![]() |
#4951 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
ojoj ![]() ![]() *Bez Ciebie Słońce nie świeci tak jasno.. *Człowiek z nudów robi różne rzeczy. Ja zaczęłam się uczyć^^ *Nic nie smakuje tak dobrze, jak wtedy gdy jesteś obok. *Czasami miewam głupie pomysły, śmieję się trochę za głośno i mówię głupoty. Ale chyba za to mnie lubisz? *To nic, że Wariatka. Twoja kochana Wariatka! *A ja będę robić to, co dla was jest niemożliwe! *Boże.. ostatnio, gdy Ci o nim opowiadałam, zobaczyłam tęczę. A tęcza to znak przymierza.. obiecujesz, że tym razem się uda? *Śpiewam, tańczę, śmieję się. Czyli świat jest piękny ![]() *Wierzysz w miłość? Jeśli nie - spójrz w moje oczy.
#4952 |
Raczkowanie
|
dziewczYnkii ;**
miała bym prośbę ;d przepraszam że znowu zamaiwam , ale macie za***iste opisy ; ** i jakoś tak nie umiem ;d i tak bardzo dużo zdolniach ; ) ;* [ nie bd wyróżniać bo wszystkie jesteście prze . ] <3. dodaje takie opisy jak by mi w myslach czytały ; ) ale mimo to poproszę o chłopaku i dziewczynie . Dziewczyna kocha, a chłopak daje jej nadzieje . Chłopak to ideał . Mówi, że kocha , a potem zostawia ; d / ideał . ? xd haha ; ) / z góry dziękujęę ; *** ,, <3. _________________________ _______________ - Kocham Cię. - Serio ? - Tak ; ) . bo jesteś dla mnie jak siostra nie ; * - yy . za***iście ; / | z wczoraj . rozmowa na Gadu . | Ej! Lubię gdy patrzysz jak patrze ; * <3. _________________________ _______________ kurdę . ![]() Albert Pipoo ![]() ' daj nam szanse . ' ![]() nie chce być tylko Twoją przyjaciółką . ![]() KOCHAM CIĘ . ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4953 |
Raczkowanie
|
-To na razie -Nie, nie na razie, na zawsze.! `Gościu przykry, zniknij, używasz stringów mamy, zamiast dentystycznej nitki ! `Tak jestem porąbana, ale przecież za to mnie kochacie. ![]() `Życzę Ci słodkich koszmarów.. `Moje życie to bajka, w której gram postać drugoplanową ... `Dziś wszystko przypomina mi słodycz tamtych dni.... ![]() `Stałam się niewidzialna, jakbym nigdy nic dla Ciebie nie znaczyła Mam nadzieje że niektóre przypadną wam do gustu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4954 |
Raczkowanie
|
Dontgivemenames -<3
NIeZTejBajki -zgadzam się z tobą w 100%. ![]() ![]() _______________ Dzień dobry, kochany! Ten poranek, kolejny poranek bez Ciebie, jest wyjątkowo słoneczny. Świat krótko pamięta o tragediach. A przecież jeszcze wczoraj tuliłeś moje dłonie, a przed chwilą scałowywałam wieczór z Twoich ust. Jednak pociąg odjechał, Ciebie nie ma, pamięć płata figle, bawi się ze mną w nieuczciwą zabawę zapominania. Nie jestem już pewna jaki kształt miały Twoje oczy, jak smakowała kawa po nocy, gdy po raz pierwszy odkrywałeś mój smak. Kochany, kochany... Nie jestem już pewna Twojego imienia. Wybaczam Ci, że byłeś, i że wiele poprzednich poranków miało smak Twojego spojrzenia, którego już nigdy nie zobaczę. Twoja dawna, zapomniana. Kim Ty jesteś i co o mnie wiesz, że mówisz mi to wszystko zduszonym szeptem? Nie wiem skąd się wziąłeś i dokąd odejdziesz, gdy nagle znikniesz, by nie wrócić. Nie wiem co mi odbierzesz i jak będę reagować na dźwięk Twojego imienia. Nie mogę Ci zagwarantować niczego, nawet tego, że kiedyś umrę i nigdy już mnie nie będzie, więc nie wierz w to wszystko, co Ci mówię, bo to kłamstwo i nie bierz niczego, co Ci daję, bo ukradłam to kiedyś komuś innemu; komuś kto bezprawnie szeptał mi te słowa, w które nie wierzę, które sama ułożyłam, które kiedyś komuś szeptałam, by odejść znienacka i zabrać mu wszystko co ma. Nie dotykaj mnie, nie wielb, nawet na mnie nie patrz, nie mogę zapamiętać Twojego zapachu, bo odbiorę Ci go razem z ostatnim oddechem. Spiję go z Twoich warg, karku, spętam nadgarstki papierosowym dymem którego tak nie znosisz i który tak uwielbiasz. A teraz wyjdź, nie możesz tu być, nie możesz mnie okłamywać moimi słowami, a ja nie mogę w nie uwierzyć, więc zróbmy choć raz to, co zrobić musimy i odwróćmy się od siebie bez żalu, bez lęku i bez ostatniego spojrzenia. Edytowane przez MamCieGdzies Czas edycji: 2009-11-11 o 15:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#4955 |
Wtajemniczenie
|
Taka właśnie jest prawdziwa miłość,
to nie bajkowe życie które nie zna bólu lecz dwie złączone dusze, które łagodzą ból swoją bezwarunkową miłością <3 Wciąż tłumiony w sobie krzyk. Spieprzyliśmy miłość postarajmy się nie spieprzyć niczego więcej. Tamtych dni mi brak. Niewiele tego co trwałe. Ludzie są wyjątkowi, każdy wku*wia mnie w inny sposób. Jesteś serca biciem. Ludzie zawsze odchodzą. Szukając szczęścia w najprostszych momentach. |
![]() ![]() |
![]() |
#4956 |
Przyczajenie
|
Nie ma rzeczy niemożliwych dla kogoś, kto nie musi ich zrobić sam.
Kobieta nie umiera z miłości, lecz z jej braku. Miłość nie jest ślepa, ale cierpi na daltonizm. W samym środku niczego... Zrozumienie zabolało Jak się patrzy z drugiej strony życie nie jest takie chore ![]() Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to? |
![]() ![]() |
![]() |
#4957 |
Raczkowanie
|
Jeśli chcesz to za wszystko przeprosze - tylko zabierz mnie z tąd
![]() Twój cichy szept jak światło do celu prowadzi mnie ![]() Toniemy w sobie co krok oddechem w oddech dłonią w dłoń <3 ![]() I mimo ,że czasem mnie rani w Jego ramionach jest bezpiecznie ![]() Proszę obiecaj ,że nie znikniesz tak jak jesienny liść z drzewa ![]() Odnajduje myśli newypowiedziane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4958 |
Raczkowanie
|
A miało być tak pięknie...
miało nie wiać w oczy nam i ociekać szczęściem miało być sto lat, sto lat ... Ile razy Bóg może dawać szanse? Ile razy śmierć może przegrać walkę? Czasami wolę być zupełnie sama, niezdarnie tańczyć na granicy zła i nawet stoczyć się na samo dno. Zabierz mnie do miejsca którego nie ma na mapie, wiem, że tam trafisz i wiem, że nie łatwa droga jest ; * Przepraszam Za Smutek... Dziękuję Za Miłość ... ; *** Odnalazłam Sens Życia Odnalazłam Go. ; * ___ T;* ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4959 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale ślicznee kradnę ! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4960 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
dzi ! <3. Śliczniuchee ! xd . ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Jeszcze niedawno łączył nas każdy oddech, każde uderzenie serca o klatkę piersiową. Dziś łączy nas wyraz 'nic', słowo 'było' i Twoje bezuczuciowe - nara. wyjdę. wyjdę dziś w deszczu, zapalę papierosa. siądę na najdalszym krawężniku od miejsca, które znam. będę myśleć. tak długo, aż zapomnę. aż dym wypruje mi płuca. tylko pamiętaj, że życie jest c h o l e r n i e śliskie! Wśród tandety lśniąc jak diament Być zagadką, której nikt Nie zdąży odgadnąć nim minie czas ... Nie zakochała się w chłopaku z plakatu , ze snu, czy z własnej wyobraźni . Zakochała się w chłopaku, który istnieje . Ale to też było bez sensu . Chcę ci tyle dać.. Chcę byś mnie miał.. dorosłam już . wróć . nadam sobie prawo do palenia papierosów i używania wulgaryzmów, pewności siebie ponad normę i nie noszenia stanika. _____ wydam 7,80 na paczkę LD , pójdę pod Twój blok i wypalę ją całą w godzinę po to żeby tylko zwrócić na siebie Twoją uwagę. troyan <3. ; ( ___
Przecież w marzeniach miało być lepiej . ![]() T;* ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4961 |
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Jeszcze niedawno łączył nas każdy oddech, każde uderzenie serca o klatkę piersiową. Dziś łączy nas wyraz 'nic', słowo 'było' i Twoje bezuczuciowe - nara. wyjdę. wyjdę dziś w deszczu, zapalę papierosa. siądę na najdalszym krawężniku od miejsca, które znam. będę myśleć. tak długo, aż zapomnę. aż dym wypruje mi płuca. tylko pamiętaj, że życie jest c h o l e r n i e śliskie! Wśród tandety lśniąc jak diament Być zagadką, której nikt Nie zdąży odgadnąć nim minie czas ... Nie zakochała się w chłopaku z plakatu , ze snu, czy z własnej wyobraźni . Zakochała się w chłopaku, który istnieje . Ale to też było bez sensu . Chcę ci tyle dać.. Chcę byś mnie miał.. dorosłam już . wróć . nadam sobie prawo do palenia papierosów i używania wulgaryzmów, pewności siebie ponad normę i nie noszenia stanika. _____ wydam 7,80 na paczkę LD , pójdę pod Twój blok i wypalę ją całą w godzinę po to żeby tylko zwrócić na siebie Twoją uwagę. troyan <3. ; ( ___ [/QUOTE]Przecież w marzeniach miało być lepiej . ![]() T;* ![]() Wow, śliczne. ! Kradnę ! Nowy numer nowy rok a my robimy krok w dobrą stronę bo właśnie po to robimy to Masz wreszcie to czego chciałeś nie dowierzałeś więc masz nawet nie podejrzewałeś że można zrobić to tak Jedna chwila jedna decyzja tu gdzie granica jest cienka jak brzytwa Miłość, nienawiść przyjaźń i zdrada w tej grze jest tylko jedna zasada… Kochać Cię to mieć w sercu cierń Coraz głębsza ta toń a ja zagłębiam się w nią… To tylko część planu ja wciąż czuje głód, więc lepiej się zastanów o co w końcu chodzi tu ! Nieraz o mały włos rzuciłam wszystko na stos Wstaje rano przeglądam pamiętnik na komodzie widzę kurz wychodzę, tam gdzie idę nie obroni mnie mój Anioł Stróż |
![]() ![]() |
![]() |
#4962 | |
xoxo
|
ależ proszę bardzo
![]() niestety jak większość tutaj ![]() Cytat:
jest tu mnóstwo takich opisów a Tobie jeszcze mało ? jak przejrzysz 13 części to będziesz miała ich tyle,że nie będziesz wiedziała, który pierwszy ustawić. ___________________ Hipokryzja to rzecz coraz bardziej rzucająca się w oczy w naszych czasach. To nie moja wina że pada deszcz. To nie moja wina że jestem smutna. To twoja wina że pada kiedy jestem smutna. zdrapałam strup starych wspomnień, bo sam odpaść nie chciał.Krwawi ale nie boli... w końcu się go pozbyłam. Codzienność człowieka jest ogólnie nudna, lecz jeżeli spojrzysz dokładniej zauważysz że każda jest inna od tej drugiej. Jest nadzwyczajna. -Co jest Twym marzeniem ? -Pocałunek podczas ogromnej ulewy, a Twoim ? -By właśnie zaczęła się ta "ogromna ulewa" , bym mógł Cię pocałować. Złap mnie za rękę, za rękę mnie złap. Przytul, pogłaszcz i znowu wypuść w ten pieprzony świat. I hodujemy sobie w głowie robaka, który powoli zżera nasz mózg.
![]() |
#4963 |
Przyczajenie
|
Idę drogą życia, patrzę na czas, jaki straciłam by zostawić przeszłość za sobą
Daj mi inspiracje by marzyć o Tobie Jeśli teraz odejdziemy, nie będzie już powrotu Chciałam tylko twojej miłości . . Ja kochająca Cię i Ty nie kochający mnie. Zatrzymaj mnie zanim pójdę za daleko Tell me you love me like a star Tell me you want me wherever you are Tell me you breathe me till your last breath Każdego poranka Są dzieci, psy, rachunki i słońce Oraz nowy dzień, nowy dzień Kolejny dzień bez ciebie
Odejdę gdzieś daleko i zdobędę horyzont bez Ciebie. Będę oglądać zachód słońca już sama. Rozmawiać godzinami ze słońcem i gwiazdami. Poopowiadam im trochę o nas, o naszej doskonałej zabawie w miłość. |
![]() ![]() |
![]() |
#4964 |
BAN stały
|
Plotkara
12 stonka <3 Primadonna, zawstydzasz ![]() ------------------------------------ Mam kompleks.
Zawiodłeś, chłopcze. A teraz będę taka, jaką chciałeś żebym była. Pokaż mi gdzie jest koniec świata. Pójdę tam, jeśli poprowadzisz mnie za rękę. Powiedz mi, co jest nie tak? Zrobię wszystko. Dla Ciebie. Żebyś tylko był. Te wspomnienia... dają mi wiele. Czemu myślę, że te chwile z Tobą, to był sen. Bardzo długi sen. -Kocham Cię - ... - Ciężko jest mówić o uczuciach, wiem. Taki stan, kiedy chcesz się zabić, ale nie umierać. Monotonia . Samotność . Smutek . Nie! Nie pozwalam.! Nie chce płakać... Wypijam piętnastą herbatę. Zawsze to robiliśmy razem, pamiętasz? A teraz po prostu przywołuję wspomnienia. I wykrzyczę, że życie jest piękne. Chcę być szczęśliwa. Bez Ciebie. Ale kur.wa nie potrafię! NIE DA SIE! Pamiętaj. ZAWSZE cząstka mnie będzie w Tobie. Za dużo słów niewypowiedzianych, za mało uczuć okazywanych... za mało Nas. Zwiątpiłam, przepraszam. |
![]() ![]() |
![]() |
#4965 |
BAN stały
|
Chce Cie takim jakim jestes.. Tylko w Tobie widze sens... Nie chowaj swoich mysli za horyzont.. szczescie to ta chwila co trwa w niepewności swej urody.. Wciąż w fałszywą grę grasz !! .... I jak na złość ciągle spoglądam w Twoją strone ..nie umiem inaczej ![]() ten swiat nie jest prawdziwy..zyjemy tylko w sercach innych.. ![]() na progu dnia zatrzymam czas.. w spojzeniu twym.. ! Będę śniła tamtą baśń.. Mimo że chcesz.. nie zatrzymasz mnie.. ! . |
![]() ![]() |
![]() |
#4966 |
Raczkowanie
|
' Nietzsche powiedział, że czasem dochodzimy do momentu, w którym robi się tak źle, że można uczynić tylko jedno z dwojga - śmiać się albo oszaleć. Dzisiaj trzecią możliwością jest taniec.. '
Warto uwierzyć w swoje marzenia. Nawet jeśli droga do ich realizacji jest długa i kręta. To dzięki marzeniom człowiek staje się lepszy, dzięki marzeniom chce mu się rano wstać z łózka pomimo wszytskich problemów i powiedzieć' Dam radę!' . Nawet jeśli coś się w życiu nie uda, to pamiętajcie nie wolno przestać marzyć. Warto mieć marzenia , doczekać ich spełnienia.
#4967 |
Rozeznanie
|
MamCieGdzies -
![]() _ Wspomnienia gryzą, wszystko przeszłość przypomina I pytasz, czy tak można nagle zapominać. Mówią, czas leczy, ale ile to ma trwać? Bez skrępowania cieszyć się drobnymi przyjemnościami, sporadycznie ofiarowywanymi przez los. Słowa, zimne i wyważone, nienaturalnie spokojne, ale przecież tak tętniące emocją. Wszystko jest ważne, gdy mówię o tym z Tobą. udało jej się nawet okłamać Boga, ale później mu powiedziała - słuchaj facet, tu i tu zrobiłeś źle. i on się z nią zgodził. jesteś przecież tylko miłością mojego życia . w udawaniu, że się nie widzimy, jesteśmy mistrzami .
#4968 |
Raczkowanie
|
-Masz pewność,że dobrze zrobiłaś? -Nie..I właśnie dlatego zrobiłam tak,a nie inaczej... Nie każdy może malować swoje życie tysiącem barw, bo niektórzy rodzą się daltonistami. Twoje łzy miażdżą mi serce Wiesz, co sie dzieje, kiedy kogoś zranisz? Kiedy kogoś zranisz, zaczyna Cie mniej kochać. Taki skutek maja nieostrożne słowa. Ludzie zaczynają cie mniej kochać.
#4969 |
Raczkowanie
|
Z4koch4na - wow! nie sądziłam ,że tu mnie ktoś kiedykolwiek doceni
![]() ![]() ![]() LekNaCaleZlo - na Twoja prozbe odpowiedzialam Ci na Twoim profilu żeby nie "zaśmiecać" forum ![]() Jak mam zyc, jak prosic o wiecej? skoro los zadnych szans nie daje mi ? ![]() Niebo Nam sprzyja - Gwiazdy wskazuja droge ,ktora do Ciebie isc Ksiezyc gra melodie Twoich wyznan ![]() Patrzac w Twoje gwiezdziste oczy zastanawiam sie "czy to przyjazn ? czy to juz jest kochanie?" ![]() Edytowane przez Zaczarowana Ksiezniczka Czas edycji: 2009-11-11 o 16:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#4970 |
Raczkowanie
|
Z4koch4na - o.O . moje ? nie no nie wierze ; * & kradnij . proszę baardzoo ; * <3.
Plotkaraaa - no widze już ;d dzięki ; * xdd <3. & kradnę ; ** xdd _________________________ _ a Ty panna pamiętaj - skoro nie można sie cofnąć,
trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód. Nie mam na tyle siły, by trzymać się z dala od ciebie. patrzę na to słoneczko i czekam kiedy zmieni się w kopertę z napisanym Twoim imieniem z 'przesyła wiadomość' obok. rzygam na sztuczność uczuć! całowali się bezwstydnie siedząc na krawężniku ruchliwej ulicy. widzieli ich wszyscy - oni tylko siebie. 'On. Kilka literek imienia tak bardzo zmieniły jej światopogląd. Jego poczucie humoru, czasem drwiny, były dużo ważniejsze niż komplementy innych. Uwielbiała dołeczki na jego twarzy kiedy się uśmiechał. Jego śmieszny ton mówienia, jego ciepły głos a zarazem pobudzający. Każde spotkanie, każda chwila, każde słowo było dla niej najważniejsze, najwspanialsze i jedyne. Kochała go mimo i wbrew. Za wszystko. Nawet za to, co było złe.' kCA;* |
![]() ![]() |
![]() |
#4971 |
Przyczajenie
|
Tylko Bóg wie, co to miłość. Aniele Stróżu gdzie jesteś ? ;oo Chce odkrywać z Tobą świat! ![]() dwuznaczne słowa. niezapomniane gesty. nic nie znaczące pocałunki. Kim dla Ciebie jestem ? Nie potrafię Cię nie kochać ; << Proszę pozwól mi na chwilę stać się nią ... Dlaczego Cię przy mnie nie ma? wpatrzony w swój samotny świat, wsłuchany w mijający czas ... Deszcz jest moim przyjacielem ! Mam już dość tej niepewności W tej bajce nie będzie szczęśliwego zakończenia
![]() |
#4972 |
Zakorzenienie
|
najwidoczniej znów zbyt wiele oczekiwałam.
człowieku gdybyś wziął lupę i zajrzał we mnie, zrozumiałbyś ile się zmieniło... limit opie*dalania się został wyczerpany. co słychać? czy to ważne? czy w ogóle jest coś, co jest ku*wa ważne? nie każdy fakt da się po prostu puścić koło dupy.
#4973 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
podkradaj, podkradaj;] ile chcesz ;* ja się bardzo cieszę ;D _________________________ __ To, że Cię kocham nie znaczy, że mozesz łamać mi serce .! I kocham to uczucie, gdy patrzę w Jego oczy i widzę jak wiele znaczę . - Chcę być powodem Twojego uśmiechu. Mogę? ;* I odnaleźć Cię chcę ;* ! I donajdę za wszelką cenę ;* ! Kocham-bo tak. I nie mówcie,że tak nie można!
![]() ![]() |
![]() |
#4974 |
Zakorzenienie
|
Heej
![]() jak pozwolicie to ja bym się chciała dołączyć <prosi> opisy (autorstwa mojego lub opisy moich przyjaciół): 1)Chce tak jak On mieć tyle siły by trwać.Chce tak jak On mówić NIE, gdy cały świat krzyczy TAK 2)Body my is for you. Whole body my is for you if you will love me. 3) zapalisz znicza na wspomnieniach naszej miłości? nie zapomnisz? 4)I moja łza... bo świat się pomylił... 5)Nadal Ci na Nim cholernie zależy... Och, nie oszukuj się Przecież widzisz,że On ma Cię gdzieś, Nic Go już z Toba nie łączy. 6)To nie przejdzie tak łatwo. A moze Ty nie chcesz żeby przechodziło,co? Przyznaj się... Ty Go chcesz nadal kochać, prawda? 7)Ciekawe, czy fajnie jest być tapetą na czyimś telefonie... On to wie... KC ![]() ![]() 8)Żaden dzień się nie powtórzy Nie ma dwóch podobnych nocy Dlaczego?? Tamta noc była wyjątkowa! Dzięki Tobie ![]() Tęsknię ;( 9)Piwo skraca życie o 5min. Papieros o 10min. A dzień w szkole o 7 godz. 10)Ktoś zapukał cicho do drzwi chwila ciszy i znów ciche stukanie Może to Książę z bajki na białym koniu przyjechał po mnie aby zabrać mnie do lepszego świata pełnego szczęścia i wzajemnego zrozumienia bez nienawiści, zawiści i całego ziemskiego zła... Kolejny raz ktoś zastukał do drzwi ciszej niż poprzednio mniej zdecydowanie Może to jednak nie Książę z bajki Może to Książę XXI wieku Który zabierze mnie w inny świat Świat miłości i empatii raj na ziemi albo przynajmniej pokocha mnie tak bym zapomniała w jakim świecie żyję Kolejne: stuk, stuk tym razem otworzę otwieram drzwi i co widzę pustkę nikogo nie ma patrzę w dół leży biała jak śnieg kartka podnoszę ją myślę co znaczy zrozumiałam mam żyć na ziemi a nie w chmurach i wszystko zapisywać w pamięci i te dobre i czasem złe chwile a Książę przyjdzie w odpowiednim czasie <-- akurat z neta, ale strasznie mi się spodobał 11)jeśli to, co teraz czuję, to miłość to ja idę dalej... 12)Miłość: dla niektórych szczęście... Ale nie dla mnie... 13)Zabrakło chwili, żebym ci powiedziała jak bardzo Cię kocham... I już nigdy nie będę mogła naprawić tego błędu... Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4975 |
Raczkowanie
|
Mam niepokorne myśli,mowy,uczynki i zaniedbania.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4976 |
Raczkowanie
|
narkomanka życia.
może jutro obudzę się bez wad. I think I'm loosing control. wydaje mi się, że tracę kontrolę. ciepła Twoich rąk, bliskości naszych ciał. brakuje mi. wróć i zabierz mnie stąd. forever & ever. can U remember ? we all go to the hell. wszyscy zmierzamy do piekła. niebo istnieje, prawda. ? run this town. ! ![]() ![]()
![]() |
#4977 |
Przyczajenie
|
![]()
Kochane jestem tu nowa ale już dłuższy czas pilnie czytam wasze piekne opisy
![]() -jestem trochę smutna. -dlaczego? -dla odmiany. ale chciała bym bardziej dziwaczne, śmieszne oryginalne iii smutne ![]() Mam nadzieję że pomożecie Z góry dziękuję jesteście wspaniałe drogie panie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4978 |
Zakorzenienie
|
Nie można sprawić by wszystko zniknęło.
Zamieniłeś moje noce w bezsenne. Patrz wszystkie moje rany pisza twoje imie. ty mnie paralizujesz. Kiedy potrzebowalam Cie najbardziej, nigdzie nie moglam Cie znalezc. Nie ma znaczenia, czy jesteś przygotowany czy boisz się upaść. Wszystko co się liczy to to, czy zostaniesz prawdziwym tym kim jesteś.
#4979 |
Raczkowanie
|
Marikaa111 jak czytasz to powinnaś wiedzieć, że jest specjalny wątek na prośby
![]() I budzę się koło ciebie i czuję, że to sen. Ma Pan oczy koloru morza, a ja morze wprost uwielbiam. -jak się czujesz, dziś już lepiej? -jakby Ci to powiedzieć… Pomimo tych zapuchniętych oczu, mokrych poduszek, miliony chusteczek i wszędzie warlających się zdjęć i wspomnień – wszystko gra. A i mam tylko cholernie bolące serce. Ale dziękuję czuję się wyśmienicie.
#4980 |
Zadomowienie
|
Bóg dał mi serce, ale to Ty nadałeś mu rytm. ;*
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.