|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Piąta część wątku będzie nosiła nazwę: | |||
| Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz.v |
|
2 | 3,57% |
| Tej jesieni wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz.V |
|
3 | 5,36% |
| Końcem roku wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz. V |
|
24 | 42,86% |
| Fiku miku , Fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
|
22 | 39,29% |
| Spać nie dają nam już brzuszki bo się wiercą w nich maluszki. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
|
5 | 8,93% |
| Tu nam przybyło,tam się odłożyło najwięcej chłopców się pojawiło. Mamy XI-XII 2013. cz.V |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Cytat:
A co sądzisz o Mutsy? Lecę zagłosować na nowy tytuł
|
|
|
|
|
#4952 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Hello Mamusie !
Witamy się z synusiem w 25 tygodniu ![]() ![]() Cytat:
jak nigdy normalnie ![]() Za tydzień lineczka ![]()
|
|
|
|
|
#4953 |
|
Zakorzenienie
|
E tam nie wierzę cudów nie ma
|
|
|
|
#4954 |
|
Zakorzenienie
|
Siemka dwupaki
jak widac weszłam na chwile, i bede robic new wątek DOMI!!! GRATULUJĘ!!!!!!!!! kciuki za dzisiejsze wizyty aaa no i ta pierwsza wersja strony na dzien dzisiejszy bedzie troche okrojona ale mam mało czasu i mało neta na fon a nadrabiać bede później Z dobrych info- dzisiaj póki co biegunka przeszła, mam tylko te skurcze... ale nie ą aż taaaaaaaaaaaak bolesne, wiec jest dobrze
|
#4955 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4956 |
|
Zadomowienie
|
Witam się z rana
![]() Jesteśmy z mężem u rodziców - musimy odebrać od nich psiaka na 2 tygodnie bo jadą na wakacje także będę mieć w domu towarzystwo. motylek, ja również zdecydowanie jestem za tą długą sukienką - do tego upięte włosy na boku + długie ozdobne kolczyki i będzie pięknie My z mężem również dzisiaj mamy rocznicę, ale coś mi się wydaje, że mąż zapomniał bo nic nie wspomina. A ja siedzę na razie cicho. No i odebrałam wyniki badań z wczoraj - krew ładnie, ale w moczu leukocytów za dużo no i już wiem, że to pewnie jakaś infekcja. W piątek mam wizytę to się okaże co z tym dalej zrobić. Pewnie posiew moczu czy coś takiego. A do tej pory tak pięknie wszystko było okej. Zazdroszczę Wam tych wszystkich wesel. My co roku chodziliśmy dużo, a w tym roku ani jednego a bym sobie potańczyła trochę
|
#4957 |
|
Zakorzenienie
|
aaa i musze zrobic ten nowy wątek teraz, bo potem nie bedzie jak, wiec wybaczcie
|
|
#4958 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4959 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4960 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i dziękuję ![]() oj tam oj tam ![]() Cytat:
dobrze że Ci przeszło tylko dziewczyny, ie lećcie na tamten wątek tylko te dokończmy
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
||
|
|
|
#4961 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
Może szykuje jakąś niespodziankę ![]() chyba znowu gdzieś dzisiaj pojedziemy.Nie mogę usiedzieć na tyłku,przyzwyczaiłam się do ciągłej gonitwy i teraz mnie nosi
|
||
|
|
|
#4962 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2
Witamy w 24 tc
Gratuluję kolejnych tygodni mamusie ![]() za dzisiejsze wizyty!Aaby - podwójna okazja do świętowania Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ![]() Cytat:
Kociak - Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy Ryba - super, że samopoczucie się poprawiło ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4963 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post41914816
to nowy wątek, póki co z racji tego ze chciałam w 3 postach to wizyty są zdublowane ( inaczej sie dopisuje )dopiero jak jedna osoba się wpisze to mogę edytowac Ale dokańczamy ten wąteczek!! ![]() GRATULUJE STUDNIOWEK, ROCZNIC I INNYCH ŚWIĄT
|
#4964 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI
![]() czytam o Mutsy Igo,można zamówić sama gondolę Wózek Mutsy Igo za równo ze strony wizualnej jak i funkcjonalnej nie ma sobie nic do zarzucenia. Wózek posiada wiele konfiguracji i opcji tak aby młodzi rodzice mogli wybrać model jak najlepszy dla własnych potrzeb. Dostępny jest w dwóch kolorach stelaży, na kołach piankowych lub pompowanych, można go nabyć w zestawie 2w1, 3w1, 4w1, a także jako samą spacerówkę, czy sam wózek głęboki. |
|
|
|
#4965 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI
|
|
|
|
#4966 | |
|
Zakorzenienie
|
No my jesteśmy mocno na Mutsy nastawieni
Dwie pary znajomych mają Mutsy i są mega zadowoleni ![]() ![]() Cytat:
za kolejny tydzień!
|
|
#4967 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. c
A ile zostało postów do końca?? Bo ja na telefonie nie widzę
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To tylko x-lander coś sobie durnego wymyślił ![]() My byliśmy nastawieni na 4Ridera, ale oglądaliśmy ostatnio Igo na żywo i w tej chwili zdecydowanie Igo Jeśli wszystko nam podpasuje, jak już pojedziemy tak dokładnie oglądać, to pewnie padnie na Igo A czemu nie chcesz spacerówki brać? Chcesz od razu po gondoli jakąś parasolkę kupić?
|
|
#4969 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2
około 30
|
|
|
|
#4970 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam że nie uprasowana ale wyciągnęłam ją na szybko z szafy i nie chciało mi się prasować do zdjęcia
![]() Wygląda na mnie ciut lepiej niż na tym zdjęciu, to tak na szybko wszystko było
Edytowane przez domii29 Czas edycji: 2013-07-23 o 10:51 |
|
|
|
#4971 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
|
#4972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mutsy dokładnie nie oglądałam,chyba tylko evo widziałam ,ale ten Igo mi przypadł do gustu. |
|
|
|
|
#4973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4974 |
|
Zakorzenienie
|
A może może
![]() Domi Szczerze to na ślub wolałabym coś bardziej eleganckiego,ale po ślubie na przebranie jak najbardziej |
|
|
|
#4975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Igo w tej chwili odpowiada nam pod każdym względem - choć jestem trochę sceptycznie nastawiona do takich plastikowych spacerówek. Ale tak jak mówię - obejrzę na żywo dokładnie, bo ostatnio bardziej się w gondolę i sam stelaż wczuwałam.
|
|
#4976 | |
|
Zakorzenienie
|
Taka zwykła ale mi się podoba
Na tym zdjęciu które zrobiłam na szybko wyglądam w niej jak słonica ![]() Coś mi się wydaje że jeszcze zmienię zdanie z 783468235 razy i pójdę kupić sobie jakąś nową ![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Cytat:
Na kościelny będę miała przepiękną teraz coś w czym będę czuła się wygodnie
|
|
|
|
|
#4977 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
HEJKA
Witamy się z moją niunią w 25 tygodniuJeszcze tylko kilka tygodni ale jestem mega pozytywnie nastawiona! Cytat:
Cytat:
Tylko mąż jeszcze musi mi wymalować bo w ciąży już sama tego robić nie będę i ma mi zrobić półeczki. I tam również będę sobie trzymać nasze winka ze ślubu...jejj ale bym się napiła![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do braciszka, moja szwagierka ma utrapienie, starszy młodszego tak bardzo bije, na chwile nie może spuścić ich z oczu, a ten drugi już ma ponad roczek, i też już się zaczyna bronic.Bardzo są o siebie zazdrośni. Ale nie musi być tak u Ciebie oczywiście znam z kolei sporo przypadków gdzie starsi bawią się z młodszymi i na spokojnie przyjęli rodzeństwo. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A może mąż szykuje niespodzianke? Czekaj cierpliwie
|
||||||||
|
|
|
#4978 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. c
Ale zagwózdka z tymi wózkami
Może i dobrze, że online będę kupować, bo jakbym tak oglądała na żywo to też bym jeszcze większy mętlik miała ![]() A tak zamówię, przyślą i nie będzie odwrotu ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4979 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zaglądaj jak będziesz miała czas ![]() Cytat:
![]() Dzień Dobry Gratuluję nowych tygodni, Abby 100-dniówki! U Nas dziś równy 26 tydzień! ![]() Lusesita- za wizytę!Widzę nowy wątek tuż,tuż... Rybka jak już ogarniesz się z netem to myślę że do tego postu z wizytami dołączymy wagi maluszków w poszczególnych tygodniach ![]() Ja jestem strasznie ciekawa ile teraz Kamilek waży.. w 22 tyg miał 549g...,wizyta za tydzień więc mam nadzieję,że się dowiem
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
||
|
|
|
#4980 |
|
Zakorzenienie
|
Domii, a nie za krótka ta sukieka trochę? ja bym chyba wolała jakąś za kolanko
kolory tego igo mi sie nie podobają, takie smutne są, już i wyglądem ten evo jest ładniejszy
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:38.

jak nigdy normalnie 

a bym sobie potańczyła trochę

za dzisiejsze wizyty!
( inaczej sie dopisuje )