|
|
#4951 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze blogi
Cytat:
![]() ![]() Także oczy jak tam chcę, ale usta delikatne... ale może to i dobrze, lubię cieliste szminki
|
|
|
|
|
#4952 |
|
Zadomowienie
|
A ja wczoraj skoczyłam bez makijażu wieczorem szybko do Selgrosa na małe zakupy, brak nastroju na makijaż nawet najprostszy i się mnie Pani spytała przy kasie czy mam 18 lat
![]() Candy Killer MIYO bajer ja tak żałuję że nie mogę dostać... |
|
|
|
#4953 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9b13fa772a089c950fe6533 92ec6a155eb1c8e79_6035971 53b11b;30098284]ja w czerwieni na ustach wyglądam jak dziecko, które zabrało mamie szminkę i się pomalowało
![]() ![]() Także oczy jak tam chcę, ale usta delikatne... ale może to i dobrze, lubię cieliste szminki [/QUOTE]hehehehhe ja lubie kolor na ustach od czerwieni przez koral po fuksje mocna ...ale np mojTż twierdzi ze jak pomaluje usta to wygladam jak lalka :P ale ja go tam nie slucham tylko większosci:P
|
#4954 |
|
Raczkowanie
|
ej, faktycznie świetna pigmentacja! a jak kolory na oku? nie zmieniają się? (cienie kobo mają do tego tendencje na oku, właśnie żółty np.)
kurczę, chce sobie kupić glam boxa, a tu digitalka się obija ja nie mam gdzie trzymać cieni ;(Candy, a poleć ładną, taką naprawdę krwistą, czerwoną czerwień (w sensie cień ;D) bo co kupię, to ja w tym i tak róż widzę (albo po prostu to objaw ponoć niemożliwego daltonizmu) szminki to ja uwielbiam kolorowe
|
|
|
|
#4956 |
|
Zakorzenienie
|
Pralcia :P no bo jak rzucasz na oko wyraziste cienie to na usta juz nie bardzo
dla mnie rewelacyjnie wyglada granatna oku i czerwien na ustach ale te kolory poprostu do siebie nieziemsko pasuja ![]() nie wiem jeszcze jakte MIYO beda sie zachowywaly na oku...nie mialy jeszcze swojej premiery..jutro je wyprobuje..ale jako swatch to zolty jest mocniejszy niz inglotowy nawet hehe ![]() aaa czerwien hmmm..ja mam czerwien inglota i faktycznie przy rozcieraniu roz z niej wylazi.. mam jeszcze czerwien z ItalianBeauty i tu juz mniej tych rozowych tonow i latwiej go nalozyc tak aby czerwien byla czerwona , ale wiem ze ciezko znalezc taka czerwien zeby nie wpadala w dziwne tony :/ http://candykillerr.blogspot.com/201...an-beauty.html tu o nich pisalam
|
#4957 |
|
Raczkowanie
|
ja wiem, wiem, zasada, że albo oczy albo usta, ale czasami aż tak mnie trzęsie, żeby to olać ;p czasem makijażyści łamią tę zasadę i nie jest źle, no ale wszystko kwestia makijażu i urody konkretnej osoby
![]() na zdjęciu te cienie faktycznie ładnie wyglądają. niebieski ale czerwień wydaje się nie wybijać różowych tonów. spróbuję z nią, to zawsze tańsza opcja, bo już miałam na oku zakupienie pigmentów z maca. można je kupić tylko przez internet?ja się znowu czuję jak alien, bo nie używam w ogóle błyszczyków. mam co prawda trzy, dwa przypadkiem zostawiła u mnie kuzynka, jeden dostałam gratis w markecie do czegoś mam za to sporo balsamów, które stosuję na i pod szminki, jeśli usta mają gorszy dzień. a choruję ostatnio na pomadki lime crime |
|
|
|
#4958 |
|
Zakorzenienie
|
A jakich firm pomadki polecacie? Potrzebuje czegos w kolorze fuksji, a chce zeby dlugo sie trzymala
|
|
|
|
#4959 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
http://allegro.pl/listing.php/search...ription=1&sg=0
|
|
|
|
|
#4960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mało która pomadka mi pasuje, a o czerwieni to mogę zapomnieć ![]() raz mnie na jedną sesje tak pomalowali, że ze smiechu nie mogłam wytrzymać suma sumarum wszystko zmyłam z twarzy i jednak pomalowano mnie jak doradzałam
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2011-10-22 o 21:36 |
|
|
|
|
#4961 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9b13fa772a089c950fe6533 92ec6a155eb1c8e79_6035971 53b11b;30098989]na all są palety
http://allegro.pl/listing.php/search...ription=1&sg=0[/QUOTE]http://allegro.pl/paleta-magnetyczna...880285038.html te sa tez fajne I znowu pragne cos miec ;D
|
|
|
|
#4962 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A może wy wiecie. Potrzebuję korektora na naczynka (mam na samym dole policzków czerwone placki). Byłam dziś w MAC i niestety mimo szczerych chęci nie mogła mi konsultantka nic dopasować. Próbowałam pro longwear NC 20, ale 20 było zbyt żółte i zbyt jasne, a NC 30 zbyt ciemne i mocno odcinało się od szyi. Pomidę fakt, że wyszłam z okropną maską na twarzy z salonu, a naczynka były nadal widoczne. Dowiedziałam się także, że zielony korektor nie jest wskazany tylko właśnie żółty. Myślę o art deco 1 lub 2. A może wy możecie mi coś doradzić? |
||||
|
|
|
#4963 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4964 |
|
Zakorzenienie
|
Pralko, pigmenty mac najlepien kupować chyba stacjonarnie u nich w salonie, bo dużo podrób jest
|
|
|
|
#4965 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tu o nich pisalam http://candykillerr.blogspot.com/2011/04/szminkowo.html nie sa drogie bo 20 zl a franie u mnie caly dzien sie trzymaly no ale niestety tez przez neta je mozna dostac ![]() kurde ta firma ma takie rewelacyjne niektore produkty a tak malo osob o niej wie...gdyby nie to ze jestesmy ich dystrybutorem to tez bym nie wiedziala o tych cudenkowych szminkach hehehe Agnieszka tez ma jedna z nich ode mnie https://wizaz.pl/Makijaz/Szkola-maki...w-roli-glownejCytat:
ja mam je pod reka u siebie w pracy hehehe
|
|
#4966 |
|
Zakorzenienie
|
ooo, jedne z moich ulubionych. Zaraz sięgnę pamięcią
![]() 1. Corine Hoffman- Biała Masajka i pozostałe cześci 2. Waris Dire 3. Betty Mahmoody- Tylko razem z córką i druga częśc, ale tytuły nie pamiętam 4. Jean Sasson- 3 książki, jedna z księżniczką w nazwie 5. książka pt. "minaret"- ale jej nie polecam bardzo naciągana |
|
|
|
#4967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A gdzie moge je dostac, bo na allegro tylko 4 aukcje produktow do ust
|
|
|
|
|
#4968 |
|
po prostu Em :)
|
Ja z kolei polecam szminki Essence, bardzo je lubię.
Nawet dziś akurat wrzuciłam post ze swatchami na ustach. http://lusterko-em.blogspot.com/2011...44-almost.html Choć wiem, że nie każdemu pasują.
|
|
#4969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4970 |
|
Zakorzenienie
|
jakbys chciala to moge Ci zalatwić ale to jakcos to na pw bo t nie mozzzna handlowac hehe
![]() aaa Pralus..ja nie zwazam na zasady ze jak oko mocne to usta juz nie...sa polaczenia ktore wygladaja dobrze mimo ze oko i usta sa mocne
|
#4971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4972 |
|
Zakorzenienie
|
nie znajdziesz kolorow ..a jakjuz to maaalo :P
moge Ci zrobic zdjecie kolorow z katalogu jak chcesz ![]() jezeli chodzi o roze to te 2 co ja mam szczerze sa najladniejsze sa jeszcze 2 jasne roze tez ladne ale nie mam ich ofoconych ![]() maja piekne 2 czerwienie..jedna zywajasniejsza druga piekna wieczorowa czerwien a reszta to takieee se ale nie wiem czego szukasz
|
#4973 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz Ci pokaze czego szukam tylko znajde jakies zdj ;D
---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- http://www.makeup-makijaz.pl/galeria...+-+18.jpg.html http://whitejeans.pinger.pl/m/257665...kolorze-fuksji cos takiego w macie ;D |
|
|
|
#4974 |
|
Zakorzenienie
|
no to najbardziej zblizone beda te co pokazalam i te co Agnieszka na głównej str. robila z linka.. nic mocniejszego nie bedzie.
eg mnie ta cyclamen jest najblizsza temu..ta ostatnia https://wizaz.pl/Makijaz/Szkola-maki...a-neonowe-usta
|
#4975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4976 |
|
Zakorzenienie
|
a w sephorze patrzylas na ich szminki ? oni maja sporo odcieni takich z tego co kojarze a fajne ich szminki sa.
|
#4977 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4978 |
|
Zakorzenienie
|
no to idz do nich i zobacz
jakosciowo sa tez fajne
|
#4979 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4980 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Żeście naprodukowały
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
No ale jak mocna szminka to na oczach musi być delikates, inaczej nie ma bata.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.

noz cholera ma taka urode ze sama nie wiem jak mialabym ja pomalowac zeby nie wyglada dziwnie i zeby nie byla przerysowana 
ha haa kooocham te kolory i koniec 

ja nie mam gdzie trzymać cieni ;(
ale czerwień wydaje się nie wybijać różowych tonów. spróbuję z nią, to zawsze tańsza opcja, bo już miałam na oku zakupienie pigmentów z maca. można je kupić tylko przez internet?

suma sumarum wszystko zmyłam z twarzy i jednak pomalowano mnie jak doradzałam