|
|
#4951 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ty chudniesz, a ja- cholibka przytyc nie moge Cytat:
|
||||
|
|
|
#4952 |
|
Zakorzenienie
|
MISIA, no pieknie, postrasz mnie jeszcze! :P
Tak, surowe. Dawalam kilka razy i nigdy nic sie nie dzialo. Ale teraz bede trzasc portkami. GOJKA, ale dlaczego mam byc zaskoczona? Ze tyle je zupy czy ze sie tym najada? Nie wiem czy chcesz wiedziec jaka porcje kaszy Kuba je na sniadanie wg mnie troche za duzo i nie ma sie czym chwalic, ale jak robie mniej to zalacza sie syrena...Jak juz jestesmy przy jedzeniu to mozecie napisac co dajecie dzieciom jako warzywo na II danie? Pomysly mi sie koncza. Dzis dalam cos a'la kapusta czerwona, ale chyba srednio smakowalo :P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-03-27 o 22:32 |
|
|
|
#4953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- U nas najczęściej na drugie śniadanie jest 1 marchewka + 2, 3 jabłka starte na tarce. Tak samych samiuśkich warzyw Pola raczej nie lubi. |
|
|
|
|
#4954 |
|
Zadomowienie
|
Delicjanka, jak tam kolos?
Misia, super, że z Hanią lepiej Jejcio, współczuję ostatnich przeżyć Hope, powodzenia na fitnesie Black, fajne tato ![]() Ewulka, maskara z tą bratową Hje, Hope, brawa za zębole
|
#4955 |
|
Wtajemniczenie
|
nawjko wiesz co u mnie to raczej było od oprysków. bo zdażył się tylko raz (od mango). a chyba go nie umyłam przez zjedzeniem. tak samo miałam po surowym kalafiorze. przyniosłam z rynku i ułamałam kawałek, od razu trzęsawki dostałam krosty wielkości pięści na całym ciele. masakra, wtedy myślałam, że zejdę.
gojka Hania kocha piosenki z baby tv
|
#4956 |
|
Zadomowienie
|
A z Piotrem już ok
więc chyba z ząbkowanie były związane, ale żadnego nowego mleczaka nie zauważyłam Ja już poćwiczyłam I pamiętam, że Mari pisała, że dobrze po treningu zjeść banana więc wepchałam w siebie 3 kanapki z bananem i masłem orzechowym Ale będę szczupła w lato ![]()
|
#4957 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
padłam z masła orzechowego i banana
|
|
#4958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- MARTA!!! |
|
|
|
|
#4959 |
|
Raczkowanie
|
Hje
![]() ![]() Należą się baty oj należą!! cały czas Was podczytuje, ale nie umiem się wbić. Tyle razy miałam się odezwać, ale zawsze coś wyskakiwało. Wkręciłam się w szycie i teraz jak mały śpi to sobie coś tam majstruje, a wieczorem nadrabiam co piszecie i jakoś tak wychodzi.A poza tym humor też jakoś nie dopisuje można by powiedzieć, ze też jestem na takim "życiowym zakręcie", ale to już nie chce smęcić. Teraz jak już się odezwałam to z górki będzie ![]() Życzę chorowitkom dużo zdrówka i żeby Daria z Silver wyszły jak najszybciej ze szpitala .
|
#4960 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a ja zaliczam powtórkę The Following w tv |
|||
|
|
|
#4961 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4962 | ||
|
Zadomowienie
|
Ale cisza
Cytat:
No w sumie nadwagi to on nie miał ![]() Cytat:
Pokaż co szyjesz ![]() Jak masz ochotę to tu zawsze się możesz wygadac
|
|
#4963 |
|
Zakorzenienie
|
Marta witaj w klubie "na życiowym zakręcie".
Trzymaj się cieplutko, jesteśmy z Tobą i pamiętaj, że zawsze możesz na nas liczyć
|
|
|
|
#4964 |
|
Zadomowienie
|
Tak a propos tatuaży (bynajmniej nie złośliwie pytam tylko z czystej ciekawości) - a co zrobicie jak się przydarzy kilkoro dzieciaczków? Na przykład trójeczka? Bo zauważyłam że ludzie (wcale niekoniecznie babeczki, u tatusiów też widziałam) nieraz po urodzeniu dziecia nr 1 robią jakiś charakterystyczny tatuaż typu właśnie imię z datą urodzenia, raz u chłopaka widziałam na klatce piersiowej wytatuowaną twarz synka (piękna artystyczna robota, demonstrował mi na przesłuchaniu bo mam w protokole znaki szczególne podejrzanych
). No ale jak się dzieci przydarzy więcej to braknie rąk/nóg/piersi czy gdzie to ma być... Albo pierworodny dostanie klatę pod sercem a dla trzeciego zostanie ręka czy noga, będzie niesprawiedliwie
|
|
|
|
#4965 |
|
Zakorzenienie
|
Kija, ja na razie nie wiem, czy Oliwia bedzie w ogole miala jakies rodzenstwo (zapewne kiedys tak), ale jesli tak, to imie i data mojego drugiego dziecka pojawia sie na drugim ramieniu, w takim samym miejscu. Trojki to juz w ogole nie planuje, takze tego...
dwie rece na dwoje dzieci wystarcza.Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 8008X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4966 |
|
Zakorzenienie
|
A my sobie nie spimy od 23:30. Tzn ja od wczoraj :P
Tym razem za sciana impreza, co prawda policja szybko przyjechala i uciszyla towarzystwo, ale z naszego spania nici. Kuba nie moze zasnac, nie chce tugezowac, nie bawi sie, ale tez nie placze. Wala sie po lozku, po nas, ciagle przytula i trze oczka. I tak juz od 2h.... Przy uu tez nie chce zasnac. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 02:35 ---------- Poprzedni post napisano o 01:42 ---------- Teraz dla odmiany sie bawimy TZ wstaje do pracy za 3h, a Kuba zawsze wtedy sie budzi takze przy dobrych wiatrach wcale dzis spac nie bede :PWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-03-28 o 01:57 |
|
|
|
#4967 |
|
Zakorzenienie
|
U nas pobudka o 4.20. Bawimy się.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4968 |
|
Zakorzenienie
|
hejka!
my dzis pobudka o 5 ale dzieki temu nadrobialm i jestem na biezaco ![]() maialm klopoty z netem ale cudem sie sam naprawil, nie wiem co mu bylo ale to bylo straszne nigdy wiecej takich atrakcji ![]() ---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ---------- aha, mala - |
|
|
|
#4969 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurde a ja znowu przegapiłam ![]() Cytat:
![]() Moja Oli z uwielbbieniem chodzi teraz z psem na smyczy, jakidzie na pole to z prawdziwym, w domu tez dopóki czworonóg ma cierpliwość a mama wymyśliła i przpina jej do smyczy takiego pluszaka i ma dziecko radoche przez jakiś czas. Musze to nakręcic i wam pokazać ![]() U mnie noc masakryczna, prawie wogóle nie spałam, od północy do 3:30 probowałam wszytskiego: picie, jedzenie, smoczek, przebrałam pieluchę, smarowałam dziasła, podałam nurofen, bujałam w wózku. MASAKRA. Chyba wreszcie ne te zęby bo Oli wyciągała smoka i obie rączki do buzi pakowała. Przed 5 to samo, no to do wózka dałam i bujałam. Płakała, jęczała, nawet na rękach nosiłam, to się przytulała i jęczała... Mam nadzieję ze te zeby jej w końcu wyjdą bo się obie wykończymy.
|
|
#4970 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Marsi my ostatnio w związku z tymi wynikami kilka razy byliśmy u lekarza i młody za pierwszym razem dostał kostkę ptasie mleczko za drugim razem też własnie lizaka Ale po Waszych wypowiedziach wnioskuje że wasze zdanie na temat słodyczy brzmi stanowcze: NIEEEE! Ja mam zasadę że jak Starszy coś dostaje słodkiego to młodszemu też dam, bo wtedy chodzi za nim i patrzy i mi go żal. Wiadomo mniej ale dostanie. Wiadomo słodycze szkodzą ale JA JE LUBIE a jak tu jeść po kryjomu a dziecku ich nie dać?? Trudny temat... Walka serca i rozumu... |
|
|
|
|
#4971 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
U nas w końcu pobudka o 7.30 a nie o 6 Dzisiaj moi Rodzice przyjezdzają, więc pewnie wieczorem się na zakupy wybiorę jakieś ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#4972 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Wczoraj miałam pocytowane ale się położyłam na chwilę i odjechałam.. Mam taką myśl : gdzie można iść z małym dzieckiem? zoo mi do głowy przyszło już dawno, ale co jeszcze? na weekend inspiracji mi trzeba. Na biało: miałam mieć taki fajny dzień a będzie najazd t. jakoś zmęczona jestem na samą mysl;p |
|
|
|
#4973 |
|
Wtajemniczenie
|
witam się z rana
![]() ale dzisiaj penisowa pogoda u nas ![]() do tego nocka masakra - do 3 było ok,tzn ja połżyłam się o 23, ale jeszcze tugezowaliśmy z TŻem i obu rzeczy bardzo żałuję, bo od 3 nie spałam w zasadzie w ogóle w końcu wzięłam ją na siebie, zasnęła, za to ja leżałam jak w trumnie, kręgosłup mnie tak napitala że szok! odłożyłam ją do łóżeczka o 5 30, a ta o 5 46 już wyspana na szczęście TŻ wziął to na klate i wziął ją ubrał, nakarmił i się bawił w salonie, a ja dospałam do szalonej 6 40 ![]() jestem wykończona! mamy dopiero 4 zęby, jak tam będzie wyglądać jej całe ząbkowanie to ja nie wiem co ja zrobię marzę o wyspaniu się, o całych przespanych nockach o nic więcej nie proszę, może być marudna w dzień, tylko te noce! Bo potem ja chodzę