![]() |
#4951 |
Zadomowienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14!
Dobranoc. : )
"Nie zamartwiaj się jednak przyszłością. Dzień dzisiejszy wystarczy ci aż nadto." ~Xbox & rock fan ![]() Edytowane przez Galadriela87 Czas edycji: 2011-11-09 o 00:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4952 |
Zakorzenienie
|
hej laseczi, ja znow nie spie:/
moniq to niezly szok z tym swiadkoaniem ;-p ano maja wejsc taie przepisy :/
#4953 |
Zakorzenienie
|
Heej
![]() myślałam że jak wpadnę to będzie już Nowa część jestem zawiedziona ![]() ja też już na nogach obudził mnie brat wychodzący do szkoły a mam na 13 na uczelnię ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4954 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() od dłuższego czasu skradam się tutaj i podczytuję Was ![]() trzymam kciuki, żebyście wykończyły wątek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4955 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Myslalam, ze wam sie uda dokonczyc ![]()
![]() |
#4956 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- Ciekawe kiedy skończymy ten wątek ![]() kasikkkka widzę Cię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4957 |
Zakorzenienie
|
Siema!
Ano tak zrobiłam ze studiami, że studiowałam dwa kierunki, polonistykę i pedagogikę. Rok temu wziełam na ped dziekankę, teraz powinnam wrócić na uczelnię, ale nie wracam. A, że rozliczenie jest roczne, a ja nie napisałam podania o skreślenie z listy studentów, do 30 IX ciągle jestem studentką ![]() Ale komu by się Ala chciało stać i piec 100 babeczek? potem ozdabiać? nie mi ![]() Ale fajosko z tym świadkowaniem, ale fajościej z mieszkaniem. też mi się maezy mieszkanko ![]() Dziś znowu 10h w pracy. Jak dobrze, że piątek i niedziela wolne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4958 |
Zakorzenienie
|
Gajka, normalnie 15 minut zrobic takie ciacho na babeczki, i to od razu na 100
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4959 |
Zadomowienie
|
Hej
![]()
#4960 |
Raczkowanie
|
hej dziewuszki
![]() też myślałam, że już zakończyłyście wątek, a tu niespodzianka, że nie ![]() moniq fajnie macie z tym świadkowaniem, ale zaskoczenie na pewno było ogromne, tym bardziej, że to bardzo bliziutko ![]() ![]() Gajasantom ma rację - takie babeczki, to rach-ciach i gotowe. może przy ozdabianiu trochę zabawy jest, ale też tragedii nie ma ![]() ![]() santom biżuteria, którą pokazałaś bardzo ładna. ale jeśli chodzi o pierwszą bransoletkę, to bardzo nie polecam tym bardziej na ślub.wygląda ładnie, ale na ręku niestety traci swój urok. mam taką-dostałam kiedyś na urodziny i w ogóle w niej nie chodzę. jest naprawdę baaaardzo cieniutka i ledwo byłoby ją widać na Twojej rączce, a po drugie strasznie się przekręca, bo te oczka są ciężkie w porównaniu do całej bransoletki i ciągną do dołu. w efekcie widać na wierzchu samo zapięcie. a mnie to strasznie wkurza i dlatego leży w szafce ![]() u mnie nic ciekawego, dziś wolne, ale biorę się za pisanie magisterki, mam nadzieję, że coś uda mi się naklepać... z tż też rewelacji nie ma... niby się odzywamy, ale nie jest tak, jak powinno być... dziś wieczorem czeka mnie rozmowa - mam nadzieję, że wszystko sobie wyjaśnimy i będzie dobrze, bo nie znoszę jak się kłócimy... |
![]() ![]() |
![]() |
#4961 |
Raczkowanie
|
gala nie boj sie bedzie dobrze zdasz to prawko ja zdałam za 2 razem po 2 latach nie jezdzenia zakupilam samochod wykupilam 5 godzin zaczelam jezdzic po 4 miesiacach jazdy walnełam w latarnie i co musze lakierować
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4962 |
Zakorzenienie
|
eniq dzieki za rade
![]() wczoraj tez wpadl mi w oko taki komplet, ale nie ma zadnego koloru, ktory by mi pasowal. czyli albo fioletowego, albo neutralnego... no i cena tez jest powalajaca;( ale zawsze podobal mi sie ten wzor(a w sumie znalazlam go dzieki aq01) no ale odpada w przedbiegach;( http://allegro.pl/super-prezent-sreb...908383821.html no i kolczyki ma male;( |
![]() ![]() |
![]() |
#4963 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny kopnijcie mnie w zadek...powinnam się już zacząć uczyć do KPA, ale mi się nie chce.
![]() ![]() A...i zaczęłam biegać (chyba już o tym wspominałam). Mogę już przetruchtać 2km i naprawdę rzadko zwalniam do marszu. ![]() ![]() ![]()
#4964 |
Zakorzenienie
|
Gaja - moze mamie by sie chcialo?
![]()
#4965 |
Zakorzenienie
|
gala nie zlecialo, bo pupa i uda przy bieganiu Ci pracuja i tluszczyk Ci sie spala, ale za to zastepuje go tkanka miesniowa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4966 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Rozciągam się 15 minut. ![]() Mam nadzieję, że kiedyś uda mi się zwalczyć te "buły" po wewnętrznej i zewnętrznej stronie ud i wyszczuplę je do 50 cm (a pupsko do 90 cm). Jak nie, to sobie odetnę nadmiar tasakiem. ![]() ![]()
"Nie zamartwiaj się jednak przyszłością. Dzień dzisiejszy wystarczy ci aż nadto." ~Xbox & rock fan ![]() Edytowane przez Galadriela87 Czas edycji: 2011-11-09 o 10:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4967 |
Raczkowanie
|
santom ale zbieg okoliczności
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4968 |
Zakorzenienie
|
ja tez bym sie musiala zebrac na bieganie, ale chyba zaczne bardziej na wiosne, bo u mnie lada chwila spadnie snieg i bardzo szybko bieganie bym musiala zawiesic
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- no chyba bede musiala zrobic maratonik po jubilerach jak bede w Pl. mi najbardziej zalezy na kolczykach i bransoletce wlasnie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4969 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4970 |
Raczkowanie
|
ojjj ja też bym chciała zacząć biegać, ale kurka tak mi brakuje motywacji, że uuuu....
![]() myślałam o kupnie rowerka, ale nie wiem, czy to zdaje sprawę. miała któraś z Was? ![]() santom a wracając do tej biżuterii, nie myślałaś, żeby mieć taka handmade? wtedy jest taka, jaką sobie wymarzysz i na pewno niepowtarzalna, a i cena nie powala, bo wychodzi dużo taniej niż srebro, a wygląda wcale nie gorzej ja pamiętam, że jak kiedyś zamawiałam sobie taki komplet na wesele brata: kolczyki, naszyjnik i bransoletka, to zapłaciłam chyba ze 120 zł, a każdy jak mnie w tym zobaczy, to się zachwyca ![]() ![]() Edytowane przez eniq Czas edycji: 2011-11-09 o 10:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#4971 |
Zadomowienie
|
Ja też się nie mogłam zebrać do ćwiczeń, ale jak zaczęłam biegać to - uuu - złapałam wiatr w żagle.
![]() Bieganie działa na mnie jak Prozac. ![]()
#4972 |
Zakorzenienie
|
moja mama ma rowerek
![]()
#4973 |
Raczkowanie
|
jlys i daje on coś?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4974 |
Zakorzenienie
|
eniq pewnie, ze wstawiaj
![]() ![]() ![]() ja miesiac temu zrobilam sobie oare cwiczen z plyka z shape'a. wytrzymalam 15 minut;D myslalam, ze serce mi glowa wyskoczy;D ale zakwasy juz mialam 4h pozniej i to takie, ze chodzilam zgieta, bo mialam je nawet na plecach;D;D;D i trzymaly mnie chyba z tydzien normalnie;D;D;D a teraz znow mi sie ciezko zebrac;|) ale wiem, ze ta plytka jest hardcorowa;D ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4975 |
Zakorzenienie
|
eniq szczerze to moja mama cwiczyla regularnie z 2 tyg na tym(ona jezdzila po 1 godzine dziennie) no efektów wiadomo po takim czasie brak
![]() ![]() teraz robila a6w i efekty naprawde ekstra, ale przez wyjazd przestala i teraz ma zaczynac od nowa ![]()
#4976 |
Raczkowanie
|
proszę bardzo santom
![]() zielony komplet ma jakies 3 lata, a różowy rok, więc aż tak szybko się nie niszczą ![]() ![]() ![]() 09112011217.jpg 09112011218.jpg 09112011220.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#4977 |
Raczkowanie
|
jlyswłaśnie tego się boję, że kupię ten rowerek, poćwiczę trochę i później będzie stał... :/ do tego trzeba mobilizacji, której mi niestety brakuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4978 |
Zakorzenienie
|
fajna, ale chyba nie w moim stylu
![]() ![]() ![]() i jeszcze podoba mi sie bizuteria... robiona na drutach, ale to juz nie na slub, tylko taka bardziej casual ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4979 |
Raczkowanie
|
oj ta robiona na drutach/szydełku jest piękna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4980 |
Zakorzenienie
|
Pewnie duzo roboty z babami nie ma, ale komu by się chciało dzień czy dwa przed ślubem, żeby świeże były? nieeee
![]() Po sklepach jeszcze nie latałam za biżu- nie mam kiedy, zresztą jeszcze mnóstwo czasu. Dziś równe 7 miechów. O maj, jaka ja głodna! a dziś do ocy w pracy, aaa! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:32.