|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4951 |
Zakorzenienie
|
Anita
![]() z jakiej okazji zaczynasz od nowa? ![]() ![]() moze sprobuj, nie musisz o każdej pisać jaka jest, ja nie pisałam, dała tylko woj i date urodzenia. wiekszosci masz ![]()
#4952 |
Zadomowienie
|
Dot.: 'Liceum witamy, dzieciństwo żegnamy' czyli rocznik '94 cz.XI
Wyobraznia to podstawa ;d
Ale mi narobilas ochote na te jablka chyba bez kitu zrobie takie zdjecia ![]() Dorby filmik nie jest zly ^^ Ide na obiad ![]()
![]() |
#4953 |
Wtajemniczenie
|
Sylwia powiedzmy że pojawił się ktoś
![]() No Ty pisałaś że nie chcesz się zakochać, a tak to może bys zaczęła ze mną ten rozdział ![]() ![]() Just smacznego ![]()
#4954 |
Zakorzenienie
|
Anita ooo, to słooodkie!
![]() to jak coś czekam na relacje! ale to jesteście razem, czy to jeszcze takie ''rozpoznywanie terenu''? ![]() mogę zacząć od tego, aby zacząć facetów olewać i nie przywiązywać do nich takiej wagi jak dotychczas ;d i zawsze w razie problemów mówić: ''kij z tym'' ![]() z nim własnie nic, nic sie nie odzywa, a ja spie od tygodnia z tel przy glowie gdyby zapytal czy spie jak to kiedys robil o.O siedzi na gg i nic a bluzy mu nie oddałam ![]() Just no to twórz cuda! :d smacznego ![]() niemiecki mnie wzywa ...
#4955 |
Wtajemniczenie
|
Sylwia niiee raczej takie "rozpoznawanie terenu" właściwie nie byłam pewna czy ja chce ale jak jakiś czas temu się z nim umówiłam i przegadaliśmy 4,5 godziny to to mnie przekonało do końca. Bo chyba nigdy mi się z żadnym chłopakiem tak dobrze nie gadało
![]() ![]() Masz racje, nie można się nimi aż tak bardzo przejmować. Oo to dlaczego nie piszę? chociażby po to żebyś mu ta bluzę oddała. Może czeka na Twój pierwszy krok? Powodzenia z niemieckim ;* No to idę rozpoczynać ten nowy etap ![]() Miłego dnia ;*
"Tylko ten, kto czuje się wolny, kocha bezgranicznie. A ten, kto kocha bezgranicznie, czuje się wolny." Edytowane przez znogamiwchmurach Czas edycji: 2011-03-27 o 15:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#4956 |
Zadomowienie
|
Anita - Ale czekaj, odnosnie czego to bylo ze latwo mnie
zranic bo juz nie pamietam ;d Bardzo sie ciesze ze ktos sie u Ciebie pojawil, niech bedzie Wam slodko ![]() to chyba nadajecie na tych samych falach ![]() Bound - Oj bede bede ![]() Chcociaz teraz akurat sie musze zabrac za plastyke. Nie chcesz sie zakochac?
![]() |
#4957 |
Zakorzenienie
|
Anita no to bosko
![]() nie odzywa sie, bo moze nie jest zainteresowany mna ;] Just tzn nie chce tak, jak do tej pory. tzn moze zakochaniami tego nie mozna nazwać, zwykle zauroczenia ale nigdy nic z tego nie wychodzilo wiec wole nie... chociaz znam siebie i zaraz mi ktos w oko wpadnie. aktualnie jest pawełek ![]() niemiecki zaliczony w 80% starczy ![]() geografia ![]() ![]() ja sie do tego nigdy nie zabiorę!!!
#4958 |
Zakorzenienie
|
Inf..jeśli dacie sobie teraz rady,
to później będzie tylko lepiej! ;* Martyś..jeśli uczysz się tak jak piszesz to jesteś niezła xD Anita..ej fajnie! kolejna która może niebawem nie będzie singielką ;D Just..niestety żaden pomysł nie przychodzi mi do głowy ja mam wizję ale z człowiek i jakimś owocem i do tego jakaś świetna charakterystyka makijaż itd. a tu chyba tylko jedzenie ma być... dziewczyny, a więc kto zakłada nową część ? naprawdę nie zostało dużo czasu... ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Bound..podziwiam Cię za tą Twoją naukę, ja jeśli już się coś uczę tzn. wkuwam to tylko z jednego przedmiotu max dwa, a Ty potrafisz ogarnąć tyle przedmiotów na raz ![]()
![]() |
#4959 |
Zakorzenienie
|
Mari hoho, jakby cudownie było gdybym jutro coś z tego pamiętała
![]() nie ucze się wszystkiego szczegółowo, bo bym chyba padła ale akurat jutro mam z 4 przedmiotów kartkówki wiec muszę z 3 pyta z czego z tych dwóch w 80% mnie także... noooo własnie, co z tym nowym wątkiem ![]() moge powiedziec ze licze na szczescie w dniu jutrzejszym na geci bo nie mam ochoty uczyc sie co dzialo sie w kenozoiku mezozoiku i innych badziewiach ![]() naumiałam sie tylko na co sie dziela, okresy etc i mam to gdzies
#4960 |
Zadomowienie
|
Bound - Wiem o co ci chodzi bo tez zawsze mialam podobnie.
Ej ja nie wiedzialam ze z Pawelkiem to cos tego , myslalam ze tylko bluze jego mialas i tyle a tu widze ze ten .. ![]() Mari - Nie no taka forma tez moze byc, pdooba mi sie pomysl tylko eraz kto mi tutaj jakas modelke wymaluje, na pewno nie ja ;d No wlasnie co z nowa czescia ? Wgl to chce sobie wlosy pofarbowac ;>
![]() |
#4961 |
Zakorzenienie
|
Bound, no ja mam spoczi babkę od woku.
![]() Just, ten to trochę smutny jest. ![]() ja też gdzieś miałam taką książeczkę z cytatami, ale pewnie gdzieś ją posiałam. A co do zdjęcia.. może wyostrz cytrynę? znogamiwchmurach no dokładnie. ![]() ale kubek może jeszcze komuś kiedyś podaruję.:P Ja nie utworzę nowego wątku, bo nie umiem.:< ale Ty możesz spróbować jak znajdziesz time. ![]() A ja niedawno wróciłam z występów i sobie uświadomiłam ,że jutro jest spr. z fizyki - pozdrawiam. A zaraz X factor więc żegnaj nauko. a wgl to we wtorek jadę do Poznania z projektu.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4962 |
Zakorzenienie
|
Just szczerze? nie wiem od kiedy mi sie podoba
![]() lubię go, bo z nim piszę tak na luzie, o wszystkim i nie czuje sie jakos wymiana czy coś zauroczył mnie chyba tym powieszeniem mojego zdj na scianie i ta zbulwersowana mina, kiedy mialam wrazenie, ze chce sie mnie pozbyć ![]() a zy jest przystojny? jest dobrze zbudowany, ma ponad 180 cm wzrostu, wg opini innych jest ładny nie byłabym zła gdyby mnie ''pozarywał'' ![]() na jaki kolor?? ja bym chciala rdzawy rudy ![]() a Ty masz takie piękne włosie!! Kara jakiego projektu?? wspolczuje spr -.-' ja mam kartk z termodynamiki
Edytowane przez boundlessly Czas edycji: 2011-03-27 o 19:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4963 |
Zakorzenienie
|
Bound, projekt unijny.
patrzcie co znalazłam.. ![]() Im kobieta ma mniejszy biust, tym większy rozum. Nie wiemy jednak jeszcze, dlaczego tak się dzieje. Chris Kleinke. |
![]() ![]() |
![]() |
#4964 |
Zakorzenienie
|
w takim bądź razie powinnam mieć średnią 6.0
![]()
#4965 |
Zakorzenienie
|
Ja również.. ;P
spadam, trzymajcie się. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4966 |
Zakorzenienie
|
Just..zobacz to http://www.youtube.com/watch?v=g2vy0O-OW_4
na jaki kolor chcesz się farbnąć ? Bound..Pawełek jest fajny bierz się za niego on Cię chce! Kara..wg tego spostrzeżenia to jestem geniusz ! xD
![]() |
#4967 |
Wtajemniczenie
|
Just bo powiedziałaś że nie potrafisz tak z agresją do ludzi (o tych zdjęciach) no i stwierdziłam że przez to łatwo Cię zranić.
Sylwia dlaczego ma być Tobą niezainteresowany tego nie rozumiem. Może powinnaś do niego napisać ![]() Kara co do tego cytatu to wynika że powinnam być baaaardzo mądra ![]() Mari chciałabym mieć taką sesje jak na tym filmiku ![]() Jak jest zimno o ja Cie nie pierdziele.
#4968 |
Zadomowienie
|
Kara - No wlasnie jakies nijakie te cytaty w tej ksiaze,
kij z nia '-.- No wlasnie cytryna miala juz byc bardziej rozmyta a czosnek na pierwszym planie ; ) . Bound - Mmm no to dobrze ze masz jakis obiekt ![]() Tylko wiesz co? Fajnie gdyby on o Ciebie powalczyl. zaszumisz mu troche w glowie i potem nie bedzie mogl przestac o Tobie myslec ![]() jak najlepiej ![]() Ja chce troche ciemniejszy niz mam, nie wiem juz w sumie jaki, no bo chce troche poeksperymentowac,wiesz nawet jak nie wyjdzie to bede mogla w przyszlosci wrocic do tego i mowic 'a jak bylam mloda i glupia to...' czaisz sprawe ![]() Dziekuje ;* Mari - Cudowna jestes! Dziekuje strasznie za ten filmik! Tzn pewnie nie zrobie dokladnie tak jak tu jest ale sam pomysl jest super, no i to uzycie kolorow i wgl- magia ;O Hm no wlasnie nie jestem przekonana, http://www.loreal-paris.co.uk/hair-c...nut-honey.aspx cos takiego moze ? Anita - A no faktycznie, to jest racja, latwo jest mnie zranic chociaz nie zawsze to daje po sobie poznac.
![]() |
#4969 |
Wtajemniczenie
|
Just a w życiu czasami trzeba być su*ą, bo inaczej nie da się żyć na tym świecie.
Dlaczego weekend tak szybko mija..
#4970 |
Zakorzenienie
|
Mari też go lubię
![]() tzn poczekam do kwietnia i go zaprosze na to wesele, moze cos sie ruszy ![]() jaką masz miseczkę? ![]() Anita a dlaczego miałby być zainteresowany? ![]() Just jesteś słodka, dziekuje ;* aaaa czyli chcesz zaszaleć ![]() ![]() http://www.loreal-paris.co.uk/hair-c...erracotta.aspx ![]() co niee? jutro juz poniedziałek ![]() ![]()
#4971 |
Zadomowienie
|
Anita - Pewnie i tak ale mi sie jeszcze nie zdazylo nia
byc, choc sytuacji juz bylo wiele kiedy powinnam byla sie komus postawic. Bound - Nie ma za co ;* Tzn chce zaszalec ale z drugiej strony chce odcien tylko troche ciemniejszy od mojego obecnego ;d Uhuhu ladny ten co pokazalac, tylko ze polowa dziewczyn u mnie wszkole taki ma ja nie chce byc taka jak one ![]() Jutro wstajemy o godzine wczesniej do szkoly ![]()
![]() |
#4972 |
Zakorzenienie
|
no rozumiem, rozumiem. czasami chce się coś po prostu zmienić
![]() u mnie niee i dlatego chciałabym :d aczkolwiek boję się, że wlosy mi sie zniszcza albo jak wezme szamponetką to nie wroci mi naturalnego koloru :| bądź bede badziewnie wygladała :d też nigdy nie byłam taka ostra... zawsze wolałam przemilczać lub sie wycofać ![]()
#4973 |
Zakorzenienie
|
laseczki przepraszam, że już dziś nie nadrabiam.
![]() jestem wykończona. znowu dzień z Marcelem, dostałam tego okresu. strasznie mnie brzuch boli.. ale ciesze sie, że go mam bo te tabletki moge zacząć brać ![]() także napisze jutro rano. Jeśli przeżyje już 4 wizyte u dentysty w ciągu tygodnia. niestety nie łatwo jest sie pozbyć zapalenia zęba. Chyba jutro będzie leczenie kanałowe.. trzymajcie kciuki ! kocham Was ![]() ps. widze, że jutro powstanie kolejna i już 12 część naszego wspaniałego wątku.. ![]()
Z zewnątrz wyglądasz słodko, nie dostrzega nikt Twoich wad, ale każdy kto Cię spróbował poczuł na ustach ten gorzki smak.. Edytowane przez retrospect Czas edycji: 2011-03-27 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#4974 |
Zakorzenienie
|
Klau dasz radę, piękna
![]()
#4975 |
Zadomowienie
|
Bound - Dokladnie ;d
16 lat z jednym kolorem jestem takze fajnie byloby sprobowac czegos nowego. Mlode jestesmy trza szalec ! Moze od razu cala tecze sobie zrobimy ? ![]() Nie wiem czy tez tak masz, ale ja sie po prostu dziwnie czuje zwarajac komus uwage albo walczac o swoje Klau - To co wy caly dzien robicie ze ty zawsze taka wykonczona jestes? ![]() 12 czesc bedzie git ![]()
![]() |
#4976 |
Zakorzenienie
|
zarabiscie by bylo
![]() nooo mam tak samo, wgl boje sie wyrazac wlasne zdanie http://www.youtube.com/watch?v=VsHXzcx9p8Q ![]() piszę z pawłem <3
Edytowane przez boundlessly Czas edycji: 2011-03-27 o 22:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4977 |
Zakorzenienie
|
o maaaasakro.
UMIERAM. ![]()
#4978 |
Zakorzenienie
|
Klau az tak boli?
huhu, wyszło na to, ze tylko moglam sie fiz i bioli uczyć -.-' a dziś cały dzien z gecia i niemcem ![]() luuuubię pawełka no ![]() kurde, glupio mi juz trzymac ta bluze tak
#4979 |
Zakorzenienie
|
Ayeen, a no nie byłam nawet u tego dentysty..
rano jak wstałam to nie wiedziałam jak sie nazywam ; O niedobrze mi było, brzuch mnie bolał. w sumie do teraz. i straasznie kręgosłup. ![]() nie zazdroszcze, że tyle nauki masz.. ![]() ale ja niestety w czwartek też już wracam do szkoły.. ![]() na dzień dobry mam recytacje trenu Kochanowskiego i sprawdzian z chemii. a w piątek kartkówka z angielskiego i kartkówka z geografi.. ![]() jutro czeka dentysta ![]() widze, że ten Pawełek to mądry chłopak, że sie uśmiecha do naszej Ayeen'ki ! ![]()
Z zewnątrz wyglądasz słodko, nie dostrzega nikt Twoich wad, ale każdy kto Cię spróbował poczuł na ustach ten gorzki smak.. Edytowane przez retrospect Czas edycji: 2011-03-28 o 14:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4980 |
Zakorzenienie
|
Mari, znogamiwchmurach, to może na prawdę jesteśmy mądre? hahaha. aż strach myśleć jak to się ma do tych z dużymi..
![]() Just, i co, dajesz to zdjęcie? Bound, ciekawe jak wyglądałby ten kolor na moich włosach. ;> jeszcze nie upomniał się o bluzę? ![]() Retro, na czym polega leczenie kanałowe? ![]() Mam taki zły humor dziś ,że po prostu lepiej do mnie nie podchodzić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:24.