|
|
#4981 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
otojest
+dziękuję Myszunie *: czekam, aż obudzę się i poczuję cudzy oddech na swoim ramieniu wgryzaj, gryź mnie aż do krwi, ile zechcesz 'łagodzisz wszystkie negatywne emocje pojawiające się w mojej głowie, a chwilę później to ty właśnie je powodujesz kolego' 'jesteś głównym aktorem mojego codziennego i osobistego erotyku' I bet that I can make you believe in love and sex and magic/ założę się, że mogę sprawić, że uwierzysz w miłość, seks i magię |
|
|
|
#4982 |
|
Zakorzenienie
|
czuwa nade mną jakis lekarz ? kardiolog najlepiej. to ja jestem swoim największym wrogiem. kocham Cię. aresztujcie mnie za to. to była miłość. od pierwszego włożenia. może to nie miłość ? może to tylko zwykłe wino? a może szampan i truskawki ? a może sól i tequila ? w mojej wybujałej wyobraźni zawsze jesteś blisko. dobre i to.
|
|
#4983 |
|
Raczkowanie
|
miło mi
![]() nie ufaj im. oni tylko czekają na Twoje najdrobniejsze potknięcie. nasza fotografia rozpryskuje mi się w palcach na miliony odłamków. przesycająca, hucząca w głowie cisza. po cichu kradnę Ci duszę, umieszczam ją w swoim sercu. powoli zanikam. ból staje się zbyt silny. trzymaj mnie mocno, osuwam się w nicość. dlaczego tak patrzysz? dokładnie tym wzrokiem, którego nienawidzę, a właściwie starałam się znienawidzić przez tak długi czas. Czy nie widzisz narastającego cierpienia w moich oczach? lekko stąpamy po tafli wody.
|
#4984 |
|
Rozeznanie
|
Stałeś się jak wino wytrawne. Nie potrafię Cię przełknąć. Musi to tak boleć ?
Szłam korytarzem, powiedziałeś cześć, odpowiedziałam, ale tak jakoś głowę opuściłam na dół i do oczów zlały mi się łzy. Cierpienie - skurcz serca spowodowany Twoim widokiem bądź wyrzuty serca, ze wybrało nie tego co powinno. |
|
|
|
#4986 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() tym o to sposobem zakończyłeś coś co jeszcze nie zdążyło się zacząć.
|
|
#4987 |
|
Raczkowanie
|
naprawimy to co daje nam tyle
szczęścia. ; * zostanę przy Tobie na zawsze, wiesz? ; * miłosno mii.. ![]() nie zmieniajmy nic ! ; * .. i nagle uświadamiasz sobie, że staje się najważniejszą osobą na całym świecie. ; * ' po wszystko i po nic.. do nikąd, z bagażem pełnym marzeń.. ' z piekłem wychowana, w piekle pochowana. ' lubię się sparzyć i spokojnie koić ból, a potem mówić, że tak chcę. ' ' zwyciężyć lub przegrać - to tylko kwestia szczęścia '
|
#4988 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4989 |
|
Raczkowanie
|
mad_woman Paralogiczna, caroline060, uwielbiaj, otojest,
TwojaKokaina, ouu, z innej bajki, blondii69, Extremalna, beautiful_lie, _mandarynka, Drift, CaMa,marikab0okradam znowu i znowu i znowu !!! ![]() ![]() ![]() 'Był taki ktoś, kogo nie zastąpi nikt' nie ten to następny- kazdy następny to TY. I love you I hate you Two sentences of nine letters three words two feelings both life-changing (Kocham Cię, Nienawidzę Cię dwa zdania po 9 liter 3 słowa, dwa uczucia, jedno i drugie zmienia życie) Czasami trzeba usiąść obok i czyjeś serce wziąć w dłoń ogrzać wtedy nawet łzy będą smaczniejsze ![]() "Napiętą struną me ciało jest w obawie ze Ciebie spotka" Czy źle Ci było ? powiedz mi szczerze. Chce w to wierzyć ale nie wierze. mówią że wiara czyni cuda ale co nam się niby uda? Jak z białych ścian spływa farba nie mówią już ze mam farta. Twoje oczy niczym kryształy swarovskiego, Odbijają twoje piękno , twój chłód. Nigdy słowa pięknego od Ciebie dostać nie marzyłam, i powiem szczerze że się przeliczyłam najpiękniejszą arie swym głosem mi dałeś , Choć przyznam szczerze troszkę fałszowałeś. ten tekst który powiedziałeś zabiło tysiąc słów. wierszem wierszowany zabiłeś kilka nut. a słowa twoje krótkie w mą stronę były. powiedziałeś że kochasz te słowa we mnie zawyły. "Jest byt,niebyt i odbyt"-czyli filozofia telefon +SMS+ operator= ściana Moje Ulubione perfumy pachną złamanym sercem |
|
|
|
#4990 |
|
Zadomowienie
|
Więc kolejny raz okłam że kochasz i że jestem dla Ciebie najważniejsza...
w końcu moje serce samo sie nie złamie prawda Nie wiem już jaki jesteś,zaczynam się zastanawiać czy tak w ogóle choć trochę Cie znam... I mam wrażenie , ze teraz nie wiem już naprawdę nic... I wiem że kiedyś docenisz co mogłeś mieć , ale wtedy będzie już za późno... Łzy znów spływają po policzku Sekundy mijają bez celu,a noce? Noce są bezsenne... i wszystko to przez jedną osobę. Jedną osobę która była dla mnie wszystkim
|
|
|
|
#4991 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
boski! ___________________ 'You don't have to die to leave my world.'
Nie musisz umrzeć by opuścić mój świat. 'I know You're gonna miss this.. as long as You live. When You were mine.' Wiem że będzie Ci tego brakować.. tak długo jak żyjesz. Tego, że byłeś mój. 'Today when I wake up, You didn't look the same as last night. And it just don't feel right anymore.' Dziś, gdy się obudziłam, nie wyglądałeś tak samo, jak zeszłej nocy. I nie czuję się już tak dobrze.
|
|
|
#4992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masakra. bo ktoś chce, żebyś przy mnie był.. <3 ahh, weź się pie*rz !! do You going back in Your mind to that time? / czy wracasz do wspomnień z tamtych dni? what I want from us is learn to let go.. / to, czego chcę od nas, to odejść.. nie potrafię bez Ciebie oddychać ! ;** if You could know what I'm feeling.. You need to know that I love You. <3 / jeśli chciałbyś wiedzieć co teraz czuje.. wiedz, że Cię kocham. <3 oh My Gosh ! it’s the wrong kind of place to be thinking of You.. </3 / o Mój Boże ! to nieodpowiednie miejsce, aby myśleć o Tobie.. </3
|
|
#4993 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
okradam was dziewczyny
"bo wiesz On był jak produkt z górnej półki. taki o który długo trzeba się starać, a jak już się go zdobędzie to okazuje się że nie był tego wart bo etykietka kłamała." ![]() z wizażu
![]()
|
#4994 |
|
Raczkowanie
|
Wszyscy wiedzieli, że nie jesteśmy już razem. Tylko ja nie mogłam w to uwierzyć. ____________ I just wanna die in your arms. |
|
|
|
#4995 |
|
BAN stały
|
Missi_16
brakowało mi Cię tu, oj brakowało ![]() częściej proszę ![]() ...
chodziłam dziś po naszym parku, szukałam dawnych nas, idąc po alejce naszego dawnego szczęścia, znalazłam jedynie niebieską karteczkę z napisem 'nie znajdziesz już tu nic idiotko' . .... |
|
|
|
#4996 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję, dziękuję, dziękuję
<3___________________ nie ma na świecie większej miłości od tej, którą wraz ze swoim sercem i całym moim życiem, dałam ci na zawsze.
|
#4998 |
|
Raczkowanie
|
Mówisz ze nikt Cię nie zna,
- daj sie poznać . Mogłabym umrzeć, a ty byś tego nie zauważył... "A w nocy szukała pocieszenia w gwiazdach jaśniejących na atramentowym niebie." ---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- i to twoje "Czesć" wypowiadane na mój widok |
|
|
|
#4999 |
|
Zakorzenienie
|
pamietaj, ze szczescie ma wiele postaci i nie zawsze latwo je rozpoznac. juz kiedys go dodawalam. teraz robie to po raz kolejny tylko po to, zeby zakonczyc watek
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#5000 |
|
Raczkowanie
|
Szczęście jest to pojęcie względne
Dla każdego znaczenie inne, Lecz żadne nie jest błędne Dla ślepca, Który w ciemności życie swe spędza Będzie to oczu na świat otwarcie Dla biedaka, Którego byt ziemski to rozpacz i nędza Będzie to drugiego człowieka wsparcie Dla grzesznika, Co Zycie swe złymi czynami plugawi Będzie to na dobrą drogę nawrócenie Dla serca, Które zranione wciąż krwawi To miłości cudowne tchnienie A dla mnie szczęściem Ty jesteś me słońce Szczęściem co nie zna granic |
|
|
|
#5001 |
|
Zakorzenienie
|
♥ A ♥ 28.11 jak dobrze jest 5 lat Cię mieć. 30.07.2004 ['] Daddy Edytowane przez madzisko13 Czas edycji: 2010-11-03 o 13:19 |
|
|
|
#5002 |
|
Raczkowanie
|
a może mi ktoś podać linki do poprzednich części ?
please |
|
|
|
#5003 |
|
Zadomowienie
|
nie potrafię żyć ze świadomością,
że mnie nie kochasz . Brazylia to zielone płuca świata, moje są czerwone - bo wypełnione miłością. Bądź ze mną, a obiecuję - będę pamiętać każde twoje słowo i oddech. Zapomnij o tych słowach, zacznijmy wszystko od nowa. Jak ja mam się odezwać, jak ty przechodząc obok, patrzysz na mnie tym zniewalającym spojrzeniem?
|
#5004 |
|
Raczkowanie
|
*** My life is like a fairy tale about unhappy princess. Moje życie jest jak baśń o nieszczęśliwej królewnie. ***
|
#5005 |
|
Zadomowienie
|
zapraszam : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=479807
|
|
|
|
#5006 |
|
Raczkowanie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=444653
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=431122 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=420120 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=409663 http://smaczny.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=399457 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=390005 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380551 ktoś prosił o linki do poprzedniej części a więc proszę
|
|
|
|
#5007 |
|
Zakorzenienie
|
edit: przepraszam, nie ta część
|
|
#5008 |
|
Raczkowanie
|
Spotkali sie wieczorem ,
gdy było pełno gwiazd . Każda świeciła tak mocno tak pewnie . Patrzyli w nie, patrzyli oparci o poręcz . Słowa wylały sie z jej ust , pomimo tego że nie była pewna czy chce coś powiedzieć . - czemu nie mam odwagi , czemu jestem taki tchórzem - powiedziała , szeptem . - odwagi . ? czego sie boisz . ? - spojrzał na nią , i uśmiechną sie szeroko . - żeby powiedzieć , coś co tak długo w sobie dusze . - zrób to teraz . - poradził . - nie, nie dam rady . - powiedziała ze strachem w oczach . - Dasz .! - wierzył w nią . - no dobrze - powiedziała , bez krzty entuzjazmu . Odeszła kawałek wciągnęła telefon . Wycisnęła numer .Dzwoni . W tym momencie zaczął dzwonić , mu telefon . Odebrał . Ona odwróciła sie w jego stronę , popatrzał w oczy . -Kocham cię .! -wyszeptała do słuchawki . Nie odezwał sie . milczał, patrzył na nią . -Wierzyłem że dasz radę . - powiedział w końcu . Odłożył telefon do kieszeni . Podszedł do niej . Przytulił . wyszeptał do ucha. ; -Ja ciebie też kocham . ![]() |
|
|
|
#5009 |
|
Raczkowanie
|
nie ta część/
|
|
|
|
#5010 |
|
Raczkowanie
|
Czasem po prostu nie rozumiem sama siebie, bo wystarczy, że tylko się uśmiechniesz w moją stronę a ja mam uczucie, że uginają mi się nogi i brakuje powietrza. No i co Ty w sobie takiego masz?
♥♥♥ |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.

okradłam przy okazji
<3