|
|
#4951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.II
Cytat:
Życzę przyjemnych zakupów ! ![]() Ja kupiłam ostatnio wachlarz biały w róże za całe 4 zł |
|
|
|
|
#4952 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Facetom z reguly nie zalezy na kolorze dekoracji czy ozdob. Ja np wiem, ze dla mojego to bez roznicy, ale z grzecznosci zawsze pytam czy zalezy mu na czyms konkretnym, lub czy jest cos czego chcialby uniknac. Przewaznie odpowiada, ze jemu bez roznicy-a ja jestem zadowolona. ![]() Wczoraj np spytalam o tablice na samochod i mowie odrazu, ze mi sie podobaja imiona na przod a tylu 'Mloda Para'. On na to, ze mu pasuje. I po sprawie ![]() Cytat:
za zalatwione sprawy. Buciki bardzo fajne.
|
|
|
#4953 |
|
Zadomowienie
|
hej hej
![]() dla wszystkich dziewczyn, które mają dziś 3 miesiące do ślubu ![]() martwicie się, że macie mało zaproszeń rozdanych pocieszę Was, my jeszcze ani jednego nie rozdaliśmy :Pmy się musimy zmobilizować i pojsc w przyszłym tygodniu do proboszcza, mamy tylko mały problem, bo dowód TŻ się własnie robi:P hehe, bo musiał wymienić i nie wiem czy proboszcz zechce podpisywac z nami ten protokół bez aktualnego dowodu osobistego....
|
|
|
|
#4954 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4955 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o pomoc ze strony przyszłego, mój jest - powiedziałabym - bardzo zaangażowany. Zaproszenia robił prawie sam (wybierał kolory, wzory, szablon, sklejał i wycinał), nawet kwiaty do bukietu mi pokazuje, które ładne... Dość wybredny jest... Sukienka na poprawiny - taka nie, taka nie. Nie, żebym to ja ją miała założyć, a nie on
Tylko "pierdoły" typu lista piosenek dla dja, piosenka na pierwszy taniec szukam ja, bo jemu wszystko jedno ("wybierz trzy, a ja powiem, czy mi się podobają"). Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4956 |
|
Rozeznanie
|
A to nasze zaproszenia, przedwczoraj zamówiliśmy
![]() W środku cytat naszej piosenki: "Tylko Ciebie mogę kochać tak, tak do końca jak kocha się tylko raz..."
|
#4957 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
za załatwione sprawyCytat:
za weekendowe zakupy
|
|||
|
|
|
#4958 |
|
Raczkowanie
|
a ja Wam powiem, że to nie tylko co kościół to obyczaj a nawet, co ksiądz, to obyczaj. Byłam dziś w kancelarii i ksiądz powiedział, że protokół spiszemy miesiąc przed ślubem, zapowiedzi też wtedy, świadków podamy tydzień przed ślubem.. a co najważniejsze za ślub ksiądz weźmie 500zł, kościelny i organista po 100zł - w inny mówił, że dla niego 1000zł (!!!!)
Dodatkowo odpuszczają nam skupienie, bo u nas w Parafii nie organizują tylko wysyłają Narzeczonych na rekolekcje, a że te już były, to trudno. Dodatkowo nie potrzebuje żadnego świadectwa z religii Tylko nakłamałam księdzu - NIEŚWIADOMIE - mówiąc, że chrzest oboje mieliśmy w tym kościele a jak byliśmy chrzczeni, to go jeszcze nie było Heh i trzeba iść do innego kościółka ![]() Heh.. Może to nie zabrzmi najlepiej, ale lżej mi się zrobiło na sercu, gdy przeczytałam, że i Wy macie tyle nerwów ze swoimi przyszłymi ślubnymi Że się nie angażują, nie interesują, że im wszystko jedno i na wszystko mają czas Wygląda na to, że mój to typowy facet
Edytowane przez martitaw Czas edycji: 2011-05-20 o 19:37 |
|
|
|
#4959 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam nie mam nerwów z moim przyszłym
Jest bardzo zapracowany i dlatego nie chcę go obarczać pierdółkami,które mi sprawiają przyjemność,ale jemu niekoniecznie. On kolorów nie umie rozróżnić,a ma ze mną rozmawiać nad odcieniami zieleni i żółci do kompozycji kwiatowych lub o tym,czy storczyk jest bardziej wytrzymały niż róża?Nie ma możliwości-to nie jego bajka. Nie potrzebuję jego rad w tej kwestii,żeby widzieć jak bardzo cieszy się ze ślubu
|
|
|
|
#4960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jaki tytuł piosenki ??
|
|
|
|
|
#4961 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
to chyba Ziyo "Magiczne słowa" ![]() a ja dziś byłam w salonie sukien, bo tak mnie tkneło coś wczoraj i pojechałam sprawdzić czy kolor szala będzie odpowiedni... a tu niespodzianka! odcień się różni i odbija od sukni, więc zrezygnowałam z szala i zdecydowałam się na bolerko ![]() więc teraz jeszcze muszę poczekać na uszycie bolerka
|
||
|
|
|
#4962 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez teqili Czas edycji: 2011-05-20 o 22:54 |
|
|
|
|
#4963 | |||
|
Zadomowienie
|
Jestem bardzo zadowolona, bo dziś, dosłownie w godzinę kupiliśmy całe ubranie dla mojego K.
Już się nie mogę doczekać, kiedy znów go zobaczę w ślubnym ubraniu Ale odbiór garnituru dopiero na początku lipca, bo wymagał drobnych przeróbek. Tzn bardzo ładnie leżał, ale ma leżeć idealnie I jeszcze dostaliśmy w salonie spinki do koszuli gratis ![]() Ostatnio kupiłam też kieliszki do rozbicia i dodatkowo wstążkę i kamyczki do ich ozdobienia Bo wymyśliłam sobie, że nałożę na kieliszek taką opaskę ze złotej wstążki, a na wstążkę naszyję przezroczysty kamyczek. Jak już to zrobię, to się pochwalę efektem ![]() Cytat:
Powiem Wam, że doceniam to, że jesteśmy z K. z jednej parafii- ile to mniej załatwiania tych dokumentów, proszenia się, płacenia... W naszej parafii mamy wszystko- od aktów chrztu po bierzmowanie, więc za niczym nie musimy biegać ![]() Cytat:
Dobrze, że teraz wyszło z tym bolerkiem i szalem A jakie bolerko będziesz mieć? Jaki materiał, długość rękawa?Cytat:
|
|
#4964 |
|
Rozeznanie
|
Tak, to jest Ziyo "Magiczne słowa"
tzw. nasza piosenka ![]() i chyba będzie jako nasz pierwszy taniec w wersji wolniejszej, mam nadzieje, ze orkiestra się postara i ładnie to zagra
|
#4965 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za garnitur i kieliszki ![]() bolerko będzie z takiego samego materiału jak materiał w sukni pod tym delikatnym materiałem, którym suknia jest obszyta:P i będzie krótki rękawek i delikatna stójka, mierzyłam też z dłuższym rękawem, ale suknia jest dość delikatna i niezbyt to wg mnie wyglądało, więc rękawek jest krótki, w sumie to bolerko tylko po to żeby mi babcie nie narzekały, ze z gołymi plecami i ramionami idę do kościoła bo ja najchetniej poszłabym bez tych wierzchnich okryć ![]() miałam dziś trochę podwórkowych robót, więc korzystając z pięknego słońca trochę się poopalałam:P troche ludzie dziwnie patrzyli, bo latałam w takiej górze od stroju kąpielowego co bez szeleczek żadnych no ale nie mogę sobie pasków białych zostawić :P mnie słońce bardzo szybko łapie, a potem mam kilka kolorów opalenizny jak coś mi się nie opali i jak potem ubieram inny strój czy bluzeczke i opalam jaśniejsze paski
|
|
|
|
|
#4966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4967 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Dobrze, że się zorientowałaś z tym szalem. Ja mam bardzo podobny dylemat, czy zamawiać welon i szal na all, czy kupować w salonie, bo nie chciałabym, żeby się różniły odcieniem albo wielkością oczek od tiuli na sukience. A nie mam jak tego sprawdzić. Welon chyba kupię w ciemno, szal (albo etolę) już spróbuję z salonu wypożyczyć, jeśli tylko będą mieli (bo mój salon wypożycza bolerka i inne tego typu babciouspokajacze ).Ja też bym najchętniej szła z gołymi ramionami, bo w sumie welon i tak przykryje wszystko. Cytat:
panowie w garniturze wyglądają tak samczo strasznie Cytat:
|
|||
|
|
|
#4968 |
|
Przyczajenie
|
Kobietki, czytam was regularnie i chyba czas dorzucić coś od siebie
![]() Strasznie jestem uradowana dzisiaj bo udało mi się kupć kolczyki
|
#4969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ładny bukiet
|
|
|
|
|
#4970 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
jestem tu nowa ale podoba mi się bardzo to forum może i ja coś dorzucę od siebie... ślub mamy 20.08.2011przygotowane mamy : -zaproszenia -sukienka się szuje ![]() -wybrana wiązanka -garnitur -biżuteria - obrączki pozdrawiam Was buziaki Edytowane przez pati1750 Czas edycji: 2011-05-21 o 22:28 |
|
|
|
#4971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ślubujemy w tym samym dniu
|
|
|
|
|
#4972 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4973 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja w ogóle nie mogę się opalać, ale mam dość ciemną karnację, więc nie będę jakaś wyjątkowo blada w dniu ślubu Ale wiadomo, że nie trzeba leżeć na słońcu, żeby się opalić- boję się, że opalą mi się ręce, a od rękawów skóra będzie jaśniejsza I jak to później wyrównam, skoro nie mogę się opalać ??Cytat:
bardzo fajne rzeczy, szczególnie podobają mi się zaproszenia i obrączki ? Bukiecik śliczny, moim zdaniem jak najbardziej pasuje. Cytat:
![]() Piękne obrączki ! Bardzo ładnie wyglądasz w swojej sukni ![]() Taka piękna pogoda, a ja muszę domknąć w końcu moją pracę dyplomową Tak strasznie mi się nie chce
Edytowane przez thea2 Czas edycji: 2011-05-22 o 08:49 |
|||
|
|
|
#4974 |
|
Raczkowanie
|
Witaj
![]() Piękne obrączki ! Bardzo ładnie wyglądasz w swojej sukni ![]() Taka piękna pogoda, a ja muszę domknąć w końcu moją pracę dyplomową Tak strasznie mi się nie chce ![]() dziekuje bardzo ja też wlaśnie domykam moją prace licencjacką
|
|
|
|
#4976 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Napisz proszę, gdzie kupiłaś taką piękną biżuterię ?
|
|
#4977 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję Cytat:
|
|
#4978 | ||
|
Zakorzenienie
|
a nasze pójdą dziś i za tydzień - w mojej parafii, tylko raczej nie będą ich czytać, ale w gablotce będziemy wisieć ![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Cytat:
![]() pokaż jaką macie figurkę ? ![]()
|
||
|
|
|
#4979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nadeszła chyba wiekopomna chwila. Tak bardzo mi się nie chce. Ale wiem, że muszem. Wczoraj zrobiłam konspekt, dziś napiszę pierwszy rozdział. Dlaczego praca magisterska się sama nie napisze.... |
|
|
|
|
#4980 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny - jeśli nie ma Was w kalendarzu lub jeśli jesteście a macie już zarezerwowaną godzinę w kościele i chcecie, aby Was dopisać - proszę o info na PW
![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Cytat:
i
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:29.

szczerze współczuję, i bez tego jest za dużo spraw do załatwiania; nie podoba mi się to, że na wszystko trzeba mieć papierek, bo inaczej Ci nie uwierzą, że masz chrzest, bierzmowanie itd. No po prostu wszystko człowiekowi opada.

. Pokazuje kilka opcji i pytam, która mu się najbardziej podoba - odp DO SREBNEGO SAMOCHODU PASUJE TO ZIELONE SERCE Z RÓŻ, zielone
przecież my nic w tym kolorze nie mamy 
za zalatwione sprawy. Buciki bardzo fajne.

za weekendowe zakupy