|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4951 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI
papeteria trzymam kciuki za wizytę u gin
![]() niezawsze też lubię chodzić do dentysty Siala_Bala ![]() anoxa za wizytę u gina ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry już po śniadaniu spać dzisiaj nie mogę, naskrobałyście wczoraj troszkę i nie dam rady was nadrobić, ale z tego co tak na szybko przeleciałam to super, ze wizyty udane mniej lub bardziej ale najważniejsze, że właściwie wszystko wporządku ![]() ![]()
![]() |
#4952 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI
Cytat:
![]() nio ale jest 8 rano a na termometrze juz 18 stopni ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4953 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4954 |
Zadomowienie
|
Ale mamuśki dostałam info przed chwilką zmarł mój wójek - mąż mojej chrzestnej, jutro pogrzeb do kościoła pójdę ale nie wiem czy dam radę na cmentarz. Taki fajny facet
![]()
#4955 | ||
Zakorzenienie
|
no to teraz spokojnie, uważaj na siebie
![]() ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- Cytat:
![]() Mały jest spokojny. Lekko sie przekręca, czasem kopie mocniej ale nie tak abym odczuwałą wielki ból. ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4956 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() U nas w rejonie w którym mieszkam, każdy mówi że kobieta w ciąży nie powinna chodzić na pogrzeby. Jest jakiś zabobon ale nie wiem dokładnie o co chodzi. Ale jak tu nie iść na pogrzeb wujka ? ;/ Tak wogóle to Witam. Gratuluję szczęśliwym Mamusiom. Trzymam kciuki za wszystkie wizyty (te u gin i te u dentysty - kto ma) Ja jeszcze przed śniadankiem. :P
![]() |
#4957 |
Zakorzenienie
|
ależ Ty masz fajne proporcje ciała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4958 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#4959 |
Zakorzenienie
|
mmmm jaki słodziak
![]() ![]() Świetnie, że jesteście juz w domku ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- kochana, idz tylko do kościoła... |
![]() ![]() |
![]() |
#4960 | ||
Zakorzenienie
|
dzien doberek
![]() ![]() ![]() Cytat:
powiedzialam mezowi ze oxy lubi cieplo i ciemno to powiedzial ze spie przy otwartym oknie i przy lampce ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4961 |
Zakorzenienie
|
aniaa22 SUPER
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hd - uwazam, odpoczywam sobie ![]() ania - to super
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4963 |
Wtajemniczenie
|
witajcie moje kochane!
dzis pierwszy raz obudzil mnie skurcz brzucha, ale stwierdzilam, ze skoro nie boli, to nic sie nie dzieje i poszlam dalej spac ![]() ![]() ide pod prysznic, bo goraco strasznie. jade na toxoplazmoze a potem na starowke- z kolezankami sie umowilam, tylko nie wiem jak sie ubrac... najchetniej w jeansy i w krotka bluzke, ale boje sie ze sie ugotuje, sukienki nie chce, bo mam pajaczki na nogach i sie ich wstydze... MILENKA jest cudowna!!!! zycze milego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
#4964 |
Zadomowienie
|
jusdan myśle, że z liczeniem też nie będe tak dokładna tylko tak bardziej na czuja
![]() Siala ![]() niezawsze ![]() anoxa ![]() papeteria ![]() roztrzepaniec ja tak miałam przez miesiąc ponad z prawej strony pod cyckiem jakbym miała wielkiego siniaka dotknąć nawet delikatnie nie mogłam ![]() Alguien boziu jaka śliczna wygląda jak laleczka ![]() ![]() wiecie co ja myślałam, że dzieci po porodzie zaraz to nie koniecznie " piękne" są, że dopiero po jakimś czasie zaczynają dobrze wyglądać ale widac myliłam się ![]() Misiulka współczucia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4965 |
Zakorzenienie
|
Misiulka przykro mi z powodu wujka
![]() trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty |
![]() ![]() |
![]() |
#4966 | |
Wtajemniczenie
|
Bardzo śmieszne
![]() Cytat:
Przyszłam się przywitać jeszcze na starym wątku, bo pewnie jak wrócę to będziecie już w kolejnej części na dobre. Ja już dzisiaj raz wstawałam o 4:20 żeby mamę zawieźć do pracy żebym miała auto bo autem wygodniej niż tramwajem, a mam kilka spraw do załatwienia. Muszę się wyszykować i jechać do fotografa zrobić zdjęcie do dyplomu, na 13:40 do diabetologa, jeszcze po drodze muszę odwiedzić aptekę i zostawić tam trochę kasy niestety ![]() Miłego dnia mamusie ![]() ![]()
![]() |
#4967 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() jedni sie rodza a inni odchodzą... Cytat:
![]() ![]() no ja tez tak mam ![]() ![]()
![]() |
#4968 | |
Zakorzenienie
|
Basia no nie licze na plaski brzuch od razu, ale fajnie, ze przynajmniej pepek wklesly sie zrobil mam nadzieje, ze tez go odzyskam po porodzie
![]() Przesliczna jest!!!!!!!! ![]() Cytat:
dzieki, dojki moglyby byc mniejsze jak dla mnie ![]() Ja juz po wizycie u diabetologa, mam zrobic test glikemiczny aby zobaczyc jak sie cukr ksztaltowaly w ciagu ostatnich miesiecy, mam sie kluc przed sniadaniem, obiadem i kolacja i po 1h. Na szczescie powiedziala mi, ze jak kolo 100 bede miala cukier po posilkach to moge zjesc loda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4970 |
Wtajemniczenie
|
A co tutaj tak puściutko dzisiaj? Ja dzisiaj wyjątkowo wcześnie,bo głód obudził mnie o 6 rano i nie mogłam spać,bo musiałam coś zjeść
![]() ![]() ![]() Byłam strasznie ciekawa czy aniaa22 będzie jeszcze w dwupaku dzisiaj,ale już doczytałam,że się udało przetrwać noc,więc gratuluję ![]() Alguien fajna ta Twoja Milenka.Jakaś taka opalona mi się wydaje ![]() Ja dzisiaj w nocy miałam ze dwa skurcze.Rano też mnie pobolewało jak na okres,ale przeszło już ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4971 |
Zakorzenienie
|
Karolcia jak to od magnezu masz skurcze lydek? Magnez wlasnie zapobiega skurczom
---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Mnie dzis ominely skurcze i nic nie bolal brzus, ale za to jak ja sie teraz mecze to jest taka fatalna swiadomosc miec wolne, jest upal a ja siedze w miescie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4972 |
Wtajemniczenie
|
niezawsze no właśnie.Też mnie to zadziwiło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4973 |
Zakorzenienie
|
witam
Alguien sliczna coreczka ![]() roztrzepaniec dobre wiesci ![]() Misiulek bardzo mi przykro z powodu wujka, jesli nie czujesz sie na silach to idz tylko do kosciola. ja bym poszla na cmentarz ale nic na sile. ale nie kierowalabym sie zadnymi przesadami ![]() u nas dzis od rana pogoda ma jakies humorki, raz deszcze, raz burza, ciemno, slonce. zwariowac mozna. ale pojechalam do mamy zawiezc ja do pracy bo sroda to jej jedyny dzien kiedy musi polegac na wlasnych nogach a akurat bylo oberwanie chmury ![]()
#4974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4975 |
Wtajemniczenie
|
A u mnie słońce dzisiaj tak świeci,że nawet przez żaluzje przebijało skoro świt.Podobno ma być 31 stopni w cieniu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4976 |
Zadomowienie
|
niezawsze no to świetnie, że jesteś zadowolona
![]() a pluskać się też bym chciała i pomyśleć, że rok temu właśnie się pakowałam na wakacje a teraz nie będzie wakacji ![]() przytyłam kolejny kg. dzisiaj jest 32 tydzien i 7 kg na plusie od 3 tygodni tyje kilogram na tydzień i mam nadzieje ze tak nie będzie do końca bo 15 kg to dla mnie za dużo chciałabym się w 12 zmieścić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziwny ten moj organizm... U mnie parno, nad ranem padalo a teraz jest 22 stopnie w cieniu i duszno ![]() ![]() Ja tyję średnio 0,5kg tyg...w ciagu 4tyg 2 kg...wiec na pocztku 34 tc 9kg na plsie wg wagi gina a wg mojej 10kg, wkazym razie nie jest zle, glownie brzuch mi wypchalo ale widze ze sie obniza...
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png Edytowane przez karolcia228 Czas edycji: 2010-06-09 o 09:27 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4978 |
Zakorzenienie
|
u nas jutro ma byc 30 stopni, mam nadzieje ze tak nie bedzie bo Marysia jedzie na wycieczke klasowa i sie dzieciaki umecza
![]() niezawsze to fajnie ze jestes zadowolona, zycze nie wiecej niz 100 zebys mogla sobie pozwolic na loda ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- farminka a propo insektow: ja ostatnio wypatrzylam fajne preparaty na komary ktore mozna stosowac u dzieci od 1 mies, ja bym dziecka nie psikala ale zawsze mozna popsikac wozek itp
#4979 |
Zakorzenienie
|
moj maz mial tak samo. a teraz bierze magnez + wapno i jest ok
|
![]() ![]() |
![]() |
#4980 |
Zakorzenienie
|
aniaa
nie slyszalam nigdy zeby magnez powodowal skurcze ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:39.