|
|
#4981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX
hej L_V
ha wiedzialam ze spotkanko rodzinne bedzie milutkie. chyba czasem zapominamy ze rodzice to tez ludzie i nie mają zamiaru od razu klócić sie z nowo zapoznana osobą. Tym bardziej jak jest ona w jakiś sposob ważna dla nas .Cape co u Ciebie? Leidis to rzeczywiscie kibel Ines coz ja moge powiedzieć. Byle do urlopu i przytulam Nie daj sie zlamać. Sanetko wszystkiego najlepszego. Zyczę Ci w koncu blogiego lenistwa. Jeszcze raz napiszę...Twoja uczelnia nie jest normalna .EDIT JESZCZE TROCHE I NASTĘPNA CZĘŚĆ
|
#4982 |
|
Raczkowanie
|
odnosnie pierscionkow zareczynowych- dostalam niedawno od mojej babci jej wlasny pierscionek zareczynowy, dala mo go gdy czula ze umiera, faktycznie niedlugo po tym zmarla. mam tez od niej pierscinek zareczynowy mojej mamy!! tak!! moja babcia trzymala go przez parenascie lat, bo mama rozwiodla sie z moim tata dawno temu. bajka, dwa stare i sliczne pierscionki zareczynowe ukochanej babki i matki...na moich palcach
to piekne oba starodawne i ogromne, niezwykle szlachetne, jestem z nich dumna!!
|
|
|
|
#4983 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4984 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
EDIT: Haniu, a Ty za pol godziny do domku juz idziesz! Mezus czeka, czy znowu w trasie? |
|
|
|
|
#4985 |
|
Raczkowanie
|
znaczy dla mnie wiele pierscionek babci, zawsze miala go na sobie, kocham babcie nadal, sostrze dala jej i dziadka obraczki...wiem ze nie na temat, ale napisze to. kiedy lezala w szpitalu(babcia), przychodzilam do niej, kiedy (jeszcze o tym nie wiedzac) widzialam ja w pelni swiadoma ostatni raz, jak wychodzialm to pierwszy raz scisnela mnie mocno za reke i powiedziala, ze mnie bardzo kocha...nieswiadomnie pozegnala mnieNAJPIĘKNIEJ JAK SIE DA...zywą widzialam ja jeszce dwa dni pozniej, przyszlam do niej z tulipanem, ale spala, na morfinie. obudzila sie na chwile, spojrzala na mnie i powiedziala" ze szkoly wracasz Beatko?przespie sie troche" i zasnela. poszlam, chyba 2 dni potem zmarla. ale jak spytalam taty czy mowila cos przed smiercia o mnie, to powiedziala ze zostawilam jej w szpitalu tulipan...to niesamowite, o rany jak ja ja kocham. dzieki ze mnie wysluchalyscie, i sory za odejscie od tematu, musialam sie wygadac
|
|
|
|
#4986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Własnie nożkami przebieram. Strasznie jestem ciekawa jak wyjdzie. Moja wizja byl bardzo odwazna więc troszkę się boję. TZ powiedział na poczatku ze smiesznie chyba będzie. No to sie załamalam. Jak to smiesznie - smieszna kuchnia to masakra jakaś. ![]() Z kazdą następną szafką mówi ze chyba jednak bedzie super. No zobaczymy. Mąż ma caly lipiec labę. Zero wyjazdow..lezy i sie leni. W sierpniu za to co weekend gdzies leci
|
|
#4987 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4988 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4989 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zawsze zadziwiali mnie ludzie, ktorzy z niczego potrafia zrobic cos. Mialam taka kolezanke, artystke. Bez kasy wprowadzila sie do obskurnego mieszkania i tak je sobie super urzadzila, ze szczeke musialam z podlogi zbierac ![]() Nie dziwie Ci sie, ze nozkami przebierasz, bo tez bym nie usiedziala na tylku, jakby wazyl sie los mojej kuchni! Fajnie, ze masz meza na wakacje. Ja wlasnie na wakacje nigdy nie mam i szlag juz mnie trafia. Wroci, pogada cos o pracy, zasnie i na drugi dzien od nowa grrr.
|
|
|
|
|
#4990 |
|
BAN stały
|
Beatko,ja też od babci na łożu śmierci dostałam,ale nie pierscionek tylko jej ślubną obrączke,więc wiem jakie to uczucie.Trzymam ją w specjalnym miejscu.
|
|
|
|
#4991 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4992 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu, a jakieś zdjęciówki nam pokażesz?
![]() Beatko, pisz o wszystkim, co Ci przyjdzie do głowy..do tego jest ten wątek, prawda? najlepsze miejsce na całym wizażu
|
#4993 |
|
Zadomowienie
|
|
#4994 |
|
Zakorzenienie
|
Nie dość, że TŻ musi jechać na obóz (12 dni - jak ja to przeżyję??????) to jeszcze odwołali transport... Mieli zwracać kasę z indywidualny dojazd. I zwrócą... 16 zł
. To za pociąg w obie strony z miasta w którym jest uczelnia do miasta w którym jest obóz... A reszta? I jeszcze wymyślili jakiś papier który każdy musi wydrukować, wypełnić, podpisać i zawieźć do dziekanatu! Na szczęście starosta zaoferował podrabianie podpisów...
|
|
|
|
#4995 |
|
Zadomowienie
|
Po raz kolejny obejrzałam sobie film '27 sukienek' i mam łzy w oczach, ach te cholerne happy endy w białej sukni
|
#4996 |
|
Zakorzenienie
|
haniu dzieki.
tak nie jest normalna. i z tego co wiem to wakacje nie za dlugie bo od 19 wrzesnia zaczynamy. ide na spacer z TZem-musze odpoczac. milego wieczoru wszystkim
|
#4997 |
|
Zakorzenienie
|
Sanetko wszystkiego najlepszego
![]() Mnie dziś w pracy do łez doprowadził mój dziadek, który jak zwykle raz na jakiś czas musi zadzwonić i powiedzieć mi tyle smutnych i nieprawdziwych słów... od tamtej pory humor do .... Poza tym nerwówka z materiałami do mieszkania kurier GLS jest to kitu. Wnerwili mnie na maxa. Przesyłki z tapetami nadal nie mam:/ i nie wiem kiedy będę miała...
|
#4998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny, nawet nie miałam wcześniej czasu tu wstąpić. Ledwo przeczytałam co napisałyście, chciałam coś odpisać, ale już musiałam lecieć.
W ogóle wpadłam ostatnio jakąś obsesję kupowania ![]() Znacie jakieś dobre sposoby na odwyk ? ![]() Beatka, faktycznie piękne to co napisałaś, to ciężka sytuacja jak odchodzi ktoś, kogo tak bardzo kochamy. Ważne żeby ciepło taką osobę wspominać... tak jak Ty to robisz ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pierwsza połowa nudna wg mnie potem już lepiej ale nic ambitnego
|
|
#5000 |
|
Rozeznanie
|
Prosimy panie Moderatorki o nowa czesc naszego watku
![]() Hej Twin i Butter |
|
|
|
#5001 |
|
Zakorzenienie
|
Doła załapałam i pochlipuję przy laptopie
|
|
|
|
#5002 |
|
Zakorzenienie
|
Sanetko wszytskiego najlepszego
![]() a my z TZ obchodzimy tylko urodziny a w imieny skladamy sobie tylko zyczenia. mój TZ ma jutro imieninki a w poniedziałek miał urodzinki
|
|
|
|
#5003 |
|
Zadomowienie
|
Hey mi juz o wiele lepiej
![]() Tz przyjechal, powiedzial ze nie bede sie dolowac zabral na duze lody wyprzytulal i wycalowal.. Wypilam male piwko jedno i teraz tak mi blogo ze ide do lozeczka spaciuchnac..Kochany Tzcik Od razu mi bateryjki podladowal na jutro Sanetko wszystkiego Naj Czarna noc ja tez sie ciesze Capri dziekuje |
|
|
|
#5004 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#5005 |
|
Wtajemniczenie
|
Anitka, ja bym sie w ogole nie spodziewala, ze mozna skoordynowac siebie do obslugi auta wczesniej niz przed 20 godzina... a moze ja taka niepojeta bylam?
naprawde dopiero na ostatnich godzinach umialam wszystkie czynnosci plynnie polaczyc! trzymam kciuki za ciebie |
|
|
|
#5006 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja mam całą kuchnię z Ikei Trochę nerwów mnie to kosztuje, bo sama sprawuję nad nią pieczę. TŻ stwierdził, że mnie podziwia za to, że sie doskonale orientuję, ile co ma centymetrów ![]() Cytat:
Też jeździłam z różnymi instruktorami, ale najwięcej z moim szwagrem, który jest dobry w tym, co robi, nie da się ukryć ![]() Naprawdę warto dokupić sobie dodatkowe godziny - ja się nie wstydzę, że było ich aż 15. Przynajmniej stres egzaminacyjny był tylko raz ![]() Cytat:
Nie obchodzę imienin, nawet nie wiem, kiedy wypadają ![]() Cytat:
Dobre! Wszystkiego najlepszego!!!Cytat:
Rozumiem, że spotkanko udane Odpocznij trochę Cytat:
Lubię flirtować z facetami (tzn. teraz tego nie robię ), ale trzeba mieć wyczucie, a nie walić prosto z mostu.Cytat:
![]() Kacyk poszedł precz, już nie pilam dzis alkoholu, choć byłam na spotkaniu z moim kumplem ![]() Cytat:
Cytat:
Sama uspokoję sie dopiero, jak moja kuchnia zostanie złożona. Na razie tylko co jakiś czas wydaje mi się, że zostało coś źle zamówione i przeliczone ![]() Ja tak samo... Eee, co znowu? Nie smuć się! |
||||||||||
|
|
|
#5007 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kłótnie sie zdarzają lawinowo najczęściej.Zmykam już. Dobranoc wszystkim! |
|
|
|
|
#5009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5010 |
|
Zakorzenienie
|
Przekroczyliśmy 5000
wow .Dziękuję dziewczyny za wsparcie... Szef do mnie dzwonił już po pracy i mówił, że coś wymyśli i że jakoś to się rozwiąże... Już się boję jutro ma mi przybliżyć temat to ocenię czy już mogę odetchnąć, czy raczej przygotować się na jeszcze większe problemy (z nim tak jest )Dobranoc i do przeczytania w kolejnym wątku Etuś, o jakim lumpku na Kabatach ty pisałaś? Tym bliziutko metra?
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.

.
.

Zatrachany strasznie.

. To za pociąg w obie strony z miasta w którym jest uczelnia do miasta w którym jest obóz... A reszta? I jeszcze wymyślili jakiś papier który każdy musi wydrukować, wypełnić, podpisać i zawieźć do dziekanatu!

Wiec wzielam 10 dodatkowych godzin i dopiero wtedy poczulam ze umiem jezdzic! zdalam za 1szm razem
Wszystkiego najlepszego!!!![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)