|
|
#4951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 2008 Lipcowo-Sierpniowe Przedszkolaki!
Kasiulka
Jowisz ja tez nie mialam nigdy o czynienia z wodnymi. Ten co wkleilas ma kolory jak Karcher, ale nie moge doczytac czy to jakas konkretna firma? |
|
|
|
#4952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wklejałam Karchera tego: http://www.karcher.pl/pl/Produkty/Dl...m/11951300.htm Kasulka kochana czytałam o pogrzebie w pracy Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2012-03-01 o 19:52 |
|
|
|
|
#4953 |
|
Zakorzenienie
|
Takuśna dziękuję
Co do dolce to uważam, że to naprawdę fajna sprawa właśnie dla osób chcących wypić szybko dobrą kawkę jutro spróbuję cappucino i ogólnie popróbuję wszystkiego i zobaczę co będę lubiła najbardziej (ale epopeję walnęłam )Kupiłam dziś balerinki w Centro, tak mnie kusi jeszcze tyle rzeczy, ale chciałabym już wyhamować z zakupami i nie wiem jak tego dokonać
|
#4954 |
|
Zakorzenienie
|
jedne z ost. łupów, jeszcze licytuję koszulkę na kr. rękaw i jeden sweterek bez kaptura. i koniec
![]() o kieckę lałam się z 7ma dobrze,że załatwiłam to teraz bo jakbym się obudziła w kwietniu to licytujących desperatek byłoby więcej posprzątałam dziś i zrobiłam sałatkę zgodnie z planem. jutro na obiad planuję szybkie pesto z pomidorami i oliwkami a wieczorem moment zrobię sernik na zimno - Iga ma ostatnio fazę galaretki. jak widzi z nią sernik to domaga się ze dwóch kawałków od razu. no i ulubione ciastka to delicje
|
|
|
|
#4955 |
|
Zakorzenienie
|
Jowisz dzieki. Jak uzyjesz opowiedz wrazenia, bo karchera moge ru kupic bez problemu
![]() fajne te twoje lupy . ehh tez sie musze rozejrzec za czyms wiosennym dla dziecka ![]() Kasiulko to ty teraz wariacje perfumowe zamienisz na kawowe
|
|
|
|
#4956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciągnął jak smok. a ma z 10lat.ja mam też coś takiego w spadku od cioci: http://allegro.pl/promo-karcher-k55-...151660284.html do szybkiego sprzątania po dziecku - super. |
|
|
|
|
#4957 |
|
Zakorzenienie
|
jowiszku to ja już w moim ekspresie wymieniałam grzałkę
w serwisie mi mówili że tam była włożona jakaś stara polutowana - i nie miała ona prawa za długo wytrzymać. Wymienili mi na nową no i oczywiście dali gwarancję na nią |
|
|
|
#4958 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
Kasiulko współczuję ja też mam już tylko jedną babcię i ja jestem zadowolona ze swojego ekspresu odkamieniam tylko co jakiś czas i działa na moje potrzeby super a i tż teraz sobie esspresso zażycza po południu, to mu wypominam, że robił mi głupie uwagi jak oznajmiłam , że chcę kupić ekspres ciśnieniowy tż w końcu zrobił morfologię podstawową i chryste jaki cholesterol mu wyszedł aż 300, normalnie niech jeszcze raz to powtórzy bo się załamać można już szperam co też jeszcze bardziej dietetycznego w menu domowym zaprowadzić i czy aby tarczyca tu nie zwiększa wartości złego cholesterolu |
|
|
|
#4959 |
|
Zakorzenienie
|
co do karchera, to ja tylko taki mam w rodzinie. tzn brat ma i jego uzywam
http://www.karcher.pl/pl/Produkty/Pr...e/11931010.htm nie wiem jak dzialaja odkurzacze tej firmy, ale pewnie jak reszta. mamy tez myjke cisnieniowa na warsztacie i nie ma zastrzezen do ich pracy wlasnie skonczylam spodnie dla Antosi. Kupilam okazyjnie sztruks po 6zl/m i uszylam raz dwa spodnie. musze jeszcze z tego samego dla Borki, tez chyba w gumka w pasie, najwygodniej je zakladac pozniej. bawilam sie tez nowa maszyna i przy okazji probowalam nowe sciegi
|
|
|
|
#4960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
anka pokaż jakim środkiem odkamieniasz ekspres co do cholesterolu to mojemu tz też wyszedł ale nie aż taki miał coś ok 250 ale wziął sobie do serca powikłania z nadmiaru cholesterolu i się oszczędza Odebrałam dziś wyniki badań i nie bardzo mnie zadowalają bo nadal mam za duże OB 38 aa i w moczu jakieś krwinki białe dziwne bo ostatnio miałam krwinki czerwone czy może mi ktoś powiedzieć na temat moich wyników |
|
|
|
|
#4961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiulko a ile placilas za express i za kapsulki? I gdzie kupowalas? Moze sie jeszcze skusze przed wyprowadzką aaaaaa i jeszcze jedno pytani, obiecalam kumpeli ze Cie spytam, bo Ty jestes guru wozkowe jaką spacerowke laske polecasz? Veronka podziwiam ze Tobie nadal sie chce szyc. I do tego jeszcze blog kiedy Ty sypiasz?
|
|
#4962 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Takuśna też tak zrobiłam, poszukałam w necie, i nie jestem zadowolona bo według tego co wypisują to przy moim ob musze mieć jakiś konkretny stan zapalny - tylko pytanie czego jak mnie nic nie boli, nic mi nie jest inne badania mam dobre według netu to jest możliwe że coś z nerkami - które mnie w ogóle nie bolą albo jakiś nowotwór
|
|
|
|
#4963 |
|
Zakorzenienie
|
Kristi bez paniki
od razu nowotwor idz najlepiej do lekarza, bedziesz spokojniejsza ![]() patrze za tymi ekspresami małymi i zastanawiam sie tez nad tym z tchibo znacie moze? z opini na necie wychodzi ze ten z nescafe lepszy. Wolałabym jednak sprawdzone opinie, chyba któraś kupiła z tego co pamiętam
Edytowane przez taka sobie Czas edycji: 2012-03-02 o 15:56 |
|
|
|
#4964 |
|
Zakorzenienie
|
joł baby
kristi, faktycznie, lepiej idz z wynikami do lekarza, zobaczysz co ci powie z OB ma tez zwiazek CRP, wiec najlepiej bedzie jak ci te wyniki odczyta ktos kto sie na tym zna, nie internet, bo tam to najczesciej dowiesz sie, ze masz raka ![]() Wlasnie zauwazylam, ze konczy nam sie limit postow na watku, dobijemy do 5 tysiecy i bedzie nowa czesc
|
#4966 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny za pocieszenie, ale to już kontrolne badanie, w połowie stycznia robiłam badania i też miałam takie Ob - wtedy jeszcze zwalaliśmy // tzn ja zwalałam na grudniową anginę i grypę, do doktorka twierdziła że to już za długi czas po chorobie i chyba nie ma związku //
dlatego kazała mi powtórzyć badanie w połowie grudnia - i tak już później je robiłam Muszę jeszcze iść do gina - do którego jeszcze się nie wybrałam aa z wynikami to i tak pójdę do lekarza Tylko się zastanawiam Bo moja doktorka jest na rewirze i przyjmuje za nią inna - i stąd moje wahania - czekać na moją aż wróci, czy iść do tej co ją zastępuje Judi nie wiesz kiedy / w który dzień można się rejestrować do tego Gina w Czarkowie -w ten dzień co przyjmuje , czy obojętnie w który |
|
|
|
#4967 |
|
Zakorzenienie
|
Mijuś, Jowiszkowa, Ania
Jowiszkowa piekne ciuszki Mijuś fanatyzmu perfumowego zapewne nie porzucę ale kawkowanie polubiłam bardzo
|
#4968 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
Kristi może lepiej już nie czytaj netowych porad idź do lekarza i przedstaw badania jakbym była zaniepokojona to bym to jak najszybciej załatwiła każda przecież umie ocenić wyniki badań ja mojego tż , jeszcze raz wysyłam do domowego lekarza, niech mu da powtórkę badań, bo ten cholesterol wydaje mi się ciut zafałszowany, tż był przed badaniami parę dni w meblowym a tam wypas kiełbaskowo/żeberkowy, kolacja o 22 poprawka, więc trzymam się tej wersji, że może jednak nieco mniejszy cholesterol ma na co dzień ![]() ale chcę to zobaczyć na piśmie, byłabym spokojniejsza jednak i tak przykręcam jeszcze bardziej śrubę jedzeniową |
|
|
|
#4969 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4971 |
|
Zakorzenienie
|
elo
![]() mamusia mi właśnie obiad przygotowuje będzie zapiekana rybka z czosnkiem, koprem i cytryną ![]() potem jedziemy popatrzeć na buty po południu kawa i sernik na zimno - taaaaaaaaaki piękny mi wyszedł ![]() miłego dnia. edit. małż już prawie spacyfikowany. jak wpłynie wypłata pod koniec marca to klikam karchera
|
|
|
|
#4972 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam się
Jowiszku ale ci dobrze ![]() Cytat:
Judi dzięki - czy to znaczy że on sam odbiera telefon. Powiedz mi jeszcze - jak to tam wygląda - wszyscy przychodzą na jedną godzinę i wchodzą według kolejności jak kto przyszedł ?? obawiam się tylko czy do środy nie nawiedzi mnie @ u nas znów ładnie słoneczko świeci choć tylko 4 na plusie
|
|
|
|
|
#4973 |
|
Zakorzenienie
|
Kristi tak sam Biernacki odbiera kom. Mi powiedział żebym przyjechała na 18. Tak przyjechałam, były dwie babki przede mną, jak wychodziłam siedziały ze 3.
|
#4974 |
|
Zakorzenienie
|
aha no to spoko zadzwonię do niego w poniedziałek i też się umówię
|
|
|
|
#4975 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
w końcu powstałam z łoża migrenowego, znowu 12 godzin wyjęte z życia dobrze, że tż zajął się dzieciakami, bo bym wykitowała zjadłabym nawet kawałek sernika jakiś deseraaa wczoraj byłam z Mikim u alergologa znowu stówa w aptece zostawiona, na razie bez wziewów, ma na stałe tabletkę Montelak, znaczy lekarka przepisała coś dwa razy droższego, ale farmaceutka się pyta, czy podać coś tańszego, Miki więcej wydaje kasy na sarowidła niż ja dzieciaki spacyfikowane drzemkują Miki ostatnio mega nieznośny, pewnie z nudów na dwór muszę go siłą wyciągać, tak mu się nie chce, bo zimno, bo nóżka go boli itp. dziś pierwsza noc bez pampka, ostatnio wstaje już z suchymi, bądź jakaś kropla tylko popuszczona, to może w końcu nastąpił pomyślny przełom dla starego konia
|
|
|
|
#4976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
JAk napisalas o pieluszce, to sobie mysle, kurcze, ale Olcia szybko zalapala wolanie siusiu
|
|
|
|
|
#4977 |
|
Zakorzenienie
|
Bry babeczki
Ania współczuję migreny Jowiszkowa super, że małż uległ i będziesz mieć nowy sprzęt domowy u nas za jakiś czas na pewno będzie ten sam problem, bo mama też przebąkiwała o wymianie naszego odkurzacza, ogólnie nie jest zły, ale przedpotopowy Otwieram dziś onet, a tam info o jakiejś wielkiej kolejowej katastrofie u nas ![]() U nas ciemno, buro, pochmurno. Na szczęście nic nie pada więc jest ok
|
#4978 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Co do singularu, kiedyś gdy był refundowany to na 100% kosztował 120 zł. Gdy NFZ wycofał go z listy refundowanych leków to na 100% kosztuje 26 zł ![]() Także lekarka mi zapisała jakiś inny lek, odpowiednik singularu, ale różnica w cenie była chyba 4 zł, więc już wzięłam ten singular. Pomijam że teraz płacę te 26 zł za niego, a w zeszłym roku grosza a wiadomo że to starcza na 28 dni![]() U nas wiosnaaaa za oknem drugi dzień! w końcu pranie w ogródku mogę suszyć ![]() właśnie przeczytałam o tej katastrofie.... koszmar....
|
#4979 |
|
Zakorzenienie
|
rodzice pojechali. nastała nuuuuuuda
|
|
|
|
#4980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ania, bylam dzis z dzieciakami na spacerze i specjalnie dla Ciebie zrobilam zdjecia Borki na rowerze 16`: ps. zamienilam dzis sobie tel. na stary tel tz i wlasnie nim robilam zdjecia. juz chyba nie bede wracac do mojego tel.mimo, ze jest nowszy. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.

jutro spróbuję cappucino i ogólnie popróbuję wszystkiego i zobaczę co będę lubiła najbardziej (ale epopeję walnęłam

dobrze,że załatwiłam to teraz bo jakbym się obudziła w kwietniu to licytujących desperatek byłoby więcej 

idz najlepiej do lekarza, bedziesz spokojniejsza