|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4951 |
Raczkowanie
|
Dot.: Meridia
czesc. chcialabym zaczac brac meridie. niby ogolnie wiem co i jak. mam pytanie czy ona bardzo szkodzi na watrobe? bo ja niestety mam przewlekle zapalenie watroby na ktore wlasnie sie lecze. i nie wiem czy ryzykowac branie meridi podczas leczenie. wiem ze nie jestescie lekarzami ale moze ktos cos slyszał.
![]()
Nie rezygnuj z celu tylko dlatego że osiągnięcie go wymaga czasu... Czas i tak upłynie... Ból jest przemijający... Ale skutki rezygnacji pozostają na całe życie... Problemem w moim życiu i w życiu innych ludzi nie jest brak wiedzy co zrobić... Ale brak robienia tego...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4952 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4953 |
Raczkowanie
|
w internecie jest wszystko. wiec mysle ze nie bede miała problemu z zakupem meridi.
Nie rezygnuj z celu tylko dlatego że osiągnięcie go wymaga czasu... Czas i tak upłynie... Ból jest przemijający... Ale skutki rezygnacji pozostają na całe życie... Problemem w moim życiu i w życiu innych ludzi nie jest brak wiedzy co zrobić... Ale brak robienia tego...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4954 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4955 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A skoro nie wiesz czy mozesz ja brać to zapytaj się swojego lekarza zobaczymy co Ci odpowie ![]() Meridii juz nie ma na rynku a to co podaja za M to napewno nie jest sibutramina.
![]() |
![]() |
#4956 |
Raczkowanie
|
Kurcze dlaczego nam to robią,to nasz decyzja co zażywamy...ja chce M..brałam ją 2 lata temu ale dzieki antykoncepcji znowu mam 5kg więcej...chce małą kurację ale ani M ani adipexu nie umię dostać......jestem zła.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4958 |
Raczkowanie
|
Witam, dawno mnie tutaj nie było.. Problem sprzed roczku do mnie powrócił
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4959 |
Raczkowanie
|
Hmm.. czy ktoś tu jeszcze zagląda??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4960 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- zagląda, zagląda ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4961 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Paranoja! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4962 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Wątek ucichł... jak Wam idzie bez meridii? Szpiegu! Co tam? Chodzą jakieś słuchy o powrocie leku? (marzyciel jestem wiem). Wiosna przyszła... dlatego wszyscy zdołowani, wyczytalam że najwięcej samobójstw w maju... przesilenie czy jakoś tak
![]() Dziewczyny uszy do góry, batoniki w kosz, na bieżnie marsz i jakoś to będzie (nóż widelec sama w to uwierzę) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4963 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wydaje mi się, że wszystko zniosę, nawet brak sibutraminy w sprzedaży, tylko nie głupich ludzi... Kurde piszesz jakby to cukiereczki eukaliptusowe na gardło były.."chcę małą kuracje..." weź sobie załatw kurację amfetaminą- na jedno wyjdzie przy takim podejściu do tematu O DŻizas...się zbulwersowałam strasznie ![]() ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
Oj z pewnością ktoś się znajdzie...poszukaj dobrze, bo meridii czy lindaxy już nie kupisz- nie ma szans...no chyba, że ktos swoje zapasy sprzedaje ale to już po chorych cenach... Choć powiem Wam, ze ostatnio koleżanka która robi mi paznokcie spytała czy chcę Meridię 15 za darmo bo jej zostało 8 tabletek a termin miała do konca kwietnia (na początku kwietnia pytała) ona się koszmarnie czuła po sibutraminie, a wiedziała że ja kiedyś brałam i nie odczuwałam skutków ubocznych... czasem więc mozna spotkać "dobrych ludzi" ![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
a jutro basen ![]()
![]() |
![]() |
#4964 | ||
Zakorzenienie
|
Ja bardzo przepraszam, ale jak chce sie dostac na PW, to musze pozdawac te wszystkie beznadziejne egzaminy maturalne
![]()
![]() |
![]() |
#4965 |
Przyczajenie
|
Zamiast meridii polecono mi oxyflux a , /spalacz tłuszczu/ , czy ktoś słyszał coś o tym leku ? Jeśli tak - piszczie dziewczyny !!!!!!!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4966 |
Raczkowanie
|
Wszystkim życzę zdrowia i jeszcze raz zdrowia.
Edytowane przez JoannaOne EuUsCom Czas edycji: 2019-05-27 o 19:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4967 |
Raczkowanie
|
ja znalazłam meridie na necie do kupienia od prywatnej osoby. tylko troche sie waham bo zastanawiam sie czy to napewno bedzie meridia. ale mysle ze juz niedlugo sie skusze
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4968 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4969 | ||
Zakorzenienie
|
Ciezko, to zrzucic 50kg balastu spowodowanego nieprawidlosciami w dzialaniu ukladu dokrewnego a nie 5kg po tabletkach antykoncepcyjnych.
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4970 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Szpiegu jak matura?
![]() Na niektórych stres działa odchudzająco, czyli nie mogą jeść.... ja mam odwrotnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4971 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W wieku 23 lat zrobilo mi sie maturke, sesese...
![]() |
![]() |
#4972 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=PANIUSIA69;19193127]No widzisz bo my "dorosłe" osoby wiemy że chude jak patyk nie chcemy być ale zbędne kilogramy po antykoncepcji w naszym wypadku ciężko zrzucić i dlatego wiem ile trudu mnie kosztuje codzienne zmaganie się z "trzymaniem wagi"
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Ha ha ha śmieszne....gdybym chciała odlecieć to w domu mam dość leków psychotropowych i nie muszę sięgać po amfe..... ![]() ![]() ![]() Że dorosłe nie koniecznie znaczy ~że mądrzejsze ![]() A tak pozatym naście lat ja te~ż juz mam daaawno za soba
![]() |
#4973 |
Raczkowanie
|
Oj w to nie wątpię ,że tutaj piszą dorosłe osoby...
Ja mam już za sobą 3 porody,po ostatniej kuracji spadłam ok 20kg i wiem jak ciężko mi to wszystko się odbiło na całym ogólnym samopoczuciu. Niestety mam bardzo stresujący i bardzo skomplikowany tryb życia...ciągle w biegu i na wysokich obrotach a mimo to niestety z wagi spadać nie umię. Zajmowanie się 3 niepełnosprawnych dzieci i uczestniczenie w ich codziennej rehabilitacji dawno powinna mnie dobicić...ale niestety tak nie jest. Widzisz po znajomości idzie wszystko zalatwić i twardo będę obstawać za faktem że teraz tylko czarny rynek ma zysk bo za 100 tabletek adipexu płacić trzeba 255zł ale ....chyba nie jeden się skusi.Tabletki mają swoje złe i dobre strony ale moim zdaniem osoby otyłe powinny jednak same dokonywać wyboru....wkońcu na coś leczyć się i tak muszą...Pozdrawiam serdecznie.
![]() |
#4974 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak tylko że 5 kg dodatkowych to nie jest otyłość! A osoby ktore uważają że te 5 kg to tragedia to masz rację powinny się leczyć ale przede wszystkim zacząć od psychologa i takie mam zdanie i koniec kropka. Bo 5 kg to nie tragedia.
![]() |
![]() |
#4975 |
Zakorzenienie
|
a wiecie co, ja w sumie rozumiem, ze 5 kg moze być za...biście ciężko stracić...ALE...gdy to to jest np. ostatnie 5 kg przy zbijaniu powiedzmy 20-25kg...wtedy te 5 kg to rzeczywiście moze być mordęga..ale sorry 5kg po antykoncepcji..aż śmiech bierze. Naprawdę można to zgubić łykając jakiś tam suplement, a nie LEK i to w dodatku zdobyty nielegalnie...
no ale ja taka "prawa dusza" jestem to i myśli zbłąkanych mam mało ![]()
![]() |
#4976 |
Raczkowanie
|
Trzeba skonsultować z lekarzem.
Edytowane przez JoannaOne EuUsCom Czas edycji: 2019-05-27 o 19:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4977 |
Raczkowanie
|
Chciałabym teraz ja podsumować moja przygodne z tym lekiem
![]() Mnie jeszcze M zostało tylko na pół miesiąca i mam zamiar oczywiście wybrać ją do końca. Chociaż od dłuższego czasu moja waga stoi w miejscu i nie chce drgnąć. Ale ja dosyć często mam takie zastoje w odchudzaniu hehe więc już chyba się do tego zdążyłam przyzwyczaić ![]() Wydaje mi się, że może już M na mnie przestała działać bo organizm się przyzwyczaił, ale czy to jest w ogóle możliwe hmmm ;/ Ale tak czy siak za dwa tygodnie kończę moją siedmio-miesięczną przygodę z Meridią ![]() Moim celem było zrzucenie 22 kg. a udało mi się 17 kg. Dla niektórych to mało, a dla niektórych dużo. Ja i tak się cieszę ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4978 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuje,za dobrą radę.Jednak moje 5kg to tylko takie minimum jakie chce zrzucić bo do idealnego IBM mam do zrzucenia jakieś 20kg.Mam duże trudności z zrzucaniem wagi a żadne"suplementy" niestety nie są dla mnie rozwiązaniem. Tak wiem nic nie rozwiąże problemu ludzi otyłych ale ja mając 3 dzieci i męża nie muszę być jak patyk a jedynie dla siebie walczę o swój wygląd i dlatego sceptycznie podchodzę do tego wszystkiego.Jednak przez najbliższe 3mc patrzyć będę na to wszystko z uśmiechem gdyż udało mi się zdobyć Adipex....legalnie czy nie ale oryginalny lek.Mam nadzieję na cudowne lato i poprawę samopoczucia z powodu akceptacji swojego wyglądu...Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
![]() |
![]() |
#4979 |
Przyczajenie
|
Witam drogie panie!!Może któraś z was powie mi co mam zrobic.Jak pisałam wczesniej schudłam 50kg dzięki meridi.Wyglądam lepiej ale cały czas wydaje mi się,że jestem taka sama.Dalej unikam luster,szukam szerokich ciuchów,Zakrywam tyłek długimi bluzkami i cały czas mam wrażenie,że ludzie dalej mnie obserwują ..Nie mogę sobie z tym poradzic..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4980 |
Raczkowanie
|
Najważniejsze to to żebyś w siebie zaczęła wierzyć i akceptować.Napewno ładnie wyglądasz więc zacznij ubierać się stosownie do swojej sylwetki i pokochaj samą siebie.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:54.