Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010 - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-30, 10:36   #4951
megi-megi
Zakorzenienie

Odp: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010

Monka- fotka z rana robiona, więc dzieciaki niewyjściowe zbytnio.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1375173825572.jpg (47,6 KB, 59 załadowań)
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 10:36   #4952
P0P70
Zakorzenienie

Dot.: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010

U nas znowu pada. Dobrze ze mamy apartament ponad 50 m2 bo bym zwariowala z dzieciakami.

Magi - to nie Oliwka calowała tylko ona była calowana.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 10:39   #4953
megi-megi
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 20

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
U nas znowu pada. Dobrze ze mamy apartament ponad 50 m2 bo bym zwariowala z dzieciakami.

Magi - to nie Oliwka calowała tylko ona była calowana.
Ale dała się na pierwszej randce. Całuśnica.

Stary 2013-07-30, 10:44   #4954
P0P70
Zakorzenienie

Dot.: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Ja mam dwójkę marcowych - z całych sił trzymam się wątku
Ja nie mam ani jednego marcowego malucha

Bao - Ty to gimnazjum u dzieci nie doczekasz. Pewnie już przy podstawówce na zawał zjedziesz.

Megi - malutka pięknie trzyma głowę. a dzieci podobne są. uwielbiam tego typu zdjęcia.

Stary 2013-07-30, 10:53   #4955
monka23
Zakorzenienie

EDZIA fajny tytuł , a jakby ktoś się czepial ze już od dawna dzieciaki się rozpadły to bym modyfikacje zrobiła - rozbrykaly ( rozkrecialy ) się dzieciaki, czas z nich zrobić przedszkolaki .

MEGI takie najlepsze , ale mała już duża , szok , cudny rasowy bobas , podobni są do siebie , młodemu włosy dorosły, a pamietam jak ubolewalas, jak go A. obciął .

Obudziły mnie chłopaki , dra japy od rana . Młody wstał ,znalazł list i pieniądze od wróżki zebuszki . Podziękowała mu za zęba i poprosila żeby się słuchał mamy i taty
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 11:07   #4956
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monka23 Pokaż wiadomość
Obudziły mnie chłopaki , dra japy od rana . Młody wstał ,znalazł list i pieniądze od wróżki zebuszki . Podziękowała mu za zęba i poprosila żeby się słuchał mamy i taty

megi- co do tego tego złapania kontaktu to obawiam się troszkę niestety. No chyba, że Iguś wygląda na starszego od niej bo ona zauważyłam, że ma juz swoją ekipę i tylko jakby ich "toleruje" a inni chłopcy są be. A już jak młodsze dziecko to w ogóle jest na "nie".

Dziś np. napisalam do mamy Filipka (to jej faworyt) z zaproszeniem na kawkę bo mała mi od rana żyć nie daje. Niestety musiala odmówić. Więc spytałam czy mozemy zaprosić matiego (młodszy od niej chłopczyk). Usłyszałam "nie, nie będę mu pożyczać zabawek, nie chcę Matiego, chcę Filipka" No wiec nawet nie zapraszam

Ale miejmy nadzieje, że się choć troszkę polubią

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 11:23   #4957
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

Megi do schrupania te Twoje dzieci

wiecie co,chyba wsadzą mi gips byłam wczoraj na pogotowiu bo przekręciła mi się noga i o ile tak bardzo mocno nie boli to spuchła trochę,na prześwietleniu wyszlo lekkie pęknięcie piątej kości stopy,ale lekarz powiedział prawdopodobnie i pyta mi się czy chcę gips czy bandaż elastyczny?na co mówię,że bandaż.Dzisiaj każdy mnie straszy,że lepiej gips założyć bo później bardzo boli i nie wiem czy iść czy nie
gdzie teraz mam iść-znowu na pogotowie wieczorem?
bo przez przychodnie to będzie pewnie skierowanie za skierowaniem i termin

Bao dziwna ta sytuacja,czemu wogóle siostra poszła i poprosila o teczkę Kubusia??coś była mowa na ten temat?może to ona wypełniła?

Monka bardzo dobre polecenie

Edytowane przez tylkooliwka
Czas edycji: 2013-07-30 o 11:24
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-30, 11:37   #4958
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość

wiecie co,chyba wsadzą mi gips byłam wczoraj na pogotowiu bo przekręciła mi się noga i o ile tak bardzo mocno nie boli to spuchła trochę,na prześwietleniu wyszlo lekkie pęknięcie piątej kości stopy,ale lekarz powiedział prawdopodobnie i pyta mi się czy chcę gips czy bandaż elastyczny?na co mówię,że bandaż.Dzisiaj każdy mnie straszy,że lepiej gips założyć bo później bardzo boli i nie wiem czy iść czy nie

Bao dziwna ta sytuacja,czemu wogóle siostra poszła i poprosila o teczkę Kubusia??coś była mowa na ten temat?może to ona wypełniła?

O kurcze. ja nie wiem co poradzić, bo nigdy nie miałam ani gipsu ani bandażu elastycznego. Ale nieciekawie w taką pogodę w gipsie nie zazdroszczę... moze jednak ten bandaż wystarczy??

Co do bao- o tym samym pomyślałam, po co ona w ogóle chciała ta teczkę??

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Dziewczyny, 6-tego nasza niania bedzie ostatni raz u Werki. Chcemy jej zrobic jakiś prezent w podziękowaniu za opiekę cudną nad nią przez 2,5 roku. Wywołuję 100 zdjęć od urodzenia do teraz i włożę w jakiś ładny album. Do tego oczywiście kwiaty. Myślimy jednak o czymś jeszcze- myślicie, że wypada kupić jakąś biżuterię?? np. łańcuszek??

No i może mi pomożecie w napisaniu ładnych podziękowań. Chcialabym wkleić do albumu taką karteczkę z podziekowaniami i datą. Ale słaba jestem w pisaniu... pomożecie?? plisssss...........

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2013-07-30, 11:57   #4959
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Megi ale Twoje dzieci podobne do siebie,nawet minki podobne. A corcia cos taka duza,szkoda ze dzieci tak szybko rosna.
My jak z gor wrocimy to po 10nad morze jedziemy. Dowodow nie zdaza dzieciakom na wyjazd zrobic,wiec czechy musimy odpuscic

Asiulek moze lepiej bransoletke niz lancuszek,albo tak jak w firmach na odejscie pracownika fajny zegarek

Tylkooliwka zamiast gipsu kup w medycznym opaske na stope neopretonowa z usztywnieniem,okolo 40-60zl a bedziesz mogla sciagnac do kapieli

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 12:19   #4960
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Nataszka Tak w pracy muszę ten kurs zrobić, wysłali mnie.

Asia albo Nataszka mam kurteczkę po Zosi praktycznie nie noszoną. Teraz będzie już za mała (rozm. 98 na szczuplaczkę). Musiałbym zmierzyć ale nie mam sumienia jej pakować w zimową odzież.
W ubiegłym roku zimowy kombinezon w sierpniu sprzedałam za całkiem przyzwoitą cenę. Teraz też mam 2 do wystawienia
może zdjęcie?

Cytat:
Napisane przez monka23 Pokaż wiadomość
MI się podoba 1 i 3 tytuł, z tym, ze ten pierwszy za miesiąc już nie będzie aktualny , więc wybralabym 3 .
też tak myślę
Cytat:
Mrowka- 100 kg to jednak dość daleko birac pod uwagę dwoje maluchów. One czasami fajnie znoszą jazdę ale czasami to my z nimi mamy jazdę w czasie drogi.

U nas cały dzień padało. Wybraliśmy się pociągiem na Hel do fokarium. A tam burza. Wiec zwiedzaliśmy fokarium w deszu i przy piorunach. Cali przemoczeni bylismy. A w powrotnej drodze Oliwka zakochała się. Poderwała jakiegoś 6-7 letniego chłopca z którym przesiedziała całą godzinę. Na koniec kilkakrotnie się poprzytulali a chłopczyk dał jej wielkiego buziaka. Szkoda ze zdjęcia nie zrobiłam bo by miała pamiątkę.
w zeszłym roku byliśmy tam,
fajnie tak przy piorunach??

Miłość szkoda, że fotki nie zrobiłaś, no Mama...
Cytat:
Asiulek - my już pojutrze jedziemy - więc wiesz.... ja tam bym chciała Werkę poznać - zobaczymy, czy to taki potwór.

Mrowak - my będziemy nad morzem gdzieś do 21 sierpnia. Ale jedziemy z A. i on zabiera nam samochód, bo musi wrócić do Wawy.

U nas zbiera się na deszcz. Wieje trochę. Fajnie. Igor obudził się o 5 - pewnie przez upały.
Jutro ostatni dzień w Klubie Malucha. Jakieś ciasto mu zrobię. Mam w lodówce jedno, ale A. wszamał pół blachy od późnego wieczora wczoraj. Że też facetom to w dupę nie idzie.
Dzisiaj mój Puszek kończy 4 miesiące. Muszę znów jej przełożyć ubrania za małe i wyciągnąć kolejne. Jakoś przy drugim dziecku migiem mija czas.
już 4 miesiące.... ale ten czas leci,

zdjęcie cudowne,
Cytat:
Ja nie mam ani jednego marcowego malucha
moja to już w ogóle poza wątkiem też
ale się nie wycofam

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość

Dziewczyny, 6-tego nasza niania bedzie ostatni raz u Werki. Chcemy jej zrobic jakiś prezent w podziękowaniu za opiekę cudną nad nią przez 2,5 roku. Wywołuję 100 zdjęć od urodzenia do teraz i włożę w jakiś ładny album. Do tego oczywiście kwiaty. Myślimy jednak o czymś jeszcze- myślicie, że wypada kupić jakąś biżuterię?? np. łańcuszek??

No i może mi pomożecie w napisaniu ładnych podziękowań. Chcialabym wkleić do albumu taką karteczkę z podziekowaniami i datą. Ale słaba jestem w pisaniu... pomożecie?? plisssss...........

Asiu ale będziecie płakać.... już to widzę
ja bym chyba poradziła bransoletkę, jakoś tak bardziej niż łańcuszek.
Asiu ona mieszka gdzieś nie daleko?
Pewnie będzie Wercie odwiedzać? Ale będzie jej brakowało Małej.

Megi
Asi Wercia to przeuroczy potworek.
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 12:20   #4961
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość

współczuję...gips w taki upał

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
O kurcze. ja nie wiem co poradzić, bo nigdy nie miałam ani gipsu ani bandażu elastycznego. Ale nieciekawie w taką pogodę w gipsie nie zazdroszczę... moze jednak ten bandaż wystarczy??

Co do bao- o tym samym pomyślałam, po co ona w ogóle chciała ta teczkę??

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

podejrzewam, że i sekretarka i moja siostra chciały siebie oczyścić, bo to ona opierdziel dostała, że nie podpisała umowy jak codziennie w przedszkolu jest, ona tę sekretarkę wrobiła mówiąc do dyrektorki, ze to ona nie kazała żadnych umów podpisywać, że już są...i dzisiaj w ramach wyjaśniania sytuacji między moją siostrą a tą sekretarką moja siostra chciałą zobaczyć co za dokumenty ja oddawałam, a sekretarka (tak myślę) już się zabezpieczyła podkładając umowę z datą kwietniową rzekomo przeze mnie podpisaną - że miała rację, że już żadnych umów nie trzeba, bo już jest (ta o której ja nie wiem). Więc, sekretarka wyszła na tą co miałą rację, przed dyrektorką, bo umowa była - niby, a moja siostra przed sekretarką - że faktycznie tak mówiła i miała rację sekretarka, ze umowa jest nie wiem czy jasno wyjaśniłam. Zobaczymy na zebraniu we wrześniu jaką umowę mi dadzą do uzupełniania o te stawki....czy tę niby moją kwietniową, czy tę wczorajszą sory, ale nie jestem debilem i nie mam amnezji ani innych zaburzeń psychicznych, żebym zapomniała o tym, ze podpisywałam umowę w kwietniu....a debilkę właśnie ze mnie zrobiłą moja siostra

Asia - na pewno miło będzie niani jak dostanie taką pamiątkę Myślę, ze i drobiazg w postaci łańcuszka też będzie ok, tylko, żeby jej głupio nie było, ze za drogi czy coś ale wam się super ta niania trafiła ja zaczynam od jutra poszukiwania....

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-30, 12:29   #4962
nataszka25
Zakorzenienie

Może ta Asi niania niech do Bao pójdzie???
Stary 2013-07-30, 12:45   #4963
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Już mam po cichu liczyłam na mróweczkę i... poratowała mnie Dzięki mróweczka

Oj tak, bardzo dobrze trafiliśmy jestem jej szczerze wdzięczna bao- mogę Ci ja podesłać

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2013-07-30, 12:57   #4964
nataszka25
Zakorzenienie

Super, Mrówcia chyba jest w tym nie zastąpiona
Stary 2013-07-30, 17:13   #4965
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Asia myślę że Niania będzie zadowolona jak dostanie taki album. Jakiś drobny prezencik z postaci srebrnego łańcuszka z wisiorkiem jest jak najbardziej ok. tylko nie przesadzajcie bo może się czuć nieswojo.
Zawsze jeszcze możesz zrobić ciasteczko i pożegnalna kawkę oczywiście jak masz ochotę.
Moja mama dostała laurkę zrobioną przez dzieciaki.

Bao no zakręciłaś się tym przedszkolem ...

Nikt nie miał prawa pokazywać Twojej siostrze (ani nikomu postronnemu) teczki Twojego dziecka. Złamali podstawowe prawo z Ustawy o ochronie danych osobowych. Tylko Ty i nikt inny może zaglądać do takiej teczki. Pomijam oczywiście sekretarkę czy dyrektorkę i to że znalazł się tam jakiś papier którego nie podpisałaś. Zresztą tak naprawdę nie masz żadnej pewności że tam jest cokolwiek takiego.
Stary 2013-07-30, 20:15   #4966
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

Cytat:
Asia myślę że Niania będzie zadowolona jak dostanie taki album. Jakiś drobny prezencik z postaci srebrnego łańcuszka z wisiorkiem jest jak najbardziej ok. tylko nie przesadzajcie bo może się czuć nieswojo.
Zawsze jeszcze możesz zrobić ciasteczko i pożegnalna kawkę oczywiście jak masz ochotę.
Moja mama dostała laurkę zrobioną przez dzieciaki.

Bao no zakręciłaś się tym przedszkolem ...

Nikt nie miał prawa pokazywać Twojej siostrze (ani nikomu postronnemu) teczki Twojego dziecka. Złamali podstawowe prawo z Ustawy o ochronie danych osobowych. Tylko Ty i nikt inny może zaglądać do takiej teczki. Pomijam oczywiście sekretarkę czy dyrektorkę i to że znalazł się tam jakiś papier którego nie podpisałaś. Zresztą tak naprawdę nie masz żadnej pewności że tam jest cokolwiek takiego.
Dla mnie też to jakieś chore i zakręcone.Jeżeli juz ta sekretarka chciała zrobic jakis wałek to zrobiłaby to pewnie na jakiejś obcej osobie a nie na siostrze,co wiadomo,że sprawa od razu wyjdzie na jaw

Mrowak mam tą opaskę ale ona egzaminu nie zdaje,dobra jest przy skręceniach ale nie peknięciu,tak mi ortopeda dzisiaj powiedział,bo w niej pojechalam
dzisiaj mi tego lekkiego gipsu nie założyli,bo mam jeszcze obrzęk,mam czekac do jutra no i chcial nie chciał muszę wziąc zwolnienie
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 21:52   #4967
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Oliwka to się załatwiłaś ale jak mus to mus

Megi uwielbiam takie zdjęcia
Stary 2013-07-30, 22:01   #4968
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Libra ja nie wiem jak Ty robisz te wszystkie przetwory (300 słoików) w takim upale. Ja padam na pysk przygotowując wieczorem jakiś obiad na szybko na dzień następny.
Mieliśmy dzisiaj popołudniu 41 st. . W zupełności 30 byłoby aż nad to.
aj no nie wszystkie na raz ,jak dorwę jakieś owoce (bo wszyscy w około wiedzą że ja biorę wszystko ) to robię ,ale w te upały to strasznie było
Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
to tak się wygięły, ze nic się zrobić nie da, więc po domu łażę w krzywych

że też mnie żaden Turek nie chciał, jak byłam w UK
sorry ale mnie rozbawiłaś jak sobie wyobraziłam jak chodzisz w tych krzywych okularach ,turkiem jeszcze dołożyłaś
Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
będę dzisiaj w 5-10-15 to zobaczę

ale mam wkur.wa wyobraźcie sobie, ze moja siostra poszła rano de sekretarki, żeby jej pokazałą teczke Kubusia, a tam - 2 umowy podpisane niby przeze mnie (ona twierdzi, ze obie moje)- jedna ta wczorajsza, a druga z kwietnia! Po pierwsze - w kwietniu byłam tylko sprawdzić listę przyjętych, po drugie nie posiadam czarnego zelowego długopisu, ani żadnego zelowca, bo ich nie lubię. Więc niby skąd ta kwietniowa umowa??no i gdzie egzemplarz dla mnie z tej kwietniowej co niby to JA podpisałam?Naga dała na mnie, żeby wyjść z twarzą, bo sama umowy nie podpisała i dostała zje.b.kę od dyrektorki. Umowę musiał wyełnić i spisać dane z kwestionariusza Kubusia ktoś za mnie, bo ja tego k.wa nie wypełniałam....nosz nie mam amnezji! Nie będę tam już lecieć i robić afery, bo mi go skreślą, ale we wrześniu jak będzie zebranie mamy wpisywać kwoty w te luki co wam mówiłam, więc wtedy dostanę obie umowy i zobaczymy ale nie zostawię tak tego - z siostrą się pokłóciłam, zadzwoniła jeszcze do mamy, żeby ze mnie debila zrobić i oczywiście mamusia jej wierzy, że ja głupia jestem i NAPEWNO podpisywałam obrzydło mi już to przedszkole - poważnie
toż to można pod przestępstwo podciągnąć ,jak mój syn w szkole z drugim podrabiali trzeciemu usprawiedliwienie to policją i sądem straszyli a to dzieci w sumie jeszcze ale u was to jakiś szwindel ,masz rację nie zostawiaj tak tego

Tylkooliwka współczuję nieźle się załatwiłaś oby to pęknięcie się szybko zrosło
Asiulek też myślę że taki skromny prezent może być
Megi słodziaki
Monka no ja jako jedyna Ci chyba nie zazdroszczę nie roztop się tam w tym upale

Mój Miko też ani kwietniowy ani marcowy ,ino lutowy no miał być marcowy
U nas dzisiaj rano cudne 15 stopni i deszcz
ale w nocy to taka burza dowaliła że sie ewakuowaliśmy z góry na dół ,jakoś bliżej ziemi bezpieczniej się czuję

Życzę wszystkim na wczasach pogody takiej jak chcą
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 22:08   #4969
monka23
Zakorzenienie

OLIWKA wspolczuje

Cheeky monkeys club ! Dzieciaczki III - IV 2010r.
Stary 2013-07-30, 22:09   #4970
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość

Monka no ja jako jedyna Ci chyba nie zazdroszczę nie roztop się tam w tym upale
Ja też nie zazdroszczę Za ciepło o tej porze roku.
Stary 2013-07-30, 22:17   #4971
monka23
Zakorzenienie

LIBRA dziekuju , gdzie ja rozum mialam jak sie z nim kizialam teraz mam , upaly i skwary poty i smierdzace stopy ...
Stary 2013-07-30, 22:57   #4972
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Dobry wieczór!!!

Załapię sie na koncówke watku...

Ja nadal w remoncie, łązienka skonczona ale jeszcze nieczynna , kuchnia skonczona ale czekamy na meble;;, i zaczynają robic salon.

O pracy nie pisze bo szkoda gadać szkoda nerwów moich a juz na pewno nie tu...
ale jak tak dalej bedzie to byc może o rodzeństwo sie starać bedziemy jeszcze w tym roku...

Nawet nie wiem czy pisałam ale w czerwcu obroniłam sie na 5 i zaczynam magisterke od października !

a to zdjęcia z tego weekendu w Zoo w Gdańsku i z Jarmarku Dominikańskiego
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Michasia.jpg (58,2 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Z tatusiem.jpg (68,3 KB, 42 załadowań)

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 13:42   #4973
sara 85
Zakorzenienie

Megi super zdjęcie

Madziwnia- Michasia jaka duża ile ma wzrostu?

co tu takie pustki?

Oliwka jak tam noga?

Pop jak pogoda u Was? i jak dziewczynki się czują?

Franio 24.07.2014 r.

Edytowane przez sara 85
Czas edycji: 2013-07-31 o 13:51
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 14:10   #4974
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:
Monka- fotka z rana robiona, więc dzieciaki niewyjściowe zbytnio.

Megi jak zobaczyłam te twoje piękne dzieciaki razem, to aż mi się zachciało mieć drugie dziecko znów cudownie razem wyglądają chyba sobie na pulpit ustawię
Stary 2013-07-31, 16:00   #4975
P0P70
Zakorzenienie

Sara- pogoda super. Codziennie pada. na szczęście jest ciepło wiec do morza nie mufsimy wchodzić aby pomoczyc się.

Wczoraj bylismy w Gdyni. Pojechaliśmy tam znowu pociągiem. Ekstremalne przeżycie z dwójka maluchów. Na jakieś 10 lat mamy dość pociągów.
Gdynia nam się podobała. Dzisiaj od rana czyli od 11 na płazy do 15. W tym godzinę przesiedzielismy pod parasolami.

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

Madziwina - a Ty tak tylko na chwile? nie ładnie zostawiać nas na tak długo i słowem się nie odzywac.

Michasia naprawdę jakaś dużo się wydaje na tych zdjęciach..

Stary 2013-07-31, 19:03   #4976
megi-megi
Zakorzenienie

MadziaPL - spóźnione życzenia wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! 100 lat, pierwszego miejsca na podium i dalej takich boskich ud. Dużo zdrowia w nogach i zdrowych, szczęśliwych dzieci.
Stary 2013-07-31, 19:08   #4977
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Zwyczajnie nie mam czasu na internet jak juz jestem to szybko a czasami po kilka dni nie wchodze.

Zazdroszczę drugich dzieciaczków tych w drodze i tych juz na świecie
obym miała tyle odwagi aby znów myślec o sobie i rodzinie anie o innych..

jakbym zaczeła opisywać co u nas się dzieje to byście nie uwierzyły w pewne rzeczy dlatego wolałam nie wspominać nawet... ale to ponoć życie i nigdzie kolorowo nie jest z wyjątkami

A Michasia z waga stoi na szczescie a ma juz chyba 106 cm

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 22:28   #4978
monka23
Zakorzenienie

MADZI ale rosnie ci pannica

MADZIA wszystkiego naj

Moje czubki dopiero zasypiaja, slysze jak szaleja , zaraz mi sufit na lep spadnie
Stary 2013-07-31, 22:41   #4979
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Madzia spóźnione 100 lat Dużo zdrowia i radości

Madzia Michasia wygląda na dużą pannę. Urocza
Stary 2013-07-31, 22:45   #4980
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Megi ,Monka,Iza Dziekuję **

Ide spac bo padam :P

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"

Edytowane przez pl_madzia
Czas edycji: 2013-07-31 o 22:47
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości