|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4951 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4952 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aaa i zamawiam dobrą kawę. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4953 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4954 |
Konto usunięte
|
Ja już po zakupach - mąż się oczywiście w łóżku wylegiwał, a ja biegałam z siatami
![]() U nas na obiad coś ze schabu (pewnie mężulek wymyśli co), ziemniaczki dla mnie i surówka z kapusty pekińskiej (bo u mnie we wszystkich warzywniakach nie ma normalnej włoszczyzny, tylko zawsze dowalają kapustę i natkę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4955 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ja tez juz po zakupach - się wylegiwałam a mąż biegał ![]() ale za to teraz wcinamy zrobione przeze mnie hot dogi - nie wiem co nas naszło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4956 |
Zakorzenienie
|
ufff skończone, tzn jeszcze WC ale to później
![]() ![]() a Tża jeszcze nie ma po nocce ![]() ![]() ![]() dziękuje za propozycje ![]() ![]() ![]()
#4957 |
Raczkowanie
|
No to się wkurzyłam! Od kilku dni koleżanka z pracy wyciąga mnie na dyskotekę! Nie dociera do niej nic. Ani to, że jestem przed wypłatą (ona już po, bo mamy w innym terminie), ani to, że nie mam ochoty. Kasę ona mi może pożyczyć. Ja mam 50 zł. w portfelu i się głowię co kupić do jedzenia, żeby mi starczyło do pierwszego, a będę kasę pożyczać na imprezy
![]() ![]() Dobra lecę na zakupy do biedronki, mam nadzieję, że o tej porze nie będzie już dużo ludzi.
#4958 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to koleżanka jakaś nie kumata ![]() ![]() nasz kolega 27 lat kawaler mieszkający z rodzicami, wciąż ciągnie nas na piwo czy impreze. nie dociera do niego, że po A) nie mamy czasu bo B) nie mamy ochoty na popijawy w knajpach (mamy swoje mieszkanie i jeśli jest ochota można się napić w domu sami czy ze znajomymi) po C) nie mamy kasy, lub ją mamy tyle że wolimy przeznaczyć ją na inne cele (dodatki do mieszkania, romantyczne wypady, ciuchy) D) mu się fajnie mówi, mieszka z rodzicami, pracuję od niedawna a kasę zarobioną przeznacza właśnie na imprezy i picie lub ciuchy lub zachcianki ![]() ![]() ja nie wiem czy to tak cięzko zrozumieć że małżeństwo to nie zabawa w dom, że my nie jesteśmy parą znajomych wynajmującą na pół mieszkanie ? nie wiem może jestem jakaś dziwna, ale pary spotykając się z innymi parami (lub małżeństwami) lepiej się dogadują. Beztroski singiel ciężko to rozumie a nawet (jak w naszym przypadku) potrafi doprowadzić do wielu nieporozumień i kłótni... tenże ww. kolega na naszym ślubie, wyskoczył z tekstem do inego znajomego "odwieź żonę do domu (była w ciąży 8 miesiącu), połóż spać i wróć to się napijemy i pobawimy do białego rana" ![]() jako że siedzieli koło nas to nie wytrzymałam i się wydarłam na niego, że jasne X. odwiezie ciężarną żonę do domu i wróci sie bawić w najlepsze.... co najlepsze, ww. żona urodziła 8 dni po naszym weselu, przed terminem ![]()
![]() |
#4959 |
Zakorzenienie
|
A ja ogarnełam mieszkanie- wyczyściła stoły, łazienkę umyłam (kabina grrr...) i się wykąpałam. Jak mi wyschną włosy to lecę do Lidla i będę szykować jedzonko
![]()
#4960 | |
Zakorzenienie
|
TŻ wrócił, zjadł "śniadanie", spaghetti będzie na kolację o ilę go dobudzę....
![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
Ty też nienawidzisz myć kabiny ? ![]()
![]() |
#4961 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A ja wróciłam z zakupów, a teraz włożyłam frytki do piekarnika. Szkoda, że nie ma Lili ![]() Jak wracałam, to zauważyłam, że nam podłączyli fontannę na osiedlu. Wokół niej są ławeczki. Chyba Tża na spacerek wyciągnę ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4963 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja po moim samotnym (tzn z kolegą) wypadzie na imprezę (bo TŻ nie chciał) mam nauczkę na przyszłość. więc bez TŻa na imprezy czy wieczorne piwka się nie ruszam. Chyba że na ploty z przyjaciółką, ale i tak wolę wyjść jak TŻ w pracy, popołudnia wolę z nim spędzać ![]() wyciągnij ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja zawsze u rodziców wanne miałam i czyszczenie kabiny to dla mnie nowość była. pomijając fakt że to był obowiązek tż, póki nie pracował w tak chorych godzinach...teraz wszystko na mnie spadło ![]()
![]() |
#4964 |
kobieta za ladą
|
hej laseczki pamięta mnie tu kto?
![]() ![]() wczoraj nie wchodzilam uff mam już szafke na buty i te pufy-fotele ![]() ![]() dodatkowo mam już kozaki na zimę i odbębnione urodziny u teściowej(przy cieście,bo ona kasy nie ma na wytawniejsze urodziny,tak powiedziala ![]() rano poleciałam na zakupy szmateksowe dla młodej kupilam jej na zaś ![]() w tesco papryka nadal 2,50 za kg kupilam po kg róznej odmiany w sumie 3 kg i na manchatanie bakłażana i kabaczka za 3 zł jak se pierdykne leczo to chyba was wszystkie zaprosze tyle tego wyjdzie ![]() alle sie nie amrtwie bo jak anwet sobie zamroże to ewentualnie dorobie ciasto drożdzowe na to leczo i se i będzie cudna pizza polska ![]() najgorsze ze małż nadal chory od dziś na antybiotyku ![]()
#4965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No dudi jakże by inaczej ![]() ![]() ![]() ![]() leczo hm....tak piszecie o tym leczo a ja nigdy nie robiłam ![]() ![]() ja jutro robię TŻowi urodziny...u nas to skomplikowane dość bo ustaliliśmy że urodzin nie robimy (za dużo osób trzeba by zaprosić) ale że rodzice TŻa sie zapowiedzieli ![]() ![]() no tak teściowie pewnie myślą "skoro my nic nie dajemy synowi,synowej, to pewnie <<tamci>> robią tak samo" a właściwie to jest zupełnie inaczej bo tyle ile moi rodzica dali... ja nie chcę sprawiać przykrości nikomu, ale jak się coś robi to trzeba trochę pomyśleć a nie...teście chyba myśla że tak jak oni maja mnie w du*** tak też mi rodzice robią ze swoim zięciem...a jest zupełnie odwrotnie... ![]()
Edytowane przez Nadia5 Czas edycji: 2010-09-25 o 14:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4966 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dudipopka pewnie, że pamiętamy ![]() ![]()
![]() |
#4967 |
kobieta za ladą
|
jak mam kase to wydaje
![]() kurcze 1 reką pisze bo corka chce by ją drapać po plecach ![]() popisze po 20 jak mój do pracy pójdzie ![]()
#4968 |
Konto usunięte
|
dziekuje za wszystkie rady
![]() ![]() my juz po obiedzie, objedlismy sie jak prosiatka, Tz zjadl 2 dania plus moje konczyl, ja zjadlam tagiatelle z szynka parmenska a na deser nalesniki z bananami i sosem czkoladowym, fajnie tak czasem sobie zaszalec ![]() jutro tez chyba gdzies sie wybierzemy, w koncu nie czesto sie takie akcje trafiaja, a nie chce mi sie wyjatkowo w ten weekend nad garami stac ![]() nadia moi tesciowie tez sa pozbawieni wyobrazni, tzn jesli chodzi o prezenty i pamiec to ogolnie o mnie dbaja chyba nawet bardziej niz o Tzta i w ogole mam wrazenie, ze czasem lepiej mnie traktuja jak jego, ale nie wpadna na to, ze skoro oni moga nie miec kasy to my tez nie chcielismy w tym roku Tztowi wyprawiac urodzin(ze wzgledu na ograniczone fundusze- ja wtedy przestalam pracowac i kazdy grosz liczylismy) i powiedzielismy wszystkim tzn jego rodzinie, ze nic nie robimy, przyjeli to, mialam nadzieje, ze zakodowali, po czym po kilku dniach powiedzieli, ze przyjada bo babcia chce przyjechac to oni tez, no i nakupowalam ciasta, porobilam salatek kilka dan na cieplo itd- ale to przeciez jest za darmo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4969 |
Zakorzenienie
|
Padam na twarz... o 18 oście, a ja nie przebrana, wlosy nie ulozone... Kuchnia jeszcze do ogarnięcia i salatki do skończenia, ale TŻ musi wracając z pracy kukurydzę kupić...
Zrobiłam 2 sałatki- jedna z wędzonych skrzydełek kurczaka, a druga z paluszków krabowych ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ta....wchodzmimy do sklepu i miłe panie nam siatki wypychają jedzeniem za darmoche ![]() ![]() oni nas na obiad nawet nie zaproszą, chyba że jest okazja (święta, nowy rok ![]() ![]() no ale oni urodzin nie robią, mają ponad 60 lat i nawet jak na kawę zaprosza to syna i córkę a my mamy jakby nie patrzeć teraz 2 rodziny...a ludzi ... ich nie obchodzi to że moja rodzina młodsza pokleniem dlatego też mam dziadków razy 2 tj. 4 osoby !! (których też wypadałoby zaprosić) a TŻ tylko jedno babinke ![]()
![]() |
#4971 |
Konto usunięte
|
cześć Dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ooo Motylek ma neta w domu- jak fajnie! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a Ty może do lekarza z tymi nerkami ? teściowa wow fajnie się masz ![]() muffinki pewnie pychotka, chyba się zaopatrzę w odpowiedni sprzęt i wypróbuję bo przepis mam skopiowany ![]() ![]()
![]() |
#4973 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ból nerek, wiem co to znaczy. Najlepiej idź do lekarza, bo z tym nie ma żartów.
![]() |
#4974 |
Konto usunięte
|
Nadia to dobrze, że chwilowe bo na dłuższą metę to kiepsko to widzę
![]() ![]() ![]() ![]() Anett mogę poczęstować ![]() Edytowane przez 201604250957 Czas edycji: 2010-09-25 o 17:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4975 |
Raczkowanie
|
Dziękuję
![]() ![]() ![]()
#4976 |
Konto usunięte
|
szczerze dane nie tuczy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4977 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4978 |
Zakorzenienie
|
ja po obiedzie wysprzątałam kuchnię i poszłam z psem do fryzjera, ale się biedna moja psinka zestresowała, pierwszy raz była u fryzjera, kładła się i trzęsła..jak jej pani na końcu obcinała pazurki to warczała i musiałam ją trzymać
![]() ![]() ![]() ![]() tata kupił mi dzisiaj ser żółty więc nic nie wydałam ![]() jutro czeka mnie spory wydatek bo Tż jedzie do mamy na grób taty bo już pomnik cały zrobili, więc muszę mu dać pieniążki na paliwo i na kwiaty i znicze jeszcze jutro idę do pracy bo jest ważne zlecenie i z drugą księgową idziemy, ale dostanę za to 100zł idlatego idę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4979 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() no i zdrowka zycze ![]() przymierzylam sukienke, no i jest sporo za duza ![]() no i pozostaje jeszcze kwestia bizuterii, musze kupic cos bardzo wyrazistego zeby zniwelowac ta czern( niestety buty tez beda czarne bo mam jedne super wygodne i fajnie sie prezentuja no i w zwiazku z tym nie chce kupowac nowych) przeszukalam juz allegro i mam kilka typow (sugerowalam sie glownie cena no i tym, zeby rzucala sie w oczy- nie nosze ogolnie takiej bizuterii wiec traktuje ja jako jednorazowa), ktory komplet byscie wybraly? prosze o rady ![]() http://allegro.pl/a505-komplet-3-cze...233944602.html (cena ok ale jakies takie zczarniale to 'srebro' ![]() http://allegro.pl/komplet-srebrno-cz...229896968.html http://allegro.pl/595-kolia-3-rzedow...238142703.html http://allegro.pl/piekny-zestaw-w-sz...240886598.html http://allegro.pl/net-art-2010-elega...246266508.html (nie lubie perel, ale chyba bylabym w stanie zaakceptowac je w tym wydaniu) http://allegro.pl/e-impuls-1421-komp...240908524.html (ten mi sie podoba , no ale jest ciemny :/) sobota wieczor a my z Tztem siedzimy w domu sami, ale sie odzwyczailam od tego jakos dziwnie mi z tym, caly tydzien powtarzalam, ze w ten weekend nikogo nie zapraszamy i oddaje sie blogiemu lenistwu, a teraz siedze i kombinuje kogo by tu zaprosic ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4980 |
Raczkowanie
|
niniona sukienka bardzo ładna
![]() ![]() Ja na rowerek znalazłabym miejsce jak bym się uparła ![]() Anastazja86 dodatkowa stówka zawsze się przyda ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:39.