Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIII - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-16, 09:27   #4951
201605301111
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIII

Cytat:
Napisane przez cantmakeit Pokaż wiadomość

Ona jak coś powie to koniec... Dzisiaj zdecydowanie poleciał unsub, ile można?
co tam mówi? nie chce mi sie jej słuchac z samego rana

edit: juz wiem, dziena ajah
chyba odpale jednak

Edytowane przez 201605301111
Czas edycji: 2015-12-16 o 09:31
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-16, 09:27   #4952
smolinosek86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bajkoowa Pokaż wiadomość
Salix, smolinosek i marynka42 gratulacje
dziękuję
Stary 2015-12-16, 09:32   #4953
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kochanowska Pokaż wiadomość
Nie rozumiem co się dzieje ostatnio z Olimpią
"est sobą", "jest szczera" i "jest prawdziwa"

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Cytat:
Napisane przez selfish girl Pokaż wiadomość
olimpia mam dla ciebie informacje. :d mi w bonach świątecznych zostało ok 500 zł więc jak chcesz dostać bólu dupy ile na święta kupiłam to obserwuj mój instagram bo w poniedziałek się zacznie. :d
<3<3<3

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

Cytat:
Napisane przez ajah Pokaż wiadomość
dzień dobry 6: 30 śniadanie dla męża i syna zrobione, koktajl poranny
szykowanie leczczo
marudzenie na temat robienia zakupów w marketach na pocżatku grudnia: nie dość, ze ludzie kupują dużo, to jeszcze syf i najlepiej, gdyby ciężarówkę przywieźli by to do domu dotransportować. Kobiety starsze stanowią większość grupy robiącej wieeeeeelkie zakupy
krytyka kobiet starszych z jej wsi, których sytaucję finansową ona dobrze zna. Ona wie, ze nie mają kasy. Dziwi się, wyraża dezaprobatę, ze kupują produkty najtańsze w jej sklepie, bo wcale nie oszczędzają w ten sposób (wydadzą więcej na leki w przyszłości, bo skład produktów jest słaby).
Ona robi małe zaupy świąteczne tylko w sklepie, w którym pracuje, bo wie skąd dostarczane są produkty
Krytykuje kobiety, które przygotowują potrawy świąteczne kilka tygodni przed świętami, zwłaszcza kobiety, które nie pracują/ siedzą w domu i mogłyby to zrobić później. Jej zdziwienie jest tym większe, że on przed samymi świętami znowu gotują.
Poza tym. nienawidzi jak ktoś marudzi, że idą święta i trzeba tyyyyle gotować

we mnie to wzbudziło nie tylko niesma, a czyste obrzydzenie.
zakład, ze bedzie tez film o ludziach co wszystko zostawiaą na ostatnią chwile i kolejki w sklepach przed wsietami jak olimpia chce w spokoju zakupsy zrobic?
Stary 2015-12-16, 09:33   #4954
koainka_
Czekoladożerca

Markety są złe, bo zamiast się kontrolować wrzucamy do koszyków co popadnie. Jak pójdzie z listą do marketu to kupi tyle ile potrzebuje i wyjdzie taniej niż w jej sklepiku.
Składy produktów w marketach są beee, wszystko takie, złe, niedobre. Ale za to w wiejskim sklepiku to wszystko jest eko! Jajka jak spod kury wyciągają to papierem im pupki podcierają. No bez przesady.

Pod nosem mam Lewiatana, ale na zakupy wolę pójść do Lidla czy Biedry, bo taniej. A produkty te same. Więc po co przepłacać?

Olimpia dziwi się, że babcie tyle kupują, a może cała rodzina zjeżdża się do nich na święta i szykują? Moja babcia jest chora jak nie ma nic do postawienia na stole, nawet w głupią niedzielę. Przyjeżdżasz na obiad, później kawa i ciacho. A ona za chwile chce podgrzewać bigosy/gołąbki i inne. Po prostu tak kobieta ma. A na święta to już jest czyste szaleństwo.

Jestem załamana, myślałam, że Olimpia jest mądrzejsza. Ale no niestety... pozory mylą.
Stary 2015-12-16, 09:35   #4955
201607131110
Konto usunięte

Gratki i dużo zdrowia dla wszystkich mam, przyszłych mam, powtórnych mam i Waszych maleństw

Olimpii nie oglądałam, ale po tych wpisach mi niedobrze... żółć jej się wylewa uszami. I jeszcze to usprawiedliwianie chamstwa byciem szczerą... straszne.

Dla odstresowania polecam DailylifebyM i vlogmas z historią z poczty w tle, opowiadaną przy dymku <3
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-16, 09:35   #4956
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez koainka_ Pokaż wiadomość
Markety są złe, bo zamiast się kontrolować wrzucamy do koszyków co popadnie. Jak pójdzie z listą do marketu to kupi tyle ile potrzebuje i wyjdzie taniej niż w jej sklepiku.
Składy produktów w marketach są beee, wszystko takie, złe, niedobre. Ale za to w wiejskim sklepiku to wszystko jest eko! Jajka jak spod kury wyciągają to papierem im pupki podcierają. No bez przesady.

Pod nosem mam Lewiatana, ale na zakupy wolę pójść do Lidla czy Biedry, bo taniej. A produkty te same. Więc po co przepłacać?

Olimpia dziwi się, że babcie tyle kupują, a może cała rodzina zjeżdża się do nich na święta i szykują? Moja babcia jest chora jak nie ma nic do postawienia na stole, nawet w głupią niedzielę. Przyjeżdżasz na obiad, później kawa i ciacho. A ona za chwile chce podgrzewać bigosy/gołąbki i inne. Po prostu tak kobieta ma. A na święta to już jest czyste szaleństwo.

Jestem załamana, myślałam, że Olimpia jest mądrzejsza. Ale no niestety... pozory mylą.
ryby łowione świeżo w strumyku, sliwki zbierane i szuszone przez rumiane buzie od sąsiadów, płatki owsiane robione przez pana zbysia z własnych plonów, który hobbystycznie produkuje tez cukier z własnych buraków cukrowych do sklepiku pana olimpii

co do pogrubionego - serio sie wam dziwie, ze miałyscie wątpliwości jaki to typ człowieka jest xD

Edytowane przez 201605301111
Czas edycji: 2015-12-16 o 09:36
Stary 2015-12-16, 09:36   #4957
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIII

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Korci mnie, ale nie obejrzę tej wątpliwej jakościowo produkcji... walnie ktoś porządne streszczenie? Chce się komuś? I co znowu z jakimś dziadkiem i wizażem? Ta kobieta mnie rozbraja na części pierwsze, wolałabym 2 tygodnie siedzieć juz z Szusz w zamknięciu, niż z nią spędzić pól dnia.

Oglàdam. Na razie spokój. Banany, pomidory, takie tam. "Oliwa z oliwek", ale się nie czepiam.

Edit: "Ja nie obgaduję ja móeię co myślę"
A-ha. #lepszaodwizażu

Edytowane przez MostlyAhhhs
Czas edycji: 2015-12-16 o 09:39
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-12-16, 09:38   #4958
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość

zakład, ze bedzie tez film o ludziach co wszystko zostawiaą na ostatnią chwile i kolejki w w sklepach przed wsietami jak olimpia chce w spokoju zakupsy zrobic?
Właśnie nie, problem w tym, że ludzie TERAZ robią JUŻ zakupy, co tak wcześnie
Napisałam nawet komentarz, że nie kazdy ma możliwość w wigilię lub dzień przed iść do marketu, bo pracuje do późna, to po minucie dostałam odpowiedź ' A po co ta złość ja wyrażam swoje zdanie''

witki mi opadają
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-16, 09:41   #4959
morsmordre
sajkolidżist

Ach ta Olimpia W jakim ona sklepie pracuje?

Na odstresowanie po jej filmie macie Ninę

2017: 34
2018: 4
morsmordre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-16, 09:53   #4960
smolinosek86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
Gratki i dużo zdrowia dla wszystkich mam, przyszłych mam, powtórnych mam i Waszych maleństw
Właśnie dowiedziałam się, że pracodawca wstawił ogłoszenie o pracę dla kandydatów na moje stanowisko - nie na zastępstwo

Olimpia z rana, teraz to...kto jeszcze?
Stary 2015-12-16, 09:53   #4961
201607231711
Konto usunięte

Rachel Aust
201607231711 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-16, 09:54   #4962
marynka42
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smolinosek86 Pokaż wiadomość
Właśnie dowiedziałam się, że pracodawca wstawił ogłoszenie o pracę dla kandydatów na moje stanowisko - nie na zastępstwo

Olimpia z rana, teraz to...kto jeszcze?
miałam tak samo
marynka42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-16, 09:55   #4963
kaledonia
zielony stworek

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
Oszalałaś. Chcesz żeby Olimpia potem powiedziała, że wizażanki nie dość, że bez twarzy, żmije, chamskie, to jeszcze bogate burżujki, przed świętami się po świecie wożą
Lecę obejrzeć ten vlog, muszę.
...niektóre nawet w święta się wożą, o zgrozo
Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
Olimpii nie oglądałam, ale po tych wpisach mi niedobrze... żółć jej się wylewa uszami. I jeszcze to usprawiedliwianie chamstwa byciem szczerą... straszne.

Dla odstresowania polecam DailylifebyM i vlogmas z historią z poczty w tle, opowiadaną przy dymku <3
Nie dałam rady obejrzeć filmu Olimpii do końca.

Filmy Agaty oglądam regularnie, mogłaby i po 5 dziennie wrzucać i jej monolog mnie nie nudzi, a Olimpia jak się uzewnętrznia to jakaś masakra

Moda przemija, styl pozostaje

Jestem
tutaj
kaledonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-16, 09:56   #4964
chariaaa
Raczkowanie

vlogmas u nissiax, z mądrą pogadanką na temat świąt ( jakby ktoś miał już dosyć głupot niektórych jutuberek)

https://www.youtube.com/watch?v=McsCat5dCVA

SALIX, gratulacje!!!!!!!!
chariaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-16, 10:00   #4965
smolinosek86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marynka42 Pokaż wiadomość
miałam tak samo
Ale teraz? Przykro mi
Trochę słaba sytuacja, szczególnie że bardzo się starałam, dużo inicjatyw, klienci mnie chwalili, szef też zadowolony był, dopóki się nie dowiedział o ciąży. No, ale co zrobisz...korpo
Stary 2015-12-16, 10:01   #4966
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cantmakeit Pokaż wiadomość
*wizażystki
No sorry, moj błąd Obejrzalam! Jejulku.. co to za horror. Szkoda, bo tak bardzo ją lubiłam. Przeczytałam też wszystkie komentarze. Wyłowiłam tylko 2 pochlebne. Więcej łapek w dół niż w górę, a wszystkie jej odpowiedzi to: taka już jestem i się nie zmienie, wiem o czym mówię bo mam doświadczenie, to moje zdanie i go nie zmienie.
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-16, 10:06   #4967
201605301111
Konto usunięte

ja mam z olimpią jeszcze jeden problem: za nic nie moge zrozumieć słowa pisanego w jej wykonaniu :C
Stary 2015-12-16, 10:08   #4968
marynka42
Zakorzenienie

Cytat:
Ale teraz? Przykro mi
Trochę słaba sytuacja, szczególnie że bardzo się starałam, dużo inicjatyw, klienci mnie chwalili, szef też zadowolony był, dopóki się nie dowiedział o ciąży. No, ale co zrobisz...korpo
o 2. ciązy jeszcze nie wiedzą, bo na macierzyńskim jestem, ale widziałam, że miesiąc temu pojawiło się ogłoszenie no cóż, mnie jeszcze czeka półtora roku w domu, a już kiedyś pisałam tutaj, że pogodziłam się z myślą, że w starej pracy mnie nie chcą #ciążatozło

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Cytat:
Ale teraz? Przykro mi
może zapomnieli zaznaczyć, że to umowa na zastępstwo

marynka42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-16, 10:22   #4969
smolinosek86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marynka42 Pokaż wiadomość
o 2. ciązy jeszcze nie wiedzą, bo na macierzyńskim jestem, ale widziałam, że miesiąc temu pojawiło się ogłoszenie no cóż, mnie jeszcze czeka półtora roku w domu, a już kiedyś pisałam tutaj, że pogodziłam się z myślą, że w starej pracy mnie nie chcą #ciążatozło

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

może zapomnieli zaznaczyć, że to umowa na zastępstwo
Sądząc po reakcji na ciąże, to nie jest to pomyłka, z resztą pod tym względem firma działa bez zarzutu, zawsze wszystko doprecyzowane. Liczyłam się z tym, ale i tak trochę mnie to zdziwiło, szczególnie że dopiero rozpoczęłam 3 tydzień na L4. Tak się zastanawiam, że gdyby coś nie poszło, to po tych kwasach nie miałabym nawet gdzie wrócić i to mnie przygnębia.

Edytowane przez smolinosek86
Czas edycji: 2015-12-16 o 10:45
smolinosek86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-12-16, 10:25   #4970
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xsun Pokaż wiadomość

Filmiku na razie nie mam możliwości obejrzeć, więc nie streszczę ale:

jadziia 1 godzinę temu
hmm... kd wydają kroci na weekendowe zakupy (źle) starsi ludzie kupują według Ciebie gówniane produkty i dużo( źle,chodź sama kupujesz w biedronce i najtańszą cole od nich) czy Ty możesz za przeproszeniem przestać wpierdzielać się w cudze portfele? komornika chcesz udawać czy księgową? uspokój się kobieto,bo ostatnio zrażasz do siebie coraz więcej. ciekawe jakbyś się czuła jakby ktoś tak skomentował twoją babcię albo twojego dziadka stacha? miłoby ci było? wątpie

· 3
Ukryj odpowiedzi
MrOlimpia18 1 godzinę temu
wiesz co od mojego dziadka Stacha sie odwal...wszystko wszytskim mnie mozesz obgadywac, krytykowac , ale jego swietej pamieci nie pozwole ci obrazac!!!swoje wywody zostaw na wizaz...tam sie przenies...szczyt bezczelnosci wspominac o moim zmarlym dziadku...to juz jest brak kultury!!!
Szczyt szczytów, ta dziewczyna jest po prostu głupia. Możecie mi wstawić ostrzeżenie, ona może powiedzieć, że jestem chamska, łotewa. Nie da się określić inaczej tego, co ona robi.

"Gdyby głupota miała skrzydła, latałaby pani jak gołębica".

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość

zakład, ze bedzie tez film o ludziach co wszystko zostawiaą na ostatnią chwile i kolejki w sklepach przed wsietami jak olimpia chce w spokoju zakupsy zrobic?
Na sto pro
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-16, 10:33   #4971
Misha_
Wtajemniczenie

Nawet nie klikam w nowego vloga od najwiekszej hipokrytki polskiego yt. Wiesniactwo to stan umyslu.
Misha_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-16, 10:36   #4972
201605301111
Konto usunięte

aha

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Fawlty255 22 minuty temu
dla mnie przerażające jest to, co mówisz. co Ci do tego, ile kto kupuje i ile wydaje? nie każdego stać na dobre jakościowo produkty - co jest smutne. już przemilczałam wytykanie Łobuzom tego, ile wydają kasy, ale ten film mnie wkurzył. jako "prosta dziewczyna ze wsi", powinnaś zrozumieć, że nie każdy ma wysoką emeryturę czy wypłatę, ale święta raczej każdy chce spędzić godnie, żeby cała rodzina była najedzona. ostatnio pogrążasz się coraz bardziej, Paulina, a jeszcze do niedawna to Twoje vlogi włączałam pierwsze. mam nadzieję, że chociaż komentarze pod dzisiejszym vlogiem Ci przemówią do rozumu.ďťż
Odpowiedz ¡ 2

MrOlimpia18 19 minut temu
heheh nie bardzo zdania nie zmienie...takie same mialam rok temu i nikt z tego bum nie robil takze...cos ie teraz stalo?nie wiem....ale kazdy ma prawo do swoich mysli i zdaniaďťż

heheheheh heh )))))) )

Stary 2015-12-16, 10:40   #4973
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
No sorry, moj błąd Obejrzalam! Jejulku.. co to za horror. Szkoda, bo tak bardzo ją lubiłam. Przeczytałam też wszystkie komentarze. Wyłowiłam tylko 2 pochlebne. Więcej łapek w dół niż w górę, a wszystkie jej odpowiedzi to: taka już jestem i się nie zmienie, wiem o czym mówię bo mam doświadczenie, to moje zdanie i go nie zmienie.
Obejrzałam, żadnych emocji nie odczułam. A przecież wiadomo, że Olimpia wywołuje u mnie emocje ostatnio . Ale tu nie. No pogadała, pogadała... Myślę, że ona tak po prostu plecie bez zastanowienia, nie zastanawia się, jak brzmi. #byciesobą
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-12-16, 10:42   #4974
cantmakeit
Raczkowanie

Cytat:
Jakby 99% komentarzy było negatywnych to bym się zastanowiła, czy może robię coś nie tak... ale nie pan olimpia, ona wszystko robi dobrze a jak coś krytykuje to tak naprawdę nie krytykuje tylko wyraża swoje zdanie... ale jak my wyrażamy swoje zdanie to to jednak jest krytyka
cantmakeit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-16, 10:45   #4975
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Masakra, Olimpia to chyba taki kłótliwy typ człowieka, który NIGDY nie przyzna się do błędu tylko będzie zażarcie bronić swojego zdania.

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-16, 10:54   #4976
olenkasz
Zakorzenienie

olimpia nie jest, oględnie mówiąc, najinteligentniejszą osobą. ona to nazywa swojskością, no jak zwał tak zwał

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
Masakra, Olimpia to chyba taki kłótliwy typ człowieka, który NIGDY nie przyzna się do błędu tylko będzie zażarcie bronić swojego zdania.
mnie najbardziej niszczy to, jak ktoś mówi "ŁE JEZU BYŁAM DZISIAJ W LIDLU I BIEDRONCE, BOŻE ILE LUDZI, JA NIE MOGĘ, TYLE WIARY, PO CO, NA CO, PO CO LUDZIE TAK TAM JEŻDŻĄ, POGŁUPIELI, JA NIE WIEM, TYLE WIARY"

no, ale ten ktoś sam tam był, sam stanowił część tej masy ludzkiej czyniącej zakupy, więc gdzie tu wyższość?
Stary 2015-12-16, 10:55   #4977
olusia_17
Przyczajenie

Jeszcze niedawno Olimpia tak dumnie podkreślała, że nie usuwa komentarzy, prawda? Właśnie moja koleżanka zauważyła, że jej komentarz zniknął
olusia_17 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-12-16, 10:56   #4978
bessens
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Adamantium01 Pokaż wiadomość
ja rozumiem, że glow na święta itd. ale to jest już way too much

---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ----------

:brzyda l:
no tak ale efekt chyba był zamierzony jako taki sztuczny- a'la plastikowa barbie
Stary 2015-12-16, 10:58   #4979
xsun

Tak dumam i dumam nad tym co ona ostatnio mówi i robi, i EUREKA chyba wydumałam

Jej nową dewizą jest "nie ważne jak mówią, ważne, że MÓWIĄ".

Edytowane przez xsun
Czas edycji: 2015-12-16 o 10:59
xsun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-16, 10:58   #4980
smolinosek86
Zadomowienie

szusz x2

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości