![]() |
#4951 | ||||
Przyczajenie
|
Dot.: Wielkie oszczędzanie! Kto ze mną? :)
Cytat:
![]() ![]() ja sama mam zawsze problem co kupić mamie i nigdy nic fajnego nie wymyśliłam więc może nie powinnam doradzać hehe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja dziś nie wydałam nic, bo pomijając 10 minutowy spacer to nie wychodziłam nigdzie ![]() a teraz uciekam w końcu się wyspać bo siedzę po nocach tylko niepotrzebnie a potem do niczego się nie nadaję - trzeba też pomyśleć o oszczędzaniu ale siebie ![]() Dobranoc ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4952 | ||
Komplikatorka
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja wczoraj: zakupy Kaufland - 80 zł ( składniki na 2 ciasta, rogaliki, płatki nestle, jogurty, woda itp.) solarium 10 zł
![]() |
#4953 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Ja dzisiaj pewnie znowu nic nie wydam, bo siedzę w domu i się uczę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4954 |
after hours
|
ja dzisiaj w końcu wychodzę na wolność
![]() koniec siedzenia w domu, bo szału dostaję ![]() ale zamierzam wydać tylko na bilety ![]() ![]()
#4955 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja tak jestem w szoku mi tyle kasy to n miesiąc musi starczyć, ale Tobie moja droga się powodzi ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wczoraj wieczorem pojechaliśmy z TŻ do kawiarenki bo nową otworzyli i kupiłam lody i ciasteczka (3zł) tylko się dorzuciłam ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4956 |
Zakorzenienie
|
ja wczoraj niestety bilet na autobus 1,2 e bo pozno z pracy wracalam .
swoja droga tez sie wiele razy zastanawialam czy to aby watek o oszczedzaniu ![]() oj na 2 pary butow w zyciu 800 nie wydalam ale w moich planach mam jedne co chce kupic od lat i to bedzie jakies 400 pewnie ( martensy ) teraz fajny sklep znalazlam i maja mnostwo wzorow . kiedys to byly czarne albo jakis jeszcze jeden kolor a tu jak weszlam do sklepu to szok . |
![]() ![]() |
![]() |
#4957 |
Wtajemniczenie
|
U mnie dziś
12 zł 1 kg mieszanki wedlowskiej. Promocja była. Jak się kupiło jedno 0,5 kg opakowanie to 2 gratis ![]() ![]() ![]() ![]() 1,80 serek 1,20 gazeta 85 groszy bułka No na dziś chyba tyle będzie, potem tylko 2 Zł na bilet z pracy do domu. Jutro podjadę na większe zakupy, typu woda do domu, do pracy, wędlina bo nic nie mam w lodówce i wydaję kase na żarcie znów na fast foody ;/ Jeszcze się uduzę bo zapomniałam oddac książek do biblioteki, 1 nie mogę znaleźć, już mam 10 zł kary naliczone , jak mi za książke przyjdzie zapłacić to wgl hardkor ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4958 | ||
Zakorzenienie
|
Bylam w miescie i troche straciłam:
- bluzka 13 zł - byla na przecnie po 15 zł ale pani nie miala ze 100 zł wydac a mialam 13 zł drobne ![]() - 78,90 Polsat cyfrowy za 2 mies - 0,96 gr marchew -2 zł autobus miejski - 2 serki wiejskie 3,20 - 1,89 sok pomidorowy - 3,99 serek wiejski w wiaderku - 4,85 6 sz Nesvita - 1,99 ciastka promocja - 1,99 ciastka pormocja - 1,15 2 x wafelek - 3,20 pieczarki - 3,80 ogonówka - 1,90 list priorytetowy 2 lumpy były zamknięte ![]() ![]() ![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4959 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4960 |
Wtajemniczenie
|
Mam dzisiaj ochote na lumpa, ale patrzac na pogode za oknem to mi sie odechciewa wszystkiego
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4961 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez carmen20 Czas edycji: 2010-05-07 o 13:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#4962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dzisija nic nie wydałam - ale zamowiłam w dozie leki dla taty na swoje konto - przynajmniej jakieś punkty mi wlecą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4963 | ||
Zakorzenienie
|
Tak, jestem zadowolona !
![]() ![]() ![]() Szkoda tylko,ze trzeba płacić ![]() ![]() ![]() Ale do grudnia mam umowe, pozniej mozliwe,ze wypowiem,bo sie bedziemy wyprowadzac, chyba,ze tylko antene przeniose w inne miejsce ![]() - 6,99 znicz - rocznica śmierci babci ![]() ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- macie po kliku laseczki ![]() ![]() ![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4964 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() ![]() ![]() planuję jeszcze zakup bielizny i soczewek kontaktowych, poza tym różne opłaty i stancja to mnie wyniesie około 1000zł ![]() pewnie mój bilans na koniec miesiąca nie będzie wyglądał zbyt ciekawie ale jednak cały czas mam nadzieję na to że coś odłożę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4965 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale ja tam nie wnikam w te telewizje. Ale enka tez już ma FoxLife ![]() Jutro do wydatków zaliczę na pewno 20 zł za nerdy o ile będzie mi się chciało ruszyć się pod Warszawę po nie. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4966 |
Zakorzenienie
|
ja dziś 15zł spożywka, a tak poza tym to w końcu weekend
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4967 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() eNka hmmm to bym musiala miec wiele pakietow, a tu mam po trochu ze wszystkiego ![]()
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4968 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja zrobiłam w głowie listę zakupów. Trochę tego jest. Maxymalnie mogę na to przeznaczyć 60 zł. Teraz w Realu jest promocja, że przy zakupie za 50 zł dostaje się zdrapkę i codziennie można wygrać fajne nagrody(w tym talony i forda fieste - na co liczę ![]() No i do tej pracy robić kanapki, kanapki i jeszcze raz kanapki! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4969 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj 3zł na loda
![]() ![]()
![]() |
#4970 | ||
Zakorzenienie
|
ja niedługo jade do tesco. Mysle,ze napewno strace ok 50 zł
![]() ale niestety mam troche zakupów do zrobienia, kilka rzeczy mi sie pokonczyło.. ale w poniedziałek juz powinna byc wypłata wiec ok ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4971 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=CoffeeWithMilk;1909 4777]A kiedy miałaś lecieć?
![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Mam lecieć w czwartek ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisa ---------- D |
![]() ![]() |
![]() |
#4972 | ||
Zakorzenienie
|
a gdzie lecisz....????
![]() ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4973 |
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj nic nie wydałam
ja mam nke i jestem bardzo zadowolona z niej ![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Do Polski na komunie |
![]() ![]() |
![]() |
#4974 | ||
Zakorzenienie
|
łeeee
![]() ![]() ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4975 |
Zakorzenienie
|
może w listopadzie jak będę mieć więcej wolnego czasu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4976 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cześć dziewczyny.
![]() Znowu mnie trochę nie było, bo miałam duużo spraw na głowie, do tego jestem w gorącym, przedsesyjnym okresie na uczelni więc nawet nie miałam czasu na wizaż za bardzo od środy. Wydałam dziś 13zł - kupiłam farbę do włosów Joanny i żel pod oczy FlosLek - obie rzeczy potrzebne, a z farbą właśnie siedzę na głowie. ![]() ![]() No i wpadło mi 50zł. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4977 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny muszę się do was przyłączyć !
po prostu tak popłynęłam z kasą,że masakra.... kupuje byle co, aby kupić, musze się chyba leczyć ![]() ciuchów mam dla całego miasta chyba ![]() MUSZE OSZCZEDZAC!!!
#4978 |
Wtajemniczenie
|
Oczywiscie mam za mało wydatkow jeszcze... tusz w drukarce postanowil sie wlasnie skonczyc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.