|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4951 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy :) cz. 16
Cytat:
Jedno z pierwszych pytań jakie zadałam swojemu lekarzowi było pytanie o chorobowe , usłyszałam ze oczywiście to żaden problem i u niego to standard po operacji i ze dostanę tyle ile bede potrzebować aby dojść do siebie . I dla mnie to racjonalne podejście przeciez ani on ani tym bardziej ja nie jestem w stanie przewidzieć okresu rekonwalescencjia marnować na to urlop ktory jest z założenia wypoczynkowy ??? Radzę znaleźć lekarza dla którego to norma . W końcu to ważne aby on potraktował pacjentkę poważnie a nie tylko wziął kasę a cała reszta to zmartwienie pacjentki ... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4952 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4953 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4954 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4955 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Entropia dam foty, ale jak bede sie w stanie wyprostowac i sciagnac normalnie lopatki. Na razie sie garbie, bo boje sie, ze jak sie wyprostuje to otworzy sie rana i implanty wyleca hehe ![]()
![]() |
#4956 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4957 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4958 |
Zadomowienie
|
Witajcie Kobitki
![]() Nie było mnie od 10 stron albo i więcej ![]() W nocy mój Kochany wyjechał za granicę i wróci dopiero w lipcu. My tak mamy-2tyg. w Polsce i 2mies. w pracy. Ostatnie dni były u mnie bardzo pracowite, dlatego nie zaglądałam do Was. Miałam co poczytać w samotności. Już nadrabiam zaległości ![]() Koteczko-dla Ciebie wielkie WOW!!! Avatar wymiata!!! Co do palenia to operacja miała zakończyć mój nałóg. Zapaliłam zaraz przed wejściem do kliniki. Po op. nie miałam ochoty. Na drugi dzień zrobiłam śniadanko i nie miałam ochoty nawet na kawę. Wieczorem jednak zapaliłam po kolacji i myślałam, że piersi mi pękną. Czułam jakby mięsień próbował je zmiażdżyć. Aż słabo mi się zrobiło. Niestety moje mocne postanowienie rzucenia palenia poszło w las. Dużo ograniczyłam ale palę ![]() Byłam u doktorka na kontroli i pytałam o stanik. Pani doktor, która uczestniczyła wcześniej w konsultacji i potem była też na kontroli z doktorem powiedziała, że pan doktor mówił o staniku. Już nie komentowałam i pomyślałam swoje. Mówił, że dostanę i jest warty 250zł. Normalnie taki kosztuje 190zł. NUHA Sport. Klinika zarabia na głupim staniku. Pożal się Boże.... Gdyby któraś z dziewczyn wybierała się do Lublina na operację do doktora Macieja K. to niech weźmie ze sobą 350zł na stanik ![]() Dziewczyny moje piersi to masakra. I tak jak Koteczka jest reklamą operacji, tak ja jestem antyreklamą. Lewa jest przynajmniej rozmiar mniejsza i ma sterczący kształt a prawa jak bułka zaokrąglona i dużo większa. Siniaki trochę już mi zeszły i nawet po tygodniu kosiłam już trawę i byłam na samoobsługowej myjce. Samochodem też jeżdżę normalnie. Podchodzę do tematu, że gorzej być nie może. W czwartek idę na zdjęcie szwów i chyba już nie wytrzymam. Lewa pierś jest też miękka a sutek stał się nadwrażliwy i jak czytałam wcześniej-czuć nawet jak ociera o stanik. Oczywiście miałam załamkę i wyłam jak bóbr. Nie po to robiłam operację i władowałam tyle kasy, żeby teraz dalej wstydzić się tego czegoś na klacie i chować przed światem. Czuję, że znowu szykuje się scenariusz tak jak do tej pory, że podczas sexu nie będę zdejmowała stanika albo bluzki. ![]() Skoro jestem już przy tym temacie... Troszkę poszaleliśmy przed wyjazdem i jak już mi było milutko to miałam wrażenie, że szwy puszczą i strzelą implanty. Też tak miałyście? Co do antybiotyku to podobno dostałam taki przed operacją, żeby nie doszło do zakażenia. Oj Dziewczyny trochę się rozpisałam. Fajek nie mam i chyba pojadę do sklepu. Mój Misio tak bardzo chce, żebym rzuciła a ja jakoś nie mogę przez tą całą sytuację. Wrzucam zdjęcie tydzień po i ostrzegam, że to dla ludzi o mocnych nerwach ![]() Ściskam Was mocniutko moje towarzyszki w niedoli. Z nikim nie gadam tak jak z Wami.
#4959 |
Rozeznanie
|
Misiaczek80 ja nie widze nowych fot. Ja maam staniki tej samej firmy huha sport. Jeden byl za free a drugi dokupilam za 150 wiec cos drogo u Macieja :-/
#4960 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Kochana trzymaj sie 😘I myśl pozytywnie. Moze piersi sie jeszcze ułoża. Przecież niedawno miałaś operacje. Pewnie jeszcze jedtes opuchnięta i tak ja mówisz posiniacZona. A mówiłas swojemu lekarzowi o tym co ci sie nie podoba? Do czego masz zastrzezenia? Głowa do góry. Nie zamartwiaj sie. Ściskam mocno ☺️ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4961 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4962 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4963 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#4964 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4965 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki, wpadłam do Was na moment i zaraz lecę na zakupy, a później trzeba wziąć się za pracę. Psorka
![]() ![]() Nie mam czasu na właściwe skomentowanie, ale osłabiło mnie to, co przeczytałam... Misiaczku, jesteś ledwo tydzień z haczykiem po zabiegu, a już chciałabyś mieć piękne piersi, kiedy one będą się wykluwać i dojrzewać przez długie tygodnie. Ledwo zdjęłaś szwy, a już chłop Ci je wytarmosił, kiedy pod skórą masz jedną wielką ranę, i dziwisz się, że tak zareagowały. I jeszcze dorwałaś się do kosiarki. Dobrze, że nie przekopałaś działki, bo przecież "gorzej być nie może". Sorry, że tak piszę, ale po coś w końcu są te zalecenia i okres ochronny. Olewasz zalecenia, a potem będą pretensje do lekarza, że spieprzył robotę. Super, że nie boli, naprawdę super, ale jesteście porządnie pocięte, z ciałem obcym wszytym pod skórę. Trzeba dać temu czas, a nie szaleć, bo już się chce. Kochaneczko, Ciebie też się to dotyczy - to, że nie boli, nie znaczy, że można szaleć, bo rany są takie same jak u pacjentek, które zwijają się z bólu przez bity tydzień. Sorry za długi wywód, ale nie mogłam wytrzymać. Nie brak lasek, które kiwają głową na konsultacji, a po operacji robią swoje - i później płacz. Np. tydzień po zabiegu lecą na solarium. Kij, że nie wolno, gorsza blada dupa niż komplikacje. Może któraś z przyszłych pacjentek przeczyta to i zastanowi się. PS. Doczytałam, że Misiaczek nawet nie zdjęła jeszcze szwów. Mój błąd, ale tym bardziej się dziwię takiemu traktowaniu piersi po tak krótkim czasie...
22.02.2014 M.M.K. Kraków, Silimed Natural 290 XH anatomki ![]() Złotej rybce osiwiałaby płetwa, gdyby usłyszała jakie mam życzenie. Edytowane przez wredne stworzonko Czas edycji: 2014-05-04 o 12:25 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4966 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jestem w naszym domku za miastem i necik wolno śmiga. Już powinny być. To chyba mój najdroższy stanik w życiu ![]() Co do stojących sutków-wydawało mi się to sexy do momentu jak pojechałam na zbieżność opon i pan spojrzał mi się na piersi. Wcześniej tak nie miałam a teraz przez dwie bluzki widać, że sterczą. Moje Kochanie śmiało się, że pewnie pan mechanik pomyślał "ale się podjarała" ![]() fankam już Ci pisałam, że Twoje piersiątka nawet przed operacją były super. Gdybym takie miała nie robiłabym nic ze swoimi. Oczywiście wszystko siedzi w naszych główkach, stąd biorą się nasze wyobrażenia i stwarzają kompleksy.
![]() |
#4967 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
👏 taka jest prawda dziewczyny. Trzeba naprawdę uważać na siebie i dbać o swoje zdrowie. Nikt nie musi prawić wam moralow, tylko przykro sie czyta jak ktoś zaniedbuje te zalecenia. Ja leze pokotem juz 5 dzien. I będzie tak jeszcze przez najbliższe tygodnie. Do pracy nie wrócę przez okres napewno 3 tyg. Nie ma nawet szans. za bardzo sie boje, a i nikt nie będzie sie nade mną tam litowal. Wiec dziewczyny, lepiej zastanówcie sie przed operacja czy warto i uważajcie na siebie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4968 |
Zadomowienie
|
To nasze wredne stworzonko jest naprawdę wredne
![]() Nie ma mowy o żadnym tarmoszeniu piersi. Dla mojego Misia kształt pupy jest ważniejszy a piersi to mój kompleks. Nawet ciężko było przyjąć wygodną pozycję bo problem ciągnięcia szwów nadal pozostał. Nie mówcie, że zostajecie w całkowitej abstynencji. O ostrym sexie można zapomnieć, ale jakieś delikatne kizi-mizi to chyba normalne. Zwłaszcza jak widzi się swojego faceta raz na dłuuuugi czas.
#4969 |
Raczkowanie
|
Misiaczek, Fankam wysłałam zaproszenie.
Hey Wszyskim ![]() Aszkim - cycuchy będą cudne ![]()
#4970 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4971 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4972 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wiem czy kiedyś tu już o tym pisałam, ale razem ze mną leżała na salo dziewczyna, któa robiła plastykę brzucha. Ja już przed op miałam wrażenie, że ona ma trochę "nieodpowiedni" stosunek do tego jakiemu zabiegowi się poddaje i z czym się to wiąże. Spotkałam ją pół roku później i wierzcie mi nie było wesoło. Była już p o2 poprawce a komplikacji nadal masa i czekałą na 3cią poprawkę. Pewnie nie jest to tak, że to tylko jej wina, operacja to zawsze ryzyko i wiele czynników gra rolę, ale sorry, dziewczyna, która ma 3 dzieci i jest fryzjerką i 2 tyg po op wraca do pełnej aktywności i w domu i w pracy powinna moim zdaniem zrobić sobie najpierw z głową porządek. Takie moje zdanie. Misiaczku, proszę dbaj o siebie, wygląd cycków to jedno, a Twoje zdrowie to drugie, jeszcze ważniejsze - co będzie, jak przeholujesz i Ci się rany pootwierają, implant przesunie? Powinnam teraz co najwyżej spcaery uprawiać, a nie kosiarki, mechanik, seks. J ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4973 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() O tak, taki zabieg i czas po nim jest fantastycznym sprawdzianem dla obojga. Kupisz bieliznę i będzie się działo, oj będzie ![]()
![]() |
#4974 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4975 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#4976 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4977 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale prawda jest taka ze one bardziej do Oglądania niz do zabaw.. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4978 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=koteczka18;46294772]Moj jak dr ściągnął bandaz to w domu pocałował sutka ale ja nic nie czułam
![]() ![]() Ale prawda jest taka ze one bardziej do Oglądania niz do zabaw.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4979 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A co do samych piersi, fakt, nie widziałam ich, ale na forum wypowiadały się dziewczyny, którym zmieniały się przez długie miesiące. Przez ten czas przechodziły niezłą transformację, począwszy od asymetrii, a skończywszy na byciu kańciastymi. Więc kto wie, jak będzie z Twoimi - no chyba, że gołym okiem widać, że są skiepszczone na maksa i nic tylko poprawka.
![]() |
#4980 |
Zadomowienie
|
Dla zrozumienia
![]() ![]() ![]() Dziewczyny ja już jestem takim typem, którego nosi i nie może w miejscu wysiedzieć. Nawet doktor mówił, że jestem bardzo energiczna. Naprawdę wszystko robię z wyczuciem na ile mogę. Nie boli mnie już prawie wcale. Rąk całkiem do góry nie podnoszę, śpię jedynie na plecach i mam problem z odkręcaniem. Poza tym normalnie funkcjonuję.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:37.