![]() |
#4951 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
Paralogiczna- nigdy nie sądziłam,że okradniesz kogoś takiego jak ja. dziękuję <3
'For sale: one heart. horrible condition. will take anything for it. PLEASE. just cut it out of my chest and end this sufferings.' / na sprzedaż.jedno serce w strasznych stanie. proszę.tylko wyciąć je z moje klatki piersiowej i zakończyć to cierpienie/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4952 |
Zadomowienie
|
Wierzę, że wszystko się może zdarzyć..
Jesteś moim ulubionym dodatkiem do życia.
![]() |
#4953 |
Raczkowanie
|
Powiedziałeś cześć. A ja jeszcze nigdy nie obudziłam się tak szczęśliwa. ____________ I just wanna die in your arms. |
![]() ![]() |
![]() |
#4954 |
Zakorzenienie
|
właśnie On czyni mnie szczęśliwą. <3
I would like to say I don't love You!! but that would be a lie.. / chciałabym powiedzieć, że Cię nie kocham!! ale to byłoby kłamstwem.. You should guard my dreams ;** / pilnuj moich snów ;** so say You'll help me, because its getting so hard. / więc powiedz, że mi pomożesz, bo robi się tak ciężko. now I can't keep You. / teraz nie potrafię Cię zatrzymać przy sobie. You made me smile. ;* / Ty sprawiłeś, że się uśmiecham. ;* kłam ! powiedz, że mnie potrzebujesz.
#4955 |
Rozeznanie
|
Chciałabym znów być dzieckiem. Nie czuć uczuć. Edytowane przez your blue eyes Czas edycji: 2010-11-02 o 16:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#4956 |
Raczkowanie
|
- idę w piz**.
-a daleko to? nie zazdrość synu tego chleba, to nie są drzwi do nieba.. i byli na tyle wredni, że ukradli jej życie prywatne. albo to ja jestem głupia, albo ty jakiś zryty genetycznie. zaciągam się Tobą, choć nie palę. no, ale co z tego? uzależniaj mnie dalej <3 błagam, błagam, błagam... nie wysyłaj mnie w dorosłość.. przesiąknęłam tobą jak roślina wodą ; **** i jak jeszcze raz usłyszę od kogoś 'będzie dobrze' to obiecuję, że go zatłukę tępym kamieniem. a przy przyjaciołach mówi o niej: ta jedna. o mnie się nie martw, ja mam jeszcze złudzenia. nie, nie musisz dawać na 'NIEWIDOCZNY' - nie napiszę.
#4957 |
Raczkowanie
|
Zobaczyłam cię dzisiaj na przystanku autobusowym. Widziałam, że co trochę się patrzyłeś w moim kierunku.
Nawet nie próbuj usprawiedliwiać tego, że patrzyłeś czy może autobus już jedzie, dobrze wiesz, że jechałby z przeciwnego kierunku. Spotkaliśmy się. Chociaż ze sobą nie gadamy miałam wrażenie, że kiedy koło ciebie przechodziłam, miałeś ochotę się uśmiechnąć i powiedzieć "Hej mała, dawno cię nie widziałem" Co z tego, że wiem, że to nie ma sensu jeśli dalej w to brnę? Brnę w tą bezsensowną i nigdy nieodwzajemnioną miłość do ciebie. Tak..mówisz mi "Daj sobie spokój" a z drugiej za każdym razem gdy się spotykamy ukradkowo patrzysz się w moją stronę. I jaki to ma sens? Pewnego dnia żyła sobie żyła sobie księżniczka. Żyła - czas przeszły. Zamordował ją książę swoją obojętnością do jej uczuć o których doskonale wiedział.. Sama, niezrozumiana przez nikogo dziewczyna pragnąca pokazać całemu światu jak bardzo potrafi kochać. Jak bardzo potrafi kochać właśnie JEGO. Niestety on wie, że to jest zbyt wielkie uczucie, które go pochłonie więc woli je ignorować. Tak jestem beznadziejna.. Zaprzestałam walki a mimo to dalej wierzę, że może jednak kiedyś pokocha mnie równie mocno jak ja jego.. Kiedyś będziesz żałował, że nie chwyciłeś tego, co było na wyciągnięcie ręki a teraz natomiast tak bardzo ci na tym zależy.. Choć ja wiem, że jesteś tym jedynym i o tobie nigdy nie zapomnę, ty masz mnie gdzieś i zaspokajasz się jej uczuciem do ciebie, które nawet w 10% nie jest tak wielkie i prawdziwe jak moje. Przeklęta nauka... Teraz już wiem, co to znaczy mieć roboty w trzy du*py..;/
Pędzicie dziewczyny jak szalone.. Nadążyć za wami nie można ![]() chociaż się nie udzielałam to i tak okradałam w miarę regularnie kochane ![]() ![]() Moje dzisiejsze wypociny dedykuje panu D.
![]() |
#4958 |
Zakorzenienie
|
Paralogiczna, caroline060, uwielbiaj, otojest,
TwojaKokaina, ouu, z innej bajki, blondii69, Extremalna, beautiful_lie, _mandarynka, Drift, CaMa, dreams_x33, latin - to chyba nic nowego, że Was okradam ![]() '- Co robisz? - Rzygam sztucznością uczuć a Ty ? - Lekcje odrabiam.' 'Pewnie w tej chwili 857346 ludzi, na świecie ucieka myślami przed czymś panicznie się tego bojąc. 747456 ludzi, płacze przez wspomnienia. 388948 jest chora na miłość. A ja wyłożyłam nogi na biurko, wzięłam łyk herbaty, zapaliłam papierosa i mam wrażenie, że należę jednocześnie do każdej z tych grup.' Możesz mnie pocałować w dupę przez cytrynkę, tak żeby nie było Ci przypadkiem za słodko. Miłość teraz nie ma już takiej wartości jak kiedyś. Teraz 'kc' na gg niektórym wystarczy. Kiedyś chłopak przyjeżdżał na hulajnodze z bukietem kwiatów, zbierał swoją wybrankę na romantyczny spacer i wtedy wyznawał jej miłość. Chyba dopiero teraz zauważyłam, że czasy moich dziadków mogły być fajne. To moja nowa laska. Wyszczupla mnie, bo jest pionowa. /dr House/ Czasem jeszcze za nim tęsknie. Właściwie to cały czas. Nigdy nie pomyślałabym, że będę przez Ciebie cierpieć, że będę płakać kiedy nikt nie widzi - bo przecież taka silna jestem.. Że będę analizowała wszystkie wspólne chwile, wszystkie Twoje słowa i szukała w nich kłamstw. Nigdy nie pomyślałabym, że odejdziesz, po tym wszystkim.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4959 |
Zadomowienie
|
naiwna0 - nie chce mi się częściej
![]() ![]() niczego_po_trochu - na parę dni tylko zniknęłam ![]() Nieodkrytaxd (okradłam), Paralogiczna - bardzo mi miło ![]() katrin_love, mad_woman - dziękuję ![]() autoagresja, CaMa, I was changed_, Iszaa, kontrastowa0, latin, madzisko13, rumuneczkaxd, SparklyAngel - okradłam ![]() ___________________
Czy rozumiem miłość? Z każdym dniem coraz bardziej, z każdym dniem coraz więcej się dowiaduję, każdy dzień bardziej komplikuje moje myśli, ale jedno wiem na pewno: KOCHAM! Kocham jak nikogo nigdy nie kochałam. Kiedy ktoś mówił, że pasują do siebie i będą razem, nie wierzyła. Zwykły kolega, nic więcej. Z każdym dniem coraz więcej rozmów z Nim. Każde wystukane słowo na klawiaturze znaczyło coś więcej. To Jego "cześć" nie było już takie zwyczajne, a pod Jego wysłaną, uśmiechniętą bużką kryło się coś więcej. Mogła gadać z Nim wieczorami, pisać, byleby z Nim. Tak naprawdę nikomu nie mówiła co czuje. Może się bała, ale teraz wie, że warto. Mimo, że to On zrobił ten pierwszy krok, to Ona czuje się jakby spełniła swoje największe życiowe marzenie. Nie, nie takie, które przeminie z kolejną godziną. Jest takie jak chciała, są razem nadal.
#4960 |
Rozeznanie
|
nie istnieje miłość, bez cierpienia.
"lubię gdy moje życie, depcze twoją wyobraźnię i marzenia". Przypomnij sobie nasze dawne marzenia, pragnienia. Nasze pocałunki, uśmiechy, zwierzenia. Teraz, mnie już nie znasz prawda? moja naiwność, do własnego sztucznego uśmiechu. |
![]() ![]() |
![]() |
#4961 |
Raczkowanie
|
mad_woman , marikab - dziękuję
![]() ![]() kontrastowa0 , x_truskawka_x , marikab , rumuneczkaxd , Mrs Unfabulous , beautiful_lie , marczet - okradzione =). ____ ' Łap każdy moment który Ci został, bo jest on wartościowy... ` Czasem w oczach zupełnie obcego człowieka widzi się tyle uczucia ze ma się ochotę go przytulic... Szczęście ma JEGO oczy, pragnę w nie patrzeć. I tak moje serce zostało przy nim ... Chce kochać i być kochana ... ->> za wiele??
#4962 |
Zakorzenienie
|
ona jest dla niego nie lada wyzwaniem.
parząc na zdjęcie nie ma już motylków w brzuchu. stoją razem na krawędzi tego co mogło być między nimi. wszystko dookoła świata jest w moich ramionach.
![]() |
#4963 |
Raczkowanie
|
Gdy Cię widze to sie wstydze.. ![]() Człowiek rozsądny dostosowuję się do świata; człowiek nierozsądny z uporem próbuje dostosować świat do siebie. Dlatego wszelki postęp zależy od ludzi nierozsądnych. |
![]() ![]() |
![]() |
#4964 |
Wtajemniczenie
|
dreams_x33, beautiful_lie- okradłam. <3 hihi
![]() co będziesz chciała, że mi serduszka dajesz ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'Podeszła do niego i powiedziała"chyba Cię kocham" on ze zdziwieniem spytał"chyba?" ona na to "sama nie wiem, bo nie jestem pewna czy ty też coś do mnie czujesz.. On spojrzał na nią z uśmiechem przytulił ją i powiedział "głuptasie ja Cie kocham, tylko nie wiedziałam czy odwzajemniasz moje uczucia" i od tamtej pory są razem.' Czułam się zraniona, gdy traciłam mężczyzn, których kochałam. Dziś jestem przekonana, że nikt nikogo nie traci, bo nikt nikogo nie może mieć na własność. Seks jest korzeniem, erotyzm łodygą, a miłość kwiatem. Co jest owocem? Owoce miłości są nieuchwytne i to jest właśnie jedna z jej zagadek. I nagle skończy się to wszystko, w co wierzysz, co kochasz zasypie śnieg. -Definicja słowa"komedia"? - Moje życie.
#4965 |
Raczkowanie
|
Wcale go nie kochałam. Po prostu lubiłam się czasem do niego przytulić. ____________ I just wanna die in your arms. |
![]() ![]() |
![]() |
#4966 |
Raczkowanie
|
okradłam chyba każdą. i dziękuje za pochwały.. uwielbiam was
![]() A co do niektórych... (już nie będę wymieniać ) - Boże czemu widzisz i nie grzmisz ? ![]() Zrywać z nim, bo przez niego płacze? Jak dla mnie zbyt błahy powód by stracić miłość życia. Mogę go opuścić dopiero wtedy gdy nie uronię przez niego ani jednej łzy, Bo dopiero wtedy będę mieć pewność ze już mi nie zależy. Że nie będę miesiącami się zastanawiać; a co by było gdyby, nie będę rwać wspólnych zdjęć, upijać się i modlić do boga o jego powrót, Że nie będę żałować. Bo skoro płaczę to mi zależy, a skoro mi zależy to po jakiego chu.ja mam go zostawiać? I tak cierpiałabym przez to dużo bardziej niż on.... Twój wzrok skupiony na mojej twarzy, Podczas kiedy palce zręcznie poznają moje ciało. Nie dowierzam że to możliwe. Choć tak bardzo bym chciała, Nie umiem przestać Cię kochać. Nawet jeśli miałabym Cię zamknąć w klatce. Nie dam Ci odejść. Masz do mnie pretensje bo odeszłam. Ale kochanie, to Ty mi na to pozwoliłeś. Stałam tam tak długo aż nie odszedłeś, Aż nie straciłam Cię z punktu widzenia. Siedziałam z telefonem i na gg, Tak długo aż nie straciłam nadziei. Nie miej do mnie żalu, Bo i tak za długo czekałam na Twoje ; `wróć!`. Co dzień poznajemy się na nowo, Odkrywamy nasze inne twarze. Chciałabym znać każde Twoje `ja`. Usiadła na podłodze i zaczęła płakać, Zapominając że on jej już nie pocieszy. Po raz kolejny zawiodła ją wiara w miłość. Mam ściany w pokoju koloru Twoich oczu, Meble w Twoim ulubionym stylu, Co roku kupuje najnowszy model komputera, Bo pamiętam jak zależało ci na tym żeby mieć najlepszy sprzęt. Na wieczór zostawiam otwarte okno, bo zawsze było ci gorąco. Ma dwa krzesła w jadalni i salonie- jedno specjalnie dla Ciebie. Robiąc śniadanie, obiad czy kolacje- zawsze nakrywam Ci do stołu. Wychodząc z domu zostawiam na wierzchu kartkę- gdzie jestem i kiedy wrócę. Tak. Nadal Cie kocham. Tak. Nadal naiwnie wierzę na Twój powrót. Tak wiem. Głupia jestem... Nadal go kochasz jeśli podczas wigilijnej kolacji zostawiasz jedno miejsce dla nieznajomego i jedno dla niego, bo ciągle zapominasz że on nie przyjdzie.. W pewnym stopniu do czegoś doszłam. Już nie modlę się o Twój powrót. Teraz błagam Boga bym przestała Cię kochać. Pamiętam nawet kształt Twoich linii papilarnych... przepraszam, ze tak słabo ale chora jestem i zdycham ![]()
#4967 | |
Zadomowienie
|
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
dziękuję! tylko szalonym ludziom może się podobać coś ode mnie ![]() Cytat:
♥♥♥♥♥♥♥ Widzisz go i wiesz, że mógłby zastąpić Ci powietrze. ludzie XXI wieku ściągają audiobooka, oglądają House'a i udają, że nienawidzą, a w nocy cierpią na miłość |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4968 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
uwielbiaj <3 kitek
kontrastowa0 - okradłam! ![]() -- nie potrafię przestać cię kochać. zawsze będę przy Tobie. niedługo pocałujesz jej zimne usta. to tylko uczucia. nie potrafiła zamknąć wspomnień w szkatułce. nie potrafię się nadziwić że nadal mam siłę do walki o Ciebie, i szukam szczęścia,. tylko Ciebie potrafię kochać boje się że nie dam sobie rady bez Ciebie. wyrzuciłam do jeziora łez klucz do mojego serca tak naiwna i żałosna. |
![]() ![]() |
![]() |
#4969 |
Raczkowanie
|
Kradnijcie myszki moje ukochane . ;*** ![]() ![]() ______________ 'paradoksalnie jestem wulgarna i chyba z każdym dniem bardziej chamska.' 'metoda 'ch*j mnie to obchodzi' najlepszą by przetrwać na tym świecie.' 'Weź szklankę coli, popcorn. I zapraszam na film o moim życiu.' Edytowane przez rumuneczkaxd Czas edycji: 2010-11-02 o 18:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4970 |
Raczkowanie
|
JESTEM JESTEM !
![]() dziękuje tym który czekały, wy wiecie <3 -Kocham Cię. -A ja Cie nie. - To dobrze,że ja Cie za nas dwóch . to takie śmieszne .. Ty i ona go kochacie a on kocha ją. główna zasada : nie rób sobie nadzieji. brak jakichkolwiek chęci , totalna wy***ka na wszystko. niektórych ludzi niepotrzebnie obdarzamy zaufaniem. ''chcę byś mnie miał '' a gówno prawda ! nie potrzebny jesteś mi do szczęścia ..no ale jak byś mogł .. ![]()
#4971 |
Raczkowanie
|
Znowu nic nie mówiłam, gdy z Tobą rozmawiałam. ____________ I just wanna die in your arms. |
![]() ![]() |
![]() |
#4972 |
Zakorzenienie
|
![]() Oj mała jaka ty jesteś głupia i naiwna. Przecież tak z dnia na dzień, z tygodnia na tydzień, z miesiąca na miesiąc nie zapomnisz o tym , który dał ci tyle szczęścia pokazał słońce , liczył z tobą gwiazdy chciał skakać za tobą z mostu i kochał mimo wad. Żal mi ciebie mała i tej twojej pieprzonej nadziei. To jakby małej dziewczynce zabrać lizaka a wokalistce głos , gitarzyście połamać palce a u pisarza obumiera vena tak samo czuję się ja - taka słaba , bezsilna , z odebranymi marzeniami. No ale można kupić drugiego lizaka , chrypka kiedyś przejdzie i głos wróci, palce się zrosną a vena się odrodzi a co ze mną ? Ja nadal będę tą samą żałosną dziewczynką z chorą ambicją zmagającą się z tą miłością. -stworze sobie swoją własną aluzję szczęścia, pokocham to kłamstwo na tyle , że nawet nieznajomy będzie w stanie mi uwierzyć. Co raz częściej moją podświadomość uderza myśl , że pora otrząsnąć się z tej miłości. Jak to mówią ` wszystko jest dla ludzi ` czyli samotność , rozczarowanie , pustka , ból , rozpacz też kurczę muszę być jakimś cholernym VIP`em , że stan tego przekracza u mnie normę i ciągle dostaję dokładkę.
'And it's hard to hold a candle in the cold November rain ' tumblr [/COLOR] Marika [*]. Dobranoc ukochany Aniołku... Ma Edytowane przez Missi_16 Czas edycji: 2010-11-02 o 19:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4973 |
Zakorzenienie
|
nie przejmuj się zbytnio tym, co ludzie powiedzą. rob, co ci się w życiu podoba, jeśli tylko
będziesz mogl potem w lustrze spojrzeć sobie w twarz powymyślaliśmy gry, żeby łatwiej zapomnieć o tym, że zapomnieliśmy się bawić. bawić się - czyli robić coś dla samego robienia wszystko krąży gdzieś i zanika, zwykle gubiąc swój sens. mam rozumieć teraz czy zrozumieć później? nie pytam dlaczego, bo to zbyt popularne.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4974 |
Raczkowanie
|
Dot.: :-*
Mrrr, chcesz nie? Kamisiorek mój! ♥♥♥![]() ![]() Nie lubię jak coś ktoś, a potem nic. Czasami mam ochotę iść w cholerę, tylko nie wiem którędy. Wiedz, że nawet skoro odszedłeś, to i tak jestem częścią Ciebie, bo dałam z siebie wszystko. Jeszcze wczoraj miało jakiś sens, mimo iż jego w nim nie było. Dzisiaj potrzebowałam go u swego boku , by dojrzeć prawdziwą istotę rzeczy. Strach pomyśleć co by było gdybyś teraz odszedł.
Paranoją jest fakt, że po Ziemi stąpa sześć miliardów ludzi, a ja wciąż czuję się samotna. wizaz Edytowane przez One for all Czas edycji: 2010-11-02 o 19:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#4975 |
Raczkowanie
|
Bo to czego brak nam obojgu to czas który biegnie od nowa
Ale kiedy wszytko już oddam czy Będziesz szczęśliwa i wolna ? Miłość... To żaden film w żadny kinie Ani Róże , ani całusy małe , duże Ale miłość kiedy jedno spada w dół Drugie Ciągnie je ku górze wmawiam sobie ze mi nie zależy nie zależy na tobie .. ___________________ ... a Ty księżniczko ruszaj w świat , przed Tobą całe życie ... ! Edytowane przez no love_no love you Czas edycji: 2010-11-02 o 19:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4976 |
Rozeznanie
|
Kiedy jesteś ze mną czuję się jakbym wygrała na loterii.
Mówisz mi, że jestem piękna kiedy stoję w drzwiach w piżamie z poskręcanymi włosami i bez makijażu na twarzy. To coś pięknego - móc marzyć i śnić o tobie. <3 Ta miłość dusiła mnie jakbym dziennie wypalała cztery paczki papierosów. Lubiłam szeptać ci do ucha o poranku, kiedy moje serce przyśpieszało ze szczęścia, że wciąż przy mnie jesteś. Trudno mi uwierzyć, że jeszcze niedawno trzymałeś mnie w ramionach, a teraz trzymasz ją. Czemu to niemożliwe żeby świat przestał się kręcić gdy złamiesz mi serce? Dla mnie to równoznaczne z końcem świata.
![]() |
#4977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ten kradnę i nie oddam ![]() so_steadfast wiesz, że jesteś genialna? ![]() okradam Cię ![]() Paralogiczna pozwoliłam sobie okraść ![]() ![]() ___ Nie przejdę obojętnie obok czegokolwiek, co będzie czerwone, przez Ciebie. A miłość od tej pory będzie zielona. O! Musiałam. Musiałam rzucić ten świat. Musiałam wyjechać. Musiałam... Wyrzućmy złe chwile, idźmy razem i cieszmy się sobą. Nie potrzebuję wiele - odrobinę czułości i miłości. Bądź. Nieidealny, kochający i zły. Ale bądź... Nie znała reguł Jego gry...
/Drużyna Mistrzów - RDW, RPS, Dobrzan - "Wierz w Siebie"/ Edytowane przez paulina18021995 Czas edycji: 2010-11-02 o 19:35 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4978 |
Zadomowienie
|
< 3 Tak więc: bądź zawsze sobą, nie przejmuj się za bardzo, nie ufaj nikomu i nie pokazuj, że na czymś ci zależy. Dajesz wtedy drugiemu człowiekowi nóż do ręki. Idź zawsze za swoimi marzeniami, codziennie do przodu i nie poddawaj się, bez względu na to, jak bardzo inni chcieliby cię zniszczyć. Twoją siłą jest wiara. W siebie. I moja wiara. W ciebie. Teraz kiedy cisza rozrywami serce rozmyślam nad tym co straciłam...Słucham ulubionej piosenki, piję gorące kakao, myśląc, że może to mi jakoś pomoże... To złudna nadzieja, dobrze wiem, że posklejać moją dusze możesz tylko ty. Na moim biurku leży już tylko jedna kartka. Cała reszta wylądowała w koszu na śmieci. Podarta i poprzekreślana. Teraz mam ostatnią szansę, aby przelać tutaj wszystko to, czego jeszcze nie potrafię jej wyznać. To czego najprawdopodobniej nigdy nie powiem jej w twarz. Zamykam oczy i czarnym piórem kreślę niezgrabny napis. Tak, wszystko postanowione. Nie ma już odwrotu. Nigdy już go nie będzie.
![]() |
#4979 |
Zadomowienie
|
tu jest już gotowa następna część:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=479807 |
![]() ![]() |
![]() |
#4980 |
Zakorzenienie
|
założę nową część za godzinę i jeżeli dopełnicie do 5000 postów
edit: mhm, chyba nie no ale coz innym razem. chociaz nie ma jeszcze 5000.. ' pamiętaj by cierpieć
z wdziękiem damy wielkiej jesteś dla niego zbyt dobra? to nie jesteś po prostu dla niego '
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:58.