Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVIII - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-19, 13:55   #4951
ruskieklopsy
tuńczyk duńczyk <><

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVIII

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Też mam zaokrąglony brzuszek, a w ciąży nie jestem (na całe szczęście) - i co teraz? Hmmm, czyżby istniały inne powody zaokrąglonych brzuszków?
Ta, jak czasem sobie porządnie pojem to mi wyskakuje brzucho nieźle, potem mi się śnią koszmary że jestem w ciąży...za każdym razem XD

ruskieklopsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-19, 13:58   #4952
akna1102
Zadomowienie

Oglądam siatkę, jestem załamana...nie dość, że nie gramy w finale, to jeszcze możemy zostać bez brązowego medalu;(
akna1102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-19, 13:58   #4953
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Adamantium01 Pokaż wiadomość
ja polecam Mayera Hawthorna, tu z 3 płyty specjalnie dla Was z Kendrikiem

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

classic shieeeet
Świetny kawałek, dziękuję Ci bałdzo, bałdzo, bałdzo mocno! Totalnie mój klimat.

Ja ubóstwiam również J.Cole, zapodam starocia

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."

Edytowane przez Vampi_z_piekla_rodem
Czas edycji: 2015-07-19 o 14:00
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-19, 14:01   #4954
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez bubus900 Pokaż wiadomość
Paradoksalnie, Lola dodała sobie kilka ładnych lat tymi zabiegami. Teraz wygląda na dobrze zrobioną 40-stkę. A szkoda, ładna była i to bardzo przed tym wszystkim..
Moim zdaniem Lola wyglada teraz jak panie ktorych wieku nie mozna dokladnie okreslic, ale wiadomo ze tam 45 to minimum. Przypomina mi ta babke z Zon Hollywood A i pan doktor moim zdaniem sobie zbytnio reklamy nie zrobil, raczej antyreklamę.
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-19, 14:03   #4955
pesstka90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez akna1102 Pokaż wiadomość
Oglądam siatkę, jestem załamana...nie dość, że nie gramy w finale, to jeszcze możemy zostać bez brązowego medalu ;(
No niestety będzie ciężko.. amerykanie bronią, że miło popatrzeć. Moze się jeszcze przełamią nasi, momenty mają Wczorajszego meczu żal strasznie - tak mało brakowało.. Mam nadzieję, że Serbia wygra (choć wątpię) Marzył mi się finał Polska Serbia tak btw

Edytowane przez pesstka90
Czas edycji: 2015-07-19 o 14:05
pesstka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-19, 14:04   #4956
juli_jka
now or never

Cytat:
Napisane przez agatnik Pokaż wiadomość
serio? Tylko ja widzę pod płaszczem zaokrąglony brzuszek? Nie jestem osiedlową plotkarą, a ciąża to nie powód do wstydu
owszem nie powód do wstydu, ale to raczej prywatne sprawa, i póki Kasia nie będzie chciała jej sama ogłosić, to co komu do tego.

jak pojem pizzy i popiję czymś gazowanym śmiało można mi 3 m-c dać
Stary 2015-07-19, 14:04   #4957
Hadassah
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ruskieklopsy Pokaż wiadomość
Jeszcze nie uzywasz ringa do makijaży, to ci nie grozi. Ale jak nie przestaniesz wrzucać na insta tych egzotycznych pyszności, to zaraz sie posypią komcie o zachciankach

jak jeszcze dzisiaj jakaś jutuberka będzie trzymać Bardzo Duże Ilości Rzeczy na miniaturce, to juciubowo jestem spelniona.

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

A gdybyście o nosie nie napisały, to bym nie zauważyła. Zjechałam w dół i zobaczyłam nos przed operacją, według mnie super zmiana, mała, ale na plus.
(ps. te włosy na avatarze na insta...to takie naprawdę miała, czy to przeróbka?D: lubię kolorowe wlosy, ale nie w kwadraty...)
Moim zdaniem zmiana ogromna (nie wiem czy widziałaś jej profil) i kibicuję, aby opuchlizna zeszła tak, żeby 'kartofelek' zniknął. Dziewczyny nie oglądam i ogólnie nie przepadam za nią (głos i wypowiadanie się ), ale obejrzałam vlog o nosie i super, że dostała taką możliwość i go 'zrobiła', nie ma sensu się z takim męczyć. No chyba że komuś nie przeszkadza .
Hadassah jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-07-19, 14:06   #4958
ruskieklopsy
tuńczyk duńczyk <><

Cytat:
Napisane przez Hadassah Pokaż wiadomość
Moim zdaniem zmiana ogromna (nie wiem czy widziałaś jej profil) i kibicuję, aby opuchlizna zeszła tak, żeby 'kartofelek' zniknął. Dziewczyny nie oglądam i ogólnie nie przepadam za nią (głos i wypowiadanie się ), ale obejrzałam vlog o nosie i super, że dostała taką możliwość i go 'zrobiła', nie ma sensu się z takim męczyć. No chyba że komuś nie przeszkadza .
No własnie po profilu widać najbardziej, że pozbyła się tego garba, teraz ma naprawdę fajny.

ruskieklopsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-19, 14:07   #4959
juli_jka
now or never

Karolina

wg mnie to ten puder jest za ciemny
(?)
+ brudna gąbka - ale niech mnie ktoś poprawi
Stary 2015-07-19, 14:09   #4960
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
Świetny kawałek, dziękuję Ci bałdzo, bałdzo, bałdzo mocno! Totalnie mój klimat.

Ja ubóstwiam również J.Cole, zapodam starocia

J.Cole
a jeszcze w duecie z Beyonce
świetny klip i klimat

Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-19, 14:09   #4961
stotek
Zakorzenienie

Tez uwazam, ze puder jest za ciemny.
Ale za to w szminka jej super pasuje

Powiedzcie mi, czy gdyby Lola nigdy wiecej nie poddala sie zabiegom, to jej twarz wroci do stanu sprzed? Czy jednak nie bardzo? Niby wiem, ze to nie jest trwały efekt i trzeba to powtarzac, ale wlasnie ciekawa jestem czy po jednorazowej wtopie (bo inaczej nie umiem okreslic tego, co ona z sobą zrobiła) można wrocic do normalnego wyglądu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-07-19, 14:10   #4962
KUCIA
Raczkowanie

Widzę, że po moich słowach rozpętała się "mała burza". Nie miałam na myśli nic złego, nie interesują mnie plotki. Wiem, że Katosu ostatnio się odchudzała i prowadziła zdrowy tryb życia. Jeśli kogoś uraziłam to przepraszam. Każdy ma prawo do swojej opinii -ja mam taką. Teraz wiem, że nie powinnam tego pisać, to jest jej prywatna sprawa. Dlatego przepraszam Katosu jak i dziewczyny. Myślę, że temat powinien być skończony.
KUCIA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-19, 14:10   #4963
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez juli_jka Pokaż wiadomość
Karolina

(?)
tylko karola mogła iść i wybrać kolor nc15. naprawdę.
jak zamawiałam podkład z maca przez neta, to wysłali mi do testów próbkę innego podkładu w kolorze nc25 i to jest naprawdę porządna ciemnica. a co dopiero nc30 dla polskiej blondynki...
masakra, ona świadomie się krzywdzi
Stary 2015-07-19, 14:11   #4964
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez akna1102 Pokaż wiadomość
Też tak mam Musi świetną osobą prywatnie
No i podziwiam ją, że nagrywa filmiki bez cięcia i montażu
To jest chyba rzecz jaka najbardziej lubie w jej filmikach. Nie lubie jak w filmiku jest duzo ciec, bije wtedy taka sztuczność. Mam wrazenie ze osoby w ktorych filmikach jest malo ciec sa soba, a nie udaja kogos innego. Rozumiem ze czasem trzeba zrobic ciecie, ale bez przesady zeby co 2 zdania.
Stary 2015-07-19, 14:17   #4965
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
owszem nie powód do wstydu, ale to raczej prywatne sprawa, i póki Kasia nie będzie chciała jej sama ogłosić, to co komu do tego.

ale przeżywacie bardziej niż Ci co rzucili słowo "ciąża"
nie widzicie jednej rzeczy - czym innym jest pisanie takich rzeczy z i robienie z tego jakiejś nienormalnej sensacji, jak to się niekiedy zdarzało, a czym innym napisanie tego co widać gołym okiem.
do niektórych chyba nie dociera, że komentowanie takich rzeczy wcale nie oznacza, że kogoś interesuje ten temat i jedynym życiowym celem jest rozpowiadanie tego po całych internetach, serio. dla mnie osobiście cały yt znaczy tyle co wczorajszy deszcz i chyba z tej okazji nie potrafię ogarnąć tego cackania się z pewnymi tematami oraz tego oburzenia na światową skale

Edytowane przez evvelinek
Czas edycji: 2015-07-19 o 14:19
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-19, 14:19   #4966
2011607111034
Konto usunięte

Karola oszalała, wygląda jak 15latka, która podebrała puder mamie... mulatce.
2011607111034 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-19, 14:21   #4967
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Karolina

(?)
dla mnie tez jest za ciemny, w ogole jak powiedziala nc30 to myslalam, ze sie przeslyszalam
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-19, 14:22   #4968
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Autumn Witch Pokaż wiadomość

Wcale nie chodzi o naznaczenie ze ciaza zla, a youtubowe wrozenie z fusow. Wychodzi na to ze wystarczy zeby czlowiek dostal czkawki a juz mu przepowiadaja rychle powiekszenie rodziny.

Zreszta czy ciaza, czy przytyla czy zle ubranie czy zle oswietlenie nie powinno to nikogo interesowac bo ona nie prowadzi vloga o swoim zyciu typu itsjudytime tylko o makijazu.
ad 1. ubierzcie okulary do oglądania tego filmidła
ad 2. to że ktoś coś napisze nie znaczy że go to interesuje
Stary 2015-07-19, 14:23   #4969
Ollaya
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
To rozliczanie z każdego kilograma jest żałosne do potęgi. 'O, przytyła', 'O zaokrągliła się' - a jeszcze uwielbiam pisanie 'uwag' tego typu na biało albo w formie: "to jej sprawa, ale powinna schudnąć" czy "dla jej zdrowia lepiej byłoby, żeby schudła" - no tak, nagle wszyscy przejmujemy się zdrowiem obcej kobity z drugiego końca Polski.

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

Też mam zaokrąglony brzuszek, a w ciąży nie jestem (na całe szczęście) - i co teraz? Hmmm, czyżby istniały inne powody zaokrąglonych brzuszków?
w moim przypadku to ciąża spożywcza na szczęście nie trwa 9 miesięcy

też mi się wydaje, że niektórzy komentują według zasady, że w internetach można więcej. ja staram się nie puszczać w świat komentarzy, których nie miałabym odwagi powiedzieć osobie siedzącej obok, kumpeli, znajomej.no, ale co kto lubi
Ollaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-19, 14:24   #4970
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stotek Pokaż wiadomość

Powiedzcie mi, czy gdyby Lola nigdy wiecej nie poddala sie zabiegom, to jej twarz wroci do stanu sprzed? Czy jednak nie bardzo? Niby wiem, ze to nie jest trwały efekt i trzeba to powtarzac, ale wlasnie ciekawa jestem czy po jednorazowej wtopie (bo inaczej nie umiem okreslic tego, co ona z sobą zrobiła) można wrocic do normalnego wyglądu
tylko ciekawe jaki to jest kolor w rzeczywistosci, bo jakos opis koloru srednio mi pasowal do tego na ekranie
karolina powinna zakopać te wszystkie baby pinki bo w nich wygląda źle.
A wlasnie, wlaczylam dzis pierwszy film lgs a tam Kasia z baby pink na ustach dobrze, ze juz sie tak nie krzywdzi
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-19, 14:25   #4971
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
ale przeżywacie bardziej niż Ci co rzucili słowo "ciąża"
nie widzicie jednej rzeczy - czym innym jest pisanie takich rzeczy z i robienie z tego jakiejś nienormalnej sensacji, jak to się niekiedy zdarzało, a czym innym napisanie tego co widać gołym okiem.
do niektórych chyba nie dociera, że komentowanie takich rzeczy wcale nie oznacza, że kogoś interesuje ten temat i jedynym życiowym celem jest rozpowiadanie tego po całych internetach, serio. dla mnie osobiście cały yt znaczy tyle co wczorajszy deszcz i chyba z tej okazji nie potrafię ogarnąć tego cackania się z pewnymi tematami oraz tego oburzenia na światową skale
Zgadam się ze wszystkim, a z pogrubionym zwłaszcza. Poza tym, że ja "gołym okiem" nic nie widzę (ale też nie jestem dobra w widzeniu ciąż, chyba z racji całkowitego braku zainteresowania tematyką).

Cytat:
Kwas hialuronowy wchłania się szybciutko, po 3 miesiącach (duży obszar, np. policzki)może go wcale nie być. Indywidualna sprawa - jak szybko, jednakowoż - znika.

Edytowane przez MostlyAhhhs
Czas edycji: 2015-07-19 o 14:28
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-19, 14:26   #4972
Catalinaaa
Przyczajenie

Cześć, też trochę tego nie rozumiem Myślę, że napisanie, że przypuszczam, że jest jakaś youtuberka w ciąży, nie jest niczym złym, nie popadajmy w paranoję... Jeśli po kimś ewidentnie widać, że ma ciążowy brzuszek, to w ogóle nikt o tym nie napisze, bo to nie temat kanału? Z jednej strony rozumiem, mnie to również nie obchodzi, czy Kasia jest w ciąży czy nie, ale również zauważyłam, że ostatnio jakby jest jej więcej (nie wiem, może to styl ubioru, może lubi luźne ciuchy i tak to wygląda). Zauważyłam, więc piszę, co nie znaczy też, że się tym tak bardzo interesuję i nie mogę żyć bez tej informacji. Myślę, że koleżanka, która napisała, że wygląda, jakby była w ciąży, jest bardziej taktowne, niż napisanie, że przytyła... Kurczę, nie wiem. Ostatnio widziałam komentarz dziewczyny na FB u Katosu coś w stylu 'ale brzuszek... gratulacje!', odpisałam jej w komentarzu 'jaki brzuszek?', wchodzę następnego dnia i w ogóle nie ma tych komentarzy... Przypadek? Cóż... Rozumiem Kasię, być może nie chce mieć komentarzy o ciąży i tak dalej, bo to jej prywatna sprawa, ale trochę głupio mi z tym, że usunęła mój komentarz i Pani wcześniej.
Catalinaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-19, 14:26   #4973
bubus900
Zakorzenienie

Karolina od lat lubuje się w za ciemnych podkładach i pudrach. Ale co my widzowie wiemy. W końcu kamera przekłamuje kolory
Stary 2015-07-19, 14:27   #4974
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ollaya Pokaż wiadomość
w moim przypadku to ciąża spożywcza na szczęście nie trwa 9 miesięcy

też mi się wydaje, że niektórzy komentują według zasady, że w internetach można więcej. ja staram się nie puszczać w świat komentarzy, których nie miałabym odwagi powiedzieć osobie siedzącej obok, kumpeli, znajomej.no, ale co kto lubi
tyle osób to powtarza nie biorąc pod uwagę że są ludzie którzy nie mają problemu ze szczerym wyrażaniem opinii - czy to w internecie czy w cztery oczy. oczywiście nie chodzi mi o chamskie komentarze.
Stary 2015-07-19, 14:28   #4975
201607111040
Konto usunięte

Cytat:

Moim zdaniem tak. Kwas hialuronowy sie wchlonie i wszystko powinno wrocic do normy.
Stary 2015-07-19, 14:28   #4976
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
Karolina

(?)
Trochę jest za ciemny, ja mam kolor nc30 w Mac teraz latem i po samoopalaczu

Cytat:
Napisane przez KUCIA Pokaż wiadomość
Widzę, że po moich słowach rozpętała się "mała burza". Nie miałam na myśli nic złego, nie interesują mnie plotki. Wiem, że Katosu ostatnio się odchudzała i prowadziła zdrowy tryb życia. Jeśli kogoś uraziłam to przepraszam. Każdy ma prawo do swojej opinii -ja mam taką. Teraz wiem, że nie powinnam tego pisać, to jest jej prywatna sprawa. Dlatego przepraszam Katosu jak i dziewczyny. Myślę, że temat powinien być skończony.
Temat nie powinien być nawet zaczynany tak naprawdę.

Cytat:
Napisane przez Venin Pokaż wiadomość
Karola oszalała, wygląda jak 15latka, która podebrała puder mamie... mulatce.
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-19, 14:29   #4977
Ollaya
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
dla mnie tez jest za ciemny, w ogole jak powiedziala nc30 to myslalam, ze sie przeslyszalam
wow, dla mnie nc15 bywa za ciemny..a wydawało mi się że tak jak ja Karolina należy do tych bardziej bladolicych

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-07-19, 14:30   #4978
olenkasz
Zakorzenienie

w większości ta osławiona szczerość to zwykłe chamstwo, buractwo i poczucie wyższości. a potem jedna taka z drugą się szczycą, jakie to są szczere, wow.
czasami lepiej zamknąć papę, miast memlać bez sensu a wagach, zębach i pierdołach.
Stary 2015-07-19, 14:30   #4979
Ollaya
Rozeznanie

w sumie nie wiemy, może Karolina chciała uzyskać sun kissed look
Stary 2015-07-19, 14:32   #4980
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olenkasz Pokaż wiadomość
w większości ta osławiona szczerość to zwykłe chamstwo, buractwo i poczucie wyższości. a potem jedna taka z drugą się szczycą, jakie to są szczere, wow.
czasami lepiej zamknąć papę, miast memlać bez sensu a wagach, zębach i pierdołach.
każdy ma inne doświadczenia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości