|
|
#4951 |
|
Gang Iren
|
Dot.: 30 + 40 + dzień po dniu :-)
Stary lubi sowy. Tak teraz sobie myślę, że mogłam mu nie dawać, bo do mnie ta sowa na książkach
Eva musi być z ciebie piękna kobieta, bo te lalki z pięknem, doskonałością się kojarzą.
|
#4952 | |
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
Przeczytalam /przemyslalam I zdania z pieknym usmiechem na twarzy nie zmieniam.
---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Cytat:
Gosia, ale jak w domu kubek to spokojnie go uzywaj kiedy chcesz albo dokup drugi. przypomnialo mi sie z kawalu... oj musi, oj musi
|
|
|
#4953 |
|
Gang Iren
|
Kubek będę pożyczać.
Jestem kubkoholiczka i chciałabym mieć wszystkie fla siebie
|
#4954 |
|
Rozeznanie
|
Tez zbieram kubki. Z kazdej podrozy przywoze jeden lub dwz'a jako wakacyjna pamiatke.
Ostatnio jednak zaczynam doceniac piekno i finezje porcelanowych filizanek. Chyba sie starzeje )))
|
|
|
|
#4955 |
|
Zakorzenienie
|
Caffe, teraz ten serial o cesarzowych będę musiała powoli sciagac
I ogladac po angielsku. Podobał mi się bardzo film Cesarzowa, dla mnie niesamowity, choć smutny - o potędze nienawiści, o zyciu u boku kogos, kogo się nienawidzi...i o poświęceniu miłości dla władzy...No i piękne obrazy, kolory... Nadal w Walking dead ![]() Piekne kubki i nie tylko sa z motywami z obrazów Anne Stokes. Mam iles ![]() http://rockmetalshop.pl/search.php?text=anne+stokes |
|
|
|
#4956 |
|
Gang Iren
|
Kama super te kubki. Mojemu mężowi by się spodobały.
|
#4957 |
|
|
Wowwww... Kama, super jest ten sklep, moje klimaty
|
|
#4958 |
|
Zakorzenienie
|
sklep ok, kupowałam tam kubki właśnie i kalendarze
|
|
|
|
#4959 |
|
Zakorzenienie
|
No i zaczęło się- obecnie w ruchu sprężarka i wiertarka. Nie wiem co gorsze. Na dodatek znowu mnie zaatakował kręgosłup
![]() Kama - fajne te kubki ![]() Gosia- ja również przeczytałam i zdania też nie zmieniam
|
|
|
|
#4960 |
|
Gang Iren
|
To chyba nie do mnie.
|
#4961 |
|
|
Cobalt Slut Ahahahahaha
Na czerwonym tle wyglada zabawnie ![]() Sent from my iPhone6+ using crap Tapatalk
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4962 |
|
Gang Iren
|
Eva fajna kiecka
|
#4963 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia- ups...przepraszam
![]() Eva- fajna kiecka i wcale nie taka slutowata ups Beata nie czytaj |
|
|
|
#4964 |
|
Zadomowienie
|
Eva, no jak na Ciebie to całkiem grzeczna
spodziewałam sie samej koronki albo ledwo przykrycia tyłka ![]() Młody dziś wykończył mnie totalnie, wiec z lenistwa zamiast maski z kurkumy nałożyłam maskę z Tołpy, która kiedyś polecała Gosia. Gosia, fajne zakupy. Jeśli mnie pamięć nie myli, to ostatnio prawie codziennie masz jakieś łupy i bardzo dobrze ![]() Ej, Dziołchy, to co, tylko ja żyje tu w konkubinacie ? Żadna sie na razie nie zgłosiła
Edytowane przez Wonder Woman Czas edycji: 2015-09-09 o 20:21 |
|
|
|
#4965 |
|
Zakorzenienie
|
Kamlisa, serial oglądałam raczej dla tej wizualnej strony, bo ja strasznie lubię wszystkie filmy kostiumowe. Akcja moim zdaniem nieco nudnawa, chciaż zdarzyły się bardziej wciągające momenty. Bardzo niewiele na temat tła historycznego. No i żadnej akcji w sypialni Cesarza!
Kolory tych sukni, zdobienia, tkaniny - po prostu uczta dla oczu. Ja się czuje jak dzięcko patrzące na cukierki... Inne, fantastycznie egzotyczne rozumienie piękna. Nie pamiętam, czy oglądałam 'Cesarzową', pewnie nie - muszę nadrobić... Czytałam książkę, ale kto się połapie - może to była inna cesarzowa... Z kostiumowych bardzo podobał mi się The Tudors oraz ten o Marco Polo. |
|
|
|
#4966 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale ta Tesla Caffe to niczego sobie...
Edytowane przez Wonder Woman Czas edycji: 2015-09-09 o 20:27 |
|
|
|
|
#4967 |
|
Zakorzenienie
|
Wonder, nikt się nie zgłasza - a może tu też Mocherowe moderują forum?
---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- ...i wycinają bezbożne zeznania
|
|
|
|
#4968 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dobrze, ze bezbożne pytanie chociaż sie zachowało ![]() Mój konkubent (
Edytowane przez Wonder Woman Czas edycji: 2015-09-09 o 20:37 |
|
|
|
|
#4969 |
|
Zakorzenienie
|
Caffe, ksiązka była chyba o innej cesarzowej, bo tez cos takiego czytałam. Akcja filmu dzieje się wcześniej. Pieknie, krwawo, z wciagająca intryga, choć tu raczej gra namietnosci, miłości i nienawiści miedzy członkami tej samej rodziny. Co można zrobić dla władzy...Tez orgia kolorów, szat...Jeśli któras nie widziała - bardzo polecam.
http://www.imdb.com/title/tt0473444/?ref_=fn_al_tt_1 |
|
|
|
#4970 |
|
Gang Iren
|
Segreguję śmieci, bo nie jest to kłopotliwe. Mamy tylko trzy kontenery: zwykłe, ogrodowe i recycling czyli kartony, papiery, butelki, plastik. Szybko idzie sobie nawyk wyrobić
|
#4971 |
|
Zakorzenienie
|
Kamlisa, rzeczywiście nie widziałam filmu, a miałam w planach. Super, może w weekend przy winku... Dzięki!
---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- My także segregujemy, jak większość osób tutaj. W sklepach dostaje się darmowe torby - zielone na odpady organiczne, niebieskie na plastik. Na papier i szkło są osobne kontenery, więc mamy osobne kosze także w domu. Zero problemu. ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Eva - Tesla jest praktyczna, bo ładuje się za free - miasto sponsoruje, wszędzie są kable na parkingach. I do tego podatki/opłaty niższe. ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Wonder, korzystaj - ja bym tak częściej swojego chciała gdzieś wysłać...
|
|
|
|
#4972 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam w planach ciąg najlepszych: Hero, Przyczajony, Dom latających...Specjalnie jeździłam kiedys na nie do Multikina, by ogladac orgie barw i te widoki na dużym ekranie
Wszytskie piękne i wszystkie smutne. Osobiscie wole to, niż cukrowane zakończenia filmów amerykańskich.O, Wybranego jeszcze musze obejrzeć, pamiętam, ze mi się kiedys bardzo podobał. Choc to zupełnie inna bajka, rzecz jasna ![]() http://www.imdb.com/title/tt0112750/...nm_flmg_act_59 |
|
|
|
#4973 |
|
Zakorzenienie
|
Caffe padłam
![]() :rotf l:Moherowe moderatorki![]() Jaka kiecka?Przegapiłam zdjątko? Eva- no u Ciebie samochody to najwyższy poziom.. Bogaci szejkowie,luxus..Bankomat y serwujące sztabki złota..Nie no koniecznie musimy Cię odwiedzić kochana..To będzie Sex wizaż w Wielkim Mieście ![]() Gosia Seriale-Dynastia Tudorów, Rodzina Borgiów,Downton Abbey,Dexter itd,itd... Chętni e podłapię tytuły tych Waszych naj...
|
|
|
|
#4974 | |||
|
Zadomowienie
|
Hej Dziołszki
Dzisiejsza noc bez ekscesów młodego jak wczoraj, więc lepiej pospałam ![]() Kawa ---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:30 ---------- Miszka, post 4961, nowy nabytek Evy ![]() ---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:38 ---------- Poprzedni post napisano o 07:36 ---------- Cytat:
|
|
|
#4975 | |||
|
|
Gosia, dzieki ale serio sie podoba ten kobalt? Bede swiecic po oczach, hehehehe I to nie przykladem.
Ausssie. Pocieszasz mnie LOLCytat:
Wonder, jako to zadna? Ja przerabialam konkubinat. Fajnie bylo, a jeszcze lepiej bo potem rozwodu brac nie trzeba, tyle komplikacji z glowy Cytat:
Caffe, u nas narazie nie ma podatkow, oby tak dalej Tesla to nie moj typ auta, ale Fisker juz bardziej, tylko zeby silnik bylo slychac. Cytat:
Michell, te sztabki zlota sa malutkie hehehehehe, ZlotoMaty serwuja sztabki w roznych ksztaltach, z roznymi napisami, nie sa jakos specjalnie drogie.Jestem fanka motoryzacji, kocham samochody, motory, jachty, wszystko co ma silnik im poezniejszy tym lepszy Wonder, 23-ciego Wrzesnia ![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Slonce inaczej Collage z Emirates Palace, 7 gwiazdek hotel w Abu Dhabi ![]() Sent from my iPhone6+ using crap Tapatalk ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- W tym hotelu, wszystko co jest zolte, swieci sie I wyglada jak zloto JEST zlotem. W kazdym miejscu, sciana, sufit, podloga, krany w lazienkach... w kazdym miejscu, zrobie wkrotce zdjecie Cappucino, tez jest ze zlotem
|
|
|
#4976 |
|
Gang Iren
|
Dzień dobry
![]() Eva tak, podoba mi się sukienka ![]() Wonder jak mieszkałam w Polsce też nie segregowałam śmieci. A tutaj jest inaczej, mam swoje kontenery.
|
#4977 |
|
Zakorzenienie
|
7 gwiazdek do kawy?Czemu nie
![]() Wonder ile synek ma lat? |
|
|
|
#4978 |
|
Rozeznanie
|
Piekna kiecka Eva, aussie powodzenia z remontem.
U nas tez sie segreguje smieci. To juz stali sie normalna czynnoscia. Nagminne jednak jest podrzucanie smieci do smietnika sasiadow i to normalne nie jest :-( Dzien dobry dziewczeta, kawa kawa kawunia. |
|
|
|
#4979 |
|
Zakorzenienie
|
Po porannych mgłach wyszło słońce
Niestety mój kręgosłup dostał mocno w d ... wczoraj SKS My już od dawna segregujemy śmieci...8-10lat?? Nie mam z tym problemu. Kwestia chęci, organizacji i przyzwyczajenia. Eva- zero podatków? OMG dlaczego nie mieszkam w Dubaju Kiecka naprawdę bardzo przyzwoita. Niemal jak Miszki zakonnica
|
|
|
|
#4980 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, genialna pogoda! Szkoda czasu na internet...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:20.

)))

Chętni e podłapię tytuły tych Waszych naj...

SKS
Kiecka naprawdę bardzo przyzwoita. Niemal jak Miszki zakonnica