|
|
#4951 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
Witajcie,
Jestem tu nowa, przez przypadek znalazłam Wasze forum. Pomyślałam że fajnie będzie pogadać z kimś kto zna temat .Więc jestem dziewczyną sapera (to chyba najgorsze co może robić żołnierz . Jesteśmy ze sobą króciutko, bo raptem dzisiaj minęło pięć miesięcy. Jednak długo się spotykaliśmy, oboje byliśmy po przejściach i kiedy dotarło do nas że nie możemy już być oddzielnie, on wyjechał na miesięczny poligon. Na początku było mi strasznie, bo nie byłam przyzwyczajona, na szczęście są telefony. Z czasem zrozumiałam że to jego praca. I że on będąc tam, nie może martwić się o mnie czy radzę sobie. Zrozumiałam że muszę być silna dla niego. Może przez te wyjazdy (poligony i szkolenia) jesteśmy bardziej zżyci ze sobą i przez to pewni że się kochamy w przeciwieństwie od "normalnych" par? Ale powiem Wam, że serce mi aż płakało, kiedy był na tym poligonie i wiedziałam że śpi na pace jelcza . Nigdy nie zastanawiałam się co czują kobiety, których mężczyźni są na misjach. Kiedy ostatnio mój TŻ, zapytał się co bym na to powiedziała, to myślałam że umrę w jednej sekundzie. Na szczęście pytał czysto teoretycznie. |
|
|
|
#4952 |
|
Raczkowanie
|
gratuluje czysto pozytywnych mysli, ale w wojsku często teoria zmienia się w praktykę, więc nie wiem jak z Twoim TŻ ale mój jak pyta o coś w teorii to już wiem, że coś się święci w tym kierunku.
Jeszcze przemagluje cię kilkoma pytankami :P ile macie lat, skąd się może znacie? jak się poznaliście? poopowiadaj cos no i witamy |
|
|
|
#4953 |
|
Raczkowanie
|
Witam równie serdecznie
![]() widze, że Love zaczeła już wywiad więc się do niego przyłącze Napisz tez cos o sobie czym się zajmujesz itp aaa i ciekawi mnie gdzie służy Twój TZ
|
#4955 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie Dziewczyny,
Więc tak, z moim TŻ, tak naprawdę znam się już od gimnazjum. Już wtedy się w nim podkochiwałam . Później nasze drogi się rozeszły. Aż któregoś dnia zagadał mnie na FB. I tak zaczęliśmy się spotykać. On był zraniony, ja byłam zraniona i tak oboje się baliśmy aż w końcu dotarło do nas że to coś więcej niż przyjaźń. I teraz nie możemy bez siebie żyć, takie z nas dwa czubki. Pytałyście się gdzie służy , otóż w 2 Pułku Saperskim. Teraz coś o mnie .Jeszcze do niedawna byłam zawodowym strażakiem, niestety została mi teraz tylko Ochotnicza Straż. Studiuję socjologię na UW i szukam pracy .Ja mam 25 lat, mój TŻ jest o dwa lata starszy. Mówicie że mam dużo pozytywnych myśli. Zdziwiło mnie to bo jestem straszną pesymistką . Ale to mój TŻ uczy mnie takiej radości życia.
Edytowane przez dziewczyna_sapera Czas edycji: 2013-11-09 o 10:41 |
|
|
|
#4956 |
|
Raczkowanie
|
Ciekawi mnie czy trudno mu bylo sie dostac? Kurcze, sapera to my tu nie mamy chyba jeszcze
jaka szkole skonczyl TZ? jak mozesz oczywiscie powiedziec
|
|
|
|
#4957 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
uwazam tak samo. ![]() nam zostalo 12 dni i moj tz wraca z misji wiem juz oficjalnie ze bede go witac 21 listopada ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
hhhee dokladnie
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4958 |
|
Przyczajenie
|
To teraz zapewne od razu odetchnełaś
i odliczasz dni do powrotu. Żadnej specjalnej szkoły nie kończył, żadnej tam saperskiej czy coś . Tak jak pisałam na początku on jest kucharzem
|
|
|
|
#4959 |
|
Raczkowanie
|
To jest saperem czy kucharzem ? ;p za bardzo skomplikowane :p
|
|
|
|
#4960 |
|
Wtajemniczenie
|
ktos uzywal tu calvin klein eternity moment? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...oment-edp.html zastanawiam się nad kupnem a nie mam gdzie przetestowac. no chyba ze w naturze maja tester bo w rossie niestety niet.
---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- no wlasnie. jest saperem a pracuje na kuchni? a nie skonczyl szkoly saperskiem czy cus? nie ogarniam
razem 06.01.2012 narzeczona 12.04.2013 ślub 07.06.2014 będzie dziecię 26.04.2017 https://www.instagram.com/wantxme/ Edytowane przez wantxme Czas edycji: 2013-11-09 o 15:56 |
|
|
|
#4961 |
|
Przyczajenie
|
On jest taki 2 w 1
. I gotuje i rozbraja jak trzeba :/. Strasznie tego nie lubię
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4962 |
|
Wtajemniczenie
|
aha
a jak to sie stalo ze jest saperem? skonczyl jakies kursy, uprawnienia? jak to wygladalo ze doszlo do tego ze stal sie saperem? jaki ma stopien ? sorry za tysiac pytan ale tu to chyba normalne:P
|
#4963 |
|
Przyczajenie
|
Stopień ma niski
, starszy szeregowy. Najpierw poszedł do zasadniczej służby, pózniej przenieśli Go do Giżycka, a jak natrafiła się okazja żeby przenieść się w "nasze" strony to skorzystał . Jest po szkole gastronomicznej, ma jakieś tam przeszkolenia saperskie.
|
|
|
|
#4965 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4966 |
|
Przyczajenie
|
A Kamiński, nadal jest w Giżycku? Długo Twój mąż tam jest?
Edytowane przez dziewczyna_sapera Czas edycji: 2013-11-09 o 18:43 |
|
|
|
#4967 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie 5-6 lat. Tyle Że w gizyku są 3 jednostki
|
|
|
|
#4968 |
|
Przyczajenie
|
Tego nie wiedziałam
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4970 |
|
Przyczajenie
|
Zrobiłam mały wywiad
. Mój na Moniuszki słuzył
|
|
|
|
#4971 |
|
Raczkowanie
|
Chciałam się z Wami podzielić moimi małymi dziełami sztuki. Podstawki pod kubki.
co sądzicie? moge takie cos położyć na stół jak ktoś przyjdzie na kawe? ;P no i wybaczcie za jakość i światło, z którym mam problemy w pokoju dlatego zdjęcia są jakości bardzo niskiej. Edytowane przez loveemptypeople Czas edycji: 2013-11-10 o 00:05 |
|
|
|
#4972 |
|
Raczkowanie
|
Love są prześliczne
bardzo mi sie podobają
|
#4973 |
|
Zakorzenienie
|
mój na pierwszego maja
|
|
|
|
#4974 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4975 |
|
Raczkowanie
|
vonka dzieki Tobie stwierdziłam, że nie ma co się kryć, w stopce moje prace i myśle, że mogę robić to nawet na zamówienia
wiec jeżeli któraś by chciała coś - zapraszam :P |
|
|
|
#4976 |
|
Raczkowanie
|
to ja jestem jak najbardziej chętna na priv pisz co i za ile
|
#4977 | ||
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny, strasznie dawno mnie tu nie było, czasem Was czytam ale albo już nie mam czasu odpisać albo weny brak
![]() Ja już odliczam czas do urlopu tż ). Niestety teraz czeka nas 2-tygodniowy poligon no i do tego tż wyjeżdża w niedzielę rano no ale potem razem planujemy nacieszyć się sobą razem z naszą latoroślą oczywiście ![]() Cytat:
Dziewczyno_sapera - witaj na wątku Love, w jednostkach wojskowych jakie by one nie były są etaty na których jest się zatrudnionym (tzn. ma się kontrakt). Pewnie tż dziewczyny_sapera ma etat kucharza co zapewne nie zwalnia go czasami z innych czynności typowo "saperskich" (popraw mnie dziewczyno_sapera jeżeli się mylę )Cytat:
Nadalka, baaaardzo Ci zazdroszczę mieszkania na Mazurach Love bardzo ładne podstawki, widać, że masz talent. Ja akurat nie jestem fanką motywów kwiatowych ale są super.
|
|
|
#4979 |
|
Przyczajenie
|
Love, w jednostkach wojskowych jakie by one nie były są etaty na których jest się zatrudnionym (tzn. ma się kontrakt). Pewnie tż dziewczyny_sapera ma etat kucharza co zapewne nie zwalnia go czasami z innych czynności typowo "saperskich" (popraw mnie dziewczyno_sapera jeżeli się mylę
)Tak właśnie o to mi chodziło .My byliśmy w weekend na Mazurkach i wróciłam z trzema złamanymi palcami
|
|
|
|
#4980 |
|
Wtajemniczenie
|
no nie mam wlasnie zadnej perfumeri bo male miasto u nas tylko rossmanny natury i laboo
tak to bym juz dawno latala i testowala wiele innych .a przez to czesto zamawiam z neta w ciemno..
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.

.
. 

.
jaka szkole skonczyl TZ? jak mozesz oczywiscie powiedziec