rozdrażniona w tracę radość ze wspólnego czasu ![]() ahhh, no i byłam wczoraj u fryzjera - masakra... miałam mieć brązowe włosy z rudymi refleksami, a mam zrobione zwykłe pasemka, a nie refleksy w dodatku w chwili obecnej mają kolor buraczany TŻ stwierdził, że nie powstydziłby się ze mną terac iśc do rock clubu tylko glanów mi brakuje najgorzej, bo tak to siedzę w domu, a teraz: dziś jadę na grupę, a wcześniej do mojej lokatorki na mieszkaniu, bo coś tam z internetem nie gra, jutro nauki przedślubne i urodziny owej bratowej a w niedziele jedziemy na 2 dni do warszawy i w podlaskie z zaproszeniami do rodziny TŻa... a ja k.wa jestem burakiem!!!! to się wyżaliłąm a co u was?? ![]() sylwietta a co do tatuaży, to ja się zastanawiałam nad czymś innym no bo teraz to fajnie taki tatuaż, naprawdę mi się podoba, no ale jako np taka staruszka to sobie tego nei wyobrażam z takimi rękami czy nogami wytatuowanymi no bo np pleców czy łopatki na starość się nie pokazuje, ale ręce i nogi już tak ![]() :conf used:
Anulka 2.02.2013 Edytowane przez ewulkaaa Czas edycji: 2014-03-28 o 08:32 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4974 |
|
Zakorzenienie
|
oo, ja juz sie nie moge doczekac jak pojedziemy z mlodym do zoo. cos czuje ze bedzie SZAL!
![]() a jakies kulki w CH? tylko pamietaj zeby nie zakladac Amelosowi rajstopek! ![]() bylismy wczoraj z K u lekarza bo oprocz kataru doszedl jeszcze kaszel osluchowo czysto tylko slychac jak sie ta flegma juz odrywa. dal deflegmin w kropelkach + inhalacje z soli i oklepywaniemam nadzieje ze z dnia na dzien bedzie juz tylko lepiej
|
|
|
|
#4975 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a fryzjerka ma rację, rudy się szybko zmyje Cytat:
Cytat:
![]() zdrówka dla Kubusia! a mój Tż zapisał się w pracy do jakiegoś tam programu, tzn organizują wyjścia dzieci z rodzicami i pracownicy płacą za to tylko 10%. za miesiąc jedziemy do stadniny, jazda na koniu (Hania oczywiście nie skorzysta ), ale mają być kucyki i jakies tam wiejskie zwierzątka. przejazdzka bryczką itd. potem ognisko. płacimy za to całe 8zł no i to wyjazd na cały dzień
|
|
#4977 |
|
Zakorzenienie
|
Ewulka, nie zyjemy w epoce kamienia lupanego
kazdy moze sobie laserowo usunac tatuaz. ![]() Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 8008X przy użyciu Tapatalka |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4978 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nie wiem jak to będzie... Cytat:
Cytat:
Co do fryzjera: nie mogłas reklamacji złożyć, albo chociaż nie zapłacić??? Black tatuaże super. Ja bym chciała własnie pod piersią imię i datę urodzenia Oliwki ![]() A co to był za dół bo w końcu nie napisałac nic?? Coś z praca Tż??
|
|
#4979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozumiem Ewulke mimo ze sama nie mam z tatuazami problemu sama mam niestety tylko jeden. Co do słodyczy ja nie daje takich typowychc czekolady czy lizaka ale zdarza mi sie dac np kawałek ciasta albo ciastka kruchego. A apropo słodyczy to nie jem od początku marca i widzę znaczną poprawę brzucha No i chyba mamy nowego zęba druga dolną jedynkę ale nie jestem pewna bo tylko na sekundę dotknelam bo sie nie daje... Tylko ze przeszło to prawie niezauwazalnie dlatego nie jestem pewna. ![]() Sent from my HTC One X using Wizaz Forum mobile app
|
|
#4980 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
W ogóle to się witam po przerwie, syn nie daje mi wytchnienia, poległam przy próbach nadrabiania. Pamiętacie mnie jeszcze? Zdrówka dla Darusi i reszty chorowitków
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:19.

jest chory - jak dla mnie zwykły, nieleczony katar, który spływa mu do gardła - według niego zapalenie zatok
ale poprostu juz z nim się nie da wytrzymać, leczyć się nie chce "bo nic nie pomaga" ( a nic nie wziął jeszcze
) więc mu samo minie, ale po prostu robi z siebie takiego śmiertelnie chorego człowieka że mnie ch. strzela
Ty chudniesz, a ja- cholibka przytyc nie moge
a tyle płaczu już było i strachu...
wg mnie troche za duzo i nie ma sie czym chwalic, ale jak robie mniej to zalacza sie syrena...

Ale będę szczupła w lato

22.05.2008
14.08.2011