Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 4 - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-27, 04:00   #4951
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 4

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Madelinem a probowas to naprawic? Czy rozmawiac z nim o jego zachowaniu? Czlowieka nie da sie tak szybko odkochac taki sie wydaje....nie chcevie powalczyc o siebie??

Mi sie wydaje, ze to był dłuższy proces, jeszcze z postów w poczekalni pamietam, ze to zaczelo sie duzo, duzo wczesniej... Czasem nie ma juz czego naprawiać albo bie ma sensu. My dopiero wstaliśmy, tzn Zuza, bo ja juz wczesniej, dostała ostatnia flaszkę mojego mleka, troche mi smutno ale to bez większego sensu. Teraz bede jesc codziennie kebaby i utyje do 100 kg ;p
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-27, 06:23   #4952
gosiak0512
Zakorzenienie

Hej.
My wlasnie wstalysmy. Chlopaki jeszcze ciagna a maz po urlopie pierwszy dzien w pracy jest

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-27, 06:29   #4953
blackberry89
Zakorzenienie

Hej ja mam słaba nocke za soba. Pies mu wymiotowal tak smierdzaco jakby kupę robil. Pol nocy nie spalam.
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-27, 06:37   #4954
soniuska
Zakorzenienie

A u nas znow nocka dosyc przyjemna jak na Mikolaja.. bylo troche pobudek sle nie bylo tragedii
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-27, 06:56   #4955
gossip_girl21
Zakorzenienie

Moja je i cisnie kupe 😎

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-27, 06:59   #4956
DomimaZet
Zakorzenienie

Hej Dziewczyny.
Nie pisałam od piątku bo źle się coś czułam - fizycznie przede wszystkim...
Czytałam Was oczywiście ale nie mogłam się za bardzo wbic. Zresztą był walkowany temat kp gdzie ja dopiero co się jakoś ogarnęłam po skończeniu i juz ciężko mi było jakby rozdrapywac sobie rany...
Dziękuję ze o mnie myslalyscie - Miło mi się bardzo zrobiło - Violka, Niunka, Kamilove, Black, Nancy- :-******************
)))))))) Naprawdę miło się czyta takie wywoływania

U nas nocka taka se; -)- generalnie to Młody zmienił sobie z 4 na 3 i przez to później do rana ciężko mu wytrzymać wiec juz od 6 marudzi w łóżeczku ze zaraz trzeba mu robić jeść :-/
Natomiast tej nocy dodatkowo i brzuch dal w kość i się okazało ze @ się zbliża... Dziwacznie póki co bo jakoś tak slabawo leci -mam nadzieje ze wszystko jest ok..- w każdym razie trochę wytłumaczyło się moje złe samopoczucie... Ponadto mam problem z wynikami cukru i boje się ze to jakiś początek cukrzycy :-( - niestety już tej prawdziwej a nie tylko ciążowej...
Poza tym weekend zlecial znowu tak szybko ze szok.

MAJKA - udanych wakacji :-*

NANCY -super ze Arturek zniósł pięknie trasę. Trzymam kciuki za odrobinę chociaż słońca :-*- przywieź mi trochę świeżego powietrza prosto znad morza ;-)

CASHMERE - WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ Z OKAZJI URODZIN -TROSZKĘ SPÓŹNIONE ALE SZCZERE :-*

BLACK -trzymam kciuki za rehabilitację :-*- daj znać oczywiście co i jak. A cóż z tym Twoim psem? Zjadł coś? Biedaczek :-(

KANA - bo szkoda faktycznie ze taki skok potrafi wszystko zepsuć ale może juz po wszystkiemu wrócą przyzwyczajenia i schematy które wypracowałas :-*

MADELINEM - smutne to:-(- decyzja pewnie jest przemyślana na 100 sposobów bo takie rzeczy niełatwo się podejmuje - trzymam kciuki żeby się wszystko ułożyło po twojej myśli. Trzymaj się tam dzielnie. Najpiękniejsze w tym wszystkim jest to ze dzięki tz masz Dziewczynki które napewno juz są dla Ciebie całym światem... Podejrzewam ze dla nich jesteś w stanie wiele zrobić i znieść. Ściskam :-*

Coś jeszcze chciałam napisać...
Ano..prawie że najważniejsze -
NIUNKA - jak Synek?bardzo się martwilam o niego - ale Bidus :-(- smutne ze taki mały człowieczek musi przechodzić przez takie choroby.. gorączki..czy inne bóle :-( Mam nadzieje ze juz lepiej jest :-***

Edytowane przez DomimaZet
Czas edycji: 2015-07-27 o 07:03
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-27, 07:04   #4957
soniuska
Zakorzenienie

Domima trsymam kciuki zeby zdrowotnie bylo okej i zeby maly wrocil do starych zwyczajow-a moze na noc dajcmu 180?

Cash sto lat sto lat!!! 🎀💟❤💖🎁🎂🎉💐🎊

Mikolaj spi z Kapryskiem na lozku w sypialni. Oczywiscie Kaprysek w jego nogach pod koldra 😊
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-27, 07:13   #4958
DomimaZet
Zakorzenienie

BELKA - Super ze prawie randka się udała - ciesze się- choć szkoda ze doprowadziło to do dola :-( trzymam kciuki żebyś się szybko z tego dołka wydrapala :-*

---------- Dopisano o 07:06 ---------- Poprzedni post napisano o 07:06 ----------

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
moj Macius dzis 4 miesiace konczy
Gratulacje 4 mcy

---------- Dopisano o 07:13 ---------- Poprzedni post napisano o 07:06 ----------

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Domima trsymam kciuki zeby zdrowotnie bylo okej i zeby maly wrocil do starych zwyczajow-a moze na noc dajcmu 180?

Cash sto lat sto lat!!! 🎀💟❤💖🎁🎂🎉💐🎊

Mikolaj spi z Kapryskiem na lozku w sypialni. Oczywiscie Kaprysek w jego nogach pod koldra 😊
Dziękuję Ci Kochana :-* 😙
Stary 2015-07-27, 07:24   #4959
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Moja je i cisnie kupe 😎
Moj tez jadł i cisnal :-P

Domima nie wiem czy cos zezarl czy co. Moze jej minie samo
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-27, 07:58   #4960
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

A my sobie spałyśmy od 5.30 z dwoma pobudkami na wciśnięcie smoka ;p moje dziecko wyglada jak sierotka - body na długość jest ok, ale jest o wiele za szerokie. Zgredek ;p
Stary 2015-07-27, 08:00   #4961
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
A my sobie spałyśmy od 5.30 z dwoma pobudkami na wciśnięcie smoka ;p moje dziecko wyglada jak sierotka - body na długość jest ok, ale jest o wiele za szerokie. Zgredek ;p
Pavlinecka - a gdzie Ty głównie kupowalas ciuszki dla Małej? Masz takie piękne ze juz Ci kiedyś chciałam pisać

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-07-27, 08:02   #4962
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
Mam chyba ze 4 pary takich...nie zakladam ich jej bo masakra

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-27, 08:12   #4963
rosarioV
Zakorzenienie

Wstałam o 8:30 a dziecko nie śpi od około 7:30 Znowu karuzeela dała mi pospać
Byłam wczoraj w jednej aptece i nie było woreczków do mrożenia mleka, dziś idę zobaczyć do dwoch obok mnie może tam będą a jak nie to jutro wejdę do smyka bo będę w empiku po odbiór motylka Jak mały mi da to mam dziś dzień sprzatania i dostałam czkawki

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-27, 08:37   #4964
gosiak0512
Zakorzenienie

U mnie dzis niby slonce swieci ale chlod paskudny.
Mala na drzemce po 120ml mleka ( znow odciagam bo kloci sie z cyckiem od rana)
Chcialam zamowic zaproszenia na chrzest to nie mam neta na kompie

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-27, 08:59   #4965
niunka2015
BAN stały

Cytat:
Napisane przez belka15 Pokaż wiadomość
madelein współczuję dylematów ale.na.pewno dasz.sobie radę! My,babki jesteśmy silne!
Co do mojego.dołka to mi po prostu smutno i pusto..
🌹

---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ----------

Cytat:
Madelinem a probowas to naprawic? Czy rozmawiac z nim o jego zachowaniu? Czlowieka nie da sie tak szybko odkochac taki sie wydaje....nie chcevie powalczyc o siebie??
To musza obydwie strony chciec

---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ----------

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Hej ja mam słaba nocke za soba. Pies mu wymiotowal tak smierdzaco jakby kupę robil. Pol nocy nie spalam.
Witaj w klubie nie spiacychm.malemu w bardzo krotkim czasie temoeratura mozno skovzyla i trzeba bylo znowu kapa, ale juz bez szpitala sie obylo.
Potem mierzenie co chwile.

