![]() |
#4951 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdrośnice cz. 39 :D
Cytat:
![]() nie ma czego zazdrościć. ja zawsze byłam prorodzinna. praca zawsze była dla mnie źródłem utrzymania (oczywiście, jeśli byłoby mi w niej źle, to co innego, ale nie jestem nastawiona na karierę) - moje spełnienie to rodzina. to zawsze było moje główne marzenie. najlepsze jest to, że nie lubię dzieci. nie rozumiem ich i często mnie denerwują. a jednocześnie uwielbiam - zwłaszcza małe, które nosi się na rękach, przewija itp. ![]() natomiast mimo to uważam, że byłabym dobrą mamą, że moje dziecko bym nie tylko kochała, ale po prostu lubiła ![]() nooo, ale skoro ślubu się przez prawie 5 lat nie doczekałam, to pewnie minie z 10, nim doczekam się dziecka ![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Cytat:
![]() poproś go, by zrobił to dla ciebie, skoro jemu nie zależy. dlatego że się o niego martwisz, bo mogą być komplikacje, że kochasz go i to dla ciebie bardzo ważne. i że niestety seksu nie będzie bardzo, bardzo długo, bo takie niezabezpieczone złamanie nigdy się nie zrośnie, jeśli będziecie się kochać. serio podalabym taki "konkretny" przykład. ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Aha, i ja proponuję klasykę, czyli "Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom, cz. 40.". musimy o tym myśleć, zostało kilkadziesiąt postów do końca ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4952 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no kurza twarz jestem z głupkiem naprawde
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() Edytowane przez czarna_kawa80 Czas edycji: 2011-08-21 o 18:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4953 |
Wtajemniczenie
|
W sobotę idę na wesele i pierwszy raz w życiu idę na makijaż i trochę się boję, bo płace tylko 70 zł. Idę do salonu, bo jak szukałam makijażystki, która by do mnie dojechała to albo nie miały już terminu albo jak przesyłały mi swoje prace to malowały jak poprzednia makijażystka Bisi. I nie wszystkie chciały do mnie przyjechać, a ja średnio miałabym czas jechać jeszcze do wawy.Jak coś to będę sobie poprawiać
![]() A dzisiaj na przystanku widziałam jeszcze śpiącego żula z przyrodzeniem na wierzchu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4954 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4955 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja raz byłam malowana u kosmetyczki, niemiło to wspominam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4956 |
Wtajemniczenie
|
Chyba Korniszon
![]() Aparat mam rozładowany, ale postaram się znaleźć na stronie i zaraz wkleję. Kupiłam sobie spodnie materiałowe i spódnicę (chyba pierwszą bardziej do ciała, bo zazwyczaj takie na mnie źle leżą przez mój wystający tyłek). Poza tym perfumy Angel senss coś tam i Tż jakieś na imieniny, ale nazwy nie pamiętam, korektor Mac, Silicę, bo mi włosy strasznie lecą, te kapsułki Rival De loop z rossmana i to by było chyba na tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4957 |
Zakorzenienie
|
naj, a mi się odmieniło i stwierdziłam, że wolę by dziecko pojawiło się tak za 3-4 lata..może wtedy będziemy bardziej stabilni finansowo..i ogólnie czuję, że to jeszcze nie ten czas..a nie dalej jak pół roku temu czułam zupełnie inaczej..
kawa, ja bym go siłą zaciągnęła do tego lekarza..swoją drogą niepoważny jest Twój Narzet, bo żeby jechać tyle km na rowerze ze złamanym/pękniętym czy w ogóle bolącym żebrem to masakra jakaś.. korniszonku, pochwal się co kupiłaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4958 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
najgorsze jest dto ze kaszle i boje sie ze jakas rozedme ma albo co
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4959 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja dzieci nie lubię, wkurzają mnie one i ich rodzice, że ich pilnować nie umieją. Moje powołanie to chyba historia. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4960 |
Zakorzenienie
|
naj ;-) noo ile razy tż namawiał:P
arrakis to nie ja bylam se na zakupach^^ tylko korni ![]()
#4961 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym do tego trzeba też chcenia mężczyzny, a mój owszem, chce mieć dzieci. za lat kilka ![]() Kawa, to go opieprz i nie proś, tylko powiedz, że MA IŚĆ do lekarza i kropka. że te objawy to nie są żarty. a jak będzie uparty i głupi dalej, to zamów wizytę do domu, za którą on zapłaci. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4962 |
Wtajemniczenie
|
http://store.orsay.com/sp-dnica-hell...uctId=77620261
spódnica podobna do drugiej w pierwszym rzędzie, tylko spod mojej nic nie wstaje i nie ma rozpierdasa. Tej mojej znaleźć nie mogę, a spodni nawet podobnych nie widziałam. Liczę na Waszą wyobraźnię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4963 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4964 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() fajne zakupy ![]() Cytat:
![]() kawuch - zmus go jakos - bo to faktycznie moze byc grozne :/
![]() ![]() |
![]() |
#4965 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I w Sephorze kupiłam dwa flakony perfum i nie dostałam nawet jednej próbki. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4966 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() tak czytam i czytam i tylko czekałam na wpis,że Gwizdak urodziła ![]()
#4967 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4968 |
Zakorzenienie
|
220
![]()
#4969 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4970 |
Zakorzenienie
|
a u nas mało osób będzie.. i tak mam wrażenie, że większość będą stanowili przyjaciele..choć i tych wielu nie będzie..może chociaż zazdrośnice dopiszą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4971 |
Zakorzenienie
|
postanowiłam, że w tym roku nie będę przypominać tż o rocznicy i zapomniał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4972 |
Zakorzenienie
|
Ja z jednej strony mam 10 rodzeństwa ciotecznego, a pewnie wtedy już co poniektórzy w parach będą, plus znajomi i rodzinna TŻ. Więc sporo.
#4973 |
Zakorzenienie
|
co do dzieci też mogłabym się opiekować niemowlakiem co to jeszcze nie mówi. łudzę się, że takie maleństwo śpi większość dnia
![]() ![]() a wesele chciałabym najbardziej na 70-80 osób, ale to na pewno nie wypali. chyba, że sporo odmówi w co wątpię bo moja rodzina na pewno będzie. chyba, że rodzina tż odmówi |
![]() ![]() |
![]() |
#4974 |
Zakorzenienie
|
110821_170230.jpg
nie widać za dobrze; muszę odebrać aparat ![]() Kawa, ja bym go wysłała po zakupy "ale nie bierz kluczy, ja tu przecież jestem" i nie wpuszczać aż nie pójdzie na ostry dyżur zrobić RTG ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4975 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4976 |
Zakorzenienie
|
ilsa ciacho wyglada bardzo apetycznie
![]()
![]() |
#4977 |
Zakorzenienie
|
Zróbmy ten tytuł co wymyśliła Karola plisss plisss pliiiiiiiiiisssssssss
![]() ![]()
#4978 |
Zakorzenienie
|
do Ciebie też
![]() w ogóle tak sobie myślałam dzisiaj, że w sumie nawet długo nie musielibyśmy czekać ze slubem i w niedługim czasie stać nas będzie na skromne przyjęcie, takie powiedzmy za 15 tys., a żeby się w tym utwierdzić, weszłam w kalkulator ślubny i wyszło mi na oko 25 tys. ![]() ![]() chyba jednak bedziemy mieć wesele w naszej kawalerce ![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- ilsa, apetyczne ![]() a ja dziś mam dzień rozpusty, aż mi wstyd. ale tłumaczę sobie, że podkręcę przemianę materii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4979 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() bedzie dobrze, jak juz sie P. w koncu oswiadczy to wszystko pojdzie z gorki....tylko niech on sie ruszy w koncu do dzialania ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4980 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:31.