![]() |
#4951 |
Zadomowienie
|
Dot.: Uniwersytet Łódzki część II
No ja właśnie rok temu, nie na uł, w sumie też miałam tak, że nie miałam planu jeszcze wprowadzonego, ale wf się przeniósł po rejestracji, a teraz ni ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4952 |
Raczkowanie
|
Ja nie wiem czy sobie klikne na to samo bo sie szybko miejsca skonczyly, nigdzie tego wf nie mam zapisanego, tylko mam w koszyku zeton. Jestem rowniez przerazona z kim mam zaszczyt byc na roku, ktorys z geniuszy wpadl na pomysl integracji procentowej dnia 2.10 oczywiscie w trakcie zajec ale po dlugiej rozmowie zrezygnowali z tego pomyslu no bo przeciez nie wypada tak na poczatku nie przyjsc. Lalalalaa ...... Pocieszam sie faktem iz nie wszyscy naleza do tej elitarnej grupy, moze sie ktos normalny znajdzie? Blagam
Edytowane przez fioletowystorczyk Czas edycji: 2014-09-24 o 21:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4953 |
Zakorzenienie
|
storczyk nie przejmuj się
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4954 |
Zakorzenienie
|
Na pewno jest ktoś kto idzie na uczelnię nie tylko dla samych zniżek czy dla picia, a po to żeby się uczyć (co niektórzy na takie stwierdzenie robią wielkie oczy).
Z reguły osoby, które więcej spędzają czasu na piciu czy imprezowaniu nie docierają dalej jak na 2 semestr, choć to nie reguła.
#4955 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4956 |
Przyczajenie
|
nie mogę się zalogować na USOS? identyfikatorem jest nr PESEL a hasło takie samo jak przy internetowej rejestracji kandydatów tak?? ktoś wie czemu to nie działa? z góry dziękuje za odpowiedź
|
![]() ![]() |
![]() |
#4957 |
Zakorzenienie
|
Z pierwszej rekrutacji jesteś? Zobacz czy caps lock nie jest włączony. Może jakąś literówkę robisz? Ewentualnie jest tam chyba możliwość przypomnienia czy zmiana hasła.
#4958 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4959 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4960 |
Zadomowienie
|
Nie przejmuj się, na takich grupach po prostu najgłośniejsze są takie osoby.
Dla mnie to jest bardzo dziwne. Miałam takie trochę hipsterskie liceum i w klasie też trochę ludzi takich imprezujących bardzo, ale nikt by się na fejsie nie chwalił, bo to trochę przypał i miałam zawsze wrażenie, że tylko dzieciaki w gimbazie takie wielkie halo z alkoholu robią ![]() No ale poszłam rok temu na studia i się dowiedziałam, że jednak nie... Ale są też normalni ludzie zwykle, tylko nie robią wokół siebie tyle zamieszania. Ja to nie wiem jak się zintegruję, bo leki i nie mogę pić przez jeszcze dobre parę miesięcy. Nie palę od prawie 2 miesięcy...(chociaż zobaczymy jak to będzie jak nie będę siedzieć w domu). Zobaczymy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4961 |
Raczkowanie
|
Macie racje,w tej grupie udziela sie tylko kilka osobk a reszta milczt albo jej nie ma, to moze faktycznie tylko ,,Ci'' robia wokol siebie zamieszanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4962 |
Raczkowanie
|
Ktoś z Was chodził na wf na gimnastykę zdrowotną? Czyje zajęcia najlepiej wybrać: Kobierecka, Węglarska czy Chojecki? Zależy mi, żeby coś jednak na tych zajęciach robić, bo leżakować to sobie mogę w domu :P
A może jest tu ktoś po nordic walking i mógłby się podzielić swoją opinią? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4963 |
Raczkowanie
|
Może mi ktoś coś powiedzieć na temat zajęć relaksacyjnych?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4964 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziś już wszystko mam, na ul i na usosie ![]() A ok, widzę, że tu się nie da teraz podpinać ![]() Edytowane przez serenavanderwoodsen Czas edycji: 2014-09-25 o 14:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4965 |
Raczkowanie
|
U mnie też dziś wszystko wróciło do normy i wf się pojawił
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4966 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4967 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4968 |
Raczkowanie
|
A wiecie może, czy można zmienić grupę na wf po semestrze? Bo chciałabym wybrać zajęcia w dniu innym niż gwarantuje mi wydział, ale boję się, że po zmianie planu w styczniu będzie mi się wf z innymi zajęciami pokrywał...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4969 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4970 |
Raczkowanie
|
Ten wf to juz od przyszlego tygodnia jest czy od nastepnego? Immatrykulacje mam we wtorek, a w srode w planie jest wf... pora sie rejestrowac na to co chce, wiec pytam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4971 |
Zadomowienie
|
Środa - dzień rektorski -> dotyczy każdego wydziału -> dotyczy także CWFiS -> 1.X wolny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4972 |
Raczkowanie
|
Dziekuje slicznie za odpowiedz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4973 |
Raczkowanie
|
Tak, 2 semestry :P Na gdy chodziłam na wf na licencjackich to nie pamiętam, żeby były zapisy od nowa po semestrze, po prostu chodziliśmy dalej na te same zajęcia, w tym samym dniu i o tej samej godzinie :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#4974 |
Zadomowienie
|
Hej, czy na WZ jest zwyczaj, że po inauguracji są jakieś spotkania z opiekunem kierunku czy kimś tam? Chyba nie, skoro nie pisali, a chyba nie zakładają, że sporo ludzi się tam pojawi?
![]() I jeśli chcę odebrać legitymację, to mogę wejść do dziekanatu w trakcie trwania tej imprezy czy po? Jak po, to ile to może trwać pi razy oko? ![]() Zmienili mi dość sporo plan, ale dla mnie na korzyść. Nie mam okienek w piątki i kończę 14.50, a w listopadzie do wolnej środy dojdzie piątek, bo wtedy nie mam tych zajęć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4975 |
Zadomowienie
|
Mam plan.
Ostatni rok, 7 przedmiotów i zajęcia 5 dni w tygodniu ![]() W domu będę od święta... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4976 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4977 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Spokojnie możesz podejść do dziekanatu w trakcie powinny być otwarte. Jak nie załatwiałaś wcześniej dokumentów to podpisujesz umowę, pytają się pewnie o język, dają legitkę jak będą mieć i koniec. Nie dłużej jak 5 minut nie licząc kolejek, ale że u ciebie mało osób... Cytat:
![]()
![]() |
#4978 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4979 |
Zadomowienie
|
Przedmiot x mam pół semestru, ale godzinowo jest jak cały semestr. Więc mam 4h 15min. zajęć pod rząd. Pewnie będzie z 15min. przerwy, ale to nie zmienia faktu, że ja tam zakwitnę normalnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:47.