|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4951 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Tyłki wciąż wielkie mamy i o życiu rozmawiamy! Część 2.
Ja noszę kształt naturalny, czyli taki jaki mi wynika z budowy i kształtu paznokci. Próbowałam różnych wariantów, ale zawsze wracam do zwykłego owalu, tak lubię najbardziej, tak jest najwygodniej i tak moje palce wyglądają najszczuplej.
![]() ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Kształt wynikający z kształtu. Brawo Maro. Pała, siadaj.
|
|
|
|
#4952 | |
|
Placuszek racuszek
|
Cytat:
witaj w klubie noszę dzieciece rękawiczki..![]() czekam na efekty i fotki oczywiście! ja od ponad miesiąca jem zdrowo. Kurcze, dziewczyny nie piję od miesiąca kawy. JA NIE PIJE KAWY nie spodziewałabym się tego po sobie. I również od tego czasu nie używam cukru. Głupieję na starość ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- [1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;51422951]Ja noszę kształt naturalny, czyli taki jaki mi wynika z budowy i kształtu paznokci. Próbowałam różnych wariantów, ale zawsze wracam do zwykłego owalu, tak lubię najbardziej, tak jest najwygodniej i tak moje palce wyglądają najszczuplej. ![]() ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Kształt wynikający z kształtu. Brawo Maro. Pała, siadaj. [/QUOTE]Kształtowny kształcie, zazdroszcze Przynajmniej nie męczysz się z tym, czy aby to migdał, czy jeszze nie.. A może coś dopiłować, a może za dużo dopiłowałam... eehh..mi naturalnie rosną niefajnie i tak jakos mi sie nie podoba. Takie zaokrąglone kwadraty. Kompletnie mi nie pasują, więc migdalę. |
|
|
|
|
#4953 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Był ktoś na diecie low carb i wie z czym to się je? :P Wysłane z telefonu, jem ogórki i literki |
|
|
|
|
#4954 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pochwalę się, jeśli tylko będzie czym. ![]() Mi też przydałoby się poćwiczyć. Póki co włączyłam tylko basen, na nic nie starcza mi czasu.
|
|
|
#4955 |
|
Zadomowienie
|
Wiem tylko jedno: nie rób sobie tego.
Przy małej ilości węgli musisz zwiększyć spożycie tłuszczy i białek, a to najczęściej prowadzi do zatłuszczenia i nadkwasoty. Już ja się załatwiłam pięknie kilka lat temu, ucz się na moich błędach.
|
|
#4956 | |
|
Placuszek racuszek
|
Cytat:
głównie to, że nie cukruję już niczego. Bo kawę zawsze musiałam pić z cukrem i nigdy innej wersji bym nie wypiła. No i czuję się lżej ja nie jestem w sumie na żadnej konkretnej diecie. Staram się jeść rzeczy o niższym IG ale to w sumie mi wynika z produktów, które wybieram jedyne co, to mam problem z węglowodanami. Muszę jeść ich więcej i kompletnie nie wiem jak to dokoptować..
|
|
|
|
|
#4957 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4958 | |
|
Placuszek racuszek
|
Cytat:
aż kupiłam dziecięce i o, ładnie leżą ![]() będzie, będzie. Cokolwiek nie wyjdzie, widzę tu foty! ![]() Tee, basen to dobry trening. Ja żałuję, że nie chcę mi się zwlekać doopy i chodzić na basen. I tak palę tłuszcze na macie w domu, choć chcę jeszcze wrócić do biegania
|
|
|
|
|
#4959 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z telefonu, jem ogórki i literki |
||
|
|
|
#4960 |
|
Placuszek racuszek
|
|
|
|
|
#4961 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4962 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja ograniczyłam białko do 10% dziennego spożycia i wreszcie czuję się tak, jak powinnam.
|
|
|
#4963 | ||
|
Placuszek racuszek
|
Cytat:
u mnie kawa bez cukru z mlekiem... skonczyłaby się mdłościami... bleeeeehhh---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- [1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;51423086]To biegaj bez. Nie szukaj sobie wymówek! . Maro, kocham Cie myślisz.....że nie wzieliby mnie za sportowego - leśnego ssaka? Cytat:
|
||
|
|
|
#4964 |
|
Konto usunięte
|
Tak gadacie o jedzeniu a ja głodna.
(((((((((( Idę do kuchni.
|
|
|
|
#4965 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
* 75 g żytniego chleba z pasztetem z soczewicy do smarowania, szpinakiem i pomidorem, * 80 g makaronu pełnoziarnistego spaghetti ze szpinakiem * omlet owsiany (30 g mąki owsianej, 20 g mąki pełnoziarnistej, jabłko) z rozgniecionymi bananami *600 g ziemniaków pieczonych z sosem tzatziki ![]() ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- [1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;51423160]Tak gadacie o jedzeniu a ja głodna. (((((((((( Idę do kuchni.[/QUOTE]Mówisz, że wreszcie odnalazłaś swoje miejsce?
|
|
|
#4966 |
|
Zadomowienie
|
Dobra, jeśli kiedykolwiek będę szła na randkę z jedzeniem to już znalazłam idealne miejsce dla siebie, taką fajną włoską restaurację
A u mnie w grę wchodzi tylko migdał, jeśli kiedykolwiek dojdę do tej długości, póki co jest tylko spiłowywanie kantów ![]() Też mam małe dłonie i krótkie palce, jedynie wskazującym mam dość długi. Przypomniałyście mi, że muszę kupić nowe rękawiczki, miałam takie fajne malutkie i je zgubiłam |
|
|
|
#4967 | |
|
Placuszek racuszek
|
Cytat:
muszę się bardziej skupić na proporcjach, na to wygląda... u mnie dziś kiepsko jadłospis wyglądał, bo byłam na zajęciach i nie przygotowałam nic, więc kupiłam 2 grahamki w piekarni sniadanie - mała garść płatków owsianych i żytnich, banan, 2 łyżki jogurtu greckiego, kilka chrupków błonnikowych 2 śniadanie - sucha grahamka przekąska - 2 sucha grahamka obiad - 3 małe ziemniaki, sałatka z sałaty lodowej z ogórkiem zielonym i łyżką jogurtu, omlet z płatkami owsianymi i szczypioorkiem i teraz chciałam wypić koktajl..
|
|
|
|
|
#4968 |
|
Zakorzenienie
|
Wy tu o zdrowym jedzeniu a ja czekam na senon na truskawki i robię ciasto
|
#4969 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Głoduję sobie dzisiaj po dwóch tygodniach obżarstwa. BOŻE jak dobrze. Też tak macie że przegłodzenie dobrze wam robi? :P Póki co zjadłam dwie kromki z masłem, dwa jajka na miękko i twarożek, fasolę szparagową z wczoraj i pomidorówkę z kus kus I chyba tyle, ewentualnie przed spaniem zjem pół kromki żeby całkiem na głodniaka nie iść :P W wakacje tak schudłam - porządne śniadanie i 5-6 godzin przerwy i dopiero obiad i lekka kolacja. Może znowu się uda :P Wysłane z telefonu, jem ogórki i literki ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Cytat:
Wysłane z telefonu, jem ogórki i literki |
||
|
|
|
#4970 |
|
Zakorzenienie
|
Ja teraz szaleje z sałatą. Robię sałatę, rzodkiewke i szczypiorek plus śmietaną
|
#4971 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;51422727]Owłosienie plus mocno widoczne żyły na innych zdjęciach.
[/QUOTE]Uwierz mi, że takie owłosienie u kobiety jest jak najbardziej możliwe Gdybym nic nie robiła z włosami na rękach wyglądałyby tak samo![]() Ja ostatnio coraz mniej słodzę herbatę. Z dwóch łyżeczek zeszłam do połowy łyżeczki. Może niedługo uda mi się nie słodzić w ogóle.
|
#4972 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Taa, od tygodnia nie jadłam normalnego posiłku, dziś zjadłam w tej restauracji i już biegunka |
||
|
|
|
#4973 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam sobie ten test Becka i mam 32 punkty.
Muszę coś ze sobą zrobić,jestem nie do wytrzymania po prostu,podziiam ludzi,którzy ze mną przebywają.
|
|
#4974 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4975 |
|
Konto usunięte
|
Jak mi się nic nie chce...
---------- Dopisano o 06:39 ---------- Poprzedni post napisano o 06:24 ---------- Zrobiłam sobie śniadanko, omnmnom .
|
|
|
|
#4976 |
|
Zadomowienie
|
Maro, dalej wcześnie wstajesz?
Tak, piątek to był dzień podniesienia pewności siebie ![]() Nie ma to jak cieszyć się z zaczepek, podchmielonych studentów, ale było jeszcze widno, to może coś w tym być ![]() Za to wczoraj Najpierw mój biust okazał się być podejrzany dla pani ze służb porządkowych i porządnie go wymacała Ja rozumiem, że oni muszą sprawdzać czy nic nie wnosimy, ale serio miałabym coś po bokach stanika powsadzać ![]() Potem obejmowanie za talię i ramię przez różnych typów i napieranie na mnie podczas koncertu Edytowane przez Yuki no hana Czas edycji: 2015-05-17 o 13:01 |
|
|
|
#4977 |
|
Zadomowienie
|
Boooorze, ja poproszę deszcz, teraz, zaraz, już. Alergia mnie dzisiaj wykończy.
|
|
#4978 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Kurcze, miałam się odchudzać, a zamiast tego od rana jem jakieś śmieci, w tym duże fryty z MD czyli milion kalorii. I znowu jestem głodna, i znowu pytanie co zjeść. ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Ludzie są dziwni. Po kiego, no po kiego dzwonić 14 razy na skajpaja*, jak się widzi, że ktoś jest niedostępny? No po co? ![]() * https://www.youtube.com/watch?v=agKapUXqTps
|
|
|
|
|
#4979 |
|
Kawoholiczka
|
Cześć Wam
Kiedyś już tutaj pisałam, ale przypomnę się: druga klasa LO, pupa w rozmiarze 42, obecnie walczymy o spadek kilogramów, bo przez rok przytyłam niemal 15 kg (stres, choroba, własne lenistwo itd.) Chciałabym wrócić do poprzedniej wagi i rozmiaru 38. Obecnie w związku, choć jeszcze parę dni temu singielka
|
#4980 |
|
Konto usunięte
|
Skąd masz TŻ? Komu zabrałaś?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.

noszę dzieciece rękawiczki..
nie piję od miesiąca kawy. JA NIE PIJE KAWY
nie spodziewałabym się tego po sobie. I również od tego czasu nie używam cukru. Głupieję na starość
jedyne co, to mam problem z węglowodanami. Muszę jeść ich więcej i kompletnie nie wiem jak to dokoptować..

. 

(((((((((( Idę do kuchni.