---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ----------

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny.
Czytałam Was oczywiście ale nie mogłam się za bardzo wbic. Zresztą był walkowany temat kp gdzie ja dopiero co się jakoś ogarnęłam po skończeniu i juz ciężko mi było jakby rozdrapywac sobie rany...
Dziękuję ze o mnie myslalyscie - Miło mi się bardzo zrobiło - Violka, Niunka, Kamilove, Black, Nancy- :-******************

U nas nocka taka se; -)- generalnie to Młody zmienił sobie z 4 na 3 i przez to później do rana ciężko mu wytrzymać wiec juz od 6 marudzi w łóżeczku ze zaraz trzeba mu robić jeść :-/
Natomiast tej nocy dodatkowo i brzuch dal w kość i się okazało ze @ się zbliża... Dziwacznie póki co bo jakoś tak slabawo leci -mam nadzieje ze wszystko jest ok..- w każdym razie trochę wytłumaczyło się moje złe samopoczucie... Ponadto mam problem z wynikami cukru i boje się ze to jakiś początek cukrzycy :-( - niestety już tej prawdziwej a nie tylko ciążowej...

NANCY -super ze Arturek zniósł pięknie trasę. Trzymam kciuki za odrobinę chociaż słońca :-*- przywieź mi trochę świeżego powietrza prosto znad morza ;-)

CASHMERE - WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ Z OKAZJI URODZIN -TROSZKĘ SPÓŹNIONE ALE SZCZERE :-*

BLACK -trzymam kciuki za rehabilitację :-*- daj znać oczywiście co i jak. A cóż z tym Twoim psem? Zjadł coś? Biedaczek :-(

KANA - bo szkoda faktycznie ze taki skok potrafi wszystko zepsuć ale może juz po wszystkiemu wrócą przyzwyczajenia i schematy które wypracowałas :-*

MADELINEM - smutne to:-(- decyzja pewnie jest przemyślana na 100 sposobów bo takie rzeczy niełatwo się podejmuje - trzymam kciuki żeby się wszystko ułożyło po twojej myśli. Trzymaj się tam dzielnie. Najpiękniejsze w tym wszystkim jest to ze dzięki tz masz Dziewczynki które napewno juz są dla Ciebie całym światem... Podejrzewam ze dla nich jesteś w stanie wiele zrobić i znieść. Ściskam :-*

NIUNKA - jak Synek?bardzo się martwilam o niego - ale Bidus :-(- smutne ze taki mały człowieczek musi przechodzić przez takie choroby.. gorączki..czy inne bóle :-( Mam nadzieje ze juz lepiej jest :-***
Dzieki za troske.na razie lepiej, ale to sie tak szybko potrafi zmienic...wcOrajd pobiegal troche zjadl, tragedii nie bylo, dopiero poznym wirczorem dopadlo
niunka2015 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-07-27, 09:00   #4966
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kana158 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, powiem Wam, że przechodzę jakieś załamanie nerwowe. Wszystko mi się rozsypalo. Schematy, żywienie, drzemki. Mała marudzi okrutnie, a jak nie marudzi to boli ja brzuch. Moje pory karmienia poszły się r.ypa.c. Młoda chciałaby jeść co 1h po 50ml, śpi w dzień max.30min i to z zegarkiem w ręku. Wszystko to trwa dobre 3 tyg. Mam dość. Dobrze, że Tż ma urlop teraz....
moja tak miała przez 2 tyg a po tym zaczęła łapać zabawki.. więc może to skok?

Cytat:
Napisane przez Belka15 Pokaż wiadomość
Chciałam tylko napisać że spotkanie super się udało. Ale mam teraz większego.doła.nadrobie was później

Cytat:
Napisane przez madelinem Pokaż wiadomość
Sonia, wspolczuje.nocki, oby sie poprawilo w koncu u was

Rosario, wiem co przechodzisz z tz, tylko ze u nas nie tylko alko, bo z tym sie.ogarnal, ale doszlo jeszcze pare innych rzeczy.
Wczoraj zdalam sobie sprawe, ze.go nie kocham, nie wiem co mam robic, u nas juz nie ma co naprawiac, zaluje tylko ze tak sie stalo, jedyne co mnie.cieszy to dziewczynki, one tak naprawde daja mi sily.
Od.jutro szukam.taniego mieszkania,nie.wiem co sie uda, na razie.musze zostac tu bo nie.mam gdzie isc.

Niunka, kciuki za noc i jutro, oby maly wyzdrowial.

Ja zaluje ze tak krotko karmilam piersia, staralam sie, ale.nie wyszlo.
I niby starsza ma 4 lata, ale.im dluzej mlodsza wisiala na cycku, tym bardziej ona.czula sie odrzucona, to bylo widac i zdecydowalo o koncu kp. Chociaz.nie.powiem, tylko ona zrobila mi kanapke jak kp
Tz nie pomagal w niczym.

Przepraszam, ze wiecej sie.nie odnosze, ale przez przypadek zamknelam apke z cytatami.ide sie kapac, bo cory spia, szybko musze.bo tz nie ma. Nie wiem gdzie.jest i chyba nie chce wiedziec...smutno mi...
Współczuję, ale jak masz się meczyć to lepiej tak. Dużo siły dla Ciebie. Masz dla kogo walczyć i należy CI się szczęście. Oby wszystko się udało. A MOPS to dobry pomysł! Może kokosów nie będzie ale zawsze to kasa jakaś
Cytat:
Napisane przez niunka2015 Pokaż wiadomość
Miedzy mna a moim jest 5,5 i sie nigdy nie dogadywalismy i sie nie dogadujemy dalej za bardzo. Dlatego ja takich duzych roznic nie chcialam, ale mozliwe ze nie jest to zadna regula
między mną a siostra jest 5 lat i jak byłyśmy starsze to kontakt lepszy ale za dzieciaka rodzice myśleli że się pozabijamy:P
Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
oj mało Cie tu..

Cytat:
np. takie kwiatki, sa jeszcze inne grajace ze starej kolekcji https://www.youtube.com/watch?v=CGx1iEjm4Kk

http://allegro.pl/mzk-melodie-wesole...531318343.html
nie dziwne, ze sie boisz przy temp, jak nie przejdzie to pros o antybiotyk i podawaj na przemia n paracetamol z ibuprofenem

uf dajesz nadzieje, moje dzieci maja taka roznice wieku

tak mi przykro ale znam dwie dziewczyny, ktore maja dwojke dzieci i po porodzie szybko drugiego dziecka okazalo sie, ze nie chca i nie dadza rady byc z mezem, jedna juz slub bierze na dniach , a druga jest swiezo po rozwodzie i tez daje rade!

Pije piwko truskawkowe niebo w gebie

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

Koperco kurtke kupilam na grupie zara i hm sprzedazowej
musze zobaczyc co to za grupa
Cytat:
moj Macius dzis 4 miesiace konczy
gratulacje!!
A my idziemy na spacer. Synka wzieli wczoraj dziadkowie na działkę (do środy-moi rodzice) więc mam taką labę że aż niemożliwe
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-27, 09:04   #4967
niunka2015
BAN stały

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
U mnie dzis niby slonce swieci ale chlod paskudny.
Mala na drzemce po 120ml mleka ( znow odciagam bo kloci sie z cyckiem od rana)
Chcialam zamowic zaproszenia na chrzest to nie mam neta na kompie
U mnie leje.

---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ----------

Tź jeszcE po takiej nocy musial isc do pracy...
niunka2015 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-27, 09:17   #4968
niezawsze
Zakorzenienie

KOPERCO, ale Ty chyba fb nie masz?

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-27, 09:32   #4969
kamilove
Zakorzenienie

Cashmere wszystkiego najlepszego 🌷😘🎂

Cytat:
Hej Dziewczyny.

No to trzymam kciuki żeby te wyniki to nie był zwiastun niczego poważnego ✊😚

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-07-27, 09:32   #4970
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Pavlinecka - a gdzie Ty głównie kupowalas ciuszki dla Małej? Masz takie piękne ze juz Ci kiedyś chciałam pisać

To tak: przede wszystkim Tesco, troche Allegro, h&m i upolowane na szmateksach ;p
Stary 2015-07-27, 09:50   #4971
kamilove
Zakorzenienie

Wylicytowalam małej myszce taki zestaw 😃ale jak będzie taka paskuda jak ostatnio to jej nie dam 😜
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1437986959361.jpg (38,9 KB, 15 załadowań)
Stary 2015-07-27, 10:04   #4972
DomimaZet
Zakorzenienie

Dziewczyny mam dwa pytania. Po 1. Gdzie można kupić skarpetki dla takiego Maluszka które nie uciskaja nóżek?
2. Jak na opakowaniu mm jest napisane 4 miesiąc- 150 ml 6 razy
Tzn.ze po 3 miesiącu -jak juz zaczyna się 4 miesiąc czy po skończonym 4 miesiącu? No zglupialam .. jak to trzeba rozumieć?

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
Cashmere wszystkiego najlepszego 🌷😘🎂

No to trzymam kciuki żeby te wyniki to nie był zwiastun niczego poważnego ✊😚
Dzięki Kochana :-*
Ale śliczny ten komplecik😍 - ej no przestań - musisz go Malutkiej dać - nie sugeruj się jej słabszymi dniami 😄
Stary 2015-07-27, 10:04   #4973
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny mam dwa pytania. Po 1. Gdzie można kupić skarpetki dla takiego Maluszka które nie uciskaja nóżek?
Tzn.ze po 3 miesiącu -jak juz zaczyna się 4 miesiąc czy po skończonym 4 miesiącu? No zglupialam .. jak to trzeba rozumieć?
1. Nie pomogę bo skarpetek nie kupowałam ;/ Dostałam full
2. Według mnie od rozpoczetego, czyli ukończonego 3 Tak jak 1 miesiąc to bierzesz od urodzenia do ukończenia 1 miesiaca Ja tak to rozumiem

Posprzatałam zostało pomycie podłóg i łazienka do sprzatnięcia i laba

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-07-27, 10:07   #4974
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
w razie czego przenies do innej sieci, a jakii chcesz tel?
ja bym chciala samsunga galaxy s6 edge...
xperie z3

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Cytat:
Napisane przez niunka2015 Pokaż wiadomość
Ja jeszcze musze troche piczekac i zmierYc malemu tempereture...
mam nadzieje, ze lepiej

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-27, 10:09   #4975
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Dzięki Kochana :-*
Ale śliczny ten komplecik😍 - ej no przestań - musisz go Malutkiej dać - nie sugeruj się jej słabszymi dniami 😄
😚 takie gadanie tylko wiadomo że dam 😁 a skarpetki kupiłam w zeszłym tyg w smyku takie wywijane nieuciskowe właśnie, na przecenie 4szt po 12zl, był duży wybór u mnie, chłopięce też 😉 były też z Disneya 3szt/12zl
Stary 2015-07-27, 10:16   #4976
Belka15
Rozeznanie

Dziewczyny, nie uwierzycie. Byłam dzisiaj w zakładzie pracy ex tz. Żeby przesylali mi alimenty na moje konto z jego wypłaty. A pani mi na to że muszę przez komornika bo on prowadzi jego sprawę. Byłam też u komornika. Dowiedziałam się że ma zadłużenie plus pobierają mu już alimemty. Czacie? On ma jeszcze jedno dziecko o którym ja nie wiem! I niewiadomo ile będą mu potracax dla małej! Nie mogę w to uwierzyć '
Belka15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-27, 10:19   #4977
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
Az mi sie tenbiedny filmowe Zgredek przypomnial,bidulka...
Dobrze ze buzie ma sliczna 😀

Domima,zdowia ci życzę i poprawy samopoczucia
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-27, 10:25   #4978
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Belka15 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nie uwierzycie. Byłam dzisiaj w zakładzie pracy ex tz. Żeby przesylali mi alimenty na moje konto z jego wypłaty. A pani mi na to że muszę przez komornika bo on prowadzi jego sprawę. Byłam też u komornika. Dowiedziałam się że ma zadłużenie plus pobierają mu już alimemty. Czacie? On ma jeszcze jedno dziecko o którym ja nie wiem! I niewiadomo ile będą mu potracax dla małej! Nie mogę w to uwierzyć '
To juz sie w glowie nie miesci. Jakby mi ktos trzeci opowiadal to bym nie uwierzyla. To ze sie rozstaliscie to najlepsze co Cie moglo spotkac w tej sytuacji. Kawal gnoja!

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-27, 10:29   #4979
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
mam nadzieje, ze juz z nim lepiej

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-27, 10:30   #4980
cashmere
Zakorzenienie

My po szczepieniu, rota pieknie wypil. Dostal tez p.polio i strasznie plakal, cyca poszla w ruch.
Pozniej zamowilismy dwa torty (jeden niespodzianka dla babci bo dzien po chrzcinach ma urodziny) . Znowu czuje ze w piersi cos sie dzieje, jakis zastoj Oszalec mozna, i to zawsze ta sama

Dziekuje za zyczenia Kochane

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości