|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4951 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - czyli jak przeżyć do wyp
Edytowane przez Nadia5 Czas edycji: 2010-08-23 o 16:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#4952 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - czyli jak przeżyć do wyp
a nie, zmywał przed obiadem, bom ja niemocna dzisiaj...
dalej! ![]()
#4953 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4954 |
Zakorzenienie
|
mówić, czy zgadujecie?
![]()
![]() ![]() Edytowane przez Chaigata Czas edycji: 2010-08-23 o 17:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4955 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4956 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja zaraz biorę się za ogarnianie mieszkania. Zlecenia nie dostałam i do jutra muszę czekać, a już mogłabym wieczorkiem pisać sobie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4957 |
Zakorzenienie
|
#4958 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4959 |
Wtajemniczenie
|
Dołączam się do wątku dziewczyny. Mieszkam z Tż-tem 4 lata . Razem jesteśmy od 6 lat i mamy 2-letniego synka. Różnie między nami bywało gorzej i lepiej ale zawsze miłośc wygrywa. Nawet gdy mnie tak wkurza, że mam ochote wyrzucić mu ciuchy przez okno
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witam ![]() Czasu i palców.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4961 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4962 |
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() ![]() My ścieramy zawsze. Ja staram się jak najmniej kupować tych gotowych rzeczy, jedynie sosy w torebce jako bazę tylko i wyłącznie. Ale wiadomo, mieszkamy na razie króciutko i mam czas, bo wakacje ![]()
#4963 |
Zakorzenienie
|
a ja mam od tego "kasie"
![]() Chaigata ty to masz dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4964 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4965 |
Wtajemniczenie
|
Ech popsulam pamiec TZ, normalnie mu odkupie, ja mam co prawda 2 po 4 GB kazda ale wiem ze jego byla taka jakas fajna, szybki przesyl danych itd... Bede gdzies z 50 zl w plecy no ale to moja wina, dobrze ze kompa nie popsulam, potknelam sie o kabel od ladowarki i mi wszystko zlecialo, dobrze ze na dywan bo jakby matryca poszla to komp do wywalenia (a kosztowal mnie 4 tys
![]() ![]() A co do gotowania przez TZ to moj tez sie garnie ![]() ![]() Zmywac tez pozmywa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4966 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4967 |
Zakorzenienie
|
Nooo, kasia u rodziców
![]() A mam, ale pewnie każda na samym początku mieszkania miała tak dobrze. Zobaczymy z czasem.
#4968 |
Zakorzenienie
|
Talullah nie przejmuj się ja ostatnio zrobiłam to samo tyle że podłączyłam słuchawki do lapa, wstałam i zachaczyłam o kabel. Laptop nie spadł, ale wtyczka od słuchawek się pokrzywiła
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4969 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() nie lubię jak mi ktoś po kuchni krąży jak ja gotuję. owszem - jeśli poproszę - pokrój-obierz-cokolwiek - to taką pomoc zniosę ale tylko tyle ile proszę i z daleka ode mnie, żeby mi przestrzeni nie zajmować ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
btw. kopnijcie mnie, zebym zaczela pisac licencjat ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4971 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mi niestety wszystko runelo, razem ze mna z obledem w oczach - chyba sobie stluklam nadgarstek bo mnie boli. Byl taki rumor ze az sie chomik poruszyl w domku chociaz normalnie spi o tej porze mocno. Przezyje jakos te 50 zl i normalnie sie ciesze ze komp caly ![]() Mam mase wydatkow w tym miesiacu bo musze kupic tabletki anty i soczewki - wszystko na 3 miesiace. Plus pewnie przyjdzie rachunek za prad plus dostalam wezwanie z urzedu skarbowego ze im wisze 120 zl i mi sciagna z wyplaty. Normalnie masakra bedzie we wrzesniu ![]() Dobrze ze w miare mam dobra garderobe na jesien i zime, kupilam juz 2 pary butow oraz 2 pary spodni. Z zeszlego roku mam 2 plaszcze wiec w tym ich nie bede kupowac, mam tez 3 pary kozakow tez z zeszlego roku. Chcialam sobie jeszcze tylko 2 sweterki rozpinane kupic, granatowy i fioletowy zeby miec w miare pelna game kolorystyczna ale zobacze jak bede stac z wyplata bo mam mniejsza w tym miesiacu bo bylam na urlopie wiec odpadaja mi 4 dyzury ![]() A wy jak stoicie z ubraniami, tu sie w ogole da poczynic jakies oszczednosci? Czy to nie na temat watku bedzie? Bo jezeli chodzi o kosmetyki to ja znalazlam dla siebie super tanie a skladowo bardzo dobre ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4972 |
Zakorzenienie
|
Te kable coraz niebezpieczniejsze się robią. Ja ostatnio się potknęłam o ładowarke do laptopa i omal na podłodze nie wylądowałam, skonczyło się upadkiem na fotel
![]() U mnie z ciuchami jesień-zima kiepsko ![]() ![]() ![]() zaczynam odwiedzać ciucholandy ale nic sensownego nie umie trafic\ a w ramach oszczędzania ? w listopadzie mam urodziny i poprosiłam rodziców o kasę na buty :P Edytowane przez Nadia5 Czas edycji: 2010-08-23 o 17:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#4973 | |
Zakorzenienie
|
obiad, prasowanie
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- ja mam w październiku 23 urodziny ![]() ja też się zawsze potykam o kable. raz nawet potknęłam się o kabel i zwaliłam Tz'a nowy telefon ![]() Wiecie co? zrobiłam ciasteczka, ale mała dokazywała, zrobiłam byle jak i lekko twarde mi wyszły ![]() ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat:
mam zimowe na obcasie i zimowe przemakające ![]() co do kosmetyków to mam manię na żele do mycia, ale walczę z tym. -podkład- kupuję tanio- firmy Bell- używałam już Vichy, Max Factor, Astor, Maybelline, ale dla mnie najtańszy Bell jest najlepszy ![]() ![]() -żele do mycia- Ziaja Masło Kakaowe-tanie, wydajne, super pachnie -podpaski- Naturella -dobre, a w miarę tanie co do reszty to właściwie ciągle eksperymentuję, ale drogich kosmetyków raczej unikam ![]() na paście do zębów nie oszczędzam. kupuję Blend-a-med Glamour, ale coś ostatnio się popsuła ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2010-08-23 o 18:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na jesien dam jakos rade, chociaz jakies baleriny by mi sie przydały czy coś pełnego na nogi i na zime kurtke, buty mam bo w zeszlym roku kupilam 2 pary skorzanych i licze ze pare lat je ponosze.. a co to za kosmetyki? pochwal sie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4975 | |
Zakorzenienie
|
golden carbonara
![]() Nooo, ja mam kosmetykoholizm. ![]() Ale staram się ograniczać mooocno i unikać drożyzny. Ale boję się właśnie ciuchów na zimę... bo ja jestem przeokropny zmarźluch i nigdy nie jest mi ciepło w zimę. Na zajęciach siedziałam w płaszczu i szaliku... ![]() A i pozmywa, prać pomoże ![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4976 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- w ogóle to czekam na Tż' a z obiadem. miał być wcześniej wrrr ![]() podgrzałam sobie kapustę od babci ![]() ![]() aha mój Tz zrobi dziś zakupy (wprawdzie drobne, ale zawsze coś ![]() idę szykowac talerze na stół ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2010-08-23 o 18:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#4977 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
u mnie ciuchy spokojnie (bylebym tylko w "ciąg" zakupowy nie wpadła ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4978 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja już po kolacji bo umarłabym z głodu czekajac na małż ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4979 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I pielegnacja kosztowala mnie niemalo ale znalazlam tansze i super odpowiedniki ktore mi bardzo pasuja ![]() Szampon - wczesniej stosowalam matrix, l'oreal fryzjerskie do kreconych itd, zamienilam na babydream z rosmanna i eva natura z czarna rzepa. Wlosy sa mocne i blyszcza, uzywam ich na zmiane. Odzywka do splukania i maska - wczesniej tez niby dobre firmy, kosmetyki fryzjerskie. Zamienilam na schauma kiwi - dla mnie super oraz maska lorys snake oil (1kg kosztuje 11 zl!!) Bez splukiwania - musze troche wgniesc bo inaczej sie pusza. Wczesniej uzywalam pantine do kreconych 300 ml za 15 zl a teraz tego: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...-do-wlosow.htm Bardzo dobre ![]() Filtry - wczesniej apteczne za kilkadziesiat zlotych, Odkrylam dzieki wizazowi oczywiscie eva sun 50+ https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...jsca-SPF50.htm Jest super, nie bieli, makijaz nie splywa a chroni tak samo jak filtry z apteki, porownywalam ![]() Robie tez sama serum do twarzy z wit C i E bo apteczne kremy sa drogie. A kiedys mialam hopla na ich punkcie, ile ja kasy stracilam ![]() Do mycia ciala i buzi (tak, tak, buzi - odkad odstawilam zele i myje babydream tak jak i cialo cera mi sie poprawila i to znacznie) 500ml za 10 zl a starcza na dluuugo: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...do-kapieli.htm albo https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...l-do-mycia.htm Kocham tez ten olejek (mimo ze nie jestem w ciazy ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...acji-ciala.htm Sklad ma fantastyczny, uzywam do ciala i do olejowania wlosow raz na jakis czas. Ma lepszy sklad niz hipp bo hipp ma tylko 2 olejki, wczesniej byl moim guru ale odkad poznalam ten to ten wymiata ![]() A te wszystkie johnsony itd to tylko chemia i zapychacze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4980 |
Wtajemniczenie
|
zima - hmmmm.... w planach zakupowych mam kurtkę przynajmniej za tyłek, bo też jestem ciepłolubna a ponadto zimą zawsze problemy z pęcherzem i nerkami. płaszcze mam 2, raczej już nie kupię w najbliższych latach, bo na zimy jak ostatnie się nie sprawdzają (a naprawdę ciężko wbić się w dopasowany seksowny płaszczyk z dekoltem, jak się jest ubranym w 3 swetry i ma się pod szyją zamotany ochraniacz szyjowy i gruby szalik. i na pewno się juz sexownie nie wygląda
![]() ![]() ![]() z kosmetykami w ogóle nie szaleję, też mam swoje typy ulubione ![]() ![]() Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2010-08-23 o 19:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:38.