![]() |
#4981 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
Cytat:
a tam,widze ze soboe dobrze radzicie tutaj ^^ niestety opisow nie mam. ; < : * pare moich. drżę jak liść na wietrze. Głowa pęka od przemyśleń no,a ja nie istnieje bez ciebie. I'm forced to fake a smile, a laugh Every day of my life . / Fałszywie się uśmiechałam, śmiałam,Każdego dnia mojego życia.
![]() ![]() |
![]() |
#4982 |
Zakorzenienie
|
Spokój, cisza - tylko my i cztery ściany,
zatopieni w objęciach jak w atlantyku Titanic. przy kolacji wina lampki, z uśmiechem na ustach snuć plany i marzyć... Szum morza, ptaków śpiew Pod nogami tony piasku, w dłoni zimny Redd's. Pocałuj mnie, chcę na swoich twoje usta Słodkie jak ten Redd's, po którym butelka pusta.
#4983 |
Raczkowanie
|
siema
![]() ![]() opisy: jest tylko świadomość własnej bezużyteczności.. choć to nie karnawał to tańczyć z nim chce ![]() kochanie.. nie szukam fałszywych pretensji Banana is good.Its magic fruit. Banana makes happy. Bądź przy mnie, gdy krzyczę, że Cię nie nawidze. Bądź, gdy jestem smutna i radosna. Bądź, gdy szukam Twojej reki. Bądź, gdy potrzebuje Twojego ramienia. Bądź, gdy robie z siebie idiotkę. Bądź i powiedz:"Przestań!", ale powiedz też: "Proszę..". Ukoj lęki, niepwności. Bądź a wtedy nam obojgu będzie łatwiej. NIGDY nie mów o mnie za moimi plecami,bo Uwielbiam Rozmowy "Twarzą W Twarz" ! NIGDY nie twierdź, że wybaczyłam, bo ja pamiętam wszystko ! NIGDY nie mów "kocham"jeśli nie jest to prawdą ! NIGDY nie mów mi jak mam żyć, bo przecież za mnie nie umrzesz ! NIGDY nie sprawiaj bólu ludziom, których kocham, bo zemsta jest słodka ! NIGDY o mnie nie zapominaj, bo przypominać już nie będę ! NIGDY mnie nie rań, bo nienawidzić umiem równie mocno jak kochać ! NIGDY nie mów, że mnie znasz, bo nie wiesz o mnie nic !
#4984 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
+Groteską okazuje się świat. Drwi los. To i szydzę ja. - Do unikania spojrzeń, zatykania uszu, przeklinania w duchu. Przyznaję się. +wiecej grzechow nie pamietam ale tego jednego nie zaluje... ![]() - Fikcja jest modna. +Jedno jest pewne: jestem kobietą a reszta zależy od chwili... -imbusytryingtofindthespac ebar p.s. I don’t need u to tell me where it is! jestemzajętaszukaniemspac ji p.s. nie musisz mi mówić gdzie jest! +Wygląda na to, że zło polubiło moje towarzystwo ![]() -co to jest wieczność? O: 4 blondynki na równorzędnym skrzyzowaniu +jestem piękna jak ze snu![tylko oczy podkrązone i zgubiłam gdzies koronę...] -Jak blondynka zabija rybe? O: Topi ją. +Myślicie że jak spie to słodko snie? Nie kur** mam koszmary! -Im więcej ludzi poznaje tym bardziej kocham zwierzęta +Wziąłeś na siebie tę rolę, trzeba więc ją grać. -(...) Silni, cyniczni z ironicznie zmrużonymi oczami... +Kiedy byłam mała zawsze chciałam dojść na koniec świata -rozumienie zabolało, milczenie rozerwało mi usta +Powiem Ci coś słodkiego...... cukierek..... -a co mi tu pan przynosi? zaległe rachunki sumienia do zapłacenia?
![]() ![]() |
![]() |
#4985 |
BAN stały
|
AnusiaPn
![]() ![]() ![]() ![]() a ja mam prośbę.. potrzebne mi są bardzo opisy po anieglsku jakieś miłosne skierowane do niego ![]() ![]() dziekujjeeee ![]() ![]() ![]() "Bez Ciebie ten świat byłby inny..." Rozdrapuje rany... I to nie swoje... Ale jeśli je rozdrapie to wie, że w końcu będzie boleć... Nie tylko "rozdrapanego", ale i ją... Trzeba umieć tak żyć aby nie wstydzić się wspomnień. I gdyby tak kochać- pomyślała - tak powinna wyglądać miłość |
![]() ![]() |
![]() |
#4986 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
+Ill be your naughty girl... -Teach me and than just TEST me to you can get your satisfaction ![]() +ISeeItInYourEyes...IFeel ItInYourTouch...ITasteItF romYourLips... - I need your arms to hold me now + And everytime we kiss I swear I could fly/ I zawsze kiedy się całujemy,czuję,jakbym umiała latać - I want your skin up against mine... // coś jak: chcę twojej skóry naprzeciwko mojej + so come on and freak my body... // więc chodź i zadziw moje ciało. -"I love you so fucking much" /"Telefon"/ + "She's didn't belive in angels, untill she fell in love with one" /Miasto Aniołów/ (nie wierzyła w anioły, dopóki sie w jednym nie zakochała) -So give me novocaine (więc daj mi narkotyk, ukojenie) + "Now with passion in our eyes..."// "Teraz z pasją/iskierką w oczach..." - I need a lullaby, a kiss goodnight, angel, sweet love of my life... // Potrzebuję kołysanki, pocałunku na dobranoc, anioła, słodkiej miłości mojego życia...)
![]() ![]() |
![]() |
#4987 | |
BAN stały
|
Cytat:
o dziękuje pięknie ![]() ![]() buziak ![]() może ktoś jeszcze ? ![]() ![]() moje dziewczynyyyyyyyy ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4988 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ładne ładne;* ![]() ![]() "...Stąpać ponad ziemią choć raz byś chciał..." [!] ` boisz się wielkich słów, to nie wstyd.. `
![]() |
#4989 |
BAN stały
|
przerysowana, nawet nie próbuj znikać stąd, bo uduszę! <3 będę powtarzać , aż uwierzysz, że boskie opisy nam tu prezentujesz! kocham
![]() przepraszam, nie odpisuję na prośby, czasu brak.. ale widzę, że reszta świetnie daje sobie radę. a i coraz więcej tu nas widzę.. świetnie ![]() ___________________ Czasem lepiej zrezygnować, żeby nie żałować decyzji. Czas leci zbyt powoli... wcale tej rany nie leczy tylko dosypuje soli.. Pomyśl kiedy ludzie są naprawdę silni, kiedy wierzą w siebie czy kiedy wierzą w nich inni. i wiesz...? to była miłość. ta największa i prawdziwa. bardziej bolało ją to, że on mógłby ją dalej kochać niż to, że znalazł sobie inną. dobrze, że nie wiesz co u mnie, bo chyba pękłoby Ci serce. Ułożyłam dla nas całą przyszłość. Zapomniałam jednak skupić się na teraźniejszości. Teraz została mi już tylko smutna przeszłość z twoją twarzą w tle... Urok i czar czegoś, co nigdy nie będzie moje .. Marzenie jest jak bańka mydlana, kiedy je chwytamy - pryska. A gdyby tak paradoksalnie zmienić świat?! Edytowane przez eccentriic Czas edycji: 2008-11-06 o 13:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4990 |
Raczkowanie
|
Kamisha < 3333
To jest tak, że przez bardzo długi czas wydaje się panu, że Bóg o panu zapomniał, a nagle okazuje się, że to nieprawda. ... przetacza się tsunami innych marzeń. Tych niespełnionych. ... rozmowa to najważniejsze, co może połączyć ludzi. Potem, gdy mnie zostawił, tęskniłam do dnia, kiedy za nim nie tęskniłam. Czekałam na niego. Całą sobą. Cierpiałam. Któregoś dnia o wiele bardziej niż zwykle. Dlaczego nie boję się zasypiać, a lękam się śmierci? Chyba czas już wstać, zamknąć drzwi, zniknąć we mgle. Ty nie starasz się zatrzymać mnie... No tak, taka właśnie była ta cała nasza przyjaźń... Czas. Ile go już zmarnowaliśmy...? A może zupełnie niepotrzebnie, obydwoje wciąż go marnujemy na siebie ? Czy chociaż raz pomyślisz, że coś straciłeś...? Zapomnieć przy kimś...lepszym od Ciebie. chciałam wierzyć, że usłyszę najsłodsze kłamstwo, byle tylko móc Ci wybaczyć. będę tak tkwić w szczęściu, żyć niekończącą się chwilą. Wtedy napiszę list. Myśli poprowadzą rękę, serce poda treść. Są takie chwile jak sztylety rozrywają duszę w kilka sekund... To koniec, zabiliśmy w sobie wszystko. To koniec, mogliśmy więcej, przykro... Razem ciężko żyć - osobno źle. Ale wtedy górę nad rozmową brały uczucia, dwustronne nienasycenie sobą. Wspomnienia nas zniszczyły.
#4991 |
Raczkowanie
|
w kropli deszczu Cię odnajdę
od tamtych chwil, każdy kogo mijam wygląda tak jak Ty a gdzie moje kochane są ? Frizz i martunka88 ![]() WRACAĆ MI TU I TO JUŻ .! .!
![]() |
#4992 |
Zakorzenienie
|
Coś trzyma nas tu, wśród skandali i sensacji
Non stop, bez stopu, aż pulsuje wszystko. Chce stop, chce stopu, uciec za horyzont. Gdzieś, za sensem życia popędzić szaleńczo. Tu jest piekło i może skończyć się klęską. Produkujemy iluzję bez szans na to, by się spełniły, a jednak oddychamy każdą. Chcemy się mylić, by stłumić własne serce. Po jakimś czasie tylko ból jest dla nas inspiracją, tą naszą prawdą. Stajemy przed wyborem: długi, wódka, miłość, religia, ludzka litość, szaleństwo. By świat już nie ranił w serce wbijając drzazgi. w świecie, w którym nie wiem gdzie jest moje miejsce...
#4993 |
BAN stały
|
eccentriic jaka Ty kochana
![]() ![]() ![]() ![]() kurde strasznie potrzebne są mi te opisy po angielsku ![]() ja tu widziałam że TiScatteroUnaFototyshe ZAKLETA KSIEZNICZKA alex1231 AnusiaPn dodawały takie piękne ![]() ![]() -------------------------- a jeśli marzenia umrą ? Każdym swoim słowem zamieniasz szarość w tęczę. Moim szczęściem chcę nakarmić calutki świat, zdziwiony tak.. Nienawidze w oczach których kocham łez.. Nienawidze gdy niewinnym dana jest śmierć.. Nienawidze dwulicowości.. Nienawidze ludzkiego braku szczerości.. Nienawidze że wokół mnie jest tyle podłości.. Nienawidze nadziei która coraz bardziej błądzi.. Nienawidze gdy innym moja klęska sie marzy.. Nienawidze nietolerancji, która mnie otacza.. Nienawidze krzywd...których sie nie wybacza.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4994 |
Rozeznanie
|
![]() Muszę oswoić się z tą myślą, że nigdy nie będziemy razem.
Kiedyś zostaną Ci tylko wspomnienia wtedy zrozumiesz, że Cię kochałam. wszyscy mamy źle w głowach że żyjemy. samotnośc jest taka gorzka. ` chcę wiedzieć co jest za tęczą. jego zapach rozgrzewa do gorączki. chciałabym umrzeć z miłości. myślałam, że znaczyłam więcej. nie potrafisz tego nazwać, wiesz co czujesz nie potrafiąc o tym mówić. 'Wiem, że czasem trudno mnie kochać.' Niby dobrze, a jednak cos nie tak. <3 Gdybym wiedziała, że są to ostatnie minuty kiedy Cię widzę powiedziałabym kocham Cię, a nie zakładałabym głupio, że przecież o tym wiesz. Ktoś czyta? Ktoś kradnie? ![]() O zranionej miości proszę. </3
Edytowane przez dontlookdown Czas edycji: 2008-11-06 o 13:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#4995 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
`O co nie dbasz - tracisz .. `Te 9 liter. Chce uslyszec znoww .. Cytat:
pomiędzy kłamstwami Ty byłeś prawdą .. <3 ` i don't have to talk with you . i feel you .. nie musze z Toba rozmawiać .Czuję Cię. `hotttttttttttt! yeah, it's so good you don't love me! gorrrrrrrąco! och, jak dobrze, ze mnie nie kochasz <3 `Baby.!It's Mine World .You're Just In It. ![]() Skarbie... to moj swiat. Ty w nim tylko jestes.. `I'm not gonna ever, ever let you leave.. Nie potrafiłabym żyć tu bez Ciebie nawet dnia.. ` I'll be anything 4 u, I'll become ur earth and sky, forever never die. Będę wszystkim dla ciebie, stanę się twoim niebem i twoją ziemią na zawsze, nigdy nie przeminę.. ![]() `I dropped a tear in the ocean. Once they find it, I'll stop loving you. Uroniłam łzę w ocean. Jak już ją znajdą, przestanę cię kochać. `first touch. first hug. first kiss. I miss. ![]() pierwszy dotyk. pierwsze objęcie. pierwszy pocałunek. tęsknię. `That I love you. I have loved you all along. ze cie kocham. kochalem cie zawsze. `I keep dreaming you'll be with me and you'll never go. marzylem ze bedziesz ze mna i nigdy nie odejdziesz. `I look upon to see the stars.. I miss you.. by my side.. Patrzę i widzę gwiazdy, tęsknię za Tobą bądź obok mnie.. ` But everything is nothing if I ain't got You ... ...Lecz wszystko jest niczym jeśli nie mam Ciebie.. ` Two people touching lips Hands on each other's hips Nothing in else in the world but one another . ![]() Dotyk ust dwojga ludzi Dłonie wzajemnie na biodrach Na świecie nic innego, tylko oni oboje. `Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś tak bardzo, że oddałbyś za niego życie? Have you ever loved someone so much you'd give an arm for...? ` I can see us holding hands walking on the beach.. our toes in the sand ![]() Mogę zobaczyć nas trzymających się za ręce, spacerujących po plaży, nasze palce w piasku. `I can see us in the country side sitting in the grass laying side by side ![]() Mogę zobaczyć nas na wsi, siedzących na trawie, leżących ciałem przy ciele.. `I'll love you more with every breath... Truly, madly, deeply, do.. ![]() Będę kochać cię mocniej z każdym oddechem - szczerze, szaleńczo, głęboko, będę kochać.. `Got me lookin' so crazy, my baby, I'm not myself lately, I'm foolish.. Sprawiasz, że wyglądam jak szalona, moje kochanie, nie jestem sobą, jestem głupia.. `I'll stand by you, won't let nobody hurt you.. Będę przy tobie, nie pozwolę nikomu cię skrzywdzić.. ` I'd like to be the only thing on Earth that makes you happy.. Chciałabym być jedyną rzeczą na ziemi która sprawia że jesteś szczęśliwy.. `i don't care what they say. i'm in love with you. nie obchodzi mnie co oni mowia. jestem zakochana w Tobie.. `I never dreamed that I'd meet somebody like you .. Nigdy nie śniłam, ze spotkam kogoś takiego jak Ty.. `I'm Never Gonna Leave Your Side ![]() Nigdy Cię nie opuszczę Zestarzej sie ze mną. uff ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4996 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=dontlookdown;961304 5][CENTER]Muszę oswoić się z tą myślą, że nigdy nie będziemy razem.
samotnośc jest taka gorzka. ` chcę wiedzieć co jest za tęczą. chciałabym umrzeć z miłości. te 4 kradne;] piekne sa ![]() Zraniłeś...nawet nie wiesz jak bardzo... Iskierka zgasła... Nigdy nie zakocham się szczesliwie... żeby miłość tak raniła... mimo zranienia-kocham... |
![]() ![]() |
![]() |
#4997 |
Wtajemniczenie
|
dontlookdown:
I'm strong enough to mend my broken heart.. Jestem wystarczająco silna, by naprawić moje złamane serce.. tylko jeden niestety.. ale może akurat ![]() _____ Gdybyś była z kółkiem, podążałbym autostradą Twoją. Gdybyś była kropelkę, chciałbym, byś spadła na drogę moją. Gdybyś była Cyganką, chciałbym, żebyś mi powróżyła. I gdziekolwiek byłbym z Tobą, nie widziałbym piekła, tylko bliskość nieba. ![]() może się komuś przyda.. nie masz sie co starać. i tak nie zrozumiesz. Love is a losing game. Baby you're all that I want.
#4998 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jedno słowo wystarczy bym była w pełni szczęśliwa . Wiem że kochasz lecz nie widze tego uczucia Czasem wystarczy zwykle ' kocham ' bym uwierzyła . nie musisz wiele wystarczy powiedzieć k o c h a m . chodź do mnie pocałuj i pokaż jak mnie kochasz . ciepłe słówka gorące buziaki . szkoda że ich nie ma .. by nie stać się przyzwyczajeniem i nie popaść w zatracenie ... MAM NADZIEJE ZE CHOC TROCHE SIE PODOBAJA ! ;** moje : Niby to proste.. lecz tak trudne do zrealizowania .. Tylko przykryj mnie szeptem na koniec dnia i powiedz, że kochasz... czasem zastanawiam się kim dla Ciebie jestem ...
![]() ![]() |
![]() |
#4999 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#5000 |
Przyczajenie
|
Na białych skrzydłach uciec stad,
Anioł wie gdzie jest mój dom, A smiech roztopi w sercu szkło. CAŁKIEM WOLNY,LECZ SAMOTNY, JAK OCEAN BEZ DNA I odzyskasz swe zagubione sny, Przeszłość jest pułapką szarych dni, ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5001 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() _________________________ _____ TwOjaImaginaCja AnusiaPn również dziękuje ![]() ![]()
ze sznurka na bieliznę spadnę Ci na balkon i nawet nie zauważysz kiedy wejdę w Twoją kieszeń. Edytowane przez teenagera Czas edycji: 2008-11-06 o 14:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5002 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
I gdy mi ciężko nie mam nikogo...a będzie gorzej i co wtedy? Taki okres w życiu, że nawet czarny kot więcej nie spie_rdoli... Jak jest?H_ujowo...a będzie gorzej! i takie z wizażu: Poproszę inne życie, to mi się nie podoba. Kopernik!Zatrzymaj ziemię...ja wysiadam A jeśli los jest przeciwko mnie, trudno zaplanuje się jak go przezwyciężyć Czy można zgłosić nieprzygotowanie do życia? Czasem czuję jakby życie miało do mnie jakieś ale Cytat:
![]() Boże - uchroń mnie od faceta, o którym znów pomyślę, że jest inny.. TyWciążWierzyszŻeNaprawis zWszystko.NieNaprawisz.Oo oj jakMiPrzykro.. Coś Ci leży na sumieniu? To idź do spowiedzi a nie przyłaź do mnie! (to jakby tak już przypatatajał) Moja ironia i ja czekamy już tu na Ciebie Nie rozumiesz słowa 'żegnaj' ? To zajrzyj do słownika. może coś sobie wybierzesz ![]() Cytat:
No i weekend...ktoś mnie przygarnie? ![]() Jest [twoje imie] jest impreza. Weźcie sobie to do serca oczywiście.jakieś propo? ![]() takie 2 mi się przybłąkały do głowy ![]() A o jakiej tematyce ? coś tam ironicznego ostatnio komuś dawałam ale już sama nie pamiętam komu ![]() Cytat:
To już nawet kumple mają wpływ na twoje życie miłosne? Bez komentarza gówniarzu... I pomyśleĆ że jakaś plota Twojego kumpla zniszczyła wszystko... Cytat:
Tylko matka wie jak Cie wkur_wiĆ! Foch.Do odwołania. Zgarniam bez dwóch zdań!!! ![]() ___________ ode mnie na dziś skromnie to ![]() Widzę odbicie w Twoich oczach Widzę prawdę za Twoimi kłamstwami Twoje kłamstwa pozostają w mojej pamięci Widzę powód w Twoich oczach Dający odpowiedź dlaczego: Twoje oczy pozostają w mojej pamięci! Popadam w i poza miłość Dlaczego tego nie chcesz dostrzec? Dlaczego nie chcesz poczuć? wybrane z "In and Out love" Armina Van Buren'a jakby ktoś tak pytał ![]()
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#5003 |
Zadomowienie
|
`zabita strzałą miłości.
Twoja Stara uczy w-f na naszej klasie ![]() ![]() "Kiedy jest nam w życiu naprawdę źle..." w głowie mi siedzisz wciąż...o Tobie myslie dzień i noc... ![]() bo od tego chwila by minęła... [I]RealGirl89 - Dziekuje Kooochana .! ;********** zabieram te 2 ;*** ![]()
Ale serce nie było komputerem, nie miało klawiatury, nie dało się wisnąć delete, wpisać nowej treści w mgnieniu oka i zrobić defragmentacji dysku. Edytowane przez bananowalaska Czas edycji: 2008-11-06 o 14:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#5004 |
Raczkowanie
|
cos o wywiadówce..
*Powrót taty z wywiadówki - Wejście smoka. *nauczyciele vs rodzice *To ja dzisiaj przenocuje u cioci [wywiadówka] ![]() * taaa.. przyda sie 'powodzenia'. Wiem, wiem nie o to chodziło ![]() Inne kocha się za nic nie isnieje żaden powód do miłości ![]() Nadzieja umiera ostania? No własnie . Nie powierzaj marzeń tym, którzy mogą je zniszczyć. Tak pragnę uśpić swą pamięć, zmysłą czujność odebrać, By jakoś ... W życiu jak w siatkówce...po prostej zawsze stoi blok..
![]() |
#5005 |
Zakorzenienie
|
tak pragnę poczuć znowu ten dreszcz.
całe noce spędzałam na rozmyślaniach jak podziwiam zapach jego ciała. Nie mogę wierzyć w to, co obiecałeś mi każde słowo zamienia się w pył. wprowadzę Cię w mój świat. Wśród tłumu szukam cię pamiętając każdy gest. oddam siebie tobie, co będziesz chciał ja zrobię. Byłam obok, ty wybrałeś inną przyszłość Jestem wyjątkowa i wiesz o tym Przypomnij sobie mój smak i dotyk. Jak ogień z wodą połączmy żywioły. Chodź ze mną szybko, przy uchu mnie poliż. Będziemy się goli tarzali w pościeli. Extasy szał, weź mnie za rękę Taksówka czeka, zaczniemy seks w niej. Weź mnie dziś do domu i pomału całuj I na łóżku połóż albo weź od razu. Dotknij morskich ciepłych fal i zapomnij złe sny. Twoje oczy krzyczą sex'em. Podobają mi się biby, na których trzęsą się szyby.
#5006 |
BAN stały
|
RealGirl89 - zgarniaj zgarniaj
![]() ![]() _____________ dzięki niemu przekonałam się, jak ważnym organem jest serce. gdy ono się odezwie, zwykły śmiertelnik nie ma wyboru: musi pójść za jego głosem. wiem jak boli cisza w odpowiedzi na wołanie, brakuje zrozumienia, bez sensu jest czekanie. będziemy się mijali, nie wiadomo po co, spoglądali na siebie i sięgali w ciemność, myśleli o swym sercu, że trochę zawadza. podobno wszytko przemija.. nie ty i nie dziś. Jeszcze długo będę odwracać się na dźwięk Twego imienia. Jeszcze długo będę szukać gdzieś w tłumie Twego cienia. Edytowane przez eccentriic Czas edycji: 2008-11-06 o 15:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#5007 |
Raczkowanie
|
walizki już pakuj, beybe.
generalnie super fajnie. ja jestem mądra . ty jesteś głupia, uzupełanimy sie i tworzmy piękną całość , nie lalka.? jazda. nie równo pod sufitem.? mam na to radę. WALEC WYRÓWNALEC.! chcesz.? dzięki Tobie niebiosa mam na końcu nosa. szczęście się czai. bo przyjaciołom się UFO. jesteś świetnym kumplem, ale dzieci z tego nie będzie. :P z zewnątrz twardy, miękki w środku mów mu kotku. Dowody uznania dla: agatte bananowalaska eccentriic styrana dontlookdown RealGirl89 Domiiniisiia AnusiaPn figlarna AnnWroc kee no to chyba na tyle. kocham. <3
![]() |
#5008 |
Zadomowienie
|
Dzień jak codzień, taki sam..
Nic nie zmienia się.. ..i boso tańczyć co noc.. Nieśmiało szukam Twoich ust.. ..i znowu słyszę Twój cichy szept.. Labirynt życia wciąż zaskakuje mnie.. Po złej nocy powitam nowy dzień.. Chowam smutki i zaczynam myśleć pozytywnie.! Czarne myśli jak chmury kłębią się.. To co czuję nie od razu w dobre słowa ubrać umiem.. Gdy jesteś blisko, tak lekka czuję się.. Nie zgadniesz ile twarzy mogę jeszcze mieć.. Twe oczy mówią mi 'nie czas na sen' ... To Ty.. <3 ! Słońcu spojrzę prosto w oczy, wiatr ogrzeje moją twarz.. Do Twoich zmysłów wkradam się.. Błękit, zieleń i ja, jak biała muszla, która wiatrem gra.. To Ty pod powieką w każdym śnie.. <3 ! We mnie samotność, w samotności ja, w ciszy czterech ścian zamykam się.. Patrzę w sufit i tam niebo swe mam.. To dla Ciebie.. Tylko dla Ciebie.. <3 ! Zakręcony świat przez niebo gdzieś gna, tak jakby chciał dogonić się sam.. Spokojny krok, spokojny oddech.. Zmienia nas pogoda i złodziej czas.. To tylko słowa.. Nie próbuj zmieniać mnie na lepsze.. Wybrałam Ciebie i zsotanę Twoim snem.. <3 ! Słowa gęste jak powietrze.. Jesteś moim jasnym słońcem, całym życiem.. <3 ! Mogę z Tobą gwiazdy kraść.. <3 ! Możesz milczeć sobie, możesz milczeć sobie.. I tak wiemy oboje.. Nawet nie znasz mnie, a może i znasz, ale nie do końca.. ..a złośliwi mówią na nią 'nawina'. Jednym okiem przyglądał się, jakie to wszystko brudne i złe.. Teraz cieszy się, że wszystko czego bała się daleko od niej jest.. Bo kocham.. <3 ;* Tak po prostu.. <3 !
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2008-11-06 o 15:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#5009 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5010 |
Raczkowanie
|
AnusiaPn - Dzięki serdeczne
![]() ![]() TiScatteroUnaFoto - Wspaniałe.. ^^ Wszystkie pokradłam ![]() ![]() MySmallCornerInSky - Dzięki ^^ ![]() no i parę moich ![]() I didn't know quite what to say, sometimes words get in the way. | Nie wiedziałam zupełnie co powiedzieć, czasami słowa uciekają.. coś w tym stylu ![]() Would we be more than friends? | Moglibyśmy być czymś więcej niż przyjaciółmi? And Now I know just what to say, this doesn't happen everyday. | I teraz wiem co powiedzieć, to nie zdarza się codziennie. I know we're both young, but we know how we feel. | Wiem jesteśmy młodzi, ale wiemy co czujemy. We know what is false, and we know what is real. | Wiemy co jest kłamstwem i co jest prawdziwe. I used to think maybe you love me, now baby I'm sure | Przyzwyczaiłam się myśleć może mnie kochasz, teraz Kochanie jestem pewna And I don't wanna spend all of my life just waiting for you | Nie chcę spędzić całego mojego życia, czekając na Ciebie And I play the fool when I act the clown You know that I do anything for you | Gram idiotkę, kiedy udaję clowna, wiesz, że zrobię wszystko dla Ciebie And you make me smile when I wanna frown | Sprawiasz, że się uśmiecham, kiedy chcę zmarszczyć brwi Just look at the way that he dressin' Ain't no question, chicks like "oh" | Tylko spójrz na to, jak on się ubiera, bez pytań, laski "oh" [coś w tym stylu ![]() He said, "girl u winnin'" She said, "boy where u been at?" | On powiedział " Dziewczyno wygrałaś", ona powiedziała " Chłopcze, gdzie byłeś? " One night with you, Boy just one night with you | Jedna noc z Tobą, chłopcze jedna noc z Tobą No one else but us two All our dreams would come true if we'd just get together | Nikt więcej tylko my dwoje, Wszystkie nasze marzenia mogłyby się spełnić, gdybyśmy tylko zostali razem ![]() Everyday is getting worse Do the same things and it hurts | Każdy dzień staje się gorszy, robię te same rzeczy i to boli I don't know if I should cry All I know is that I'm tryin' | Nie wiem, czy powinnam płakać, wszystko co wiem to, że próbuję What's the point of makin' plans You break all the ones we had | Jaki jest sens tworzenia planów, ty złamałeś wszystkie, które mieliśmy Buuziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.