Powiększanie piersi - cz. 2 - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-19, 02:16   #4951
listopadowa80
Zakorzenienie

Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2

Cytat:
Napisane przez DagaGaga Pokaż wiadomość
Mam nadzieje,że i mi uda się dokonać tego cudu i być zdrąwą jeszcze do końca tyg....
Z czosnkiem mam obawy, ale reszta rad przydatna bardzo
Wapno z kwercetyną mogę brać? To niczego nie rozrzedza lub nie zaburza?
Przeciwzapalnie działa też ibufen...może pobiorę ze 2 dni intensywnie... Co myślicie?
Bo ja juz głupieję...w panikę wpadam.....

Kwercetyna też zmniejsza krzepliwość krwi

Ibufen możesz brać, ale jeśli mogę ci coś poradzić to lepiej łykaj pyralginum

---------- Dopisano o 02:16 ---------- Poprzedni post napisano o 02:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
Ob jest norma do 12 nawet więc ani deczko nie jest podwyższone a czosnku to raczej nie proponuj bo przed operacją nie powinno sie go jeść
Normy danych parametrów wahają się w zależności od wykonującego badanie laboratorium. Np. Bruss - norma OB do 6.

A poza tym lepiej dać sobie spokój z badaniem OB, lepiej zbadać CRP
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 07:12   #4952
DagaGaga
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Kwercetyna też zmniejsza krzepliwość krwi

Ibufen możesz brać, ale jeśli mogę ci coś poradzić to lepiej łykaj pyralginum

---------- Dopisano o 02:16 ---------- Poprzedni post napisano o 02:09 ----------

Normy danych parametrów wahają się w zależności od wykonującego badanie laboratorium. Np. Bruss - norma OB do 6.

A poza tym lepiej dać sobie spokój z badaniem OB, lepiej zbadać CRP

No to pędzę do labolatorium
A może ja chrapię w nocy i mnie gardło boli ???
Dziś temp 36,6 uffff w gardle drapie.....ale to jedyny ojaw.
Lekarz mówi,że mam tylko delikatnie zaczerwienioną tylną ścianę gardła.
Bioparoxem popsikam kilka dni w razie jakby były tam jaieś bakterie.

Dziękuję za podpowiedzi !!!!!
Stary 2009-11-19, 07:46   #4953
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez agnelka.pl Pokaż wiadomość
Horo, mozesz mi podac linka z rozmiarami Allergana?
agnelka,
mam ten link z Allergan Inspira i jakąś zbiorczą liste wszystkich producentow , to już wrzucam
http://www.xthetic.com/2008-Protesi-...an-Inspira.htm
http://cosmeticsurgeryforums.com/Imp...ifications.htm

---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ----------

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Horito- w końcu staniczek superowy a rozmiar konkretny pięknie piersi w nim wyglądają I ja nadal nie rozumię czemu Ty dwóch piłek nie masz nawet w staniczku jak pan dr to zrobił mój mały rozumek chyba nigdy tego nie pojmie.
Mya,
nie mam pilek to prawda
I rzeczywiście obawialam się, ze w staniczku ułożą się jak 2 arbuzy, ale... jest git... naturalnie, aczkolwiek "sporo" ... brawa dla doktorka klask i: a to dopiero 2,5 miesiaca po op

---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ----------

Listopadowa,
wczoraj dzięki dziewczynom poszlam spać z bananem na gębie, a dzisiaj nie dość, ze z bananem wstalam, to jeszcze weszlam na forum, poczytalam i ... dalej go mam ale fajnie zapowiada mi sie dzień
Na 9 zmykam na bieżnie na pół godzinki, o 9.30 kosmetyczka - maska nawilżająca a potem do pracy (dzisiaj później ) i... cały dzień z WAmi
Więc troszkę popracuje nad jedrnością ciałka ponawilżam buźkę (skoro nie potrzebuję większej ingerencji) i zamówię kolejny staniczek ... 65 K

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 08:14   #4954
agnes281
Wtajemniczenie

Horito w zycu jako laik, nie pomyślałabym ,ze masz robiony biust, sa naprawde naturalne szczęciaro ;-)) takie twoje, takie dla Ciebie, a bielizna subtelna i sexi a jaka dopasowana no no buziaki

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 08:34   #4955
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
Horito w zycu jako laik, nie pomyślałabym ,ze masz robiony biust, sa naprawde naturalne szczęciaro ;-)) takie twoje, takie dla Ciebie, a bielizna subtelna i sexi a jaka dopasowana no no buziaki
agnes,
dziękuję kochana
Twoje cycusie rownież są prześliczne i wygladaja naturalnie... a przecież są mlodsze od moich

spadam na bieżnie i na maskę... do później... buziaczki

Edytowane przez horo
Czas edycji: 2009-11-19 o 10:29
horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 12:49   #4956
kora1
Raczkowanie

Czesc Miska ,ogladalam twoje cycuchy i musze powiedziec ze sa piekne .... ja mam zaplanowana operacje u Kasprzyka ale teraz to juz sama nie wiem czy nie zrezygnowac i pojsc do dr Bromy. Interesuje mnie ciecie w okol brodawki i Ty widzialam takie mialas prawda? Slyszalam ,ze Kasprzyk duzych wkladek nie chce wkladac ,a ja to chcialabym 400cc przy miom malym B to ladne cycuchy powinny wyjsc. Innych dziewczat ktore u Bromy robily tez zdjecia widzialam, i stwierdzam ze dobrze te cycki Broma robi. Nie wiem tez czy Kasprzyk robi ciecie wokol brodawki....Ale mam dylemat :-(
Pozdrawiam serdecznie.

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Samiii Pokaż wiadomość
bardzo prawdopodobne, że miałabyś wtedy jakąś zniżkę
ja płaciłam 10400zł z okrągłymi implantami mentora
Czesc Sami pozdrawiam Cie serdecznie, zastanawiam sie nad dr Broma mieszkam za granica i planuje przyleciec zrobic wreszcie te cycki bo marze o nich juz ze 2 lata hihihi . Twoje cycuchy bardzo mi sie podobaja ,nie wiem kogo wybrac dr Kasprzyka czy Brome?? Opowiedz mi jaki jest Broma, musze wreszcie podjac decyzje... Dziekuje Ci bardzo.
Ps. Moje rozmiary to male B chce ok 400cc by uzyskac dd lub ciut wieksze.

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

Chcialam pozdrawic wszystkie dziewczynki na forum, pomagacie mi niezmiernie, mimo ze pojawiam sie tu od czasu do czasu...Buzka wielka.
kora1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 13:16   #4957
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez kora1 Pokaż wiadomość
Czesc Miska ,ogladalam twoje cycuchy i musze powiedziec ze sa piekne .... ja mam zaplanowana operacje u Kasprzyka ale teraz to juz sama nie wiem czy nie zrezygnowac i pojsc do dr Bromy. Interesuje mnie ciecie w okol brodawki i Ty widzialam takie mialas prawda? Slyszalam ,ze Kasprzyk duzych wkladek nie chce wkladac ,a ja to chcialabym 400cc przy miom malym B to ladne cycuchy powinny wyjsc. Innych dziewczat ktore u Bromy robily tez zdjecia widzialam, i stwierdzam ze dobrze te cycki Broma robi. Nie wiem tez czy Kasprzyk robi ciecie wokol brodawki....Ale mam dylemat :-(
Pozdrawiam serdecznie.

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------
Nie wiem czy dr z południa Polski robi wokół otoczki te blizny które widziałam od niego są trochę pod fałdem piersiowym no i nie wiem czy zrobi Ci 400cc juz prędzej 200cc

Ja ze swoich 420 jestem bardzo zadowolona ładnie wypełniły mi klatkę
a Broma jest sympatycznym i kompetentnym lekarzem, ja polecam

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Edytowane przez Miskaa78
Czas edycji: 2009-11-19 o 13:21
Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 13:34   #4958
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Pozdrawiam serdecznie.
Kora - z ciekawości przejrzałam GZ:
dr Kasprzyk wkłada implanty przez cięcie w fałdzie podpiersiowym,
preferuje anatomy (ale rzecz jasna okrągłe też montuje),
przy bardzo małej wyjściówce (0/małe A) faktycznie wkłada małe żelki(ok. 220-275ml), ale jeśli wyjściówka to duże A czy małe B to wcale nie umieszcza aż tak małych implantów
Stary 2009-11-19, 13:53   #4959
pysia222
Zakorzenienie

Jaka jest roznica miedzy jakimis gladkimi implantami a normalnymi ?
Jakie Wy macie i dlaczego ?

Edytowane przez pysia222
Czas edycji: 2009-11-19 o 13:56
pysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 13:58   #4960
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
Jaka jest roznica miedzy jakimis gladkimi implantami a normalnymi ?
Jakie Wy macie i dlaczego ?
Pysia - chodzi Tobie o różnicę między gładkimi a teksturowanymi? Teksturowane mają chropowatą powierzchnię, co zmniejsza ryzyko przesunięcia implantu
Stary 2009-11-19, 14:01   #4961
kora1
Raczkowanie

Cytat:
przy bardzo małej wyjściówce (0/małe A) faktycznie wkłada małe żelki(ok. 220-275ml), ale jeśli wyjściówka to duże A czy małe B to wcale nie umieszcza aż tak małych implantów
No tak w faldzie podpiersiowym tak robi ciecie ale w okol otoczki to chyba nie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-19, 14:10   #4962
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Może mówimy nie o tym samym lekarzu..
Może przy kolejnym powiększaniu faktycznie implantuje większe, chociaż zgodzę się z Listopadową są jednostki z wiekszymi od razu

off top - dziewczyny jak sobie radzicie z dzisiejszą pogodą i ciśnieniem? ja padam na pysk i nic mi nie pomaga...która miała dopalacze?

Edytowane przez Miskaa78
Czas edycji: 2009-11-19 o 14:12
Stary 2009-11-19, 14:19   #4963
kora1
Raczkowanie

Cytat:
Nie wiem czy dr z południa Polski robi wokół otoczki te blizny które widziałam od niego są trochę pod fałdem piersiowym no i nie wiem czy zrobi Ci 400cc juz prędzej 200cc

Ja ze swoich 420 jestem bardzo zadowolona ładnie wypełniły mi klatkę
a Broma jest sympatycznym i kompetentnym lekarzem, ja polecam
Miska a ile czekalas na operacje? i pytanko jak twoje sutki czy stracilas czucie, czy wrocilo wszystko do normy? i jak sie goi blizna na otoczce?
Chetnie zobaczylabym twoje cycuchy jak teraz wygladaja
Stary 2009-11-19, 14:26   #4964
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Miska a ile czekalas na operacje? i pytanko jak twoje sutki czy stracilas czucie, czy wrocilo wszystko do normy? i jak sie goi blizna na otoczce?
Chetnie zobaczylabym twoje cycuchy jak teraz wygladaja
Kora, jutro minie dopiero 2 tyg od operacji, nie targam jeszcze swoich otoczek i brodawek bo niecały tydz temu miałam zdjęte częśc szwów..goi się ładnie tfu tfu cięcia sa cieniutkie - jeszcze mam gdzieniegdzie strupki malutkie. czucie wraca, nie czułam ich jak miałam szwy a teraz jak dotykam to czuję..

jak zrobie ładniejsze fotki to wrzucę bo mi niewyraźne wyszły

Na op czekałam 3 miesiące bo chciałam w listopadzie a normalnie u Bromy czeka się około miesiąca.

Stary 2009-11-19, 14:28   #4965
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Może mówimy nie o tym samym lekarzu..
Może przy kolejnym powiększaniu faktycznie implantuje większe, chociaż zgodzę się z Listopadową są jednostki z wiekszymi od razu

off top - dziewczyny jak sobie radzicie z dzisiejszą pogodą i ciśnieniem? ja padam na pysk i nic mi nie pomaga...która miała dopalacze?
Jeśli chodzi o Kasprzyka z Krakowa to chyba o tym samym

A dzisiejsza pogoda też mnie dobija, chodzę do tyłu i też padam na pysk
Stary 2009-11-19, 14:34   #4966
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Jeśli chodzi o Kasprzyka z Krakowa to chyba o tym samym

A dzisiejsza pogoda też mnie dobija, chodzę do tyłu i też padam na pysk
chyba zrobię sobie druga kawę już piłam czarną herbate z kofeiną..nic chyba tylko kroplówka z czystą kofeiną by mnie obudziła..
jeszcze głowa mnie zaczyna boleć..
ech..

Stary 2009-11-19, 14:55   #4967
Agatau88
Zakorzenienie

Miska wstaw zdjecia, ja tez chetnie zobacze bo przy okazji Body Jeta zapisalam sie jeszcze do dr na konsultacje w
sprawie piersi
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 15:14   #4968
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Miska wstaw zdjecia, ja tez chetnie zobacze bo przy okazji Body Jeta zapisalam sie jeszcze do dr na konsultacje w
sprawie piersi
dopiero pisałam nie mam nowych - a poprzednie są gdzieś wklejone pare stron do tyłu
podziwiam, chcesz zrobić body jet i piersi jednocześnie?

Stary 2009-11-19, 15:23   #4969
mimi44
Rozeznanie

GG do mimi44

Dziewczyny czy ktoś sie orientuje jakie są teraz ceny u dr.Skupina za wkładki okrągłe?(na jego stronce nie ma cennika)
mimi44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 17:30   #4970
Samiii
Zadomowienie

Misia, nawet nie wspominaj o tej pogodzie... brrrrr

Cytat:
Samiii - pewnie wklejalas gdzies zdjecia, pamietaszs strone? Moze zapytam dr przy okazji o biust choc teoretycznie lekarza i termin juz mam
Cytat:
Napisane przez agnelka.pl Pokaż wiadomość
Gdzies okolice 130-132, samiii wklejala, wiem bo sie na nie slinilam
dziękuję Angelko za podanie stronki z moimi fotkami

Cytat:
MyaDiva kochana jestem zabiegana studia mnie absorbuja wiec nie wpadam tu czesto, ale na tluszcz na brzuchu sie zdecydowalam. A z dr Szczytem mam taki metlik w glowie, tak sobie mysle moze lepiej zeby jeden zoperowal obie rzeczy, a z drugiej strony Szczyt ma takie dobre opinie i dlugo sie czeka wiec moze cos w tym jest. Kurcze dawno nie bylam taka zakrecona, nie wiem co robic
ja chciałam też na początku iść do Szczyta (a w ogóle jeszcze wcześniej to do Kasprzyka, a wcześniej do Żukowskiej hihi wybierałam, wybierałam, i wybrałam ) ale odstraszyły mnie kolejki..
jak leżałam po op to ze mną miała operację dziewczyna której koleżanka miała u Szczyta i nie była specjalnie zadowolona (generalnie z wszystkiego, w końcu i tak wyjęła wkładki, ale jakoś tak.. to mnie utwierdziło w przekonaniu, że dobrze wybrałam)

jak już i tak jesteś na liście oczekujących to do Bromy możesz podejść się skonsultować co i jak, jakby cenowo wyglądało itd

Cytat:
Czesc Sami pozdrawiam Cie serdecznie, zastanawiam sie nad dr Broma mieszkam za granica i planuje przyleciec zrobic wreszcie te cycki bo marze o nich juz ze 2 lata hihihi . Twoje cycuchy bardzo mi sie podobaja ,nie wiem kogo wybrac dr Kasprzyka czy Brome?? Opowiedz mi jaki jest Broma, musze wreszcie podjac decyzje... Dziekuje Ci bardzo.
Ps. Moje rozmiary to male B chce ok 400cc by uzyskac dd lub ciut wieksze.
hmmm.. moim zdaniem i jeden lekarz, i drugi, robią ładnie piersi - z tym że kasprzyk robi malutkie piersi ładne, a broma także duże - widzę że masz oczekiwania dość konkretne.. popieram, jak już robić piersi, to żeby je mieć
jako że z bromy jestem zadowolona, mogę jego polecić w takim porównaniu - wiem że nie wciśnie za małych, ale za dużych też nie - sporo dziewczyn wybierało u niego mniejsze wkładki i im takie robił, dokładnie informując co mniej więcej wyjdzie z danego rozmiaru
lekarz sam w sobie jest przemiły i przekochany, zawsze znajdzie dwie minutki, żeby looknąć co się dzieje, jeśli przychodzi się z problemem...
jest rzeczowy, konkretnie mówi co się da, czego się nie da, nie czaruje. dla mnie to było ważne - że nie wciskał mi, że wyjdą mi jakieś megacyce (chociaż może bym chciała hihih ), chciałam cięcie na otoczce, powiedział że się nie da, bo za małe i tak zbudowane że moga się wciągać do środka przy gojeniu - poszłam do innego lekarza jeszcze, zapytałam o cięcie na otoczce, i od razu "w życiu, za małe i mogą się zaciągać"..
duuużo mogę tak pisać hihi

Cytat:
dopiero pisałam nie mam nowych - a poprzednie są gdzieś wklejone pare stron do tyłu
podziwiam, chcesz zrobić body jet i piersi jednocześnie?
a to body jet... boli...?

Edytowane przez Samiii
Czas edycji: 2009-11-19 o 17:32
Samiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 17:36   #4971
Miskaa78
Kazar Lady

Sam, nie wiem czy sam body jet boli ale tak sobie przypuszczam jest to troszkę podobne do lipo a dziewczyna co ze mna lezała miała troszkę przegwizdane przez te dziurki przez które lało sie cosik ja osobiście nie wiem czy dałabym rade cycki i cokolwiek jeszcze - ale to ja..

Stary 2009-11-19, 17:55   #4972
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
Sam, nie wiem czy sam body jet boli ale tak sobie przypuszczam jest to troszkę podobne do lipo a dziewczyna co ze mna lezała miała troszkę przegwizdane przez te dziurki przez które lało sie cosik ja osobiście nie wiem czy dałabym rade cycki i cokolwiek jeszcze - ale to ja..
nawet mi nie przypominaj - jak rozkładały pielęgniarki te foliowe prześcieradła to mi się słabo robiło...
Stary 2009-11-19, 18:20   #4973
DagaGaga
Raczkowanie

Samiii a do czego te prześcieradła?
Stary 2009-11-19, 18:26   #4974
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
Samiii a do czego te prześcieradła?
jak powiedziały te panie pielęgniarki "jakby coś wyciekło" w nocy, bo tamta dziewczyna miała odsysane plecki i ramiona...
brrr
mi na samo słuchanie takich rzeczy robi się ciemno przed oczami hihi
odważana jestem, że hoho
Stary 2009-11-19, 18:59   #4975
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
jak powiedziały te panie pielęgniarki "jakby coś wyciekło" w nocy, bo tamta dziewczyna miała odsysane plecki i ramiona...
brrr
mi na samo słuchanie takich rzeczy robi się ciemno przed oczami hihi
odważana jestem, że hoho
miała jeszcze uda i łydki bo w nocy szukałyśmy dziurek..faktycznie z tego leci jakiś płyn ..co sie biedna ruszyła a że ruchliwa była to pielęgniarka miała co robić ))

Stary 2009-11-19, 19:03   #4976
DagaGaga
Raczkowanie

Brrrrrrrrrrr okropne

Co się nie robi... mnie moja mama od dziecka wpajała (gdy mnie np czesała a ja piszczałam,że boli) - chcesz być piękna to cierp
Stary 2009-11-19, 19:10   #4977
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Brrrrrrrrrrr okropne

Co się nie robi... mnie moja mama od dziecka wpajała (gdy mnie np czesała a ja piszczałam,że boli) - chcesz być piękna to cierp
Nie było to aż takie straszne - dziewczyna ta - bardzo wesoła zresztą łaziła całą noc i się śmiała że jej leci z każdej dziurki i szukałyśmy po ciemku tych dziurek .. ale cały czas powtarzała że na sylwestra będzie piękna
i będzie..optymizmu miała za nas dwie ..

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-19, 19:11   #4978
Samiii
Zadomowienie

Cytat:

mi moja tak samo mówiła
Stary 2009-11-19, 19:17   #4979
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
mi moja tak samo mówiła
nie będę oryginalna ja tez to słyszałam tylko w wersji mojej mamy bardziej drastycznie - operacje plastyczne muszą boleć bo to dla urody...

już jej przekazałam ze natępnym razem jedziemy razem

Stary 2009-11-19, 19:19   #4980
DagaGaga
Raczkowanie

Cytat:
mi moja tak samo mówiła
Hehe nie mogą się zatem dziwić gdy powiększamy biust bo to przecież zgodnie z zaleceniem mam

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości