![]() |
#4951 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Poużalajmy Się Nad Sobą....
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4952 |
Zadomowienie
|
"Pan widzi: krzesło, ławkę, stół a ja - rozdarte drzewo. bo ja jestem, proszę Pana, na zakręcie. Ode mnie widać niebo przekrzywione." "Spadają Na Ziemię Bomby Nienawiści, Ludzkie Serca Zarażone Piekłem"
|
![]() ![]() |
![]() |
#4953 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4954 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() no pewnie tak szybko to on się nie da wymazać ![]() ale uświadomienie sobie, że jest pacanem, chamem, wieśniakiem, bucem, niedorozwojem (i co tam jeszcze chcesz ![]() nie wartym nawet Twojego spojrzenia może trochę pomóc ![]() Cytat:
![]() może jakiś psycholog by Ci pomógł? tudzież Twojemu ojcu? nawet jeśli nie uda Ci się go wyciągnąć do specjalisty, to Tobie pewnie też by się przydało jakaś pomoc i wsparcie w rozwiązywaniu takich kłopotów ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4955 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Noo, to witaj w klubie.. Ale dzisiaj jeśli chcesz, mogę przekazać Ci trochę mojej pozytywnej energii.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4956 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4957 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I piszę się na ekipę!!!! ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4958 |
Rozeznanie
|
#4959 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja też jestem za ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4960 |
Raczkowanie
|
To może i ja poużalam się trochę nad sobą...
Chodzi tutaj o samotność. Dookoła wszyscy szczęśliwi, znajomi za jakiś czas pozakladają rodziny i będą żyć w szczęściu, a ja... W wieku 18 lat mam pierwszą milośc przed sobą. Nie miałam jeszcze nikogo. Jest w tym 100% mojej winy- zawsze byłam i jestem nieśmiała. W ogóle mam wrazenie, jakbym była z innej epoki- nie chodzę do klubów i dyskotek, wolę np. wyjście do teartu, nie akceptuję np. wspóżycia przed slubem. I do czego doszło? Do tego, że resztę życia będę zmuszona przeżyć sama, bo jakbym miała kogoś poznać, to już bym poznała. Niestety w internecie nie widzę dla siebie szans na znalezienie miłości, już próbowałam, ale zainteresowani byli tylko tacy np. 20 lat starsi ode mnie, i to w wiadomym celu ![]() Próbowalam wmawiać sobie, że mam jeszcze czas, że teraz najważniejsza jest dla mnie matura, ale bardzo mi z tym źle. Raczej juz nikogo nie poznam w moim wieku, na to miałam czas wcześniej. Eh, czasami wręcz nienawidzę siebie za tą moją nieśmiałość. Zniszczyłam sobie życie i już nic nie zmienię ![]()
#4961 |
Rozeznanie
|
#4962 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4963 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
skąd ja to znam ![]() w dodatku dowiedziałam się, że źle zrozumiałam tekst "podobasz mi się.... naprawdę..." heh bo chodziło o moje wiersze nie o mnie <??> fuck ta moja naiwność ![]() zreszta za bardzo biore wszystko do siebie ![]() najgorsze że chyba trace nadzieje ehhh jak mi cieżko ostatnio ;( |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4964 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4965 |
lipiec na maksa!!! :)
|
pięć!
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4966 |
Rozeznanie
|
No widziasz Luna, jak dobrze pójdzie, to bedziesz mogła zmieniać chamowi opatrunki- może wtedy Cię doceni
![]()
#4967 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4968 |
Zadomowienie
|
beznadziejny weekend - brzydka pogoda , mialam wczoraj wypadek - koles we mnie wjechal autem :/ naszescie nic sie nikomu nie stalo ale autem nie da sie wogule jezdzic ;(
#4969 |
Rozeznanie
|
Hmmm... Po spotkaniu z moją pięścią doceniłby każdą dziewczynę, która by na niego spojrzała
![]() ![]()
![]() |
#4970 |
Raczkowanie
|
ech...a ja mam problem z moim chlopakiem... a raczej z klotniami z nim... to jest okropne...on nie krzyczy, jego klocenie sie polega na milczeniu, traktowaniu mnie jak powietrze i pojedynczych, nic mi nie mowiacych zdaniach. twierdzi ze jestem krotkowzroczna i gdybym pomyslala to bym sie domyslila o co mu chodzi. i dlatego on nie ma zamiaru nic mi tlumaczyc. zebym sie nauczyla siegac glebiej w problem. tyle ze nawet jak ja cos tam wymysle to on nie potwierdza czy dobrze czy nie. wiec skad mam wiedziec czy dobrze mysle? koniec koncow nasze klotnie zazwyczaj wygladaja tak:
ktores z nas cos powie/zrobi nie tak on milczy ja probuje nawiazac kontakt, dzwonie, pisze na gg, maile,esy wylewam swoje przemyslenia i zale w koncu dochodze do wniosku ze to wszystko moja wina zaczynam go przepraszac mija jakis czas(pare godz, dzien) on odzywa sie jakby sie nic nie stalo znowu jest normalnie echh....i co tu z takim zrobic?;/ czasami juz nie mam sily...;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4971 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale to już historia, poznałam kogoś nowego ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4972 |
Wtajemniczenie
|
do autorki...fajny watek,chcialam zalozyc podobny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4973 |
Raczkowanie
|
ech....luna, nie ma szans powiadasz?;/
no tyle ze poza tym jest po prostu swietnie... kocham go, wiem ze on mnie kocha...i tak jakos sie kreci 1,5 roku... sporo juz razem przeszlismy...ale jak tak teraz mysle to glownie dlatego ze pierwsza wyciagalam reke. zostawic go? nie, to by bylo za trudne. tym bardziej ze juz sobie nie wyobrazam zycia bez niego... z nim jest tak ze przez jakis czas(pare dni, tygodni) jest po prostu cudownie.... czuje sie wtedy kochana, doceniana, pozadana i ogolnie to chce sie zyc ![]() ale potem przychodzi taki czas ze przez pare dni z rzedu klade sie spac zaplakana. on mowi ze za bardzo sie przejmuje. i pewnie ma racje. nieraz robie z igly widly, przezywam wszystko.... a przeciez potem wszystko znowu wraca do normy i jestem szczesliwa...mam takie straszne wachania nastroju ![]() ale no taka juz jestem a on mi niezbyt ulatwia sprawe...echh... ci faceci;p zyc sie bez nich nie da ale z nimi tez nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4974 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiesz co mysle ze ten twoj TZ to ma chyba dosyc twojego postepowania(zwlaszcza jesli robisz klotnie o byle co)...uzalanie sie,przepraszanie... ja ci powiem tak..z facetami trzeba krotko. wasze klotnie niemoga polegac na milczeniu...bo wtedy nigdy niczego nierozwiazecie...musisz z nim usiasc,na spokojnie i powiedziec mu wszystko dokladnie o co ci chodzi...i zmusic go aby powiedzial ci tez to co jemu niepasuje...musisz powiedziec jemu wszystko co cie trapi...nie boj sie ![]() meska strategia jest zawsze taka: wala glupa,i czekaja az kobieta o wszystkim zapomni...tylko ze to wlasnie MY kobiety zawsze pamietamy dluzej i wszystko ciezej znosimy... niezalamuj sie tylko, wszystko da sie rozwiazac ale tylko wtedy gdy obie strony beda chcialy wspolpracowac...trzymam za ciebie kciuki... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4975 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#4976 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() sprobuje jeszcze raz. w sumie mnie nie dziwi ze moze miec dosyc tych moich humorkow bo sama czasem mam;/ staram sie nad tym panowac...w kazdym razie pracuje nad tym;p dzieki za rady i za wsparcie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4977 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja zawsze wychodze z zalozenia ze rozmowa mozna bardzo duzo zdzialac...sama zbieram sie do pogadanki ze swoim TZ ale jakos niemoge ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4978 |
Rozeznanie
|
To życzę Wam wszystkiego najlepszego na nowej... a nie, to przy innej okazji
![]()
#4979 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a to właśnie przez niego postanowiłam tu dziś coś napisać .. Zerwałam z nim 2 miesiące temu .. po prostu stwierdziłam,że to nie ma żadnego sensu,że go nie kocham i tak dalej .. podjęłam męską decyzję i powiedziałam mu prawdę . Przeżył to strasznie .. próbował mnie zatrzymywać przeróżnymi sposobami.. najlpierw starał się być niemiły( chciał wzbudzić zazdrość ) , potem był cudowny i kochany .. i chciał zatrzymać chociaż przyjaźń.. We mnie zbierała się straszna litość.. myślałam nawet,czy do niego nie wrócić,ale to chyba największa krzywda : być z kimś z litości .. A teraz jest strasznie ![]() ![]() ![]() NO! musiałam się wyżalić . Teraz mi lepiej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4980 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
hehe ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.