor zajmuje sie tylko 1 osoba rteszte ma daleko i glebowko w de, no a w piatek jedna dziewczyna z nim gadala od nas to powiedzial jeje ze on juz ma liste kogo se zostawi na wrzesien a kogo na maj bo w lutym nikgoo nei pusci, spoko muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuu!!!
alem zla
Stary 2011-01-26, 13:59   #4955
Tysia1907
Zadomowienie

haloooooo a wy gdzie?!

wątek zdech
Stary 2011-01-26, 14:06   #4956
ines85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tysia1907 Pokaż wiadomość
haloooooo a wy gdzie?!

wątek zdech
ja jeszcze zyje ...
ale nie chce mi sie jakoś ostatnio pisac....przyznaję się bez bicia
jestem 2 dzien na Dukanie...... dziś od lekarza dostałam lizaka i oczywiście go zjadłam
Stary 2011-01-26, 14:41   #4957
Tysia1907
Zadomowienie

fajnie ze zyjesz

wiesz czoo, a ja wczoraj bylam u dermatologa, bo cos mi sie na rece lewej-dloni zrobilo, ze caly czas mnie piecze i swedzi,a doktorka do mnie- - - no nie wiem co to jest, no nei wiem, jakies uczulenie chyba, ale ja nei wiem na co!

szooook wyszlam od niej z taka koparą!! se mysle glupia babo z takimi informacjami to ja do Ciebie przyszlam bez twoejej "fachowej"diagnozy hahaha, szok, to by sie chociaz nei przyznawala ze nie wie co to jest;p

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-26, 16:40   #4958
ines85
Zadomowienie

Tysia lekarze potrafią byc takimi dziwakami że jestem czasem w szoku
Jeden ostatnio zaczoł ku*** na stare babcie, które do niego wciąż przychodzą,,,,dziś jeden lekarz powiedzial, że ma dośt tego smrodu z przychodni i się dziwi, że ja pracuję w takiej branży,.,.,..przychodzi do niego pacjentka i on się pyta co jej dolega, ona mu odpowiada, że przyszła do niego po zdrowie,,,,ten dalej pyta, ale co konkretnie dolega...a ta, że wszystko ..... no to temu ręce opadają, bo te staruszki sobie wymyślają choroby, że nawet nie wiadomo co takiej doradzic....to mówi że przepisuje witaminy na włosy i paznokcie
Inny lekarz powiedzieł mi kiedyś, że ma grzeszne mysli na mój widok co kolwiek by to nie znaczyło, chciałam wyjśc od niego jak najszybciej....po czym otworzył szuflade w biurku i zaczoł liczyc kase mówiąc mi że buduje dom..... ekhhhhh

Dziś jeden lekarz dał mi taką zagadkę, którą przy mnie wydrukował....

jEST 7 krasnoludków, 7 szklanek mleka i 6 ogórków. Czego jeden krasnoludek nie dostanie .....?
Ma ktoś jaką odp na myśli ....???!
Odpowiedz będzie conajmniej zaskakująca
Odp - sraczki

Chciałam Was wszystkich ucałowac...!!
Malinko gratuluję nowej posady ....szczęściara z Ciebie , że tak szybko znalazłaś...!!!
Tysia Ty się obroną nie martw....jak to przejdziesz to będziesz jeszcze się z tego śmiała
Virginio...a mi to się tu jakiś większy romasn z tym Grekiem szykuje
Fiolusiek co u Ciebie...? Jak samopoczucie ??
Limonko, Kostko, Niunia, Anielko, Joyce Sky...dla was buziaaaki
Stary 2011-01-27, 14:24   #4959
Tysia1907
Zadomowienie

ines hahah to CI opowiedzial hahhaha;p

czesc dziewczyny, a raczej nei czesc bo nei mam sie z kim witac,ale z was ......pisarze ze ho
Stary 2011-01-27, 15:35   #4960
mamrotka
Wtajemniczenie

hej lalki

Dawno mnie nie bylo ale jestem i zyje

Gatuluje Malinciu obrony
a dla Kosteczki ogomne za - kg
widze ze nasza Virgo wyleciala i badzo sie ciesze ze sobe zycia uzyje
Niunius trzymaj sie cieplutko ale niestety stazystow tak sie czesto traktuje, przynies podaj pozamiataj mam nadzieje ze to przetrwasz
Ines weekendzik w zakopanym mrau
Tysiunia kochana jak czytam twoje posty to zawsze mi humor rosnie
Fiolusiek jak sie czujesz mamuska nasza kochana?
Joyce wizazystko ty nasza, zazdroszcze talentu, jak sie BB spisuje?

co jeszcze mialam napisac juz nie pamietam
mamrotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 15:57   #4961
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
ines hahah to CI opowiedzial hahhaha;p

czesc dziewczyny, a raczej nei czesc bo nei mam sie z kim witac,ale z was ......pisarze ze ho
Odezwała się ta, co znika ciągle i znika
Ale dobrze, że jesteś. Pisz to się będą baby schodzić

Cytat:
Napisane przez mamrotka Pokaż wiadomość
co jeszcze mialam napisac juz nie pamietam
Może co u Ciebie kochanaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

Cytat:
Napisane przez ines85 Pokaż wiadomość
Jeden ostatnio zaczoł ku*** na stare babcie, które do niego wciąż przychodzą,,,,dziś jeden lekarz powiedzial, że ma dośt tego smrodu z przychodni i się dziwi, że ja pracuję w takiej branży,.,.,..przychodzi do niego pacjentka i on się pyta co jej dolega, ona mu odpowiada, że przyszła do niego po zdrowie,,,,ten dalej pyta, ale co konkretnie dolega...a ta, że wszystko ..... no to temu ręce opadają, bo te staruszki sobie wymyślają choroby, że nawet nie wiadomo co takiej doradzic....to mówi że przepisuje witaminy na włosy i paznokcie
No i git, efekt placebo pewnie natychmiastowy

Cytat:
Inny lekarz powiedzieł mi kiedyś, że ma grzeszne mysli na mój widok co kolwiek by to nie znaczyło, chciałam wyjśc od niego jak najszybciej....po czym otworzył szuflade w biurku i zaczoł liczyc kase mówiąc mi że buduje dom..... ekhhhhh
Ja tam się mu nie dziwię, na jego miejscu też bym pewnie miała takie myśli w głowie Fajna z Ciebie babeczka, ot co!

Cytat:
Dziś jeden lekarz dał mi taką zagadkę, którą przy mnie wydrukował....
jEST 7 krasnoludków, 7 szklanek mleka i 6 ogórków. Czego jeden krasnoludek nie dostanie .....?
Ma ktoś jaką odp na myśli ....???!
Odpowiedz będzie conajmniej zaskakująca
Odp - sraczki
hahahahaha Genialna! Sprzedałam ją rodzince i wszyscy po chwilowym namyśle zgadli

Malinn
, gratuluję posadki!! Strasznie się cieszę, że dostałaś to, o czym marzyłaś

Tysiu, idź do innej dermatolożki bo ta pewnie była stara i wypalona, co? Albo od razu przyznaj się gdzieś tą łapę wsadziła, kogo smyrała itp.

Ines, a jak w tych górach było? Będzie jakaś głębsza relacja?

Limonko, uśmiałam się przy tej sweterkowej historii Genialnie się Ciebie czyta
Nie jedź do SPA z wrednymi babsztylami, szepnij szefowi, że masz pomysł na coś innego, może się zgodzi?

Joyce, jak tam pielęgnacja małżeńskich uczuć?

Ciekawe jak tam virgo, ma któraś niewiasta jakieś info?

Z serii wieczne problemy zdrowotne niuniuski - idę zaraz na 14 z kolei zastrzyk w tyłek Mówiłam Wam? Okazało się, że mam prawdopodobnie torbiel w zatoce nosowej czy jakiejś tam. Być może będą mi robić punkcję Nie wiem co to, nie chcę wiedzieć, chociaż w pracy robią mi niezłego stracha tłumacząc o co chodzi
Póki co, leczę się intensywnie u bardzo konkretnej babeczki. Może ona w końcu zniszczy mój wieczny katar i powracające infekcje... Mam jeszcze jakąś dysplazję zatoki, jedna mniejsza od drugiej i być może dlatego leje mi się z nosa, ale rady na to nie ma. No i tako...

W pracy lepiej. O dziwo, zmienił mi się grafik na całkiem ludzki. Cv poroznosiłam, ale brak odzewu

No i utopiłam mój różowy telefonik w sedesie (nie pytajcie jak to zrobiłam;P), ale Tż podjął wyzwanie i naprawił zaszczany tel Dobrze, że nie chciało mi się grubszej sprawy

Poza tym, chce mi się wooooooolnego i Młodego......

Buziam!

Niuniuska jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-27, 17:01   #4962
Tysia1907
Zadomowienie

Mamrocia milo Cie widziec, jak sie masz, jak sie dziecie chowa?

Niuniuska Ty obsmarkancu jeden;p cokolwiek chca Ci robic neifajnei to brzmi
Moja reka juz jest calkiem okej, i dzieow nei pchalam jeje nigdzie bo to lewa a lewa nei umiem heheh a pozatym nei ma gdzie i komu pchac aaaaaaaaaaaaaaaaahahahhah aha;p
super madra pani doktor zapisla mi masc z hydrokortizonem ktory u mnei zawszes sie sprawdza takze ....fukslo jej sie ;P hihihi

yyyy o co kaman z ta nademna?;/
Stary 2011-01-27, 17:39   #4963
fiolusiek
Zakorzenienie

hello przepraszam, ze teraz dopiero pisze, ale jestem troche zaganiana. zdecydowalismy sie ze wezmiemy slub 30 kwietnia. zaklepalismy date w kosciele powoli przymierzam sie do wyboru sukni
ja czuje sie dobrze, tylko plecy zaczynaja mnie bolec tz jest strasznie kochany, ciagle masuje brzuszek
a jutro moj ostatni dzien w pracy i przechodze na bezrobocie
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 17:59   #4964
ines85
Zadomowienie

Fiolusiek a wiecie już czy bedzie chłopczyk czy dziewczynka ...?
Niunia biedaku Ty .... duużżżo zdrówka zyczę Ci !!!!
Mamrotko a co u Ciebie ...?
Tysia

Co do mojego wyjazu do Zakopca to nalegacie na krótką relację, więc tak:
Pierwszego dnia bylismy na skokach narciarskich, zmarzłam jak nie wiem co ...brrrrr, miałam nieodpowiednie buty
Drugiego dnia, spotkaliśmy kuzyna W. z całą ekipą (oni przyjechali z wycieczki zakładowej) i z nimi się bawiliśby, to znaczy piliśmy Po południu poszliśmy pod skocznie, jakieś ogniska były itd. Rano była tez parada kibiców, koncerty itd.
A 3 dnia, pojechaliśmy z W. na Gubałówkę, przejechaliśmy się saniami, który ciągnoł konik <w czasie naszej podróży konikowi zachciało się kupkę robic>. potem szwendaliśmy się po Krupówkach i knajpach
Nocleg mieliśmy 5 min. od Krupówek, więc wszedzie bliziutko.....Co prawda warunki były troche komunalne, ale co tam nocleg kosztował nas 30zł za dobe od osoby.
Poza tym jestem z siebie dumna, bo w obie strony kierowałam sama i dałam rade, z tym, że chyba fotoradar w jednym miejscu zrobił mi fote no ale tak to jest jak się piratuje
Ale powiem wam szczerze, że po tym wyjeździe mam mieszane uczucia co do W. Uświadomiłam sobie, że nie chce byc z takim człowiekiem.....:pro si: Drażni mnie ogromnie jego zachowanie w niektórych sytuacjach w stosunku do mnie. Mam ochotę rzucic to wszystko w diabły
Nie jest czuły, torskliwy, nie umie wyrażac uczyc ...nie wiem czy jest taki w stosunku do mojej osoby czy jak Ale nie umiem z nim rozmawiac, jest strasznie zamkniętą osobą. na wszystko odpowiada żartem i ironią
Ehhhh wyżaliłam się troche.........
Wrzuce jakieś fotki na naszego meila

Odbiegając od wyjazdu do Zakopca, to u mnie w mieście na stacji paliwowej, na której zawsze tankuje samochod służbowy , jest taki booooski chłopak aaaa chyba się w nim zakochałam
Już któryś raz z rzędu go tam widze, dziś coś do mnie zagadał, jakoś dziwnie się uśmiechał < wiem, że to pewnie moje urojenia>....ale co tam!Myłam dziś auto w myjni, i jak stałam na dworzu to wyszedł, przeszedł się na chwilę, i jakoś dziwnie się patrzył....
Dobra rozmarzyłam się
Teraz tylko na tą stacje będe jeździła ..jak go następnym razem spotkam to hmmmm dam mu wizytówkę chyba

PS. Wysłałam kilka fotek na naszego meila...prosze się ze mnie nie śmiac :P

Jestem nienormalna.... przypomniało mi się, że ten chłopak na stacji dał mi paragon i teraz przypomniało mi się, że może tam byc jego nazwisko i imię jako kasjera.....i...uwaga ..jest !!!!! Ale niestety nic mi ono nie mówi na NK niestety go nie znalazłam

Edytowane przez ines85
Czas edycji: 2011-01-27 o 19:26
ines85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 21:40   #4965
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
Niuniuska Ty obsmarkancu jeden;p cokolwiek chca Ci robic neifajnei to brzmi
nooooooo...

Cytat:
Moja reka juz jest calkiem okej, i dzieow nei pchalam jeje nigdzie bo to lewa a lewa nei umiem heheh a pozatym nei ma gdzie i komu pchac aaaaaaaaaaaaaaaaahahahhah aha;p
super madra pani doktor zapisla mi masc z hydrokortizonem ktory u mnei zawszes sie sprawdza takze ....fukslo jej sie ;P hihihi
Lewą ręką nie umiesz? Weeeeeee!
Cieszę się, że Ci nie odpadła!

Cytat:
yyyy o co kaman z ta nademna?;/
Musi jakaś reklama, spam lub cokolwiek Już zniknęło hyh

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
hello przepraszam, ze teraz dopiero pisze, ale jestem troche zaganiana. zdecydowalismy sie ze wezmiemy slub 30 kwietnia. zaklepalismy date w kosciele powoli przymierzam sie do wyboru sukni
ja czuje sie dobrze, tylko plecy zaczynaja mnie bolec tz jest strasznie kochany, ciagle masuje brzuszek
a jutro moj ostatni dzien w pracy i przechodze na bezrobocie
O proszę, ślub w moje imieniny
Dobrze, że Tż się sprawdza w nowej roli,
Pozostaje mi tylko życzyć Wam duuużo zdrówka i powodzenia!

Cytat:
Niunia biedaku Ty .... duużżżo zdrówka zyczę Ci !!!!
Dzięks

Cytat:
Co do mojego wyjazu do Zakopca to nalegacie na krótką relację, więc tak:
Pierwszego dnia bylismy na skokach narciarskich, zmarzłam jak nie wiem co ...brrrrr, miałam nieodpowiednie buty
Drugiego dnia, spotkaliśmy kuzyna W. z całą ekipą (oni przyjechali z wycieczki zakładowej) i z nimi się bawiliśby, to znaczy piliśmy Po południu poszliśmy pod skocznie, jakieś ogniska były itd. Rano była tez parada kibiców, koncerty itd.
A 3 dnia, pojechaliśmy z W. na Gubałówkę, przejechaliśmy się saniami, który ciągnoł konik <w czasie naszej podróży konikowi zachciało się kupkę robic>. potem szwendaliśmy się po Krupówkach i knajpach
Nocleg mieliśmy 5 min. od Krupówek, więc wszedzie bliziutko.....Co prawda warunki były troche komunalne, ale co tam nocleg kosztował nas 30zł za dobe od osoby.
Poza tym jestem z siebie dumna, bo w obie strony kierowałam sama i dałam rade, z tym, że chyba fotoradar w jednym miejscu zrobił mi fote no ale tak to jest jak się piratuje
Ale powiem wam szczerze, że po tym wyjeździe mam mieszane uczucia co do W. Uświadomiłam sobie, że nie chce byc z takim człowiekiem..... Drażni mnie ogromnie jego zachowanie w niektórych sytuacjach w stosunku do mnie. Mam ochotę rzucic to wszystko w diabły
Nie jest czuły, torskliwy, nie umie wyrażac uczyc ...nie wiem czy jest taki w stosunku do mojej osoby czy jak Ale nie umiem z nim rozmawiac, jest strasznie zamkniętą osobą. na wszystko odpowiada żartem i ironią
Ehhhh wyżaliłam się troche.........
Wrzuce jakieś fotki na naszego meila
Patrz kochana, bo jeszcze będziesz w tvn turbo w programie Pirat!!!
Fotki z Zakopca genialne, widać, że się dobrze bawiłaś, kibicu jeden Ty W ogóle zaczynają mi się trochę góry podobać ... tak z wyglądu A na sylwka wyglądałaś przecudnie! Ślicznaś
A co do W. heh cóż, może on ma jakiś problem czy to wina jego charakteru? Cóż niunia, ...nie chcę się wtrącać, Ty najlepiej wiesz, co Tobie dobre

Cytat:
Odbiegając od wyjazdu do Zakopca, to u mnie w mieście na stacji paliwowej, na której zawsze tankuje samochod służbowy , jest taki booooski chłopak aaaa chyba się w nim zakochałam
Już któryś raz z rzędu go tam widze, dziś coś do mnie zagadał, jakoś dziwnie się uśmiechał < wiem, że to pewnie moje urojenia>....ale co tam!Myłam dziś auto w myjni, i jak stałam na dworzu to wyszedł, przeszedł się na chwilę, i jakoś dziwnie się patrzył....
Dobra rozmarzyłam się
Teraz tylko na tą stacje będe jeździła ..jak go następnym razem spotkam to hmmmm dam mu wizytówkę chyba
Jestem nienormalna.... przypomniało mi się, że ten chłopak na stacji dał mi paragon i teraz przypomniało mi się, że może tam byc jego nazwisko i imię jako kasjera.....i...uwaga ..jest !!!!! Ale niestety nic mi ono nie mówi na NK niestety go nie znalazłam
hihi, NK poza google to najlepsza baza informacji
Ależ Ty jesteś! Facet zwrócił na Ciebie uwagę, zauważyłaś to i za chwilę już wszystko wypierasz! Teraz masz wystarczająco dobry powód (flirt:P) do tego by bywać częściej na tej stacji! Jestem pewna, że facio w końcu się odważy i zagada

Młody się na mnie lekko sfoszył. Kurde, mam dość tych nieludzkich godzin pracybuuuuuuuuuuuu

A ttyłek od tych zastrzyków tak mnie napier****, że normalnie w oczach biało momentami

Idę spać branoc!

Stary 2011-01-28, 06:10   #4966
Limonka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niuniuska Pokaż wiadomość
Ciekawe jak tam virgo, ma któraś niewiasta jakieś info?
Naturalnie
Virgo właśnie pochrapuje w pokoju obok Cała i zdrowa, ale wymęczona podróżą i naszym gadaniem o wszystkim i o niczym do późnej nocy
Więcej nic nie powiem. Zostawię tę przyjemność jej!

Całuję gorąco, dziewczęta

Ach! Jeszcze tylko pogratuluję Malinnce!
Kochanie, bardzo, bardzo, ale to baaaaaaardzo się cieszę
I gratuluję!!!
Pamiętaj, że masz nam zdawać relacje na bieżąco!

Teraz już na prawdę całuję Was w czółka i zmykam
Stary 2011-01-28, 08:25   #4967
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Limonka1987 Pokaż wiadomość
Naturalnie
Virgo właśnie pochrapuje w pokoju obok Cała i zdrowa, ale wymęczona podróżą i naszym gadaniem o wszystkim i o niczym do późnej nocy
Więcej nic nie powiem. Zostawię tę przyjemność jej!
Czyli nam ją oddał!
Już się nie mogę doczekać relacji <przebiera nóżkami>
Virgo pewnie Grek rozpieścił Cię promieniami słonecznymi więc ubieraj się ciepło, u nas na biegunie dzisiaj - 20

Cytat:
Całuję gorąco, dziewczęta

Teraz już na prawdę całuję Was w czółka i zmykam
Mraaaaał, całowanko z rana jak śmietana
Co u Ciebie kochanie?

Bry
Praca wzywa...
Buziam!

Stary 2011-01-28, 10:19   #4968
mamrotka
Wtajemniczenie

lalki help, dola mam normalnie wszystko mnie wkurza niesamowicie chyba sie wybiore do sklepu po milke
Stary 2011-01-28, 13:30   #4969
Anielllka
Wtajemniczenie

Witam.....

mamrotko kochana co sie dzieje... może zmeczonas jestes niunią/ daj ją wieczorem meżowi, niech od sie zaopiekuje a ty sobie zrób spa w łazience

Niuniuska zdrówka, jak tam po zastrzykach? doopsko boli ?

Virgo
chodz tu szybko bo sie relacji nie moge doczekać , kocham grecje....

Malin gratuluje pracy

Ines ci lekarze to jakieś oszołomy....choć pewnie dla nie jednej babci to rozrywka że idzie do przychodni ponarzekać...a w autobusie sprint na siedzenie
Anielllka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 17:04   #4970
mamrotka
Wtajemniczenie

Anielciu no chyba sobie spa zafunduje dzis a tak ogolnie to juz mi lepiej

U mnie ostatnio duzo sie dzieje ale swiat sie kreci wokol Gabi i domu raczej spobuje na face zdjecie wrzucic bo dawno jej nie widzieliscie

Fiolusiek ale fajnie ci z tym brzuszkiem az zazdroszce tego glaskania

Virgo rowniez czekam na relacje z wyjazdu kiedys na watku byla jedna wizazanka, Mundziolek pamieta ktos? ona nam zawsze serwowala swieze historie z imprezek dawno jej nie widzialam

Tysienko a co u naszej Ali slychac?
Stary 2011-01-28, 17:19   #4971
virginia
Zakorzenienie

Skarby moje kochane, ale z Was słodziaki, tak się o mnie troskać i wgl, normalnie żem pod wrażeniem, brak mi słów.
Big kiss for all of U!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
I buziaki od Cudaka też!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez JoyceSky Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez JoyceSky Pokaż wiadomość
Trzymam też kciuki za Virgo naszą kochaną żeby miała tam time of her life!!!
Oj miałam, miałam!!!!!!!!!!......... ......!!!!!!!!!!!!!!!.... ............!!!!!!!!!!!!! !!!

Cytat:
ja to caly dzien zyje virginia i jej wyjazdem heheh, nei moge uwierzyc jakeigo my tu szalenca wychodowalysmy na wlasnym lonie
Właśnie!!!!!!! To wszystko Wasza wina!!!!

Cytat:
Wpadłam tylko na chwilę przekazać pozdrowienia od koleżanki Virginii
Dzwoniła do mnie przed chwilą, twierdzi, że wszystko jest super i mogę Was zapewnić, że w jej głosie było tyle radości, energii i uśmiechu, że musi być to prawda Cudak i jego znajomi podobno przesympatyczni, no i kochane... 16 stopni ciepełka!
Z resztą odgrażała się, że jak tylko wróci trzaśnie Wam takiego posta, że w historii wizażu takiego nie było, więc możecie liczyć na relację ze źródła
Na to musicie niestety poczekać, może jutro jak trochę ochłonę!

Cytat:
Napisane przez Malinn Pokaż wiadomość
DOSTAŁAM PRACE
Brawo!!!!

Cytat:
Napisane przez mamrotka Pokaż wiadomość
hej lalki
Tak dawno Cię nie widziałam tutaj, że aż muszę uściskać !!
Jak nasza mała Gwiazda?

Cytat:
No i utopiłam mój różowy telefonik w sedesie (nie pytajcie jak to zrobiłam;P), ale Tż podjął wyzwanie i naprawił zaszczany tel Dobrze, że nie chciało mi się grubszej sprawy
I właśnie dla takich historii i dla takich jak Wy wszystkie wariatów wizaż to pierwsza rzecz jaką 'odwiedzam' po powrocie do domu!!!!
Jak tam Twój tyłeczek, chodź pomiziam ;P.
Trzymaj się cieplutko, kochana!

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
zdecydowalismy sie ze wezmiemy slub 30 kwietnia. zaklepalismy date w kosciele powoli przymierzam sie do wyboru sukni
Rozumiem, że dotychczasowy brak zaproszenia to czyste niedopatrzenie?

Cytat:
Dobra rozmarzyłam się
W nawet nie komentuję, ale co do ciacha ze stacji paliw - GO SISTER, GO SISTER, GO SISTER, GO SISTER!!!!!!!!!!! Mrau!!!!!!!

Cytat:
Czyli nam ją oddał!
Oddał ale nie wiem na jak długo .

Relacja wkrótce!

Love ya all!!!!!!!!!!!!!!!!!
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 17:39   #4972
ines85
Zadomowienie

VIRGINIO A GDZIE PIKANTNE SZCZEGÓŁY Z WYJAZDU?!?!?!
Stary 2011-01-28, 18:05   #4973
mamrotka
Wtajemniczenie

Virgo Gabi ma sie dobrze, rosnie, rozrabia ale i tak jest cudowna

rowniez czekam na pikantne szczegoly
Stary 2011-01-28, 19:22   #4974
Tysia1907
Zadomowienie

czesc dziewczyneczki kochane)

u mnei wszysko w porzadku u Ali rowniez

super Virginio ze juz jestes- czekam na mega relacje obiecana i czekam rowneiz na FOTO relacje, jestem niezmeirnie ciekawa pyszczka owego cudaka;D no weee poka , no komu poka jak nei nam;D
\i co to znaczy oddal na chwile?? chcesz do neigo jechac na forewer end ewer?:p
noi i czy przywiozlas mi jakeigos goracego chloptasia sasasa;p

INESiuuu ogladalam fociaki na gmailu-hot hot kot;D
a tego calego Twoejgo Wu coraz mniej lubie
Stary 2011-01-28, 19:27   #4975
fiolusiek
Zakorzenienie

jeszcze nie wiemy czy to bedzie on czy ona. na poczatku chcialam syna, ale teraz nie wiem powoli zaczynam kupowac ubranka, takie uniwersalne. przerazaja mnie koszty zwiazane z dzieckiem, wyprawka jakie to wszystko drogie
Stary 2011-01-28, 21:56   #4976
virginia
Zakorzenienie

Wrzucam trochę fotek na fejsa, te 'dla Was' wrzucę później, tylko gdzie, gdzie?

Alem tęskniąca....

Cmokam!!!!!!!!!!!!!

Ps. Tysiaku, chłopaków niestety zostawiłam, ale jest ich tam całe multum , i prawdopodobnie za niedługo znów tam uderzam, więc możesz składać zamówienie . I wszyscy chętni na Polish girls, także spoko loko .
A tak wgl tyle ludziów, ile tam poznałam przez te 5 dni to chyba w ciągu całego ostatniego całego roku nie poznałam. I wymiatają absolutnie wszyscy!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!

Edytowane przez virginia
Czas edycji: 2011-01-28 o 22:01
Stary 2011-01-28, 22:09   #4977
fiolusiek
Zakorzenienie

Mozecie mi pomoc ktora sie wam podoba

http://www.weddingdressessouthafrica...idal-1148w.jpg

http://bios.weddingbee.com/pics/3194..._the_model.JPG
http://www.suknie-slubne.poznan.pl/s...lubna-ibi.html
http://www.abcslubu.pl/ekspert-radzi...mloda-xxl.html

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-28, 22:28   #4978
Niuniuska
Wtajemniczenie

O w pytke zdzisia, wracam Ci ja z pracy, a tu posty! Szoking!
Wszystkie pewnie wyposzczone i chcą pikantnej relacji virgo (ja tyż!), a ta gdzieś ucieka i odpowiada tyci tyci! Wstydź się niewiasto!

Przejrzałam, poczytałam Was, jutro odpiszę bo mam wolneee, tratatataa!!

tylko to muszę :
fiolusiek, moje typy -> trzecia suknia bajeczna (Ibi chyba się zwie) i z czwartej stronki to podoba mi się bardzo przedostatnia (krótka, na turkusowym tle)

i właśnie opieram się żeby nie zamówić szpilek, szarych różyczek piptołków Pomóżcie!

idę spać, paaaaaaadam na twarz, buuuuuuuuuuzi

Stary 2011-01-28, 22:59   #4979
Tysia1907
Zadomowienie

VIRGINIO TE NASZE NA NASZEGO MAILA RZECZ JASNA;D

te na fejsiu juz wszyskie obejrzałam;D i czulam sie jak w samolocie;D teraz przynajmniej wiem jak to jest na gorze heheheh;p

czekam teraz na mega giga opowiesc i fotoski Ciebie w jegoo namietnych objeciach sasasasasa;D

i zapewniam-NIE tylko ja czekam na takie CUDA WIANKI
Stary 2011-01-29, 07:42   #4980
virginia
Zakorzenienie

cze skarby!
Dziś zaraz wychodzę i wracam jutro ale za chwilę wrzucę fotki na naszego maila, żebyście miały 'pożywkę' . Proszę Was jednak o dyskrecję, tj. te fotki są tylko do Waszego wglądu, ok?

Buziam!!!!!!!!

Cudownego dnia!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości