|
|
#4951 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2
Cytat:
![]() Ibufen możesz brać, ale jeśli mogę ci coś poradzić to lepiej łykaj pyralginum ---------- Dopisano o 02:16 ---------- Poprzedni post napisano o 02:09 ---------- Cytat:
A poza tym lepiej dać sobie spokój z badaniem OB, lepiej zbadać CRP |
||
|
|
|
#4952 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No to pędzę do labolatorium ![]() A może ja chrapię w nocy i mnie gardło boli ??? Dziś temp 36,6 uffff w gardle drapie.....ale to jedyny ojaw. Lekarz mówi,że mam tylko delikatnie zaczerwienioną tylną ścianę gardła. ![]() Bioparoxem popsikam kilka dni w razie jakby były tam jaieś bakterie. Dziękuję za podpowiedzi !!!!!
|
|
#4953 | |
|
Zakorzenienie
|
agnelka,
mam ten link z Allergan Inspira i jakąś zbiorczą liste wszystkich producentow , to już wrzucam http://www.xthetic.com/2008-Protesi-...an-Inspira.htm http://cosmeticsurgeryforums.com/Imp...ifications.htm ---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ---------- Cytat:
nie mam pilek I rzeczywiście obawialam się, ze w staniczku ułożą się jak 2 arbuzy, ale... jest git... naturalnie, aczkolwiek "sporo" ![]() ![]() klask i: a to dopiero 2,5 miesiaca po op ---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ---------- Listopadowa, wczoraj dzięki dziewczynom poszlam spać z bananem na gębie, a dzisiaj nie dość, ze z bananem wstalam, to jeszcze weszlam na forum, poczytalam i ... dalej go mam ![]() ![]() ale fajnie zapowiada mi sie dzień Na 9 zmykam na bieżnie na pół godzinki, o 9.30 kosmetyczka - maska nawilżająca Więc troszkę popracuje nad jedrnością ciałka
|
|
#4954 |
|
Wtajemniczenie
|
Horito w zycu jako laik, nie pomyślałabym ,ze masz robiony biust, sa naprawde naturalne szczęciaro ;-)) takie twoje, takie dla Ciebie, a bielizna subtelna i sexi a jaka dopasowana no no buziaki
|
#4955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję kochana Twoje cycusie rownież są prześliczne i wygladaja naturalnie... a przecież są mlodsze od moich spadam na bieżnie i na maskę... do później... buziaczki ![]() ![]()
Allergan Inspira TRX 615g (14 cm x 6,5 cm) 1.09.2009 - dr Andrzej Krajewski ![]() Edytowane przez horo Czas edycji: 2009-11-19 o 10:29 |
|
|
|
|
#4956 | |
|
Raczkowanie
|
Czesc Miska ,ogladalam twoje cycuchy i musze powiedziec ze sa piekne .... ja mam zaplanowana operacje u Kasprzyka ale teraz to juz sama nie wiem czy nie zrezygnowac i pojsc do dr Bromy. Interesuje mnie ciecie w okol brodawki i Ty widzialam takie mialas prawda? Slyszalam ,ze Kasprzyk duzych wkladek nie chce wkladac ,a ja to chcialabym 400cc przy miom malym B to ladne cycuchy powinny wyjsc. Innych dziewczat ktore u Bromy robily tez zdjecia widzialam, i stwierdzam ze dobrze te cycki Broma robi. Nie wiem tez czy Kasprzyk robi ciecie wokol brodawki....Ale mam dylemat :-(
Pozdrawiam serdecznie. ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
Ps. Moje rozmiary to male B chce ok 400cc by uzyskac dd lub ciut wieksze. ![]() ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Chcialam pozdrawic wszystkie dziewczynki na forum, pomagacie mi niezmiernie, mimo ze pojawiam sie tu od czasu do czasu...Buzka wielka. |
|
|
|
|
#4957 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() Ja ze swoich 420 jestem bardzo zadowolona ładnie wypełniły mi klatkę a Broma jest sympatycznym i kompetentnym lekarzem, ja polecam
Edytowane przez Miskaa78 Czas edycji: 2009-11-19 o 13:21 |
|
|
|
|
#4958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dr Kasprzyk wkłada implanty przez cięcie w fałdzie podpiersiowym preferuje anatomy (ale rzecz jasna okrągłe też montuje ),przy bardzo małej wyjściówce (0/małe A) faktycznie wkłada małe żelki(ok. 220-275ml), ale jeśli wyjściówka to duże A czy małe B to wcale nie umieszcza aż tak małych implantów
|
|
|
|
|
#4959 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka jest roznica miedzy jakimis gladkimi implantami a normalnymi ?
Jakie Wy macie i dlaczego ?
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2009-11-19 o 13:56 |
|
|
|
#4960 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4961 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4962 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
Może przy kolejnym powiększaniu faktycznie implantuje większe, chociaż zgodzę się z Listopadową są jednostki z wiekszymi od razu ![]() off top - dziewczyny jak sobie radzicie z dzisiejszą pogodą i ciśnieniem? ja padam na pysk i nic mi nie pomaga...która miała dopalacze?
Edytowane przez Miskaa78 Czas edycji: 2009-11-19 o 14:12 |
|
|
|
|
#4963 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chetnie zobaczylabym twoje cycuchy jak teraz wygladaja ![]() |
|
|
|
|
#4964 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
jak zrobie ładniejsze fotki to wrzucę bo mi niewyraźne wyszły Na op czekałam 3 miesiące bo chciałam w listopadzie a normalnie u Bromy czeka się około miesiąca. |
|
|
|
|
#4965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A dzisiejsza pogoda też mnie dobija, chodzę do tyłu i też padam na pysk |
|
|
|
|
#4966 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
jeszcze głowa mnie zaczyna boleć.. ech.. |
|
|
|
|
#4967 |
|
Zakorzenienie
|
Miska wstaw zdjecia, ja tez chetnie zobacze bo przy okazji Body Jeta zapisalam sie jeszcze do dr na konsultacje w
sprawie piersi |
|
|
|
#4968 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
podziwiam, chcesz zrobić body jet i piersi jednocześnie? |
|
|
|
|
#4969 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny czy ktoś sie orientuje jakie są teraz ceny u dr.Skupina za wkładki okrągłe?(na jego stronce nie ma cennika)
|
|
|
|
#4970 | ||||
|
Zadomowienie
|
Misia, nawet nie wspominaj o tej pogodzie... brrrrr
Cytat:
Cytat:
Cytat:
wybierałam, wybierałam, i wybrałam jak leżałam po op to ze mną miała operację dziewczyna której koleżanka miała u Szczyta i nie była specjalnie zadowolona (generalnie z wszystkiego, w końcu i tak wyjęła wkładki, ale jakoś tak.. to mnie utwierdziło w przekonaniu, że dobrze wybrałam) jak już i tak jesteś na liście oczekujących to do Bromy możesz podejść się skonsultować co i jak, jakby cenowo wyglądało itd ![]() Cytat:
jako że z bromy jestem zadowolona, mogę jego polecić w takim porównaniu - wiem że nie wciśnie za małych, ale za dużych też nie - sporo dziewczyn wybierało u niego mniejsze wkładki i im takie robił, dokładnie informując co mniej więcej wyjdzie z danego rozmiaru lekarz sam w sobie jest przemiły i przekochany, zawsze znajdzie dwie minutki, żeby looknąć co się dzieje, jeśli przychodzi się z problemem... jest rzeczowy, konkretnie mówi co się da, czego się nie da, nie czaruje. dla mnie to było ważne - że nie wciskał mi, że wyjdą mi jakieś megacyce (chociaż może bym chciała hihih duuużo mogę tak pisać hihi ![]() a to body jet... boli...? Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2009-11-19 o 17:32 |
||||
|
|
|
#4971 |
|
Kazar Lady
|
Sam, nie wiem czy sam body jet boli ale tak sobie przypuszczam jest to troszkę podobne do lipo a dziewczyna co ze mna lezała miała troszkę przegwizdane przez te dziurki przez które lało sie cosik
ja osobiście nie wiem czy dałabym rade cycki i cokolwiek jeszcze - ale to ja..
|
|
|
|
#4972 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4973 |
|
Raczkowanie
|
Samiii a do czego te prześcieradła?
|
#4974 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4975 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
to pielęgniarka miała co robić ))
|
|
|
|
|
#4976 |
|
Raczkowanie
|
Brrrrrrrrrrr okropne
![]() Co się nie robi... mnie moja mama od dziecka wpajała (gdy mnie np czesała a ja piszczałam,że boli) - chcesz być piękna to cierp
|
#4977 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() i będzie..optymizmu miała za nas dwie .. |
|
|
|
|
#4978 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4979 |
|
Kazar Lady
|
nie będę oryginalna ja tez to słyszałam tylko w wersji mojej mamy bardziej drastycznie - operacje plastyczne muszą boleć bo to dla urody...
już jej przekazałam ze natępnym razem jedziemy razem |
|
|
|
#4980 |
|
Raczkowanie
|
Hehe
nie mogą się zatem dziwić gdy powiększamy biust bo to przecież zgodnie z zaleceniem mam
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:04.

ale reszta rad przydatna bardzo

mój mały rozumek chyba nigdy tego nie pojmie
klask i: a to dopiero 2,5 miesiaca po op