|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4951 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4952 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII
Koszulobody kupiłam na allegro, a spodenki mi mama szyła dzień przed chrzcinami, bo taki upał był, a ja miałam tylko długie spodnie
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;46598340] zachowuje się normalnie, uśmiecha się, śmieje, ściąga gacie i myślę, że jest OK. [/QUOTE] Dobrze, że już z nim lepiej Cytat:
![]() Dziękuję ![]() ![]()
![]() |
#4953 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4954 |
Zadomowienie
|
Pani, dzieki za linka, ubranko wyglada na bardzo fajne, ale nie ma chyba białego?
A ja chce białe, kremowe albo ecru. Cena swoją droga troche pojechana... ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Perse, jak Art? Maga, super ze masz szyjaca mamę! I ze udało wam sie tak naprędce wykombinowac spodniowe wyjście z sytuacji ![]() W jakim miesiącu Olek miał chrzest? Edytowane przez Kubek29 Czas edycji: 2014-05-25 o 19:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4955 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie, ale u nas jest "zastodole" ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A jak po nowennie? Ja odmawiam już trzecią ![]()
![]() |
#4956 |
Zakorzenienie
|
W lipcu, to był najcieplejszy week zeszłorocznych wakacji
![]() A mama jak zawsze pomocna się okazała ![]()
#4957 |
Konto usunięte
|
Kubek, dziękuję.
Dzisiaj już ani razu nie wystąpiła gorączka, Artek zachowywał się, jadł i spał normalnie. Jestem dobrej myśli, ale czuwam, bo niestety ciągle czasami charczy, tj. wydaje taki odgłos, jakby chrapał. Ale tylko momentami to się zdarza, zwłaszcza jak leży lub dzisiaj w wanience... A tak poza tym jest kochany i grzeczniusi jak zwykle. Cwaniak mały... Zrobił nam dżołk ![]() Siedzimy we trójkę w pokoju i leci tv (wiem, wiem, źle, bardzo rzadko praktykujemy, ale dzisiaj akurat oglądałam Ugotowanych - swoją drogą świetny odcinek ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4958 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;46606448]Kubek, dziękuję.
Dzisiaj już ani razu nie wystąpiła gorączka, Artek zachowywał się, jadł i spał normalnie. Jestem dobrej myśli, ale czuwam, bo niestety ciągle czasami charczy, tj. wydaje taki odgłos, jakby chrapał. Ale tylko momentami to się zdarza, zwłaszcza jak leży lub dzisiaj w wanience... A tak poza tym jest kochany i grzeczniusi jak zwykle. Cwaniak mały... Zrobił nam dżołk ![]() Siedzimy we trójkę w pokoju i leci tv (wiem, wiem, źle, bardzo rzadko praktykujemy, ale dzisiaj akurat oglądałam Ugotowanych - swoją drogą świetny odcinek ![]() ![]() ![]() Ciesze ze już jest lepiej ![]() A jak relacje z tżtem?Lepiej troche?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4959 |
Konto usunięte
|
Ja też się cieszę, wprawdzie u nas była tylko gorączka, ale nie ma chyba nic gorszego, niż choroba dziecka :/
Nie Iza, nic nie lepiej. Ja już się przyzwyczaiłam, to taki status quo. |
![]() ![]() |
![]() |
#4960 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nobla dla "twórcy" regulaminu ciążowego ![]() waleniu w matkę książką przy jednoczesnym waleniu pięścią w okładkę towarzyszy oczywsity dla kota odgłos "Ne(ł) ne ne(ł) ne"... Cytat:
![]() (u mnie na wsi nie ma "zapola" ![]() faktycznie: ![]() ![]() ![]() Cytat:
święta kobieta była ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kościelny bon ton ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;46606448]Ale nie powiem, było to trochę... przerażające ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4961 |
Konto usunięte
|
Pani a skąd
![]() On się z wszystkiego cieszy ![]() Artek mnie lubi kopać lub szarpać za włosy na dzień dobry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4962 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;46606448] Siedzimy we trójkę w pokoju i leci tv (wiem, wiem, źle, bardzo rzadko praktykujemy, ale dzisiaj akurat oglądałam Ugotowanych - swoją drogą świetny odcinek ![]() ![]() ![]() heh, nieźle ![]() Cytat:
![]() ![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 Edytowane przez Wika28 Czas edycji: 2014-05-25 o 22:20 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4963 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;46606448]Siedzimy we trójkę w pokoju i leci tv (wiem, wiem, źle, bardzo rzadko praktykujemy, ale dzisiaj akurat oglądałam Ugotowanych - swoją drogą świetny odcinek
![]() ![]() ![]() u nas J. włącza tv jak dorwie pilota, a ja wredna matka od razu wyłączam, bo sobie podgłaśnia baaardzo i płacze potem. kiedyś byłam w porządnym szoku bo sama nie wiedziałam, że tv można włączyć z pilota (tv nie w stanie uśpienia), a jednak. mądre dziecko pokazało rodzicom, że nie trzeba iść i włączać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4964 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Artek pilota najbardziej lubi jeść, jak wszystko... Kiedy to mija? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4965 | |
Zakorzenienie
|
esia- jestem
![]() ![]() Cytat:
inutilku- osobiście nie przekonana jestem do sandałków bez palców - może jedynie jako dodatkowe buty do sukienki na niedzielę przyszły sandałki z korneckiego ale numeracja zupełbie inna niż w emelu...tym samym mamy buty na przyszły rok (są ogromne) a na teraz mamy dwie pary kapci befado i jedne całe sznurowane emele więc szybko szukam kolejnych... ![]() wika- mam nadzieję, że dalsze badania Teściowej nie potwierdzą tego o czym pisałaś meire- cieszę się i trzymam kciuki Maga- ciarki mnie przechodzą jak czytam o nurkowaniu... BERBIE- kochana lekarze wiedzą co robią, a TY pomyśl, że skoro lepiej szybciej rozwiązać ciążę to znaczy, że szybciej Krzysia przytulisz ![]() Perse- jak Artuś- już ok wszystko z temp? Kubeczku do jakiego okresu taka wyższa temp to norma? Kasia częto ma 37.3-37-5... edytko- wypoczywaj, ja aktualnie też u Rodziców ale na szczęście z Tz-etem relacje ok, gorzej z Teściową więc chyba będę tutaj częściej niż przypuszczałam (czyt.: jak Tz-et pojedzie do pracy to my z Kasią do Rodziców) dołączamy z Kasią do fanek czereśniowej kolekcji ![]() rano ide z Kasią zrobić morfologię, w piątek wizyta u pediatry
![]() ![]() JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ KASIA JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ TOSIA Edytowane przez zebrawpaski Czas edycji: 2014-05-25 o 23:29 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4966 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dobrą masz przyjaciółkę ![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego SGP321 przy użyciu Tapatalka |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4967 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4968 |
Konto usunięte
|
Dzień dobry
![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
normalne!! na samym początku miałam zero objawów ale poczekaj jeszcze chwilę jak będziesz miała dość bo nic nie zrobisz a sił nie będziesz miała na nic.... ![]() Witam.... ![]() Edytko ja poczekam do jutrzejszej wizyty i się przeniosą.... ![]()
![]() |
#4970 |
Zadomowienie
|
Hej!
Torresiatko i jego zabawy wymiatają! ![]() Tymon zasnął w domu przed planowanym na 9 wyjściem. Akurat przyznał TZetowi jak ja sie ubieralam. Mamy cwiczenia na 10, czekamy az sie obudzi i szybko w samochod, moze zdążymy ![]() Edytowane przez Kubek29 Czas edycji: 2014-05-26 o 08:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#4971 |
Konto usunięte
|
A Artek nie chce jeść, odmówił już kaszki i swojego ulubionego dania ever jogurtu :/ Bosko...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4972 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;46610787]A Artek nie chce jeść, odmówił już kaszki i swojego ulubionego dania ever jogurtu :/ Bosko...[/QUOTE]
Może przez pogode niechce mu się jeść?
![]() ![]() |
![]() |
#4973 |
Wtajemniczenie
|
Czesc dziewczyny, normalnie doba jest zbyt krotka zebym zrobila wszystko co bym chciala
![]() ![]() Paniczka bluze ktora miala Tosia na zdjeciu babcia wylowyila w SH ![]() Chyba Kucyk Ty pytalas o wzmozone ruchy maLUCHA W brzuchu!? mnie przy ktg powiedzieli ze jak ruchow bedzie bardzo duzo mam sie natychmiast zglosic do szpitala (to byl bodajze 37 badz 38tc - ale u mnie na usg widoczne bylo ze Tosia ma dwukrotnie obwinieta szyje pepowina) - no i tydzien przed terminem wlasnie tak mialam - bylismy z Tz w sklepie, i tak mi sie mloda zaczela wiercic ze bylam przerazona, pojechalismy do moich rodzicow, a ona dalej kreciolka miala, wiec fruu do szpitala - i juz mnie bez niej na rekach nie wypuscili ![]() Perse jak Artek po goraczce ma ponizej 36 nie dawaj mu zadnych przeciwgoraczkowych - Tosia swego czasu miala temp ok 36,2 badz 37 ale z tym nic nie robilam... ...w te upaly jak nigdy wychodzim,y z Toska 3 razy dziennie ![]() .aaaaaaaaaaaaaa wogole dostalismy sie zlobka - szok ![]() ![]() w zeszlym tygodniu moja kuzynka urodzila babla ![]() ![]()
#4974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ile kosztuje żłobek u ciebie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4975 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() najlepsze, że za każdym razem coś nowego wyławia (ostatnio skarpety, okulary i gołębie). mocne, ale dobrrrreee! Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;46610787]A Artek nie chce jeść, odmówił już kaszki i swojego ulubionego dania ever jogurtu :/ Bosko...[/QUOTE]pogoda. Perse, nawet mi się nie chce jeść. a jem non stop. Cytat:
uwielbiam łowy w SH. nakręcają mnie ![]() ![]() . ![]() ![]() ![]() też chcę dziecko. heh. ale kolejny raz - nie tym razem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4976 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Witam sie w poniedziałkowe przedpołudnie. U nas wekend upłynął spokojnie. Wczoraj byłam u mojej koleżanki na kawie. Pogadałysmy trochę o dzieciach- ona za miesiąc rodzi. W sobotę zafundowałam sobie zabieg odmładzający- mezoterapię mikroigłową. Fajny zabieg, naczytałam się że bardzo skuteczny. Tylko bolał- łzy mi ciekły po policzkach. Zobaczymy jaki będzie efekt. A w czwartek przyjechała firma montowac mi na podwórku altankę, ale ekstra wyszła. Miałam nadzieję dostać dziś wyniki kariotypów, ale... poradnia nieczynna- zwariuję! Jutro mam urodziny (28 lat kończę) i mam nadzieję że zrobią mi taki prezent i będą w końcu te wyniki
![]() ![]() |
![]() |
#4977 |
Konto usunięte
|
Pani mocno trzymam kciuki
![]() Kundzia - wiesz, że nigdy nie jest dobry moment? ![]() Co do jedzenia, ech... Może pogoda, ale złożyło się to w czasie z gorączką, co mnie martwi, a jeszcze czarne wizje snuje moja mama, co mnie napędza... :/ Już ją opieprzyłam z rana normalnie :/ Nawet życzeń nie złożyłam.. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4978 |
Zakorzenienie
|
Perse ale pierwszy raz ci tak nie zjadł?
Olek od 2 tygodni nie je żadnego mięsa, ryby ani jajka. W ogóle mało mi je. Na śniadanie 1/4 sloiczka jaglanki lub owsianki (albo i wcale). Obiad to najlepiej makaron+warzywa. A na kolacje z pól kromeczki chleba z masłem. A najczęściej w ogóle nie je kolacji. Muszę się nieźle nakombinowac żeby coś zjadł. Dzisiaj mu zrobiłam kluseczki dyniowe to raczej zje bo lubi. Ale mięso nie przejdzie. Już mi pomysłów brakuje
#4979 |
Konto usunięte
|
Pierwszy raz.
Tzn. czasami nie doje całej porcji, ale dzisiaj po połowie było już absoltne NIE. A jogurcik to w ogóle szok, zawsze zjadał ze smakiem do końca ![]() Właśnie się obudził i idziemy jeść obiadek, zobaczymy, co będzie... |
![]() ![]() |
![]() |
#4980 |
Zakorzenienie
|
Perse to ja bym się nie martwila
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:15.