Wszystko o Avonie cz. 19 - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-25, 20:33   #4951
olla74
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19

Cytat:
Napisane przez Lamarii777 Pokaż wiadomość
Kurczę, nie uzyskałam odpowiedzi tutaj i nigdzie nie mogę jej znaleźć a propo odbioru własnego..

Wybrała któraś z Was kiedyś ODBIÓR WŁASNY oddział In Post? Na jakiej zasadzie to działa??
Ja nie zamawiałam ale dziewczyny pisały, że trzeba do nich dzwonić czy jest paczka, bo oni nie informuja tak jakbys brała na Paczkomat (wtedy SMS się dostaje)
Paczka powinna być do 48 godz po złożeniu zamówiena. I jeszcze jedno ,że trzeba osobiście odebrać przynajmniej za 1 razem, bo potem chyba można jakieś upoważnienie zrobić. Ale niech się wypowie ktoś kto to robił.

www.pustamiska.pl

Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta.

kosmetyki, buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611

oraz książeczki NOWE

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401
olla74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 20:38   #4952
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
albo może któraś wie jak poszukać zdjęc na rosyjskim forum
a konkretnie zdjęć czego poszukujesz?
biżuterii? / torebek ? hmm
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 20:40   #4953
sorceress79
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Agnieszka987 Pokaż wiadomość

Czy miałyście żel punktowy clearskin proffesional? Czy on zasusza tak samo jak pasta cynkowa czy gorzej i jest to zbędny gadżet w mojej kosmetyczce?
Na mnie w ogóle nie działa. Mam jakąś starą wersję, sprzed kilku lat i to właśnie świadczy o jego nieprzydatności - do dziś nie jestem go w stanie zużyć. Nie dlatego, że taki wydajny, tylko po prostu nie działa.

Ups - właśnie się zorientowałam, że chodzi Ci o serię proffesional. Tej nie znam, wypowiadałam się na temat tej tradycyjnej.

Edytowane przez sorceress79
Czas edycji: 2011-04-25 o 20:43
sorceress79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 20:40   #4954
honey_16
Przyczajenie

Czy jesli konsultantka jest niepełnoletnia (17 lat) jej rodzic ma obowiązek odbierac paczki w COK-u? Czy moze sama?
honey_16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 20:40   #4955
maja090
Rozeznanie

cześć
mam ogromną prośbę do dziewczyn, które mają piankę 'matowa perfekcja', tonik 'źródło energii', mydło senses lagoon, nawilżający samoopalacz, mascarę super enchant. mogłybyście sprawdzić czy te kosmetyki mają w składzie chlorometyloizotiazolinon/kathon?

maja090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 20:42   #4956
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
tym razem katalog 7 zaczyna się 5 maja
ja bardzo nie lubię jak oni tak zmieniają ;( bo jak zawsze jest czwartek to jest wszystko zgodnie z moim planem działań.. a jak zmienią mi tak dzień to się gubię normalnie na złość mi to robią
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 20:43   #4957
Ewcik0410
Zakorzenienie

Dziewczynki którą wode mi bardziej polecacie?
Scientini różową czy też pomarańczową? Bo kurczę wąchałam kiedyś pomarańczową w COK-u i dość mi się podobała... Różową wycieram w katalogu i też niczego sobie :P
Szkoda że nie mogę kupić obu bo muszę sobie zakupić jeszcze Perceive Dew ( love) Mój budżet by tego nie wytrzymał
Ta różowa trochę przypomina mi różowego Adidasa :P
Chociaż w sumie jakoś za nim nie szaleje....
Sama nie wiem...
Proszę,doradźcie mi bo cholerka jutro muszę jechać do COK-u i nie wiem co mam brać
Stary 2011-04-25, 20:44   #4958
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez honey_16 Pokaż wiadomość
Czy jesli konsultantka jest niepełnoletnia (17 lat) jej rodzic ma obowiązek odbierac paczki w COK-u? Czy moze sama?
17latka nie może być konsultantką więc to już chyba odpowiedź Trzeba mieć upoważnienie pewnie.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 20:46   #4959
honey_16
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
17latka nie może być konsultantką więc to już chyba odpowiedź Trzeba mieć upoważnienie pewnie.
owszem moze za zgodą rodziców tylko tu wlasnie pojawia sie moje pytanie.
czy do odbioru w Coku musze ciagnąc rodziców po odbior paczek czy moge isc sama?

Edytowane przez honey_16
Czas edycji: 2011-04-25 o 20:48
honey_16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 20:47   #4960
paciaz1993
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez maja090 Pokaż wiadomość
cześć
mam ogromną prośbę do dziewczyn, które mają piankę 'matowa perfekcja', tonik 'źródło energii', mydło senses lagoon, nawilżający samoopalacz, mascarę super enchant. mogłybyście sprawdzić czy te kosmetyki mają w składzie chlorometyloizotiazolinon/kathon?
Mydło lagoon ma w składzie chlorometyloizotiazolinon .
Reszty nie mam
paciaz1993 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 20:51   #4961
cebulkaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Mnie się nie świeci,choć mam tłustą cerę kremik jest lekki,przyjemnie pachnie,im grubiej się go nałoży i wetrze,tym bardziej się brązowieje,ja daję troszkę kolorek naprawdę delikatny,i widać go dopiero za kilka(naście)minut,poleca m go

wiem wiem,za często zmieniam avatary i mnie nie poznajecie będę rzadziej,powiedzmy raz w miesiącu,ale za to będę chyba straszyć częściej moją gębą

fajne macie wish listy u mnie poza torebką i okularami to głównie próbki-wody Hawaian,nowe Solutions,serum modelujące owal twarzy(już gromadzę próbki na jesień/zimę,15 próbek serum naprawczego już czeka ) oraz 3 rzeczy z netto.Miałam więcej rzeczy,ale przeniosę je na kat.08,bo ósemka mało ciekawa jest...

a co do tuszy do rzęs to mam 4 otwarte,a dwa w zapasie,dwa już się kończą więc będzie trzeba pomyśleć jaki kupić na zapas nowy ale skłaniam się nie ku Avonowi tym razem
daj znać jak powąchasz te próbki bo ja ilekroć powącham te hawaje tosię zastanawiam czy są podobne do fad i czy to będzie się podobać jego wielbicielkom...? a wszystko dlatego żewciąż się zachwycacie tym zapachem heh :P

dziękuję
cebulkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 20:52   #4962
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
czy do odbioru w Coku musze ciagnąc rodziców po odbior paczek czy moge isc sama?
Pierwsze słyszę żeby mogła zapisać się osoba poniżej 18 roku życia. Raczej wtedy musi założyć konto na rodzica i wtedy prawnie on jest konsultantem. Chyba że się coś pozmieniało.
Stary 2011-04-25, 20:53   #4963
punk666girl
Zadomowienie

Cytat:
Wydaje mi się, że paczkę musi odebrać osoba której są podane dane (czyli Twojej mamy np.), bo pewnie sprawdzają dowód przy odbiorze. Ale rodzice mogę podpisać upoważnienie (do pobrania na str. Avonu). Ale ręki uciąć nie dam
Stary 2011-04-25, 20:54   #4964
cebulkaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez olla74 Pokaż wiadomość
Ja nie zamawiałam ale dziewczyny pisały, że trzeba do nich dzwonić czy jest paczka, bo oni nie informuja tak jakbys brała na Paczkomat (wtedy SMS się dostaje)
Paczka powinna być do 48 godz po złożeniu zamówiena. I jeszcze jedno ,że trzeba osobiście odebrać przynajmniej za 1 razem, bo potem chyba można jakieś upoważnienie zrobić. Ale niech się wypowie ktoś kto to robił.
to nie do końca prawda, do mnie ostatnio przysłali esa
a co do upoważnienia to pytałam - mogłam napisać od razu lub odbierający może przynieść tylko muszą być podane dane - z numerami dowodów.

dziękuję

Edytowane przez cebulkaa
Czas edycji: 2011-04-25 o 21:00
cebulkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 20:57   #4965
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
jesli masz dokument tożsamości i ten sam adres zamieszkania w nim to odbierzesz sama (np paszport)
Stary 2011-04-25, 20:58   #4966
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
ja bardzo nie lubię jak oni tak zmieniają ;( bo jak zawsze jest czwartek to jest wszystko zgodnie z moim planem działań.. a jak zmienią mi tak dzień to się gubię normalnie na złość mi to robią
ale to nadal będzie czwartek , więc bez zmian tylko data inna [nie 4 a 5maj]
Stary 2011-04-25, 20:59   #4967
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
cześć

Na tuszu nie znalazłam opisu składu. No chyba, że będzie pod folią więc jak go rozpakuję to napiszę, chyba ze ktoś mnie wyprzedzi.

Smerfetka jak ta maseczka lawendowa? Jakie odczucia po zastosowaniu? Bo zamówiłam zestaw i się zastanawiam czy ja sprzedać czy sobie zostawić.
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 21:02   #4968
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Pierwsze słyszę żeby mogła zapisać się osoba poniżej 18 roku życia. Raczej wtedy musi założyć konto na rodzica i wtedy prawnie on jest konsultantem. Chyba że się coś pozmieniało.
nadal jest tak jak piszesz

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Cytat:
ale to nadal będzie czwartek , więc bez zmian tylko data inna [nie 4 a 5maj]
o mamusiu, nie wiem co mi się ubzdurało że 3 maja jest we środę.- może dlatego że w przyszłym tygodniu mam urlop to go myślami wyjęłam już z kalendarza
Stary 2011-04-25, 21:02   #4969
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
jesli masz dokument tożsamości i ten sam adres zamieszkania w nim to odbierzesz sama (np paszport)
W paszporcie nie ma adresu zamieszkania

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-25, 21:02   #4970
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
cześć

pianka nie ma tego składnika
Stary 2011-04-25, 21:04   #4971
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
W paszporcie nie ma adresu zamieszkania
no to nie odbierze.. zapomniałam.. nie czytam swego paszportu

ale chyba tymczasowy dowód tożsamości to już ma- ale też nie wiem bo już nie posiadam

Edytowane przez dokia
Czas edycji: 2011-04-25 o 21:05
Stary 2011-04-25, 21:04   #4972
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Oj dziewczyny, patrzę na recencje Super Enchant i Super Shocka i nie wiem co wybrać;/ Z drugiej strony nie chcę się tak naciąć, jak na Pęłnię Rzęs, która jest dla mnie beznadziejna...

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 21:08   #4973
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
no to nie odbierze.. zapomniałam.. nie czytam swego paszportu

ale chyba tymczasowy dowód tożsamości to już ma- ale też nie wiem bo już nie posiadam
Ja nawet nie posiadam aktualnego paszportu, ale pamiętam, że do prawo jazdy jak nie miałam dowodu jeszcze musiałam wyciągać z urzędu dane o zameldowaniu+paszport właśnie stąd mi się skojarzyło.

Dowodu tymczasowego chyba mieć nie trzeba-choć można.

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
Oj dziewczyny, patrzę na recencje Super Enchant i Super Shocka i nie wiem co wybrać;/ Z drugiej strony nie chcę się tak naciąć, jak na Pęłnię Rzęs, która jest dla mnie beznadziejna...
Każdemu pasuje co innego więc ciężko doradzić. Ja mam wierne klientki Pełni Rzęs.
Super Shocka też. Więc każdy lubi co innego
Stary 2011-04-25, 21:11   #4974
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Ja nawet nie posiadam aktualnego paszportu, ale pamiętam, że do prawo jazdy jak nie miałam dowodu jeszcze musiałam wyciągać z urzędu dane o zameldowaniu+paszport właśnie stąd mi się skojarzyło.

Dowodu tymczasowego chyba mieć nie trzeba-choć można.
.. teraz ma go więcej młodych ludzi bo odkąd jesteśmy w Unii to jest wystarczającym dokumentem przy podróżach po niej ja nigdy go nie miałam ....
musi legitymować się dokumentem potwierdzajacym ten sam adres zamieszkania.- a imię przy nazwisku może być inne- testowałam to na mężu, który bezproblemowo odbierał za mnie paczki z InPost

Edytowane przez dokia
Czas edycji: 2011-04-25 o 21:14
Stary 2011-04-25, 21:18   #4975
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:

Każdemu pasuje co innego więc ciężko doradzić. Ja mam wierne klientki Pełni Rzęs.
Super Shocka też. Więc każdy lubi co innego
jeśli chodzi o tusze to już tyle różnych przetestowałam [róznych firm , różne ceny ] i polecam 2 tusze z konkurencji z Or.. używam aktualnie jednego z tamtąd i jestem zadowolona , bo jednak tusz z Avonu np SS-Super Shock już mi nie pasuje odkąd mam te z konkurencji

z Avonu mi tusz Pełnia rzęs również nie pasuje

Edytowane przez karinka124
Czas edycji: 2011-04-25 o 21:19
Stary 2011-04-25, 21:32   #4976
meakeangel
Rozeznanie

GG do meakeangel

ja mam wierne fanki na SS ale sama uzywam SE i polecam go klientkom, narazie nie widzę sprzeciwu z ich strony, ciesza się gumową szczotecka

Ale zagiełyście mnie z zapasami tuszy, ja w życiu bym nie pomyslała, żeby zrobić zapas tuszy Mam 2 otwarte w domu SS i SE a u TZ SE i nic poza tym, a wy aż tyle Sarunieczka 4, a któraś z Was(przepraszam ,że nie pamiętam kto) 11?! Dla mnie to szok , a myslałam, że ja jestem uzalezmniona od kredek do oczu.
Stary 2011-04-25, 21:53   #4977
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
a konkretnie zdjęć czego poszukujesz?
biżuterii? / torebek ? hmm
chodziło mi o cienie icy lagoon, tylko wyszło mi w dwóch postach
Cytat:
cześć
pianka nie ma, a na samoopalaczu jest na pudełku, którego już nie posiadam
Cytat:
Napisane przez Ewcik0410 Pokaż wiadomość
Dziewczynki którą wode mi bardziej polecacie?
Scientini różową czy też pomarańczową? Bo kurczę wąchałam kiedyś pomarańczową w COK-u i dość mi się podobała... Różową wycieram w katalogu i też niczego sobie :P
Szkoda że nie mogę kupić obu bo muszę sobie zakupić jeszcze Perceive Dew ( love) Mój budżet by tego nie wytrzymał
Ta różowa trochę przypomina mi różowego Adidasa :P
Chociaż w sumie jakoś za nim nie szaleje....
Sama nie wiem...
Proszę,doradźcie mi bo cholerka jutro muszę jechać do COK-u i nie wiem co mam brać
mi z tych dwóch co teraz są dostępne pardziej podoba się fioletowa(choć wygląda na różową), różowa bedzie w demo do k9 dopiero, a perceiwe dew będzie w k8 w programie motywacyjnym za zakup nowych solutions do twarzy, za około 90 zł, więc może znajdziesz chętnych i perfumy będą twoje za darmo i błyszczyk supertwały

Edytowane przez musso4
Czas edycji: 2011-04-25 o 21:55
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-25, 22:08   #4978
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez meakeangel Pokaż wiadomość
ja mam wierne fanki na SS ale sama uzywam SE i polecam go klientkom, narazie nie widzę sprzeciwu z ich strony, ciesza się gumową szczotecka

Ale zagiełyście mnie z zapasami tuszy, ja w życiu bym nie pomyslała, żeby zrobić zapas tuszy Mam 2 otwarte w domu SS i SE a u TZ SE i nic poza tym, a wy aż tyle Sarunieczka 4, a któraś z Was(przepraszam ,że nie pamiętam kto) 11?! Dla mnie to szok , a myslałam, że ja jestem uzalezmniona od kredek do oczu.

to ja pisałam, że mam gdzieś tyle tuszy
a to tani to zamawiam , a to gratis czy dostałam więc odkładam do pudełka i tak się zbiera i powstaje zapas

tuszy mam więcej niż kredek do oczu [ chyba bo z tego co pamiętam kredek mam ok. 8 sztuk ] w tym 2 Avonowe
Stary 2011-04-25, 22:17   #4979
Lamarii777
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cebulkaa Pokaż wiadomość
to nie do końca prawda, do mnie ostatnio przysłali esa
a co do upoważnienia to pytałam - mogłam napisać od razu lub odbierający może przynieść tylko muszą być podane dane - z numerami dowodów.
I rzeczywiście w ciągu 48h jest paczka i nie wiesz czy ma znaczenie to, do której godziny złożę zamówienie???

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

Cytat:
Napisane przez olla74 Pokaż wiadomość
Bardzo Ci dziękuję za odpowiedź
Lamarii777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 22:20   #4980
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
chodziło mi o cienie icy lagoon, tylko wyszło mi w dwóch postach
znalazłam kategorię "ZDJĘCIA CIENI DO POWIEK" tu : http://www.avon-forum.ru/4images/cat....php?cat_id=20
ale nie wiem czy tam są akurat te odcienie , może przejrzyj
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości