![]() |
#4951 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe Zapuszczanie, część 50!
Miki, już 2 lata? Jak to szybko zleciało :O zdrówka dla małej!
Ja kupiłam tylko jeden tusz do rzęs, więcej nie potrzebuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4952 |
Zakorzenienie
|
A ja tylko beżową kredkę Maxfactor na linię wodną. I w sumie nie wiem nawet po co, bo na co dzień używam tylko pudru i tuszu do rzęs.
![]()
#4953 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Offopowe Zapuszczanie, część 50!
Dziękujemy za życzenia
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4954 |
Zakorzenienie
|
No cześć
![]() Uwaga, nigdy jeszcze nie napisałam tak chaotycznego i niegramatycznego postu jak ten. Zmęczona jestem ![]() Nawet nie komentuje moich zakupów na promkach w rossmanie. ![]() ![]() ![]() Burżuj idealnie mi pasuje, dobrze trafia w moją tonację i nie szkodzi skórze, a co revlona, to wzięłam go tak o dla kaprysu, ponieważ wszyscy go chwalą. I tutaj będę się żalić. Pierwsze co mnie uderzyło w oczy to wyjątkowo beznadziejna paleta kolorów -_- Może nie tyle beznadziejna, co totalnie nie odpowiednia dla typu słowiańsko- środkowo europejskiego. Wszędzie róż, no myślałam że wyjdę z siebie. Smarowałam całe łapy po łokcie, pierwszy raz tak walczyłam z wyborem koloru. Pół godziny rano spędzone w rossie zestresowały mnie bardziej niż 5 lekcji z maluchami ![]() I był bardzo duży przeskok pomiędzy najjaśniejszymi a średnimi odcieniami, albo zupełnie biały, biało różowy, albo ciemny i różowy -_- Nie wiem w ogóle skąd tak duża ilość różowych odcieni, może ze 2-3 podkłady nie wpadały w róż, nie testowałam jeszcze swojego (240), ale jestem pełna obaw. Bladziochy akurat mają komfortową sytuację, bo był bardzo ładny odcień 150, zupełnie blady i neutralny, ale tak jasnego koloru to ja nawet na tyłku nie mam ![]()
Przecież doskonale wiesz-patrzymy tylko w dobrą stronę! Edytowane przez Maryha_ah Czas edycji: 2015-11-13 o 19:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4955 |
Zakorzenienie
|
Blade 150 na mnie jest za ciemne.
![]() Roz z burzuja jest spoko, chociaz ja juz wiecej nie kupie. Niby sie trzyma na policzkach, ale czym bym go nie nakładała trzeba sie namachac i jeszcze jakos na policzku nie widac takiego efektu jak na rece po przejechaniu palcem (on jest taki jakby dwuwymiarowy, ale po aplikacji pedzlem ten efekt zanika i zostaje sam roz). Wiem,ze nigdy nie bedzie tak samo pedzlem, ale tu jest naprawde ogromna roznica. Jeszcze gabka jakoś daje rade, no ale roz za tyle złota to nie po to , zeby sie tyle namachać. Mam 34. Ja kupiłam w Hebe dwa tusze Loreala (po 17.50zl!!!), dodatkowo mama mi kupila Color Tattoo 35 i eyeliner żelowy. Asia, mam teraz ten podklad z Ingrid. Fajny jest, chociaz jak dla mnie moglby byc bardziej ziemisty i bardziej zolty. Krycie ma niezle, 12 godzin na buzi sie nie utrzyma, ale na co dzień daje rade. Jak mnie to wkurza, potrzebna książka do zrobienia raportu i nauki na kolokwium- w bibliotece dwa egzemplarze. ![]() Edytowane przez Bellitudoo Czas edycji: 2015-11-13 o 19:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#4956 |
Zakorzenienie
|
Ojj też się obkupiłam na tych rossmannowskich promocjach
![]() Nie wiem czy słyszałyście ale czasem pokazuje się w rossmannie CND- cena na do widzenia. Ja dziś się o tym dowiedziałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4957 |
Konto usunięte
|
Ja w rossmannie nie kupiłam nic. Potrzebowałabym eyeliner w mazaku ale nie wiem jaki kupić więc nawet tam nie idę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4958 |
Zakorzenienie
|
Ja tak jak Maryha obkopuję się raz na pół roku, więc dużych wyrzutów sumienia nie mam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4959 | |
Zakorzenienie
|
Z Revlona miałam dwa kolory - 180 Sand Beige i 300 Golden Beige, pierwszy na zimę, drugi na lato
![]() Cytat:
![]() Słyszałam o CND ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4960 |
Zakorzenienie
|
Wibo Illuminator! Nadaje się też do rozswietlania kącika oka.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4961 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja topinamburowa też wyglądała nieciekawie. Bo była jasno szara ![]() ![]() Następna zupa jaką planuje to brukwiowa ![]() Cytat:
U mnie to chyba nigdy się nie skończy. Nie mamy czasu żeby zrobić samodzielnie ani kasy na fachowców. Tu ceny usług są tak kosmiczne, że ja za założenie 3 kaloryferów i pieca gazowego zapłaciłam więcej niż kuzyn w PL za całą hydraulikę w czteropiętrowej kamienicy (2 piętra mieszkań i 2 piętra usługowe). Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Do tego stopnia, ze skończył mi się krem, to zamiast kupi nowy to wyskrobuję jakieś resztki ze starych tubek znalezionych w szufladach ![]() Mój codzienny makijaż to Bare Minerals, róż, bronzer, tusz i jak mam czas to krecha. Mam fazę na niekupowanie i raczej wyrzucanie. Wczoraj własnie wywaliłam stertę butów. To znaczy cześć pójdzie na ebay, część do sklepu charytatywnego. Nie wyrzucam do śmietnika. A kupiłam niedawno krem ziaja kozie mleko. Oczywiście już po pierwszym użyciu miałam na twarzy masakrę. Apteczne kremy ziai są rewelacyjne, ale drogeryjne są beznadziejne.
![]() Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy, rude pochodzą od kotów. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kocurzyca Czas edycji: 2015-11-14 o 11:12 |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4962 |
Zakorzenienie
|
U mnie też drogeryjne z Ziai nie sprawdzają się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4963 |
Zakorzenienie
|
Ja dzis poszlam do Hebe, nic nie kupilam a wydalam stowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4964 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam w końcu Yes to Carrots na noc i Yes To Cucumbers na dzień. I jestem zadowolona. Nie robią mi krzywdy
![]() Gdybym miała wybór to jednak wolałabym Iwostin lub Ziaja med.
#4965 |
Zakorzenienie
|
Mnie kusiły w Rossmannie nowe podkłady, ale w końcu nie wzięłam żadnego. Chciałabym Healthy Mix wypróbować, ale trochę szkoda było mi kasy. Już kupiłam na poprzedniej promocji CC krem z Bourjois, który się nie sprawdził
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4966 |
Zakorzenienie
|
O ja zdolna istota. Wykasowałam sobie przez przypadek kontakty z telefonu
![]() Mój telefon jest już najwyraźniej nieadekwatny do epoki, bo brakuje mu pamięci. Chciałam trochę syfu poczyścić, żeby zrobić więcej miejsca i przez przypadek poszła również książka telefoniczna. I jeszcze parę innych rzeczy, ale mniej ważnych. Na szczęście są programy do odzyskiwania danych.
#4967 |
Zakorzenienie
|
Mi kiedyś nie wiedzieć czemu usunęlo wszystkie zdjęcia. Niestety nie udało się odzyskać.
Śniło mi się, ze poszłam na przymiarke sukni ślubnej i zamiast koronki przyszyli mi czarno-biały welniany golf w paski. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4968 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4969 |
Zakorzenienie
|
Ja kiedyś w pracy przez przypadek wyczyściłam kartę pamięci z aparatu. A były tam zdjęcia, których nie dało się zrobić drugi raz. Z jakiegoś zlotu, czy wydarzenia. I wtedy w 5 minut nauczyłam się odzyskiwać dane
![]() Teraz odzyskałam większość kontaktów, ale nie wszystkie. Co dziwne wszystkie najnowsze wcięło. ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Moja koleżanka w pracy jest obrzydliwa do granic możliwości. Jaj nawyki żywieniowe wpędza mnie w anoreksję ![]() Jak nie wciągnie ćwiartki świniaka dziennie, to jęczy jaka jest głodna. Ale tyje na tle hormonalnym oczywiście.
#4970 |
Zakorzenienie
|
Calkiem mozliwe ze na tle hormonalnym. Swinki tez maja swoje hormony
![]()
#4971 |
Zakorzenienie
|
:d
#4972 |
Zakorzenienie
|
Ale tu cisza ostatnio
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4974 |
Konto usunięte
|
Ja wchodzę regularnie ale nie ma z kim pisać więc siedzę cicho
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4975 |
Zakorzenienie
|
Byłam na zakupach po prezent dla koleżanki. Kupiłam jej filiżankę z pięknym motywem pawia. Chciałam jakiś drobiazg kupić. http://srebropol.pl/produkt/filizank.../241580/2/261/
#4976 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4977 |
BAN stały
|
nie dziwota, że cisza, jak wszystkie na zakupach :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#4978 |
Zakorzenienie
|
I Ja bylam na zakupach. Wreszcie mam nowy telefon, telewizor i zadluzona karte kredytowa.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
#4979 |
Zakorzenienie
|
Na jaki telefon się zdecydowałaś?
#4980 |
Zakorzenienie
|
Zamawiacie coś z okazji DDD?
Ja chyba wezmę kolejną paletę cieni Makeup Revolution Flawless Matte, uwielbiam je ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:36.