Sierpniowe Panny Młode cz.II - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-20, 12:17   #4951
lasoa
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.II

Cytat:
Napisane przez magratka Pokaż wiadomość
No to macie teraz robotę dodatkową szczerze współczuję, i bez tego jest za dużo spraw do załatwiania; nie podoba mi się to, że na wszystko trzeba mieć papierek, bo inaczej Ci nie uwierzą, że masz chrzest, bierzmowanie itd. No po prostu wszystko człowiekowi opada.
A ja nawet nie liczę na dni, ile mi zostało, jakieś 2,5 miesiąca. Mamy ok. 1/2 zaproszeń weselnych rozdanych, więc nie jest źle. Jadę dzisiaj bieliznę kupować, może coś ładnego ślubnego też się znajdzie. Pogoda piękna, aż chce się żyć!!
Nam zostało troche mniej, ale TŻ właśnie pisze podanie do szkoły i musi wyjść 3 godziny wcześniej z pracy Czyli będzie pracował w weekend

Życzę przyjemnych zakupów !

Ja kupiłam ostatnio wachlarz biały w róże za całe 4 zł
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 12:42   #4952
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aga-6 Pokaż wiadomość
A mój TŻ skwitował, że za 3 m-ce będziemy po, i tyle z tych 100 dni. Zezłościł mnie dodatkowo, pytam się czy masz jakieś preferencje co ma być napisane na tablicach - odp. NIE, pytam jak się zapatruje na dekoracja na samochód - odp. WYBIERZ COŚ. Pokazuje kilka opcji i pytam, która mu się najbardziej podoba - odp DO SREBNEGO SAMOCHODU PASUJE TO ZIELONE SERCE Z RÓŻ, zielone przecież my nic w tym kolorze nie mamy albo udaje głupa albo kompletnie mu to obojętne. Masakra. Mówię, że mógłby coś pomóc, a ona że pomaga i pozwala mi samej wybierać, aaaaaaaaaaaaaa!!!!!

Jak mu wyznaczę co ma zrobić to i tak zawsze jest Aga a może ty zadzwonisz, Aga ale to o co ja mam pytać, Aga...................... . Czy u was też tak jest????????????????????? ????????????????????????? ????
Moze niepotrzebnie sie tym przejmujesz?
Facetom z reguly nie zalezy na kolorze dekoracji czy ozdob.
Ja np wiem, ze dla mojego to bez roznicy, ale z grzecznosci zawsze pytam czy zalezy mu na czyms konkretnym, lub czy jest cos czego chcialby uniknac. Przewaznie odpowiada, ze jemu bez roznicy-a ja jestem zadowolona.
Wczoraj np spytalam o tablice na samochod i mowie odrazu, ze mi sie podobaja imiona na przod a tylu 'Mloda Para'. On na to, ze mu pasuje. I po sprawie

Cytat:
Napisane przez kasikkkkka Pokaż wiadomość

Muszę się jeszcze czymś pochwalić, kupiłam dziś buty
Aha no i wybraliśmy w końcu zaproszenia
za zalatwione sprawy. Buciki bardzo fajne.

Cytat:
Napisane przez blueberry88 Pokaż wiadomość

Mogłaś poprosić o paragon
dobre.
Stary 2011-05-20, 13:38   #4953
jusztyska
Zadomowienie

hej hej

dla wszystkich dziewczyn, które mają dziś 3 miesiące do ślubu

martwicie się, że macie mało zaproszeń rozdanych pocieszę Was, my jeszcze ani jednego nie rozdaliśmy :P

my się musimy zmobilizować i pojsc w przyszłym tygodniu do proboszcza, mamy tylko mały problem, bo dowód TŻ się własnie robi:P hehe, bo musiał wymienić i nie wiem czy proboszcz zechce podpisywac z nami ten protokół bez aktualnego dowodu osobistego....
jusztyska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 14:12   #4954
agnes 20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jusztyska Pokaż wiadomość
hej hej

martwicie się, że macie mało zaproszeń rozdanych pocieszę Was, my jeszcze ani jednego nie rozdaliśmy :P

my się musimy zmobilizować i pojsc w przyszłym tygodniu do proboszcza, mamy tylko mały problem, bo dowód TŻ się własnie robi:P hehe, bo musiał wymienić i nie wiem czy proboszcz zechce podpisywac z nami ten protokół bez aktualnego dowodu osobistego....
u Nas 3 miesiące do ślubu a zaproszenia dopiero się produkują, gotowe będą może na początek czerwca
agnes 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 14:16   #4955
paula54
Zakorzenienie

Jeśli chodzi o pomoc ze strony przyszłego, mój jest - powiedziałabym - bardzo zaangażowany. Zaproszenia robił prawie sam (wybierał kolory, wzory, szablon, sklejał i wycinał), nawet kwiaty do bukietu mi pokazuje, które ładne... Dość wybredny jest... Sukienka na poprawiny - taka nie, taka nie. Nie, żebym to ja ją miała założyć, a nie on Tylko "pierdoły" typu lista piosenek dla dja, piosenka na pierwszy taniec szukam ja, bo jemu wszystko jedno ("wybierz trzy, a ja powiem, czy mi się podobają").

Cytat:
faceci już tak mają z niektórymi rzeczami
TŻ (dla żartu i żeby mnie troszkę powkurzać) wymyślił, że do samochodu będziemy mieć tablicę z napisem z przodu "Help me" albo "Pomocy" a z tyłu "Już po chłopie" :P
Aha... jakbym Łosia słyszała. Non stop mi pokazuje ten obrazek z klęczącą parką i "HELP ME" na butach u młodego. Powiedziałam, żeby uważał, bo ja sobie też coś napiszę...

Cytat:
Napisane przez sanderek5 Pokaż wiadomość
PS. Już prawie napisałam pracę licencjacką ostatni rozdział piszę... Muszę oddać Promotorowi do wtorku, jak chcę się bronić początkiem lipca, żeby zdążył sprawdzić i żebym zdążyła nanieść poprawki.
Gratuluję. Moja magisterka wciąż w stanie surowym...
paula54 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 15:57   #4956
BebiBebi
Rozeznanie

GG do BebiBebi

A to nasze zaproszenia, przedwczoraj zamówiliśmy

W środku cytat naszej piosenki:
"Tylko Ciebie mogę kochać tak, tak do końca jak kocha się tylko raz..."
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zaproszenie31a-02.jpg (18,1 KB, 30 załadowań)

BebiBebi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 17:30   #4957
aga-6
Raczkowanie

Cytat:
o albo wczoraj wymyślił,że help me to będzie miał na podeszwach butów, zeby wszycy widzieli jak będziemy klęczeli w kościele :P niedoczekanie jego

Cytat:
Napisane przez kasikkkkka Pokaż wiadomość
Muszę się jeszcze czymś pochwalić, kupiłam dziś buty
Aha no i wybraliśmy w końcu zaproszenia
za załatwione sprawy
Cytat:
Napisane przez Kaja83 Pokaż wiadomość
Co do załatwień i formalności to byliśmy u księdza i spisaliśmy protokół, od tej niedzieli pójdą zapowiedzi W ten weekend jedziemy na resztę zakupów jesli chodzi o nasze ubrania: bielizna, koszula. Może wypatrzę też jakąś łądną bizuterię
Do naszego ślubu zostało tylko 78 dni!
Fajnie, że formalności za wami i za weekendowe zakupy
aga-6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 19:35   #4958
martitaw
Raczkowanie

a ja Wam powiem, że to nie tylko co kościół to obyczaj a nawet, co ksiądz, to obyczaj. Byłam dziś w kancelarii i ksiądz powiedział, że protokół spiszemy miesiąc przed ślubem, zapowiedzi też wtedy, świadków podamy tydzień przed ślubem.. a co najważniejsze za ślub ksiądz weźmie 500zł, kościelny i organista po 100zł - w inny mówił, że dla niego 1000zł (!!!!)
Dodatkowo odpuszczają nam skupienie, bo u nas w Parafii nie organizują tylko wysyłają Narzeczonych na rekolekcje, a że te już były, to trudno. Dodatkowo nie potrzebuje żadnego świadectwa z religii Tylko nakłamałam księdzu - NIEŚWIADOMIE - mówiąc, że chrzest oboje mieliśmy w tym kościele a jak byliśmy chrzczeni, to go jeszcze nie było Heh i trzeba iść do innego kościółka

Heh.. Może to nie zabrzmi najlepiej, ale lżej mi się zrobiło na sercu, gdy przeczytałam, że i Wy macie tyle nerwów ze swoimi przyszłymi ślubnymi Że się nie angażują, nie interesują, że im wszystko jedno i na wszystko mają czas Wygląda na to, że mój to typowy facet

Edytowane przez martitaw
Czas edycji: 2011-05-20 o 19:37
martitaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 20:02   #4959
butterfly20
Zakorzenienie

Ja tam nie mam nerwów z moim przyszłym Jest bardzo zapracowany i dlatego nie chcę go obarczać pierdółkami,które mi sprawiają przyjemność,ale jemu niekoniecznie. On kolorów nie umie rozróżnić,a ma ze mną rozmawiać nad odcieniami zieleni i żółci do kompozycji kwiatowych lub o tym,czy storczyk jest bardziej wytrzymały niż róża?Nie ma możliwości-to nie jego bajka. Nie potrzebuję jego rad w tej kwestii,żeby widzieć jak bardzo cieszy się ze ślubu
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 20:06   #4960
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BebiBebi Pokaż wiadomość

ładne

a jaki tytuł piosenki ??

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 22:26   #4961
jusztyska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martitaw Pokaż wiadomość
a ja Wam powiem, że to nie tylko co kościół to obyczaj a nawet, co ksiądz, to obyczaj. Byłam dziś w kancelarii i ksiądz powiedział, że protokół spiszemy miesiąc przed ślubem, zapowiedzi też wtedy, świadków podamy tydzień przed ślubem.. a co najważniejsze za ślub ksiądz weźmie 500zł, kościelny i organista po 100zł - w inny mówił, że dla niego 1000zł (!!!!)
Dodatkowo odpuszczają nam skupienie, bo u nas w Parafii nie organizują tylko wysyłają Narzeczonych na rekolekcje, a że te już były, to trudno. Dodatkowo nie potrzebuje żadnego świadectwa z religii Tylko nakłamałam księdzu - NIEŚWIADOMIE - mówiąc, że chrzest oboje mieliśmy w tym kościele a jak byliśmy chrzczeni, to go jeszcze nie było Heh i trzeba iść do innego kościółka
heh, no to faktycznie, tak jak mówisz, co ksiądz to obyczaj

Cytat:
Napisane przez paula54 Pokaż wiadomość
Aha... jakbym Łosia słyszała. Non stop mi pokazuje ten obrazek z klęczącą parką i "HELP ME" na butach u młodego. Powiedziałam, żeby uważał, bo ja sobie też coś napiszę...
Podkarpackie chłopaki, z jednej gliny ulepione

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
ładne

a jaki tytuł piosenki ??
to chyba Ziyo "Magiczne słowa"

a ja dziś byłam w salonie sukien, bo tak mnie tkneło coś wczoraj i pojechałam sprawdzić czy kolor szala będzie odpowiedni... a tu niespodzianka! odcień się różni i odbija od sukni, więc zrezygnowałam z szala i zdecydowałam się na bolerko
więc teraz jeszcze muszę poczekać na uszycie bolerka
Stary 2011-05-20, 22:37   #4962
teqili
Raczkowanie

Cytat:

Witaj Przy spisywaniu protokołu nie musisz mieć żadnych dokumentów z USC, bynajmniej tak jest u nas. My protokól idziemy spisać w Dzień Matki, a pani w USC kazała po dokumenty przyjść w połowie czerwca, a Proboszcz powiedział, że wszystkie dokumenty z USC i potwierdzenie o naukach i poradni mamy mu przynieść na miesiąc przed ślubem i wtedy ustalimy szczegóły ceremonii
Dzięki za odpowiedz dużo mi to wyjaśniło, choć z tego co pamiętam to ksiądz na 3 mies przed slubem kazała nam się zgłosić z kompletem dokumentów. Ehhh... tyle formalności chciałabym juz aby wszystko było załatwione

Edytowane przez teqili
Czas edycji: 2011-05-20 o 22:54
teqili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 23:46   #4963
thea2
Zadomowienie

Jestem bardzo zadowolona, bo dziś, dosłownie w godzinę kupiliśmy całe ubranie dla mojego K. Jak on wygląda w garniturze Nie wiedziałam, że własny przyszły mąż może mi się jeszcze bardziej spodobać Już się nie mogę doczekać, kiedy znów go zobaczę w ślubnym ubraniu Ale odbiór garnituru dopiero na początku lipca, bo wymagał drobnych przeróbek. Tzn bardzo ładnie leżał, ale ma leżeć idealnie I jeszcze dostaliśmy w salonie spinki do koszuli gratis

Ostatnio kupiłam też kieliszki do rozbicia i dodatkowo wstążkę i kamyczki do ich ozdobienia Bo wymyśliłam sobie, że nałożę na kieliszek taką opaskę ze złotej wstążki, a na wstążkę naszyję przezroczysty kamyczek. Jak już to zrobię, to się pochwalę efektem

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
ale my mamy przeboje, TZ nie ma świadectwa z technikum a za tym idzie nie ma oceny z religi i wiecej z tym problemow niz mozna sobie wyobrazic. Jezeli nie zalatwi potwierdzenia ze chodził na religie musi zdawać cały katechizm
O matko, okropne jest to,że na wszystko musi być papierek... Myslę, że bez problemu wydadzą mu potwierdzenie. A świadectwo z technikum musi być to z ostatniej klasy? Czy żadnego Twój TŻ nie ma ? Mój ma na szczęście

Powiem Wam, że doceniam to, że jesteśmy z K. z jednej parafii- ile to mniej załatwiania tych dokumentów, proszenia się, płacenia... W naszej parafii mamy wszystko- od aktów chrztu po bierzmowanie, więc za niczym nie musimy biegać
Cytat:
hej hej

My też nie mamy jeszcze żadnych rozdanych, ale pierwsze polecą chyba za 2 tygodnie Dobrze, że teraz wyszło z tym bolerkiem i szalem A jakie bolerko będziesz mieć? Jaki materiał, długość rękawa?
Cytat:

Fajne, delikatne
Stary 2011-05-21, 10:00   #4964
BebiBebi
Rozeznanie

GG do BebiBebi

Cytat:
ładne

a jaki tytuł piosenki ??
Tak, to jest Ziyo "Magiczne słowa" tzw. nasza piosenka
i chyba będzie jako nasz pierwszy taniec w wersji wolniejszej, mam nadzieje, ze orkiestra się postara i ładnie to zagra

Stary 2011-05-21, 11:57   #4965
jusztyska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez thea2 Pokaż wiadomość
Jestem bardzo zadowolona, bo dziś, dosłownie w godzinę kupiliśmy całe ubranie dla mojego K. Jak on wygląda w garniturze Nie wiedziałam, że własny przyszły mąż może mi się jeszcze bardziej spodobać Już się nie mogę doczekać, kiedy znów go zobaczę w ślubnym ubraniu Ale odbiór garnituru dopiero na początku lipca, bo wymagał drobnych przeróbek. Tzn bardzo ładnie leżał, ale ma leżeć idealnie I jeszcze dostaliśmy w salonie spinki do koszuli gratis

Ostatnio kupiłam też kieliszki do rozbicia i dodatkowo wstążkę i kamyczki do ich ozdobienia Bo wymyśliłam sobie, że nałożę na kieliszek taką opaskę ze złotej wstążki, a na wstążkę naszyję przezroczysty kamyczek. Jak już to zrobię, to się pochwalę efektem

O matko, okropne jest to,że na wszystko musi być papierek... Myslę, że bez problemu wydadzą mu potwierdzenie. A świadectwo z technikum musi być to z ostatniej klasy? Czy żadnego Twój TŻ nie ma ? Mój ma na szczęście

Powiem Wam, że doceniam to, że jesteśmy z K. z jednej parafii- ile to mniej załatwiania tych dokumentów, proszenia się, płacenia... W naszej parafii mamy wszystko- od aktów chrztu po bierzmowanie, więc za niczym nie musimy biegać

My też nie mamy jeszcze żadnych rozdanych, ale pierwsze polecą chyba za 2 tygodnie Dobrze, że teraz wyszło z tym bolerkiem i szalem A jakie bolerko będziesz mieć? Jaki materiał, długość rękawa?

Fajne, delikatne
za garnitur i kieliszki

bolerko będzie z takiego samego materiału jak materiał w sukni pod tym delikatnym materiałem, którym suknia jest obszyta:P i będzie krótki rękawek i delikatna stójka, mierzyłam też z dłuższym rękawem, ale suknia jest dość delikatna i niezbyt to wg mnie wyglądało, więc rękawek jest krótki, w sumie to bolerko tylko po to żeby mi babcie nie narzekały, ze z gołymi plecami i ramionami idę do kościoła bo ja najchetniej poszłabym bez tych wierzchnich okryć

miałam dziś trochę podwórkowych robót, więc korzystając z pięknego słońca trochę się poopalałam:P troche ludzie dziwnie patrzyli, bo latałam w takiej górze od stroju kąpielowego co bez szeleczek żadnych no ale nie mogę sobie pasków białych zostawić :P mnie słońce bardzo szybko łapie, a potem mam kilka kolorów opalenizny jak coś mi się nie opali i jak potem ubieram inny strój czy bluzeczke i opalam jaśniejsze paski
Stary 2011-05-21, 12:43   #4966
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, to jest Ziyo "Magiczne słowa" tzw. nasza piosenka
i chyba będzie jako nasz pierwszy taniec w wersji wolniejszej, mam nadzieje, ze orkiestra się postara i ładnie to zagra
dzięki za info

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2011-05-21, 16:05   #4967
paula54
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Podkarpackie chłopaki, z jednej gliny ulepione

a ja dziś byłam w salonie sukien, bo tak mnie tkneło coś wczoraj i pojechałam sprawdzić czy kolor szala będzie odpowiedni... a tu niespodzianka! odcień się różni i odbija od sukni, więc zrezygnowałam z szala i zdecydowałam się na bolerko
więc teraz jeszcze muszę poczekać na uszycie bolerka
Taaa... podkarpackie dziady
Dobrze, że się zorientowałaś z tym szalem. Ja mam bardzo podobny dylemat, czy zamawiać welon i szal na all, czy kupować w salonie, bo nie chciałabym, żeby się różniły odcieniem albo wielkością oczek od tiuli na sukience. A nie mam jak tego sprawdzić. Welon chyba kupię w ciemno, szal (albo etolę) już spróbuję z salonu wypożyczyć, jeśli tylko będą mieli (bo mój salon wypożycza bolerka i inne tego typu babciouspokajacze ).
Ja też bym najchętniej szła z gołymi ramionami, bo w sumie welon i tak przykryje wszystko.

Cytat:
panowie w garniturze wyglądają tak samczo strasznie

Cytat:
miałam dziś trochę podwórkowych robót, więc korzystając z pięknego słońca trochę się poopalałam:P troche ludzie dziwnie patrzyli, bo latałam w takiej górze od stroju kąpielowego co bez szeleczek żadnych no ale nie mogę sobie pasków białych zostawić :P mnie słońce bardzo szybko łapie, a potem mam kilka kolorów opalenizny jak coś mi się nie opali i jak potem ubieram inny strój czy bluzeczke i opalam jaśniejsze paski
Mnie wczoraj złapało na pochodzie juwenaliowym w koszulkę bokserkę i szelki od stanika na szczęście już trochę zbladło, więc nie wygąda tak źle. Ale letnie łapanie słoneczka uważam za rozpoczęte.
Stary 2011-05-21, 18:58   #4968
ewell86
Przyczajenie

Kobietki, czytam was regularnie i chyba czas dorzucić coś od siebie
Strasznie jestem uradowana dzisiaj bo udało mi się kupć kolczyki - są na zdjęciu. Wrzucam też fotkę sukienki, bucików, zaproszeń, obrączek i bukietu, który mi się podoba. Co myślicie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5931_swh_sp_s_f_f_0005ms1.jpg (45,1 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Kristin-Vining-Wedding-9.jpg (61,3 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg image_func.jpg (14,1 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zaproszenie.jpg (69,5 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1 010.jpg (78,1 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1 012.jpg (69,3 KB, 38 załadowań)
Stary 2011-05-21, 19:03   #4969
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewell86 Pokaż wiadomość
Strasznie jestem uradowana dzisiaj bo udało mi się kupć kolczyki - są na zdjęciu. Wrzucam też fotkę sukienki, bucików, zaproszeń, obrączek i bukietu, który mi się podoba. Co myślicie?
Witaj
ładny bukiet

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2011-05-21, 22:23   #4970
pati1750
Raczkowanie

hej dziewczyny jestem tu nowa ale podoba mi się bardzo to forum może i ja coś dorzucę od siebie... ślub mamy 20.08.2011
przygotowane mamy :
-zaproszenia
-sukienka się szuje
-wybrana wiązanka
-garnitur
-biżuteria
- obrączki
pozdrawiam Was buziaki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg phoca_thumb_l_wiazanki_slubne8.jpg (23,4 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg f230c72eef2143109a7ce7ecbc309241.jpg (7,2 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1613756571.jpg (27,8 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_1971.jpg (84,5 KB, 36 załadowań)

Edytowane przez pati1750
Czas edycji: 2011-05-21 o 22:28
pati1750 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 23:03   #4971
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pati1750 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny jestem tu nowa ale podoba mi się bardzo to forum może i ja coś dorzucę od siebie... ślub mamy 20.08.2011
przygotowane mamy :
-zaproszenia
-sukienka się szuje
-wybrana wiązanka
-garnitur
-biżuteria
- obrączki
pozdrawiam Was buziaki
Witaj
ślubujemy w tym samym dniu

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2011-05-21, 23:44   #4972
aga-6
Raczkowanie

Cytat:
Cytat:
Witamy
aga-6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-22, 08:41   #4973
thea2
Zadomowienie

Cytat:
za garnitur i kieliszki

bolerko będzie z takiego samego materiału jak materiał w sukni pod tym delikatnym materiałem, którym suknia jest obszyta:P i będzie krótki rękawek i delikatna stójka, mierzyłam też z dłuższym rękawem, ale suknia jest dość delikatna i niezbyt to wg mnie wyglądało, więc rękawek jest krótki, w sumie to bolerko tylko po to żeby mi babcie nie narzekały, ze z gołymi plecami i ramionami idę do kościoła bo ja najchetniej poszłabym bez tych wierzchnich okryć

O, to bolerko zapowiada się fajnie Ja w ogóle nie mogę się opalać, ale mam dość ciemną karnację, więc nie będę jakaś wyjątkowo blada w dniu ślubu Ale wiadomo, że nie trzeba leżeć na słońcu, żeby się opalić- boję się, że opalą mi się ręce, a od rękawów skóra będzie jaśniejsza I jak to później wyrównam, skoro nie mogę się opalać ??
Cytat:
Witaj bardzo fajne rzeczy, szczególnie podobają mi się zaproszenia i obrączki No i sukienka oczywiście, masz może zdjęcie na sobie albo w ogóle na kimś innym niż modelka ? Bukiecik śliczny, moim zdaniem jak najbardziej pasuje.
Cytat:
przygotowane mamy :
-zaproszenia
-sukienka się szuje
-wybrana wiązanka
-garnitur
-biżuteria
- obrączki
pozdrawiam Was buziaki
Witaj Piękne obrączki ! Bardzo ładnie wyglądasz w swojej sukni

Taka piękna pogoda, a ja muszę domknąć w końcu moją pracę dyplomową Tak strasznie mi się nie chce

Edytowane przez thea2
Czas edycji: 2011-05-22 o 08:49
thea2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-22, 09:23   #4974
pati1750
Raczkowanie

Taka piękna pogoda, a ja muszę domknąć w końcu moją pracę dyplomową Tak strasznie mi się nie chce

dziekuje bardzo ja też wlaśnie domykam moją prace licencjacką
pati1750 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-22, 09:50   #4975
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
powodzenia

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2011-05-22, 09:54   #4976
BebiBebi
Rozeznanie

GG do BebiBebi

Cytat:
przygotowane mamy :
-zaproszenia
-sukienka się szuje
-wybrana wiązanka
-garnitur
-biżuteria
- obrączki
pozdrawiam Was buziaki
Witaj! Miło, że do nas dołączyłaś !
Napisz proszę, gdzie kupiłaś taką piękną biżuterię ?

U nas dzisiaj pierwsze zapowiedzi poszły z ambony

Stary 2011-05-22, 09:56   #4977
thea2
Zadomowienie

Cytat:

Powodzenia
Cytat:
powodzenia
Dziękuję !
Cytat:
Witaj! Miło, że do nas dołączyłaś !
Napisz proszę, gdzie kupiłaś taką piękną biżuterię ?

Ale super, już się nie mogę doczekać, kiedy usłyszę nasze Zazdroszczę
Stary 2011-05-22, 10:12   #4978
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:

a nasze pójdą dziś i za tydzień - w mojej parafii, tylko raczej nie będą ich czytać, ale w gablotce będziemy wisieć

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------

Cytat:
Napisane przez martitaw Pokaż wiadomość
doczytaj w umowie, bo mój fotograf wyraźnie NIE ŻYCZY sobie towarzystwa innego fotografa podczas pracy
nie mamy w umowie takiego zapisu

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
Jedziemy na 10 dni na objazdową wycieczkę po bałkanach

mam już zaklepaną próbna i ostateczna fryzurę
i kupiona figurka na tort

pokaż jaką macie figurkę ?

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2011-05-22, 10:13   #4979
paula54
Zakorzenienie

Cytat:
Butki prześliczne Strasznie podoba mi się ten krój z paseczkiem idącym środkiem stopy.

Nadeszła chyba wiekopomna chwila. Tak bardzo mi się nie chce. Ale wiem, że muszem. Wczoraj zrobiłam konspekt, dziś napiszę pierwszy rozdział. Dlaczego praca magisterska się sama nie napisze....
Stary 2011-05-22, 10:16   #4980
JennyAniolek
Zakorzenienie

Dziewczyny - jeśli nie ma Was w kalendarzu lub jeśli jesteście a macie już zarezerwowaną godzinę w kościele i chcecie, aby Was dopisać - proszę o info na PW

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

Cytat:
Napisane przez paula54 Pokaż wiadomość
Nadeszła chyba wiekopomna chwila. Tak bardzo mi się nie chce. Ale wiem, że muszem. Wczoraj zrobiłam konspekt, dziś napiszę pierwszy rozdział. Dlaczego praca magisterska się sama nie napisze....
i

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości