![]() |
#4951 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 4
Cytat:
Mi sie wydaje, ze to był dłuższy proces, jeszcze z postów w poczekalni pamietam, ze to zaczelo sie duzo, duzo wczesniej... Czasem nie ma juz czego naprawiać albo bie ma sensu. My dopiero wstaliśmy, tzn Zuza, bo ja juz wczesniej, dostała ostatnia flaszkę mojego mleka, troche mi smutno ale to bez większego sensu. Teraz bede jesc codziennie kebaby i utyje do 100 kg ;p |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4952 |
Zakorzenienie
|
Hej.
My wlasnie wstalysmy. Chlopaki jeszcze ciagna a maz po urlopie pierwszy dzien w pracy jest
#4953 |
Zakorzenienie
|
Hej ja mam słaba nocke za soba. Pies mu wymiotowal tak smierdzaco jakby kupę robil. Pol nocy nie spalam.
#4954 |
Zakorzenienie
|
A u nas znow nocka dosyc przyjemna jak na Mikolaja.. bylo troche pobudek sle nie bylo tragedii
|
![]() ![]() |
![]() |
#4955 |
Zakorzenienie
|
Moja je i cisnie kupe 😎
![]() |
#4956 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny.
Nie pisałam od piątku bo źle się coś czułam - fizycznie przede wszystkim... Czytałam Was oczywiście ale nie mogłam się za bardzo wbic. Zresztą był walkowany temat kp gdzie ja dopiero co się jakoś ogarnęłam po skończeniu i juz ciężko mi było jakby rozdrapywac sobie rany... Dziękuję ze o mnie myslalyscie - Miło mi się bardzo zrobiło - Violka, Niunka, Kamilove, Black, Nancy- :-****************** ![]() ![]() U nas nocka taka se; -)- generalnie to Młody zmienił sobie z 4 na 3 i przez to później do rana ciężko mu wytrzymać wiec juz od 6 marudzi w łóżeczku ze zaraz trzeba mu robić jeść :-/ ![]() Natomiast tej nocy dodatkowo i brzuch dal w kość i się okazało ze @ się zbliża... Dziwacznie póki co bo jakoś tak slabawo leci -mam nadzieje ze wszystko jest ok..- w każdym razie trochę wytłumaczyło się moje złe samopoczucie... Ponadto mam problem z wynikami cukru i boje się ze to jakiś początek cukrzycy :-( - niestety już tej prawdziwej a nie tylko ciążowej... Poza tym weekend zlecial znowu tak szybko ze szok. MAJKA - udanych wakacji :-* NANCY -super ze Arturek zniósł pięknie trasę. Trzymam kciuki za odrobinę chociaż słońca :-*- przywieź mi trochę świeżego powietrza prosto znad morza ;-) CASHMERE - WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ Z OKAZJI URODZIN -TROSZKĘ SPÓŹNIONE ALE SZCZERE :-* BLACK -trzymam kciuki za rehabilitację :-*- daj znać oczywiście co i jak. A cóż z tym Twoim psem? Zjadł coś? Biedaczek :-( KANA - bo szkoda faktycznie ze taki skok potrafi wszystko zepsuć ale może juz po wszystkiemu wrócą przyzwyczajenia i schematy które wypracowałas :-* MADELINEM - smutne to:-(- decyzja pewnie jest przemyślana na 100 sposobów bo takie rzeczy niełatwo się podejmuje - trzymam kciuki żeby się wszystko ułożyło po twojej myśli. Trzymaj się tam dzielnie. Najpiękniejsze w tym wszystkim jest to ze dzięki tz masz Dziewczynki które napewno juz są dla Ciebie całym światem... Podejrzewam ze dla nich jesteś w stanie wiele zrobić i znieść. Ściskam :-* Coś jeszcze chciałam napisać... Ano..prawie że najważniejsze - NIUNKA - jak Synek?bardzo się martwilam o niego - ale Bidus :-(- smutne ze taki mały człowieczek musi przechodzić przez takie choroby.. gorączki..czy inne bóle :-( Mam nadzieje ze juz lepiej jest :-*** Edytowane przez DomimaZet Czas edycji: 2015-07-27 o 07:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4957 |
Zakorzenienie
|
Domima trsymam kciuki zeby zdrowotnie bylo okej i zeby maly wrocil do starych zwyczajow-a moze na noc dajcmu 180?
Cash sto lat sto lat!!! ![]() Mikolaj spi z Kapryskiem na lozku w sypialni. Oczywiscie Kaprysek w jego nogach pod koldra 😊 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4958 |
Zakorzenienie
|
BELKA - Super ze prawie randka się udała
![]() ---------- Dopisano o 07:06 ---------- Poprzedni post napisano o 07:06 ---------- Gratulacje 4 mcy ![]() ---------- Dopisano o 07:13 ---------- Poprzedni post napisano o 07:06 ---------- Dziękuję Ci Kochana :-* 😙 |
![]() ![]() |
![]() |
#4959 |
Zakorzenienie
|
Moj tez jadł i cisnal :-P
Domima nie wiem czy cos zezarl czy co. Moze jej minie samo
#4960 |
Zakorzenienie
|
A my sobie spałyśmy od 5.30 z dwoma pobudkami na wciśnięcie smoka ;p moje dziecko wyglada jak sierotka - body na długość jest ok, ale jest o wiele za szerokie. Zgredek ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#4961 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4962 |
Zakorzenienie
|
Mam chyba ze 4 pary takich...nie zakladam ich jej bo masakra
![]() |
#4963 |
Zakorzenienie
|
Wstałam o 8:30 a dziecko nie śpi od około 7:30
![]() ![]() Byłam wczoraj w jednej aptece i nie było woreczków do mrożenia mleka, dziś idę zobaczyć do dwoch obok mnie może tam będą a jak nie to jutro wejdę do smyka bo będę w empiku po odbiór motylka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4964 |
Zakorzenienie
|
U mnie dzis niby slonce swieci ale chlod paskudny.
Mala na drzemce po 120ml mleka ( znow odciagam bo kloci sie z cyckiem od rana) Chcialam zamowic zaproszenia na chrzest to nie mam neta na kompie ![]()
#4965 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ---------- Cytat:
Potem mierzenie co chwile. ---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ---------- Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4966 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
gratulacje!! A my idziemy na spacer. Synka wzieli wczoraj dziadkowie na działkę (do środy-moi rodzice) więc mam taką labę że aż niemożliwe ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4967 | |
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- Tź jeszcE po takiej nocy musial isc do pracy... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4969 | |
Zakorzenienie
|
Cashmere wszystkiego najlepszego 🌷😘🎂
Cytat:
![]() |
#4970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To tak: przede wszystkim Tesco, troche Allegro, h&m i upolowane na szmateksach ;p |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4972 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam dwa pytania. Po 1. Gdzie można kupić skarpetki dla takiego Maluszka które nie uciskaja nóżek?
2. Jak na opakowaniu mm jest napisane 4 miesiąc- 150 ml 6 razy Tzn.ze po 3 miesiącu -jak juz zaczyna się 4 miesiąc czy po skończonym 4 miesiącu? No zglupialam .. jak to trzeba rozumieć? ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
Ale śliczny ten komplecik😍 - ej no przestań - musisz go Malutkiej dać - nie sugeruj się jej słabszymi dniami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4973 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Według mnie od rozpoczetego, czyli ukończonego 3 ![]() ![]() ![]() Posprzatałam zostało pomycie podłóg i łazienka do sprzatnięcia i laba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- mam nadzieje, ze lepiej ![]()
![]() |
#4975 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4976 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, nie uwierzycie. Byłam dzisiaj w zakładzie pracy ex tz. Żeby przesylali mi alimenty na moje konto z jego wypłaty. A pani mi na to że muszę przez komornika bo on prowadzi jego sprawę. Byłam też u komornika. Dowiedziałam się że ma zadłużenie plus pobierają mu już alimemty. Czacie? On ma jeszcze jedno dziecko o którym ja nie wiem! I niewiadomo ile będą mu potracax dla małej! Nie mogę w to uwierzyć '
#4977 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dobrze ze buzie ma sliczna 😀 Domima,zdowia ci życzę i poprawy samopoczucia |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4978 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4980 |
Zakorzenienie
|
My po szczepieniu, rota pieknie wypil. Dostal tez p.polio i strasznie plakal, cyca poszla w ruch.
Pozniej zamowilismy dwa torty (jeden niespodzianka dla babci bo dzien po chrzcinach ma urodziny) . Znowu czuje ze w piersi cos sie dzieje, jakis zastoj ![]() ![]() Dziekuje za zyczenia Kochane ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:33.